עבור לתוכן

גאדג'טים ומובייל

מעדיפים אייפון? או דווקא אנדרואיד? סמארטפון? טאבלט? מחפשים אפליקציות ומשחקים לטלפונים שלכם? זה המקום לדבר על כל מה שחם בשוק הגאדג'טים והסלולר.

1. Started by ^pb^,

היי, אשמח אם תוכלו לעזור לי למצוא מכשיר אנדרואיד זול. אז התקציב שלי די נמוך (באיזור ה-750), אבל אני גם צריך מכשיר מאוד פשוט. אנדרואיד שהמכשיר יעבוד חלק - בלי תקיעות ובלי לחכות המון זמן בין לחיצה למתי שקורה משהו. עם זאת - השימושים שלי במכשיר ממש דלים, אני רוצה שידע להתמודד עם פייסבוק רץ ברקע ואולי איזה אנגרי בירדס. זהו. דור שלישי (של גולן טלקום) עם כמה שאפשר - שיהיה חסכוני בסוללה מצלמה יכולה להיות זבל רמקול חזק - חובה מעדיף אנדרואיד 4 ולא 2.3 שלא יהיה גדול! הגלקסי 3 עצום בעיניי. אני רוצה משהו בגודל סביר שנכנס לכיס רגיל. אין לי בעיה לקנות מחודש, או מEBAY, אם זה יוזיל עלויות. לא מפחיד אותי לקנות מותגים סיניים אם אנשים כאן בפורום ניסו אותם ויודעים שהם טובים. יש משהו בסגנון? …

• 0 תגובות
    • 824 צפיות
  2. כבר לפני שנה+ ראיתי ידיעות על חומרים נגד מים שאפשר לצפות איתם טלפונים, והיו כמובן דיבורים על מכשירים שיכללו את הציפוי הזה. במשך הזמן אפילו ראיתי כמה כאלה - בעיקר של סוני (-אריקסון ז"ל) אני חושב. היום, מה קיים? אני רוצה לשדרג את הטלפון שלי, אבל אחת מהדרישות שאני חייב בשביל להצדיק שדרוג כזה, היא שהטלפון יהיה עמיד למים. מה בכלל האופציות שלי נכון להיום? (ולעתיד הקרוב) תודה נ.ב. זה מתאים לפה ולא ל"התייעצות לפני קניה" כי אני לא מדבר על ההתייעצות האישית שלי, יש לי עוד דרישות כמובן אבל כרגע הן לא רלוונטיות.. אני קודם כל רוצה להבין איזה מכשירים בכלל מציעים את הפי'צר הזה כיום, ועל איזה מכשירים כבר יש שמועות שצריכים לצאת בקרוב וגם יכילו את הפיצ'ר הזה.

3. Started by teh1archon,

שלום רב, אני הולך לקנות מחשב חדש וראיתי שבלוחות אם של Gigabyte (ומשום מה רק בהם) יש חיבורי TB. למה זה טוב בכלל? ככל שאני יודע רק מוצרי אפל משתמשים בחיבור הזה (אין לי וספק רב שגם יהיו לי מוצרי אפל בשנתיים הקרובות) ואני לא רואה אף מוצר אחר שמשתמש בזה. עכשיו לקנות לוח-אם כזה כהשקעה לעתיד זה אולי משתלם אבל אין לי מושג מה בעצם מתחבר לחיבור הזה והאם תתחיל מגמה להשתמש בחיבור הזה? אז למה זה טוב שוב בתכלס? תודה מראש ומצטער אם זה לא הפורום הנכון.

• 0 תגובות
    • 805 צפיות
  4. מיועד לאשתי. סמארטפון בסיסי ולא יקר. ראיתי המלצותיכם על LUMIA 620 (עדיין לא נמכר בארץ) עם WP8. LENOVO A660 - מפרט נראה טוב וגם עמיד מאוד עם אנדרואיד 4.1. אני יודע שכולם כאן ממליצים על נקסוס 4 אבל מה המחיר שלו? צרכים: - טלפון ושמע טובים הן בדיבורית והן באזניה. לצורך הייחוס, לי יש SGS2 בסלקום ואני מאוד לא מרוצה מאיכות הרמקול על דיבורית. הקריין של WAZE נשמע היטב אבל האדם בצד השני הרבה פחות. - העלאת מוסיקה, תמונות וסרטונים קצרים (סינכרון חופשי). - אינטרנט לדברים בסיסיים ביותר: מיילים ובדיקה של זמני רכבות או אוטובוסים. - אפליקציות: לכל היותר תמיכה בפתיחה וצפייה של קבצי DOC, PDF ו אקסל. - זכרון פנימי + אופציית הרחבה = 10 ג"ב לפחות. - רשת בארץ - סלקום. - סוללה: 24…

• 1 תגובה
    • 1.6k צפיות
  5. Started by lee.,

שלום, אנחנו מחפשים סמארטפון בתקציב הנ"ל לאשתי. הוא לא צפוי להפעיל המון אפליקציות בו זמנית. GPS כשנאבד את הדרך, אימייל, לא הרבה מעבר. אנחנו נקנה בארץ (Eline חיפה) הציעו לנו: Samsung: Advance S ב- 1350 SIII mini ב-1580 Sony Xperia Sola ב-1150 Xperia U ב-1000 אבל כל מה שבאתר החנות הולך. המיני הוא קצת דחיקת התקציב מעבר למה שבא לנו לשלם, אבל אם יש סיבה טובה לכך נעשה את זה. חשוב לנו שצפיפות הפיקסלים תהיה נורמלית (הבנו שרצוי מעל 180) וראם לפחות 512. רשת המטררה היא הוט-מובייל, אבל אם מכשיר אחד ממש עדיף על האחרים נעבור לגולן. יש לי נטייה מסויימת למיני, א. כי הוא האחרון שיצא, כנראה יתעדכן הכי הרבה זמן, ב-רשת 4G, וגם בגלל שהגלקסי הבא (משהשנה האחרונה) אחריו עולה 1000 ש"ח יותר, בניגו…

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  6. שלומות , נחת עלי iPod Touch ישן (second generation) , ואני ממש לא רוצה להתחיל להתעסק עם iTunes (לא אוהב את הגן הסגור של אפל) . אבל ... בגלל שמדובר בנגן כ"כ ישן (בארה"ב יצא בסביבות 2008-2009) אני מתקשה למצא דרך "חוקית" פלוס מינוס (וגם לא חוקית) כידי להפוך את המפלצת המרגיזה הזו לנגן שהמחשב מזהה ככונן חיצוני ושאוכל למלא אותו במוסיקה בדרך הרגילה (קופי / פייסט) . המלצות ? תודה רבה !

• 1 תגובה
    • 963 צפיות
  7. Started by Shlompy,

שלום לכולם. אני מעוניין לשדרת את המערכת הפעלה ל ICS או החדש יותר, כרגע אני על 2.3.6 כמובן צריך תמיכה בעברית (קריאה וכתיבה, לא מעוניין בתפריטים בעברית) חיפשתי מדריכים באינטרנט ולא ממש הצלחתי להבין איזה מדריך מתאים לטלפון שלי, בחירת מודם, וכדומה. מה שיש לי כרגע על המכשיר זה: Model Number: GT-I9100 Android version: 2.3.6 Baseband: I9100XXKI3 Kernel Version: 2.6.35.7-I9100XWKK5-CL754841 root@DELL144#2 Build Number: madmack 2.3 אשמח אם מישהו יוכל להכווין אותי ללינקים מתאמים והוראות מתאימות. אם אפשר, שיהיה ROM רשמי שאני אוכל לבצע עדכונים דרך KIES בעתיד... תודה!

• 4 תגובות
    • 1.4k צפיות
  8. Started by pooki_1,

שלום, השאלה היא די פשוטה איך אני עושה שהמסך יהיה אופקי ולא אנכי כשאני בונה את העיצוב שלו באקליפס? הכוונה היא לפני ההרצה. נזכרתי בעוד דבר - יש סיבה שהוא לא נותן לי להריץ משהו שהרגע יצרתי? לא הוספתי שום קוד, פשוט פרויקט חדש, למה זה לא רץ? בתודה מראש

• 3 תגובות
    • 994 צפיות
  9. עברתי בשבועיים האחרונים מאורנג' לגולן. שמתי לב שמאז הניוד הקליטה של הנייד חלשה יותר. מישהו מכיר את הבעיה? האם זה משהו שקשור להגדרות שלא עשיתי כמו שצריך? הטלפון עובד בטכנולוגית דור 3. תודה רבה!

• 20 תגובות
    • 6.5k צפיות
  10. נראה שאמזון שינו משהו באפליקציה שלהם, כל פעם שאני מנסה להוריד את האפליקציה החינמית של היום, אני מקבל פופאפ, שאמצעי התשלום שלי או הכתובת אינם עונים על הדרישות. למישהו יש פרטי כ. אשראי וכתובת בארה"ב רנדומליים שכן עובדים ויכול לשתף? תודה.

• 0 תגובות
    • 1.3k צפיות
  11. Started by YogiBear,

לאחרונה אני חם על השתיים הללו לאור מחירם שעומד על $300. עניין אותי לדעת מה העניין פה עם מכשירים זהים, אך עם מיתוג שונה? המפרט זהה לפי מה שנראה לי, אך מנגד בכמה באנצ'ים יצא לי לראות כי הניומן מקבל 2K יותר באנונוטו. האם אני מפספס פה משהו? האם האחד הוא "המקור" והשני חיקוי? אשמח לשמוע קצת חוות-דעת של אנשים שמבינים מעט בשוק הסיני. תודה! במידה והמחיר זהה, יש עדיפות ללכת על מישהו מסוים מבינהם?

• 72 תגובות
    • 22.6k צפיות
  12. בתחילת חודש מאי אני מתעתד להגיע לכ-8 ימים בברצלונה (אהיה גם בטיול יומי לולנסיה) ורציתי לנצל את ההזדמנות ולקנות נקסוס 4. רציתי לדעת כמה עולה אחד כזה בספרד, האם נכונה השמועה שבולנסיה יש פטור ממע"מ כך שאולי זה יהיה יותר זול שם? מעבר לכך ואולי הכי חשוב - איפה קונים? האם יש חנויות פיזיות שמהן אפשר ללכת ולקנות ישירות? אשמח למידע מדויק ככל האפשר

• 1 תגובה
    • 1.9k צפיות
  13. Started by id3232,

שלום, אשמח אם מישהו יוכל לשתף ולהעלותאת ה)התקנה לחיי גן אנדרואיד סטוק 4.12/41.1 שיכול לעבוד על הnote2 שלי. החייגן של סמסונג פשוט איטי להחריד תודה

• 0 תגובות
    • 846 צפיות
  14. Started by Emms12,

היי אני מחפש לרכוש סמארטפון כמה שיותר מהר (ה-ACE שלי גוסס). התקציב 1700 שקל, ישמש לסמסים, WAZE, רפרנס (מחשבונים רפואיים, רשימת תרופות וכו', לא כבד אבל נורא מעצבן כשזה לאגי), ארגונית ומיילים בPUSH לאורך היום. עוד דבר שחשוב לי הוא סוללה חזקה, אני על הרגליים כל היום, אין לי זמן להטעין אותו. ראית את הGALAXY S3 MINI בתקציב, הביקורות נראות חיוביות אבל לא ראיתי שממליצים עליו יותר מידי כאן, יש משהו שפיספסתי? תודה מראש!

• 3 תגובות
    • 1k צפיות
  15. יש לי באוטו חיבור AUX וחיבור USB. השאלה שלי היא האם יש נגני MP3 שבחיבור USB לאוטו ניתן יהיה לשלוט בהם דרך הרדיו של האוטו? הכוונה בעיקר להעברת שירים, כך שלא צריך להתעסק עם הנגן עצמו במהלך הנהיגה. אם כן, איך אפשר לדעת איזה נגנים תומכים באפשרות הזו? תודה!

• 4 תגובות
    • 2.3k צפיות
  16. Started by wkz,

חברים שלום, דבר ראשון חיפשתי תת פורום X8 אבל לא מצעתי, אם כתבתי בפורום הלא נכון אני מתנצל! בכל מקרה, יש לי תקלה ב HTC X8 ורציתי לדעת האם תוכלו לעזור לי בבקשה סנכרנתי את האנשי הקשר דרך יצוא אנשי הקשר של האוטלוק (האייפון) וייבאתי ל OUTLOOK.COM וזה סנכרן לי את האנשים, עכשיו שאני מחפש באנשי הקשר אני רואה את כולם טוב, אך שחלק מתקשרים אלי אני פתאום רואה את השיחה הנכנסת בג'יבריש (באנשי קשר אני רואה את השם טוב וכמו שצריך) כמו כן שאני נכנס ל WHATAPP באנשי קשר בתוך האפליקציה אני רואה את האנשי קשר מצויין אך שאני נכנס ל"מעודפים" באפליקציה -כל- האנשים בגיבריש וכך גם שרושמים לי הודעה ב WHATSAPP. מה שמוזר זה שאם רושמים לי הודעה ב WHATS APP והטלפון שלי במצב LOCKSCREEN אני רואה NOTIFICAT…

• 0 תגובות
    • 903 צפיות
  17. Started by dovik,

צריך עזרה בבחירת סלולרי חדש. הדרישה העיקרית- סוללה חזקה ככל האפשר, נוכח הדרישות הבאות: *מסך מגע * גלישה ברשת * שליחת הרבה SMS * אפשרות להתקין סקייפ * תמיכה ב-WI-FI * תמיכה ב-java (קבצי jar.*) עלות-צריך לראות בכלל מה תווך המחירים ואז אולי אוריד מהדרישות.. תודה

• 5 תגובות
    • 843 צפיות
  18. שלום. אני מתלבט האם לעדכן את הSOLA ל4.0 או לא... יש הכמה מקומות ברשת שכותבים שהוא מאט את המכשיר. אני רוצה שהמכשיר יהיה כמה שיותר קל לתפעול שותף. תודה

• 6 תגובות
    • 1.3k צפיות
  19. אשמח לקבל המלצות לבחירת טאבלט פשוט לילד. 1) Archos 70b http://www.bug.co.il/prodtxt.asp?id=12017 2) Arnova 8 G3 http://www.bug.co.il/prodtxt.asp?id=13326 3) Archos 80 G9 http://www.bug.co.il/prodtxt.asp?id=13929 כרגע ההעדפה היא לArchos 80 G9. תודה,

• 5 תגובות
    • 2k צפיות
  20. Started by yaya3388,

יש לי גלקסי נוט 2 וכל פעם שאני רוצה לשלוח SMS לקבוצה הוא מאפשר לי לסמן רק 10 מהם, מה שגורם לאי נוחות בשליחה לקבוצה גדולה כי צריך כל פעם לסמן ידנית 10 אנשים. אשמח לעזרה, תודה.

• 2 תגובות
    • 1.2k צפיות
  21. Started by tal100,

אהלן חברים אחרי חריש רבה החלטתי כמעט סופית אני מזמין את האירו הראשון או השני השאלה שליה היא כזאת בחלק מהמקומות רשום שלאחד מהם יש GPS תוכלו לסדר לי את הראש ולהגיד לי למי מהם יש GPS ו BT ולמי אין? עוד שאלה קטנה הבנתי שהמטען צריך להיות 5 ואט או 12 ואט מה שאני מזמין עם הטאבלט לא מתאים להטעין אותו כאילו? הבנתי שלחלק היו בעיות תודה רבה.!

• 4 תגובות
    • 1.5k צפיות
  22. Started by haime23,

אני מנסה להגדיר צילצול לקבוצה ב"אנשי קשר" ושומר את בחירתי אולם הצלצול או השיר אינו משתנה ומופיע כל הזמן ב "ברירת מחדל".מה עושים?

• 0 תגובות
    • 814 צפיות
  23. Started by FME,

היי, חבר צריך עזרה בבחירת פלאפון חדש (אנדרואיד) עם דרישות של צפייה בסרטים, סדרות וגלישה רוב הזמן. הוא חשב על זה: http://dx.com/p/x12-android-4-0-wcdma-3g-smartphone-w-4-0-capacitive-screen-gps-wi-fi-and-dual-sim-black-151858 לא ידעתי מה להגיד לו כי לא רציתי להטעות אותו ולכן אני שואל פה את דעתכם. דבר ראשון - האם יתמוך פה ברשתות בארץ? אם כן איזה? דבר שני - בכללי הוא נחשב מוכר או שלא להתקרב? דרישות : מסך 4" (לא יותר לא פחות אלא אם הגודל לא יהיה מפלצתי - הוא לא אוהב פלאפונים גדולים לא נוח לו), תמיכה בארץ ברשתות, WIFI, משחקים בסיסיים לא יותר (נגיד עד רמה של אנגרי בירדס..), סרטים וסדרות הוא צופה המון. האם המכשיר שהוא הציע, יתן לו מענה לדרישותיו או שיש לכם הצעות עדיפות יותר בער…

• 0 תגובות
    • 905 צפיות
  24. Started by MoSQuiTo,

מישהו יודע איך עובד הרעיון של שני SIM במכשיר אחד? יש סיבה שלא יעבוד עליו SIM של סלקום עם SIM נוסף של גולן/HOT? ד"א ניתן להשיג אותו פה ב300$ בערך. תודה.

• 3 תגובות
    • 1.1k צפיות
  25. שלום,אני חדש בתחום האנדרויד. יש לי galaxy w, וכידוע הוא מגיע עם מע' הפעלה 2.3.6.בחנות התקינו לי עברית מלאה.ברצוני לדעת, באם אני מעדכן ל-ICS לפי המדריכים השונים ברשת:1. האם אוכל להמשיך להשתמש בתוכנת KIES ובתוכנת samsungdive ללא כל בעיות?2. האם כל התפריטים ישארו בעברית או שאצטרך להוריד תמיכה נוספת בעברית (אם קיימת)? מה בנוגע ליישור שורות לימין?

• 0 תגובות
    • 751 צפיות

דיונים חדשים בפורומים