צרכנות
פורום המיועד לדיונים בנושאי צרכנות, חוות דעת על חנויות ושאלות בנוגע לחוקים ותקנות צרכניות
שימו לב: חל איסור מוחלט על בעלי עניין לפתוח דיונים בפורום
4,306 דיונים בפורום זה
-
אחותי הזמינה משקפיים ב72.5 דולר,המשלוח הוא בחינם דרך UPS. המע"מ בערך 40 ש"ח(אין מכס), UPS ביקשו 240 ש"ח על המע"מ + דמי טיפול שונים. האם מותר לUPS לקחת אחריות בטיפול המשלוח במחיר כל כך גבוה בלי אישור הלקוח? למה שלא יביאו איזה הילר שיעביר אנרגיות טובות למשלוח ב90000 דולר וזהו?
-
- 7 תגובות
- 1k צפיות
-
-
אני צריך סטרימר טוב שיאפשר גם התקנה של אפליקציית T.V (סלקום או פרטנר) וגם קודי ונטפליקס אבל שאפשר לנגן איתו את הסרטים בהרצה טובה כלומר עם מהירות משתנה ורציפה ולא בדילוגים מישהו מכיר ויכול להמליץ?
-
- 0 תגובות
- 1k צפיות
-
-
אינטל ואייאםדי התחילו כבר לייצר חלקי מחשב ללא תוספות שמאפשרות מעקב אחרי המשתמש (גם אם זה עדיין לא היה בשימוש)? מתוך סקרנות שלי
-
- 2 תגובות
- 1k צפיות
-
-
-
אהלן. הייתי לקוח וותיק אצל בזק בינלאומי עד שבסוף השבוע לא היה לי אינטרנט בכלל באחד מ2 המודמים שיש לי בבית (אל תשאלו למה יש לי 2 מודמים, סיפור ארוך). הייתה בוודאות בעיה בספק, ומה שהכי עצבן אותי זה התמיכה שענתה לי מספר פעמים "האינטרנט שלך יכול לחזור בעוד 10 דקות, בעוד שעתיים או מחר". לא לשווא רשמתי שהייתי כעשור בבזק בינלאומי כי אני רוצה להסביר שאין לי מושג בכלל איזה ספקים נחשבים לטובים וברמה של בזק בינלאומי. לכן אני פותח כאן דיון ומבקש עזרה למצוא ספק שיענה לי על דרישות הבאות: 1. מהירות הורדה טובה ויציבה לחול. 2. סטרימינג טוב מ-Youtue ומאתרי סרטונים נוספים (ואם למישהו יש נסיון גם עם netflix, hulu ויודע איזה ספק מנגן משם סרטים טוב אני אשמח לדעת גם). 3. פינג נמוך במשחקי רשת. …
-
- 3 תגובות
- 1k צפיות
-
-
לנוכח המשלוח החינמי מאמזון אני מתפתה להזמין כ.מ GTX1080 (למרות הדור החדש בפתח) ורציתי לדעת אם למישהו יש ניסוין עם אחריו במקרה ויש צורך בה? איך האחריות תתממש? דרך אמזון? או שעדיף כבר להמתין שאמזון ייכנסו לארץ ותהיה פה תחרות וגם הדור החדש ייצא... תודה למראש!
-
- 1 תגובה
- 1k צפיות
-
-
בתי מתכננת להביא מארהב חלק מחשב שמחירו הנקוב 200 דולר. לכך יתווסף מס מקומי של כ 8-9 אחוז ( ניו יורק). הקבלה כולל המס המקומי תהיה כנראה על 217 דולר איך יתייחסו פקידי המכס ל"ערך" הפריט במקרה כזה? מישהו התנסה בדבר כזה?
-
- 0 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום לכולם, ברגע של שיעמום הזמנתי מ-gearbest ראוטר מדגם D - Link DIR - 822 1200Mbps Wireless Router (סה״כ 100 ומשהו ש״ח). היום קיבלתי הודעה שהוא תקוע במכס ואינו מאושר ליבוא (מסיבת תקשורת). יש למישהו מושג מה עושים? האם יש דרך להעביר אותו בכל מקרה, או שהוא ישלח חזרה לחנות ואקבל זיכוי? איך להמנע מזה בעתיד? לא סיפור גדול, אבל עדיין מעצבן.
-
- 0 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום כאחד שמעביר את הזמן בגלישה במרבית הזמן אני מנוי באורנג ל1 גיגה גלישה. עברתי את ה 1 גיגה ועכשיו אין בכלל אפשרות לגלוש המחיר ל 1 גיגה עולה לי 55 ש"ח, ולדעתי המחיר גבוהה לנפח. אני לא בקיא במחירים של החברות האם יש מנוי יותר משתלם? 1 גיגה לחלוטין לא מספיק לצרכים שלי ביום יום
-
- 4 תגובות
- 1k צפיות
-
-
קניתי HD של WESTERN DIGITAL לפני כשנתיים ועשרה חודשים, משמע נשאר לי חודשיים לאחריות. מרפי כנראה היה לטובתי וגרם לכך שהHD יתקלקל עכשיו ולא אחרי שהאחריות תיגמר, הרצתי בדיקה של WESTERN DIGITAL ו30% מהסקטורים תקולים או משהו כזה, גם עבר בדיקה בחנות ונאמר שהHD לא תקין. עכשיו כנראה שמרפי בכל זאת דפק אותי, קניתי את הHD מTMS (גרניט) והתקשרתי לTMS הנוכחים בשביל לממש אחריות ונאמר לי שהם לא יכול לעזור לי כי בעצם לא קניתי את זה אצלם? מה אני יכול לעשות בשביל לממש אחריות על הHD הזה? תודה מראש לעוזרים
-
- 3 תגובות
- 1k צפיות
-
-
אם אני והמשפחה שלי(6 נפשות סה"כ) נוסעים לחו"ל ,מותר לנו להחזיר מוצרים בשווי 1200 דולר? או שזה רק 200 דולר לכול אדם באמת...
-
- 1 תגובה
- 1k צפיות
-
-
בוקר טוב, כאשר התעוררתי הבוקר הופתעתי לגלות שקיבלתי הודעה מסלקום: "מנוי XXXXXXXX ניצלת 75% מחבילת הגלישה שלך עד לתאריך 30/7/2013 12:59:21 בסוימה תחויב בתעריף מזדמן הגבוה משמעותית מתעריף חבילתך הנוכחית" וכל זאת כאשר ניצלתי רק 1.74GB מתוך 5GB שהם פחות מ 40% מהחבילה. לפני שאני מתקשר לסלקום לבירורים רציתי לדעת האם מישהו נתקל במשהו דומה?ומה הוא עשה במצב הזה? תודה מראש!
-
- 8 תגובות
- 1k צפיות
-
-
כול שני וחמישי אני רואה פה שאלות דומות צצות כעשבים שוטים. מכיוון שיש הרבה אי בהירות והנושא צץ ועולה מחדש כל פעם אולי זה יהיה מקום טוב לרכז בו מידע פרקטי שהשגתם מהתנסות אישית - מעין סיכום דברים של האורדיל.
-
- 0 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום לכולם רציתי להתייעץ איתכם בנוגע לקניית משקפי שמש של gloryfy האם למישהו יש אותם ? ואם כן מאיפה קנה מארץ או הזמין מחו"ל ? בעיקר לשמוע את הדעות שלכם על המשקפיים האלו... תודה
-
- 0 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום אם אני רוכש ב1600 ש"ח אני משלם מכס על כל הסכום או על ההפרש מ1200 ז"א 1600-1200=400 ש"ח
-
- 2 תגובות
- 1k צפיות
-
-
כרטיסי מסך של NVIDIA ומספר כונני SSD בנפחים שונים נמכרים במחירי מבצע קורצים, במסגרת מיזם ה-Deal of the Day של ענקית הקמעונאות לא תמיד משתלם לרכוש רכיבי חומרה בחו"ל, ולא תמיד משתלם לרכוש אותם דרך שירותיה המקוונים של אמאזון – אבל היום הוא כנראה מקרה יוצא דופן, כשמספר רכיבים שונים זמינים במחירי מבצע נמוכים בהחלט בגירסה האמריקאית של החנות. שימו לב כי כל המבצעים הללו יהיו זמינים אך ורק עד שעה 10:00 מחר, יום שלישי ה-21 ביוני. כונן SSD של טושיבה-OCZ מדגם ה-TR150 העדכני בנפח של 960GB זמין בעלות של כ-242 דולר בלבד כולל מסים ומשלוח ישיר לישראל – כ-940 ש"ח. כמו תמיד, שימו לב לבחור מבעוד מועד בהעברת מטבע כרטיס האשראי שלכם לדולר אמריקאי, בכדי להימנע מכפל עמלות המרת מטבע אשר …
-
- 0 תגובות
- 1k צפיות
-
-
מקווה שזה בחוקים של הקבוצה מישהו יכול לתת רשימה של חנויות במרכז הארץ שמוכרים מכשירי שיאומי בייבוא של היבואן הרשמי? חשובה לי האחריות של ה 24 חודשים.
-
- 1 תגובה
- 1k צפיות
- 1 follower
-
-
אני מתכנן לקנות היום את הרמקולים הנ"ל במקום אלו שיש לי כיום במחשב שהם: ALTEC LANSING 121i. השאלה שלי אם יהיה פה שידרוג ממש מורגש, כי האלטק די טובים ויש להם סאב טוב. האם באיכות הצליל יהיה שינוי משמעותי? אני אהנה יותר מלראות סרטים איתם? הם הרמקולים שהכי מתאימים לי כרגע כי הם לא ענקיים כמו הסולו ויש עליהם ביקורות טובות והם בטווח מחירים סביר. אני חושב גם אולי לחבר אותם לטלויזיה בסלון כי הרמקולים של הטלויזיה זוועתיים, זה כדאי? אני יודע שחלקכם ימליץ לקנות את הסולו 6C כי הם איכותיים יותר, אבל הבעיה שאין לי מקום בשבילם בסלון, (הם מתאימים בכלל לסרטים?) אבל בעוד כחצי שנה אנחנו עוברים דירה ואולי שם יהיה מקום, אז כדאי לחכות עם זה ולקנות אז את הסולו או שהמייקרולב יספיקו? תודה לעוזרים…
-
- 1 תגובה
- 1k צפיות
-
-
מה זה אומר ? לא הבנתי את סוג האריזה הזאת ? Certified Frustration-Free Packaging
-
- 2 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום לכולם מישהוא יכול להמליץ לי או להראות לי שולחן באורך 2 וחצי מטר ורוחב של 50 סמ אפשר להתגמש תודה לכל העוזרים
-
- 2 תגובות
- 1k צפיות
-
-
https://finance.walla.co.il/item/3126501 סתם להרחבת הידע.
-
- 0 תגובות
- 1k צפיות
- 1 follower
-
-
רציתי לדעת מה קורה עם זה? מתי יגיע? איך אני יודע שאני רשום? ועוד הסברים מה עם זה בכללי ואני בטוח שיש עוד כמה כמוני שרוצים לדעת.
-
- 2 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום לכולם אני מנסה להזמין עדשות מגע מהאתר lens.com (כדאי להוסיף אותו לאתרים המומלצים) הבעיה שיום לאחר ההזמנה אני מקבל מייל, שאימות הכתובת שלי בכרטיס אשראי נכשל. אני משתמש במסטרכרד של ישראכרט, כשהתקשרתי לישראכרט הם אומרים שהם בכלל לא רואים עסקה שסורבה ואכן הכתובת שסיפקתי היתה נכונה. למישהו יש מושג מה יכולה להיות הבעיה?
-
- 3 תגובות
- 1k צפיות
-
-
נתקלתי בתקופה האחרונה בעת הכנסת בקבוקים למכונות מחזור בקבוקים בסופרמקרטים, במקרים שבהם המכונה מסרבת לקבל את הבקבוק, ושולפת אותו החוצה, בטענה שהיא איננה תומכת או מכירה את המותג של הבקבוק שאני רוצה למחזר ולקבל עליו פיקדון. במקרים מסויימים (כמו למשל בסניף "יש" במרכז קריית אתא), המכונה מסרבת לקבל את הבקבוק, בטענה שהבקבוק איננו קיים במלאי. זה לא היה בעבר. האם מישהו נתקל בתופעה דומה, בעת שהחזיר בקבוקים לפיקדון באמצעות מכונה למחזור בקבוקים? למה זה קורה?
-
- 0 תגובות
- 1k צפיות
-
-
סמארטפון הביניים העטוף במתכת של היצרנית הסינית מרחיב את זמינותו גם לארצות הברית, החל מסוף החודש 200 דולרים מסתמנים כמחיר היעד החדש עבור סמארטפונים משוק הביניים, וזו כמובן בשורה מעולה לכל מי שעדיין זוכרים זמנים (רק לפני כשנתיים או שלוש) בהם מכשיר ביניים יכל לעלות גם 500 דולרים. התוספת החדשה למגוון המתגבר של מכשירים בינוניים איכותיים הוא ה-Honor 5X של Huawei, שבחלק מהמקרים מכונה גם ה-Honor X5. תמצאו בו מסך IPS בגודל 5.5 אינץ' וברזולוציה של 1,920x,1080 פיקסלים, שבב Snapdragon 615 מתומן ליבות של קוואלקום, זכרון RAM של 2GB, נפח אחסון מובנה של 16GB שניתן להרחבה בעד 128GB נוספים עם כרטיס, מערכת אנדרואיד לוליפופ 5.1 עם ממשק EMUI 3.1, מצלמת 13 מגה פיקסל ראשית עם מבזק לד …
-
- 0 תגובות
- 1k צפיות
-