צרכנות
פורום המיועד לדיונים בנושאי צרכנות, חוות דעת על חנויות ושאלות בנוגע לחוקים ותקנות צרכניות
שימו לב: חל איסור מוחלט על בעלי עניין לפתוח דיונים בפורום
4,297 דיונים בפורום זה
-
http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-4254195,00.html
-
- 11 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
אז הנה עוד ביקורת וחו"ד על גולן טלקום, היה לי חשוב לתרום גם את הביקורת שלי... לפני שבוע החלטתי לעבור לחבילת ה-99 ש"ח (ללא הגבלה) של גולן טלקום. בחרתי מספר חדש (בחרתי שלא ללכת על ניוד בשביל לנצל את ההזדמנות למספר קליט) ותוך 10 דקות תהליך ההרשמה נגמר והיה ברור לחלוטין. בשלב זה רק היה צריך לחכות לסים. כבר כעבור כמה שעות ראיתי שהסים נשלח, ויומיים לאחר מכן הוא כבר היה אצלי עטוף היטב. ההתקנה במכשיר שלי (אייפון 4 GSM) עברה חלק והרשת זוהתה מיד. לצורך פתיחה של האינטרנט הסלולרי והודעות ה-MMS יש צורך להעזר באתר של גולן טלקום ולהגדיר את כתובת הרשת, תהליך פשוט ביותר שאחריו הכל עבד מצויין. נעבור לעיקר - קליטה, שיחות, הודעות ואינטרנט. קודם כל, יצא לי ביומיים האלו מאז ליהיות באזור …
-
- 3 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
למישהו יש נסיון עם מדיח כלים קומפקטי/על השיש ויכול להמליץ על אחד? --- טוב אז בשעה טובה התחדשתי בבוש נוצץ. רק שעכשיו עלתה השאלה באיזה מלח להשתמש..חבר משפחה טוען שאין שום צורך במלח מיוחד וניתן להתספק במלח גס שיעשה בדיוק את אותה העבודה דעתכם?
-
- 29 תגובות
- 4k צפיות
-
-
זה נראה למישהו הגיוני? ניגשתי לממש אחריות על הלוח בזד מחשבים. המחשב נקנה בSKYPC. נאמר לי שהם צריכים לשלוח להולנד וזה לוקח חודש וחצי - חודשיים. זה פעם שנייה שמתקלקל לי. פעם הקודמת הוחלף מיידית. שאלתי למה היום צריך לחכות, נאמר לי שככה זה היום. מה עושים?
-
- 6 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
לדעתי חסר להם גיוון בעיקר בתחום המארזים, קירורים למעבדים וזכרונות. כמעט כל המארזים הם של חברות מעפנות ואלה של החברות הטובות הם הדגמים היקרים שלהם ולא הבינוניים שמשתלמים יותר. איפה כל ה-ANTEC, COOLER MASTER, NZXT? שמתי לב גם שהורידו הרבה מהמבצעים שהיו פעם למשל על הספקי כוח של סיסוניק, או באנדלים של מארזים טובים עם ספקי כוח מחברות טובות ולא כמו ג'יגבייט, ריידמקס וכו'.. עוד מישהו חושב כמוני או שאני סתם בכיין?
-
- 16 תגובות
- 2.3k צפיות
-
-
הגיע העת בשנה, אני מתמקח כרגע עם ספקי השירות שלי, ארצה לשמוע הצעות אטרקטיביות שקיבלתם. יש אפשרות להשיג חבילה באזור ה-300 דק' ב-10 ש"ח לארה"ב?
-
- 5 תגובות
- 948 צפיות
-
-
שלום לכולם, בזמנו בסוף 2011 עברתי לחברת מירס במסלול חיילים (שהיה אז מאוד משתלם) והובטח לי שבבוא היום כשהם ישיקו את רשת הדור ה3 שלהם אוכל לשדרג לרשת החדשה. כמובן שעל הבטחות קשה לסמוך אז אפילו יש לי חוזה ובו כתוב באופן ברור למדי בעמוד הראשון שמסכם את החבילה "מבלי לגרוע מהתחייבות הלקוח, ככל שקיימת, לאחר השקתה המסחרית של רשת דור 3.9 של מירס, תעמוד לרשותך האפשרות לשדרג את המוצרים, נושא מסמך זה, בהתאם לתוכניות השדרוג שיהיו בתוקף במועד הרלוונטי". היום אחרי המתנה מייגעת בהוט מובייל והתייעצות של הנציג עם המנהל של הסניף הוצע לי לנייד את המספר ממירס להוט(למרות שהחברה היא אותה חברה עם אותו ח.פ.), להמשיך לשלם על מכשיר המירס [שיהפוך להיות חסר שימוש] ובמקביל לקנות מכשיר חדש לשלם גם עליו…
-
- 0 תגובות
- 751 צפיות
-
-
אני מצרף פה קישור לשרשור שנחשפתי אליו בפייסבוק. הוא מכיל תגובות של החנות המדוברת בעצמה. אני מציע לבחון היטב ולהחליט בעצמכם מה דעתכם בנושא. בכל מקרה המסקנה המתבקשתלטעמי היא להחזיר את הכוח אלינו הצרכנים - ושכל לקוח יחשוב ויחליט מה הדבר הטוב ביותר עבורו. https://www.facebook.com/OnKsp/posts/496098003740914
-
- 43 תגובות
- 5.3k צפיות
-
-
היי, אני כרגע עם 12 מגה בבזק בילנאומי, תשתית של הוט, וחושב לשדרג ל-30 מגה. תהיתי כמה אתם משלמים לבזק בינלאומי עבור 30 מגה?
-
- 6 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שמעתי טענות שהמחירים בחנויות אינטרנטיות נמוכים יותר, זה נכון?
-
- 1 תגובה
- 738 צפיות
-
-
החלטתי שאני רוצה לקנות את samsung galaxy s2 (אין כסף ל3 ) בכל מקרה, התקשתי לחנות הכי זולה שמופיעה בזאפ, ושאלתי האם זה באמת המחיר ומה זה כולל, מפה לשם הבנתי שהמחיר שרשום בזאפ הוא "בלי תמיכה בעברית" ועל תוספת של תמיכה בעברית צריך לשלם עוד איזה 150 ש"ח. רק שאי אפשר לקנות את המכשיר בלי תמיכה בעברית. אז התקשרתי לחנות הבאה ברשימה וגם אצלם יש קטע דומה,וגם לחנות אחרי... בקיצור, כולם רמאים, והסתכלתי גם בתגובות של אנשים לגבי החנויות ונראה שגם יש חנויות שמוכרות מוצרים פתוחים ומשומשים כחדשים ועוד כל מני דברים בסגנון ועכשיו אני שואל את עצמי אם יש איזשהי חנות "אמינה" (יחסית) שכדי לקנות בה? שלפחות ידוע שהמכשיר באמת מקורי וחדש? יש למישהו המלצות על חנות באיזור תל אביב לקניה של samsung…
-
- 5 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום, יש לי 20 דולר גיפט קארד באמזון אז החלטתי לקנות משחק לסטים בעת הרכישה האתר מבקש אמצעי תשלום אמריקאי אפשרי פשוט לתת את הויזה שלי והמציא איזה כתובת בארה"ב ? לא יהיה בעיות בעתיד ? איך אפשר לפתור את הבעיה ? "Currently, this item is available only to customers located in the United States and who have a U.S. billing address."
-
- 2 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
בואו ננסה להתארגן לרכישה קבוצתית לHDD ביקורת של HDD של סיגייט שעשו פה באתר http://hwzone.co.il/hardware/reviews/storage/Seagate_barracuda עריכת הנהלה - מקווה שזה עוזר... לדעתי חשוב לשים לב לנתון של האחריות, כי לא כל החנויות נותנות 3 שנים לכל דיסק קשיח אני אישית צריך 2X1T לשני מחשבים.. *עריכה מס' 5" ע"פ הסקר, כדאי להסגר על 2 דגמים שך 2TB, כי זה מה שהרוב רוצים פה +אופציה 1 פנימי, עדיפות לגירסה ירוקה/חסכונית חשמל +אופציה 2 חיצוני USB3 דגם, תלוי ביבואן/ספק. *עריכה מס'4* עושה רושם שרוב המשתמשים בעד 2TB פנימי, 3.5, ירוק/5400RPM.. עדיין אין תגובות מחנויות/ספקים עדיין אין תגובות משום חנות/ספק(שעדיין בודקים את הנושא :-\ ) לכן עוד אין מחירים ודגמים ספציפיים. כא…
-
- 357 תגובות
- 74k צפיות
-
-
היי, אני גר ברחובות.. אסע עד יפו.. קונה במשקל, כרגע כולם מוכרים ב 200 שקל לקילו. מישהו מכיר מקום שמוכר בפחות? תודה.
-
- 1 תגובה
- 2k צפיות
-
-
אני זוכר בעבר ששלחתי לחבר שלי מארה"ב כסף דרך PAYPAL זה כולה היה רק 200 דולר והגענו איך שהו לזה שאני הייתי צריך להוסיף עוד איזה 80..100 ש"ח !!! כלומר ההעברה עלתה בסוף בערך 80 שקל ! כי יש את הצד השולח שמשלם והצד המקבל את הכסף שמשום מה גם משלם על זה ל PAYPAL ! קצת הזוי ! ... זו שאלה למי שמרבה להעביר כספים לאחרונה (שנת 2012) מחשבון PAYPAL לחשבון PAYPAL אחר במדינה אחרת מישראל . 1)כמה יעלה לי מישראל להעביר 570 דולר מחר בבוקר לחבר שלי מארה"ב ל PAYPAL שלו ? כמה יעלה הכל כולל הכל שזה אומר: 570 דולר קודם כל... כמה זה יצא בשקלים אחרי כל ההמרות בדרך (מסטרקרד...פייפאל...שער שונה וכו') ? 2)כמה עמלה , בעצם כמה עלות הפעולה הזו של העברת ה570 דולר האילו ? כולל הכל (צד שלי שמשלם צד שלו …
-
- 4 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום, ב21 ביוני קניתי לאחי הקטן beats studio מאיזה מוכר בריטי באיביי. ראיתי שעוד 30 אנשים קנו ממנו בדיוק את אותו הדבר ונתנו לו פידבק חיובי. למוכר היה פידבק של 98 אחוז. ומכר כבר אלפי מוצרים. כמה ימים אחרי ששילמתי קיבלתי את המייל הבא מאיביי: We're writing to let you know that this listing for an item you won or bid on is no longer available: - Brand New & Sealed Monster Beats By Dr. Dre Studio Headphones - BlackWe understand this may be disappointing, but occasionally we need to remove listings. In some cases, the item itself is fine, but was listed in a way that didn't follow eBay's guidelines.Here's what you can do next:-- If you already paid, received your item, and …
-
- 4 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
יש לכם המלצות לאתרים לחיפוש טיסות ומלונות זולים לאירופה?
-
- 0 תגובות
- 686 צפיות
-
-
ככה... לפני שנה קניתי S2, לפני שפלאפון התחילו למכור אותו אצלם. אי לכך קיבלתי ניתוק זיקה בתנאים ממש טובים של "מכשיר שלא נמכר בחברה"- 120ש"ח זיכוי חודשי כאשר הסף שאני צריך לעמוד בו הוא 100ש"ח בלבד, וכל זה תקף ל 3 שנים גם אם אני מחליף חבילות בתוך פלאפון. מאז יש לי חבילה של 200+ דקות, ו 500 מגה, בחינם (תשלום חודשי של אפס ש"ח). עכשיו אני מעוניין לשדרג לחבילה ללא הגבלה, ולשמור על הזיכוי הקיים שלי. זה אפשרי? כן - אני יודע שאין זיכויים על החבילות החדשות. עדיין, הזיכוי שלי לא היה מותנה בחבילה כלשהי ולא ברור לי תחת איזו עילה הם יכולים לבטל את הזיכוי הקיים. נא לענות רק מי שבאמת יודע/התנסה במצב הזה. תודה רבה!
-
- 1 תגובה
- 917 צפיות
-
-
שלום לכולם, לפני כמעט חודש חידשתי את האינטרנט אצל בזק בין לאומי לאחר שהסתיימה תקופת ההסכם הקודמת. הכל טוב יפה עד שהיום (כמעט חודש אחרי) קיבלתי מכתב מהחברה על חידוש השירות שמתאר את פרטי החבילה. כמובן שבזמן חידוש השירות לא הוזכרה שום הגבלה של 65GB תעבורה. מה זאת ההגבלה הזאת, ממתי הם התחילו לעשות את זה ? שמעתי מזמן שרוצים להתחיל לעשות הגבלות של נפח תעבורה לחודש, באמת התחילו עם זה ? מה קורה למי שחורג ? מה לגבי חברות אחרות ?
-
- 8 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
אהלן אני מחפש לקנות חולצות כדורגל שהם רפליקות מקוריות. אני מחפש אתרים מומלצים כדוגמאת Kitbag.com האנגלי.אם אתם מכירים חנויות בארץ אז גם טוב. (לומרות שקשה לי להאמין שהם ימכרו חולצה בפחות מ-300 ש''ח)אשמח לשמוע מכם המלצות וגם חוות דעת של כל מי שיצא לו להזמין מאתר כלשהו בחו'ל.תודה רבה.
-
- 0 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
אני מנסה להעלות למכירה באזור יד שניה את הלפטופ שלי, ברגע שאני מסים למלא את כל פרטי המוצר וחמשת התמונות, אני לוחץ על כפתור ה"שלח" ולאחר דקה אני מועבר בחזרה להתחלה של תהליך הלעת המוצר לפורום.. בקיצור לא קורה כלום וזה לאחר 4 נסיונות. אשמח לקבל עזרה בנושא. תודה
-
- 2 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אנסה לקצר. רכשתי נייד DELL latitude D630 ב 7.2008 עם אחריות של 3 שנים מחברת אומניטק. לא עשיתי בו שימוש רב ולפני שבוע התחלתי לעבוד איתו שוב, אחרי יומיים המסך החל להראות פיצול של שני מסכים ולאחר ברור ברשת הבנתי שכרטיס המסך נשרף ושזו בעיה ידועה ונפוצה של השבבים של נבידיה שבסדרה הזו. רכשתי מחשב חדש יום למחרת ללא היסוס, שוב דל (מתחרט, אבל לא זו הנק') החלטתי לחפש ברשת על נושא כרטיס המסך והגעתי לידיעה הבאה - http://en.community.dell.com/dell-blogs ... ement.aspx ציטוט , I explained that Dell offered customers a worldwide 12-month limited warranty enhancement specific to this NVIDIA GPU issue. The NVIDIA settlement does not change that policy שאומרת, לאחר תביעה נגד דל ונ…
-
- 16 תגובות
- 4.2k צפיות
-
-
שלום, אתם יכולים להמליץ על שירות תיבות דואר וירטואליות בארה"ב? כמו כן, מה הסיכונים שלי בקניות כאלו של ציוד מחשבים (חוץ מהמיסים)? תודה
-
- 10 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
מכר שלי נוסע לחו"ל עוד שבוע וביקשתי ממנו להביא לי SIII. רציתי לדעת כמה דברים: - האם אני צריך לשלם מכס אם הוא מביא את זה במזוודה שלו? - אם כן, כמה זה ייצא לי פחות או יותר אחרי מכס אם המחיר הוא 670$. - כמה טלפונים אני יכול להביא (אני מעוניין לקנות שניים בעיקרון) ללא מכס. - מאיזה חנות עדיף להזמין? אני כרגע נעול על amazon (האם יש חנויות שבהן אפשר לשלם בכמה תשלומים?) - האם אני עלול להתקל בבעיות כשהמכשיר יגיע לארץ כגון אין תמיכה בעברית וכ'ו. - האם זה משתלם להביא את המכשיר מחו"ל או שעדיף לקנות בארץ?
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
עדיפות, כמובן, למקום אמין ולא לאחד שיגיד לי "הלך הטרנזיסטור של המדחס" :s05:
-
- 0 תגובות
- 799 צפיות
-