עבור לתוכן

צרכנות

פורום המיועד לדיונים בנושאי צרכנות, חוות דעת על חנויות ושאלות בנוגע לחוקים ותקנות צרכניות
שימו לב: חל איסור מוחלט על בעלי עניין לפתוח דיונים בפורום

1. והפכו אותו ללוהט! רנו קליאו המחודשת ידנית ב-70,000 ש"ח! http://www.globes.co.il/news/article.aspx?did=1000662595 מכונית סופר מיני אמיתית, 5 כוכבים במבחני הריסוק, מפרט בטיחות מלא ( 6 כ"א) מנוע בעל ביצועים סבירים ביותר וחסכוני בדלק. http://www.euroncap.com/tests/renault_clio_2005/220.aspx שוק המיני צומח במהירות שלא נראתה וגיר ידני חוזר לאופנה. מה יש לנו: - מתחת ל-60 אלף סוזוקי אלטו. המחיר הרשמי עומד על 60, אבל השמועות אומרות שניתן להוריד אותם ל-55. - ב-63 על הכביש קיה פיקנטו ידנית. מכונית מצויינת. חסכונית, איכותית, מאובזרת, נעימה מאוד. 7 שנות אחריות. צריכת דלק משולבת עם מזגן 1:17. תמורה מעולה לכסף. (בעלים של אחד כזאת) - 65 האחות הלא תאומה של פיקנטו יונדאי…

• 49 תגובות
    • 8.4k צפיות
  2. מה המצב ? היום התקשרתי לחברת פלאפון , קודם כל המענה הקולי שלהם על הפנים . עד שסוף סוף הגעתי למה שאני צריך הוא נציג שירות הלקוחות מה המענה הקולי אומר לי ?? למען שביעות רצונך נציג יחזור אליך תוך 3 שעות !!!! ומנתק את השיחה !!! ולק מה יחזור אלי , אני רוצה להמתין לנציג שירות מה הבעיה שלהם ?? עכשיו כל פעם שאני מתקשר המענה הקולי אומר לי שיחתך הקודמת נקלטה נציג יחזור אליך ומנתק לי החרא הזה .

• 3 תגובות
    • 1.3k צפיות
  3. שלום. הרבה זמן שאני סובל מבעיות גלישה אצל הספק בזק בינלאומי. היום החלטתי לשים לזה סוף, ולנסות ספק אחר (קיבלתי מספר ימי נסיון אצל הספק טריפל סי) כפי שחשבתי, השיפור בגלישה ובפינגים מורגש מהרגע הראשון, והגלישה, והפינגים הרבה יותר טובים מאשר בזק בינלאומי. צילמתי שלוש סרטונים המוכיחים את דבריי, הצגתי את העובדות לתומך הטכני. והנה הצאט המלא מהשיחה: (19:42:42) ולדימיר: שם משתמש Zeevs86 מספר טלפון (19:42:42) טל: בזק בינלאומי שלום, כיצד אוכל לעמוד לשירותך? (19:43:43) ולדימיר: ערב טוב. מזה שבוע ימים שיש לי בעיות גלישה ופינגים גבוהים, מאז ששבוע שעבר עברתי מחבילת גיימר לחבילה רגילה וחיבור ישיר. פניתי בסוף השבוע לתמיכה הטכנית שלכם, והובהר לי שהבעיה היא בתשתית. (19:43…

4. Started by Zeev86,

התשתית אצלי כבלים Hot. אני רוצה לעבור לספק אחר. האם אני יכול פשוט להתקשר לספק X ולבטל את המנוי, ולהרשם לספק Y בלי לדבר עם התשתית? האם כל הספקים עובדים עם תשתית HOT?

• 25 תגובות
    • 3k צפיות
  5. Started by Judas Iscariot,

האם אני צריך לשלם מכס/מע"מ או משהו בסגנון? ואם כן, כיצד מחשבים את הסכום? ואם לא, מאיזה סכום(100$,200$ וכו'...) כן מתחילים לשלם ובאיזה שיעור? תודה מראש לעוזרים

• 3 תגובות
    • 1.2k צפיות
  6. Started by Gil28,

בדרכי לקנות רמקולים למחשב, אני נתקל בהודעה מעניינת: כדאי לבדוק! קישור לאתר: http://www.vipsales.co.il/page.asp?page=218

• 1 תגובה
    • 1.7k צפיות
  7. הרגע נתקלתי באתר הבא http://www.foxpc.co.il וזה בדיוק אותו אתר שהיה לFOXPC שפשטו רגל לפני כשנה וחצי עם אני לא טועה או יותר, הקטע המניאקים האלו חייבים לי לוח P45 ועם זה באמת הם אולי אני יצליח להוציא מהם את הלוח הזה

• 1 תגובה
    • 1k צפיות
  8. Started by Ev,

הזמנתי לוח מחו"ל בעלות של 160$, המשלוח עלה 26.1$ כאשר 1$ מתוך זה הוא על משלוח מהיר יותר (כשבוע) יצרו איתי קשר מחברת משלוחים בארץ ואמרו שהעלויות שיש לשלם בנוסף הן: 1. מע"מ - 88 ש"ח (אם אני מבין נכון, זה על מחיר הלוח עצמו - 160$) 2. אגרת מדינה - 100 ש"ח 3. דמי טיפול - 100 ש"ח את 1 אני מבין אבל מה זה ל-2 ו-3 ולמה אני צריך לשלם את זה?

• 11 תגובות
    • 2.8k צפיות
  9. התחייבתי לשלם על מכשיר ל36 חודשים. החבילה שלי היא בהתחייבות (חיילים) למשך שנה וחצי. אם אחרי שנה וחצי אני רוצה לשנות חבילה ולהמשיך לקבל החזר, הם חייבים לתת לי? אני חושב שזה חוק ניתוק זיקה אבל משהו בשם הזה לא מסתדר לי עם הרעיון שלו... בעצם מה מונע ממני לבטל כל חודש תחבילה ולעשות חדשה?

• 0 תגובות
    • 896 צפיות
  10. Started by gilboag,

* יש מספר סימנים לא טובים מהכיוון של פנדה מחשבים * אתר ירד *לקוחות שמדווחים על פניות וטלפונים שלא נענים *חלקים שהיו אמורים לחזור ללקוחות מתיקון מתעקבים חודשים ועדיין לא סופקו האם למישהו יש יותר מידע ? * יהיה חבל שעוד חנות מצתרפת לרשימת הנסגרות....

• 164 תגובות
    • 41.9k צפיות
  11. Started by Trin1ty,

שלום לכולם , האם ניתן להטעין כרטיס ויזה נטען בדולרים ? או שצריך להמיר לשקלים ואח''כ להטעין את הכרטיס בדואר . תודה , אור

• 6 תגובות
    • 3.9k צפיות
  12. Started by liram21,

שלום לכולם, רציתי לדעת אם הייבואן Midi-Com מוכרים ללקוחות פרטיים? הם כמו CD-Log רק שסידילוג לא מוכרים ללקוחות פרטיים.

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  13. אהלן. אני מתכנן לקנות בחודש הקרוב Galaxy S2 ורציתי לדעת אם מישהו מכיר חנות פרטית מומלצת לקנייה. ראיתי שמוכרים את ה-S2 ב-2800 שקל בטלפוניקה ורציתי לדעת אם מישהו יכול לתת חוות דעת על החנות או לחילופין, לתת המלצה על חנות אחרת. תודה והמשך יום נעים

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  14. Started by wooper,

שלום קניתי לפני כמה חודשים gps nq502 אין לי נסיון ב gps חוץ ממה שקניתי. מהרגע שניסיתי אותו דורש לו הרבה זמן להתחבר ללווינים שלחתי אותו לאחריות והטכנאי טען שלוקח לו 30-40 שניות להתחבר ושהוא בדק זאת כמה פעמים מהנסיון שלי לפעמים לוקח המון להתחבר אפילו 5 דקות אני משתמש בו ברגל(שאני לא ברכב) וכמו שאמרתי 30 שניות להתחבר ללווינים מרגע ההפעלה זה נדיר מאוד מה עושים במקרה כזה שהטכנאי טוען שהוא תקין ומניסיוני לא?

• 0 תגובות
    • 828 צפיות
  15. הבנתי שעוד 3 חודשים או משהו כזה יכנס לתוקף חוק שיאפשר התחברות ללא כנסות יציאה יותר. לכן אני מחפש בינתיים דיל טוב עם חיבור יציב ומהיר (5 מגה נראה לי מספיק) שיאפשר לי במחיר שפוי לחכות עד שכל החברות יתחילו עם הדילים המיוחדים שלהם בעוד כמה חודשים כדי להתמודד עם המצב החדש. המלצות ? (מקווה שבניגוד לפורום אכסון, פה אפשר לקבל תשובות ).

• 4 תגובות
    • 1.3k צפיות
  16. Started by pure perfection,

מה המצב ?? אתם בטח קראתם לפני שבוע פחות או יותר על העניין של אורנג , שהם עומדים לסגור את כל העניין של טלפונייה ואינטרנט ולהעביר את זה ל 012 . היום דיברתי עם הנציגה של אורנג ורציתי להתנתק , היא שיגעה אותי כמו שאתם יודעים מה ?? למה ?? וכל החרטה הזה . הסברתי לה למה אני רוצה להתנתק ושהם מעבירים הכל ל 012 והיא אומרת שלא הם לא מעבירים את הלקוחות ל 012 אלא הםם ממשיכים לתת את השירות , מה אתם אומרים על זה ??

• 0 תגובות
    • 1.1k צפיות
  17. Started by Guarding angel,

http://www.ksp.co.il/summer/ מצאתי שם כמה דברים שאני מתעתד לקנות,אז למה לא לשתף?

• 2 תגובות
    • 3k צפיות
  18. Started by liram21,

שלום לכולם, אני מתכנן לקנות עוד כמה ימים מחשב מ-KSP. אבל אני לא קונה עם הרכבה, אני נותן מפרט והוא מביא לי חלקים (אני מרכיב בבית). המחשב הוא לא זול (4500 ש"ח) וכבר אכלתי מספיק חרא מIVORY [לא רוצה לאכול שוב] אז אני רוצה לדעת איך הם מבחינת אחריות, ושירות ? ועוד משהו, איזזה חנויות מוכרות את הלוח הזה: P67A-GD80 או P67A-GD65 של MSI ? ואיך הוא ?

• 33 תגובות
    • 8.8k צפיות
  19. Started by mtn9,

פרטים פה http://www.bug.co.il/summersale ופה http://www.bug.co.il/page.asp?id=30012 מזכיר לי את מבצע הBLACK FRIDAY שלהם שהם עושים כל שנה, רק שפה זה 80% על המוצר השני ולא 1+1 מתנה.. אני מעוניין לקנות מוצר של SteelSeries ב330 ש"ח, אם מישהו רוצה לקנות איתי מוצר אחר שמשתתף במבצע במחיר דומה בסניפי כפר סבא שיצור קשר

• 10 תגובות
    • 2.5k צפיות
  20. שלום לכולם, בזמן האחרון אני הצצתי די הרבה בלוחות יד שנייה, כאן וגם ביד2... יש "תופעה" מרגיזה ביותר, אותי בכל אופן, ובהחלט לא כל המוכרים כאלה אבל לא חסר. התופעה הזו היא מוכרים, שלא רק שהם מוכרים מוצר משומש, הם גם מציגים את המחיר כאטרקטיבי, ואותי זה מרגיז לקרוא, ולבזבז זמן על מודעות כאלה! כן אף אחד לא מכריח אותי , אבל נו בחייכם!!! איך לעזאזל בנאדם מוכר לדוגמה כרטיס זכרון, או כרטיס מסך [דברים שראיתי במו עיני] אומר שהוא במצב טוב וכו, ומוכר אותו ב- [תחזיקו חזק] "מחיר מצחיק"! הם מוכרים מוצרים יד שניה במחיר מאווווד קרוב, אם לא זהה!! לזה של מוצר חדש! כאילו, תריצו בדיקה בזאפ או משהו?! למה לעזאזל לתת לכם מחיר כמעט מלא על מוצר משומש, וברוב המקרים בלי אחריות? אני חפשתי כ. מ…

• 42 תגובות
    • 7.1k צפיות
  21. Started by amni,

מהודעה של סניף הדואר הבנתי שהם החלו עכשיו שירות תשלומים בינלאומיים חדש, נקובים בדולרים באמצעות כרטיס ויזה ניטען שניקרא כרטיס ויזה ניטען-דולר. זה לא כרטיס ויזה ניטען נקוב בשקלים , כאשר ההטענה היא עד 1000 שקלים, למרות שגם בכרטיס הניטען בשקלים אפשר לשלם לסוחרים בחו"ל במטבעות מקומיים. כמו הכרטיס הניטען הנקוב בשקלים --- בכרטיס זה אין שום זיקה לחשבון בנק, גם אין שום זיקה לכרטיסי אשראי רגילים או חשבון פייפאל. לפי ההסבר שקיבלתי --- הכרטיס ויזה ניטען-דולר ניטען עד גובה 10000 שקלים וכל העברה בודדת היא עד סכום 1000 דולר בקירוב. פקידת הדואר לא יכלה להפנות אותי לשום כתובת באינטרנט שבה יש פירוט טכני מלא בנוגע לכרטיס ויזה ניטען-דולר הנ"ל. האם מישהו כאן יודע על כתובת אינטרנט כזו ?

• 8 תגובות
    • 2.1k צפיות
  22. כל הזמן שאני מתקשר הם אומרים שמנהל יחזור אלי,ואני לא רואה החזר מהם.(אלא אם כן אתם מחשיבים החזר של 10 ש"ח,שזו בדיחה) היום התחלתי לצעוק על הנציגה,והיא אמרה לי שעלי לחכות,ועוד שהשיחה מוקלטת. שלחתי פקס למשרד התקשורת,ועדיין לא קיבלתי מהם תשובה. יש לי חבילה טובה בסלקום,וזו הסיבה היחידה שאני נשאר אצלם. מה עושים? מישהו נתקל בבעיה זהה איתם ופתר אותה?

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  23. מחפש מיטה בסגנון הבא במחיר סביר (מתחת ל2000 ש"ח) http://mei-xin.en.alibaba.com/productshowimg/399770678-210562077/Modern_Leather_Bed_YY010.html מצאתי כמה מוכרים שמוכרים בדיוק את הסחורה של המפעל הנ"ל אבל המחירים מוגזמים ביותר (נושקים ל5K ללא תוספות המסגרת בלבד) בגלל שלפי דבריהם זאת מיטת בוטיק של מעצב איטלקי ... בלה בלה בלה ( סיני). למישהו יש הצעות?

• 0 תגובות
    • 1k צפיות
  24. Started by avz,

היי יש לי מחשב נייד HP בן כשבע שנים שנרכש יחד עם מערכת הפעלה XP. לפני כשלושה חודשים רציתי לפרמט את הדיסק הקשיח ולהתקין מחדש את מערכת ההפעלה. מכיוון שאין לי את הדיסק עם מערכת ההפעלה, פניתי לHP ישראל בבקשה לקבלו. בתמיכה שלהם בדקו לפי מס' המחשב ווידאו שאכן המחשב סופק עם מערכת הפעלה אבל סרבו לספק לי עותק של הדיסק בטענה שאני יכול לקבל רק תוך 90 יום ממועד הרכישה. זהו. שום דבר לא מעניין אותם. מבחינתם שאני אלך וארכוש בכסף מלא מערכת הפעלה (ואחר כך מתפלאים שמעתיקים תוכנות). מכתב שנשלח בדואר רשום להנהלת HP ישראל בנושא, נותר ללא כל תשובה או תגובה מצידם. מבחינתם, הלקוח לא קיים. אכן שרות לקוחות למופת. דבר אחד אני יודע. מוצר שכתוב עליו HP מבחינתי לא קיים.

• 15 תגובות
    • 2.2k צפיות
  25. מקור: http://tech.walla.co.il/?w=/4000/1833441

• 5 תגובות
    • 1.3k צפיות

דיונים חדשים בפורומים