עבור לתוכן

צרכנות

פורום המיועד לדיונים בנושאי צרכנות, חוות דעת על חנויות ושאלות בנוגע לחוקים ותקנות צרכניות
שימו לב: חל איסור מוחלט על בעלי עניין לפתוח דיונים בפורום

1. מישהו מכיר את ההתקנים המוצעים באתר: http://www.internet-tv.co.il/ ? הם באמת טובים כמו שרשום בביקורות שם?

• 6 תגובות
    • 2.5k צפיות
  2. לפני כמה שנים כשגרנו באירופה קנינו מכשיר שנקרא slingbox אותו חיברנו לממיר בארץ (של yes) ויכולנו לצפות דרך שידורי אינטרנט את כל התכנים בחבילת היס שהיתה לנו. הבעיה היחידה היתה שאם האנטרנט לא עבד כמו שצריך לא ניתן היה להגיע לאיכות צפייה טובה.עכשיו אנחנו צריכים לחזור שוב לאירופה ורציתי לשאול האם מישהו מכיר אופציה נוספת באיכות צפייה טובה, תפעול פשוט וללא יותר מידי תקלות? (אגב המכשיר נקנה בבאג בנתב"ג)

• 0 תגובות
    • 2.3k צפיות
  3. שבוע לפני מועד פקיעת תוקף הצו הזמני - הקהל הישראלי מקבל בשורות טובות שאמורות לשמור על רמות המחיר התחרותיות בעולמות המכשירים החכמים, הביגוד והאלקטרוניקה לכתבה

• 0 תגובות
    • 1.5k צפיות
  4. Started by napoleon45,

היי זה קורה במשפחות הכי טובות ( או כאלה שטוענות שהן הכי טובות .... ) https://tech.walla.co.il/item/3395937

• 0 תגובות
    • 776 צפיות
  5. רכישה של כותרי PlayStation 5 מובילים, וככל הנראה גם כותרים מקבילים ב-Xbox Series X, תהפוך לעסק יקר יותר מבעבר - גם עבור הצרכנים באירופה וגם עבור הצרכנים בישראללכתבה

6. אני הייתי מנוי אצלם על 1.5mb גלישה, אבל מאז שעשינו טריפל של הוט (יותר משנה, אפילו שנתיים) שכולל 7mb תשתית, המהירות גלישה שלי בפועל השתנתה אוטומטית משום מה ל-5mb בלי לשנות בכלל את המהירות גלישה אצל בזק.ועכשיו, לפני כשלושה שבועות בזק נזכרו להתקשר לאבא שלי ואמרו שכל שנה צריך להעלות את המחיר או משהו כזה והזכירו לו שהוא מנוי על מגה וחצי גלישה, לכן הציעו לו "לשדרג" ל-5mb בתוספת של רק 10 שקלים בחודש, כלומר 40 שח במקום 30. והוא בתמימותו הסכים לעניין כי זה נשמע לו סביר, אבל אני ידעתי כבר שהמהירות גלישה שלי בפועל היתה כבר לפני כן על 5mb. מה שיצא זה שעכשיו אנחנו סתם משלמים 10 שקל יותר בחודש על אותה מהירות שכבר היתה לפני כן. (וזאת, כאשר אנשים משלמים על נפחים גדולים יותר מחיר נמוך מזה…

• 6 תגובות
    • 2.3k צפיות
  7. Started by wooper,

שלום קניתי לפני כמה חודשים gps nq502 אין לי נסיון ב gps חוץ ממה שקניתי. מהרגע שניסיתי אותו דורש לו הרבה זמן להתחבר ללווינים שלחתי אותו לאחריות והטכנאי טען שלוקח לו 30-40 שניות להתחבר ושהוא בדק זאת כמה פעמים מהנסיון שלי לפעמים לוקח המון להתחבר אפילו 5 דקות אני משתמש בו ברגל(שאני לא ברכב) וכמו שאמרתי 30 שניות להתחבר ללווינים מרגע ההפעלה זה נדיר מאוד מה עושים במקרה כזה שהטכנאי טוען שהוא תקין ומניסיוני לא?

• 0 תגובות
    • 831 צפיות
  8. Started by naamani3,

• 0 תגובות
    • 980 צפיות
  9. שלום. אני מחפש אתרים שאתם ממליצים עליהם עם בגדים בזול באיכות סבירה פלוס ועם משלוח לארץ. הטעם שלי בבגדים די שגרתי למדי: חולצות פולו, ג'ינסים, טריקו, גופיות, חאקי וכו'. אגב, מותגים ממש לא מעניינים אותי. גם ככה הכל מיוצר בסין באותם מפעלים. בתודה מראש.

• 12 תגובות
    • 2.7k צפיות
  10. שלום אני מחפש חנות לקנות gs3 או gs4 שהוא יגיע לארץ. מישהו יכול להמצליץ לי על חנות אמינה באזור י-ם? גם המלצות לחנויות בת"א יתקבלו בברכה. תודה.

• 2 תגובות
    • 1.2k צפיות
  11. אני מחפש המלצה לחנות מחשבים עם שירות טוב באזור המרכז עדיפות לתל אביב שמוכרת חומרה לגיימרים, אני כרגע בשלבים סופיים של גיבוש המפרט אז אשמח למצוא חנות שניתן לגשת פיזית ולבצע הזמנה. אני אולד סקול בדברים האלה אני מעדיף לדבר עם הבן אדם ולא לעשות הזמנה באינטרנט. tl;dr חנות עם שירות טוב באזור המרכז עדיפות תל אביב, שניתן להגיע ולבצע הזמנה.

• 5 תגובות
    • 2.7k צפיות
  12. Started by alex542,

שלום, אני צריך המלצה לטלוויזיה שתתחבר לממיר הוט ואולי cubox בהמשך. חשוב שהרזולוציה תהיה FHD . תודה

• 0 תגובות
    • 1.3k צפיות
  13. Started by taltola,

שלום לכולם, אני צריך המלצה על מכונת כביסה ומייבש. התקציב הוא עד 3,000 ש"ח סה"כ. מכונת הכביסה צריכה להיות מינימום 5 קילו, אם יש יותר אז עדיף. לגבי המייבש שיהיה משהו סטנדרטי. חשוב שלשניהם יהיה פתח קדמי בלבד. המלצות?

• 16 תגובות
    • 4.4k צפיות
  14. שלום לכולם אשמח לקבל המלצה למעבדת סלולר באזור חיפה תודה!

• 6 תגובות
    • 1.7k צפיות
  15. Started by bd,

טיילתי ברשת וראיתי כל מיני סוגי זעקות ומערכות התראה עם חיישנים אלחוטיים לחלון וגם אינפרארד. רציתי לדעת אם יש המלצות לסוג מסויים של מערכת?

• 0 תגובות
    • 660 צפיות
  16. אני זקוק להמלצה למצלמת דשבורד לרכב. דרישות: - איכות צילום הכי טובה שאפשר ביחס למחיר נמוך. - לא חייב מצלמה דו-כיוונית (או לזכוכית מאחורה) - בהנחה שזה מוזיל את העלות או משדרג את איכות התמונה במצלמה הקדמית. - חיישן תזוזה טוב למקרים שאני לא ברכב. קצת מהמחקר שביצעתי: - יש את הMAI70 לחבר - מבין הפופולריות באליאקספרס, אבל יצא לי לראות ביוטיוב וידאו של המצלמה הזאת והוא לא נראה לי מדהים אבל אולי זה מספיק? העלות שלה בין 50-70 דולר ותוהה אם זה דגם סביר - לעומת זאת יש את היותר יקרות כמו Viofo A129 שמצאתי ב145$ (כולל משלוח אבל לא כולל מעמ) אני ממש לא בטוח אם מצלמה פשוטה מספיקה לצרכים שלי או ששווה לשהקיע במשהו יקר משמעותית.

• 0 תגובות
    • 1.4k צפיות
  17. היי, אני מעוניין להזמין כמה מוצרים מאמאזון גרמניה אשר לא נשלחים לישראל. אשמח לקבל המלצה לשרות שליחת מוצרים מגרמניה לישראל. תודה !

• 3 תגובות
    • 712 צפיות
  18. אהלן, אני צריך איזה תוכנית פק'מ טובה בבנק הפועלים, ואני לא מבין בזה לכן אשמח להמלצה + הסבר. אני מתכוון לשים בסביבות ה1K כל חודש בהוראת קבע. תודה מראש.

• 5 תגובות
    • 1.3k צפיות
  19. שלום, החלטתי לרכוש תנור אפיה משולב כיריים אך לצערי אין לי מושג רב בנושא. תחילה החלטתי לרכוש תנור Whirlpool ACH104NB http://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=815906 אך מסתבר שזהו דגם ישן שאלקטרה הספקית כבר לא מחזיקה במחסניה. התקציב הוא מקסימום 2,500 ש"ח. תודה !

• 2 תגובות
    • 2.1k צפיות
  20. Started by superbijo,

על מה מהם ללכת ? תודה לעוזרים https://www.ivory.co.il/catalog.php?id=21980 https://ksp.co.il/?select=.38.&kg=&list=1&sort=2&glist=1&uin=7804&txt_search=HDMI&buy=&minprice=0&maxprice=0&intersect=..&rintersect=&store_real=

• 2 תגובות
    • 1.3k צפיות
  21. היי, אני מחפש מגבר ( עד 2000 ש"ח ) עם 3 כניסות אופטיות, קיים דבר כזה? אין בעיה לדגם ישן יחסי תודה.

• 0 תגובות
    • 925 צפיות
  22. Started by onetwo,

שלום, אני רוצה לקנות מדפסת לייזר שחור לבן למשרד. אני צריך שהיא... תדפיס... בצורה מקצועית, יעילה, מהירה, טובה ושלא תעשה בעיות, ועדיף קטנה יחסית. אני לא צריך סורק / פקס / מכונת צילום וכל הדברים השונים, רק מדפסת שתדפיס שחור לבן בצורה טובה. יש המלצות? תודה!

• 0 תגובות
    • 1.2k צפיות
  23. Started by psich,

אני מחפש לקנות נעליים דגם ספציפי שיש רק באיביי אבל המוכר לא שולח לארץ הסתכלתי בחברות כמו MyUS על מנת לקבל כתובת בארה"ב אני צריך משהו שהמשלוח שלו ( כולל מכס ומע"מ ) זול תודה מראש לעוזרים

24. צריך המלצה לחנות באזור תל אביב לקניית כרטיס מסך, מעדיף חנות בעלת יותר מסניף אחד (ככה הסיוכי שיפשטו רגל נמוך יותר, ואחרי זה לממש אחריות זה סרט), ולא ksp מסיבותי שלי.

• 11 תגובות
    • 3.6k צפיות

דיונים חדשים בפורומים