עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

צרכנות

פורום המיועד לדיונים בנושאי צרכנות, חוות דעת על חנויות ושאלות בנוגע לחוקים ותקנות צרכניות
שימו לב: חל איסור מוחלט על בעלי עניין לפתוח דיונים בפורום

1. Started by braingames131,

היי צהריים טובים, אני לא יודע עד כמה השאלה שלי קשורה לנושא הפורום אז מתנצל במידה ואני במקום הלא נכון. הבנתי שבשל משבר הקורונה שעברנו חשבון החשמל התבסס בתקופה מסוימת על הערכה ולא על קריאת מונים - מה שלרוב גרם לחשבונות מנופחים יותר. רציתי לדעת איך אני בודק את התאריכים המדויקים? האם יש אפשרות לקבל החזר? במידה וכן איפה פונים? לא מצאתי בכלל מידע באתר של חברת חשמל. ניסיתי גם את האפליקציה ואתרים אחרים שמעדכנים בנוגע לתשלום חשבון חשמל ולא הצלחתי למצוא משהו. אשמח להכוונה, תודה.

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  2. Started by PriorTak,

https://www.ivory.co.il/catalog.php?id=23680 חשבתי על הדגם הזה בתור מסך לחדר קטן יחסית. יש לצפות שבבלאק פריידיי המתקרב המחיר יוזל במעט. מישהו יודע משהו לגבי איכות התמונה שלו? האם כדאי לחפש (כמובן בתוספת משמעותית במחיר) דגם שבא עם HDR? איך באופן כללי המסכים של החברה הזו? תודה.

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  3. שלום לכולם. מקרה שקרה לפני ימים מספר לחבר. יש ברשותו נייד של DELL. בהמלצתי, הוא דאג שהיה ביטוח לשלוש שנים באתר הלקוח. לפני כשבועיים, המסך של הנייד קיבל זווית משונה ביחס למצבו הטבעי, עד כדי כך שאין מה לדבר על סגירת הנייד, וגם היה קשה להשתמש בו בצורה סבירה. בגלל שחלפה הרבה מעבר לשנה, הבחור נכנס לסרטים, ואכן, גישוש במעבדות היה מלחיץ למדי, עד 1500 ש"ח לא סופי אם בכלל יגיעו החלקים בעוד יותר מחודש. בצערו עדכן אותי במצב. הזכרתי לו את דבר האחריות ויעצתי לפנות ל - DELL. אחרי בירור קצר, הוא התבקש לשלוח תמונות של הבעיה ובסוף הודיעו לו שהטכנאי יגיע לביתו תוך 48 שעות. להפתעתו, זה קרה אחרי 24 שעות. הוחלף כל מה שנד…

4. Started by cb,

שלום,אני רוצה לקנות טלויזית hd חדשה לחדר שלי. גם לצפייה בממיר יס hd וגם כדי שאוכל לשחק בקונסולת הps3 שלי באיכות מירבית. אני מחפש טלוויזיה שתכלול את הדברים הבאים: 32 אינץ / 40 אינץ Full hd 100 hz עדיפות לטכנולוגיית LED וחיבור usb ושני חיבורי hdmi לפחות. אשמח על הסבר בקצרה אם יש הבדל משמעותי בין לד לאלסידי. תקציב 2500 שח. גר באיזור ירושלים,אשמח להמלצות על דגמים ובנוסף על חנויות שניתן להזמין מהן בעלות שירות אמין ומקצועי. תודה מראש

• 5 תגובות
    • 1.1k צפיות
  5. שלום לכולם. אני צריך לעבור דירה בתחילת אוקטובר מחיפה למודיעין, והדירה שלי היא דירה סטודנטים קטנה. יש לי רק יחסית מעט ציוד: מזרן זוגי, ספה, 2 שולחנות, ספרייה, ארון נעליים וכ15 קופסאות של ציוד ושאר "ירקות"... הבעיה היא שהיום תחום העברת הדירות הוא די "פרוץ", כלומר כל אחד יכול להכריז על עצמו כמוביל. ושמעתי על הרבה אנשים שהזמינו הובלה ו"נכוו" מיחס לא טוב, הקפצה של המחיר ברגע האחרון, וכו. הייתי מעוניין לקבל המלצות וחוות דעת על מובילים שמצאו חן בעיניכם. תודה.

• 6 תגובות
    • 1.1k צפיות
  6. אלה הם מבצעי המשחקים הבולטים של הפלטפורמה הפופולרית לסוף השבוע הנוכחי כמו בכל סוף שבוע ממוצע, גם עכשיו מציעה לנו חנות ה-Steam מבצעים מגוונים על מאות כותרים שונים. הנה כמה מהם שכדאי לבחון ולשקול. הגירסה המחודשת למשחק ההרפתקאות המהולל Day of the Tentacle זמינה במחיר מוזל של 10.04 דולר, ובנוסף משחק ההרפתקאות והפזאלים הטרי The Witness, מבית היוצר של Braid, זמין במחיר של 34 דולר שמגלם הנחה קלה של 15 אחוזים מהעלות המלאה שלו. משחק הפעולה Mafia 2, שחזר ל-Steam לאחר כמה שנים של היעדרות, זמין לרכישה במחיר של 6 דולר עבור כל מי שמעוניינים להתרענן לקראת הגעתו של Mafia 3, משחק בניית הערים המצליח Cities: Skylines זמין עם תג מחיר של 10.2 דולר, משחק הפלטפורמה ה-Roguelike הנ…

• 0 תגובות
    • 1.1k צפיות
  7. היי חברים, אפתח בכך שאיני מומחה לנתבים או חומרה הקשורה לרשת כלל. לכן, אשמח לקבל עזרה מכם אני מחפש ראוטר (נתב) המסוגל "לסחוב" רשת עם תשתית של בזק במהירות 100Mb. חשוב לי שהנתב יפרוס את הרשת דרך ארוכה שכן, מדובר בבית פרטי עם שלוש קומות. הראוטר מחובר בקומה התחתונה ואנו צריכים שהרשת תגיע עד לקומה העליונה. אשמח לקבלת המלצות על ראוטר אמין, מהיר וארוך טווח. תקציב: 500 ש"ח, אשקול לחרוג מהתקציב במידה ומדובר בנתב איכותי באמת ששווה להשקיע בו את הכסף. אשמח אם תוכלו גם להסביר לי מדוע אתם ממליצים דווקא על הראוטר הזה. תודה!

• 0 תגובות
    • 1.1k צפיות
  8. Started by aviel1509,

בוקר טוב, כאשר התעוררתי הבוקר הופתעתי לגלות שקיבלתי הודעה מסלקום: "מנוי XXXXXXXX ניצלת 75% מחבילת הגלישה שלך עד לתאריך 30/7/2013 12:59:21 בסוימה תחויב בתעריף מזדמן הגבוה משמעותית מתעריף חבילתך הנוכחית" וכל זאת כאשר ניצלתי רק 1.74GB מתוך 5GB שהם פחות מ 40% מהחבילה. לפני שאני מתקשר לסלקום לבירורים רציתי לדעת האם מישהו נתקל במשהו דומה?ומה הוא עשה במצב הזה? תודה מראש!

• 8 תגובות
    • 1.1k צפיות
  9. Started by carmel773,

שלום, יש לי מייבש כביסה במחסן "רגיל" עם צינור הוצאת אוויר החוצה. אני מתכוון לעבור לדירה אחרת, שם המכונת וכביסה והמייבש יהיו בארון בתוך הבית, והמרחק בין המייבש לחלון או לאפשרות יציאת אוויר רחוק מדי (כ-3 מ'). האם ניתן למצוא פיתרון מלבד קניית מייבש עם מעבה ? אולי יש מעבה חיצוני שנתן להצמיד למייבש הקיים? אשמח לתשובתכם/ן.

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  10. הכוונה בימים בין BF לכל אלה שאחריו .... ?

11. Started by Kuroshiro,

פתאום כמעט ואין אותו באף חנות ובמקומו יש רק את הדגם הישן (750), מה הקטע שמוכרים לנו רכיבים ישנים במחיר של חדש? ולמה ה850 פתאום נעלם?

• 5 תגובות
    • 1.1k צפיות
  12. המבצעים בתחום הגיימינג בענקית הקניות ממשיכים עם מחירים טובים מאוד בעבור מוצריהן של Crucial ו-Logitech מיזם שבוע הגיימינג שעליו הכריזה אמאזון מתקרב אל קו הסיום שלו, אבל בינתיים אנחנו ממשיכים להנות מהצעות נאות בהחלט במסגרת מבצעי Deal of the Day בגירסה הבריטית ובגירסה הצרפתית של החנות. באמאזון בריטניה תוכלו לרכוש זכרונות DDR4 עדכניים מסדרת Ballistix Elite של Crucial, במהירות אפקטיבית של 2,666MT/s ובמחיר של כ-37 פאונד בריטי כולל מסים ומשלוח ישיר לישראל עבור חבילה שכוללת צמד מודולים בנפח כולל של 8GB (כלומר 2X4GB), או במחיר של כ-65 פאונד לחבילה שכוללת צמד מודולים בנפח כולל של 16GB – מחירים שמתורגמים לכ-197 ש"ח וכ-347 ש"ח בהתאמה, ומהווים הוזלה של יותר מ-50 אחוז לעומת ה…

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  13. שלום חברים, אורנג' חייבים לי זיכויים של 1300 שקל, אני ביטלתי את אמצעי התשלום כדאי שיפסיקו לחייב אותי יותר מידי, היום כשהתקשרתי אליהם אמרו לי שחייב אמצעי תשלום בשביל לקבל את הזיכוי, אני דיברתי עם מנהל ליפני כמה חודשים (אתם קולטים ש-4 חודשים גוררים אותי עם הזיכויים וכול פעם זה גודל) והוא אמר לי שיגיע צ'ק לדואר על סכום הזיכויי, היום הנציג אמר שאין אצלהם דבר כזה, אני כעובד לשעבר של פלאפון יודע שכן יש דבר כזה, מה עושים?

• 5 תגובות
    • 1.1k צפיות
  14. Started by surik,

שלום, אני רואה אצלם באתר HD6870 ב150$. זה מחיר טוב, השאלה היא מה העלות הנחבאת שבסוף תצא לי? תודה. http://www.tigerdirect.com/applications/SearchTools/item-details.asp?EdpNo=3488652&CatId=7005

• 3 תגובות
    • 1.1k צפיות
  15. Started by Zeev86,

אהלן. אני רוצה לרכוש כמה משחקים מהעמוד הבא. הבעיה שבכל עמוד רשום: Downloading: Currently, this item is available only to customers located in the United States and who have a U.S. billing address. אפשר איכשהו לעקוף את ההגבלה?

• 4 תגובות
    • 1.1k צפיות
  16. אני כבר 10 שנים בבזק בינלאומי. משלם 30 ש"ח מהירות 10 . בשיחה איתם אמרו שהמחיר יעלה ל 55 ש"ח!!!! למהירות 15 ואם לא רוצה שאתנתק מהם. בשיחה עם 012 הציעו לי ב 30 ש"ח !!! לחדשים ולוותיקים-שדרוג אוטומאטי באותו מחיר. http://www.kamaze.co.il/שדרוג-מהירות-ספ ... נטרנט.aspx מה דעתכם מה לעשות ? צפיתי שבזק בינלאומי תשמור על הלקוחות שלה עקב התחרות הרבה , בניגוד לתשתית שיש רק בזק והוט. אצל מי אתם ומה הציעו לכם ?

• 8 תגובות
    • 1.1k צפיות
  17. Started by shimonshapira,

קניתי מודד לייזר מאליאקספרס. והמכס לא רוצה לשחרר, עד שאני מביא אישור ממשרד הכלכלה. אחרי שהצלחתי להשיג אישור ממשרד הכלכלה, האם יש למישהו מושג לאן אני אמור לשלוח את האישור הזה?

• 0 תגובות
    • 1.1k צפיות
  18. Started by קובי המלך,

אני רוצה להזמין נטסטיקים דור 4 למכירה ביתית מישה/י יודע על מקום מוצלח לקניה זולה?

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  19. בתי מתכננת להביא מארהב חלק מחשב שמחירו הנקוב 200 דולר. לכך יתווסף מס מקומי של כ 8-9 אחוז ( ניו יורק). הקבלה כולל המס המקומי תהיה כנראה על 217 דולר איך יתייחסו פקידי המכס ל"ערך" הפריט במקרה כזה? מישהו התנסה בדבר כזה?

• 0 תגובות
    • 1.1k צפיות
  20. Started by Mpro,

יש למישהו המלצה איפה לקנות נורות לד להדבקה מאחורי טלויזיה? לפי מה שראיתי זה מאוד מייפה ובנוסף אם יש איזושהי אופציה שבם ידלקו/יכבו עם הטלויזיה?

• 0 תגובות
    • 1.1k צפיות
  21. אחותי הזמינה משקפיים ב72.5 דולר,המשלוח הוא בחינם דרך UPS. המע"מ בערך 40 ש"ח(אין מכס), UPS ביקשו 240 ש"ח על המע"מ + דמי טיפול שונים. האם מותר לUPS לקחת אחריות בטיפול המשלוח במחיר כל כך גבוה בלי אישור הלקוח? למה שלא יביאו איזה הילר שיעביר אנרגיות טובות למשלוח ב90000 דולר וזהו?

• 7 תגובות
    • 1.1k צפיות
  22. Started by trovlet,

הייתי עכשיו בדר גב חיפשתי לי כיסא יש לי בעיות בגב תחתון, שבר מאמץ /: נתקלתי בכיסא מוזר hugM flex , התיישבתי והיה נוח מאוד מרגיש כאילו תומך בגב שלי ב 100% ניסיתי אחרי זה כמה כיסאות אחרים ולא יודע מה אהבתי לכן הלכתי ורכשתי את ה Flex ב 2500 שקל עכשיו חזרתי הביתה חיפשתי על זה באינטרנט, ופשוט לא מצאתי שום דבר על הכיסא הזה יש רק את האתר שלהם hugm שהם כמובן סינים אין REVIEWS, אין פשוט שום פיסת מידע או משהו שיעזור לי להבין אם העסקה הייתה שווה רציתי לשאול את דעתכם מה עליי לעשות? לבטל את העסקה? להשאיר? לקחת כיסא אחר או משהו כזה זה הכיסא: http://www.dr-gav.co.il/?CategoryID=216&ArticleID=979

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות
  23. Started by SilentBob,

שתי החנויות שנמצאות תחת בעלות זהה הצטרפו גם הן לשיגעון ההנחות והמבצעים, עם כמה הצעות מעניינות בהחלט בתחום החומרה לכתבה: http://hwzone.co.il/מבצעי-black-friday-2015-בחנויות-tms-ו-wellcom/

• 8 תגובות
    • 1.1k צפיות
  24. עדכון 2: עוד הזדמנות לרכוש את אותו הכונן במחיר זול –אמאזון צרפת מציעה את דגם ה-960GB במחיר של כ-211.4 יורו כולל מס ומשלוח לישראל, שמתורגם לכ-925 ש"ח. בהחלט לא זול כמו המבצע המקורי, אך בכל זאת פחות משקל לג'יגה של אחסון ובכל זאת זול במאות שקלים מהעלויות בארץ. תהנו! עדכון: כמו כל מבצע משתלם במיוחד, נראה שגם המלאי של זה הנוכחי הסתיים עוד לפני תום זמן ההנחה הרשמי. ברכות לאלו שהספיקו לרכוש, ואל חשש לכל אלו שלא – אנחנו נמשיך לעדכן אתכם בכל המבצעים הכי חמים ומשתלמים בארץ ובחו"ל. הכתבה המקורית: הכונן הפופולרי של היצרנית האמריקאית שוב במבצע באמאזון, והפעם במחיר הטוב ביותר שבו נתקלנו אי פעם לענקית הקמעונאות אמאזון ללא ספק יש רומן עם דגמי ה-Ultra II של חברת סאנדיסק (Sa…

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  25. אני בן 17 (עוד מעט 18) ואני אוהב לאסוף פריטים היסטוריים אני רוצה להזמין סכין ממלחמת העולם הראשונה, מה יכולים לעשות עם זה במכס?

דיונים חדשים בפורומים