צרכנות
פורום המיועד לדיונים בנושאי צרכנות, חוות דעת על חנויות ושאלות בנוגע לחוקים ותקנות צרכניות
שימו לב: חל איסור מוחלט על בעלי עניין לפתוח דיונים בפורום
4,297 דיונים בפורום זה
-
שלום, היום לאחר הפסקת חשמל בדירה - המחשב לא נדלק (לחיצה על כפתור לא עושה כלום) אני מניח שהבעיה בספק, אך לאחר חיפושים ממושכים כאן בפורום ובמקורות אחרים אני לא יכול להיות בטוח שלא נדפק משהו נוסף בדרך - לכן אני מעוניין לשלוח למעבדה. העניין הוא - שהמחשב נרכש לפני בערך כשנתיים בחברת SKYPC (תנצב"ה), ולכן השאלה היא היכן אוכל לבצע את אותה בדיקת מעבדה, ורצוי שבאותו מקום יעזרו לי לממש את האחריות (או שמא, רצוי כבר להשקיע 200-300 שקל ושיחליפו לי את מה-שזה-לא-יהיה שנדפק). תודה רבה
-
- 3 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום רב, לפני זמן לא רב רכשתי מחשב מפנדה. לאחרונה קיבלתי מספר מסכים כחולים ואיתרתי את מקור הבעיה לסטיק הזכרון (אחד מתוך שניים שיש לי). הזכרון הוא מתוצרת G.Skill דגם RipJaws. ניסיתי לשלוח מייל למכירות בפנדה, אבל נראה לי שהוא גם לא פעיל.. יש למישהו מושג למי אני פונה עם הבעיה? ליבואן? ליצרן? בתודה מראש.
-
- 2 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
לא ממש הבנתי מה הם רוצים אם הם ימצאו שהכונן תקין, מה הם יעשו? בעקרון מדובר בכונן 18TB עם 120 סקטורים פגומים בתוך NAS עם 8 כוננים זהים מה לגבי המשלוח? איך שולחים לחול?
-
- 4 תגובות
- 937 צפיות
- 3 followers
-
-
דברתי עם Audio Technic והם אמרו לי לשלוח את האוזניות אלהם. ראיתי כאן בפורום שאם שולחים מוצר לחול ומקבלים חדש, ולא מתוקן. אז מחויבים שוב במס. אני כבר שלמתי מס על האוזניות, איך אני יכול להמנע ממס כפול?
-
- 1 תגובה
- 926 צפיות
-
-
שלום לכולם :-\ ב6 לאוקטובר לקחתי את אוזניות הRazer MEGALODON שלי לתיקון במסגרת האחריות של KSP. התקלה באוזניות שלי היא שנוריות הלד מאחורי הסמלים שעל כל אוזנייה בMEGALODON חדלו מלתפקד. לאחר המתנה קצרה הבאנו את האוזניות לטכנאי על מנת שיתקן אותם. ניסיתי לתפוס אותם בטלפון לבירור מצב האוזניות, אך כל יום שהתקשרתי המוקדן הודיע לי שהמעבדה לא פועלת באותו יום. סוף סוף לאחר 14 ימי עסקים אבי הצליח ליצור קשר עם KSP לבירור מצב תיקון האוזניות שלי. הטכנאי אמר כי האוזניות כלל לא נשלחו (שכבו אצל KSP יותר משבועיים) ושאחריות האוזניות אינה מכסה לדים (למרות שאצל KSP לא צויין דבר בנוגע לכך). לאחר שיחה נוספת של אבי עם KSP, מנהל הסניף אמר שהם ישלחו את האוזניות אבל ללא הבטחה שהאוזניות יתוקנו, ושיק…
-
- 8 תגובות
- 3.8k צפיות
-
-
הרדיסק WD Green 2TB (דגם WD20EADS) מראה סימני גסיסה. אני בתהליכי גיבוי כל המידע שנמצא עליו, ורוצה לממש עליו אחריות. הכונן נקנה לפני קצת פחות משנתיים, ב-26 לינואר 2010 (ב-1,055 ש"ח!! OH MY GOD). אך אבוי! הוא נקנה בפנדה שכבר לא כלכך קיימת יש למישהו רעיון איך לעשות את זה?
-
- 10 תגובות
- 2.9k צפיות
-
-
היי, כבר יצא לי לקרוא/לדבר על הנושא הזה, אבל תמיד נתקעתי בשלב מסויים ולא היה לי כוח להתעסק עם זה אז מרחתי את הנושא.. עכשיו כבר נמאס לי ואני רוצה את הכונן שלי מתוקן. :-X יש לי כונן קשיח WD 2TB (עם אחריות עד איפשהו ב-2013 או אפילו יותר, לא זוכר בדיוק כרגע.. אבל הוא בתוקף לעוד מלא זמן - בדקתי לפי הסריאל באתר שלהם) שנקנה בפנדה שכבר לא קיימת, שהתקלקל. המחשב אומנם מזהה אותו אבל הוא "פועל" מאוד מאוד לאט (ברמה של פי-10 יותר לאט מאיך שכונן אמור לעבוד) וגם בדיקה דרך התוכנה של WD בעצמה מראה שהוא תקול לחלוטין. היא הציגה הודעה על זה שיש לו סקטורים פגומים, ואז הודעה לגבי זה שהיא גם נכשלה אפילו בניסיון לסמן אותם ככאלה. הנה צילום מסך של תוצאות הבדיקה: הבעיה העיקרית היא שאני לא …
-
- 16 תגובות
- 6.2k צפיות
-
-
שלום לכולם, לפני כשנתיים וחצי רכשתי כרטיס מסך Club3D nvidia GeForce 9800GTX מסקיי פי סי, לצערי שבוע שעבר הוא נשרף. עברתי על האשכול של מימוש אחריות של סקיי פי סי שנמצא בנעוץ (וכן ביצעתי חיפוש בפורום...), אך לצערי נתקלתי במבוי סתום - פניתי למספר חברות הרשומות שם, ולמרות שמרובן לא קיבלתי תשובה מספקת, אלכס מחברת IQPC ניסה בצורה מעל למצופה לעזור לי ופנה ליבואנים בארץ ובאמת ניסה לממש את האחריות שברשותי. למרבה הצער, כנראה שהכרטיס יובא ביבוא אישי של חברת SKYPC. אני ואלכס שלחנו היום מייל לRMA של Club3D אך אני מאמין שהסיכוי למימוש האחריות ישירות מולם הוא אפסי. למישהו יש רעיון מה לעשות?
-
- 1 תגובה
- 955 צפיות
-
-
שלום לכולם כפי שאתם רואים אני 1חדש. ורוצה לשתף את מי שיכול לעזור ולהיעזר בעניין. קניתי מחשב 1090 Dell Inspiron וכל הזמן היו בעיות בתקשורת סברתי שזה בגלל ספק האינטרנט וכדו'. כשלא הצלחתי להפעיל את הבלוטוס פניתי לשירות הלקוחות שלהם ומיד פתחו לי מס' קריאה והודיעו שיחליפו את כרטיס התקשורת. ושאמתין ל-סמס מהמעבדה. לשבחם יאמר שהבטיחו גם להחליף הבטריה שאינה תקינה. משבושש ה-סמס להגיע פניתי למעבדה ואמרו לי שעדיין אין להם את החלק האמור ולכשיגיע יודיעו לי. המתנתי כמו חנון מצוי. ולאחר יותר משבוע התקשרתי שוב והודיעו שעדיין החלק לא הגיע ואינם יודעים מתי יגיע. פניתי שוב לשרות לקוחות ואמרו שכן כנראה יש בעיה עם החלק - כרטיס תקשורת - ופתחו לי מספר קריאה חדש עם בקשה לכרטיס תקשורת חליפי שלא …
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום. בתאריך 31.12 קניתי HD4850 של חברת CONECT3D ב597 ש'ח! השאלה היא האם אפשר לממש אחריות?,בסך הכל עוד לא עברו 3 שנים ואם FOXPC לא היו פושטים רגל(אימח שמם,מפעם הבאה רק אייבורי או KSP),אז הייתי הולך לממש אחריות,אבל נשארתי קירח מכאן ומכאן.. אני יודע שיש חנויות כמו RSM שיכולות לעזור,אבל יש בכלל יבואן בארץ של C3D?,מה אפשר לעשות פחות או יותר במצב שלי?,נשארו עוד חודשיים למימוש אחרית,הבעיה בכרטיס-ארכיפקטים.
-
- 4 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
הכרטיס מסך במחשב של אחי - 8500GT תקול (נבדק במעבדה מקומית ונאמר לי שהוא תקול) הכרטיס עדיין במסגרת האחריות, נקנה לפני כשנתיים ושלושה חודשים בפוקס פיסי ובאתר שלהם נאמר שאין קשר בין החנות הקודם לנוכחית, מה גם שלא מצאתי מספר טלפון פעיל באתר שבו אוכל להתקשר אליהם ולברר אם יש להם יכולת לעזור לי. איך בכל זאת אוכל לממש אחריות? תודה מראש, סער.
-
- 4 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
לפני קצת פחות משנה רכשתי עכבר של לוג'יטק מדגם 310M בהנחה של 50%. העכבר התקלקל כאשר ניגשתי עם העכבר לסניף הרשת בו נקנה העכבר הם יצרו קשר עם היבואן/ספק והוא אמר להם להחליף לי את העכבר לדגם 185 מכיוון שהדגם שלי כבר משווק . הדגם שהוצע לי ברמה נחותה מהעכבר שרכשתי אך המוכרת טוענת כי אם שילמתי על העכבר 85 מגיע לי עכבר אחר במחיר הזה ולא ברמתו של העכבר המקורי . מה ניתן לעשות במקרה הנ"ל ?
-
- 7 תגובות
- 5.9k צפיות
-
-
שלום מעוניין לקנות מיני בוסטר. האם זה יעשה את העבודה. או שיש המלצה למיני בוסטר. https://www.groupon.co.il/deals/gg-merchant-0-11305906498-13. תודה
-
- 0 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום לכולם וחג שמח אני מחפש מכשיר מסויים (למעשה אפשר להגדירו כמקלדת מיני/עכבר מיני) שאפשר לחבר בUSB למחשב באופן אלחוטי ושישמש אותי לשליטה אלחוטית במדיה פלייר - רק את הכפתורים הנחוצים כמו "הבא", "הקודם", "ווליום", "פאוז", "מיוט". שום דבר מעבר לזה. הדבר הכי קרוב שמצאתי זה השלט הזה: https://www.ebay.com/itm/2-4GHz-Wireless-Mini-Keyboard-Mouse-Multi-media-Remote-Control-for-PC/332457208481?hash=item4d67fe6aa1:g:fPAAAOSwPWxbKd4H:rk:33:pf:0&LH_BIN=1 או זה: https://www.amazon.com/Excelity®Wireless-Computer-Remote-Control-Controller/dp/B011IW9WB6 אבל הוא די גדול ומכיל המון כפתורים שאין לי כל צורך בהם. …
-
- 1 תגובה
- 1.2k צפיות
-
-
לא מבין בתחום כלל. אבל יותר שאין מקרנים טובים בפחות מ1000. ובכל זאת, מחפש מקרן בתקציב 600-700, לא יותר. עדיפות למיני. איכות ביחס למחיר, הכי איכותי שאפשר למצוא במחיר הזה (יודע שזה לא הרבה). ראיתי קצת על אלו - https://www.azrieli.com/o/957eeaaa-11d9-4e5a-8722-ab66c66906f9?utm_source=zap&utm_medium=pricecomp&utm_campaign=957eeaaa-11d9-4e5a-8722-ab66c66906f9 https://clickbuy.co.il/מקרן-נייד-עוצמתי-דגם-x7-mini-1800-lumens-full-hd-1080p.html https://www.azrieli.com/o/957eeaaa-11d9-4e5a-8722-ab66c66906f9?utm_source=zap&utm_medium=pricecomp&utm_campaign=957eeaaa-11d9-4e5a-8722-ab66c66906f9 מה דעתכם? …
-
- 6 תגובות
- 2.8k צפיות
- 2 followers
-
-
היי. הוחלט לקנות מיני מקרר לחדר בבסיס צבאי. לא צריך שיהיה גדול במיוחד. צריך להספיק לכמה בקבוקי שתייה וגבינות סהכ. גם לא חובה שיהיה מקפיא. המחיר חשוב - חיילים שמרוויחים גרושים, חנות באיזור השרון. תודה.
-
- 7 תגובות
- 5k צפיות
-
-
רציתי לבדוק כמה יעלה לי לשלוח אביזר של צילום לארץ ויצא $56.90 לפני מיסים ו זה ביחד עם עלות משלוח: אבל כאן כאשר בחרתי מוצר יותר יקר, יצא $84.88 + $14.43 מיסים: האם אמזון עוד סופרים גובה פטור של מיסים עד $50 או שאני מפספס משהו?
-
- 93 תגובות
- 50.5k צפיות
-
-
היי, בנוסף למיסים יש עוד הוצאות חוקיות השילוח דואר רגיל לא עיי חב' שילוח? תודה
-
- 4 תגובות
- 2k צפיות
-
-
שלום, מחר אמורים לספק לנו מייבש כביסה (אלקטרו לוקס יבואן רשמי - מיני ליין) אותו היינו רוצים למקם מעל המכונת כביסה שלנו. בחוברת ההתקנה שהורדתי אני רואה שהם מציינים שיש לרכוש מהיבואן ערכת התקנה מיוחדת שנועדה לצורך זה - האם זה באמת נחוץ או סתם מסחטת כסף? בחיפוש ברחוב הרשת ראיתי שהציעו לשים מדף מעץ חזק שיהווה חוצץ בין המכונות (במידות מכונת הכביסה) או לרכוש ספוג במידות המכונה בעובי של 1 ס"מ. מה אומרים? אודה לעזרה:)
-
- 1 תגובה
- 3.3k צפיות
-
-
https://finance.walla.co.il/item/3483602 שינוי כיוון משמעותי ? ימים יגידו ......
-
- 1 תגובה
- 1.2k צפיות
- 1 follower
-
-
האם מיקרוסופט מאפשרת להוריד בחינם וחוקית כמובן את גרסאות אופיס הישנות שלהם? אפילו המאוד ישנות?
-
- 2 תגובות
- 1.6k צפיות
- 2 followers
-
-
אני רוצה לעשות מירורינג בין טאבלט (אפל+אנדרויד) לטלוויזיה ומתלבט בין הדונגלים הבאים: Amazon Fire Stick Tronsmart T2000 התכלית היא מירורינג באופן תדיר עד קבוע ולמשך פרקי זמן ארוכים בכל פעם. התקציב עד 80$, מקווה להשיג מקסימום אמינות חיבור וקלות שימוש. האפשרות של קודי היא משנית מול קלות הפעלה,שימוש ולאטנסי נמוך של אופציית המירורינג. אני אשמח לשמוע מנסיונכם וכן המלצות.
-
- 4 תגובות
- 3.5k צפיות
-
-
נכנסתי לאתר שלהם להתעניין במחירים וראיתי שעד ה 4.9 ישנה חנות אוטלט עם מבצעים לקראת שנת הלימודים. מישהו היה שם ויכול לומר אם המחירים הם יותר זולים ממה שרשום באתר? תודה
-
- 0 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
אהלן, הזמנתי כמה מוצרים דרך גירבסט ביום הרווקים הסיני (11.11) ואחד המוצרים המשמעותיים נשלח דרך חברה שכנראה יש לה שותפות או הסכם עם GCX. שבוע שעבר התקשרו אליי מהחברה על מנת לגבות ממני מכס + דמי שחרור ואמרו לי שהחבילה תשוחרר ותישלח אליי מידית, וביום שישי ב11 בבוקר התקשר אליי שליח ואמר 'עוד כמה דקות אני אצלך'. בפועל המתנתי ליד הדלת כשעה וחצי, ולפתע קיבלתי מסרון SMS שהשליח צלצל בדלת ולא היה מענה - שקר מוחלט. התקשרתי אל השליח והוא בתחילה טען שלא היה מענה, אחרי ששאלתי אותו איפה היה והאם הוא בטוח שהיה בבניין הנכון, לפתע גרסתו השתנתה ל'כן אחי, אין לי מושג איפה החבילה שלך. היא נאבדה, או שהיא במחסן. יום ראשון על הבוקר אני אתקשר למנהל שלי לברר.'. אז היום, …
-
- 3 תגובות
- 7k צפיות
-
-
שימו לב לכל ההודעות האחרונות הוא טוען ליצירת קשר דרך סקייפ Skype:- Miahuean משהו נראה לי חשוד פה.
-
- 4 תגובות
- 4k צפיות
-