עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

צרכנות

פורום המיועד לדיונים בנושאי צרכנות, חוות דעת על חנויות ושאלות בנוגע לחוקים ותקנות צרכניות
שימו לב: חל איסור מוחלט על בעלי עניין לפתוח דיונים בפורום

1. http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-4055272,00.html

• 0 תגובות
    • 1.2k צפיות
  2. Started by Nati.M,

אהלן, שאלה לי בנוגע לבאג. מצאתי את עצמי עם חומרה חדשה למחשבים, עם פאדיחה קלה - עם כל מה שקניתי, שכחתי גוף קירור למעבד I5 6400, סוקט 1151. אני חייל ככה שהחג זה אחלה זמן בשבילי ליהנות מהמחשב החדש ואני ממש מנסה להשיג גוף קירור, ורציתי לדעת אם מישהו יודע להגיד לי האם באג מוכרים חומרה, והאם אצלהם ריאלי בכלל להשיג גוף קירור למעבד? ידוע לי פשוט שיש להם סניפים, בין היתר אחד שממש קרוב אליי בגן שמואל שעובד בשבתות ועד כמה שאני יודע גם בחגים. תודה לכל מי שיידע לעזור לי

3. השאלה בכותרת, תודה מראש לעוזרים!

4. Started by arik100,

בחודש האחרון הכפתור גלילה (הגלגלת ניתנת ללחיצה) מקרטע ואני מחמיץ לחיצות , וגם צריך ללחוץ הרבה יותר חזק השאלה היא אם לממש אחריות כי העכבר ממש בסוף תקופת האחריות , והשאלה היא אם זה סיבה לגיטימית

• 4 תגובות
    • 1.2k צפיות
  5. https://shop.waxman.co.il/product-category/כסאות-משרדיים/ אין לי שום קשר אליהם, אבל יש לי נסיון חיובי מאד איתם בקנייה של שני כסאות בעבר.

• 3 תגובות
    • 1.2k צפיות
  6. Started by gabrielf,

לא מגיבים למבצעים של בזק? רק חבילות של 12 ו 100 מגה? זה המגוון?

• 3 תגובות
    • 1.2k צפיות
  7. כל הזמן שאני מתקשר הם אומרים שמנהל יחזור אלי,ואני לא רואה החזר מהם.(אלא אם כן אתם מחשיבים החזר של 10 ש"ח,שזו בדיחה) היום התחלתי לצעוק על הנציגה,והיא אמרה לי שעלי לחכות,ועוד שהשיחה מוקלטת. שלחתי פקס למשרד התקשורת,ועדיין לא קיבלתי מהם תשובה. יש לי חבילה טובה בסלקום,וזו הסיבה היחידה שאני נשאר אצלם. מה עושים? מישהו נתקל בבעיה זהה איתם ופתר אותה?

• 1 תגובה
    • 1.2k צפיות
  8. Started by rivim,

אני מחפשת לקנות טלויזית LED 42 אינצ' של LG ורוצה להשיג מחיר טוב. נראה לי שבאינטרנט אפשר למצוא מחירים יותר טובים מבחנות ואולי אפילו במבצעי הדיל היומי כמו אלה כאן http://www.21.tv/pch-8/%D7%9E%D7%95%D7%A6%D7%A8_%D7%94%D7%99%D7%95%D7%9D אפשר להשיג מחיר עוד יותר אטרקטיבי. מישהו יודע אם מפרסמים שם גם טלויזיות בדיל היומי? יצא לי לראות כל מיני מוצרים אחרים לבית אבל לא דווקא מוצרים טכנולוגיים. יש טעם לחכות שאולי יהיה מבצע יומי או כבר לחפש בכללי בכל מיני אתרי השוואת מחירים ולהזמין איפה שמציעים את המחיר הכי זול?

• 0 תגובות
    • 1.2k צפיות
  9. Started by Majal_Guy,

אהלן, ביררתי ומצאתי שהמחיר של אוזניות LOGITECH G930 שהייתי מעוניין לרכוש כבר זמן מה ירד (כנראה בגלל הBLACK FRIDAY), אז נכנסתי לאמזון לקנות אותם. אני לא ממש בקי ברכישה דרך אמזון אבל הייתי בטוח שזה עניין די "סטרייטפורוורד", עשיתי Buy now with 1 click, הכנסתי פרטי אשראי וראיתי שההזמנה אושרה. עכשיו נכנסתי לYour orders ואני רואה שרשום לי ליד ההזמנה "Order Total: 138.28$". (בעוד שבמחיר המוצר רשום שזה עולה 69.99 דולר בלבד). למישהו יש מושג מה לעזאזל ההסבר לכל העסק? לא נראה לי הגיוני שמחיר שיפינג הוא כמעט זהה למחיר המוצר- 68.29 דולר. אז יש לי כמה שאלות: האם ניתן לבטל את ההזמנה? אם כן, יש לי איזו עמלת ביטול או משהו כזה? (ממה שראיתי שם לא רשום שום דבר כזה אבל אני שמתי לב שאמזון מצטי…

• 8 תגובות
    • 1.1k צפיות
  10. Started by spektor,

שלום אני מחובר ל 12mb ב hot ויש לי שאלה: אני רוצה לשדרג ל 100mb עד כמה אני יכול להוריד מחיר בhot או בבזק. ??? תודה

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  11. שלום לכולם ותודה מראש לעוזרים.. כמי שהזמין מאות מוצרים באיביי ואני אומר מאות...אני מתעסק עם תיקון אייפונים ומכירת אביזרים וכיסויים.... יצאתי חמור וברוב טיפשותי הזמנתי עכבר בחיפזון ולא שמתי לב למצבו(לא חדש) Manufacturer refurbished מישהו יכול להרגיע אותי ולהסביר לי מה המונח למרות שקראתי אחרי שהזמנתי שהמוצר לא יגיע באריזתו המקורית ויכול להיות עם סימני שימוש? סונוורתי מהמחיר ומכמות הרכישות של המוצר ולתומי חשבתי המחיר כזה זול והישראלים מנסים לעשות קופה עלי...חחחח..בבקשה שמישהו יעיף מבט ויתן איזו חוות דעת.

• 7 תגובות
    • 1.1k צפיות
  12. שלום לכולם. הרדיסק נייד של טושיבה לא עובד, עדיין באחריות מאמאזון. איך ניתן לממש אחריות?

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  13. דודה שלי טסה בקרוב לניו יורק ובדיוק תכננתי לקנות סמארטפון חדש. מחיפוש קצרצר באינטרנט ראיתי שמחירי הסמארטפונים שם לא הרבה יותר זולים, אבל אני לא ממש יודע איפה לחפש. בהנחה שהנקסוס לא רלוונטי עבורי (אין מספיק זכרון) האם יש חנויות שמשתלם לקנות שם באופן כללי (סמסונג, HTC וכו')?

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  14. שלום חברים, אני מארגן קבוצת רכישה למצלמת האקסטרים מבית SJCAM. דגם המצלמה הוא ה SJ4000 WIFI, הדגם הנפוץ ביותר של החברה והמתחרה הרציני ביותר ל GO PRO הידועה. קצת על המצלמה: מצלמת אקסטרים קטנה במיוחד המשמשת כיום רבים לכל תחום כלשהו (אקסטרים\רכב\פנאי וכו'). בעלת מצלמת וידאו באיכות Full HD, ואיכות תמונה של 12MP. בעלת קישורית Wi-Fi מובנית המאפשרת התחברות לסמארטפונים. ניתן לשלוט במצלמה באמצעות מכשירי iOS / Android ע"י אפליקציה ייעודית של SJCAM. המצלמה מגיעה באריזתה המקורית וכוללת ברקוד ANTI FAKE CODE בעזרתו ניתן לאמת מקוריות המוצר באתר היצרן. הדבר מונע רכישת חיקויים (ויש המון בשוק). החבילה כוללת את המצלמה עצמה + אביזריה (מצורפת תמונה) + מוט סלפי. ניתן להוס…

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  15. אשמח להמלצה, לשימוש ביתי של צפייה בסרטים, לא משהו מטורף גג 500 ש"ח תודה

• 0 תגובות
    • 1.1k צפיות
  16. לא מזמן ההתחיבות של ההורים של אשתי נגמרה והם התחילו לשלם +140 שקל במקום איזה 60 או 70 (לא זוכר כמה). אז מתחיל פה תהליך מסובך של ללכת מכות עם אנשי המחירות. התקשרתי ביום שישי כי זה היום שאני אצלם לארוחת צהריים - לא שהם גרים רחוק אבל בימים אחרים אני עובד. הגעתי לנציג שירות (לא זוכר את סדר הגבר/אישה )מספר אחת העברנו את הטלפון להזדהות ולדבר איתם ומה הנציג עושה - "זה לא אצלי אני מעביר אותך". טוב פעם אחת - אולי הוא באמת לא מתעסק עם זה. עברתי לנציג השני ומעבירים טלפון מיד ליד ואז הנציג אומר רגע מה שאתה רוצה לעשות זה לא אצלי אני מעביר אותך . חשבתי - מה אני אשתגע פה. באותו זמן אני מתחיל למלא פרטים של קנית חשבון אינטרנט חדש באתר של CCC .... הגעתי לנציגה הפעם והיא אמרה לי שהיא …

• 7 תגובות
    • 1.1k צפיות
  17. Started by Vman83,

שלום, אני מחפש מזגן לחדר שינה (בגודל 12 מטר מרובע ) וככזה הוא חייב להיות מאוד שקט ,לרוב יופעל בלילה. יתר כן, אני מחפש את הדגם האמין והיעיל בתקציב שלי (העומד על כ3000 ש"ח) במצב האידיאלי ,בחדר תשרור טמפ' אחידה ללא "מכות" קור או חום. חשוב גם שלא יהיה יקר לתחזוקה . הייתי רוצה להתמקד בדגמים מובילים, כאלה שאמינותם מוכחת לאחר סבב בחנויות השונות, אוותר על טורנדו ומותגי מדבקה כמו מידאה\האייר. מה דעתכם על אלקטרה או סמסונג כחברות באופן כללי ? אשמח להמלצה על דגם ספציפי שיעשה עבודה טובה לאורך זמן . סוג של "טויוטה קורולה" בעולם המיזוג מצד אחד לא מלהיב (למשל לא תהיה שליטה אלחוטית או עיצוב מיוחד) ומצד שני יחזיק מעמד עם הגנה ליחידה הפנימית…

18. לצד הצגה של דגמים חדשים ומסקרנים מאוד, המפתחת מצהירה כי המחירים שהפכו את מוצריה ללהיטים בעונת הקניות הגדולה בסוף השנה שעברה יהפכו למחירים הקבועים החדשים לכתבה

19. אשמח לקבל המלצה לסמאטרפון לא יקר לבת 12, שצריכה תקשורת עם ההורים ועם אינטרנט בזמן שהיא הולכת עצמאית לבית הספר/חוגים וכו'. לפני שנה לאחר שקראנו המלצות רכשנו Nokia 2.3 שמריץ Android One בעלות של 130$, אבל הוא איטי מאוד ולא נוח להמשיך להשתמש בו. אין לנו תקציב ספציפי, אבל אנחנו רואים שבעלות של כ 500 ש"ח/130$, קיבלנו מוצר לא טוב, למרות ההמלצות, לכן אני מניח שצריך להשקיע יותר, כ 1,000 ש"ח וצפונה. אשמח לקבל המלצה לסלולארי מתאים, עדיף כמובן כמה שיותר זול, אבל שלא יהיה איטי כמו המכשיר הקודם. 1. יש לנו אפשרות לרכוש בארה"ב אבל לפי המחירים שראיתי ומופיעים מטה, ההפרשים בד"כ מאוד קטנים, ונראה שאין באמת הצדקה לרכוש בארה"ב במקום בישראל, אני טועה? 2. אם רוכשים בארה…

20. קיבלתי במתנה Raspberry Pi 2B - בלי מארז. אני יודע שניתן להזמין מארז מאוד בזול - אבל צריך לחכות שיגיע מסין או הונג-קונג או משהו דומה. האם ישנן חנויות ישראליות - חנויות מקוונות או חנויות פיזיות בחיפה - אשר מוכרות מארזים מתאימים? אני לא מאוד בררן לגבי צבעים, סגנונות, שקיפות וכולי.

21. Started by Stingray,

היי, אשמח לדעת אם קיימת כבר או אם יש רצון להקים קבוצת רכישה לזה?? תודה

• 6 תגובות
    • 1.1k צפיות
  22. Started by Proww,

אהלן. לפני כ-8 שנים התנתקתי מבזק בינלאומי (אינטרנט) בעקבות שירות לא הגון. עברנו לנטוויזן.. היום קיבלנו מכתב מבזק בינלאומי "חיוב לפני ניתוק" בו אנו צריכים לשלם כ-1400 שח חוב. יש להם זכות אחרי שמונה שנים לבקש? במיוחד שאנחנו לא מחוברים אליהם בשום צורה כלשהי?

• 7 תגובות
    • 1.1k צפיות
  23. Started by k534d,

מישה מכיר את החנות https://www.pcmarket.co.il/? רציתי לדעת אם למישהו יש ניסיון איתם?

• 0 תגובות
    • 1.1k צפיות
  24. Started by IG,

שלום לכולם, אני לקראת קניה של כמה וכמה דברים באמזון, ואני רוצה לדעת אם מישהו פה מכיר מוכרים מומלצים\ לא מומלצים בתחום מכשירים הסלולאריים. אני מתכנן לקנות (להזמין בסוף השבוע הקרוב) טלפון HTC ONE S מטען נייד ASTRO 5600 נגן COWON C2 ועוד כמה שטויות (קייס ומגן מסך לפלאפון, סים קאטר- בארץ עולה 80 ש"ח- באמזון 4$) בעיקרון את פלאפון אני רוצה לקנות מחנות בשם cell lounge את הCOWON מחנות בשם jet audio מישהו מכיר?

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות
  25. עדיפות באזור נתניה, בינתיים מצאתי חנות אחת שיש להם מוצרים של hyndai אך אני מחפש שכל המוצרים יהיו באותו עיצוב ואותה חברה אך אין להם דימרים של hyndai. תודה

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.