ספקים ומארזים
פורום בנושא ספקי כוח, מארזים ומערכות UPS
13,705 דיונים בפורום זה
-
מחפש מארז HTPC שיכול להכיל לוח ASUS Z170 PRO GAMING וקירור מים CORSAIR i100GTX. תודה רבה לעוזרים.
-
- 8 תגובות
- 1.9k צפיות
- 2 followers
-
-
שלום לכולם! לפני כשבוע וחצי הזמנתי מ-KSP מחשב חדש ונחמד בעקבות המלצות שקיבלתי כאן. היום התקשר אליי נציג ושאל אם יש אישור ממני להחליף את ה-Enermax Liberty 500W שביקשתי בספק של אנרמקס "אבל לא מסדרת ליברטי" שהוא 530W ואמר שזה יעלה לי אותו דבר. אז אני שואל רק שאלה אחת - איפה הקאץ'? יכול להיות שבאמת נגמר והם מוכנים לבזבז כמה שקלים כדי שאני אהיה מבסוט או שזה שהוא לא ליברטי אומר שהוא מאיזו סדרה זולה יותר ופחות טובה? תודה מראש לכל המגיבים!
-
- 7 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
אהלן, אחרי חיפושים וחפירות באינטרנט קצת התייאשתי. אני מחפש מארז עם עיצוב דומה לזה: http://www.rosewill.com/rosewill-cullinan-atx-mid-tower-gaming-computer-case-tempered-glass-panels-supports-up-to-420-mm-long-graphics-card-and-360-mm-liquid-cooling-on-top-and-front-comes-with-four-fans-pre-installed.html שקוף שקט כמה שיותר מאווררים 140mm USB 3.0 Mid-tower ATX צריך להכיל שני כרטיסי GTX 1070. רצוי מארז שנמכר בארץ. תקציב כרגע עד 700. מוכן לקבל גם המלצות על מארזים שחורגים קצת מהתקציב. אשמח לדעת אם מישהו מכיר מארז מומלץ שיכול להתאים לדרישות האלה. תודה מראש.
-
- 6 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
יש לי היום את המערכת הזאת: http://img206.imageshack.us/img206/6497/untitled113jv.png הTT360 שלי סוחב אותה היום בלי בעיות (אלא אם כן הבעיות המוזרות שיש לי לפעמים הן מהקרציה הזה שהוא גם ספק חם בטירוף! וכן, הוא תקין לגמרי, ביררתי את זה שוב ושוב והוא אמור להיות ככה, חם אבל שקט! ויאמר לזכותו ששקט הוא מאוד..) אבל עקב מחסור באמפרים במסילת ה12V (הוא נותן 17) אני חושב שהוא לא יסחב יותר כשאני אחבר את מערכת קירור המים שלי שכוללת משאבה מדגם D5 שע"פ הנתונים צורכת בין 1.3 ל2 אמפר ממסילת ה12V. לכן חשבתי על ספק חדש, וכאן בא החלק שלכם. אני צריך ספק שיחזיק את המערכת בצורה יציבה וטובה יחד עם המשאבה של קירור המים וכו', אך אני מוכן להשקיע בספק שהוא יותר מרמה כמו של הספק שיש לי כיום ולקנות כבר…
-
- 10 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
היי כולם, הספק כוח שלי (Topower 600W) מוציא ריח כזה של כבלים/בושם שרוף, למרות שהוא פועל מצויין והמחשב עולה והכל. אבל זה ריח שהולך ונהיה חזק וחזק יותר בחדר והוא גם נהיה מחניק. מישהו יודע מה הפיתרון לבעיה? ממה זה נובע? אני לא ממש בטוח שזה בא מהספק כוח, אבל זה בא מהחלק העליון והאחורי של המחשב (איפה שהספק) - מתי שאני מכבה את המחשב, הריח נעלם תוך 2 שניות. וכבר לא מריחים זכר ממנו. בבקשה תעזרו לי. אני צריך לדעת מה קורה עם זה מהר.
-
- 16 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
אז ככה, אני מתכנן לקנות מארז עד 800 ש"ח. חייב להיות Tool-Less Design, חייב לקרר בצורה יעילה את המפרט בצד כשיש עליו OC של 70%+, מעוצב יפה, חייב סידור כבלים מאחורי הלוח חייבים להיות הרבה מקומות למאווררים וכדומה. אני חשבתי אישית על +Thermaltake Armor דגם VH6000BWS. אהבתי אותו בגלל כל הפיצ'רים שיש לו, כולל הסרת Motherboard Tray. אם יש לכם המלצות למארז אחר, אנא תוכיחו לי למה הוא יותר טוב ויותר יעיל בקירור OC של 70%+ וכל הנתונים שציינתי למעלה, תודה!
-
- 21 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
בקיצור ולעניין, אם למישהו יש חוות דעת שלילית לגבי מכשיר מסויים שהיה לו ניסיון איתו, תרשמו פה את החברה\דגם ומה שקרה. העניין הוא, ש"על הנייר" אין הרבה הבדל בין המכשירים וכל אחד יכול לקנות מה שנראה לו הכי יפה או מה שהכי זול, אבל בתכלס אין בארץ שום תגובות וחוות דעת רציניות ואמינות על תפקוד המכשיר לאורך זמן (סקירות אחרי שימוש של שעה לא נחשבות אמינות). נ.ב, למי שאין שום דבר רע להגיד על מכשיר, אין צורך לרשום "לי יש X כבר שנה ואין שום בעיות איתו!" זה לא כל כך עוזר לדעתי... תודה רבה!
-
- 2 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום. הנה בקשה מוזרה: עבור אדם שגר באזור מאובק, ודווקא מעוניין שתהיה כמה שפחות תנועה של אוויר אל תוך המארז, איזה מארז מומלץ? כמובן, מכיוון שזרימת האוויר תהיה מוגבלת, אני מניח שצריך קירור-מעבד טוב (טוב יותר מהרגיל, לכל הפחות). אבל האם יש לכך השפעות על רכיבים אחרים גם כן? האם התשובה היחידה לדרישה כזאת היא ערכת קירור מים? תודה מראש!
-
- 5 תגובות
- 1k צפיות
-
-
רציתי לדעת ליידע כללי, עד כמה אמינים הספקים שלנו (בעיקר הToughPower). ידוע לי שלספקים באופן כללי מאוד קשה בחיי היום יום אם הם נדרשים לספק הספק שהוא גובל לגבול היכולת שלהם במקרה הטוב, ו/או עובר את הגבול במקרה הרע יותר... השאלה שלי היא האם כל ספק נידון למות (לפחות בטווח הארוך) אם הוא בשימוש במצבי קיצון כאלו, או שקיים מנגנון בקרה שמונע מהם (או לפחות לספק כלשהו בשוק) להגיע למצב קריסה מלכתחילה? הכוונה, שאם אני צורך נגיד 800W והספק שלי יכול לספק במקסימום 400W אז האם תהיה למחשב איזושהי אינדיקציה להביא לי מסך כחול (לדוגמה) אחרי X זמן (אם כן אז מהו ערכו של ה-X המדובר), או שהיא תמשיך לפעול כרגיל עד שהספק יקרוס/ימות/ישרוף כמה רכיבים על הדרך...
-
- 17 תגובות
- 3.6k צפיות
-
-
טוב אז הרגע חזרתי מ-IQPC אחרי שהחלפתי את ה-5850 שהיה אצלי שבוע ל-6950, לא יכלתי לעמוד בפיתוי של לפתוח אותו ל-6970 ;D בקיצור, שאלו אותי איזה ספק יש לי ואמרתי להם שיש לי את האנרמקס Modu82+ 525W והם אמרו לי שזה גבולי למדי וכדאי להחליף ספק ל-650 ומעלה. הנה המפרט המלא שלי: Q9550 @ 3.8 GHz 1.4V EP45-UD3P 4GB DDR2-1066 PC2-8500 G.Skill PI Edition Gigabyte Radeon 6950 Enermax Modu82+ 525W Hitachi Deskstar 500GB 7200RPM Zalman CNPS10X Extreme CPU Cooler בנוסף יש עוד 4 מאווררי 120 מ"מ בתוך המארז. עשיתי חישוב ב - http://extreme.outervision.com/psucalculator.jsp מה שהם ממליצים שם זה אספקת כח של 483W לפי המפרט שלי ועל פני השטח זה נראה בסדר, הוספתי גם 15% Capacitor Aging בחנות הם אמר…
-
- 27 תגובות
- 3k צפיות
-
-
אז הנה המפרט: מעבד- INTEL E8500 כ.מסך- HD4870
-
- 3 תגובות
- 796 צפיות
-
-
יש לי אל פסק בעיה עם אל פסק ADVICE PRD1050, בערך שנה לדעתי. לפני כחודשיים-שלושה חלה בעיה כאשר החשמל נופל, האל פסק פשוט לא עושה כלום. כאילו הוא נכבה, וגם כשהחשמל חוזר, הוא לא נדלק. צריך ללחוץ על הכפתור שלו מקדימה כדי שידלק... לא ברורה לי מאיפה התקלה הגיעה, כי לא עשיתי לו כלום. זה פשוט צץ. לא נראה לי שהמצברים שלו גמורים כי לא עבר הרבה זמן. בתוכנה שיש דרך המחשב (כרגע אין לי אותה), תמיד היה כתוב שהוא נמצא בעומס של 30%-35% בלבד. מישהו מכיר אולי את התופעה הזאת? תדוה רבה.
-
- 21 תגובות
- 4.5k צפיות
-
-
אהלן חברה. המחשב שלי הוא כזה : i5 760 לוח אם p55 ud2 ספק thermaltek tr2 550 כרטיס מסך 7870 xt מאז שקניתי את כרטיס המסך בקושי השתמשתי בו. עכשיו כשיצא באטלפילד התחלתי באמת להשתמש בו. העיה היא שלאחר כמה זמן של משחק (אין לזה חוקיות) המחשב פשוט מפעיל את עצמו מחדש, זה לעולם לא קרה לי לפני. כרטיס המסך מחובר אצלי דרך מתאם 6pin לכבל 4pin היוצא מספק הכוח (דרוש לו 2 חיבורים של 6pin). האם יכול להיות שזו הבעיה? שזה לא מחובר ישר דרך כבל 6pin ? או שאולי בכלל הבעיה היא בספק הכוח?
-
- 0 תגובות
- 897 צפיות
- 1 follower
-
-
אומרים שמצאו שיכול להיות שהספק שקניתי מהם גורם לחימום יתר ולהמסת קונקטורים. הזמינו אותי לבוא אליהם ושיחליפו לי ספק לדגם חדש יותר, על חשבונם. קניתי מהם את המחשב (כולל הספק) לפני כמעט 4 שנים! כמובן שאין לי ממש בעיות איתו אבל מה איכפת לי להחליף לחדש? אני חושב שזה שירות יוצא מן הכלל. ואני לא שתול של אייבורי.
-
- 5 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום לכולם, עברתי על לא מעט פוסטים בנושא אך אני עדיין מרגיש שאני זקוק להמלצה. אני צריך אל פסק לשרת קבצים במשרד, השרת אינו עמוס וכאשר אין חשמל אין לו תפקיד (התחנות ללא אל פסק). זמן הגיבוי הדרוש הוא זמן סביר לכיבוי עצמי של המחשב בצורה מסודרת והמחשב יריץ Windows 8 Pro. להלן המפרט: [TABLE=width: 288] [TR] [TD]מעבד [/TD] [TD=align: right]G3220[/TD] [/TR] [TR] [TD]לוח אם[/TD] [TD=align: right]GA-H87M-HD3[/TD] [/TR] [TR] [TD]זיכרון[/TD] [TD=align: right]Crucial 8GB 1600[/TD] [/TR] [TR] [TD]מאיץ גרפי[/TD] [TD]ללא[/TD] [/TR] [TR] [TD]מארז[/TD] [TD=align: right]Fractal Core 3000 with 2 Fans [/TD] [/TR] [TR] [TD]ספק כוח [/TD] [TD=align: right]FSP Raider 450W 80+ Silver [/TD] [/TR] […
-
- 12 תגובות
- 3.3k צפיות
-
-
אז ככה . . . אני מחפש מארז תדמית שכל מי שייראה אותו, ישלב אותו עם התדמית שלי. ואני לא מדבר מקררים כמו P180 - אותו היה לי כבר יחד עם עוד חומרה מאעפנה שתראו במפרט שלי. אני מחפש משהו עם מראה מהמם. חומרים מיוחדים, מבנה "חמקני", לא יודע משהו מ-ה-מ-ם שייראה שבפנים יש מערכת חייתית. * מחיר זה לא שיקול. עד עכשיו מצאתי שני מועמדים: Cooler Master Stacker 830 NVIDIA Edition עולה 1500 שקל. ביקורת, כדי שתראו בדיוק על איזה תכונות נדירות אני מדבר אולי תתאהבו גם כן: http://www.barrys-rigs-n-reviews.com/reviews/2007/hardware/nvstacker/nvstacker1.htm וכמובן . . . Zalman ZM-FC-ZE1 FATAL1TY עולה 1800 שקל והינו נכון לעכשיו המארז הכי סולידי שפגשתי, שפשוט ישר בא להציץ בחלון הזה ש…
-
- 78 תגובות
- 6.5k צפיות
-
-
אפשר לדעת מה בדיוק עובר על כל מסילה? ה 3.3V, 5V וכל השאר..(אני זוכר שהדבר העיקרי שעובר ב 12V זה הכרטיס מסך כמובן, אבל מה עוד?) נעבור ל EZCOOL 400W (ראיתי הרבה שאלות על הספק הזה..) מצאתי כאן פירוט של הספק: http://www.lightcomputers.com/product.asp?code=CA3500 20A ב 3.3V ו 30A ב +5V ב MAXIMUM LOAD, ואי אפשר לדעת מה המקסימלי המירבי כי לא כתבו. כמו כן, הם כתבו שהם העבירו חלק מההספק של ה 12V בשביל PIV - מה זה PIV? וכתוצאה מכך כתוב שיש ב 12V רק 15A - שזה יוצא 180W האם זה נכון? כתוצאה מכך, אם נקח מפרט בסיסי של: E7200 P35 9800GT 2GB of RAM 800mhz צורב, הארדיסק, מארז 2 מאווררים האם ספק זה אמור להחזיק מערכת כזו? כמו כן, כתוב שהמערכת הזו: http://www.hardwarecanucks.com/forum/hardwar…
-
- 14 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
אני רוצה לדעת אם אפשר לעשות אל-פסק ממגן וסוללה של מחשב נייד. אם מגן גם מייצב מתח, אז למה לא להשאיר סוללה בתוך מחשב נייד כדי ליצור אל-פסק אפקט? האם אופציה זאת גם נכונה?
-
- 11 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
לוח אם ASUS P5QL-EM מעבד Intel Core 2 Quad Q6600 Tray IQ6600ay זיכרון G.Skill DDR2 4096MB (2048MBx2) 800Mhz CL 4-4-4-12 PK F2-6400CL4D-4GBPK כונן קשיח Westren Digital WD6400AAKS 640GB SATA2 16MB 6400AAKS תודה לכל העוזרים
-
- 4 תגובות
- 657 צפיות
-
-
שלום, אני עומד להרכיב מחשב חדש, ורציתי לדעת איזה מארז וספק אני צריך לקנות. קשה ל לומר תקציב בשקלים, כי אני עומד לקנות את הרכיבים מהונגריה, אבל אני יכול להשקיע בערך שש מאות שקל על שתיהם. מפרט מחשב: מעבד: Intel Core i5-4570 ראם: ddr3 4gb, ddr3 2 gb מסך: asus vh238 1920x1080 60 HZ לוח אם: Gigabyte GA-Z87X-D3H24 כרטיס מסך: nvidia geforce gtx 650 ti קירור: arctic freezer i11
-
- 15 תגובות
- 2k צפיות
-
-
מחפש מארז שיוכל להכיל בתוכו את הרכיבים הקיימים היום במדיה סנטר. 1xDVD DRIVE 2X H.D SATA MOTHER BOARD - ASUS M3N78-EMH HDMI ספק - hec-400tr-tf שני דברים מאוד חשובים לי הם: 1. שקט - עד כמה שאפשר 2. זול - עד 300-350 ש"ח
-
- 3 תגובות
- 869 צפיות
-
-
אני מקבל את הספק הזה עם המחשב החדש שקניתי ...מישהו שמע עליו ?
-
- 2 תגובות
- 781 צפיות
-
-
כל ספק מביא כמות מתח שונה ללוח אם? יכול להיות שאם יש לי ספק ישן אני לא אוכל לשים עוד מאווררים? WTF?!
-
- 4 תגובות
- 833 צפיות
-
-
אז הבחירה היא בין אלה (לכולם אותו ספק ככה שמה שמשנה הוא המארז): CoolerMaster Centurion 6 + FSP Raider 650W Fractal Design Core 3000 USB3.0 + FSP Raider 650W IPPON Gaming Beast chassis USB3.0 Black + FSP Raider 650W Ippon B1010 + FSP Raider 650W NZXT H230 Glossy Black + FSP Raider 650W אני מבקש שגם תסבירו למה ושגם אם הגיבו את מה שאתם חושבים תחזקו כי אני ממש לא יודע מה לבחור.
-
- 8 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום, אני אשמח לחוות דעת על מארז שאני רוצה לקנות למחשב חדש, המחיר שמצאתי אותו היה 779 ש"ח בפלונטר. אם יש מקום זול יותר ואמין, אשמח לעצה. מארז: NZXT Phantom 630, צבע שחור-מט. פרטים על המארז: http://www.nzxt.com/product/detail/118-phantom-630.html מה התקציב המקסימלי עבור המארז? 850 ש"ח האם תבצע OC לאחד מרכיבי המחשב? כן, למעבד. מפרט: CPU - i7 4790K CPU Cooler - Nocua NH-D14 RAM - 2x8GB DDR3 1333MHz Motherboard - Z97X-GAMING 5 GPU - Gigabyte Geforce GTX780 Windforce 3 SSD - Samsung 840 Evo 250GB PSU - Seasonic M12II 850W הערות: אני מתלבט בינו לבין ה-Phantom 530. אם למישהו יש את אחד המארזים האלה, אני מבקש שתעלה תמונה של המחשב שלך (במיוחד סידור הכבלים מאחור ואיך נראה המחשב מבח…
-
- 14 תגובות
- 1.8k צפיות
-