עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

מסכי מחשב

מסכי מחשב מומלצים, סקירת מושגים, המלצות רכישה - כל השאלות והתשובות

1. Started by finish,

טוב יש לי 1800 ויש כמה אפשרויות אבל אמרו פה שהVX922 הכי טוב כדאי לקנות אותו? אמור בתוגובות עליו בזאפ שיש לו בעיה בסרטים זה נכון?

• 6 תגובות
    • 1.1k צפיות
  2. Started by evy_s,

יש לי אפשרות לקנות מסך 32 אינטש של dantax ב3000 ש"ח... המסך חדש לגמרי באריזה עם אחריות מלאה והכל! זה המסך: http://www.wallashops.co.il/m2/a/ap.aspx?ai=2335354 לא הצלחתי למצוא עליו שום ביקורות , השוואת , פרטים , כלום... מישהו מכיר את המסך? ראה אותו? ממליץ עליו/לא ממליץ עליו? אני כרגע לא כל כך מחפש מסך פשוט נראה לי שזה זול מאוד וחבל לפספס את ההזדמנות. מה אתם אומרים?

• 4 תגובות
    • 1.1k צפיות
  3. לא יודע מה יש למסך או או למחשב שלי. בכל מקרה כמה בעיות 1. משום מה אני לא מצליח לשים את המסך על הרזולוציה הטבעית שלו. משום מה כשאני מנסה לשים אותו על 1680*1050 הוא פשוט לא מגיב. עכשיו אני על הרזולוציה שהייתה למסך ה 17 אינץ' שלי שזה 1280* 1024 ואני רואה בהגדרות של הכרטיס מסך שלי את הרזולוציה 1680 על 1050 אבל כשאני לוחץ עליו הוא פשוט לא מביא לי לשים אותו אגב הכרטיס מסך שלי הוא 8800 GT 2. הנורית האדומה של המסך אמורה להבהב כשאני מכבה את המחשב? תודה מראש לעוזרים אגב עדכנתי דרייברים וזה לא עזר

• 7 תגובות
    • 1.1k צפיות
  4. שלום יש לי איזו בעיה מוזרה במחשב כשאני גולש נניח אני רואה בצד הימני את המסך חד ובצד השמאלי אני רואה את הכיתובים קצת מרוחים... למישהו יש מושג מה זה? ולא זה לא בעיות ראיה 8)

• 6 תגובות
    • 1.1k צפיות
  5. Started by Tanya,

בוקר טוב. ישנם פנאלים שונים למסכי מחשב ורציתי לדעת, איזה פאנל עדיף כאשר בוחרים מסך מחשב. כמו TN וכ'ו... אשמח לקבל את ההבדלים. תודה.

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  6. Started by davidez2,

YNET מפרסמים את המסך הבא: http://www.ynet.co.il/home/0,7340,L-3712-prod-2,00.html המחיר מאוד זול למסך 19. מצד שני מסך דק בלי DVI הוא כנראה לא מהאיכותיים ביותר. יש למישהו מושג לגבי המסך הזה?

• 0 תגובות
    • 1.1k צפיות
  7. Started by Game5,

שלום , מטרת המסך: משחקים ועבודה שוטפת - למחשב חדש. בפורום המליצו על מסך Dell 2209WA , בעיקר בזכות הפאנל שלו. לעומת זאת , ל T220P יש רזולצייה של 1920x1220 מול 1680x1050 של ה DELL . השאלות הם כאלו: כמה הרזולוציה חשובה? האם הפאנל המועדף של DELL ישפיע על האיכות ? בכמה? יש מסך אחר בגודל 22 ומטה שעדיף? תודה

• 3 תגובות
    • 1.1k צפיות
  8. Started by RAZIEL98,

שלום יש ברשותי מסך טלויזיה מחובר למחשב עכשיו אני רוצה לסדר שאת מה שאני עושה על המחשב יראו על הטלויזיה(אני מתכוון לשכפול מסך ) עכשיו השאלה שלי איך אני משנה בהגדרות של המסך מחשב שהיה שכפול של שני המסכים \ בתודה מראש רזיאל

• 7 תגובות
    • 1.1k צפיות
  9. Started by Big_Guy7,

ניתן להשתמש במסך הנ"ל בתור טלוויזיה גם עם ממיר רגיל של YES? (לא HD) תודה מראש.

• 4 תגובות
    • 1.1k צפיות
  10. Started by adirze,

אני צריך שתמליצו על איזה מבין המסכים האלה כדאי ללכת, אני מבין שמבחינת איכות הVP930 לוקח אבל הקטע שכמעט ואי אפשר לראות את המסך לפני שקונים אותו דיי מטריד אותי, להזמין מסך מבלי לראות אותו לפני כן. לעומת זאת את השניים האחרים ניתן לראות כמעט בכל חנות שמוכרת מסכים. תודה לכולם על העזרה.

• 4 תגובות
    • 1.1k צפיות
  11. Started by lowdez,

שלום לכולם, יש לי מחשב ממש טוב שמריץ כל מה שאני רוצה בצורה מעולה: Q6600 + Tuniq Tower 120 4GB Corsair XMS2 4-4-4-12 2.1v Gigabyte X48-DS5 XFX 8800GTS XXX 512mb ושאר המפרט לא כזה חשוב, אז אני כרגע עובד על מסך 17 CRT של מאג, כי לא היה לי מספיק כסף למסך חדש בזמן שרכשתי את המחשב. עכשיו יש, אני יכול לשים באיזור ה1400 עם הגזמה ל1500 על מסך איכותי לגיימינג. כעיקרון אני מחפש מסך של 19 עד 22 אינץ' (עם העדפה לאחד רחב כי אני רואה המון סרטים וסדרות). אני לא חושב שהרזולוציה תגביל אותי בביצועים למשחקים, ושוב, הדגש כאן הוא על מסך גיימינג. אז תביאו לי המלצות בבקשה, ואני אבדוק את המסכים בחנויות.

• 11 תגובות
    • 1.1k צפיות
  12. Started by CMuf,

שלום. יש לנו מחשב עם ווינדוס 7, בעל שני כרטיסי מסך, כלומר בעל יכולת עד 4 מסכים בו זמנית, כרטיסי מסך הם שני nvidia 210 , המחוברים אליו שלושה מסכים, 24" מאג שבכותרת, עוד מאג זהה! , ו-דל של 23". לפני זמן רב מאוד המאג, לאחר כיבוי, הראה פתאום את צבעי הייסוד על כל המסך בסבב. הדבר שתיקן את הבעייה בזמנו זה להיכנס ל OSD שלו ולבחור בהחזרה להגדרות המפעל. מאז, כאמור זמן מאוד! רב הכל היה בסדר. בשבועוים האחרונים, המסך חזר להראות בכיבוי של המחשב ואחר כך, כלומר סטנד ביי, סבב של צבעי הייסוד. תיקון המצב על ידי אותה שיטה של החזרה להגדרות מפעל מפסיקה את הבעייה, אבל המסך עושה בעיות: בצורה רנדומלית לחלוטין מבחינת זמן, כלומר, יכול להיות באותו היום, יכול להיות טוב כמה וכמה ימים ואז להידפק, כאשר …

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  13. קניתי מסך חדש מדגם LG FLATRON W2234S המסך הוא 22 אינץ'. אני מחפש הורדה לדרייברים של המסך כי אין לי את הדיסק, חיפשתי המון ולא מצאתי אז אם מישהו יוכל לעזור ולתת לי הורדה.. ועוד שאלה בהגדרות של המסך הוא מוגדר ככה: BRIGHYNESS: 100 CONTRAST: 70 GAMMA: 50 1. זה בסדר או שצריך לשנות משהו? שיניתי רק את הGAMMA שהיה על 0 ל 50(מקסימום) כי ככה רואים צבע לבן יותר ברור. 2. כשאני נוגע במסך עצמו מקדימה למעלה (לא בפאנל של המסך, במסך עצמו) הוא טיפה חם..וגם למטה..זה אמור להיות ככה?

• 5 תגובות
    • 1.1k צפיות
  14. Started by Y-T-M,

איך המסך הזה נראה מסך טוב וגם בא עם מצלמה מובנית 2מגה פיקבל? מה אתם אומרים?

• 6 תגובות
    • 1.1k צפיות
  15. שלום יש לי מסך מחשב די ישן ואני רוצה לקנות בנוסף אליו עוד מסך או מחשב או טלוויזה. אני רוצה ששניהם יהיו מחוברים למחשב ואני יוכל להשתמש בשניהם כמסך אחד גדול(כאילו חצי בסך אחד והשחצי השני בשני) או ששני המסכים יראו את אותו דבר. יש לי כרטיס מסך GF9500GT 512MB עם יצאת DVI וHDMI (יש שם איזה חיבור שאני לא מכיר וקיבלתי מתאם לHDMI ). האם אני יכול לעשות את הנ"ל בכרטיס המסך שלי? אם כן אני פשוט מחבר ועושה מקש ימני שולחן עבודה--> מאפיינים--> והגדרות? אם לא מה אני צריך לעשות כדי שאוכל לעשות זאת אם יש אפשרות חוץ מלהחליף כרטיס מסך??? תודה מראש לעוזרים.

• 4 תגובות
    • 1.1k צפיות
  16. Started by X-Style,

למשחקים \ סרטי HD - חשוב שלא יהיה פאנל כמו TN ושלא יהיו בעיות זוית ראייה

• 12 תגובות
    • 1.1k צפיות
  17. אני מחפש מסך 22-23 במחיר 800-1000 בשביל משחקים, סרטים וסדרות, ואינטרנט. המפרט שלי זה: 955 3.0 AMD X4 ATI 5830 צריך גם שיהיה מפנדה, באג, KSP וחנויות באזור חדרה. עדיפות ל2MS בשביל משחקים וכמובן עם חיבור DVI כרגע זה המסכים שמצאתי: BENQ T2200HD Samsung B2330 Samsung P2350 Samsung EX2220 LG W2243T

• 5 תגובות
    • 1.1k צפיות
  18. אני רוצה לקנות לחדר 37" עם כניסת HDMI שאני אחבר אותה מהכרטיס מסך מה כדאי לקנות לבחור כדי להנות בצורה הטובה ביותר?? תודה מראש!

• 12 תגובות
    • 1.1k צפיות
  19. כרגע יש לי מסך CRT SAMSUNG 19 959NF המסך עצמו מצויין ואיכותי לכל השימושים, הבעיה היחידה היא יחס 4:3 כשאני צופה בו בסרטים ביחס 16:9. לכן אני שוקל כרגע לקנות את אחד המסכים של דל 22, 23, וכרגע גם הכנסתי את ה- 24 למסגרת השיקולים, בנוסף אני מתכוון רק למסכים עם פאנל ה- IPS. סוגי הסרטים שעליהם אני מדבר, ושמעניין אותי איך הם יוצגו על המסך, בהשוואה למסך הנוכחי שיש לי הם: 1. קריעות של BDRIP 480 בגודל מינימלי לסרט של 1.4GB לסרט, מדובר על קצב ביטרייט מינימלי של הוידאו שעומד על כ- 1500 קילוביט לשניה. 2. קריעות BDRIP 720 בגודל מינימלי לסרט של 2.5GB לסרט, מדובר על קצב ביטרייט מינימלי של הוידאו שעומד על כ- 2500 קילוביט לשניה. 3. BDRIP 720 מכווץ אבל פחות מהקריעות שהוצגו קודם, גודל מינימלי…

• 3 תגובות
    • 1.1k צפיות
  20. אני מקווה שאני כותב את זה בפורום הנכון נראה לי הכי נכון פה יש לי מסך מסוג FJ-2230 PRO TOUCH הלחצנים שלו הם לחצני מגע ולפני יומים הם פשוט לא עובדים, עוד דבר שאני מפעיל את המחשב לוקח למסך המון זמן עד שהוא נדלק והנורה הכחולה שמראה שהוא דלוק מרצדת באור חלש מאוד רק אחרי כמה דקות או כמה מכות זה נדלק השאלה שלי אם יש לזה פתרון בכלל

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  21. בדיוק מה שהכותרת אומרת. אמרו לי שבמסגרת התקציב הזה CRT יהיה עדיף יותר מ- LCD, בין השאר בגלל האיכות ובגלל שהוא לא מגביל ברזולוציה... אני מניח שאני לא אקח כרטיס מסך יקר מאוד כמו אחד מסדרת ה- 8800, אבל בכל זאת רציתי לדעת מה ישתלם יותר. CRT או LCD?

• 10 תגובות
    • 1.1k צפיות
  22. Started by ohadkro,

האם קיים כבל VGA באורך 10 מטר שנותן איכות תמונה זהה לכבל באורך סטנדרטי ? מניסיון שלי עם חיבור כבל 10 מטר של Gold Touch התמונה מעט דהוייה ועם אייקונים מרוחים בחלק מהמקרים. בתודה מראש

23. Started by carpedm,

שלום לכולם, נכנעתי והחלטתי ללכת על מסך שלפחות ממה שקראתי בפורום הוא הטוב ביותר לצרכים שלי. שימושים עיקריים: סרטים, עיצוב גרפי ושאר ירקות (קריאת מסמכים גלישה בנט תכנות...משחקי מחשב כמעט ולא) גודל מועדף בין 20 - 22 אינץ. אם המסך הוא לא 22אינץ אז אני מעדיף מסך 3x4 אלא אם כן אתם ממליצים אחרת או שלא קיים כזה. אני רוצה את לקבל את התמורה הטובה ביותר לכסף: אם אפשר לקנות בסכום הזה מסך טוב של 20 אינץ ומסך פחות טוב בצורה ניכרת של 22 אני מעדיף את ה - 20 (לא רק הגודל קובע) לעומת זאת אם בסכום הזה אפשר להשיג מסך 22 אינץ שיהיה קרוב מאוד באיכות עד אותה איכות אז כמובן שה 22 עדיף. אני מעדיף לקבל כמה המלצות ונימוקים כדי שאני יהיה מוכן כשאני אגיע לקנות את המסך עם כמה אופציות טובות מתחת לשרו…

• 11 תגובות
    • 1.1k צפיות
  24. Started by gal,

היי, יש לי התלבטות בין 3 מסכים של סמסונג ואבקש את המלצתכם: T220 2253BW 2243BW ראיתי שכולם פה ממליצים דווקא על ה2243 מה הסיבה לכך? ומה ההבדל בין ה2253 לבין זה? עוד שאלה:ראיתי שה2243 לא נמכר בהרבה מקומות למה זה? ודבר אחרון היכן אפשר לרכוש אותו בחנויות באזור נהריה! תודה

• 8 תגובות
    • 1.1k צפיות
  25. Started by sagim194,

איפה יש אותו בתצוגה כדי שאוכל לראות את האיכות שלו לעומת tn ?? לפני שאני משלם על משהו פי 2 אני רוצה לראות האם זה שווה את זה

• 5 תגובות
    • 1.1k צפיות

דיונים חדשים בפורומים