מסכי מחשב
מסכי מחשב מומלצים, סקירת מושגים, המלצות רכישה - כל השאלות והתשובות
15,875 דיונים בפורום זה
-
שלום, יש לי כבר כמה שנים את המסך dell u2312HM http://www.dell.com/ed/business/p/dell-u2312h/pd שאני מאד מרוצה ממנו. אני מעוניין לקנות מסך נוסף בגודל דומה בשביל לעבוד על שני מסכים. השימוש העיקרי יהיה לקריאה. חשבתי אולי להשקיע מעט ולקנות מסך נוסף שיהווה מסך ראשי, השימוש שלי בסמך כזה הוא כללי, קריאה, גלישה באינטרנט, צפייה בסרטים וסדרות וגם גיימינג מזדמן (רוב הכותרים שיוצאים למחשב אני משחק ב battlefield 1 וקצת overwatch לדוגמא). יש לי כרגע כרטיס מסך gigabyte gtx1060. מצד שני אני חושב על לקנות מסך זול ולהמשיך להשתמש במסך שיש לי עוד כמה שנים שאולי אעבור לרזולוציות יותר גבוהות. השאלה שלי היא יש מסך 1080P פאנל ips במחיר סביר (באזור ה1000 שח) שכדאי לי להוסיף או פשוט לל…
-
- 0 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
רוצה לנסוע לראות איך רואים במסכים קעורים בכל מיני גדלים, ואפילו לנסות משחקים עליהם, מישהו יכול להמליץ מקום ?
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
החברה האהובה מהונג-קונג ממשיכה להרחיב את תחומי העניין שלה עם ה-Raptor לכתבה
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
- 1 follower
-
-
שלום אני קונה מסך מחשב חדש בסך עד כ-2000 שקלים. הוא צריך להיות FullHDף עם ניגודיות גבוהה, וזמן תגובה מהיר. תודה
-
- 5 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
מחפש מסך בגודל 24'' שיתחבר לממיר HOT רגיל (לא HD) ולמחשב ביציאת DVI/VGA. התקציב שלי הוא 1000-1300 ש"ח. כרגע אני חושב על L24T6 של HAIR תגובות ? ???
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום אחים! מבקש המלצה למסך מחשב טוב במחיר עד 750 ש"ח. צרכים: משחקים גם כבדים, גלישה באינטרנט כולל סרטונים ברשת. חשבתי על Samsung S22B300B http://www.1pc.co.il/product-1116-Samsung_S22B300B_21.5_5ms_11000_Full_HD.aspx תודה מראש!
-
- 0 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום לכולם, אתמול בלילה נתקלתי בבעיה שנראית לי די קשה.. כל פעם שאני מכבה את המחשב אני גם מכבה אחר כך את המסך. אתמול בלילה חזרתי והכל כרגיל באתי להדליק את המחשב הדלקתי אותו ואת המסך כרגיל רק שפתאום הופתעתי לראות שהמסך שחור.. ניסיתי להתעמק קצת במסך וראיתי שהמחשב עלה והכל כרגיל אבל רואים את זה בצלליות ממש לא ברורות והמסך שחור.. (ככה שהבעיה היא במסך ולא במחשב עצמו כי מערכת ההפעלה עלתה ועובדת כרגיל) ניסיתי לנתק את המסך מהשקע ולחבר, לבדוק את החיבורים שלו, להדליק ולכבות שוב.. שום דבר לא עוזר וזה ממשיך ככה.. היום בבוקר כשניסיתי להדליק אפילו לא ראיתי צלליות אלא מסך שחור מלא. יש לציין שהמסך הוא חדש יחסית יש לי אותו משהו כמו 4 שנים המסך הוא של samsung 740B ועד כה הוא לא עשה ל…
-
- 4 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אז בעקבות ההמלצות הרבות פה ומות המסך הקודם שדרגתי ל2312HM הוא חובר לאותו כרטיס מסך\מערכת מחשב שהייתה עם הקודם רק שהפעם בחיבור DVI-DVI התפועה המוזרה היא שבזמן עבודה המסך יכול "להשתחר" (כל המסך נהיה שחור) ואז חוזר לעצמו. לפעמים חלונות שפותחים על חצי מסך במשך כמה זמן הוא כאילו מאבד סנכרון\התמונה נמרחת וכשהוא חוזר אז אותם חלונות מכווצים למרות שהכפתור של ההגדלה עדיין נראה כאילו שהם כבר הוגדלו. אשמח לרעיונות מה יכולה להיות הבעיה? ניסתי לעדכן דריברים ולהחליף חיבור פיזי בכרטיס(יש 2 DVI)
-
- 5 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
נכון שבמסכי טלוויזיה אפשר לשנות את הרוחב ואת האורך במסך בצורה ידנית? אני מחפש תוכנה שתאפשר לי לעשות את זה, עקב זה שיש לי מסך שאין את האפשרות לעשות זו כשהוא מחובר בHDMI וכתוצאה מזה התצוגה מעוותת קצת. יש כזה דבר?
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
שלום! יש לי בעיה ברגע שיש הפסקת חשמל או שאני מכבה את המחשב ברגע שאני מדליק אותו יש נורה כתומה במסך במצב הזה אין תצוגה על המסך ועל מנת שתהיה תצוגה על המסך צריכה להיות נורה ירוקה ואני צריך לכבות ולהדליק אותו על מנת שהנורה תתחלף לירוק ותהיה תצוגה על המסך מה הסיבה שזה קורה?
-
- 0 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
עברתי פה הרבה, קראתי ביקורות וכו' וכו'. יש לי בדיוק שלושה שאלות לפני שאני הולך לקנות את המסך. 1. אני משחק הרבה, 5MS, נחשב הרבה יחסית, האם זה מורגש ? 2. האם הוא Full HD ? 3. האם הוא ישב טוב עם הכרטיס מסך - Nvidia GTX260 golden sample ?? בבקשה תעזרו, ואפילו לשניה.. תודה!
-
- 3 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
https://fjallfoss.fcc.gov/oetcf/eas/reports/ViewExhibitReport.cfm?mode=Exhibits&RequestTimeout=500&calledFromFrame=N&application_id=596359&fcc_id=%27BEJW2220PU%27 יש גם תמונות מבדיקות של ה- FCC וגם מדריך למשתמש
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
היי, כבר כמה ימים אני מנסה להיסגר על מסך חדש ולא ממש מצליח. התפנקתי במחשב חדש ובא לי מסך טוב שייתן לי להנות ממנו. הכרטיס מסך שלי הוא GTX460 . המחשב כמובן ישמש להרבה צרכים אך הכי חשוב לי זה איכות במשחקים (לא מעניין אותי אם יש למסך רכזת USB,רמקולים וכו') רק ביצועים נטו. ראיתי שהמון אנשים ממליצים על ה דל 2209 והייתי רוצה לדעת למה..אני מבין שיש לו פאנל מתקדם והכל אבל ..הייתי רוצה להבין את התכלס,איך הנתונים שלו באים לידי ביטוי. אשמח לתשובה מהירה ( המסך שלי מת ואני עם מסך 17 מושאל ) תודה רבה.
-
- 3 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אני רוצה לקנות מסך FHD למחשב בישביל משחקים וסרטים של בלו ריי, שאפשר יהיה לחבר גם ממיר של יס! מה אתם אומרים על המסכים האלה: http://www.pandas.co.il/product_info.php?advertisor=zap&products_id=30367 http://www.pandas.co.il/product_info.php?advertisor=zap&products_id=27698 http://www.pcbay.co.il/Product.aspx?ProductID=3465
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
מה הבהירות והניגודיות המומלצת למשחקים ב מסך 23 אינץ' (2310U)?
-
- 4 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
יש לציין מסך מדהים הT220 לא יודע מה אמרו על בעיות כיול הוא מגיע עם כיול מצוין מהקופסא. איך אני בודק אם יש לו פיקסלים שרופים?
-
- 6 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
היי חבר'ה החלטתי שאני רוצה לפנק את עצמי (עם מסך חדש כמובן) התקציב שלי הוא 1200 שקלים ~ יחובר למפרט שלי <<< החשיבות מספר 1 שלי היא איכות התמונה והרזולוציה רק אחר כך הפאנל... וכמובן רחב. אשמח להצעות מכם
-
- 9 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
היי, אני מעוניין בהמלצה על מסך מחשב "27 IPS שמתאים לעיצוב גרפי(פוטושופ וכו') וגיימינג קל( זמן תגובה פחות חשוב). תקציב: בסביבות 1,000₪(בארץ). העדפות לנתונים במפרט: *בהירות 300cd\m2 ומעלה. *רזולוציה 1440×2560 ומעלה. *רמקולים מובנים(לא חובה). *IPS חובה. **מוכן לרדת במחיר/לוותר על נתון אם לדעתכם הוא פחות רלוונטי בשביל השימוש שלי, או לעלות מעט במחיר במידת הצורך. תודה
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
- 1 follower
-
-
היי, יש לי בחדר טלויזיה LCD 32" של גרונדיג.. החלטתי לחבר אליה את המחשב עד שאני אקנה מסך נורמלי למחשב. הבעיה היא שרואים קטן נורא נורא, והתמונה לא חדה והצבעים גם לא.. ניסיתי לשחק עם הרזולוציות וזה רק נראה יותר מכוער, אז בנתיים אני על 1280X960 צריך להתקין דרייבר או משהו כזה? איך אפשר לראות פה טוב? אגב, המסך תומך ברזולוציית HD 1080
-
- 10 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום אנשים! אני מקווה שהגעתי לפורום הנכון: הקדמה קצרה: היה לי כרטיס מסך 7900GT שהשתגע והראה טקסטורות חתוכות ודפוקות,בעזרתם האדיבה של האנשים פה בפורום הבנתי שהכרטיס דפוק ועליי לממש את האחריות. רציתי לעדכן ששלחתי את הכרטיס מסך למעבדה במקום שקניתי והוא אכן התברר ככרטיס תקול(שנה וחצי כנראה עשו את שלהן). הם החליטו להחליף לי לGFORCE 7950GT של חברת INNO3D. http://www.inno3d.com/products/graphic_card/gf7_pcie/7950gt.htm היום קיבלתי אותו חזרה סוף סוף. על מנת שהכרטיס יעבוד כמו שצריך החליפו לי את הלוח אם שהיה לי MSI P965 NEO F7.1 GLAN ללא תוספת תשלום לMSI P35 NEO שאמור להיות יותר מתקדם. http://global.msi.com.tw/index.php?func=proddesc&prod_no=1215&maincat_no=1 (שדרגתי בלי כ…
-
- 4 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אני מתלבט לגבי רכישת מסך חדש - האם לרכוש מסך "רגיל" או "רחב". מה היתרונות והחסרונות של כל אחד מהם?
-
- 5 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
האם מומלץ? אם כן, למה צריך לשים לב לפני שקונים?
-
- 7 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אני בדרך כלל משתמש לתכנות ואינטרנט (הרבה הרבה טקסט) סרטים וממש מעט משחקים שווה להשקיע במסך רחב שייתן לי לראות אתרים בכיף בלי לגלול? מאוד חשוב לי שלא יהיו מריחות בכלל בכלל של טקסט כי זה הכי מבאס אותי בעולם ואם אפשר שיהיה DVI , למרות שאין לי כרטיס שתומך בזה, אבל יהיה לי ביום מן הימים ולא בא לי להשקיע פעמיים אז שמעתי על 730B ועל 940BW יש עוד הצעות? תודה
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
ברצוני לרכוש את המסך הנ"ל Dell 2407WFP חשבתי על לקנות אותו בחו"ל. והאם מישהו יודע כיצד מחושב המיסים על המסך? האם היא מתוייגת כטלוויזיה ואז המיסים עליה הם כ-33% או שהיא מתוייגת כחלק ממחשב, ואז המיסים עליה הם 15.5% ויש שלושה אפשרויות לרכוש את המסך(בהנחה שיש רק מע"מ) או דרך איביי שהמסך ככה עולה 3100 ש"ח או דרך חנות פיזית בארה"ב ולשלוח ישירות לארץ דרך FEDEX שבה המחיר יעלה 3400 ש"ח או שלרכוש דרך דל וחנויות נוספות, ולהשתמש במשלוח דרך MUSTOP שמעביר לארץ. בנוגע לאחריות, אני יודע שבארץ יש אחריות, אבל האחריות אחרי קניית המסך והגעתו ליידים שלך היא על 6 פיקסלים ומעלה. מהבחינה הזאת, אני מוכן לספוק את אובדן האחריות. השאלה היא כיצד אני מקבל את המסך, מה הסיכוי לקבל מסך שיש בו יותר מ2-3 פ…
-
- 5 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
מה המקבילה של ViewSonic930 במסכי 17 אינץ' מבחינת הפאנל וכו. בעבר רכשתי עבור חברים את המסך הנ"ל אבל לי אישית למרות שאני עובד כמעצב (גרפיקה וקוד) הוא נראה לי יותר מידי...גדול. המעבר מה17 שלי לא נראה לי אפשרי. דעתכם בבקשה.
-
- 5 תגובות
- 1.1k צפיות
-