צרכנות
פורום המיועד לדיונים בנושאי צרכנות, חוות דעת על חנויות ושאלות בנוגע לחוקים ותקנות צרכניות
שימו לב: חל איסור מוחלט על בעלי עניין לפתוח דיונים בפורום
4,297 דיונים בפורום זה
-
אשמח להמלצה, לשימוש ביתי של צפייה בסרטים, לא משהו מטורף גג 500 ש"ח תודה
-
- 0 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
דודה שלי טסה בקרוב לניו יורק ובדיוק תכננתי לקנות סמארטפון חדש. מחיפוש קצרצר באינטרנט ראיתי שמחירי הסמארטפונים שם לא הרבה יותר זולים, אבל אני לא ממש יודע איפה לחפש. בהנחה שהנקסוס לא רלוונטי עבורי (אין מספיק זכרון) האם יש חנויות שמשתלם לקנות שם באופן כללי (סמסונג, HTC וכו')?
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
יש לי כרגע אייפון 6 שאכזב אותי פעם נוספת, רכיב ה-GPS הפסיק לעבוד מסיבה כלשהי לאחר עדכון גרסא ואין שום דרך זולה לתקן את זה ככל הנראה. באייפון 4 הקודם הפסיק לעבוד הווייפיי והבלותות' לאחר עדכון גרסא באופן דומה. בכל מקרה, כרגע אני מעוניין לקנות סמארטפון חדש, שמתי עין על ה-One Plus 5 שהוא אחד המכשירים עם המפרט הטכני הכי מרשים בשוק ביחד עם מחיר לא יקר בכלל. אשמח לשמוע חוות דעת עליו אם יש, וכמו כן גם פתוח להמלצות לדברים אחרים.
-
- 3 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום, אני מחפש מזגן לחדר שינה (בגודל 12 מטר מרובע ) וככזה הוא חייב להיות מאוד שקט ,לרוב יופעל בלילה. יתר כן, אני מחפש את הדגם האמין והיעיל בתקציב שלי (העומד על כ3000 ש"ח) במצב האידיאלי ,בחדר תשרור טמפ' אחידה ללא "מכות" קור או חום. חשוב גם שלא יהיה יקר לתחזוקה . הייתי רוצה להתמקד בדגמים מובילים, כאלה שאמינותם מוכחת לאחר סבב בחנויות השונות, אוותר על טורנדו ומותגי מדבקה כמו מידאה\האייר. מה דעתכם על אלקטרה או סמסונג כחברות באופן כללי ? אשמח להמלצה על דגם ספציפי שיעשה עבודה טובה לאורך זמן . סוג של "טויוטה קורולה" בעולם המיזוג מצד אחד לא מלהיב (למשל לא תהיה שליטה אלחוטית או עיצוב מיוחד) ומצד שני יחזיק מעמד עם הגנה ליחידה הפנימית…
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום לכולם, אני לקראת קניה של כמה וכמה דברים באמזון, ואני רוצה לדעת אם מישהו פה מכיר מוכרים מומלצים\ לא מומלצים בתחום מכשירים הסלולאריים. אני מתכנן לקנות (להזמין בסוף השבוע הקרוב) טלפון HTC ONE S מטען נייד ASTRO 5600 נגן COWON C2 ועוד כמה שטויות (קייס ומגן מסך לפלאפון, סים קאטר- בארץ עולה 80 ש"ח- באמזון 4$) בעיקרון את פלאפון אני רוצה לקנות מחנות בשם cell lounge את הCOWON מחנות בשם jet audio מישהו מכיר?
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
כן כן, בעזרת הקופון: GMG25-1BW0K-K1A3G באתר: http://www.greenmangaming.com/s/il/en/pc/games/rpgs/borderlands-2/ עותק דיגיטלי. המבצע נגמר מחר ב 17/9.
-
- 0 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
מישהו יכול לעזור לי להזמין כסא Aeron chair מחו"ל? עם כמה שאני אוהב את אמזון ואת איביי. אין אפשרות להזמין משם את הכסא לישראל. אני רוצה רק את הכסא הזה ויודע שהמחיר יכול להגיע גם ל4000 כולל משלוח. אשמח למביני עניין לעזרה בהזמנת הכסא. תודה מראש
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
שלום,אני טס בקרוב לסינגפור ולפי מה שהבנתי וקראתי המחירים אמורים להיות נמוכים מבארץ. אני מעוניין לקנות לפטופ, האם כדאי לקנות שם? האם יש חברה מסויימת שזולה יותר שם?
-
- 0 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
https://shop.waxman.co.il/product-category/כסאות-משרדיים/ אין לי שום קשר אליהם, אבל יש לי נסיון חיובי מאד איתם בקנייה של שני כסאות בעבר.
-
- 3 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
היי, אשמח לדעת אם קיימת כבר או אם יש רצון להקים קבוצת רכישה לזה?? תודה
-
- 6 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
לצד הצגה של דגמים חדשים ומסקרנים מאוד, המפתחת מצהירה כי המחירים שהפכו את מוצריה ללהיטים בעונת הקניות הגדולה בסוף השנה שעברה יהפכו למחירים הקבועים החדשים לכתבה
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
- 2 followers
-
-
4 דיסקים USB של 4 ו-8 GB שקניתי מחנות מסויימת מתחממים נורא, אם זה במחשב נייד, נייח או בטלוויזיה. מה יכולה להיות הסיבה? זה יכול לפגוע במכשיר או בכניסת USB של המכשיר?
-
- 3 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
טאבלטים, קוראים אלקטרוניים ומזרימי מדיה, בעיקר מאמאזון עצמה אבל לא רק: ענקית הקמעונאות חושפת את הדילים המרכזיים שמצפים לנו בשבוע מכירות גדול לכתבה: http://hwzone.co.il/הארנקים-בכוננות-ספיגה-אלה-גם-מבצעי-ה-black-friday/
-
- 10 תגובות
- 1.1k צפיות
- 1 follower
-
-
עדיפות באזור נתניה, בינתיים מצאתי חנות אחת שיש להם מוצרים של hyndai אך אני מחפש שכל המוצרים יהיו באותו עיצוב ואותה חברה אך אין להם דימרים של hyndai. תודה
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
היי, אני מחפש שותף לקניית האוזניות . עלות האוזנייה הינה 999 ₪ אך יש 50% אנחה למוצר השני מהסידרה כך שבסוף כל אחד ישלם רק 750 ₪ . המבצע עד ה- 6.7.13 (בחנות באג). אז אם יש מעוניין – אפשר לפנות למייל שלי : dabeldu@gmail.com דוד נ.ב. מקווה שרשמתי בפורום הנכון!
-
- 3 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אהלן. לפני כ-8 שנים התנתקתי מבזק בינלאומי (אינטרנט) בעקבות שירות לא הגון. עברנו לנטוויזן.. היום קיבלנו מכתב מבזק בינלאומי "חיוב לפני ניתוק" בו אנו צריכים לשלם כ-1400 שח חוב. יש להם זכות אחרי שמונה שנים לבקש? במיוחד שאנחנו לא מחוברים אליהם בשום צורה כלשהי?
-
- 7 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
יש לי דיל ממש על הפנים, 9 חודשים 70 שקל ואז חינם 3 חודשים למהירות של 5 מגה. אני בלי קשר רוצה לעבור ל10 מגה (תשתית כבר יש לי) והם רוצים 80 שקל ל9 חודשים ואז 3 חינם (סך הכל 59 לחודש). בבזק בין לאומי בלי להתווכח איתם בכלל הציעו לי 50 שקל לחודש לשנה. זה קצת יותר טוב ממה שהציעו לי בנט וויזן וגם זה לא מותנה ב9 חודשים האלו שצריך להשאר בנטוויזן בשביל באמת לקבל מחיר של 60 שקל. אבל בכל זאת נראה לי שזה מחיר ממש יקר ולא משתלם 50 שקל לחודש. זאת פעם ראשונה שאני מתעסק עם זה (תמיד אמא שלי היתה אחראית) אז אם אני צודק (ואני צודק לפי הודעות אחרות שקראתי בפורום) אני אשמח אם תגידו לי מה עושים בשביל דיל יותר טוב. תודה.
-
- 5 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום, לפני מספר ימים הדיסק הקשיח שלי התקלקל ולמרות שהוא היה עדיין באחריות הייתה לי בעיה לממש אותה כי הרשת בה רכשתי את הדיסק פשטה את הרגל. פניתי למספר רשתות בבקשה לעזרה אולם בכולן השיבו בנימוס שלא ניתן לסייע לי כי לא רכשתי את הדיסק אצלם. בעקבות המלצה שקיבלתי בפורום, פניתי למיכאל מרשת RSM בבקשה לעזרה. מיכאל השיב במהירות לפנייתי והסכים לסייע במימוש האחריות מול היבואן. מכיוון שהאחריות נגמרת בימים הקרובים מיכאל הסביר לי למי לפנות והציע סיוע נוסף ככל שיידרש. קבלת שירות ברמה כזו אינה דבר מובן מאליו ולכן אני מבקש לשתף אתכם בכך.
-
- 0 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
קניתי בחמישי האחרון רמקולים מבסט מוביילי של DIVOOM, הפעלתי לבדוק אותם בשישי, וגיליתי שהם לא עובדים, נדלקים אבל לא מוציאים צליל. על הקבלה כתוב שאני אמור לפנות ליבואן. אבל על פי מה שאני יודע, החנות אמורה לטפל בי. מה החוק אומר במקרה כזה? הם אמורים להחליף לי לחדש? לתקן? אני אמור ללכת ליבואן או שהם אמורים לטפל לי? * מעבר לזה, גם ראיתי שיש סדקים קטנטנים או שזה מספר שריטות באזור החיבורים של 3.5.
-
- 0 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
מישה מכיר את החנות https://www.pcmarket.co.il/? רציתי לדעת אם למישהו יש ניסיון איתם?
-
- 0 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום! בזמן שאחרון אני מחפש מסך כי המסף שלי דורש שדרוג, לאחר חיפושים מצאתי את המסך 31.5" AOC C32G1 שנראה טוב לפי ביקורות, קראתי את הנתונים שלו ושמתי לב שאין לו תמיכה ב NVIDIA G SYNC. המחשב שלי כולל כרטיס מסך NVIDIA GEFORCE GTX 1060 6GB רציתי לדעת עד כמה ה G SYNC חשוב או שאוכל לרכוש את המסך בלי לחשוב על זה יותר מדי. המסך https://www.gpucheck.com/he-ils/monitor/31.5-aoc-c32g1/
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
- 1 follower
-
-
אשמח לקבל המלצה לסמאטרפון לא יקר לבת 12, שצריכה תקשורת עם ההורים ועם אינטרנט בזמן שהיא הולכת עצמאית לבית הספר/חוגים וכו'. לפני שנה לאחר שקראנו המלצות רכשנו Nokia 2.3 שמריץ Android One בעלות של 130$, אבל הוא איטי מאוד ולא נוח להמשיך להשתמש בו. אין לנו תקציב ספציפי, אבל אנחנו רואים שבעלות של כ 500 ש"ח/130$, קיבלנו מוצר לא טוב, למרות ההמלצות, לכן אני מניח שצריך להשקיע יותר, כ 1,000 ש"ח וצפונה. אשמח לקבל המלצה לסלולארי מתאים, עדיף כמובן כמה שיותר זול, אבל שלא יהיה איטי כמו המכשיר הקודם. 1. יש לנו אפשרות לרכוש בארה"ב אבל לפי המחירים שראיתי ומופיעים מטה, ההפרשים בד"כ מאוד קטנים, ונראה שאין באמת הצדקה לרכוש בארה"ב במקום בישראל, אני טועה? 2. אם רוכשים בארה…
-
- 4 תגובות
- 1.1k צפיות
- 1 follower
-
-
שלום לכולם אני צריך בבקשה עזרה לגבי המוצר הזה עד כמה הוא יעזור לי בסטרים או שזה סך הכל מוצר שלוכד וידאו https://www.amazon.com/Elgato-Game-Capture-HD60-Pro/dp/B015E3OT54/ref=sr_1_8?s=pc&ie=UTF8&qid=1479042597&sr=1-8&keywords=elgato
-
- 0 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
הגיע הזמן שנסנן תוכן לילדים - אפשר חוות דעת על השירות\ איכות \ יתרונות וחסרונות...
-
- 0 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום חברים, אני מארגן קבוצת רכישה למצלמת האקסטרים מבית SJCAM. דגם המצלמה הוא ה SJ4000 WIFI, הדגם הנפוץ ביותר של החברה והמתחרה הרציני ביותר ל GO PRO הידועה. קצת על המצלמה: מצלמת אקסטרים קטנה במיוחד המשמשת כיום רבים לכל תחום כלשהו (אקסטרים\רכב\פנאי וכו'). בעלת מצלמת וידאו באיכות Full HD, ואיכות תמונה של 12MP. בעלת קישורית Wi-Fi מובנית המאפשרת התחברות לסמארטפונים. ניתן לשלוט במצלמה באמצעות מכשירי iOS / Android ע"י אפליקציה ייעודית של SJCAM. המצלמה מגיעה באריזתה המקורית וכוללת ברקוד ANTI FAKE CODE בעזרתו ניתן לאמת מקוריות המוצר באתר היצרן. הדבר מונע רכישת חיקויים (ויש המון בשוק). החבילה כוללת את המצלמה עצמה + אביזריה (מצורפת תמונה) + מוט סלפי. ניתן להוס…
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-