עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

צרכנות

פורום המיועד לדיונים בנושאי צרכנות, חוות דעת על חנויות ושאלות בנוגע לחוקים ותקנות צרכניות
שימו לב: חל איסור מוחלט על בעלי עניין לפתוח דיונים בפורום

1. Started by Cheif,

"בזק" מתחילה לקדם "סטנדרט מהירות חדש" של 20MB - כמובן רק ללקוחות NGN. כל לקוח קיים של בזק יכול לעבור לחבילת תשתית של 20M למשך שנה ללא תשלום נוסף. המבצע עד 5/3/2012 או עד גמר המלאי של 5,000 חבילות שדרוג. כל הפרטים בתקנון -- http://www.bezeq.co.il/Internet/Documents/20mbs.pdf המבצע מלווה בסרטון משעשע בו גידי גוב משחק שני תפקידים -

• 88 תגובות
    • 15.4k צפיות
  2. הבוקר הודיעה חברת HOT על כניסתה לתחום אספקת האינטרנט. לשם כך מקימה HOT פעילות חדשה המכונה HOTnet שתתחרה ב-3 הספקיות הוותיקות: בזק בינלאומי, 012 סמייל ו-013 נטוויז'ן. לרגל השקת השירות, HOT תמכור שירותי אינטרנט במחיר אחיד של 20 שקל לחודש לכל המהירויות, כולל 100Mbps. במקביל תציע החברה מבצע על תשתית האינטרנט במהירות 100Mbps במחיר של 179 שקלים לחודש כך שמחיר החבילה כולה יהיה 199 שקל. הקמת פעילות נפרדת לאספקת שירותי אינטרנט נדרשת כיוון שעל פי תנאי הרישיון של HOT, אספקת שירותי האינטרנט צריכה להתבצע בהפרדה מבנית מלאה מאספקת תשתית אינטרנט. כיוון שכך, HOT גם לא תוכל לשווק חבילות שכוללות את תשתית ואספקת האינטרנט גם יחד. מהלך הכניסה של HOT לפעילות החדשה ילווה בקמפיין שיחל מחר. בנוס…

• 259 תגובות
    • 36.3k צפיות
  3. Started by wooper,

לפני שנה המחירים של כוננים קשיחים היו משמעותית יותר זולים מהיום כונן של 1 טרה עלה 250 ש"ח אח"כ עקב השיטפונות עלו המחירים שהגיוני לדעתי מה שלא ברור לי למה בזמן הנוכחי המחירים של כוננים קשיחים עדיין גבוהים.

• 17 תגובות
    • 3.1k צפיות
  4. יש לי טריפל בהוט שע"פ החשובות שהם שולחים בסוף חודש, יוצא שאני משלם 66 ש"ח על תשתית 12M, זה לא כל כך משנה לי כי אני מסתכל על זה כחבילת טריפל של 315 ש"ח לחודש על טלפון + TV+ אינטרנט. לגבי הספק, סוף החודש נגמרת לי התחייבות לבזק בין לאומי על 12M. אני משלם להם 29 ש"ח בחודש על 12M..זה מחיר בן זונה אבל בא לי לשדרג ל- 30M. לגבי התשתית (הוט) לפי מה שבדקתי לפני חודשיים מדובר על תוספת של 25 ש"ח לטריפל (ז"א 340 ש"ח בבחודש על הכל) והם שולחים גם את ה- HOT BOX. לגבי הספק (בב"ל), הם רוצים מימני 49 ש"ח לחודש..שזה מחיר שהשגתי לפני חודשיים גם כן. לגבי התשתית אין פה הרבה מישחק ולפי מה שהבנתי, הוט לא גמישים במחירים שלהם. לגבי הספק מישהוא יודע על מחיר נמוך מ- 49 ש"ח לחודש ב- בב"ל עבור 30M? אי…

• 14 תגובות
    • 2.9k צפיות
  5. אהלן, לפי מה שראיתי באתרים שלהם הם באמת עומדים במילים שלהם או שזה סתם עוד איזה טריק שיווקי?

• 20 תגובות
    • 10k צפיות
  6. המוצר : סורק מדגם PL806 של חברת plustek ומסך מדגם U2312HM של חברת DELL תאריך הקניה : 9/1/2012 שם החנות : א.ד.ס סודרי מחשבים אתר אינטרנט : http://adscomp.co.il/he/ כתובת החנות : כנפי נשרים 68, גבעת שאול, ירושלים חוות דעת מפורטת (מאד): טוב , קחו אויר , זה הולך להיות ארוך מאד. מצד שני אני זה שיושב וכותב את הכל , אתם צריכים רק לקרוא ולשפוט בעצמכם (ולדעתי חשוב שתקראו) , אפשר גם להגיב. אז ככה : כל מה שאכתוב בחלק זה הן עובדות חד משמעיות , אשתדל להמנע בחלק זה מביקורת אישית שתבוא לאחר מכן. בכל מקרה שלילי עם חנות אונליין - שם החנות לא יוזכר (למעט אדס מחשבים כמובן) , בכל מקרה חיובי עם חנות אונליין - שם החנות יוזכר בשמחה. בתאריך 9/1/2012 הזמנתי מהחנות סורק מדגם…

• 8 תגובות
    • 4.3k צפיות
  7. Started by mrraz,

אני מעוניין לשדרג את הממירים שלי ל-HD ובאותה ההזדמנות לשפר את המחיר אחרי 3 שיחות ארוכות הם לא מוכנים לרדת יותר מכמה שקלים וגם מתעקשים על 318 ש"ח עבור הטכנאי שיגיע להתקין 3 ממירים ההתחייבות היחידה שלי איתם פגה החודש, מה אתם מציעים ?

• 14 תגובות
    • 8.5k צפיות
  8. אני מניח שהנושא דובר פה כמה פעמים אבל הפעלתי חיפוש ולא ממש מצאתי, בכל מקרה: האם ניתן למצוא הוזלה משמעותית באי ביי גם אחרי שניקח בחשבון את תוסף המע"מ שצריך לשלם? קצת חיפשתי ולא מצאתי הבדלים משמעותיים גם בלי המע"מ, אבל אתם בטח מבינים בזה יותר ממני... ניקח דוגמא של מפרט ב4K בארץ, כמה אפשר לחסוך (אם בכלל אפשר) לדעתכם?

• 7 תגובות
    • 2.1k צפיות
  9. שלום רציתי את חוות דעתכם על החנות TMS מחשבים בנתניה. אני מעוניין לקנות מחשב שהרכבתי שם האם מומלץ? מבחינת אחריות איך זה הולך? אני שואל אתכם כי יש כאן אנשים שהתנסו עם החברה הזאת (ראיתי כמה פוסטים אבל לא כל כך מעודכנים) אשמח לתגובות!תודה!

• 4 תגובות
    • 2.3k צפיות
  10. Started by ryu,

שלום, אני מתכנן להתחבר לבזק כתשתית 2.5 מגה (25 שקל קו קל + 45 תשתית) ובספקיות אני יכול לבחור... השאלה מה הכי משתלם? בדקתי בכמהזה, כרגע הלכתי על ה62 שקל באנדל בזק בינלאומי. זה נכון שאין יותר התחייבויות ואני יכול להחליף מתי שאני רוצה וכו גם אם זה בנדל נכון? עשו לי התקנה 68 שקל, יש מצב להוריד את זה לחינם? אם אני "מבטל" הזמנה (שבוע הבא כרגע מתואם). יש המלצות באופן כללי? (מסלול גיימר לא באמת נחוץ נכון? גם למי שמשחק BF וכו'... זו סתם המצאה להוצאת יותר כסף נכון?(פינג של 120 זה הסטנדרט אצלי כרגע וזה קביל לגמרי לשרת אירופאי) אין באזור שלי תשתית NGN. תודה לעוזרים!

• 0 תגובות
    • 730 צפיות
  11. אני לא יודע לאיזה פורום זה הכי מתאים, אז אפרסם את זה פה: מישהו יודע איך מקליטים שיחות בטלפונים קווים או סלולריים ללא צורך במכשיר להקלטת שיחות? זה חשוב לי כדי שאני אוכל בטלפון הקווי להקליט שיחות עם נציגי תמיכה וכ"ו. כמו כן, אם יהיה לי פעם טלפון סלולרי, לעשות זאת גם שם.

• 4 תגובות
    • 1.6k צפיות
  12. כיום אני נמצא בבזק בינלאומי במסלול גיימר (10 מגה) בתשלום 52 שקל לחודש. אשמח לשמוע על מבצעים שווים יותר אם יש.

• 10 תגובות
    • 2.2k צפיות
  13. Started by adi518,

מישהו איפה אפשר להשיג? שאלה קצת מוזרה אני יודע, אבל בכל זאת.

• 7 תגובות
    • 4.1k צפיות
  14. Started by SEangel,

מותר לפרסם ככה? (אני גם מניח שהמחשב לא בא עם HAF). [attachment deleted by admin]

• 4 תגובות
    • 985 צפיות
  15. Started by Cha0stAlker,

http://finance.walla.co.il/?w=/3/2506579

• 3 תגובות
    • 1.2k צפיות
  16. Started by dovik,

שלום לפורום הנכבד הפרנויה שלי מונעת ממני למסור שום פרטים על עצמי בכלל ועל כרטיס האשראי בפרט. איני מעוניין למסור שום פרטים על עצמי ברשת. על כן איני מבצע קניות בחו"ל ומפסיד הרבה דילים בארץ. נודע לי על שרות שנותן דואר ישראל - כרטיס ויזה נטען, אודותיו ניתן למצוא מידע באתר של דואר ישראל. אך יש שם מגבלה רצינית מבחינתי: ניתן לבצע קניות עד 1000 ₪ בלבד. זה מגביל מאוד בעניין קניית גאדג'טים מסויימים שעולים עד פי 2 יותר זול מאשר בארץ. אמנם שמעתי שניתן להטעין יותר מכרטיס אחד.. אז יש לי שאלה. האם PAYPAL מאפשר הכנסת יותר ממספר אחד של כרטיס? אם לא, האם יש למישהו רעיון איך לקנות בחו"ל בתנאים שציינתי בהתחלה?

• 3 תגובות
    • 1.1k צפיות
  17. שלום ! הינני רכשתי מחשב לפני כשנה מסקייפי וכמו שכולם יודעים החנות פשטה את הרגל , והאתר הפסיק להתעדכן מן הסתם. היום במקרה נכנסתי לאתר והבחנתי שהוא התעדכן ושהם מחפשים טכנאים ואנשי מכירות , האם יתכן שהחנות נפתחה מחדש והאם אני יכול לממש את האחריות שלי דרכם ?

• 56 תגובות
    • 18.2k צפיות
  18. Started by civic_ex,

אני מחפש יבואן שאתם אולי מכירים שהוא מוכר במחירים הכי טובים בארץ

• 11 תגובות
    • 5.9k צפיות
  19. מעשה שהיה - היום בצהריים - טלפון מנטוויזן - אני זכאי לשדרג את מהירות האינטרנט שלי מ5 ל12 MB כי הוט משדרגים את הלקוחות בחינם. אני כמובן שואל כמה זה יעלה לי - ונענה: חבילה של 12 אצל נטוויז'ן תעלה לי 84 ש"ח, יותר ממה שאני משלם היום, אבל בהוט השדרוג חינם. בדוק. לסמוך עליה (הנציגה) כמובן שלא הייתי מוכן לסמוך, אז יצאתי לברר. הוט טוענים - כן אפשר לשדרג, אבל זה יעלה לי. ובכלל כל היום הם מטפלים בלקוחות כמוני שהוטעו. פסילה ראשונה. אמרתי, שיקרו באחד - שווה לבדוק גם את שאר הדברים. משווה מחירים ב"כמה זה" - רואה שחבילה של 12 עולה 39.9 בנטויזן. עכשיו כבר ממש התרגזתי. פסילה שניה. מתקשר לטלפון שהנציגה השאירה לי - ממתין מעט - נענה כמובן - "לא, אתה צריך את שרות לקוחות". בסדר, מוכר. אחרי המת…

• 24 תגובות
    • 3.7k צפיות
  20. Started by yoni_h,

http://www.buy2.co.il/Center/DailyDeal/Index/d0aca637-85f4-4c71-82fb-6cc91ddfcca5?utm_source=getitall&utm_medium=getitall_deals&utm_campaign=dailyDeal_d0aca637-85f4-4c71-82fb-6cc91ddfcca5

• 7 תגובות
    • 1.7k צפיות
  21. גיליתי שה RAM שלי תקול והלכתי לחנות לממש אחריות, שנה אחרי הרכישה. המוכר אמר שההחלפה תקח "שבועיים עד חודש". החודש כבר עבר, ובשיחה עם החנות הטכנאי אומר ש"אין מה לעשות, זה תלוי ביבואן, לא יודע מתי זה יחזור אליך". חודש שלם למימוש אחריות (ואפילו בזה הם לא עמדו) נשמע לכם סביר? יש איזה חוקים בעניין? אני תוהה מה שווה אחריות אם החנות יכולה לייבש אותי ללא הגבלת זמן עד ההחלפה, בינתיים אני תקוע בלי החומרה.

• 2 תגובות
    • 917 צפיות
  22. http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-4182634,00.html בנוסף: "נכנסה הטבה נוספת - פטור מלא ממסי יבוא, גם מכס וגם מס קניה, עד לסכום של 75 דולר, במקום 50 דולר כיום. הטבה לא תחול על מוצרי טבק ואלכוהול."

• 20 תגובות
    • 9.5k צפיות
  23. מי יתן ויום אחד נוכל לצפות לכזה שירות בארץ.

• 0 תגובות
    • 785 צפיות
  24. אני פותח נושא זה לא כדי להתלונן על עוול מסויים שנעשה לי או כדי לבצע "רצח אופי" בחנות זו או אחרת. עם זאת, מאוד מציק לי, כצרכן המודע לזכויותיו, שנראה שהרוב המוחלט של חנויות המחשבים בארץ מרשות לעצמן להכניס בתקנון שלהן סעיפים המנוגדים לחוק הגנת הצרכן. אמנם החוק קובע שאסור להפשיט את הצרכן מזכויותיו וברגע שידרש בירור משפטי הסעיפים הללו לא יחזיקו מים, אך אני מאמין שרוב הלקוחות לא ירצו להגיע למצב זה. על מה אני מדבר? הנה למשל לקט ציטוטים מתקנונים שונים של חנויות מוכרות (מבלי לפרט שמות): מישהו כנראה לא שמע שעדכנו את החוק, המאפשר לכל לקוח שהזמין טלפונית או באינטרנט להחזיר מוצר ומגביל את גובה דמי הביטול שהחברה יכולה לדרוש. נראה הגיוני (ואף בכפוף לחוק)... עד שרואים סעיף אחר באותו הת…

• 2 תגובות
    • 949 צפיות
  25. Started by א אוהל,

ראיתי באתר של רמי לוי רשום גלישה רגילה 55 ג'יגה פרייפייד70 שקל מה הקטע?

• 3 תגובות
    • 1k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.