עבור לתוכן

צרכנות

פורום המיועד לדיונים בנושאי צרכנות, חוות דעת על חנויות ושאלות בנוגע לחוקים ותקנות צרכניות
שימו לב: חל איסור מוחלט על בעלי עניין לפתוח דיונים בפורום

1. Started by BAR - moah,

מבקש עזרה בהתאמת שולחן מחשב, שניתן יהיה לשים עליו מסך DELL 2312HM, רמקולים ומדפסת HP 4500 WIRELESS תקציב: המינימום הנדרש לשולחן בגודל המתאים. אם למישהו יש אחד כזה בביתו, אשמח אם יכתוב לי היכן רכש ומה היה מחירו. תודה מראש לכל המשיבים

• 0 תגובות
    • 662 צפיות
  2. אני רוצה לשדרג את מהירות העלאה שלי וכמה שלא התקשרתי החברות המפגרות האלה (הוט) נשארות עם אותה מהירות או מגה וחצי או שתיי מגה וזה ממש איטי! אין איזה ספקית פה בארץ או כל דרך שהיא שאני יוכל לעשות כדי שמהירות העלאה שלי תיהיה יותר גבוהה? ואל תשכחו לציין מחירים אם יש

• 4 תגובות
    • 1.2k צפיות
  3. שלום. איפה יש פה מקום בארץ שמכבדת את האחריות הבינלאומית של הסמארטפונים של סמסונג באמת (ולא כמו חברת סאני - שיתפוצצו).

• 20 תגובות
    • 13.9k צפיות
  4. Started by SEangel,

מישהו קנה בעלי אקספרס? אפשרות התשלום, למיטב הבנתי, היא דרך הגרסה שלהם לפייפאל. אפשר לסמוך על זה? אפשר לשלם בכ"ז בפייפאל "רגיל"? תודה.

• 1 תגובה
    • 2.2k צפיות
  5. Started by SpEcToR,

מוצר יכול להאבד? או שפשוט בדואר ישראל לא תרחו לעדכן.. קניתי משהו ב150$ מהונק קונג.. בדואר שלהם כתוב Destination - Israel The item (RB*********HK) left Hong Kong for its destination on 7-Jun-2012 אבל בדואר ישראל נכון להיום אין את המספר הזה במסד נתונים. לאן הוא נעלם? אני מניח שיכול להיות הוא נתקע במכס, אבל בכל מקרה אמור להיות כתוב שזה נכנס לארץ לא?

• 6 תגובות
    • 1k צפיות
  6. Started by Mpro,

כמו בכותרת אבל לא משחקים דיגיטליים! אמאזון ואיביי לא אקטואלי כי המחיר של המשלוח הוא כמו מחיר המשחק!

• 8 תגובות
    • 4.4k צפיות
  7. היי. קצת רקע... יש ברשותי שלושה מנויים - שניים של 10 מגה ואחד של 100 מגה. המבצעים שהיו לי הסתיימו והגיע הזמן לחדש... אז הרמתי טלפון לנטויז'ן (אותה חברה בה אני נמצא כבר המון המון זמן) - הציעו לי הכל ב-110 ש"ח קבוע. התקשרתי לבזק בינלאומי לקבל הצעה, על אותם מהירויות הציעו לי הכל ב-130 ש"ח קבוע. לאחר התייעצות עם חבר, החלטתי ששווה להשקיע אקסטרה 20 ש"ח ולעבור לבזק בינלאומי. עברתי לבזק וניתקתי את נטויז'ן אתמול. היום קיבלתי טלפון מנטויז'ן, בוא ניתנה לי הצעה נוספת על כל המהירויות הנ"ל במחיר כולל של 60 ש"ח (הכל יחד, 10+10+100) - מחיר קבוע ולא משתנה. א. האם הם עד כדי כך נואשים להשאיר לקוחות שמוכנים לתת מחיר כזה? ב. האם ניתן להוריד בעקבות זה את בזק בינלאומי? ג. מה באמת ההבד…

• 10 תגובות
    • 1.3k צפיות
  8. Started by Splashy,

אני מארחת בחברה הנ"ל אתר שלי ועוד מספר אתרים של אחותי כולל הדומיינים שנרשמו דרכם גם. אחותי רצתה לבטל את חשבון האחסון של אחד מהאתרים. שלחתי להם מספר מיילים דרך האתר ולא קיבלתי תשובה. לאחר מכן דיברתי איתם בטלפון והם אמרו לי שאני צריכה לשלוח פקס עם כל הפרטים ואז הם יבטלו. מייד שלחתי פקס כמו שהם ביקשו. מאז עברו מספר שבועות ועדיין הם לא ביטלו כלום. היום ניסיתי שוב להשיג אותם מספר פעמים והם לא ענו, ענו לי רק שירות של חברה חיצונית שלוקחת הודעות. בגלל חוסר השירות והעובדה שאין עם מי לדבר ובעיקר בגלל העובדה שזה שוק חופשי ואי אפשר לכבול אותי, אני רוצה להעביר את האתרים שלי לחברת אחסון אחרת. נכנסתי לממשק באתר של Sweethome כדי לראות איך משנים nameservers ולחרדתי ראיתי שאין אפשרות לשנ…

• 4 תגובות
    • 1.1k צפיות
  9. זה נראה למישהו הגיוני? ניגשתי לממש אחריות על הלוח בזד מחשבים. המחשב נקנה בSKYPC. נאמר לי שהם צריכים לשלוח להולנד וזה לוקח חודש וחצי - חודשיים. זה פעם שנייה שמתקלקל לי. פעם הקודמת הוחלף מיידית. שאלתי למה היום צריך לחכות, נאמר לי שככה זה היום. מה עושים?

• 6 תגובות
    • 1.3k צפיות
  10. תודה

• 2 תגובות
    • 1.4k צפיות
  11. Started by yuvalm2,

מישהו משתמש ברובוט מנקה כלשהו? שמעתי הרבה על Roomba, וראיתי שיש המון חיקויים סיניים זולים יותר. מישהו משתמש במכשיר כזה, ויכול לכתוב המלצה?

• 26 תגובות
    • 5.8k צפיות
  12. הזמנתי לפני כחודשיים נעליים מאתר של יצרן סיני של MBT, במחיר של 100$. בהזמנה נכתב באופן דיפולטי מידה 35, פספסתי את השדה הזה, וביצעתי את ההזמנה. דקות לאחר מכן, קיבלתי מייל על ההזמנה, וראיתי שהשדה הזה לא נכון, ושלחתי להם מייל שמבקש לתקן את המידה. הם התעלמו מהמיילים שלי שוב ושוב, ולאחר בערך 5 מיילים קיבלתי לבסוף תשובה, ונאמר לי שהם תיקנו את המידה ל-38 לפי בקשתי. כמובן, חודש לאחר מכן, קיבלתי בכל זאת נעליים במידה 35, בכל זאת. פניתי אליהם, ולחברה שמספקת להם שירותי תשלומים, 95epay (חברה סינית, אני חושב). הם ביקשו בהתחלה הוכחה לכך שבאמת קיבלתי נעליים במידה 35, אז צילמתי אותן, ואז הם החלו לטעון שזו המידה שהזמנתי, ולמעשה אין לי שום סיבה לטענה. (למרות שהצגתי להם את המיילים בהם ה…

• 3 תגובות
    • 1.1k צפיות
  13. http://www.ksp.co.il/ הנה האתר החדש של KSP, הוא נוח מאוד וקל להתמצות בו. חבל שהם נזכרו רק עכשיו, אבל עדיף מאוחר מאשר לעולם לא... מערכת בניית המפרטים עברה שינוי גדול (לטובה), היא הרבה יותר נוחה עכשיו, קל להתמצות והיא ידידותית למשתמש. לפי דעתי זה יכול להוביל לשינוי כמו אצל IVORY, נראה לאן זה יתפתח.

• 11 תגובות
    • 2.4k צפיות
  14. Started by amadey,

הסיפור הוא כזה : לפני כשנה רכשתי את המסך DELL 2009WA , וכעט התחילו בעיות אייתו (לא קשור לתוכן הדיון). החלטתי לפנות לדל ישראל על מנת לממש אחריות ונתקלתי בשירות "יוצא דופן" (או שלא תלוי את מי שואלים). בפנייה הראשונה שלי - דל סירבו לתת לי שירות כי לא היה לי "מספר הזמנה" (מספר פנימי שלהם?), הסברתי להם שזאת הפנייה הראשונה שלי ושאין לי "מספר הזמנה" כי לא הזמנתי מהם כלום. הקראתי להם את כל פרטי המסך (חשבונית\כרטיס עם כל הפרטים)- וכלום, פשוט סירבו לתת לי שירות. לאחר צעקות על הנציג - שהקשר בינו לבין טכנולוגיה מקרי בהחלט, -העביר אותי "למוקד טכני" (טכנאי וחצי) וגם שם הייתי צריך לחזור על הכל שוב מהתחלה (בעיה של המסך + פרטים). נאמר לי שאני אקבל email שבו יהיה פירוט על סדר הפעולות שעלי …

15. בנתיים אני נמצא אצל 012 לא הכי מרוצה מהיחס מאחר והם הבטיחו לי שיש לי תשתית NGN ודפקו אותי חזק אחכ בכל מקרה עכשיו קבלתי הודעה שיש לי תשתית בבית ואני יכול סוףסוף לעזוב את ה1.5MB עכשיו אני מתלבט אם לעזוב את 012 ולעבור אל 014 אבל אני לא כלכך יודע אם זה משנה POWER NGN באמת עושה את ההבדל? או שזה אותם ביצועים ? בכלל יש המלצות על ספק? אחר אבא שלי עקשן על הקטע של תשתית בזק אז קחו את זה בחשבון תודה על העזרה

• 11 תגובות
    • 2k צפיות
  16. המכירה בוטלה.

• 0 תגובות
    • 6.2k צפיות
  17. שלום אני מחפש מנורה לחדר, לא שולחן אלא תקרה, שלא מחממת. האם יש איזה מנורת לדים נחמדה, שאפשר לחבר ישירות לתקרה, שתתן את הפונקציה הזו? אם כן איפה אפשר לקנות את זה? באתרים כמו דיל אקסטרים, מצאתי לא מנורה, אלא נורה של לדים. זה אומר שצריך להתקין בית מנורה רגיל כלשהו. האם יש פשוט איזה ריבוע/מלבן שאפשר לחבר ישירות לתקרה, שיעשה את הכל ביחד? אני מעדיף משהו כמה שיותר קטן. אם למישהו יש רעיון, אודה לכם מאד.. תודה card

• 15 תגובות
    • 3.2k צפיות
  18. שלום כולם, אני מתכננן נסיעה לחו"ל (ארה"ב), נראה שהדרך הכי נוחה תהיה לדבר מסקייפ. משהו מבלבל אותי באתר שלהם איפה שרוכשים חבילות (אני מעוניין בשיחות לסלולר גם כן), בחרתי שאני מעוניין להתקשר לישראל וזה ממליץ לי על unlimited world אבל לא רואים דגל ישראל כלול שם... סה"כ אני רוצה אפשרות להתקשר מכשירים סלולרים בישראל + בארה"ב, האם אני צריך את Unlimited world או משהו אחר? תודה.

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  19. לפחות לעסק הזה בשדה התעופה (דיוטי). אחרת אין איך להסביר: לקוח רכש מכשיר טלוויזיה. ברכישה שאל על אחריות ושירות אמרו לו "יש יבואן מסודר בישראל, אתה חושב שאין לך אחריות? אל תדאג..." הוא שכח שכאשר אומרים לו "אל תדאג" אז הוא צריך להתחיל לדאוג. המכשיר, תוצרת סינית ומותג סיני די ידוע (HISENSE), שבק חיים לאחר כחצי שנה. קורה גם במותגים "נחשבים יותר". פשוט סירב לפעול, לא "נדלק" יותר כלל. גם לא לאחר בקשות ותחינות ותפילות, לא רוצה להדלק. נשלח המכשיר כלאחר כבוד באמצעות סניף באג בעיר מגוריו, ואלו אנשים נחמדים ועשו שירות והעבירו המכשיר לתיקון. לאחר כחודש ימים (בניגוד לחוק, דרך אגב, המגדיר זמן לתיקון טלוויזיה בתקופת האחריות) הודיעו נותני האחריות כי המכשיר ..שבור במכה פנימית. מה זה?…

• 0 תגובות
    • 1.5k צפיות
  20. Started by shay1098,

אהלן הקיץ כבר כאן, אבל היום נהיה לי חם בגלל דבר אחר לגמרי. הזמנתי לפני ימים ספורים מחברת ממכר פונטים (או גופנים אם אתם אבשלום קור) משפחת פונטים. המחיר במחירון באתר היה 640 ש"ח. המחיר שסיכמתי עם הנציגה בטלפון היה 640 ש"ח. בפועל מסתבר שהמחיר הזה לא כולל מע"מ. לא נאמר לי בשום מקום שהמחיר לא כולל מע"מ, או שיהיה חיוב נוסף. המחירון לא מצויין בשום כוכבית שהמחיר לא כולל מע"מ ולא כלום. בואו גם לא נשכח שציון מחירים ללא מע"מ מהוה עבירה על החוק: מס ערך מוסף @ ויקיפדיה(אני לא עסק, הפונט נועד לשימוש שלי והחשבונית הונפקה על שמי) כמובן שהתקשרתי לחברה ושאלתי לפשר הדבר. הסברתי להם שהדבר ממש לא מקובל עלי ושטחתי בפניהם את טענותי. אותה הנציגה טענה שבמייל קודם ששלחה לי, ובו חשבונית (פי…

• 5 תגובות
    • 10.3k צפיות
  21. הודעה לכל אלו שיש אינטרנט בתשתית של בזק והוכרח לשלם גם עבור קו קל יצא חוק חדש לאוסר על בזק לגבות את 25 השקלים עבור הקו הקל כלומר לא צריך יותר קו קל על מנת לקבל אינטרנט מהיר בתשתית של בזק. אבל בזק ה"חולרות" ממשיכים לגבות את ה25 שקלים ןרק לאחר שאתה מתקשר ומורה להם להפסיק לגבות הם מפסיקים , וזאת למרות שכאשר אני עשיתי את התשתית אצלם הם בפירוש אמרו לי שכאשר יכנס החוק הם יפסיקו לגבות. חולרות אמרנו? 25 כפול 12 זה 300 שח שאתם יכולים לחסוך כל שנה. אנא פרסמו מאמר זה הלאה . גם לתיקשורת מי שיכול. תודה רפאל

• 2 תגובות
    • 1.3k צפיות
  22. אני מבקר בארץ לתקופה של קצת מעל חודש, ואני מעוניין בחיבור אינטרנט מהיר במשך השהייה. מה האפשרות הכי טובה לאינטרנט ללא התחייבות? מצאתי חברה בשם טריפל-סי שמציעים בדיוק את מה שאני מחפש במחירים מעולים, אבל אין לי מושג אם יש צורך בתשתית או לא, ובמידה וכן - למי אני פונה? יש הצעות אחרות? אשמח לעזרה! תודה!

• 3 תגובות
    • 1.3k צפיות
  23. קראתי פה בדיון אחר שהמחירים בחו"ל מתקרבים למה שהיו לפני ההצפות בתאילנד ובישראל כמו בישראל לא ממהרים להוריד מחירים כי רוצים לנצל את המצב. אז אני שואל באיזה אתרי אינטרנט מחו"ל ממולץ לקנות דיסקים קשיחים ? כאלו שתהיה עליהם אחריות בן לאומית, שיהיה מי לדבר איתו במקרה שהדיסק עושה בעיות תוך חודש. כי בתכלס, גם דיסקים שמגיעים לארץ מגיעים לכאן מחו"ל אז אולי הסיכון לא כל כך גדול.

• 4 תגובות
    • 1.5k צפיות
  24. שלום. קניתי מארז - Fractal Design Define XL לאחר שהרכבתי בו את החומרה גיליתי בו שני פגמים - חלק אחד שבור וחלק אחד תקול. החלק השבור הוא קליפס אחד של מסנן האבק של המאוורים הקידמיים שבשביל לשים לב לזה אני אמור לפתוח שתי דלתות. דבר שכמובן לא עשיתי ולא נראה לעין רק עד שניגשתי אליו והחלק השני הוא של הדלת הפנימית השניה אחד הקליפסים שלו לא תקין. האם אני אמור לקבל אחריות על דבר כזה או לא. המוצר חדש ללא רבב. תודה

• 10 תגובות
    • 1.9k צפיות
  25. אז כאמור בנושא, אני מעוניין להזמין משחק לוח שעלותו היא 130$ + 25$ דמי משלוח. האם יחייבו אותי בתשלום נוסף בדואר או שאחרי החוק החדש אני פטור מכל תשלום נוסף? תודה לעונים 8)

• 2 תגובות
    • 1.4k צפיות

דיונים חדשים בפורומים