עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

מסכי מחשב

מסכי מחשב מומלצים, סקירת מושגים, המלצות רכישה - כל השאלות והתשובות

1. Started by uncommon,

מעצב גרפי. ולכן מחפש מסך אמין בצבעים שלו. אפילו CRT. כל הביקורות מכוונות ל-VP930 אבל המחיר שלו כבד. השאלה אם פשרה שחוסכת 600 ש"ח כמו ה-LG L1970HR זו טעות?

• 3 תגובות
    • 951 צפיות
  2. שלום לחברים, מעוניין לקבל עזרה בבחירת מסך LCD למחשב, 17' מספיק. התקציב הוא עד 1400 ש"ח. נכון לעכשיו המחשב הוא מחשב בין שלוש, מספיק לצרכים הבסיסיים, גלישה, מיילים, כתיבת מסמכים סרטים וכו'. אני מניח שבעתיד יוחלף המחשב אך השימוש יהיה זהה. אין צפי לשימוש במשחקים, בבדאי לא משחקים עם דרישות גבוהות. במשרד אני משתמש במסך Mag S776I שעושה את העבודה, האם לרכוש מסך זהה גם לבית או יש אלטרנטיבה עדיפה ? אשמח להמלצות. * ברור לי בתקציב הנ"ל לא אקבל משהו איכותי ביותר, אך עדיין מעוניין לבחור את המסך הכי טוב שאוכל לקבל תמורת כספי במובני איכות תמונה, אמינות, אחריות וכו'. תודה

• 3 תגובות
    • 756 צפיות
  3. היי, יש ברשותי מסך 4K 27" 60Hz . משתמש עבור סרטים ב 4K ומשחקים. משחקים לא ממש רצים ב 4K אצלי... האם אפשרי לחבר שני מסכים - אחד למשחקים, מסך 2K עם מהירות ריענון גבוהה (~144Hz) ואחד לסרטים ? אני עם I7 4770 GTX 780Ti תדה לעונים!

• 3 תגובות
    • 1.8k צפיות
  4. 2007FP יהי רק עוד כשבועיים.... יש מקום שבו מצאתי 2001FP והשאלה האם מישהו יודע על הבדלים בינהם. לפי נתונים טכניים שניהם 16MS S-IPS

• 3 תגובות
    • 767 צפיות
  5. ועם איזה דיוק ניתן לכוון לו את הsharpness? אני יודע שבRev00 זה הולך בקפיצות של 10 נקודות, זאת אומרת שלא ניתן לכייל אותו כדי שיתאים לעבודה עם גרפיקה כי במצב כזה הוא לא יכול לעבור אפילו את הטסטים הבסיסיים. האם זה תוקן בrevisions חדשים יותר?

• 3 תגובות
    • 1.3k צפיות
  6. Started by user-69225,

אשמח אם משהו יוכל לעזור לי ראיתי שהרבה ממליצים על המסך DELL U2412M, ורציתי לשאול שתי שאלות: *אני מתכנן לרכוש כרטיס gtx 670 או HD7970 1) לגיימינג המסך טוב? כיוון שהניגודיות שלו היא 16:10 ברזולוציה 1920x1200 2) 8ms זמן תגובה למשחקים (בעיקר ברשת) לא יפגע ביעילות שלי כשחקן? תודה רבה לעונים!

• 3 תגובות
    • 1.6k צפיות
  7. Started by [NOS],

הייתי היום בבאג וראיתי מסך של ASUS 17" ורואים פשוט מצויין !! עוד לא ראיתי ככה במסך מחשב ! באיזה טכנולוגיה אסוס משתמשים ולמה יש הבדל כ"כ גדול ביינם לביין LG למשל ...

• 3 תגובות
    • 1.1k צפיות
  8. Started by harel_22,

אני מעוניין ליקנות מסך חדש במחיר של עד 2000 ש"ח שהמסך יתאים לסרטים ומשחקים חדשים אילו דברים אני חייב לבדוק בקניית מסך חדש ואילו דברים אני יכול לוותר תודה מראש

• 3 תגובות
    • 1.1k צפיות
  9. אני מתלבט בין המסך L1970HR לVP930 אני בעיקר רואה הרבה סרטים ומשחק אבל גם הרבה באינטרנט אני יודע שהVP יש לו פאנל יותר טוב מהLG והוא עדיף מבחינת איך שרואים בו והצבעים.. ושבLG הרבה מתלוננים שהכתב לא ברור והצבעים לא משהו.. מצד שני שמעתי שאם אני מחר את הLG בחיבור DVI ומשנה קצת את הצבעים בהגדרות של הכרטיס מסך ויש לי כרטיס מסך 7300GS ומעלה אז הכתב והאיכות תיראה יותר טובה ואת הצבעים אפשר לשנות טיפה בהגדרות בכרטיס מסך ואז רואים במסך יותר טוב חוצמיזה שיותר אהבתי איך שהLG ניראה הוא ממש יפה לדעתי ובVP הMS הוא 8 שזה טיפלה גבוה אבל לא שמים לב למריחות הבעיה שזה 8 באפור לאפור בשחור ללבן לשחור זה 20 MS שזה כבר יותר מדי וזה בעצם הMS המשמעותי אז בעצם במסך הVP930 יהיה מריחות ובLG לא יהיה…

• 3 תגובות
    • 1.1k צפיות
  10. כותרת =] תודה מראש

• 3 תגובות
    • 796 צפיות
  11. Started by ofirr,

כן הייתי מעוניין בתשובות ענייניות בנוגע לכמה שאלות. רוב השאלות אני דיי בטוח, אבל אני רוצה לוודא חד משמעית אם אכן התשובה היא כמו שאני חושב או אחרת. *מה ההבדלים,יתרונות/חסרונות בין ספק כח פנימי לספק כח חיצוני? - אני יודע שהיתרונות בפנימי שהוא מוסתר, אך החיסרון הוא שהוא מתחמם ומחמם גם את הרכיבים שמסביבו. ואם אני לא טועה ל2007wfp יש ספק כח פנימי, האומנם? *ל2007wfp/fp ולvp930b יש מצבים מותאמים מראש (רגיל,סרטים,לילה וכו') כך שלא נצטרך לשחק עם הבהירות ולהתאימה לכל מצב? -אני חושב שכן, אם כן השאלה אם יש כפתורים בחזית/בצד שמעבירים מצבים או שעושים זאת דרך תוכנה מסויימת(דרך המחשב)? *מה ההבדל בין revision A04 לrev החדש שדל הוציאו A05, מישהו יודע למה דל הוציאו תיקון גירסה חדש יותר? מה …

• 3 תגובות
    • 763 צפיות
  12. Started by Cynicoren,

שלום, אני מחזיק כרטיס 7850HD. לא משנה באיזה משחק אני משחק, הFPS מגביל עצמו ל 60 (בשל המסך?), בעוד שבבדיקה בOCCT ה FPS מגיע ל 124 ונשאר שם יציב. האם יש פתרון לשחק בFPS גבוהים יותר ? תודה.

• 3 תגובות
    • 1.7k צפיות
  13. שלום רב, אשמח אם מישהו יוכל לעזור לי. יש לי מסך מחשב 19 אינץ' מסוג CMV 958D LCD 5ms לפני כחצי שנה, ונתקלתי כעת בבעיה עם המסך. לצערי נפלו לי הדרייברים במחשב, והתקנתי אותם מחדש היום. אני לא מצליחה לסדר את הרזולוציה של המסך, כך שיראו לא מתוח. בנוסף, יש כמה נקודות מטושטשות ותמונות שלא עולות באתרים. הגדרתי את הרזולוציה לפי 1280 על 1024 פיקסלים, אך הכל מתוח ולא בצורה רגילה כמקודם. אשמח לדעת כיצד אוכל לתקן את זה, כך שהמסך יחזור לקדמותו. תודה!

• 3 תגובות
    • 824 צפיות
  14. שלום לכם. אני לא ממש מבין גדול במסכים הייתי רוצה שתמליצו לי על מסך 22 אינצ' רחב הכי טוב היום והכי משתלם תודה רבה על עזרתם.

• 3 תגובות
    • 836 צפיות
  15. Started by Mics,

מנסה לבחור מסך טוב למשחקים (ולא רק) בסביבות ה1000 ש"ח. כרטיס המסך עליו הוא יחובר יהיה כנראה 7950 Radeon. חושב לקחת Dell U2312HM LED, האם יש משהו יותר טוב בטווח המחירים הזה?

• 3 תגובות
    • 1.4k צפיות
  16. Started by omersh83,

p2314h p2414h מה מומלץ מבין המסכים

• 3 תגובות
    • 1.6k צפיות
  17. Started by gmppaz,

אוקיי, בזמן האחרון הMAG 15 אינצ' (LCD כמובן) עושה בעיות קשות עם מסכים שחורים ולאחר הרבה נסיונות עם מספר מחשבים וסידורי חשמל ומתאמים הוא לא עבד ונגמרה האחריות, החלטתי ללכת בתומי על 1970HR... אני מתקשר לבאג לבקש שישמרו לי אחד בצד ואני כבר מגיע, ולהפתעתי הרבה, אזל המלאי שלהם חוץ מ2 אחרונים בצפון !-!-! אני מתקשר לכל החנויות וכולן אומרות שהמלאי יגיע לארץ רק מ10 באוקטובר, די מבאס אני יכול לחכות איזה שבוע (ככה לפחות באג אמרה שיגיע המלאי אליה לאחר יום כיפור) אך הנני שואל אם לא עדיף כבר לקחת את הגירסת 17 אינצ', או ששוווה לחכות? חוץ מזה, הרבה אנשים אמרו לי ש19 זה מוגזם אז אני צריך ללכת לראות במציאות.

• 3 תגובות
    • 1.1k צפיות
  18. Started by noam128,

מישהו יודע איפה מוכרים כזה בת"א?

• 3 תגובות
    • 1.2k צפיות
  19. Started by Burkey,

אני מעוניין במסך LCD, "19, עם זמן תגובה של לא יותר מ - 5ms וניגודיות כמה שיותר טובה ( לא פחות מ - 1:700, רצוי 1:800 ומעלה ). כמו כן חשוב שתהיה יציאת DVI ( הכרחי ). התקציב שלי הוא 1300, אבל אני אעדיף למצוא משהו בסביבות 1100-1200. מה שחשוב לי זה שהצבעים יהיו "חיים", אני עובד הרבה עם גרפים מדעיים, וחשוב לי לראות צבעים טובים ותמונה חדה וברורה. גם סרטים חשובים לי, לא כדבר עיקרי, אבל שהאיכות תהיה טובה, אם כבר משקיעים כל כך הרבה כסף על מסך.

• 3 תגובות
    • 616 צפיות
  20. מרחק ישיבה מהמסך הוא כ-60 סמ. לא יודע מה הגודל האידיאלי, 27'? מעדיף מסך עם איכות\דיוק צבע גבוה ויכולת כיול\מגיע מכויל. העדפה למעמד מתכוונן בגובה (שלא ישב על ספרים וקופסאות כמו המסך הנוכחי..) חשוב שיהיה זמין לרכישה בארץ. אשמח למספר דגמים ומחירים

• 3 תגובות
    • 983 צפיות
  21. השאלה בכותרת. מדיווחים שקראתי ברשת, מסכי 4K מציגים צפיפות גבוהה במיוחד של פיקסלים הנושקים ל-200 פיקסלים לאינץ' או אפילו עוברים רף זה. האם נכון לומר שלקריאה אינטנסיבית במשך שעות, הפרמטר הזה מאד חשוב? האם אפילו יותר חשוב מאיכות הפאנל? כיצד גודל המסך משפיע על תפיסת העין את הצפיפות בהתחשב בזה שמסך גדול דורש מרחק צפייה גדול יותר? תחושת הבטן שלי אומרת שלא מדובר ביחס השומר על לינאריות עם צפיפות הפיקסלים (משמע, הגדלת המרחק פי X לא מקטינה את יתרון הצפיפות חלקי X). תודה.

• 3 תגובות
    • 3.8k צפיות
  22. Started by arpa,

אפשר להתגמש טיפה במחיר.. תודה רבה.

• 3 תגובות
    • 930 צפיות
  23. Started by Ronenosh8,

אני מחפש בסביבות ה- 1,000 שקל מסך שמעתי על ה Samsung P2250 שהוא מסך מעולה וגם על DELL 2209WA שלא נופל ממנו. החשש שלי מהדל הוא שאני רואה המון אנשים שקונים את המסך הזה וצריכים להשתמש בכלים כדי לתקן פיקסלים תקועים, ואין לי כח לעשות את זה. השימושים שלי הם: שימושים: עבודה משרדית/גיימינג/צפייה בסרטים מה יש לכם להציע ח'ברה

• 3 תגובות
    • 1.2k צפיות
  24. Started by zabal12,

שלום , אני מחפש לקנות לאמא שלי מסך שייתחבר למחשב נייד שלה חיבור HDMI . אין צורך במסך משוכלל ויקר . מה שכן חשוב שיהיה לא אפשריות כוונון של גובה וזווית . יש המלצות?

• 3 תגובות
    • 1.6k צפיות
  25. שלום רב, מחפש מסך חדש שיעבוד באיכות מעולה עם משחקים ברמה גבוהה (כרגע הכרטיסי מסך הם 9600GT SLI אבל בע"ה אני משדרג גם אותם) בנוסף, שיהיה טוב לקריאת מסמכים תמיכה מלאה בFHD ובבקשה הסבר על HDMI1.4 1.3 תודה רבה!!!

• 3 תגובות
    • 1.5k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.