צרכנות
פורום המיועד לדיונים בנושאי צרכנות, חוות דעת על חנויות ושאלות בנוגע לחוקים ותקנות צרכניות
שימו לב: חל איסור מוחלט על בעלי עניין לפתוח דיונים בפורום
4,300 דיונים בפורום זה
-
מבצע כזה באמת עדיין לא פגשנו: סמארטפון מרובע ליבות עם 2GB של RAM ו-16GB של זכרון פנימי מוצע במחיר זערורי מחפשים סמארטפון סביר בזיל הזול? הכירו נא את ה-Doogee X5 Pro הסיני עליו סיפרנו לכם כבר לפני כמה חודשים, אשרנמכר כעת בחנות gearbest בעבור 57 דולר בלבד כולל משלוח לארץ – כ-225 ש"ח, ללא מסים וללא תוספות. הסמארטפון הבינוני הזה יספק לכם מסך 5 אינץ' שמבוסס על פאנל IPS ברזולוציה של 1,280×720 פיקסלים, שבב MT6735 מרובע ליבות Cortex A53 של Mediatek, זכרון RAM בנפח 2GB, נפח אחסון מובנה של 16GB שניתן גם להרחיב, מערכת אנדרואיד לוליפופ 5.1 עם תמיכה בעברית, מצלמת 5 מגה פיקסל ראשית, מצלמת 2 מגה פיקסל משנית, סוללת 2,400mAh ואפילו תמיכה בתדרי סלולר בדור הרביעי. כל אלו במחיר דומ…
-
- 1 תגובה
- 591 צפיות
-
-
האם מישהו מכיר חנות באזור ת״א והמרכז שמחזיקה בתצוגה את ה Surface Pro 4 החדש, שאפשר לראות ולהתרשם?
-
- 1 תגובה
- 1.2k צפיות
-
-
הבעיה הגדולה ביותר עם קניה מאמזון היא שפעמים רבות אין משלוח לישראל. הפוסט הבא מסביר איך להתקין תוסף לדפדפן שמאפשר למצוא בקלות כמעט כל מוצר עם משלוח לישראל. תוסף לאמזון למציאת משלוח לישראל
-
- 1 תגובה
- 967 צפיות
-
-
הייתי בבזב"ל, 40 מגה, אינטרנט חלומי, יציב, טס, יוטיוב מהיר בטירוף, חלום. העדפתי להתנתק כיוון שהמחיר היה יקר מאוד לעומת אקספון, בשביל סטודנט עני כמוני. כדי להיות באקספון קניתי מודם-ראוטר TD-W9970 של TP-LINK. הקליטה של הוויפיי בדירה השתפרה, רק שהאינטרנט ממש ממש נתקע. יוטיוב טוען ממש לאט, כמעט ואי אפשר לראות 1080P, פייסבוק מגמגם וכו'. כשאני בודק מהירות, המחוג נשאר יציב על 40 מגה, אז כל הסיפור ממש מוזר. מה אפשר לעשות לגבי זה? חוץ מלחזור לבזב"ל כמובן..
-
- 1 תגובה
- 908 צפיות
-
-
מישהו במקרה יודע מה הפרוצדורה? אם זה אפשרי בכלל? אף פעם לא הזמנתי מ Amazon Global אז אני לא יודע מה רשום בחשבונית... אולי במקרה יש פה בעל עסק פרטי שיצא לו להזדכות?
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
זקוקים לזכרונות DDR3 או DDR4 חדשים למערכת שלכם? כדאי שתבדקו את ההצעה הזאת אנחנו ממשיכים לעדכן אתכם במבצעי חומרה מעניינים אשר צצים בחנויות אמאזון ברחבי העולם כמעט מדי יום – והפעם באתר הבריטי, שמציע במסגרת מיזם ה-Deal of the Day זכרונות DRAM של המותג Crucial (מיקרון) במחירים נמוכים במיוחד. מי שזקוקים לזכרונות DDR3 יוכלו לרכוש מארז של צמד סטיקים בנפח 8GB כל אחד (נפח כולל של 16GB) מסדרת Ballistix Sport ובמהירות אפקטיבית של 1,600MT/s בעבור 42 פאונד, או 47.2 פאונד כולל משלוח לארץ – אשר מתורגם לכ-266 ש"ח בלבד, עסקה נהדרת שקרובה יותר למחיריהם של מארזי 8GB בחנויות בישראל. נזכיר כי במעמד הרכישה מומלץ לבחור בתשלום במטבע המקומי (במקרה הזה פאונד בריטי), בכדי למנוע כפל עמלות …
-
- 1 תגובה
- 538 צפיות
-
-
שלום אני מעוניין לקנות טאבלט שנמכר בארה"ב במחיר מאד זול. מדובר ב-Dell Venue 8 Pro, שמריץ Windows 8.1, ועולה 250$. יש לציין שזה Windows רגיל, ולא RT.. הוא נמכר בין השאר ב-Amazon, אבל הם לא שולחים טאבלטים לארץ במסגרת המשלוחים שהם עושים. אני יכול לקנות את זה ב-Amazon, ולשלוח את זה לקרוב משפחה בארה"ב, ואז לבקש ממנו לשלוח לי את הקופסא לארץ ע"י שימוש בדואר ארה"ב(USPS). השאלה שלי: מישהו עשה את זה פעם? כמה צפוי לעלות המשלוח, כשמה שנשלח זה טאבלט? והאם יש סיכוי שהמכס לפעמים מפספס חבילות כאלה גם מארה"ב? (הרבה אנשים שהזמינו טאבלטים מסין, אמרו שהמכס לא תמיד מתלבש להם על הטאבלט.. אז האם יש סיכוי שזה יקרה גם למשלוח מארה"ב?) תודה רבה
-
- 0 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
מחפש לקנות ג'ינסים וחולצות מאיכות טובה במחירים טובים באיזור המרכז והצפון תודה לעוזרים
-
- 0 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
אני רוצה להמליץ לכם על החנות הזו באליאקספרס http://www.aliexpress.com/store/526748 קניתי מהם כבר שלוש חתיכות של l-988, שזה בעיקר רדיו דיגיטלי איכותי, עם אפשרות חיבור לUSB, שעולה רק 14$ הנציגה שם המליצה לי על הl-088 שהוא איכותי יותר, ועולה רק דולר אחד יותר, והיום באמת רכשתי שניים כאלו עבור חבר. רק רציתי לשתף
-
- 0 תגובות
- 2.5k צפיות
-
-
היי חברים מצורף להלן קישור לשאלון בנושא - העדפות משתמשים במערכות אינטראקטיביות השאלון הוא צורך מחקרי בלבד לשם -פרויקט גמר אשמח אם תקדישו מספר דק' למענה זה חשוב לי מאוד! תודה לעוזרים . https://docs.google.com/forms/d/17aYKJWD7PJJXXO7DAXBRRXHkEncaMbXqNYcDSUj5cxA/viewform
-
- 0 תגובות
- 6.1k צפיות
-
-
מה אתם אומרים ? פורסמו כמה כתבות באתר גלובס וYnet http://www.globes.co.il/news/article.aspx?did=1000902417 http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-4486984,00.html לצערי קניתי טאבלט T100 לפני שקראתי את כל אלה וכבר מהקופסא היית בעיה של חיבור המקלדת לטאבלט עצמו - כל הזמן מתנתק. המחשב נמצא אצלם כבר שבוע וחצי אבל משיחות איתם נראה דפוס פעולה דומה לזה שמצויין בכתבה.מבטיחים לחזור ולא חוזרים, המעבדה (סרב פרו) זורקת אחריות על אסוס עצמה ואילו אסוס על המעבדה.כאוס רציני קיים ואף אחד לא מטפל בביזיון הזה. חברת אסוס מפעילה מוקד טכני שמופעל על ידי חברת שידורית ולא על ידי מעקד יעודי שלה. יש לכם אולי דרך להשיג את פרטי החברה כמו ח.פ ואיש קשר על מנת להגיש תביעה ? מה אתם אומרים על זה ?
-
- 0 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
אני לא מחפש לקנות מוצרים בקטגוריה מסויימת. אני מחפש לקנות מוצרים לפחות ב-3 קטגוריות ככה, שאוכל לקבל הנחות למוצרים בקטגוריות אלו. למשל יש לי 5 מוצרים מקטגורית "טיפוח אישי", 3 מוצרים בקטגורית "אלקטרוניקה", ו-2 מוצרים בקטגוריית "כלי עבודה". במצב מושלם הייתי רוצה לקבל הנחות לרוב המוצרים ב-3 קטגוריות ולממש מועד מבצע למשלוח ים אצל Buy2USsa אבל איך אפשר לתזמן מועד קנייה ככה בשביל להצליח בזה? משלוח בנ''ל זה דבר לא כל כך הכרחי אבל קנייה באמזון כן הכרחי אז הייתי רוצה לשמוע מכם אם יש לכם טיפים ומידע שימושי בשביל לבצע הזמנה בזמן מוצלח מבלי לעמוד על המשמר כל יום ולבדוק כל מוצר אם יש עליו הנחה כי זמן שלי מוגבל. אם הייתי מחכה לבלאק פריידי עד דצמבר, אני לא בטוח הייתי מקבל מוצרים בהנחה מק…
-
- 0 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
ביום שישי בערב קרה משהו לאינטרנט הפינג בבדיקות היה מעל 1000 והמהירות עצמה באיזור של מגה מאז זה ממשיך להיות איטי שהפינג חזר פחות או יותר לנורמלי בסביבות 25 אבל המהירות עצמה מתחת ל 10 כאשר אני בחבילה של 40 לעוד מישהו קרו דברים כאלו? לפי דעתי פעם זה כבר קרה לי והייתי צריך לצלצל אלייהם חרטטו לי איזה משהו ובתוך שנייה המהירות המקורית המלאה חזרה נראה לי די ברור מה שקורה מדיניות של פרסום חבילות מחירה של אותן חבילות ואז לאחר חודש חודשיים הורדת מהירות בצורה של מסננת טבעית כאשר מי שבאמת מבחין בהבדלים נדרש להרים טלפון לבזק ולבקש שיסדרו ואז נחשף האחוז האמיתי של מי שבאמת צריך את המהירות המלאה ומי שלא שם לב בזק הרוויחו עליו מעצבן עכשיו אני צריך לצלצל אלייהם שוב פעם חשבתי גם או…
-
- 0 תגובות
- 2k צפיות
-
-
האם משהוא יכול לעזור על מעבדה לתקון מחשב נייח באזור תל אביב שתהיה הגונה ומקצועית
-
- 0 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
אהלן. החלטתי לעבור לYES וראיתי שבממיר שלהם יש streamer. הייתי מעוניין לדעת אם בממיר Yes max total קיים חיבור רשת על מנת להעביר לסטרימר את המידע מהמחשב דרך כבל רשת ולא רק דרך אלחוטי. בנוסף, למי שמנוי לYES, הייתי מעוניין לדעת כמה עולה בשביל מצטרף חדש לקבל 3 ממירים (במקום 2 שהם מציאים).
-
- 0 תגובות
- 2k צפיות
-
-
שלום, אני רוצה להזמין מוצר מאליבבה, זאת החברה: http://chinapackbuy.en.alibaba.com/ המוצר זה אבקה מסוימת. מה אני צריך לדעת לפני? איך אפשר לראות ביקורות וציונים על החברה? מה לגבי מיסים פה בארץ? האם החבילה תגיע אלי לבית או לסניף הדואר? הם כותבים שיש להם אישורים מ- GMP, ISO, COS. כיצד אפשר לוודא את זה? תודה
-
- 0 תגובות
- 2.9k צפיות
-
-
שלום חברה. רציתי לקנות נעלי ספורט ברשת "מגה ספורט" שמציעה מבצע להלן: לדעתכם שווה במקום לקחת סיכון להזמין מחו''ל שנעליים לא יתאימו אולי, לחכות וכו'? יש להם מבחר נורמלי של הנעלה? תודה
-
- 0 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
-
יש לי את המרכזייה הזאת (panasonic KX-TD1232ce) אני לא מבין כלום בזה.. איך אני בודק אם היא עובדת ? איך אני בודק אם יש לה הרחבות (כמו pri) וכמה אני יכול למכור אותה ביד שנייה? תודה
-
- 0 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
בזק החוצפנים האלה דופקים לי מחיר של 80 שח לתשתית של 10 MB , בזמן שבאתר שלהם מציעים מחיר נמוך בהרבה [ כולל חבילת שיחות שגם עליה אני משלם ] - זול יותר ב50 שח . אבל מה ? זה רק ללקוחות חדשים . בקיצור , יש דרך להוריד את המחיר המוגזם הזה ? אין תחרות בנושא הזה , חוץ מהם ומהוט אין מה לעשות .
-
- 0 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
שלום רב לפני שבועיים רכשתי מוצר מחנות כלשהי בארץ. המוצר היה אמור להגיע אליי עם שליח בשיחה טלפון למסירת כתובת נמסר לי עלידי המוכר שהחבילה אמורה להגיע יום ראשון כלומר תוך יומיים. המוצר לא הגיע לא יום ראשון לא שני ביום חמישי טלפנתי לחנות ושאלתי מה מצב החבילה נמסר לי שהשליח היה אצלי ולא היתי בבית מדובר בשקר דאגתי להשאיר מישהו בבית כל אותם ימים כדי לקבל את המשלוח. עוד נאמר לי שניסיון נוסף יצא לאותו היום גם באותו יום לא הגיעה החבילה וכן למחרת צלצלתי שוב לחנות ושוב נאמר לי שהיה ניסיון הפצה ולא היתי שוב שקר. בגלל כל זה וכן יחס מחריד ומזלזל מטעם המוכר הודעתי על ביטול העסקה. המוכר היה מוכן לזכות אותי עבור המוצר אבל לא עבור המשלוח למרות שהבהרתי לו שלא הגיעו אליי ומדובר בשקר וכן אחר …
-
- 0 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
-
האתר שלהם נראה טוב ונוח. מבחר לא ענק (לפחות בקטע של מחשבים ניידים), אבל עם הרבה אפשרויות לשינויים. מחירים נראים לי טובים (יחסית למוצרים עם רכיבים דומים באמזון ממוכרים אחרים), ונראה שתנאי האחריות שלהם דיי טובים (לא קראתי לעומק, אבל ממה שהבנתי נראה טוב) השאלה היא (בעיקר) איך הם בפועל במימוש ההבטחות שלהם בנוגע לאחריות בין לאומית. מישהו ניסע/מכיר מישהו שניסה/שמע עליהם לפחות? תודה
-
- 0 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
לזמן מוגבל, הנרתיקים וכיסויים לסלולרי האיכותיים של Rearth Ringke נמכרים בהנחות של 30%-75%. נשלחים מהחנות של Rearth Ringke בארה"ב בעלות משלוח של כ-$7. http://ilshipping.com/?p=277
-
- 0 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
צריך המלצה לסוללות איכותיות ועמידות במחיר משתלם. רוצה 6 סוללות מכל סוג (AA וAAA). איך הפירמות הסיניות למיניהן שרצות באיביי ובאלי? תודה רבה!
-
- 0 תגובות
- 1.4k צפיות
-