צרכנות
פורום המיועד לדיונים בנושאי צרכנות, חוות דעת על חנויות ושאלות בנוגע לחוקים ותקנות צרכניות
שימו לב: חל איסור מוחלט על בעלי עניין לפתוח דיונים בפורום
4,304 דיונים בפורום זה
-
היי חבר'ה, אני קצת אובד עצות ואשמח להכוונה. אני יושב ישיבה מרובת שעות במשך יום יום על המחשב. אני מעוניין לקנות כיסא למחשב והחלטתי שאני מוכן להשקיע, מבחינתי חשיבות הכיסא היא כמו המחשב עצמו. אני מאוד מבולבל, ולא מרגיש בנוח ללכת לחנויות כמו אופיס דיפו כי בסופו של דבר מדובר בשרלטן שמרצה לי על אורתופדיות, אני מרגיש שאין באמת איך ועל מי לסמוך בנוגע לכיסא. רציתי לדעת על מה אתם ממליצים? אני מוכן להקציב עד 2000 שקל, חשבתי לקנות DXRACER אבל המחיר מוגזם ואני בטוח שאפשר לקבל הרבה יותר בסכום הזה. אשמח להכוונה בנושא.
-
- 30 תגובות
- 35.6k צפיות
- 3 followers
-
-
-
נושאים שכנראה נפתחו הרבה, אך דברים משתנים מהר בתקופה הזאת. כמה מהירות האינטרנט שלכם? כמה אתם משלמים לספק \ תשתית ומאיזה חברות? ניתן להוסיף המלצות \ אזהרות
-
- 14 תגובות
- 3.5k צפיות
-
-
מה המחיר המינימלי שתוכלו להשקיע בכדי ליהנות משיפורי הדור החדש והמרשים של מפתחת השבבים הירוקה? התשובות מתחילות להתגלות בהדרגה לכתבה
-
- 8 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
התקשר אלי היום נציג של בזק ואמר לי שניגמרה לי השנה לחבילה ו שכדי לי שדרג ל 40M כי זה אותו מחיר המחיר שהוא נתן לי 119 שח נכון להיום אני משלם לפני הנחה: 103.39 המחיר :84.61 שאלות שלי : 1.אני יכל לקבל מחיר טוב יותר? 2.נכון להיום כמה hot מבקשים על 15-40M ? 3.המחיר של 15M בבזק הוא 119 היום? תודה מראש.
-
- 7 תגובות
- 2.3k צפיות
-
-
נניח שקניתי מסך מחשב וגיליתי למחרת שיש לו פיקסל "תקוע". במקרה שהאחריות לא כוללת פיקסלים בעייתיים. האם אני יכול להחזיר את המוצר בטענה שהוא פגום בלי לשלם 5% או 100 ש"ח הנמוך בינהם?
-
- 22 תגובות
- 5k צפיות
-
-
שלום אנשים. הסתכלתי על רשיון לאנטיוירוס באיביי ומצאתי 3-שנות רשיון למחשב יחיד ב-$19.99 הכל נראה מעניין כי המוכר בעל 0 מוניטין באיביי שוק ופתח חשבון החודש כנראה. אמרתי לו שאני בספק והוא אמר לי שיש הגנת קונה שאיביי/פייפאל נותנים. מה תגידו?
-
- 2 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
המיזם, שנועד להרחיב את תחום הפעולה של רמי לוי בארץ ושבא כצעד תקיפה מכוון כלפי הוט ויס, יושק כבר בחודש ינואר הקרוב עם תוכן מצומצם ובמחיר (כמעט) שובר שוק לכתבה: http://hwzone.co.il/%d7%a8%d7%9e%d7%99-%d7%9c%d7%95%d7%99-tv-%d7%9e%d7%9e%d7%99%d7%a8-%d7%9e%d7%91%d7%95%d7%a1%d7%a1-%d7%90%d7%a0%d7%93%d7%a8%d7%95%d7%90%d7%99%d7%93-vod-%d7%95%d7%9e%d7%97%d7%99%d7%a8-%d7%a0%d7%9e/
-
- 6 תגובות
- 2.6k צפיות
-
-
לפני שנה המחירים של כוננים קשיחים היו משמעותית יותר זולים מהיום כונן של 1 טרה עלה 250 ש"ח אח"כ עקב השיטפונות עלו המחירים שהגיוני לדעתי מה שלא ברור לי למה בזמן הנוכחי המחירים של כוננים קשיחים עדיין גבוהים.
-
- 17 תגובות
- 3.2k צפיות
-
-
לא מזמן קניתי טלפון חדש וכמובן שעם טלפון חכם אתה רוצה אינטרנט אבל להפתעתי שטלפנתי לפלאפון הם רצו שאוסיף 130 שקל לחבילה הנורמאלית היחידה (100 ל10GB ו30 לחרטא הסלולרית שלהם) כאשר החבילות האחרות שהוצעו לי היו 100MB ב40 ו250MB ב60 (פשר הקפיצה ממש לא מובן לי, מה קרה ל2GB או 5GB!?). קשה לי להאמין שזו הצעה מפתה באיזושהי צורה, אבל לא היה לי זמן להתחיל להתווכח עם סווטלנה בהפסקה בין הרצאות אז תהיתי כמה אתם משלמים ואיפה אתם נמצאים כמובן(ראיתי שיש דיונים דומים אבל בהתחשב בשינויים בעולם הסלולר קשה לי להאמין שהרבה מידע שם רלונטי). לצורך העניין אשמח אם מישהו שלא מדבר הרבה בחודש יוכל לעזור לי כי חבילה של 41278937189379 דקות שיחה ו437248972389 הודעות ב300 שקל לא כל כך טובה לי :\.
-
- 14 תגובות
- 2.9k צפיות
-
-
יש ברשותי מספר זכרונות PC100 וPC133 בגדלים שונים (16M-256M). אני רוצה להיפטר מהם - השאלה כמה כסף אפשר להרויח עליהם? אפשר לקבל מושג כמה MB אחד של PC100 או PC133 עולה?
-
- 5 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
לפני כמה ימים הסתכלתי על החשבון של הוט וגיליתי שאני משלם 340 ש"ח כל חודש על 2 ממרי HD עם VOD כל ערוצי האקסטרה וחבילת ספורט 1 2. בנוסף לכך אני משלם 70 ש"ח כל חודש על תשתית אינטרנט ממש נמוכה (אני חושב 1-2 מ"ב, משהו כזה). מה שיוצא שאני משלם 410 ש"ל כל חודש להוט!!! בדקתי קצת באינטרנט על חבילות של הרבה אנשים ועכשיו אני מתכוון להתקשר להוט. אני רוצה לדרוש מהם דבר כזה: ממיר HD VOD ממיר MAGIC HD עם כל חבילות האקסטרה, חבילת ספורט 1 2 ואגו ותשתית אינטרנט 2.5 מ"ב. 250 ש"ח בחודש זה סכום נורמלי לדבר כזה(כולל תשתית אינטרנט). תודה לעוזרים
-
- 5 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
1. התלבטות בין WiFi בלבד לבין WiFi+Cellular עקרונית רוב השימוש יהיה דרך WiFi, אבל אני מוכן להוסיף עוד כ 600 ש"ח, ע"מ לקבל את היכולת ל 3G, עבור המקרים שבהם אזדקק לכך, אבל אני לא מוכן לרכוש חבילת גלישה נוספת בתשלום חודשי מהחברה הסלולארית, וקראתי על גולשים שרק הנפיקו כרטיס SIM נוסף, זהה לכרטיס שיש להם ב iPhone עם חבילת הגלישה הבלתי מוגבלת (כמו אצלי), והם משתמשים בו ב iPad, אבל קראתי גם על גולשים שזה לא עובד להם ושהחברות הסלולאריות לא מסייעות. אני לקוח של סלקום, ומסיבות מסויימות שאינן רלוונטיות לדיון, לא אעבור לחברה אחרת, מישהו יודע האם סלקום מאפשר באופן פורמלי ופרקטי לקבל SIM נוסף (גם אם בתשלום חד פעמי), ולגלוש ב iPad על חשבון חבילת הגלישה הבלתי מוגבלת של ה iPhone ללא בעיה?…
-
- 0 תגובות
- 853 צפיות
-
-
לפני שלושה חודשים (ב-5 לאפריל - ynet) החליט משרד התקשורת לבטל את חיוב התשלום החודשי על קו קל לאנשים שאינם משתמשים בו, ומעוניינים בחיבור לאינטרנט בלבד. שמעתי על הכתבה, אבל הנחתי (בטעות), שהחיוב על הקו הוירטואלי הזה ירד באופן אוטומטי. מתברר שלא, והמשכתי לשלם 25 שקלים לחודש בשלושה החודשים האחרונים על קו קל שלא השתמשתי בו כלל. ביקשתי מבזק לבטל את הקו הקל, ולהחזיר לי את 75 השקלים ששילמתי ללא קבלת כל תמורה, והם סירבו לתת לי את ההחזר. האם דרישת ההחזר שלי לגיטימית? אם כן, לאן עליי לפנות? (משרד התקשורת? להציק לבזק עוד?)
-
- 10 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
מעוניין לרכוש את המתאם רשת-USB + מפצל USB הזה: http://www.ebay.com/itm/1000M-USB-3-0-to-RJ45-Gigabit-Ethernet-Lan-Network-Adapter-3-Ports-Hub-/141735164076?hash=item210012f8ac מה אתם חושבים?
-
- 11 תגובות
- 4.5k צפיות
-
-
יומיים של מבצעים מקוונים ברשת הישראלית החלו להם, ואנחנו כאן בכדי לנסות ולרכז לכם את כל הדילים הטכנולוגיים הטובים ביותר לכתבה: http://hwzone.co.il/יש-מה-לקנות-כל-המבצעים-המרכזיים-באירוע/
-
- 5 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום לכולם. אני מעוניין לרכוש את המכשיר Samsung galaxy S3 מרשת חנויות KSP במחיר של 3,300 ש"ח. ותוך כדי אני רוצה לעבור למפעילה HOTMOBILE לחבילה המוכרת של 89 ש". והשאלה היא כזו : אני זוכר שראיתי פעם איזה חוק שיצא שאם אני רוכש מכשיר באופן פרטי החברה הסלולארית צריכה לזכות אותי עליו. אני לא בטוח בידיוק בפרטים אז אם תוכלו לעדכן ולרענן את זכרוני אני מאוד הודה לכם. וחוץ מזה אני פעם ראשונה עושה את כל הדברים האלה (עובד חברה רוכש מכשיר..) אני השתחררתי לא מזמן מהצבא, כך שאם יש עוד דברים בנושא שאני צריך לדעת אני אשמח לשמוע... תודה.
-
- 4 תגובות
- 748 צפיות
-
-
שלום לכולם לאחר התייעצות בפורום אחר מחשב נייד לסטודנט התפרן הזדמן לי להיות באילת וקניתי את המחשב הנ"ל מסניף KSP אילת- הטיילת. המוכר פתח את האריזה והראה לי את המחשב, אך לא הודלק כי הסוללה לא מוטענת. הגעתי הבייתה שמח וטוב לב חיברתי לחשמל והדלקתי את המחשב ולצערי גיליתי פיקסל שרוף במרכז המסך. הלכתי לסניף KSP בסניף מגוריי על מנת לממש את האחריות ולאחר בדיקה מעמיקה של המוכר הוא הראה לי שיש כנראה סימני פתיחה של הברגים בגב המחשב (הברגים שחורים ועליהם סימנים כסופים זעירים) , וכן המדבקה בגב המחשב מקולפת מעט באחת הפינות. המחשב נשלח לבדיקה במעבדת היצרן עם ההערות הנ"ל ועליי להמתין לשובו. רציתי להתייעץ אתכם ולשאול האם יתכן שמכרו לי מחשב נייד משו…
-
- 3 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
-
היי, רציתי לדעת איפה הכי נכון לקנות מוצרי אפל? (APPLE TV) מבחינת אמינות ואחריות? תודה
-
- 1 תגובה
- 1.2k צפיות
-
-
אחי קנה מחשב נייד של HP עם אחריות בינלאומית בחו"ל לפני כשנה וחצי. בזמן האחרון התחילו לו בעיות של התחממות המחשב, מקלדת שהפסיקה לעבוד לסירוגין ובלוטוט' וכרטיס קול שהפסיקו לעבודו לחלוטין. אחי התקשר לHP ולאחר שהעבירו אותו שבעת מדורי גיהנום ותחקירים על זהות הרוכש בחו"ל נחה דעתם ותואם איתו טכנאי. היות שלא היה לו זמן להפגש איתם הוא העביר אלי את המחשב ותואמה איתי הפגישה. נתחיל בכך שהפגישה תואמה איתי בין השעות 11-13 והטכנאי הגיע ב13:50. לא נורא, "נחליק". הטכנאי (של חברת טלדור) הגיע והתגלה דווקא כאדם נחמד (או כך חשבתי) וישב להתחיל לעבוד. התברר שHP העבירו אליו רק את התלונות על לוח האם ולא על המקלדת ולכן הוא הגיע רק עם לוח אם חילופי. הטכנאי הרגיע אותי ואמר שאוכל להזמין שוב את השירות…
-
- 0 תגובות
- 778 צפיות
-
-
היי מתלבטת בין אוזניות in-ear של סמסונג ושל bose. מבחינת איכות שמע לא מחפשת משהו מטורף, בעיקר חשוב לי שיהיו נוחות ושיעבדו בצורה חלקה גם בסרטונים ובשיחות אודה להמלצות
-
- 1 תגובה
- 942 צפיות
- 1 follower
-
-
בהמשך לדיון הזה http://hwzone.co.il/community/threads/528204-%D7%A7%D7%A0%D7%99%D7%99%D7%94-%D7%9EAliExpres-%D7%94%D7%90%D7%9D-%D7%9C%D7%A4%D7%AA%D7%95%D7%97-dispute?p=4742203#post4742203 לאחר 4 חודשים של טירטורים וזמן רב (מאוד) שבוזבז על השטות הזאת אני הגעתי למבוי סתום , לאחר שלא פתחתי dispute ושלחתי את הפלאפון לתיקון החברה ביקשה ממני 50$ נוספים להחלפת המסך , אמרתי להם שאני לא צריך לשלם את התיקון ואז הם החליטו להפסיק לענות למיילים שלי , לכולם . האם יש עוד משהו שאני יכול לעשות? **** חבל שאי אפשר לערוך כותרת , שנייה אחרי השליחה שמתי לב בטעות כתיב בכותרת ... אני אובד עצות כמובן! ואם מישהו קורא את זה , מהניסיון האישי שלי ההמלצה היא לא לקנות מוצרים יקרים (100$ ומעלה) מחנוי…
-
- 5 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
היי לכולם. כבר מזמן ידוע הרי לכולנו שדמי השירות (טיפ) בבתי קפה מסעדות ופאבים רבים אינם מגיעים בדיוק למלצר. הלא מרגע שהבינו בעלי העסקים שהם מחוייבים בתשלום משכורות הם לוקחים במקרים רבים את הטיפים שמקבלים המלצרים לקופתם ומשם משלמים את משכורותיהם (עיתים גם משכורות אחרות - למשל של חלק מהטבחים, הברמן הפיקולו וכו) ואת השאר (אם יש שאר) נותנים למלצרים. כמובן היה ולא יכנס מספיק טיפ יאלצו בעלי הבית לשלם את משכורות הצוות ממש מכיסם. אבל זה קשה וממש נורא ואל להגיע למצב כזה. כך למעשה, איננו נותנים למלצר טיפ, אנו נותנים עוד כסף (פתור ממס) לבעל המקום שיעשה בו כרצונו. הדבר כמובן אינו קבוע ובכל מקום מתנהל בצורה מעט שונה, אבל בגדול זה המצב. אנו משלמים גם על האוכל והשתיה (מחיר שכמובן יקר מש…
-
- 20 תגובות
- 5.6k צפיות
-
-
מישהו יודע איזה מסים יש על יבוא מכונה? מסים, מע"מ, whatever.
-
- 0 תגובות
- 1.7k צפיות
-