צרכנות
פורום המיועד לדיונים בנושאי צרכנות, חוות דעת על חנויות ושאלות בנוגע לחוקים ותקנות צרכניות
שימו לב: חל איסור מוחלט על בעלי עניין לפתוח דיונים בפורום
4,297 דיונים בפורום זה
-
שמתי לב שכתוב גם באתר של הוט וגם בחוזה ( שקיבלתי מבזק בין לאומי ) הגבלה מסויימת בנוסח הזה: ובהוט אני תמיד הייתי בבזק בין לאומי ושמתי לב שתמיד הגבילו אותי באיזשהו שלב .. אז כמובן עשיתי חבילת "גיימר" ואז הפסיקו כל ההגבלות פשוט נתקלתי בסעיפים האלו ורציתי לדעת האם אנשים שמו לב אליהם גם ואם לא אז שידעו ש"עובדים עלינו" כמו בחברות הסלולר ( ללא הגבלה )
-
- 10 תגובות
- 3.2k צפיות
-
-
ספקיות האינטרנט יפרסמו מהירות מינימום לגלישה נחמד לנו הצרכנים. אבל איך באמת הם יכולים להתחייב על מהירות מינימלית? מינימלית מול מה ? ואם השרת שמולו מנסים להוריד מוגבל ברוחב הפס? איך יהיה ניתן להוכיח מי צודק. נשמע כמו חוק בלתי אפשרי לאכיפה.
-
- 5 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
יש לי תשתית 100mb של הוט ואני רוצה לעבור לספקית HotNet. ראיתי שכל המהירויות אצלהם זה ב20 שקל כולל ה200mb.. אז חשבתי על זה ואני שואל את עצמי למה שלא כל אחד ייקח את ה200 מגה ב20 שקל אפילו שהתשתית שלו היא פחות מזה? הרי זה אותו מחיר ולפגוע זה לא יכול.. אשמח להסבר
-
- 6 תגובות
- 2k צפיות
-
-
אהלן, אני מקווה שזה הפורום המתאים, לא מצאתי מתאים יותר. אני כבר זמן מה עם בזק ו בזק בינ"ל כספקית ונותנת תשתית אינטרנט אני ממש לא מרוצה מהשירות ומהיחס שאני מקבל מהם וגם מהמחירים שכבר מאוד רחוקים מלהיות זולים ואטרקטיבים בעולם של ימינו. הבעיה היא שהתחושה שלי היא שכל החברות הן אותו הדבר מבחינת השירות ודברים כאלה ומעבר יהיה בגדר: "זו נבלה וזו טרפה" האם יש לכם חברת אינטרנט מומלצת במיוחד? עם מחירים הוגנים ויחס שירות טוב כמו שצריך? אשמח לקבל המלצות! תודה רבה
-
- 11 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
שלום חברים במשך שנים הייתי מחובר לבזק בנלאומי בבית של ההורים והאינטרנט שלהם מעולה, רוב הפעילות שלי במחשב היא משחקי רשת (שרתים באירופה) והורדות מסיביות של קבצים. עכשיו שעברתי לגור לבד אני מעוניין לחבר אינטרנט ורציתי לבדוק מה עדיף, לשלם קצר יותר יקר על בזק בנלאומי או הוטנט שהם קצת יותר זולים?
-
- 12 תגובות
- 4.3k צפיות
-
-
http://it.themarker.com/tmit/article/11155 אם אתם לפני החלטה באיזו ספקית לבחור, הם נשמעים כמו אופציה נהדרת האמת. בלי התחייבות, בלי קנס יציאה, חבילות זולות בחצי מחיר מהמתחרות... שווה. http://www.ccc.net.il/Domestic.aspx
-
- 242 תגובות
- 78.9k צפיות
-
-
אני כרגע בנטויז'ן על חבילת גיימר ו15MBIT, ובואו נאמר שהפינגים נחמדים ולא יותר, התכנית שסחטתי מהם דרך שימור לקוחות נגמרה וכעת אני משלם מחיר בינוני אבל לא להיט. תמיד נתקלתי בשמועות שבזק בינלאומי נותנים את הפינגים הנמוכים ביותר לחו"ל, במיוחד כשמדובר בהנפצה בסגנון חבילת גיימר או PRIVATE NGN. האם נכון הוא הדבר? אשמח לשמוע ממשתמשי בזק, בין היתר. ;D
-
- 17 תגובות
- 3.3k צפיות
-
-
יש כזה דבר? אני כרגע עם 012 ואחרי שחודש החסד שהחלטתי לתת להם (בכל זאת, מחובר איתם כבר כ-10 שנים), פגה הסבלנות שלי: המשחק שלי (Ragnarok Online) מתחבר לשרת בחוף המזרחי של ארה"ב ובעוד החיבור סביר+ באמצע שבוע, בסופ"ש אני לא מצליח להחתבר בכלל (אפילו אין פינג לשרת!) שלא לדבר על לראות סרטונים ביוטיוב ב-720 ומעלה. ממש כמו לחיות עם מודם בסופ"ש. מה העלויות של גיימר בבזק בינלאומי? אני לא מעוניין ביותר מ-12\15 מגה.
-
- 6 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום, אני מעוניין לשמוע המלצות לספרי אילוף כלבים. אני לא מעוניין בספר תיאורטי וחופר, אלא משהו פרקטי ומעשי שבאמת ניתן להשתמש בידע שמצוי בו. תודה.
-
- 5 תגובות
- 12k צפיות
-
-
שלום כולם, אני מתכננן נסיעה לחו"ל (ארה"ב), נראה שהדרך הכי נוחה תהיה לדבר מסקייפ. משהו מבלבל אותי באתר שלהם איפה שרוכשים חבילות (אני מעוניין בשיחות לסלולר גם כן), בחרתי שאני מעוניין להתקשר לישראל וזה ממליץ לי על unlimited world אבל לא רואים דגל ישראל כלול שם... סה"כ אני רוצה אפשרות להתקשר מכשירים סלולרים בישראל + בארה"ב, האם אני צריך את Unlimited world או משהו אחר? תודה.
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
אמרו לי שאני משלם יותר מדי, מעניין אותי לדעת כמה אתם משלימים?
-
- 16 תגובות
- 3.9k צפיות
-
-
-
שלום לכולם, אני מתנצל מראש אבל הקניה הזו כנראה שלא תצא לפועל. עשיתי כל מה שביכולתי. נדנדתי לכל מי שרק אפשר. דיברתי עם כל רשת וחנות שמכבדת את עצמה. קיבלתי כמה וכמה הצעות אבל רק אחת הייתה מתחת לזו שהכי זולה כיום ב-ZAP שהיא כאמור של KSP, אך בכמה שקלים בודדים. כבר עדיף להזמין מאמזון ולהשתמש באחת מ-BUYUSA או אחת מהחברות ששולחות ארצה חבילות. זה יוצא אצלם 1000 שקל כולל הכל, מחיר שאין בשום מקום בארץ לצערי הרב. אני מתנצל בפני כל מי שחיכה עד עכשיו, אך באמת שאזלו ידיי ואין לי יותר אל מי לפנות.
-
- 69 תגובות
- 15.8k צפיות
-
-
[TABLE=width: 100%] [TR] [TD=class: black_postbit paddRight4 paddLeft4, align: right]שלום לכולם! אני ממש צריך את עזרתכם! אני מבצע סמינר במערכות מידע כחלק מתואר ראשון במכללת תל אביב-יפו. השאלון עוסק בבחינת העדפות והרגלי השימוש של צרכנים במשחקי וידאו חינמיים. אשמח אם תקדישו כמה דקות מזמנכם למלא שאלון זה. תודה רבה על העזרה! לינק לשאלון- https://docs.google.com/forms/d/1ajC...9LIM8/viewform [/TD] [/TR] [TR] [TD=class: gray paddRight4, align: right] [/TD] [/TR] [TR] [/TR] [/TABLE]
-
- 0 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
לפניכם הסקר של המחשבים הניידים. הגיע הזמן לראות מה דעתכם על הנעשה בתחום בשטח ומה נכון או סתם אגדה אורבנית. תודה מראש לכל המשתתפים. קצת סטטיסטיקות בנושא : 1. https://www.squaretrade.com/laptop-reliability-1109/ 2. https://www.statisticbrain.com/laptop-malfunction-rates/ משמח לראות שהסקר מתעדכן מידי יום. שוב תודה לכל מי שנוטל חלק בסקר. --------------------------------------------------------------------------------------------------השאלון -------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- https…
-
- 37 תגובות
- 14.2k צפיות
- 1 follower
-
-
אני מגשש ובודק את השטח. מעניין מה אנשים רוצים לקנות כרגע, אולי יש פוטנציאל לקניה קבוצתית ! חוץ מזה, מה דעתכם על "רשימת קנייה מרוכזת" ? יש לזה גם אפשרות, אם כי לא אידיאלי כמו קנייה קבוצתית של פריט אחד. מה הייתם רוצים להוסיף (יש עוד 2 אפשרויות) ?
-
- 12 תגובות
- 8.3k צפיות
- 1 follower
-
-
נגמרה לי חבילת האינטרנט המהיר שלי ואני מחפש חבילה חדשה טובה ובמחיר הזול ביותר. מאחר והמחירים שמפורסמים באתרי החברות (אם הם מפורסמים) הם לרוב לא המחירים הכי טובים שאפשר להשיג אצלם, חשבתי לעשות סקר בקרב חברי הפורום כדי לברר מחירים. זה יעזור לי ולאחרים אני חושב. כל מי שמוכן לתרום לצורך זה, שיכתוב בבקשה פוסט עם המידע הבא: תשתית: ספק: מהירות: מחיר (תשתית+ספק): תקופת התחייבות: מרוצה מאיכות החיבור: כן / לא התרשמות אישית מהחיבור: הערות נוספות: הכוונה בהתרשמות אישית מהחיבור היא הסבר למה אתה מרוצה או לא מאיכות החיבור.אם זו לא חבילה אז תחת מחיר כתבו את מחיר התשתית, רווח ואז את מחיר הספק. תודה לעוזרים!
-
- 30 תגובות
- 8.7k צפיות
-
-
שלום זהו סקר מקדים. כמה אנשים יהיו מעוניינים להצטרף לקבוצה ע"מ לקנות מאחת חנויות הגיימינג/רשתות בארץ - מכשיר XBOX ONE מייבוא רשמי. ברגע שנגיע כקבוצה של עשרות, ונבקש הצעה - אני מאמין שנקבל הנחה משמעותית. למי שלא מעודכן, בימים האחרונים מייקרוסופט ישראל הכריזה על התאריך הרשמי להשקת המוצר בייבוא רשמי ( 15.9.14 ) המוצר הוא כרגע בהזמנה מוקדמת וחנויות הגיימינג אוספות הזמנות עליו כרגע. המכשיר יושק בשני סוגי מארזים - החבילה הראשונה כוללת קונסולה המצוידת בכונן קשיח בנפח 500GB, כונן בלו-ריי וחיבור WiFi, שלט אלחוטי יחיד, כבל HDMI, אוזניות לשיחות קוליות, מנוי ל-14 ימים לשירות אקס-בוקס לייב גולד ושני משחקים בעותק דיגיטלי: פיפ"א 15 ו-Forza Motorsport 5. כל זה, במחיר מוערך של 2,299 שקלי…
-
- 1 תגובה
- 5.4k צפיות
-
-
לאחר הנסיון הקודם לארגן קניה של מקלדות מכניות עם סוויצ'ים חומים שעד היום טרם נמכרו באופן מסודר בארץ, הגיע הזמן לנסות אופציה נוספת. בדקתי אפשרות לקניה קבוצתית של DAS Keyboard עם סוויצ'ים חומים, וכנראה שיש על מה לדבר. כרגע עוד מוקדם מכדי לפרט, אבל כנראה שאם יהיה ביקוש זה יעזור לנו במחיר. כרגע זה סקר ראשוני בלבד, והמטרה שלו היא לדעת כמה היענות יש לקניה של המקלדת הספציפית הזאת. בכל מקרה, אשמח אם אנשים שמעוניינים במקלדת מכנית אחרת יציינו זאת בסקר ע"י בחירת האפשרות "לא, אני מעוניין במקלדת מכנית אחרת" ********************************************************************************************************************************************* *******************************…
-
- 49 תגובות
- 20.8k צפיות
-
-
כידוע יש עליו ביקוש גדול (האמת לא רק על הגרסה הזאת), את העבודה שלי עשיתי, ביררתי מול כמה חנויות, לאחר מכן פניתי ליבואנים, נכון לעכשיו לקראת סוף החודש חברת רונלייט מתכוונת להשיק אותו בארץ, כך או כך, בקניה מחו"ל יש סיכון להיתפס במכס ואם חס וחלילה לא יעבור כמו מחשב נייד או כל דבר אחר, ידוע שנשלם ביוקר, נכון שיש שרות ואחרית בארץ, עולי בכל זאת נקבל מחיר טוב, תגיבו פה, נראה כמה יש ביקוש עליו, כי לי אישית 3G חשוב מעוד, גם אם בפועל הוא לא יצה מהבית, אין לדעת איך השימוש יהיה בעתיד, ונוח יותר 3G מובנה ולא מודם USB שתקוע מהצד, וטטרינג תוכן את הסוללה בנייד בטיל.
-
- 13 תגובות
- 5.2k צפיות
-
-
עידכון #2 - 15.02.2013 הגענו למאסה הקריטית הנדרשת לדעתי והגיע הזמן לפתוח את הקניה באופן רשמי גשו לדיון הרשמי, הצביעו והשפיעו - בהצלחה! אני מזכיר לכולם לשמור על תרבות דיון וניסוח ענייני ורלוונטי לדיון - הודעות אחרות תמחקנה ללא התראה! נתראה שם: http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=554704 ננעל! - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - עידכון #1 - 14.02.2013 קיבלנו בינתיים כמה הצעות קרובות מאוד מ-TMS ו-IQPC אבל פרטים ותנאים סופיים יתבררו במהלך השבוע הבא נראה כרגע שהכיוון הוא בעיקר HD7870XT וה-GTX660OC אבל …
-
- 87 תגובות
- 29k צפיות
-
-
הדיון מיצה את עצמו ועברנו לשלב הבא: יבש פה לאחרונה... לאור פניות שקיבלתי אני מניע את העניין שוב, לדגמים ספציפיים בלבד. מדובר על כרטיסים חזקים מאוד שמחירם בארץ גבוה משמעותית מהמחיר בחו"ל אז יש ממה "לחתוך"... את שניהם ניתן למצוא בחו"ל בסביבות 1300-1400 ש"ח נכון לעכשיו (פה ושם אפילו פחות). היעד הוא לקבל משהו בסביבות 15-25% הנחה על המחיר הנמוך בחנויות - בתלות בכמות המשתתפים, המחיר הריאלי והדגם הנבחר. כמחיר להתייחסות/החלטה הייתי מציב את המחיר המממוצע באמאזון כיעד ראוי, אולי בתוספת מסויימת. אני מבקש בתוקף לא להספים את הדיון במבחני ביצועים, דיבורי פאנבוייז, הצהרות מחיר או הערכות עלות/רווח של החנויות. הודעות בסגנון ימחקו לאלתר ללא התראה מראש. אנא הצביעו בסקר בהתאם להעד…
-
- 75 תגובות
- 19.5k צפיות
-
-
מי שמעוניין להשתתף בקנייה קבוצתית עבור כונני SSD אנא רשמו פה את סוג הכונן, דגם, גודל, כמות. כונני SSD מומלצים: - סמסונג 830 - אינטל 330 - קרושל M4 התכנון שלי הוא לדבר עם חנויות כמו TMS, IQPC,IVORY וכו' וגם עם ייבואנים. במידה וכולם יקחו סוג אחד (ההמלצה שלי היא סמסונג 830 מבדיקות על איכות הכונן) יהיה יותר קל לקבל מחיר יותר טוב משום שיהיה מדובר בוודאות על יבואן אחד שיש לו אספקה לכולם. (מאשר אחד שמייבא X אבל לא מייבא Y ואז צריך לקנות רק מחנויות). *אנא רשמו רק אם אתם רוצים באמת לקנות ויש לכם את הכסף. (שלא יהיה מצב שבו אני אומר כמות מוצרים מסויימת ועל פי זאת ההנחה ובסוף זה לא יהיה ככה, זה לא רציני וזה זמן ומאמץ שהולכים לפח). *אם יש לכם הערות, שאלות, הצעות או כל דבר שתרצו - כת…
-
- 112 תגובות
- 74.8k צפיות
-
-
אז ככה ראיתי שמתארגנת קנייה של SSD בפורום, אבל לא נראה שמשהו זז יותר מדי באיזור שם וזה די תקוע. בכל מקרה אני מעוניין לשאול אתכם אם תהיו מעוניינים בקנייה קבוצתית של כונני SSD שמיועדים לשוק הביצועים הגבוהים. שני הדגמים שחשבתי עליהם הם: 1. Samsung 840 Pro 128GB 2. Samsung 840 Pro - 256GB אם תהיה התעניינות גבוהה אני מתחייב לקחת את הקנייה עליי ולנהל את הכל כמה שיותר מהר. 18.3 - עדכון נכון לעכשיו 24 מתעניינים, יצרתי קשר עם קיריל מ-TMS ואלו המחירים שקיבלנו כרגע: 625 ש"ח - 128GB 840 Pro (הנחה של כ-9.5%) 1100 ש"ח - 256GB 840 Pro (הנחה של 14%) אני מאמין שככל שיהיו יותר מצטרפים, המחיר הזה ירד, השאיפה שלי היא להביא את דגם ה-128GB להנחה של 15% לפחות, ההנחה של דגם ה-256GB כבר מש…
-
- 89 תגובות
- 89.2k צפיות
-
-