מסכי מחשב
מסכי מחשב מומלצים, סקירת מושגים, המלצות רכישה - כל השאלות והתשובות
15,884 דיונים בפורום זה
-
קניתי היום את המסך. בחנות בדקתי אותו לעומק, אבל כשהגעתי הביתה מצאתי פיקסל תקוע ירוק שאפשר להבחין בו רק על רקע שחור. ניסיתי כל מיני טכניקות שיחרור שנכון לעכשיו לא עזרו. השאלה האם כדאי לי להתעקש עם החנות על החלפה, או להסתפק בזה כי לפי דיווח של אנשים אחרים יכול היה להיות גרוע יותר. תודה
-
- 12 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אז בעקבות ההמלצות הרבות פה ומות המסך הקודם שדרגתי ל2312HM הוא חובר לאותו כרטיס מסך\מערכת מחשב שהייתה עם הקודם רק שהפעם בחיבור DVI-DVI התפועה המוזרה היא שבזמן עבודה המסך יכול "להשתחר" (כל המסך נהיה שחור) ואז חוזר לעצמו. לפעמים חלונות שפותחים על חצי מסך במשך כמה זמן הוא כאילו מאבד סנכרון\התמונה נמרחת וכשהוא חוזר אז אותם חלונות מכווצים למרות שהכפתור של ההגדלה עדיין נראה כאילו שהם כבר הוגדלו. אשמח לרעיונות מה יכולה להיות הבעיה? ניסתי לעדכן דריברים ולהחליף חיבור פיזי בכרטיס(יש 2 DVI)
-
- 5 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
-
לאחרונה ראיתי את המסך הנ"ל מוצע למכירה בבזק סטור תמורת 400 שקלים. יחסית למחיר, הוא משתלם לקנייה? קישור לעמוד המוצר באתר Benq. המסך מיועד לגלישה באינטרנט ועבודות משרדיות. (מדי פעם משחק פשוט, או צפייה בסרט). יש כדאיים ממנו בהנחה ואני מגדיל את התקציב ל- 500 ש"ח? תודה ;D
-
- 4 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
היי, מחיפוש באתרי ביקורות לא מצאתי ביקורת על המסך. האם למישהו מידע על המסך, או הפניה לביקורת עליו. יעבוד עם לוח אם: Gigabyte MA785GMT-UD2H AMD785G CHIPSET תודה אורן
-
- 0 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
http://hwzone.co.il/reviews/20inch כמו בעבר לאחר פירסום השוואה אני פותח דיון בו תוכלו לשאול שאלות. אנא המנעו מספאם/חטיפת דיון וכו. סופ"ש נעים לכולם.
-
- 6 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום לכולם! אני ממש רוצה להזמין מסך היום-מחר ויש לי התלבטות אחרונה. איזה מסך מבין השניים לקנות? LG L1770HQ או Samsung 731Bf
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
-
בעת התקנה של דרייור של המסך samsung bx 2335 אני נישאל אנלוגי דיגיטלי באיזה אפשריות להבחור אני בחיבור dvi
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
שלום אני מחפש מסך מחשב 24 אינץ בתקציב של עד 1800 שקל מסך FULL HD עם כניסות DVI וHDMI מקסימום 5MS, מינימום 10.000 ניגודיות המסך למשחקים ולצפיית סרטים תודה לעוזרים
-
- 10 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
כשאני מחבר אותו באופן דיגיטלי אני לא מצליח לראות כלום,ומקבל את ההודעה על המסך-NO SIGNAL . בחיבור אנלוגי הכל בסדר וניתן לראות בסדר גמור.כרטיס המסך שליה+GAINWARD G-FORCE 4 MX 440 AGP8X מה הסיבה שלא ניתן לראות בחיבור הדיגיטלי,האם צריך לשנות הגדרות כלשהן בכרטיס המסך , או משהו כזה ? תודה.
-
- 10 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אהלן ח'ברה . לצורך עבודתי אני צריך לעבוד עם 2 מסכים . יש לי כבר מסך LG1920P שהוא לא רע (יש לו פאנל PVA שאין אותו לאף מסך של LG שמשווק בארץ היום -לפחות עד כמה שאני יודע...) ,וכיון שמדובר בשני מסכים של 19'' אז חשובה לי זוית צפיה רחבה. אחרי חיפושים וקריאת ביקורות בארץ ובחו"ל אז ה-EIZO הוא כנראה המסך שמתאים לי. העניין הוא שאני לא ממש יודע איפה לקנות אותו-אני פוחד לקנות דרך האינטרנט מחנויות עלומות שם או מוניטין גרוע (תסתכלו בזאפ מי מוכר אותם ותבינו לבד...). את ה-LG שלי קניתי בבאג ששם נתנו לי אחריות לשלוש שנים אצלם בסניף-אם יש תקלה אז הם שולחים ליבואן . חשבתי גם על מסך של סמסונג 940T שגם הוא עם אותו פאנל כמו ה-EIZO ,ואפשר להשיג אותו בבאג (ביררתי-למרות שלא מופיע באתר האינטרנט של…
-
- 6 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
ברצוני לרכוש את המסך הנ"ל Dell 2407WFP חשבתי על לקנות אותו בחו"ל. והאם מישהו יודע כיצד מחושב המיסים על המסך? האם היא מתוייגת כטלוויזיה ואז המיסים עליה הם כ-33% או שהיא מתוייגת כחלק ממחשב, ואז המיסים עליה הם 15.5% ויש שלושה אפשרויות לרכוש את המסך(בהנחה שיש רק מע"מ) או דרך איביי שהמסך ככה עולה 3100 ש"ח או דרך חנות פיזית בארה"ב ולשלוח ישירות לארץ דרך FEDEX שבה המחיר יעלה 3400 ש"ח או שלרכוש דרך דל וחנויות נוספות, ולהשתמש במשלוח דרך MUSTOP שמעביר לארץ. בנוגע לאחריות, אני יודע שבארץ יש אחריות, אבל האחריות אחרי קניית המסך והגעתו ליידים שלך היא על 6 פיקסלים ומעלה. מהבחינה הזאת, אני מוכן לספוק את אובדן האחריות. השאלה היא כיצד אני מקבל את המסך, מה הסיכוי לקבל מסך שיש בו יותר מ2-3 פ…
-
- 5 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום, כבר כמה זמן אני שוקל להחליף את המסך CRT 17" הותיק שלי ב-LCD חדש. חשבתי שאם כבר אחליף אותו, אז אחליף ל-LCD גדול איכותי, כמו ה-2007FP או WFP שכולם ממליצים עליו פה, אבל אני לא בטוח לגבי שני דברים: 1. האם הכרטיס מסך שלי - GF6600GT - יוכל להחזיק בכבוד רזולוציות גבוהות במסך של 19" או 20", או שאני ארגיש פגיעה ניכרת בביצועים במשחקים? 2. האם לא תהיה ירידה באיכות התמונה, במהירות התגובה וכו', ממה שאני רואה כיום ב-CRT שלי (שנמצא במצב טוב בסה"כ)? אני שואל זאת, כי מעיון בפורום הבנתי שהרבה מסכי LCD נותנים איכות תמונה פחות טובה מ-CRT, ושמומלץ לקנות אותם רק אם ה-CRT מטושטש או דפוק... הדגם של ה-CRT שלי הוא Samsung SyncMaster 750s. מה אתם אומרים? בתודה, גיא.
-
- 9 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
יש לי dell 2709 ישן (בן 5) בעל קורא כרטיסי זיכרון מובנה בצד הצג. כיצד הוא מחובר למחשב? יש לי את חיבור ה USB בין המחשב למסך והוא תקין ועובד אך בלוח הבקרה (WIN7) לא מופיע לי שום קורא כרטיסים. האתר של dell הוא זוועתי ולא נותן סיוע או דרייורים, הם מציעים להתקין תוכנה משלהם ל"סיוע" בהורדת הדרייורים ובשלב הזה ברחתי משם...
-
- 4 תגובות
- 1.1k צפיות
- 1 follower
-
-
אני מחפש מסך רחב איכותי בעיקר בשביל סרטים ואינטרנט. יש המלצות?
-
- 6 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
האם ניתן לשנות רזולוציה בחיבור HDMI אני רגיל לעבוד עם רזולוציה נמוכה במסך 24 ראיתי מסך עם חיבור כזה השאלה האם זה אפשרי לשחק ברזולוציה
-
- 3 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אין לי מושג מה לקחת המחירים E228WFP 1750 226BW 1850 2007WFP 2150 מה ההבדלים מה מומלץ שימושים : קריאה משחקים סרטים ( סדר לא מהחשוב לפחות וההפך אלא שווה בשווה ) 2000 בעיקרון זה התקציב אבל אם תגידו שה 2007WFP מציג יתרון משמעותי אז יש אפשרות ללכת עליו תודה מראש
-
- 5 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
היי חבר'ה החלטתי שאני רוצה לפנק את עצמי (עם מסך חדש כמובן) התקציב שלי הוא 1200 שקלים ~ יחובר למפרט שלי <<< החשיבות מספר 1 שלי היא איכות התמונה והרזולוציה רק אחר כך הפאנל... וכמובן רחב. אשמח להצעות מכם
-
- 9 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
השאלה כמובן בנוגע למסכי LCD. במסכי 17'' חיפשתי ולא מצאתי, גם ב-19'' חיפשתי ב-DATA SHEET שבאתרים הרשמיים ושוב לא כ"כ מצאתי. ואם כן יש תדר רענון של 85Hz ברזולוצייה של 1024*768 - האם קיים תדר כזה ב-1280*1024? אם לא - מה תדר הרענון הגבוה ביותר ברזולוציות הנ"ל? ואיפה אני מוצא מסכים כאלה...? בכלל, אני לא מבין איך אפשר לעבוד על פחות מ-85Hz... ואני יודע שיש 75Hz - כשאני עובד איתו אני מתחרפן תוך כמה דקות... מאחד שאין לו מושג במסכי LCD ומתכנן לקנות אחד בעתיד הקרוב.
-
- 5 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אני מעוניין לקנות את המסך Dell UltraSharp U2415 . הדרישות שלי הן: FHD,סרטים,קריאה,משחקים. בקיצור מסך רב שימושי. במאמר הנעוץ בראש העמוד "פרמטרים חשובים של מסכי מחשב מודרניים וטיפים לרכישה" כתוב בקשר לזמן התגובה "אך המצב כיום הוא שאין שום סיבה להתייחס אליו כלל...." למרות זאת לפני שאני קונה אני רוצה לשאול האם המסך מתאים גם למשחקים. זמן התגובה שלו: 8 מילי-שניות (אפור לאפור) מצב רגיל ו 6 מילי-שניות (אפור לאפור) מצב FAST . תודה.
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
בעקבות שרשור שפתחתי פה לפני שבועיים החלטתי לקנות מסך EIZO S2111W לצורכי עיצוב גרפי ועריכת תמונות במרחב SRGB, אבל לצערי לא מייצרים אותו יותר ואין להשיג אותו באף חנות. אז חשבתי ללכת על CE210W ויש לי כמה שאלות: האם המסך הנ"ל מתאים לאותם שימושים? ממה נובע ההפרש הגדול במחיר? (אלפיים שקלים) והאם ישנם חסרונות (מלבד המחיר) מול S2111W במיוחד לצורך משחקים?
-
- 5 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום לכולם ! אני חדש פה, ולכן אשמח לעצתכם בנוגע לבחירה בין שני המסכים הנ"ל : הLG הוא 21.5" והDELL הוא 23" . ההבדל מחירים ביניהם לא משנה לי כל כך. ה-LG הוא 2ms , עם ניגודיות 1:10,000,000 , בהירות 250cd/m² וחיבורים DVI-D, HDMI , VGA (לא שמאוד משנים לי החיבורים) ה-DELL הוא 8ms (gray to gray) , בהירות 300 cd/m² , ניגודיות Typical: 1,000:1 Dynamic: 2,000,000:1 , וחיבורים 1 x DVI-D, 1 x DisplayPort, 1 x VGA, 5 x USB 2.0 . נראה שה-LG טוב יותר מהDELL מבחינת מפרט, אבל חיפוש באינטרנט הוביל אותי למסקנה (אולי מוטעית) שמבחני הביצוע של DELL הם הקפדניים ביותר ולכן בפועל ייתכן שאין בכלל הבדל בין שניהם. האם תוכלו לסייע לי בבחירה? תודה רבה לעוזרים
-
- 4 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
לא יודע באיזה מסך לבחור הדגם L922A הרבה יותר יפה בחברה אמרו לי שזה TFT אבל באתר היצרן רשום TFT רק על הדגם של ה 17 מה כדאי ? אני קונה מסך היום !!! http://www.nu-global.com/1_english/3_products/01_ide.php?pID=61 http://www.nu-global.com/1_english/3_products/01_ide.php?pID=19 תודה / Thanks
-
- 4 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אני מחפש מסך 24" למשחקים. אני לא אראה סרטים\סדרות על המסך בכלל. התקציב הוא עד 1800 כמו שרשום בכותרת. אפשרויות כמו סיבוב המסך ב90 מעלות לא מעניינות אותי ואני מעדיף מראה חיצוני כמה שיותר נקי (כלומר בלי רמקולים\מצלמה,מיקרופון). יש משהו ששווה להסתכל עליו? או שצריך להעלות את התקציב אם אני רוצה מסך באמת טוב?
-
- 5 תגובות
- 1.1k צפיות
-