עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

צרכנות

פורום המיועד לדיונים בנושאי צרכנות, חוות דעת על חנויות ושאלות בנוגע לחוקים ותקנות צרכניות
שימו לב: חל איסור מוחלט על בעלי עניין לפתוח דיונים בפורום

1. Started by BloodFist,

קניתי HD של WESTERN DIGITAL לפני כשנתיים ועשרה חודשים, משמע נשאר לי חודשיים לאחריות. מרפי כנראה היה לטובתי וגרם לכך שהHD יתקלקל עכשיו ולא אחרי שהאחריות תיגמר, הרצתי בדיקה של WESTERN DIGITAL ו30% מהסקטורים תקולים או משהו כזה, גם עבר בדיקה בחנות ונאמר שהHD לא תקין. עכשיו כנראה שמרפי בכל זאת דפק אותי, קניתי את הHD מTMS (גרניט) והתקשרתי לTMS הנוכחים בשביל לממש אחריות ונאמר לי שהם לא יכול לעזור לי כי בעצם לא קניתי את זה אצלם? מה אני יכול לעשות בשביל לממש אחריות על הHD הזה? תודה מראש לעוזרים

• 3 תגובות
    • 1k צפיות
  2. Started by none77,

שלום אם אני רוכש ב1600 ש"ח אני משלם מכס על כל הסכום או על ההפרש מ1200 ז"א 1600-1200=400 ש"ח

• 2 תגובות
    • 1k צפיות
  3. אם אתם מעוניינים במצלמת אקסטרים או במצלמת אבטחה ביתית מבלי לקרוע את הכיס ומבלי להמתין למשלוח מחוץ לארץ, כעת יש לכם אפשרות רכישה נוספת רשת חנויות 'באג' ממשיכה בחיזוק מגוון המוצרים הסיניים התחרותיים שהיא מייבאת ומשווקת, הפעם עם מותג ה-Yi(קיצור ל-Xiaoyi) של חברת Xiaomi שמתמקד במוצרים לתחומים הצומחים של צילום האקסטרים והאבטחה הביתית המקוונת. באג תמכור את מצלמת האקסטרים הקומפקטים והצבעונית של Yi, עם חיישן של סוני ושבב עיבוד תמונה של חברת Ambarella, במחיר של 400 ש"ח כולל שנה אחריות מהרשת. לצד המצלמה עצמה, שכבר הוכיחה את עצמה ככזו שלא נופלת (ואף מתעלה בחלק מהמקרים) מהדגמים המוזלים של GoPro, יוצעו גם כמה וכמה אביזרי נלווים כמו מוט סלפי טלסקופי, שלט אלחוטי, כיסוי אטום לצ…

• 2 תגובות
    • 1k צפיות
  4. Started by yoni_h,

אני מתכנן לקנות היום את הרמקולים הנ"ל במקום אלו שיש לי כיום במחשב שהם: ALTEC LANSING 121i. השאלה שלי אם יהיה פה שידרוג ממש מורגש, כי האלטק די טובים ויש להם סאב טוב. האם באיכות הצליל יהיה שינוי משמעותי? אני אהנה יותר מלראות סרטים איתם? הם הרמקולים שהכי מתאימים לי כרגע כי הם לא ענקיים כמו הסולו ויש עליהם ביקורות טובות והם בטווח מחירים סביר. אני חושב גם אולי לחבר אותם לטלויזיה בסלון כי הרמקולים של הטלויזיה זוועתיים, זה כדאי? אני יודע שחלקכם ימליץ לקנות את הסולו 6C כי הם איכותיים יותר, אבל הבעיה שאין לי מקום בשבילם בסלון, (הם מתאימים בכלל לסרטים?) אבל בעוד כחצי שנה אנחנו עוברים דירה ואולי שם יהיה מקום, אז כדאי לחכות עם זה ולקנות אז את הסולו או שהמייקרולב יספיקו? תודה לעוזרים…

• 1 תגובה
    • 1k צפיות
  5. Started by GMTK,

רציתי לדעת מה קורה עם זה? מתי יגיע? איך אני יודע שאני רשום? ועוד הסברים מה עם זה בכללי ואני בטוח שיש עוד כמה כמוני שרוצים לדעת.

• 2 תגובות
    • 1k צפיות
  6. מישהו יודע משהו לגביי זה?

• 2 תגובות
    • 1k צפיות
  7. Started by oz25,

מה זה אומר ? לא הבנתי את סוג האריזה הזאת ? Certified Frustration-Free Packaging

• 2 תגובות
    • 1k צפיות
  8. שלום כולם, רציתי לדעת אם מחייבים אותך על "דקות שיחה" או "זמן אוויר" כשאתה מחכה שמישהו ירים את השפופרת לאחר שימוש בניתוב שיחות (מרכזיה). האם החיוב הוא על הרגעים בהם אתה מדבר עם מישהו או שאתה משלם גם על להחזיק את הפלאפון צמוד לאוזן? במידה וכן, האם עושים משהו בנושא? תודה ליודעים.

• 3 תגובות
    • 1k צפיות
  9. סמארטפון הביניים העטוף במתכת של היצרנית הסינית מרחיב את זמינותו גם לארצות הברית, החל מסוף החודש 200 דולרים מסתמנים כמחיר היעד החדש עבור סמארטפונים משוק הביניים, וזו כמובן בשורה מעולה לכל מי שעדיין זוכרים זמנים (רק לפני כשנתיים או שלוש) בהם מכשיר ביניים יכל לעלות גם 500 דולרים. התוספת החדשה למגוון המתגבר של מכשירים בינוניים איכותיים הוא ה-Honor 5X של Huawei, שבחלק מהמקרים מכונה גם ה-Honor X5. תמצאו בו מסך IPS בגודל 5.5 אינץ' וברזולוציה של 1,920x,1080 פיקסלים, שבב Snapdragon 615 מתומן ליבות של קוואלקום, זכרון RAM של 2GB, נפח אחסון מובנה של 16GB שניתן להרחבה בעד 128GB נוספים עם כרטיס, מערכת אנדרואיד לוליפופ 5.1 עם ממשק EMUI 3.1, מצלמת 13 מגה פיקסל ראשית עם מבזק לד …

• 0 תגובות
    • 1k צפיות
  10. Started by yp3,

שלום לכולם אני מנסה להזמין עדשות מגע מהאתר lens.com (כדאי להוסיף אותו לאתרים המומלצים) הבעיה שיום לאחר ההזמנה אני מקבל מייל, שאימות הכתובת שלי בכרטיס אשראי נכשל. אני משתמש במסטרכרד של ישראכרט, כשהתקשרתי לישראכרט הם אומרים שהם בכלל לא רואים עסקה שסורבה ואכן הכתובת שסיפקתי היתה נכונה. למישהו יש מושג מה יכולה להיות הבעיה?

• 3 תגובות
    • 1k צפיות
  11. Started by עץ בחורף,

שלום לכולם, אשמח לשמוע רעיונות ללפטופ שיוכל לשרת אותי בשנים הקרובות. כפסיכולוג שמקיים פגישות בוידיאו חשוב לי בעיקר איכות מצוינת של מצלמה ומיקרופון וחיבור רציף ואיכותי לאינטרנט. עדיף עד 5000 ש”ח - אפשרי גם יותר.

12. Started by surik,

שלום, אני רואה אצלם באתר HD6870 ב150$. זה מחיר טוב, השאלה היא מה העלות הנחבאת שבסוף תצא לי? תודה. http://www.tigerdirect.com/applications/SearchTools/item-details.asp?EdpNo=3488652&CatId=7005

• 3 תגובות
    • 1k צפיות
  13. Started by pompon,

מישהו שמע על האתר הזה? הזמין דרכו? יכול לתת חוות דעת? ניסיתי לבדוק את הכתובת בגוגל וזה מראה בית פרטי, בדקתי את כל חשבונות המדיה שלהם , אין כלום, שום פוסט שום דבר. המידע היחידי שהצלחתי להוציא זה שמישהו בן 25 שקורא לעצמו ניב פתח אותה, וכל החשבונות נוצרו באפריל השנה. אשמח לחוות דעתכם, האם הייתם מזמינים משם? תודה. https://rnhpc.co.il/

14. Started by א אוהל,

ראיתי באתר של רמי לוי רשום גלישה רגילה 55 ג'יגה פרייפייד70 שקל מה הקטע?

• 3 תגובות
    • 1k צפיות
  15. Started by yl111,

אם אני והמשפחה שלי(6 נפשות סה"כ) נוסעים לחו"ל ,מותר לנו להחזיר מוצרים בשווי 1200 דולר? או שזה רק 200 דולר לכול אדם באמת...

• 1 תגובה
    • 1k צפיות
  16. Started by Raz Demri,

שלום לכולם מישהוא יכול להמליץ לי או להראות לי שולחן באורך 2 וחצי מטר ורוחב של 50 סמ אפשר להתגמש תודה לכל העוזרים

17. Started by aviel1509,

בוקר טוב, כאשר התעוררתי הבוקר הופתעתי לגלות שקיבלתי הודעה מסלקום: "מנוי XXXXXXXX ניצלת 75% מחבילת הגלישה שלך עד לתאריך 30/7/2013 12:59:21 בסוימה תחויב בתעריף מזדמן הגבוה משמעותית מתעריף חבילתך הנוכחית" וכל זאת כאשר ניצלתי רק 1.74GB מתוך 5GB שהם פחות מ 40% מהחבילה. לפני שאני מתקשר לסלקום לבירורים רציתי לדעת האם מישהו נתקל במשהו דומה?ומה הוא עשה במצב הזה? תודה מראש!

• 8 תגובות
    • 1k צפיות
  18. אני רץ כבר מעל לשנה עם הויבארם 5 אצבעות, והייתי מאוד רוצה להחליף גם את נעלי היום-יום לנעליים מינימליסטיות. אמנם הויבראם נוחות לי מאוד, אבל זה נראה דיי מגוחך להסתובב איתן. יש איפה למצוא נעליים מינימליסטיות באזור הצפון במחירים של עד 300 שח?

• 0 תגובות
    • 1k צפיות
  19. אם אין ידוע למישהו למה?

• 0 תגובות
    • 1k צפיות
  20. https://finance.walla.co.il/item/3126501 סתם להרחבת הידע.

21. עדכון 2: עוד הזדמנות לרכוש את אותו הכונן במחיר זול –אמאזון צרפת מציעה את דגם ה-960GB במחיר של כ-211.4 יורו כולל מס ומשלוח לישראל, שמתורגם לכ-925 ש"ח. בהחלט לא זול כמו המבצע המקורי, אך בכל זאת פחות משקל לג'יגה של אחסון ובכל זאת זול במאות שקלים מהעלויות בארץ. תהנו! עדכון: כמו כל מבצע משתלם במיוחד, נראה שגם המלאי של זה הנוכחי הסתיים עוד לפני תום זמן ההנחה הרשמי. ברכות לאלו שהספיקו לרכוש, ואל חשש לכל אלו שלא – אנחנו נמשיך לעדכן אתכם בכל המבצעים הכי חמים ומשתלמים בארץ ובחו"ל. הכתבה המקורית: הכונן הפופולרי של היצרנית האמריקאית שוב במבצע באמאזון, והפעם במחיר הטוב ביותר שבו נתקלנו אי פעם לענקית הקמעונאות אמאזון ללא ספק יש רומן עם דגמי ה-Ultra II של חברת סאנדיסק (Sa…

• 1 תגובה
    • 1k צפיות
  22. Started by Cynicoren,

שלום, האם באתר הנ"ל מגבלת הורדות למשחק שרכשתי או חופשי כמו בSTEAM ? היכן ניתן לקרוא על כך באתר הבית שלהם ? תודה

• 2 תגובות
    • 1k צפיות
  23. אני יכול בלב שקט ללכת על גולן? תודה רבה.

24. Started by mazinya,

הציעו לי בתור לקוח חדש לבזק+בזק בינלאומי 75 ש"ח ל 5 מגה והתקנה של 100 שח. כמובן שתמיד ההצעות הראשוניות שלהם הם מעפנות ואני די בטוח שאפשר לרדת יותר אבל הם לא מוכנים ואומרים שזה מה יש. האם זה נשמע הגיוני? האם אין אפשרות להשיג משהו יותר טוב מזה בהמשך התמקחות איתם? אגב, אני לא מעוניין לשלם להם על קו טלפון או משהו כזה כי אין לי צורך בטלפון נייח. אני רוצה רק לשלם על התשתית של האינטרנט ועל הספק. האם תהייה בעיה עם זה?

• 0 תגובות
    • 1k צפיות
  25. Started by וולפהרט,

איזה חנויות אמינות יש בתל אביב שמוכרות מחשבי מותג? איזה חנויות מומלצות יותר ומה פחות? תודה

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.