צרכנות
פורום המיועד לדיונים בנושאי צרכנות, חוות דעת על חנויות ושאלות בנוגע לחוקים ותקנות צרכניות
שימו לב: חל איסור מוחלט על בעלי עניין לפתוח דיונים בפורום
4,297 דיונים בפורום זה
-
הסיבה היחידה לשימוש בדואר ישראל היתה העובדה שהם היחידים שלא גבו עמילות מכס ושאר עמלות שקר למינהן. אתמול אחי הלך לקחת חבילה בשווי 350 ש"ח וחויב ב60 ש"ח מע"מ (סביר) ועוד 120 ש"ח עמלות שונות ומשונות. בתמימותו הוא שילם במקום לשלוח אותם לעזאזל ולהזדכות על החבילה. עוד מישהו נתקל בזה? אם גם המוסד הרקוב הזה מתחיל לגבות פרוטקשן כדי לשחרר את החבילות באמת שכבר אפשר לסגור אותו ודי.
-
- 26 תגובות
- 9.4k צפיות
- 2 followers
-
-
לפני שנתיים וחצי קנינו לבן מיטת נוער נפתחת של עמינח ב 4000ש"ח.עם אחריות ל 5 שנים.כעבור שנתיים וחצי,המיטה התחתונה שמשמשת לאורחים,לא ניתן ליום עליה,הקרשים מתחת לקפיצים שבורים(דקים כמו בסוכה ששמים סכך).הגיע איש שירות,אומר שאין אחריות,תיקון עולה 850ש"ח,הובלה עוד 250 ש"ח.יוצא 25% מעלות הקניה.מיטה קודמת וישר החזיקה 6 שנים.מתכונן לפנות לתביעות קטנות,ולהביא נגר שיעריך את איכות הקרשים שנשברו,פשוט ביזיון
-
- 9 תגובות
- 4.8k צפיות
-
-
אני מחפש מידע כדוגמת הלינק הזה על איך להעביר כסף בין שני חשבונות פייפאל ללא תשלום. כרגע הם גובים בסביבות ה- 3.4% עמלה. לא מצאתי את האופציה בחשבון הפייפאל שלי להעברת Personal Payment או העברה כ-GIFT ומהמידע שמצאתי באינטרנט נראה שזה זמין רק במדינות מסוימות. האם יש לכם טיפים לביטול או מיזעור עמלות בחשבונות ישראלים? שתפו אותנו. תודה על המידע והטיפים. אפשר להרחיב את הדיון להעברות כספים אינטרנטיות בשירותים נוספים ומיזעור עמלות ושערי המרה באופן כללי.
-
- 3 תגובות
- 3.6k צפיות
-
-
חברי הפורום שלום סביר להניח שכבר שאלו לגבי נושא זה בעבר, אך איני מצליח למצוא דיון עדכני בנושא. לפי האתר של לאומי קארד, עמלת ההמרה ממטבע כלשהו לשקל (שנקראת עמלת מט"ח) הוא 3% מסכום העסקה. האתר של PayPal לא ממש ברור, ושם כתוב: יש שם הסברים על עמלות מכירה (מקומית ובינלאומית) ועמלת משיכת כסף, אך זה לא ממש מעניין אותי בתור קונה. אותי מעניין לדעת כמה כסף הם גובים ממני עבור המרת המטבע הזר לשקל, כלומר מהי עמלת המרת המטבע שהם גובים וכיצד היא מחושבת? אני שואל זאת מכיוון שלאחרונה נחשפתי לאפשרות שקיימת בהגדרות חשבון ה Paypal המאפשרת לבחור את הגורם שממיר את התשלום לשקל - חברת כרטיס האשראי או PayPal עצמה, ורציתי לדעת מה משתלם לי יותר. …
-
- 4 תגובות
- 5.1k צפיות
- 2 followers
-
-
ביצעתי קניה של 2 קייסים עם סוללה גיבוי נטענים לחברים לאייפון 4. העסקה התרחשה באיביי ב-16.11.11 ואני ממתין מזה זמן מה ומחכה למוצר שעדיין לא הגיע. העניין הוא שבאיביי ב-SUMMERY לא מופיע לי המוצר שרכשתי ולעומת זאת בהיסטוריה בפייפל פרטיי העסקה מופיעים. לעת עתה שלחתי הודעה למוכר במייל שנתון בפייפל, אך במקור תכננתי לשלוח לו הודעה באיביי (הרצתי את שמו בחיפוש מס' ולא מצאתי. גם את מספר ה-ID של המוצר ועוד כל מיני קומבינציות.) וזה לא צלח... מכאן עולה לי החשד שכנראה עקצו אותי. בסיטואציה שכזו והמוכר לא מחזיר לי תשובה בימים הקרובים מה עושים? פותחים קייס נגדו? איך מתנהל הליך דיפאווט? המון תודה רבה!
-
- 1 תגובה
- 722 צפיות
-
-
חברים אני צריך המלצה למייבש כביסה איכותי מותג טוב שבא עם אחריות ושירות. מדובר במצנה לאחי וגיסתי. תודה על כל המלצה על דגם או לפחות חברה שיהיה לי מאיפה להתחיל
-
- 10 תגובות
- 15.7k צפיות
-
-
אני מתכנת מהבית ומחפש לקנות מחשב נייד בתקציב של כ3500 ש"ח למישהו יש רעיון באיזה מחשב כדאי להשקיע ומה המעלות שלו תודה רבה.
-
- 1 תגובה
- 424 צפיות
- 2 followers
-
-
רכשנו מחשב נייח לשימוש בייתי, מרשת ארצית ידועה ומוכרת, אך כל החלקים הוציאו מן זמזום מעיק של שנאי וצפירה קטנה, גם מהספק, גם זמזום מההרדיסק, זה היה בלתי נסבל שלא היה ניתן להשתמש במחשב הזה והחזרנו לחנות יום אחרי. הזמזום הזה הפריע לכל יושבי הבית. כלומר בוודאות משהו לא תקין שם. בחנות כמובן אמרו שהכל תקין ולא ראו שום בעיה. ויצאנו בנזק כספי של ביטול העסקה לאחר הובלות שוב ושוב לחנות לנסות להחליף את החלקים- אך הוא המשיך להרעיש לכן כבר ביטלנו. יתכן שהרשת הזאת מפוקפקת והביאה חלקים תקולים בזול, לכן אנו מחפשים המלצות לחנויות איכותיות במרכז, במחיר טוב לא מהיקרים אך עדיין חנות עם שם טוב שלא נותנת שרות כזה מחפיר. עם חלקים תקולים. ביררתי כאן באזור המפרטים פחות או יותר איזה צריך, זה לשימ…
-
- 24 תגובות
- 3k צפיות
-
-
מדובר במכשיר Newman N1 (או Freelander I10 כך המכשיר שלי היה ממותג. או אפילו ZTE V970 אם תרצו, מכשיר 99% זהה) המכשיר נקנה בקיץ מהחנות Antelife דרך מוכר שלהם בAliExpress כיוון שהיה לי שם קופון 10$. אולי חלק גם נתקלו בחוות דעת שכתבתי כאן על המכשיר, שבסך הכל הייתה מחמיאה, מכשיר לא רע במחיר טוב מאוד. את המכשיר הזה קניתי למעשה בעיקר בגלל המותג שעומד מאחוריו כיוון שהנסיון מלמד שמכשירים אלו לרוב טיפה איכותיים יותר, בעלי תמיכה טובה יותר (רומים, עדכונים וכו'), בעלי קהילה גדולה יותר, ובין היתר יש סיכוי כלשהוא לשירות ואחריות לעומת מכשירים ללא בית, מה שמתגלה קצת בעייתי. המכשיר פעל כחצי שנה. ישר כשקיבלתי אותו ביצעתי רוט והתקנתי רום נקי יותר (מבוסס על המקורי פשוט עם כמה תיקונים קטנים וה…
-
- 12 תגובות
- 3.1k צפיות
-
-
המפיצה הצרפתית חוזרת למיזם הגיימינג המפורסם עם כמה מהכותרים הטריים ביותר שלה, במחירים שמתחילים כמו תמיד מדולר אחד בלבד מבצעי המשחקים המדליקים ממשיכים לזרום אלינו, הפעם עם חבילת ה-Humble Bundle השנייה במספר לשנת 2016 –עם קאמבק למשחקיה של המפיצה Ubisoft. חבילת הבסיס, שתינתן לכל מי שיבחרו לשלם דולר אחד או יותר, כוללת הפעם שלושה משחקים: משחק הפעולה הארקיידי המדליק Call of Juarez: Gunslinger, משחק הפלטפורמה החביב Grow Home וגם משחק הפלטפורמה התחרותי Rayman Legends. שלושה כותרים הם פחות ממה שמקבלים בדרך כלל בחבילות Humble Bundle, אך במחיר שמתחיל בקצת פחות מארבעה שקלים זה עדיין דיל נדיר ונהדר. החבילה החדשה פופולרית ביותר, כך נראה, וכן חצתה את קו מיליון החביל…
-
- 0 תגובות
- 549 צפיות
-
-
אני מעוניית לרכוש עריסה לתינוק מאיביי .העלות הכוללת כולל משלוח יוצא בסביבות 1100 שקל. האם יש מיסים על מוצרי תינוקות? ואם כן כמה?
-
- 4 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
שלום לכולם, לאחרונה הייתי בטיול בארה"ב והזמנתי אל המלון galaxy s6 g920f. המוכר הצהיר במפורש שמדובר על מכשיר שהוא Factory unlock כולל שחרור מregion lock. כשהגעתי לארץ ניסיתי להכניס את הסים שלי כאן וראיתי שהמכשיר נעול. פתחתי case נגד המוכר בebay. צירפתי את כל הנתונים והוכחתי שהמכשיר נעול. ebay פסקו נגדי והחליטו שלא מגיע לי החזר. לאחר שיחה עם סמסונג ארה"ב נאמר לי שהמכשיר הוא region lock. אני רוצה לערער על הcase ולהעלות להם את התשובה של סמסונג, שאומרת במפורש שהמכשיר הוא region lock, זא"ת שהמוכר שיקר. איך אפשר לערער על case? ראיתי שאפשר עד 30 יום מרגע ההחלטה, אבל לא מצאתי איפה. תודה עריכה: לסיפור יש סוף טוב, אחרי שניסיתי לערער על הCase, לפנות לסמסונג ב4 ארצות, להביא סים זר, הצ…
-
- 29 תגובות
- 11.9k צפיות
-
-
מישהו יודע למה?
-
- 8 תגובות
- 1.9k צפיות
- 1 follower
-
-
מיזם הטלוויזיה החדש של סלקום, ה-סלקום TV, מרשים מאוד מצד אחד אבל גם מעלה שאלות רבות מצד שני, כשהנעלם הגדול הוא סיכוי ההצלחה המעשיים של השירות לכתבה: http://hwzone.co.il/%d7%a2%d7%a9%d7%a8-%d7%94%d7%a2%d7%a8%d7%95%d7%aa-%d7%a2%d7%9c-%d7%9e%d7%99%d7%96%d7%9d-%d7%94%d7%98%d7%9c%d7%95%d7%95%d7%99%d7%96%d7%99%d7%94-%d7%94%d7%97%d7%93%d7%a9-%d7%a9%d7%9c-%d7%a1%d7%9c%d7%a7/
-
- 2 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
שלום, רכשתי לפני מספר ימים מחשב נייד של לנובו חדש מKSP. ניתן להבין שהמחשב יוצר במפעל עם בקרת איכות מוצר לא גבוהה, אם בגלל פגמי סימטריה קטנים שנראים לעין ממוקדת ועד למסך שהוצב עקום (כלומר צד שמאל עליון של המסך כשהוא דולק נמוך יותר מצד ימין עליון, כל זה בתוך מסגרת ישרה). עדכון בנוגע לטורבו: נראה כאילו המעבד "נפתח". הורדתי דרייבים של אינטל ולאחר כמה מבחנים עם תוצאה נמוכה הוא הצליח לגרד את ה3.0ghz (ובעיקר לעבור את ההגבלה של ה2.7) . אם מישהו ימצא SPECS של לוח האם 80UV נוכל להיות בטוחים עד איזה תדר הוא תומך, אבל בכל מקרה כפי שזה נראה לא ניתן להגיע למסקנה ברורה, והנתונים אכן דומים למה שמציגים.
-
- 22 תגובות
- 5.9k צפיות
- 3 followers
-
-
שלום, לפני כחודש וחצי רכשתי מחשב של דל מארה"ב עם אחריות בינלאומית. לאחר שימוש של כשלושה שבועות המחשב נתקע- והווינדוס לא עלה- ממספר בדיקות התגלה בעיה בהארד דיסק. פניתי לשירות לקוחות של דל שאמרו לי שעליי להעביר את האחריות לארץ-בוצע אחרי שבוע! לאחר מכן שלחתי את המחשב לחברת "יעל פתרונות" הנציגים של דל בארץ, שם נאמר לי בפירוש שהתיקון יבוצע תוך 7 ימי עסקים. במהלך השבוע וחצי האחרונים התקשרתי להתעדכן בתקלה ונאמר לי שיש תקלה בהארד דיסק וצריך להחליפו עברו כבר יותר משבעה ימי עסקים ועדיין המחשב לא מוכן, ויותר מזה כרגע התגלתה בעיה בלוח האם. חייב לציין שהשירות של יעל פתרונות שירות ברמה הכי נמוכה שיש- נציגים נוראיים שלא אכפת להם מהלקוח. בנוסף דברת…
-
- 2 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
אני מנסה למצוא חנות שמוכרת פד ענק לעכבר, כמו למשר Xtrac Pads Ripper XXL מישהו מכיר חנות בארץ או בחול שמוכרת את זה, או מוצר מקביל, לישראל במחיר שפוי?תודה!
-
- 4 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
האם להיות פזיז וליקנות עכשיו בתחילת בלאק פרידיי או שמכיוון שזה 10 ימים לחכות והמחירים ירדו?
-
- 1 תגובה
- 855 צפיות
-
-
שלום. לאימא שלי יש פטור מארנונה. לאחרונה סגרנו את חשבון הבנק שלה שבו יש הוראת קבע של ארנונה. צריך לעדכן אותם או שאין טעם היות והסכום הוא אפס שקלים? ב"לעדכן" אני מתכוון לעשות הוראת קבע בחשבון אחר.
-
- 2 תגובות
- 2.4k צפיות
-
-
היי, האם החוק הזה נכנס/יכנס לתוקף בקרוב? אני רואה דיווחים סותרים באינטרנט
-
- 11 תגובות
- 2.3k צפיות
-
-
עם כניסתו לפועל של צו חדש הפוטר ממכס מוצרים עם תג מחיר של עד ל-500 דולרים המיובאים ביבוא אישי דרך האינטרנט, אנחנו בודקים מה השתנה, מה עדיין לא ואיפה אנחנו מרוויחים מכל העניין הזה לכתבה: http://hwzone.co.il/%d7%9e%d7%99%d7%a1%d7%95%d7%99-%d7%97%d7%93%d7%a9-%d7%9e%d7%94-%d7%99%d7%a8%d7%93-%d7%95%d7%9e%d7%94-%d7%a2%d7%93%d7%99%d7%99%d7%9f-%d7%99%d7%a2%d7%9c%d7%94-%d7%9c%d7%a0%d7%95-%d7%91%d7%99%d7%95/
-
- 7 תגובות
- 2k צפיות
-
-
עם כניסתו לפועל של צו חדש הפוטר ממכס מוצרים עם תג מחיר של עד ל-500 דולרים המיובאים באופן אישי דרך הרשת, אנחנו בודקים מה השתנה, מה עדיין לא ואיפה אנחנו מרוויחים מכל העניין הזה לכתבה: http://hwzone.co.il/%d7%9e%d7%99%d7%a1%d7%95%d7%99-%d7%97%d7%93%d7%a9-%d7%9e%d7%94-%d7%99%d7%a8%d7%93-%d7%95%d7%9e%d7%94-%d7%a2%d7%93%d7%99%d7%99%d7%9f-%d7%99%d7%a2%d7%9c%d7%94-%d7%9c%d7%a0%d7%95-%d7%91%d7%99%d7%95/
-
- 5 תגובות
- 3.7k צפיות
-
-
http://www.globes.co.il/news/article.aspx?did=1000985445 שימו לב שמדובר על מכס ולא על מע"מ.
-
- 18 תגובות
- 6.5k צפיות
- 1 follower
-
-
-
אהלן חברה צהריים טובים הנה כמה סיבות להראות שהכסף שאתם משלמים "עמלה" לפייפל הולך לפח (במילים נחמדות) + להראות לכם שגם החברת אשראי שלכם היא פח בעצמה ב24.9 הזמנתי מהאתר thepowerlevel שתי CD-KEY של COD:MW3 ,עשיתי את זה בהזמנה אחת 33 דולר במקום 2 של 17 (בשביל ההנחה של הדולר), מאחר והאתר שלהם עובד רק עם LIVE CHAT נכנסתי כדי לבקש את הCD-KEY והנציג של האתר נתן לי אחד ישר ואמר שאת השני הוא יתן לי יום למחרת בגלל חוסר מלאי, כמובן שיום למרחת נכנסתי שוב ובקשתי את הKEY הוא אמר לי שעדין אין ולבוא מחר ואז שוב ושוב עד שעברו 9 ימים שהוא אומר לי מחר \ עוד שעתיים \ עוד כמה שעות. פתחתי תלונה בפייפל כמו שכתוב בספרים רשמתי את כל מה שקרה, ביקשתי זיכוי לגבי המחיר של הCD-KEY's ששלמתי עליהם (המוכר…
-
- 26 תגובות
- 3.3k צפיות
-