עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

צרכנות

פורום המיועד לדיונים בנושאי צרכנות, חוות דעת על חנויות ושאלות בנוגע לחוקים ותקנות צרכניות
שימו לב: חל איסור מוחלט על בעלי עניין לפתוח דיונים בפורום

1. מחפש armband שמתאים לגלקסי 3. מה שחשוב לי הוא שיהיה ניתן להכניס אליו את הפלאפון ביחד עם הכיסוי, כך שלא אצטרך בכל פעם להסיר ולהחזיר אותו מחדש. הכיסוי שלי הוא trident aegis למי שמכיר. וגם חשוב שיהיה עמיד וטוב.

• 0 תגובות
    • 2k צפיות
  2. Started by Zadu,

מחפש דיסק קשיח חיצוני 2TB WD Elements לקנות בחו''ל במחיר הכי נמוך. בארץ הכי נמוך כרגע זה 459 ש''ח. איפה יש את זה בחו"ל הכי זול כולל משלוח ומיסים וכל מה שמסביב?

3. Started by Mpro,

יש למישהו המלצה איפה לקנות נורות לד להדבקה מאחורי טלויזיה? לפי מה שראיתי זה מאוד מייפה ובנוסף אם יש איזושהי אופציה שבם ידלקו/יכבו עם הטלויזיה?

• 0 תגובות
    • 1k צפיות
  4. Started by Nemesis,

מתארגנת קנייה קבוצתית של iRobot Roomba בתפוז בהנחה של 11%. כרגע ישנם 8 רוכשים, חסרים 7. אם יש מתעניינים, הפרטים כאן: http://www.tapuz.co.il/forums2008/viewmsg.aspx?forumid=66&messageid=165663814 למען הסר ספק, איני המארגן - רק קונה - ולכן אם יש שאלות יש לפנות למארגנת בתפוז.

• 1 תגובה
    • 3.5k צפיות
  5. Started by RockStarT,

היי לכולם, אני רוצה להזמין אקדח אוויר מ-AMAZON\DEAL EXTREME\eBay עכשיו השאלות שלי הן: 1. איך אני יכול להפחית את הסיכויים שהמוצר לא ייחסם במכס? 2. איך אני יודע אם המוצר מגיע לישראל 3. כמה ימי משלוח זה ב- Amazon ו- Deal extreme 4. איך אני יודע כמה עולה המשלוח ואם הוא עולה כסף בכלל? המוצרים: http://www.amazon.com/Whetstone-Airsoft-Pistol-Dueling-Pistols/dp/B003VCEDJS/ref=pd_sbs_sg_2 http://www.amazon.com/Soft-Air-Bottle-Ultrasonic-Airsoft/dp/B0013CJKXM/ref=pd_sim_sg_75 http://www.amazon.com/Spring-Loaded-Metal-Pistol-Airsoft/dp/B001AIX6KM/ref=pd_sim_sg_58 תודה לכם, ומצטער אם חפרתי

• 4 תגובות
    • 1.4k צפיות
  6. Started by Ancient1,

NexSmart D32 שתי סקירות ביוטיוב שראיתי התרשמו מאד מאד לטובה. בא עם שלט ספק וכבלים. אנדרואיד 5.1 = ג'ימייל , דפדפן, גוגל סטור, כרום, קודי.. עובד טוב. 4K. מצאתי ב עליאקספרס את הזול ביותר - 18.5$ ! מבצע מסתיים עוד 9 שעות וקניתי. ללאומי קארד יש תכנית : PAY BACK , ודרכה קיבלתי דולר חזרה. 17.5$ FFS

7. Started by Alex Gomberg,

מישהו יודע איפה אפשר למצוא פד מאסיבי למקלדת, כמו זה - http://www.ebay.com/itm/Computer-Keyboard-Wrist-Pad-Flexible-Foam-Cushioned-18-x-2-1-2-x-3-4-New-/150983585807 וכמה דבר כזה צריך לעלות? אני רואה בארץ מחירים כמו 60 שקל, שנשמעים לי די מופקעים לג'ל עטוף בבד. (ובאמת אפשר לראות שבארה"ב אתה יכול לקנות אחד ב-3 דולר, ורק המשלוח לישראל מייקר את זה, אבל זה עדיין 40 שקל, ואני חושד שאם קונים מהמקום הנכון, היה אפשר להוריד את זה עוד) מה דעתכם? (אני צריך 5 כאלה, אז ההפרשים כבר מתחילים להיות משמעותיים) עדכון - מצאתי פד דומה שחור במחיר מעט יותר זול (9.41$) ב-AliExpress. (לא הפרש מהותי)

• 0 תגובות
    • 616 צפיות
  8. Started by Yuval Tal,

אני רוצה להחזיק קו טלפון ומכשיר סלולרי ייעודי רק למועדוני חבר שנותנים הטבת הצטרפות ודורשים זיהוי לפי סלולרי. מבחינת חבילות סלולר, זה מאד זול, אבל עוד מכשיר רק למטרה הזו יכול להיות קצת יקר. מה האופציה הכי זולה שלי? (נגיד שרוב מועדוני החבר דורשים התקנה של אפליקציה כלשהי. בד"כ של Como) צריך שהוא יכיל אנדרואיד ואוכל להתקין עליו אפליקציות של איזה 10-20 מועדוני חבר (שרובן נכתבו על ידי מפתחים פח באופן מאד מאד לא יעיל), ואפליקציות כמו gett וכיו"ב.

• 1 תגובה
    • 978 צפיות
  9. Started by Str4ng3r,

בסטיק בודד עד 16GB מאזור השרון והסביבה.

• 0 תגובות
    • 874 צפיות
  10. הספק כח שלי שבק חיים, ומתברר מהנציג שמכיוון שאני בשנה השלישית של האחריות, אני זכאי להחזר של 50% בלבד או לחילופין לקבל ספק נחות משמעותית ושווה ערך לסכום הזיכוי. נראה לי קצת תמוהה בייחוד שמדובר בספק כח לא? או שככה זה אצלנו? אשמח לתגובות, תודה.

11. Started by Or4more,

אני מעוניין לקנות את הספר Head first C# והבנתי שאני אצטרך להזמין אותו מחו"ל.. מצאתי בEBAY את ההצעה הזאת: http://cgi.ebay.com/Head-First-C-Andrew-Stellman-Jennifer-Greene-PSE-St-/130527818461?pt=US_Nonfiction_Book&hash=item1e641072dd#ht_1025wt_905 זה אמין הדבר הזה?יש אנשים שמוכרים את הספר ב50 דולר ויש ב10 דולר, ואני לא יודע אם אפשר לסמוך על ההצעות האלה.. עצות?

• 2 תגובות
    • 2.9k צפיות
  12. Started by בתיה גולן,

שלום, אשמח לקבל המלצה למחשב נייד לחברה , צורך למנהלים ועובדים כי 14 אינש עלות עד 6000 ש"ח מערכת הפעלה win 10 יכולת עבודה עם תוכנות office 10 , מערכת SCADA , SAP , LIMS וכדומה קישור ל Wifie סוללה לפחות 6 שעות משקל עד 1.5 תחנה עגינה 4 USB הדגם שנראה Leenovo T490 אן Leenovo T490S ( לא הבנתי מה ההבדל למעט המשקל) אודה לעזרה

• 0 תגובות
    • 1.3k צפיות
  13. Started by iliagildin,

שלום יש לי אנינטרנט מבזק 5 מגה שעלי אני משלם כ 80 ש"ח וגם ספק אינטרנט של נטויזיון שעליו אני משלםכ 50 ש"ח עם בזק אין לי מה לעשות כיבדקתי עם הוט אין הבדל משמעותי של מחיר(טלויזיה של הוט אני שונא כך שנישאר עם יס) אבל ראיתי שיש ספק זול מאוד TRIPLE C הבעיה שאני לא יודע עד כמה הם מתישבים לי על מהירות הורדות טורנטYOUTUBE SKYPE ומה שלא יהיה בכבוד רב גילדין איליה

• 2 תגובות
    • 1.9k צפיות
  14. אז, אני חושב שכשיש טעם לפרגן אפשר לפרגן. אחרי שבעבר הייתי מחובר בספקיות ובשילובים שונים, התחברתי לפני שבועיים לדיל של הספקית+תשתית של בזק\בינלאומי, חבילת TOP40- נתונים של 40 מגה ביט הורדה ו-3 מגה ביט העלאה. השימושים שלי כבדים- טורנטים ומשחקי רשת, ואחרי שבעבר כשהייתי בנטוויז'ן ואחרות היו לי פינגים גבוהים ותעדוף נוראי בשעות עומס ביקשתי מלכתחילה להתחבר לחבילת גיימר, אך הנציג התעקש פעמיים שאין טעם והבטיח לי מהירויות טופ גם בשעות העומס בימים ובשבוע, הבטחה מאוד גדולה אבל הוא נתן את המילה שלו - אז שמעתי לו והתחברתי לחבילת TOP40 רגילה. אני מאוד מופתע לציין שההבטחה שניתנה לי קוימה, ובהחלט אני מוריד טורנטים והורדות HTTP על מהירויות המקסימום שלהן\מהירויות לא רעות בכלל עם מיעוט …

• 11 תגובות
    • 7.2k צפיות
  15. Started by Niseg,

שלום , יש לי partner fiber וtwitch tv מקרטע . אני לרוב צופה ב480p וזה איכשהו עובד. יש לי אפשרות לעבור לסיב של בזק והם גם אמרו לי שאם הם ישתמשו בסיב של פרטנר עד הבית הם לא יקחו דמי התקנה (450 שח). מה שמעניין אותי זה אם twitch עובד חלק בבזק בינלאומי . יש להם סיב משלהם לאירופה אז יכול להיות שזה יעזור. הרבה streamers מתלהבים ומשתמשים במקסימום רוחב פס לשידור שהוא 6mbps . זה אולי נותן איכות טובה אבל עם הספקי אינטרנט בארץ זה יכול להיות בעיה.

16. Started by mrraz,

היום הייתי במוסך לטיפול שגרתי באמצע הטיפול בא לי נציג השרות ואמר שבבלמים האחוריים נשארה 30% רפידה והם חוששים שזה לא יספיק עד לטיפול הבא. רצו לקבל הסכמה שלי לבלמים חדשים וחריטה של הצלחות, עניין של כ-700 ש"ח. לא הסכמתי ואמרתי שאכנס עוד כמה חודשים להחלפה. מה אתם אומרים, זה טריק להכניס אותך להוצאות, ואני יכול בתקופה הקרובה לנסוע בשקט או שיש חשש אמיתי. אני מניח שאין שום עניין בטיחותי דחוף מאחר ובלי בעיה הסכימו איתי.

• 25 תגובות
    • 10.1k צפיות
  17. אני חשבתי שבעידן של היום אינטרנט זה מוצר צריכה בסיסי כמו חשמל, אבל מסתבר שאם טכנאי צריך לבוא לסדר בעיה (אני מדבר על עכשיו, לא בזמן הסערה) צריך לחכות 3 ימים... מעניין אם הייתי מזמין טכנאי בשביל להתקין לי חיבור של קו חדש האם זה היה יותר מהר...

• 16 תגובות
    • 4.8k צפיות
  18. Started by G.solo,

מוכר משתמש סטים. נוצר לפני כ-4 שנים המשתמש נבדק לפי כמה וכמה אתרים ויש מחיר בדוק לא ניתן להתמקח. http://steamcommunity.com/profiles/76561198045835257 Skype:galpro120 שם:גל Mail:galsol120@gmail.com התשלום דרך ה-Paypal או העברה בנקאית. מחירו הסופי של המשתמש:58$

• 16 תגובות
    • 7.7k צפיות
  19. במסגרת קניית תנור אפיה נתקלתי בנתוני צריכת חשמל ונצילות אנרגטית שאינם ברורים לי. בהינתן שני תנורים המגיעים לאותה טמפרטורה מקסימלית, לאחד מצויין הספק של 3.5 קילו ואט והשני 2.74 קילו ואט, לא ברור לי איך שניהם מדורגים כבעלי נצילות A, הגבוהה ביותר זו כמובן רק דוגמא ויש הרבה דוגמאות דומות. איך שני תנורים עם הבדלי צריכה חשמל של 20% מדורגים אותו הדבר? מי קובע את מדד הנצילות? איך הוא נקבע? ומה הקשר שלו אם בכלל קיים לצריכת החשמל? ואולי השאלה בכלל מה מייצג הספק המכשיר? תודה

• 2 תגובות
    • 11.7k צפיות
  20. מה העלות הנמוכה ביותר היום לספק + תשתית + כל הציוד אם צרי. בלי קשר למהירות. זקוק לאינטרנט בסיסי למחשב אחד נייח בלבד. תודה

• 6 תגובות
    • 3.5k צפיות
  21. Started by Googleness,

כמו רבים וטובים גם אני משתמש רבות בשירות התשלומים של חברת PayPal שחוסך ממני את הצורך לפזר את פרטי האשראי שלי ברחבי הגלובוס. אחת הסיבות שרבים מאיתנו משתמשים בשירות בין היתר זה בגלל ה"גב" לכאורה שמקבלים מהחברה במקרה וחלילה מוצר לא מתקבל או שכספכם נגנב. בעברי, מעבר לFrenzy הקניות המטורף שאני עושה ברשת, הפעלתי עסק עצמאי למסחר והייתי מייבא סחורות ומשווק לחו"ל\בארץ ולכן התעסקתי רבות בנושא של משלוחים בינלאומיים והתנהלות מול חברות אשראי. לכן אני הרגשתי מחוייב לשתף אתכם במקרה שקרה לי ולהזהיר כדי שתדאו להגן על עצמכם במקרה הצורך. המקרה מתחיל בתאריך 23.11.12 כאשר רכשתי מספר מוצרים (5 מוצרים , 6 סה"כ) מאתר DealExtreme ושילמתי באמצעות אתר PayPal. באתר DX נאמר כי כל המוצרים שהזמנתי במלא…

• 21 תגובות
    • 3.4k צפיות
  22. טיילתי בחנויות וכל מוכר הציע לי חברות ודגמים שונים :-D שמתאימים לי. ..אנחנו זוג המליצו לי על הנעה ישירה של סאמסונג ועל מכונות של קריסטל 7 קילו 1000 סלד או 5 קילו 800 סלד ב 1400 שקל קראתי ברשת כל מיני המלצות אבל משנת 2009 והיום יש כלכך הרבה שמות ומחירים שאני לא יודע מה כדאיי... בנוסף התענייתי במקרר אמקור שבמבצע הגריטה 500 ליטר 2400 שח האם הוא משתלם? אמין? מיוצר בטורקיה..

• 8 תגובות
    • 3k צפיות
  23. Started by arik100,

בחודש האחרון הכפתור גלילה (הגלגלת ניתנת ללחיצה) מקרטע ואני מחמיץ לחיצות , וגם צריך ללחוץ הרבה יותר חזק השאלה היא אם לממש אחריות כי העכבר ממש בסוף תקופת האחריות , והשאלה היא אם זה סיבה לגיטימית

• 4 תגובות
    • 1.2k צפיות
  24. היי 1. רכשתי סווי'ץ של נטגיר ,הגעתי לביתי ולא הצלחתי להתחבר באמצעותו,פניתי לסניף נתניה ,למעבדה, שם איש המעבדה סרב להחליף את המוצר והפנה אותי לנטגיר ,התעקשתי שהמוצר יוחלף והרמתי את קולי,איש המכירות ממנו רכשתי את המוצר ביקש שאפנה איליו,כן, אמר שבטעות נתן לי סוויץ יקר יותר והביא לי חדש. לי כלקוח לא מעניין יקר יותר ואו ,העיקר שיעבוד. 2. באותו סניף בנתניה לפני כ-3 חודשים רכשתי מחשב DELL ב-3740 ש"ח ,שמתי לב כי מופיע RJ 45 ולא צויין אם כרטיס הרשת תומך 1 גיגה. איש המכירות נכנס לאתר ייצרן ולאחר חיפושים נמצאה ההגדרה ממש כאילו מוסתר שהוא תומך 10/100 . לא רציתי לרכוש,הסברתי כי אני מתחבר לסיבים אופטיים לסלקום והמוכר שכנע אותי כי עם מתאם 1 גיגה בהשקעה של …

25. חבר הכיר לי את האתר, הצצתי בו קצת וראיתי דברים ממש נחמדים. מן הסתם יש שם נתח מאוד גדול של זיופים, אבל רציתי לדעת אם למישהו יש ניסיון עם האתר ואיך איכות המוצרים שם, אני לא מדבר על חולצת פולו ב 13 שקל או אוזניות ביטס ב 30 שקל, יותר בכיוון של מוצרים במחירים הגיוניים של 70-90 שקל לחולצה נגיד.

• 1 תגובה
    • 1.9k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.