צרכנות
פורום המיועד לדיונים בנושאי צרכנות, חוות דעת על חנויות ושאלות בנוגע לחוקים ותקנות צרכניות
שימו לב: חל איסור מוחלט על בעלי עניין לפתוח דיונים בפורום
4,297 דיונים בפורום זה
-
אני מעוניין לשדרג את הממירים שלי ל-HD ובאותה ההזדמנות לשפר את המחיר אחרי 3 שיחות ארוכות הם לא מוכנים לרדת יותר מכמה שקלים וגם מתעקשים על 318 ש"ח עבור הטכנאי שיגיע להתקין 3 ממירים ההתחייבות היחידה שלי איתם פגה החודש, מה אתם מציעים ?
-
- 14 תגובות
- 8.4k צפיות
-
-
אני מניח שהנושא דובר פה כמה פעמים אבל הפעלתי חיפוש ולא ממש מצאתי, בכל מקרה: האם ניתן למצוא הוזלה משמעותית באי ביי גם אחרי שניקח בחשבון את תוסף המע"מ שצריך לשלם? קצת חיפשתי ולא מצאתי הבדלים משמעותיים גם בלי המע"מ, אבל אתם בטח מבינים בזה יותר ממני... ניקח דוגמא של מפרט ב4K בארץ, כמה אפשר לחסוך (אם בכלל אפשר) לדעתכם?
-
- 7 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
שלום רציתי את חוות דעתכם על החנות TMS מחשבים בנתניה. אני מעוניין לקנות מחשב שהרכבתי שם האם מומלץ? מבחינת אחריות איך זה הולך? אני שואל אתכם כי יש כאן אנשים שהתנסו עם החברה הזאת (ראיתי כמה פוסטים אבל לא כל כך מעודכנים) אשמח לתגובות!תודה!
-
- 4 תגובות
- 2.3k צפיות
-
-
שלום, אני מתכנן להתחבר לבזק כתשתית 2.5 מגה (25 שקל קו קל + 45 תשתית) ובספקיות אני יכול לבחור... השאלה מה הכי משתלם? בדקתי בכמהזה, כרגע הלכתי על ה62 שקל באנדל בזק בינלאומי. זה נכון שאין יותר התחייבויות ואני יכול להחליף מתי שאני רוצה וכו גם אם זה בנדל נכון? עשו לי התקנה 68 שקל, יש מצב להוריד את זה לחינם? אם אני "מבטל" הזמנה (שבוע הבא כרגע מתואם). יש המלצות באופן כללי? (מסלול גיימר לא באמת נחוץ נכון? גם למי שמשחק BF וכו'... זו סתם המצאה להוצאת יותר כסף נכון?(פינג של 120 זה הסטנדרט אצלי כרגע וזה קביל לגמרי לשרת אירופאי) אין באזור שלי תשתית NGN. תודה לעוזרים!
-
- 0 תגובות
- 716 צפיות
-
-
אני לא יודע לאיזה פורום זה הכי מתאים, אז אפרסם את זה פה: מישהו יודע איך מקליטים שיחות בטלפונים קווים או סלולריים ללא צורך במכשיר להקלטת שיחות? זה חשוב לי כדי שאני אוכל בטלפון הקווי להקליט שיחות עם נציגי תמיכה וכ"ו. כמו כן, אם יהיה לי פעם טלפון סלולרי, לעשות זאת גם שם.
-
- 4 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
כיום אני נמצא בבזק בינלאומי במסלול גיימר (10 מגה) בתשלום 52 שקל לחודש. אשמח לשמוע על מבצעים שווים יותר אם יש.
-
- 10 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
מישהו איפה אפשר להשיג? שאלה קצת מוזרה אני יודע, אבל בכל זאת.
-
- 7 תגובות
- 4.1k צפיות
-
-
מותר לפרסם ככה? (אני גם מניח שהמחשב לא בא עם HAF). [attachment deleted by admin]
-
- 4 תגובות
- 961 צפיות
-
-
-
שלום לפורום הנכבד הפרנויה שלי מונעת ממני למסור שום פרטים על עצמי בכלל ועל כרטיס האשראי בפרט. איני מעוניין למסור שום פרטים על עצמי ברשת. על כן איני מבצע קניות בחו"ל ומפסיד הרבה דילים בארץ. נודע לי על שרות שנותן דואר ישראל - כרטיס ויזה נטען, אודותיו ניתן למצוא מידע באתר של דואר ישראל. אך יש שם מגבלה רצינית מבחינתי: ניתן לבצע קניות עד 1000 ₪ בלבד. זה מגביל מאוד בעניין קניית גאדג'טים מסויימים שעולים עד פי 2 יותר זול מאשר בארץ. אמנם שמעתי שניתן להטעין יותר מכרטיס אחד.. אז יש לי שאלה. האם PAYPAL מאפשר הכנסת יותר ממספר אחד של כרטיס? אם לא, האם יש למישהו רעיון איך לקנות בחו"ל בתנאים שציינתי בהתחלה?
-
- 3 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום ! הינני רכשתי מחשב לפני כשנה מסקייפי וכמו שכולם יודעים החנות פשטה את הרגל , והאתר הפסיק להתעדכן מן הסתם. היום במקרה נכנסתי לאתר והבחנתי שהוא התעדכן ושהם מחפשים טכנאים ואנשי מכירות , האם יתכן שהחנות נפתחה מחדש והאם אני יכול לממש את האחריות שלי דרכם ?
-
- 56 תגובות
- 18k צפיות
-
-
אני מחפש יבואן שאתם אולי מכירים שהוא מוכר במחירים הכי טובים בארץ
-
- 11 תגובות
- 5.9k צפיות
-
-
מעשה שהיה - היום בצהריים - טלפון מנטוויזן - אני זכאי לשדרג את מהירות האינטרנט שלי מ5 ל12 MB כי הוט משדרגים את הלקוחות בחינם. אני כמובן שואל כמה זה יעלה לי - ונענה: חבילה של 12 אצל נטוויז'ן תעלה לי 84 ש"ח, יותר ממה שאני משלם היום, אבל בהוט השדרוג חינם. בדוק. לסמוך עליה (הנציגה) כמובן שלא הייתי מוכן לסמוך, אז יצאתי לברר. הוט טוענים - כן אפשר לשדרג, אבל זה יעלה לי. ובכלל כל היום הם מטפלים בלקוחות כמוני שהוטעו. פסילה ראשונה. אמרתי, שיקרו באחד - שווה לבדוק גם את שאר הדברים. משווה מחירים ב"כמה זה" - רואה שחבילה של 12 עולה 39.9 בנטויזן. עכשיו כבר ממש התרגזתי. פסילה שניה. מתקשר לטלפון שהנציגה השאירה לי - ממתין מעט - נענה כמובן - "לא, אתה צריך את שרות לקוחות". בסדר, מוכר. אחרי המת…
-
- 24 תגובות
- 3.7k צפיות
-
-
http://www.buy2.co.il/Center/DailyDeal/Index/d0aca637-85f4-4c71-82fb-6cc91ddfcca5?utm_source=getitall&utm_medium=getitall_deals&utm_campaign=dailyDeal_d0aca637-85f4-4c71-82fb-6cc91ddfcca5
-
- 7 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
גיליתי שה RAM שלי תקול והלכתי לחנות לממש אחריות, שנה אחרי הרכישה. המוכר אמר שההחלפה תקח "שבועיים עד חודש". החודש כבר עבר, ובשיחה עם החנות הטכנאי אומר ש"אין מה לעשות, זה תלוי ביבואן, לא יודע מתי זה יחזור אליך". חודש שלם למימוש אחריות (ואפילו בזה הם לא עמדו) נשמע לכם סביר? יש איזה חוקים בעניין? אני תוהה מה שווה אחריות אם החנות יכולה לייבש אותי ללא הגבלת זמן עד ההחלפה, בינתיים אני תקוע בלי החומרה.
-
- 2 תגובות
- 902 צפיות
-
-
http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-4182634,00.html בנוסף: "נכנסה הטבה נוספת - פטור מלא ממסי יבוא, גם מכס וגם מס קניה, עד לסכום של 75 דולר, במקום 50 דולר כיום. הטבה לא תחול על מוצרי טבק ואלכוהול."
-
- 20 תגובות
- 9.4k צפיות
-
-
מי יתן ויום אחד נוכל לצפות לכזה שירות בארץ.
-
- 0 תגובות
- 774 צפיות
-
-
אני פותח נושא זה לא כדי להתלונן על עוול מסויים שנעשה לי או כדי לבצע "רצח אופי" בחנות זו או אחרת. עם זאת, מאוד מציק לי, כצרכן המודע לזכויותיו, שנראה שהרוב המוחלט של חנויות המחשבים בארץ מרשות לעצמן להכניס בתקנון שלהן סעיפים המנוגדים לחוק הגנת הצרכן. אמנם החוק קובע שאסור להפשיט את הצרכן מזכויותיו וברגע שידרש בירור משפטי הסעיפים הללו לא יחזיקו מים, אך אני מאמין שרוב הלקוחות לא ירצו להגיע למצב זה. על מה אני מדבר? הנה למשל לקט ציטוטים מתקנונים שונים של חנויות מוכרות (מבלי לפרט שמות): מישהו כנראה לא שמע שעדכנו את החוק, המאפשר לכל לקוח שהזמין טלפונית או באינטרנט להחזיר מוצר ומגביל את גובה דמי הביטול שהחברה יכולה לדרוש. נראה הגיוני (ואף בכפוף לחוק)... עד שרואים סעיף אחר באותו הת…
-
- 2 תגובות
- 938 צפיות
-
-
ראיתי באתר של רמי לוי רשום גלישה רגילה 55 ג'יגה פרייפייד70 שקל מה הקטע?
-
- 3 תגובות
- 987 צפיות
-
-
היי, לפני 5 ימים קניתי אייפון 4 בחנות פרטית אטום וסגור , הגעתי הביתה פתחתי גיליתי שיש זליגת אור בקצה של המסך במיוחד שיש רקע כהה. הגעתי לחנות לקחו לבדיקה את המכשיר חזרתי לקחת אותו ולהפתעתי הבעיה תוקנה. ששאלתי אותם מה הם עשו במכשיר הם ניסו להתחמק מהתשובה ואמרו שהכל במסגרת אחריות. אחר כך שאלתי האם הם החליפו מסך הם אמרו שכן. השאלה שלי האם האם אמורים במקרה כזה לתת לי מכשיר חדש? או שהם יכולים להלחליף מסך כי אני חושש אולי המסך שהם שמו לי משומש ויוצא שקיבלתי מכשיר משומש. עכשיו אני מעוניין לחזור לחנות יום ראשון להחזיר תאייפון ולקבל החזר כספי האם במצב כזה הם יכולים לדרוש דמי ביטול? או שבגלל שקיבלתי מלכתחילה מכשיר פגום עם בעיה במסך אני יכול לדרוש החזר כספי מלא בלי דמי ביטול? תודה
-
- 29 תגובות
- 3.6k צפיות
-
-
היי חבר'ה נרשמתי למנוי לשלושה חודשים למגזין ושילמתי והוא לא הגיע, נראלי שעבדו עליי. גם אם לא עבדו עליי, נגיד שכן, נתתי להם את הפרטים שלי בטלפון, מה אני אמור לעשות? אתם הפנתם אותי אליהם ואתם תסדרו את הבלגן הזה.
-
- 18 תגובות
- 2.7k צפיות
-
-
אחותי שלחה לאמא שלי מחשב נייד בן שלוש שנים מארהב לארץ. אתמול קיבלנו מכתב מהמכס שעלינו לשחרר את הדואר..... האם אני אמורה לשלם מכס על מחשב משומש בן 3 שנים? כמובן שכבר אין בידינו את חשבונית הקניה..... משהו יודע מה עושים במקרה כזה?
-
- 2 תגובות
- 793 צפיות
-
-
שלום לכם, התקשרתי היום לברר לגבי מחירי אינטרנט וקיבלתי את ההצעות הבאות: בזק+בזב"ל: (PNGN לפי המוכרת) 15 מגה 116 ש"ח + 25 ש"ח על הקו = 141 ש"ח 10 מגה - 100+25 =125 התקנה חד פעמית 68 ש"ח כולל ראוטר בשיטת חיוב זיכוי לשנתיים. הוט+012 או 013 או בזב"ל - 12 מגה 126 ש"ח לחודש כולל הוטבוקס. מה דעתכם?
-
- 2 תגובות
- 918 צפיות
-
-
שלום חברים, אורנג' חייבים לי זיכויים של 1300 שקל, אני ביטלתי את אמצעי התשלום כדאי שיפסיקו לחייב אותי יותר מידי, היום כשהתקשרתי אליהם אמרו לי שחייב אמצעי תשלום בשביל לקבל את הזיכוי, אני דיברתי עם מנהל ליפני כמה חודשים (אתם קולטים ש-4 חודשים גוררים אותי עם הזיכויים וכול פעם זה גודל) והוא אמר לי שיגיע צ'ק לדואר על סכום הזיכויי, היום הנציג אמר שאין אצלהם דבר כזה, אני כעובד לשעבר של פלאפון יודע שכן יש דבר כזה, מה עושים?
-
- 5 תגובות
- 1k צפיות
-
-
אהלן אנשים, אז ככה.. קניתי ב1/1/2012 מחשב נייד של אסוס ב3000 שקל. יום אחרי הקנייה היה לי בעייה של מסך כחול, ניסיתי לטפל בבעיה ללא הצלחה, ואחרי שבועיים שלחתי אותו לתיקון במעבדה כדי שיוכלו לבדוק מה הבעיה ושם אמרו לי שהלוח אם פגום/לא תקין. במעבדה של אסוס אמרו לי לפני ששלחתי את המחשב עד 7 ימי עסקים, וכרגע עברו 7 ימים והם מתקשרים ואומרים שצריך להזמין לוח אם וזה יקח 10 ימים!! סה"כ 17 יום. אני הבאתי להם בהנחה שאני אחרי שבוע מקבל את המחשב בחזרה כי אני עובד איתו ובינתיים אני מפסיד הרבה כסף. דיברתי עם אייבורי ואמרו שיראו מה יעשו וזה יקח כמה ימים. כמובן אני מעוניין לתבוע את אייבורי ורונלייט על עוגמת נפש שנגרם לי. מה לעשות?? בינתיים המחשב במעבדה ולאייבורי יקח כמה ימים לחזור אלי…
-
- 13 תגובות
- 3k צפיות
-