צרכנות
פורום המיועד לדיונים בנושאי צרכנות, חוות דעת על חנויות ושאלות בנוגע לחוקים ותקנות צרכניות
שימו לב: חל איסור מוחלט על בעלי עניין לפתוח דיונים בפורום
4,297 דיונים בפורום זה
-
חוץ ממיסי יבוא של 32% שמתי לב שיש סמרטפונים בגרסה של אמריקה צפונית ואמריקה דרומית. האם זה חשוב לפני שמיבאים לארץ? ראיתי מכשיר של SONY XPERIA במבצע של $269 אבל סה"כ מחיר סופי אחרי יבוא יהיה $393 בארץ רק ב-KSP יש כזה והבדל שיוצא הוא חיסכון של 550 ש"ח. האם שווה? מה אם אחריות? קראתי שהיה מישהו שקיבל מכשיר שבוא חשב היה "כמעט חדש" לא הייתי רוצה להיות במקרה שלו. שוקל אם כל זה שווה בכלל על מנת לחסוך...
-
- 0 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
מחירים הזויים. אני רואה שזה כבר לא שם, מישהו יודע מה זה היה?
-
- 7 תגובות
- 1.5k צפיות
- 4 followers
-
-
בזק מנסים למכור את השירות הזה ב-10 שח לחודש, בטענה שהוא עוזר נגד התקפות ווירוסים למיניהם. הנה דף ההסבר שלהם : https://www.bezeq.co.il/internetandphone/appsandservices/bcyber/#codactive-section-2 לדעתכם ניתן לומר על השירות שהוא "שווה/כדאי"? מונע ותורם להגנה?
-
- 4 תגובות
- 5.5k צפיות
- 3 followers
-
-
היי קיבלתי שעון של חברת "גלרי רויאל". ניסיתי לחפש עליו מידע באינטרנט ולא מצאתי כלום. אין לחברה אתר רשמי, השעונים שלה מופיעים רק באתרים ישראלים. אני חושש כי מדובר בחברת מדבקה ושוקל להחליף. מישהו יכול לאשש/לשלול?
-
- 2 תגובות
- 2.3k צפיות
-
-
נתקלתי היום באתר של החנות הזאת. והמחירים שיש שם נראים נמוכים עד כדי הונאה. (GTX 580 ב- 730 ש"ח ועוד כל מיני דברים הזויים). מישהו כבר קנה שם וחזר בחיים כדי לספר? לינק לאתר: http://fixmedia.biz/?page_id=13 עדכון: לאחר פעילות איסוף מודיעין, התגלה שהחנות אמיתית אבל האתר בבנייה ולכן המחירים ההזויים.
-
- 0 תגובות
- 1k צפיות
-
-
http://www.oak-goodshopping.com/ הם מציעים להיום בלבד משקפי שמש של אוקלי ב25$ לזוג ומשלוח לארץ ב15$ שזה ממש זול השאלה האם האתר אמין ואם המשקפיים אמיתיים
-
- 2 תגובות
- 2.5k צפיות
-
-
אשמח להמלצות, תקציב עד 150 ש"ח. אין צורך במכונת תספורת כלולה, אלא אם אין דבר כזה מכונה לזקן/שפם בלבד תודה!
-
- 3 תגובות
- 935 צפיות
-
-
יש כ"כ הרבה מכונות כביסה... איזו הכי כדאית? במחשבים למשל אני מבין. אני יודע מה אני צריך... במכונות כביסה לעומת זאת אני לא ממש מבין. אני יודע בגדול שצריך לקחת בחשבון דירוג אנרגטי. קיבולת. סל"ד. תוכניות שונות. אבל תכלס מה מומלץ? הבעיה היא שלא תמיד יש התאמה בין הנתונים שעל הנייר לבין הביצועים בשטח. לכן חשובה גם חוות דעת ממישהו שקנה וניסה לא? בגדול אנו צריכים עם פתח קידמי,7ק"ג,סל"ד לא אומר לנו הרבה,אולי1200 איפה גם כדאי לקנות? בחנות פיזית או באינטרנט? (מה לגבי התקנה?) תודה
-
- 22 תגובות
- 19.4k צפיות
-
-
שלום רב, לפני כשבועיים פתחתי את הסנטר והדביקו לי אותו. מאז לא התגלחתי וכעת יש לי זקנקן. אני עדיין לא מעוניין להתגלח, מאחר ויש שם צלקת טריה שמפחיד אותי ביותר להתקרב אליה עם סכין גילוח. אני מעוניין לרכוש מכונת תספורת לזקן כדי לקצץ אותו. אני גם ככה רוצה מזה זמן למה לקנות כזו, אז אנצל כבר את ההזדמנות. לטשתי עיני למכונות של פיליפס, כי הבנתי שיש להם פטנט כלשהו שאוסף את השערות. האם מישהו מכיר את זה? האם יש המלצות אחרות?
-
- 4 תגובות
- 2.7k צפיות
-
-
ראיתי שיש כרגע מבצע , הוספת 200 ש"ח ו 5 שנים אחריות . האם זו אחריות מלאה ,כולל כרטיס דיגיטאלי , והאם זה כדאי?
-
- 11 תגובות
- 4.1k צפיות
-
-
ראיתי שיש בעיה נפה ב 8 ק"ג . מה דעתכם ? זה טוקבקים מכתבה http://www.themarker.com/consumer/1.525794 >> פתח תגובה סימנס נדב 03:55 28.02.14 בבקשה לא ליפול בפח. זבל של מכונה 8 קילו כרטיס מנוע נישרף אחרי 3 שנים מרכך כביסה היא לוקחת עוד ליפני שהמכונה התחילה לעבוד. תקלה f57. נזילות מים מהדלת אני שוקל ליתבוע את החברה כרגע. לא להתקרב לסימנס בוש קונסטרוקצה!!! יניר 09:17 17.12.13 רכשתי מכונת כביסה סימנס 8 ק"ג לפני כשלוש וחצי שנים. התעקשתי על דגם שמיוצר עדיין בגרמניה העלות היתה 4400 שקלים. עכשיו לאחר שלוש וחצי שנים הופיעה תקלה f57 התקשרתי לשירות לברר מה מהות התקלה אמרו שהם לא יכולים לומר רק טכנאי יכול לאבחן תקלה בעלות של 150 ש"ח לביקור ואם רוצים לת…
-
- 0 תגובות
- 8k צפיות
-
-
שלום לכולם! עד עכשיו מחיפוש באינטרנט הגעתי למסקנה שהחברות המומלצות היום בשוק הם B/S/H,AEG ו Electrolux. לגבי LG אני לא כל כך סגור מכיוון שאין דעה חד משמעית עליהם. אשמח להמלצה על מכונה בתקציב של2000 ש''ח עם עדיפות לאזור ה1500 שתהיה אמינה, שקטה וללא רעידות בכלל (אם זה אפשרי). כאשר נפח של 5-6 קילו ומהירות סחיטה 800 יספיקו בהחלט. כמו כן המכונה תהיה מובנית באמצע מטבח חדש מאיקאה כאשר עומק המטבח הוא 60ס"מ והרוחב להכנסת המכונה הוא 60 ס''מ וכאן יש לי שתי שאלות חשובות: -האם מכונה בעומק של 55-56 ס''מ תיכנס בפנים כולל חיבורים מבלי לבלוט מקו המגירות ? -האם מכונה ברוחב 60 ס''מ שתיכנס בדיוק כארון 60 לא תזיק למטבח כאשר תפעל (בגלל הרעידות) ? תודה מראש
-
- 11 תגובות
- 9.3k צפיות
-
-
הי לכולם אנחנו מעוניינים לקנות מכונת כביסה, ומתלבטים לגבי פתח קדמי או פתח עליון. מה דעתכם? כל דעה תעזור לנו לבחור.. תודה רבה
-
- 5 תגובות
- 6.7k צפיות
-
-
היי, אני אשמח אם מישהו יוכל לעזור לי לבחור מכונת קפה חדשה לבית. ההורים שלי חובבי קפה מושבעים, עד עכשיו היה לך מכונת קפה שגם טוחנת את הפולים וסה"כ אומנם הקפה היה טעים אבל כל כך מסורבל לתפעל אותה מבחינת הניקיון. חשבתי להחליף למכונת נספרסו יקרה, זאת מתנה להורים לכבוד היום נישואים ולא אכפת לי להשקיע, אשמח לדעת מה דעתכם לגבי מכונות נספרו. http://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=839103 חשבתי על זאת אבל אני לא מספיק מבין במכונות נספרסו וההבדל בניהן ולכן אשמח לעזרתכם. תודה, שאולי.
-
- 21 תגובות
- 8k צפיות
-
-
http://www.groupon.co.il/deals/national-deal/sarigelectric/5384384?nlp=&CID=IL_CRM_1_0_0_121&a=2022 שווה? ואם לא, מה כן שווה? אני לא מחפש "לבזבז" על הנושא יותר מ150 ש"ח...
-
- 11 תגובות
- 2.4k צפיות
-
-
אהלן אתם מכירים איזה מכונת תספורת טובה במחיר שפוי? היה לי פעם PANASONIC 145H שבפעם האחרונה נמכרה ב150 ! בזאפ וכבר לא נמכרת שם יותר. יש איזה מכונה אחרת זולה שאתם ממליצים עליה - אבל איכותית כן.. מאוד חשוב שלא תהיה גדולה.
-
- 2 תגובות
- 2.8k צפיות
-
-
עד עכשיו התגלחתי עם מכונת גילוח ואני מעדיף מכונת תספורת שתקצץ את הזקן לאורך קצר יחסית. תקציב 150-200 ש"ח תודה לעוזרים
-
- 10 תגובות
- 2.4k צפיות
-
-
יש ברשותי סט של lego mindstorms nxt 2.0 עם כל מיני תוספים שלא מגיעים בחבילה המקורית ושמתי לב שבארץ יש רק חנות אחת שמוכרת ואין אף אחד ביד שתיים שמוכר את זה ככה שאני מניח שבארץ למכור את זה לא ילך לי חשבתי למכור את זה באיבי ויש לי כמה שאלות 1.אם יש בעיה לשלוח את זה לחול כי זה חשמלי? 2.אם אני מוכר מוצר באיבי לאן מגיע הכסף? לארנק בPP או ישירות לכרטיס אשראי שרשום בPP? כי אני משתמש בויזה נטען שאי אפשר להכניס אליה כסף ככה שאני חייב שזה יגיע לארנץ של PP ואם זה מגיע לארנק איך אפשר לנוציא את זה משם חוץ מלקנות מוצרים? אפשר להכניס כרטיס אשראי רגיל ולהעביר אליו את הכסף?
-
- 16 תגובות
- 2.7k צפיות
-
-
מי שמעוניין שיגיב פה... התחלתי לגשש ואפשר להגיע למחירים טובים
-
- 0 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שמעתי שיש ביקוש אז ביררתי מטען נייד קטן ונוח power bank בנפח של 2600mah המחירים ינועו בין 35 ל45 תלוי בכמות המעוניינים . האיסוף יהיה מרעננה
-
- 0 תגובות
- 6.8k צפיות
-
-
זה המפרט: שימו לב זה כולל 2 כרטיסי מסך! icore 4790 3.6 arctic cooler 13 co asus maximus vii hero z97 full atx kingston hyper fury 2*8 ddr 1600 mhz asus gtx 970 strix SLI *2 seaget desktop 1 tera ssd samsung evo 250 mb samsung dvd *24 seasonic cronze actic 850w corsair 750d cosair af120 white led *2 win 7 oem home edition גר באיזור ירושלים. לרצניים בלבד נא לשלוח הודעה פרטית. מי שרוצה יכול לקבל תמונות חיות בוואטסאפ. נרכש לפני שנה וחצי בKSP יש חשבונית ויש אחריות לעוד שנה וחצי המחשב לא בוצע OC מעולם, ממש כמו חדש.
-
- 2 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
למישהו יצא כבר לרכוש דרכם? האם אמינים? http://buyamerica.co.il על פניו נותנים ממשק נוח לקנייה עם חישוב אוטומטי למחיר סופי כולל משלוח בשקלים לאחר בחירה במוצר באתרים אמריקאים שמנותבים דרכם. אשמח לשמוע המלצות או לא. אל תתבלבלו עם buy2usa.
-
- 26 תגובות
- 10.2k צפיות
-
-
אני מחפש טיסות זולות ליוון/קפריסין בחודש-חודשים הקרובים. מישהו יכול להמליץ על אתר אמין ומקיף בו אפשר לאתר טיסות זולות, מבצעים או מחירי הרגע האחרון ליעדים אלה? אם אפשר משהו עם RSS או התראות מחיר - מה טוב. תודה! נ.ב: הכוונה לטיסות בלבד, ללא לינה/רכב. דילים משולבים זה בסדר אבל חייבת להיות אפשרות למצוא גם טיסות בלבד. על הדרך, אם מישהו כאן מכיר מקומות לינה טובים למשפחה (3 ילדות) ולא יקרים ליד הים באיזורים האלה אשמח לשמוע. עדיף APARTMENT עם מטבחון ואיזה מרפסת קטנה, לא משהו פלצני או מפונפן אבל נוח, נקי ומרווח.
-
- 23 תגובות
- 2.7k צפיות
-
-
יש חנות באיזור שפלה-מרכז שאוכל להביא מחשב עם לוח מקולקל+לוח חדש להרכבה במקום?
-
- 1 תגובה
- 1.2k צפיות
- 2 followers
-
-
תודה
-
- 0 תגובות
- 1.3k צפיות
-