צרכנות
פורום המיועד לדיונים בנושאי צרכנות, חוות דעת על חנויות ושאלות בנוגע לחוקים ותקנות צרכניות
שימו לב: חל איסור מוחלט על בעלי עניין לפתוח דיונים בפורום
4,314 דיונים בפורום זה
-
שלום,אני רוצה לקנות טלויזית hd חדשה לחדר שלי. גם לצפייה בממיר יס hd וגם כדי שאוכל לשחק בקונסולת הps3 שלי באיכות מירבית. אני מחפש טלוויזיה שתכלול את הדברים הבאים: 32 אינץ / 40 אינץ Full hd 100 hz עדיפות לטכנולוגיית LED וחיבור usb ושני חיבורי hdmi לפחות. אשמח על הסבר בקצרה אם יש הבדל משמעותי בין לד לאלסידי. תקציב 2500 שח. גר באיזור ירושלים,אשמח להמלצות על דגמים ובנוסף על חנויות שניתן להזמין מהן בעלות שירות אמין ומקצועי. תודה מראש
-
- 5 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום, אני רואה אצלם באתר HD6870 ב150$. זה מחיר טוב, השאלה היא מה העלות הנחבאת שבסוף תצא לי? תודה. http://www.tigerdirect.com/applications/SearchTools/item-details.asp?EdpNo=3488652&CatId=7005
-
- 3 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
פעם היו בצפון אימפריות ואפילו נציגויות לחנויות שהיום עברו למקומות אחרים. היום למיטב ההבנה / התרשמות שלי, אין חנויות מחשבים בצפון הארץ שנותנות גם מבחר איכותי ונרחב של חלקים וגם הם לא חלק מאיזה רשת ענקית שבעצם נותנת זכיניות לכל מני מפעילים ואז צריך להתפלל שנופלים על משהו סביר... מחירי הארנונה בצפון כלכך גבוהים שאף חנות לא שורדת ?
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
אני מחפש מעמד גלגלים טוב למחשב נייח . מארז coolermaster cm 690 III שיתאים למידות שלו. מעמד חזק ויציב מספיק
-
- 0 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
בתי מתכננת להביא מארהב חלק מחשב שמחירו הנקוב 200 דולר. לכך יתווסף מס מקומי של כ 8-9 אחוז ( ניו יורק). הקבלה כולל המס המקומי תהיה כנראה על 217 דולר איך יתייחסו פקידי המכס ל"ערך" הפריט במקרה כזה? מישהו התנסה בדבר כזה?
-
- 0 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אני רוצה לקנות מחשב נייד asus g752vs שעולה 12 אלף שקל אני שואל אם זה יירד בעוד חצי שנה
-
- 0 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
כאמור יש בעיית שליחה של כל מיני משלוחים מאירופה גדולים כקטנים... אז האם אפשר לעקוף את זה?
-
- 4 תגובות
- 1.1k צפיות
- 2 followers
-
-
היי, אני בונה מערכת ITX חדשה ואני צריך לקנות מארז חדש. המארז הוא BITFENIX PRODIGY,הוא עולה אזור ה80-90 דולר. אני רוצה להזמין אותו מחו"ל בגלל שאי אפשר להשיג אותו בארץ. מה אני צריך לקחת בחשבון מבחינת מיסים והכול?וכמובן,איך מזמינים ומאיפה? תודה.
-
- 5 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
הייתי עכשיו בדר גב חיפשתי לי כיסא יש לי בעיות בגב תחתון, שבר מאמץ /: נתקלתי בכיסא מוזר hugM flex , התיישבתי והיה נוח מאוד מרגיש כאילו תומך בגב שלי ב 100% ניסיתי אחרי זה כמה כיסאות אחרים ולא יודע מה אהבתי לכן הלכתי ורכשתי את ה Flex ב 2500 שקל עכשיו חזרתי הביתה חיפשתי על זה באינטרנט, ופשוט לא מצאתי שום דבר על הכיסא הזה יש רק את האתר שלהם hugm שהם כמובן סינים אין REVIEWS, אין פשוט שום פיסת מידע או משהו שיעזור לי להבין אם העסקה הייתה שווה רציתי לשאול את דעתכם מה עליי לעשות? לבטל את העסקה? להשאיר? לקחת כיסא אחר או משהו כזה זה הכיסא: http://www.dr-gav.co.il/?CategoryID=216&ArticleID=979
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
האם אפשר לסמוך על http://www.sumshoes.com/ מחירים ממש נמוכים. מישו שמע?יש לו נסיון איתם? -קישור תוקן-
-
- 4 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
לדבריו נקנה לפני כשנה מצב מצויין עם WIN 7 ACTIVATED http://www.lineshop.co.il/Product.asp?Pid=677712377060&Cat2Cat1ID=77&Cat2ID=190
-
- 9 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
לנוכח המשלוח החינמי מאמזון אני מתפתה להזמין כ.מ GTX1080 (למרות הדור החדש בפתח) ורציתי לדעת אם למישהו יש ניסוין עם אחריו במקרה ויש צורך בה? איך האחריות תתממש? דרך אמזון? או שעדיף כבר להמתין שאמזון ייכנסו לארץ ותהיה פה תחרות וגם הדור החדש ייצא... תודה למראש!
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
שלום לכולם מישהוא יכול להמליץ לי או להראות לי שולחן באורך 2 וחצי מטר ורוחב של 50 סמ אפשר להתגמש תודה לכל העוזרים
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אחותי הזמינה משקפיים ב72.5 דולר,המשלוח הוא בחינם דרך UPS. המע"מ בערך 40 ש"ח(אין מכס), UPS ביקשו 240 ש"ח על המע"מ + דמי טיפול שונים. האם מותר לUPS לקחת אחריות בטיפול המשלוח במחיר כל כך גבוה בלי אישור הלקוח? למה שלא יביאו איזה הילר שיעביר אנרגיות טובות למשלוח ב90000 דולר וזהו?
-
- 7 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום.. אני מחפש מקרן פשוט וזול. השימושים הם להקרנת מצגות/סרטונים מדי פעם דרך מחשב (VGA), ושתהיה אפשרות לחיבור DVD (חיבור Composite רגיל..). זה לצופים ככה שצריך להיות פשוט, אין שימוש רב בזה, לא משנה משקל וכו. אין צורך במקרן נייד או משהו כזה.. שיהיה נוח להניח על שולחן ולהקרין על קיר. בעקרון צריך את הדבר הכי זול שיש.. שתהיה רזולוציה סטנדרטית כמובן, שיבינו מה מקרינים. אם יש משהו בטיפה יותר כסף שהוא למשל חזק יותר (מקרין בבהירות גבוהה יותר) אז תציינו את האופציה. התקציב שנאמר לי הוא 2500, אבל אני בטוח שאפשר להשיג בזול יותר ולכן אני כאן כדי לברר. אם צריך פרטים נוספים רק תגידו..
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
שלום לכולם, אני מעוניין לקנות את SAMSUNG UN55D8000 מה דעתכם על החנות dvdcenter בכרמיאל ? האם יש שם שירות טוב חנות אמינה? וכו' אשמח לשמוע חוות דעת, חווית קנייה וכו' תודה רבה במידה ויש לכם המלצה גם לחנות מומלצת באיזור המרכז אשמח לשמוע גם...
-
- 0 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
מישהו יודע האם בעקבות כל הגזרות ושינויי המדיניות בתחום המיסוי חל שינוי במיסוי על יבוא מחשב נייד (במסלול האדום)? למיטב הבנתי עד כה נדרשנו לשלם מע״מ האם זה עדיין המס היחידי? האם יש עצות מיוחדות ודברים שכדאי לבדוק (מעבר לאחריות ושירות שכידוע מהווים מכשול)? האם מישהו מכיר רשתות זולות בתחום? תודהן
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
היי, יש כאן מישהו שרוצה להשתתף איתי בנטפליקס או שאשתתף איתו וכך נוזיל עלויות?
-
- 0 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
קניתי HD של WESTERN DIGITAL לפני כשנתיים ועשרה חודשים, משמע נשאר לי חודשיים לאחריות. מרפי כנראה היה לטובתי וגרם לכך שהHD יתקלקל עכשיו ולא אחרי שהאחריות תיגמר, הרצתי בדיקה של WESTERN DIGITAL ו30% מהסקטורים תקולים או משהו כזה, גם עבר בדיקה בחנות ונאמר שהHD לא תקין. עכשיו כנראה שמרפי בכל זאת דפק אותי, קניתי את הHD מTMS (גרניט) והתקשרתי לTMS הנוכחים בשביל לממש אחריות ונאמר לי שהם לא יכול לעזור לי כי בעצם לא קניתי את זה אצלם? מה אני יכול לעשות בשביל לממש אחריות על הHD הזה? תודה מראש לעוזרים
-
- 3 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שתי החנויות שנמצאות תחת בעלות זהה הצטרפו גם הן לשיגעון ההנחות והמבצעים, עם כמה הצעות מעניינות בהחלט בתחום החומרה לכתבה: http://hwzone.co.il/מבצעי-black-friday-2015-בחנויות-tms-ו-wellcom/
-
- 8 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אם אתם מעוניינים במצלמת אקסטרים או במצלמת אבטחה ביתית מבלי לקרוע את הכיס ומבלי להמתין למשלוח מחוץ לארץ, כעת יש לכם אפשרות רכישה נוספת רשת חנויות 'באג' ממשיכה בחיזוק מגוון המוצרים הסיניים התחרותיים שהיא מייבאת ומשווקת, הפעם עם מותג ה-Yi(קיצור ל-Xiaoyi) של חברת Xiaomi שמתמקד במוצרים לתחומים הצומחים של צילום האקסטרים והאבטחה הביתית המקוונת. באג תמכור את מצלמת האקסטרים הקומפקטים והצבעונית של Yi, עם חיישן של סוני ושבב עיבוד תמונה של חברת Ambarella, במחיר של 400 ש"ח כולל שנה אחריות מהרשת. לצד המצלמה עצמה, שכבר הוכיחה את עצמה ככזו שלא נופלת (ואף מתעלה בחלק מהמקרים) מהדגמים המוזלים של GoPro, יוצעו גם כמה וכמה אביזרי נלווים כמו מוט סלפי טלסקופי, שלט אלחוטי, כיסוי אטום לצ…
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
בוקר טוב, כאשר התעוררתי הבוקר הופתעתי לגלות שקיבלתי הודעה מסלקום: "מנוי XXXXXXXX ניצלת 75% מחבילת הגלישה שלך עד לתאריך 30/7/2013 12:59:21 בסוימה תחויב בתעריף מזדמן הגבוה משמעותית מתעריף חבילתך הנוכחית" וכל זאת כאשר ניצלתי רק 1.74GB מתוך 5GB שהם פחות מ 40% מהחבילה. לפני שאני מתקשר לסלקום לבירורים רציתי לדעת האם מישהו נתקל במשהו דומה?ומה הוא עשה במצב הזה? תודה מראש!
-
- 8 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אהלן. אני רוצה לרכוש כמה משחקים מהעמוד הבא. הבעיה שבכל עמוד רשום: Downloading: Currently, this item is available only to customers located in the United States and who have a U.S. billing address. אפשר איכשהו לעקוף את ההגבלה?
-
- 4 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
לפני מספר ימים חיפשתי מגן לפלאפון גלקסי S2 של חברת SGP מסדרת ה-NEO HYBRID. תחילה חיפשתי באיביי, אך המחירים היו גבוהים יחסית. ואז נתקלתי באתר הנ"ל. ראיתי שהם מוכרים מגוון אביזרים לפלאפונים, ובכללם המגן שציינתי, במחיר זול יחסית, כ-18$. נשמע לי מתאים, והזמנתי אחד. התשלום התבצע באמצעות Paypal ע"י שליחת סכום הכסף עצמאית אל כתובת העסק תוך ציון מספר ההזמנה בהערות. יום לאחר מכן שלחתי מייל לשירות הלקוחות שלהם כדי לשאול אם הם קיבלו את הכסף, והחזירו לי תשובה שהם אכן קיבלו אותו והמוצר נערך למשלוח באותו היום (17/10). יום לאחר מכן פישפשתי קצת באתר וראיתי שהם ממוקמים בסין, וכמובן שזה הדליק לי נורה אדומה. חיפשתי באינטרנט ביקורות על האתר והחשש שלי התברר כנכון- הם מוכרים מוצרים מזוייפים. …
-
- 0 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
חברים שלום, רכשתי מוצר באחד אתרי מחשבים בארץ במחיר נמוך מהמחירים בשוק. בתקנון האתר שחייבים לאשר לפני קנייה ישנה שורה : לעיתים ישנן טעויות הקלדה במחיר או בתיאור המוצר , אם בהזמנתכם חלה טעות כזאת אנו נעדכן אותכם בפרטים הנכונים ותוכלו לבטל או לאשר ,אנו מתנצלים מראש על טעויות , עימכם הסליחה!. אבל בדקתי בחוקי הגנת הצרכן ומופיעים בו דברים שמנוגדים לתקנון של האתר.. 1) http://www.consumers.org.il/category/displaying-prices-the-law "אם קיים פער בין המחיר שהוצג על המוצר לבין המחיר בקופה, המחיר המחייב הוא זה שהוצג על המוצר, גם אם מחירו בקופה גבוה יותר." 2) פסק דין "כי המחיר המוצג יהיה גם המחיר המחייב של המוצר, גם אם חלה במחיר המוצג טעות. השופט הדגיש כי תכליתו של סעיף 17 היא …
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-