עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

מסכי מחשב

מסכי מחשב מומלצים, סקירת מושגים, המלצות רכישה - כל השאלות והתשובות

1. מחפש מסך 19"-20" איכותי במחיר של 1800 ש"ח. המסכים המומלצים אינם ברי השגה בארץ וכנראה גם בעולם. מה עושים? מה קונים ברמת המחיר הנ"ל? בבקשה עזרתכם המלצתכם....

• 0 תגובות
    • 597 צפיות
  2. Started by ronin,

האם ה NEC LCD2090UXI-BK עם ציפוי גלוסיי מבריק ?? אם כן, זה חיסרון לטעמי. האם יש הבדלים מיוחדים בין ה HP LP2065 לבין ה NEC הנ"ל אני מעוניין להזמין את אחד מהם מחו"ל . שניהם בערך באותו המחיר כאשר ה NEC הינו מסך מחודש וה HP חדש לגמרי. לא מתייחס לאחריות, לא מעניין אותי, מוכן לקחת סיכון מבחינת נתונים נטו מי יותר מומלץ ? תודה מראש

• 6 תגובות
    • 934 צפיות
  3. קניתי לפני חצי שנה את ה-2007FP ואני מאוד מרוצה. אח שלי גם זקוק למסך חדש, אז חשבתי להזמין את אותו מסך מחו"ל, בגלל הדולר הנמוך. בחנות דל דל כתוב שהמסך עולה 400$ אך עד כמה שהצלחתי להבין הם עושים משלוחים לארה"ב בלבד. האם מישהו בפורום התנסה אי פעם בהזמנת מסך מחו"ל? אם כן, מאיזה אתר הזמנתם ומה היה התהליך? במידה וזה לא אפשרי, אשמח להמלצות למסכים עד 1300 ש"ח. הכי חשוב שטקסט יהיה ברור כי לאח שלי גם ככה יש בעיות ראייה. הוא גם משחק משחקים לפעמים אז גם המהירות חשובה, אבל בעדיפות שנייה. ואם אפשר שגם ייראו סרטים כמו שצריך. אני יודע שזה המון לבקש בשביל מסך במחירים האלה, בגלל זה חשבתי להזמין מחו"ל. תודה

• 8 תגובות
    • 968 צפיות
  4. שלום לכולם, חבר שלי קונה מחשב חדש ואני מתלבט לדבי המסץ שעליו לקנות. הוא מעוניין במסך 19" לשימושים יומיומיים (אינטרנט וכו'). הוא מעוניין בנוסף לחבר ממיר למחשב ולהשתמש במסך כטלוויזיה בחדר. אני מעוניין בהמלצות על מסכים שעומדים בדרישות, תודה רבה. נ.ב, הכרטיס מסך שיהיה לו במחשב הוא 2600Pro, האם הוא יכול דרכו לצפות בטלוויזיה, או שיש צורך בכרטיס טלוויזיה ייעודי? תודה רבה, דוד.

• 7 תגובות
    • 935 צפיות
  5. Started by jety,

הבנתי שיש בעיה שכתב נראה מאוד קטן ב dell ברזולוצייה הטבעית שלו (1600x1200) האם זה נכון והאם זה ממש גרוע? בנוסף.. האם יש איזושהי חנות שאפשר להזמין ממנה את dell 2007fp בלי לשלם לפני שזה בכלל מגיע לארץ (כמו ש nextop רוצים)? לאיזה חנויות אמור להגיע מלאי חדש?

• 10 תגובות
    • 1.2k צפיות
  6. Started by liadz,

שלום לכולם אני חדש פה! רציתי לשאול אולי מישהו יודע איך אני מחבר טלוויזיה רגילה למחשב, שהטלוויזיה תהיה כמו מסך מחשב, חלק אמרו לי שצריך כרטיס טלוויזיה, וחלק אמרו לי שכרטיס טלוויזיה זה לראות שידורי טלוויזיה במחשב. אולי צריך רק כבל לחבר לטלוויזיה ולמחשב וכך אני אוכל לראות סרטים במסך טלוויזיה שמחובר למחשב. תודה מראש לכל העוזרים

• 20 תגובות
    • 1.4k צפיות
  7. Started by ooooooo123asd,

שימו לב לדף הבא בTMS, מסך של LG בעל פאנל איכותי (בכותרת כתוב S-IPS, בגוף ההודעה MVA , במחיר מצחיק של 1970 ש"ח) מישהו בדק, שאל....? LG 20" LCD L2000CP S-IPS Panel הוסף לסל סקירות ¤1970 אחריות: אחריות שלוש שנים מק"ט: L2000CP LG 20 סקירות הוסף לסל מפרט מלא LG L2000CP S-IPS PANEL Panel MVA

• 30 תגובות
    • 3k צפיות
  8. באיבורי אמרו לי שאי אפשר. אני פשוט לא יודע אם יתאים לי "22 ואני רוצה כמה שעות התנסות.

• 8 תגובות
    • 1.3k צפיות
  9. Started by ofir38,

השימושים שלי במסך הם בעיקר למשחקים.. צריך שתגובתו תהיה מהירה.. משחקי FPS (CS) וגם הרבה גלישה באינטרנט(שהטקטס יהיה ברור) והכי חשוב שלא יהיה פאנל TN... לא משנה לי הגודל אבל עדיף 19 ומעלה.. תודה לעוזרים.

• 2 תגובות
    • 661 צפיות
  10. Started by llime,

אתמול ראיתי אצל חבר מסך DELL 2407-hc ע"מ להתרשם מן המסך לפני שאני קונה אותו (או את מחליפו ה-2408 ),המסך היה אחרי כיול עם קליברטור . המסך לטעמי היה בהיר מדי אך חוץ מזה הכל נראה יחסית בסדר. חשבתי לתומי ,שבהירות אפשר תמיד להוריד.כשחזרתי עיינתי ב"24 אינץ' של אושר" ומצאתי את הציטוט הבא: כלומר,הורדת הבהירות תיפגע ביחס הניגודיות.... שאלתי היא האם במסך שהזכרתי בפוסט קודם :NEC 2470WNX ,אין בעיה מסוג זה.קישור בזאפ: http://www.zap.co.il/model.asp?model_id=589636 תודה לכל מי שיוכל לענות. אגב, האם ה-2707 של DELL שומר טוב יותר על יחס הניגודיות?

• 1 תגובה
    • 964 צפיות
  11. טוב אז ככה. המסך רחבSamsung 19 LCD 931BW http://www.pandas.co.il/product_info.php?products_id=20129 כמה שאלות: המסך עצמו מומלץ? מסך 19" רחב [הסמסונג שכתבתי למעלה], הוא קטן מדי, כאילו בגובה שלו? יש לי עכשיו מסך 17" CRT והגובה שלו הוא מספיק בשבילי, אז כמה הבדל יהיה בגובה בין שתי המסכים? ואם אני ישחק בו משחק שלא תומך במסך רחב אז זה ימתח או יהיו בצד שוליים שחורים? ואם זה נימתח, האיכות גרועה\מגעילה? ושאלה אחרת, נכון אומרים שמסכים רחבים טובים לסרטים בגלל שכשאתה רואה סרט במסך רחב אז השוליים השחורים למעלה ולמטה מתבטלים ואתה מקבל יותר שטח לרוחב? אזז... אם יש לי סרט במחשב עכשיו [מסך 4:3 רגיל], שהכתוביות אצלו מובנות והכתוביות מופיעות על השוליים שלמטה כמובן, אז מה יקרה כשאני …

• 6 תגובות
    • 831 צפיות
  12. Started by NTT,

שלום, ראיתי את המסך 2407WFP-HC וגם את ה2407WFP, ורציתי לדעת אם יש לו 8BIT צבעים אמיתי, וגם ראיתי שיש לו הרבה בעיות של GHOSTING,לאנשים שיש את המסך:זה מורגש מאוד? ובכללי איך המסך?הצבעים שלו אמיתיים כמו בS-IPS?

• 5 תגובות
    • 789 צפיות
  13. היי לכולם אני מחפשת המלצה למסך מחשב לאבא שלי תקציב כ- 1500 (בשאיפה לפחות), אבל ניתן לגלוש צפונה היה ויש משהו שמתאים לצרכים ושווה את זה כמובן הכוונה למצא משהו שיענה לצרכים וייתן את התמורה הטובה ביותר לכסף. השימושים: בעיקר אינטרנט ומצגות בידור ב- PP (לא עבודה) טיפה עריכת תמונות ביתיות בפוטופשופ (שום דבר מקצועי או המצריך מסך מקצועני) אבל לעיתים שימוש לפרקים ארוכים כך שרצוי שהמסך לא יציק בעיניים. בהתחלה חשבתי על מסכים בעלי פאנלים איכותיים שהומלצו בפורום בעבר, אבל הבנתי שכבר אין להשיגם וכעת לצרכים וברמות המחירים הללו, יש כמעט רק מבוססי TN הדרישות: 19" ממדים רגילים (לא רחב) - תיקנתי את הגדלים בעקבות הודעתו של llime בעל כניסת DVI טקסט נראה טוב רצוי צבעים טובים (משמ…

• 6 תגובות
    • 1.1k צפיות
  14. Started by israelnba,

מישהו יודע אולי מתי תגיע גרסת A01 של המסך הזה לארץ?

15. Started by שמוליק2221,

כששאלתי על מסך איכותי, איכשהו הגעתי לאתר החברה: http://www.primeview.co.il ואנשי החברה, הפנו אותי למסך הזה: http://www.primeview.co.il/Index.asp?ArticleID=235&CategoryID=121&Page=1 ורציתי לדעת אם יש כן עוד מישהו, שמכיר , או שמע, או אפילו יש לו ויכול להעיד על האיכות של המסכים הללו.

• 1 תגובה
    • 843 צפיות
  16. Started by Tharbad,

שיהיה לו חיבור DVI אפשר המלצות על אחד מאלו: http://www.zap.co.il/zapnewmodels.asp?Sog=C-Monitor&DB55019=138767&DB346073=346075&DB4147=4148&DB346076=346077&DB4157=4159&DB51909=51910 או על כל אחד אחר שעולה בדעתכם. תודה

• 1 תגובה
    • 740 צפיות
  17. האים יש עוד מסכים ברמה של הדל עם פנל S-IPS איכותי ובמחיר סביר ?

• 1 תגובה
    • 585 צפיות
  18. Started by reviZor,

מה המצב אנשים? אני מאוד הייתי רוצה לדעת מה אתם חושבים על המסך הנ"ל מכיוון שלא מצאתי שום ביקורת על המסך אני מבקש ממכם לעזור לי בדעתכם זה המפרט הטכני שלו: http://www.asus.com/products.aspx?l1=10&l2=151&l3=638&l4=0&model=2063&modelmenu=2 המחיר שלו ב סקאי פיסי 3113

• 1 תגובה
    • 792 צפיות
  19. ראיתי שה2253BW החדש של סמסונג תומך ב 1:1 pixel mapping. מה זה נותן אם אני לא רואה טלויזיה במחשב. משתמש בויסטה, תמונות, משחקים, טקטסים, אינטרנט ורואה סרטים. האם זה משנה משהו לגבי הצגת התמונות שצילמתי בדיגיטלית? ראיתי שכשאני פותח תמונות ב226BW מהדיגיטלית זה משאיר שוליים שחורים בצדדים. כך זה אמור להיות, כלומר אין פה עיוות - לא ? האם יהיה הבדל ב 2253BW?

• 7 תגובות
    • 1k צפיות
  20. אני רוצה למכור מסך של NU 17" וכו כהנ"ל כלומר יד שניה

• 1 תגובה
    • 612 צפיות
  21. Started by johnwoo,

זה הדגם שיצא באזור חודש יולי, בעל פאנל TN. http://accessories.euro.dell.com/sna/productdetail.aspx?c=uk&cs=ukdhs1&l=en&s=dhs&sku=151077

• 3 תגובות
    • 796 צפיות
  22. וגם לסדרות באיכות רגילה (624*352)

• 0 תגובות
    • 639 צפיות
  23. Started by NTT,

שלום, אני מעוניין בלקנות מסך חדש,עזבו רגע את הקטע של המלאי ונתעלם ממנו לשניה, מצד אחד יש את הDELL 2007WFP,20 אינץ' עם פאנל S-IPS,במחיר דיי יקר של 2000ש"ח, ומצד שני יש את הDELL 2208WFP שהוא יותר גדול ב2 אינץ',אבל גם יותר זול ממנו ב500 ש"ח(אבל עם פאנל TN) ה2007WFP מסך מעולה,אבל הוא באמת שווה את הכסף?או ששווה לי לקנות את ה2208?

• 12 תגובות
    • 1.2k צפיות
  24. השימושים שלי למסך הם ממוצעים ומשלבים הרבה אינטרנט ,קצת סרטים ומשחקים. האם דגם אחר של אסוס? או אולי דגם אחר מאלו שהשתתפו בביקורת? שמתי לב שגם מחירו של ה LG ירד פלאים בשבועיים האחרונים ויש עליו תחרות בין הרשתות שמפרסמות בידיעות אחרונות. מה אתם ממליצים?

• 5 תגובות
    • 923 צפיות
  25. Dell 24" E248WFP ??? Samsung 245BW 24" 5MS 1:3000 DCR DVI ??? Samsung 24" Wide 2493HM 5MS 1:10000 1080P HDMI DVI ??? Dell 24" 2407WFP HC Wide Ultrasharp ??? עזרה תעזור!!!!......מה כדי...???... העוזרים יזכו ב.........................................שניצל......תוצרת בייתית..!(שווה לעזור..כל הקודם זוכה!!...)

• 11 תגובות
    • 1.4k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.