ביקורות ומדריכי גולשים
קניתם מוצר חדש ואתם מעוניינים לחלוק את התרשמותכם ממנו? זהו המקום לפרסם את הביקורת שלכם על המוצר.
יש לכם מדריך משלכם שאתם רוצים לשתף? מצאתם פתרון מעניין לבעיה? שתפו אותנו במדריכים שלכם.
409 דיונים בפורום זה
-
-
שלום לכל ציבור הגולשים של HWzone, הפורום הוקם במטרה לספק לכם במה לפרסם את רשמיכם ממוצרים שקניתם או כאלו שנמצאים ברשותכם, על מנת להוות מקור מידע נוסף לגולשים העומדים בפני רכישה ומחפשים חוות דעת, התרשמות של משתמשים אחרים וכיו"ב. קניתם כרטיס מסך חדש? מעבד חזק יותר? מקלדת שאתם מאוד אוהבים? נשמח אם תספרו על כך בפורום - בין אם המוצר מוצלח ואתם ממליצים עליו לאחרים, ובין אם התאכזבתם ממנו, על מנת שתוכלו לחסוך מחבריכם לפורום עוגמת נפש מיותרת. פורום זה פתוח לציבור וכולם מוזמנים לפרסם בו ביקורות מוצרים, אולם על מנת לשמור על הסדר הטוב ולמען הנוחות, נבקש לשמור על מספר כללים בסיסיים: * הכותרת של כל דיון תכיל את שם המוצר ושם החברה, באנגלית, וכן תיאור של המוצר (מסך, מח…
-
- 0 תגובות
- 24.8k צפיות
-
-
ביקורת על לוח אם MSI MPG X670E CARBON WIFI הקדמה: לוח אם MSI MPG X670E CARBON WIFI הוא אחד הלוחות המתקדמים מבית MSI עבור המעבדים של AMD מהדור החדש. בעיצובו המודרני והמאובזר, הוא מציע שילוב של ביצועים גבוהים, תכונות מתקדמות, ואיכות בנייה גבוהה שמתאימה במיוחד למערכות גיימינג מתקדמות ולעבודות דורשות. עיצוב ואיכות בנייה: לוח אם זה מגיע בעיצוב יוקרתי עם לוח שחור ואלמנטים של פחמן, המספקים לו מראה מתוחכם ומודרני. הבנייה כוללת תוספות של חומרים איכותיים, כמו מתכת איכותית וצינון משופר המבטיח פעולה יציבה תחת עומס גבוה. הארכיטקטורה של הלוח תורמת לשיפור הקירור ומצמצמת את חום העבודה, מה שמקנה לו יתרון בעומסי עבודה אינטנסיביים. תכונות עיקריות: …
-
- 1 תגובה
- 199 צפיות
- 1 follower
A-10 replied -
-
היי, אני עשיתי רשימה של מחשבי נייד שיכולים להתאים לי בתור אחת שמתכננת להתחיל ללמוד שנה הבאה תחום של מדעים מדוייקים ( דורש מחשב עם מעבד חזק להורדת תוכנות, מסך בגודל מסוים וכו') אשמח שתגידו לי מה המחשב מבין הרשימה שלדעתכם הכי מומלץ לי לקנות ( יעבוד הכי טוב להכי הרבה זמן) https://docs.google.com/document/d/1NSm9bxei7zZ5U3ayFTD6x2VvbxBiWWOtr9jVb00X9CY/edit הרשימה פתוחה לכולם כאן בקישור. Loading...
-
- 0 תגובות
- 225 צפיות
-
-
בסרטון הזה אני אראה לכם איך להוריד ולהתקין את אפליקציית SIGNAL לאייפון ואיך נשתמש בא. ממש יעזור לי אם תפרגנו בלייק ותירשמו לערוץ גם ככה זה בחינם חברה https://www.youtube.com/watch?v=6AQmTnMyaGw
-
- 2 תגובות
- 2.2k צפיות
raz1243 replied -
-
-
- 0 תגובות
- 702 צפיות
- 1 follower
-
-
אחרי שאני אישית רכשתי את הטלוויזיה ובאמת חפרתי עמוק כל אפשרות ברשת בשביל להנות מהמכשיר ולצפות בסרטים וסדרות ותכנים מהעולם כמו שצריך, החלטתי לעשות מדריך לעולם. אין ברשת מדריך / הדרכה כזאת בכלל ! אז ממש התמצאתי בשביל כל אותם האנשים שרכשו טלוויזיה חכמה של פיילוט משופרסל ורוצים להנות ממנה כמו שצריך ! , אם אתם צופים בסרטון הזה בבקשה פרגנו בלייק לסרטון ותירשמו לערוץ זה בחינם וזה עוזר לי המון ! https://www.youtube.com/watch?v=PIU_tYd1_Lo&lc=Ugx2FIIHwcCaN-Jqby54AaABAg
-
- 1 תגובה
- 9.9k צפיות
יעקב אוחנה replied -
-
-
- 5 תגובות
- 1.2k צפיות
- 1 follower
A-10 replied -
-
KIWI Design Upgraded Fitness Facial Interface ריפוד פנים ל-Quest 2 KIWI Design VR Dumbbells - משקולות לבקרי Quest 2 עדשות מרשם של HonsVR עבור Meta Quest 2 עדשות מרשם של WIDMOvr עבור Meta Quest 2
-
- 0 תגובות
- 597 צפיות
-
-
שלום לכולם רציתי לשתף אתכם במקרה שאני ממש מתעסק איתו בימים אלו ממש העובדות: רכשתי מחשב mac mini m1 בתחילת 2021. 8 חודשים לאחר מכן יצאה גרסת מנטה ריי וניסיתי לשדרג ההורדה בוצעה במלואה ובערך באמצע ההתקנה נזרקתי החוצה עם הודעת שגיאה כלשהי (לא קריטי מה היא). פניתי לתמיכה ניסינו פרוטוקול שלם של בדיקה אך ללא הועיל,קיבלתי כמובן מספר פנייה. עבר חודש וניסיתי שוב את מזלי ופניתי שוב לתמיכה אך לצערי התוצאה היתה זהה והופניתי שוב למעבדה לתיקון. מסיבות בריאותיות לא המשכתי לטפל בסוגייה. לאחרונה מסרתי את המחשב למעבדה,האחריות פגה בדצמבר 21, הם טענו שיש צורך בהחלפה של "לוח לוגי" לעניות דעתי הם מתכוונים ללוח אם, הרי הכל נמצא עליו. הם מסרבים להחשיב לי …
-
- 1 תגובה
- 841 צפיות
- 1 follower
law89 replied -
-
-
- 0 תגובות
- 803 צפיות
-
-
-
- 3 תגובות
- 1.1k צפיות
- 1 follower
A-10 replied -
-
מעוניינת לרכוש אקסבוקס 1 S וגיים פאסס אולטימייט לאקסבוקס איפה הכי משתלם לרכוש כל אחד מהם? תודה
-
- 0 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
לינק לסרטון אני פותח את האשכול הזה כי ראיתי שהמחשב נמכר גם בארצנו ויש אנשים שרוצים מחשב בנוי מראש ולא לבנות בעצמם. מאלע"ק למי שלא רוצה לראות הכל - מחשב pre-build - שילמו עלי 900 דולר - לא קיבלו שום דבר חינם - ליבת i5-10400F עם כרטיס 1660 super ללא מותג ו-8 גיגה ראם - מציין לטובה שהמארז יפה אבל זרימת אוויר בינונית - ספק כוח קטן מאוד ולא סטנדרטי - סטייק ראם נחות - כרטיס מסך ללא שם של חברה גדולה, גוף הקירור לא נוגע בזיכרון של הכרטיס מסך ולא מקרר אותו. - לוח אם נחות שמתאים ללוחות מלפני הרבה שנים, גודל פיזי לא סטנדרטי לללוח אם - מאוור נחות, שהתבריג שלו מחובר למארז. - (בארה"ב משלמים על האחריות עוד …
-
- 1 תגובה
- 1k צפיות
- 1 follower
A-10 replied -
-
שלום לכולם! ראיתי שיש פה ביקורת על הDS920+ ורציתי לשתף אתכם בביקורת מקיפה שלי לאחר שימוש של מספר חודשים בדגם הזול יותר - הDS420+, ולהוסיף גם השוואה קצרה בינו לבין qnap ts-453d שהוא בעצם השרת הקודם שהיה ברשותי. קודם כל, מה זה NAS? NAS הוא מחשב שיתופי שכל ייעודו הוא לתת גישה למידע שלכם למשפחה, או אפילו לכל מי שתרצו בעולם עם הרשאה שאתם מגדירים. זה בטוח, מהיר, לא תלוי באינטרנט, ובמידה ואתם לוקחים חומרה ייעודית גם ממש (אבל ממש!) פשוט לעבודה, ובונוס - עבור סוגים מסוימים (שהDS420+ נמנים בהם) ניתן לעשות הרבה יותר מאשר רק אחסון קבצים. מפרט לפני שנסביר מה חדש נסביר בכלל מה קיים בעולם הזה. הרוב המוחלט של שרתי הNAS אינם מסתפקים בחיבור הארד …
-
- 0 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
הי חברים. העלתי וידאו סקירה על האוזניות AirPods Pro ועל מתאמים לאוזניות של חברת Dekoni. אשמח אם תביעו את דעתכם.. רק לא לקטול חח
-
- 0 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אהלן חברים, אני ממש ממש צריך את העזרה שלכם בנושא אודיו ובגלל שלא מצאתי פורום יותר מתאים מזה אני שולח פה יש לי עבודת גמר בהתמחות שאני עושה בשיווק ואני צריך את העזרה שלכם אשמח ממש אם תענו פה על השאלות בנושא אודיו https://forms.gle/pbroC9UrwvLphJkB8
-
- 0 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
היי, אני יודע שיש המון ביקורות ברשת על מקלדות מכאניות (כולל באתר הזה) ואני יודע שאפשר די בקלות למצוא גם ביקורות על המקלדת הזאת. לכן אני לא רוצה לתת עוד ביקורת כללית, מקיפה ונטולת חוות דעת אמיתית, זה כבר יש לנו. אני רוצה לכתוב את הביקרות שאני לא מצאתי שחיפשתי לקנות מקלדת. מהמקום של משתמש ממוצע וחסר ניסיון. רקע, אני עובד עם מחשב המון שנים ותמיד רק עם מקלדת ממברנה. המקלדת האחרונה שלי עד עכשיו הייתהMicrosoft Sidewinder x6 למי שמכיר. אחת היציאות הבודדות של מיקרוסופט בעולם הגיימינג. אחרי 12 שנות פעילות הגיע זמנה והתחלתי לחפש מקלדת חדשה שמתאימה לכל שימוש אבל עם דגש על גיימינג. התחלתי לקרוא ביקורות על מקלדות מכאניות, יש המון מ…
-
- 2 תגובות
- 4k צפיות
- 1 follower
VanHalen replied -
-
פרגנו באהבת חינם יהודים
-
- 0 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
קניתם דיסק און קי מסין ורציתם לדעת אם הוא מזוייף או לא? כך תעשו את זה...
-
- 0 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
-
- 4 תגובות
- 1.6k צפיות
- 1 follower
napoleon45 replied -
-
בחירת מאווררים למארז פרמטרים להשוואה בין מאווררים סוג החיבור ישנם 3 סוגי חיבור עיקריים: חיבור 2 פינים (כולל חיבור ישירות לספק הכח בעזרת חיבור מולקס) - חיבור הכולל 2 חוטים: חוט שצבעו בד"כ אדום המעביר מתח, בד"כ 12V וחוט שצבעו בד"כ שחור המעביר אדמה (מתח של 0V). מאווררים כאלו עובדים במהירות קבועה והם לא מספקים מידע לגבי מהירות הסיבוב שלהם. חיבור 3 פינים – חיבור הכולל את אותם החוטים כמו בחיבור של 2 פינים וחוט שלישי המעביר את אות ה tach (קיצור של tachometer), המעביר אות ריבועי שתדירותו פרופורציונלית למהירות הסיבוב של המאוורר. חיבור 4 פינים – חיבור הכולל את אותם החוטים כמו בחיבור של 3 פינים ובנוסף חוט רביעי המשמש לבקרת PWM (קיצור של Pulse Width Modulatio…
-
- 4 תגובות
- 6.3k צפיות
- 1 follower
none77 replied -
-
בכמה אפשר למכור מחשב כזה לפי דעתכם? i7 6800k 3.4GHz 15MB L3 Cache s2011-3-Box Asus Sabertooth X99 Corsair Vengeance LPX 4x8GB DDR4 2400MHz GTX 980 ti MSI gamimg 6gb WD Caviar Black 2TB 64MB 7200RPM Samsung 750 EVO 250GB SSD Noctua NH-D15 CPU Cooler Asus DRW-24F1MT DVD RW x24 Black Sata Antec P280 White Widow ATX Mid Tower Case מסך מחשב FLATRON E2441 21inch ספק כוח : ANTEC PSU 750W EARTHWATTS GOLD PRO White תודה למגיבים.
-
- 1 תגובה
- 1.9k צפיות
- 1 follower
eyalroz replied -
-
שלום לכולם ברוכים השבים לעוד סרטון שלי היום רציתי ללמד אתכם איך להוריד שיר מיוטיוב בצורה הכי מהירה שקיימת היום..
-
- 1 תגובה
- 14.9k צפיות
jessica replied -
-
אחרי שנתקלתי מספר פעמים במקלדות בעברית בעלי אקספרס, החלטתי לעשות מעשה ולהזמין משם שני סטים של מקלדת ועכבר אלחוטיים בעברית, בשני גדלים שונים. בסט אחד למקלדת יש לוח מקשי מספרים ובשניה אין. איך מטמיעים?
-
- 4 תגובות
- 1.9k צפיות
MyTechDesk replied -