עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

מסכי מחשב

מסכי מחשב מומלצים, סקירת מושגים, המלצות רכישה - כל השאלות והתשובות

1. רכשתי אתמול את המסך,אני מאוד מרוצה מהאיכות שלו הבעיה היחידה שהוא קצת כואב בעיניים,מה ניתן לעשות?

• 7 תגובות
    • 1.1k צפיות
  2. Started by omrit,

אני מחפשר מסך 23/24 אינץ' ב 800-1000 ש"ח לשימוש סטודנטיאלי. חשבתי על ה LG 2360T- שעולה 849 ש"ח או על ה LG 2380V- שעולה 949. אשמח לשמוע חוות דעת כמו כן גם על אופציות של מסכים של 1920X1200 בהנחה וקיים משהו כדאי יותר. תודה!

• 4 תגובות
    • 1.1k צפיות
  3. באריזה של המסך יש שקית ובה יש פלטה מברזל ואיתה 4 ברגים... אין לי מושג למה זה. הסתכלתי בכל החוברות של המסך ואין שום איזכור לזה... יש מצב שאולי אני מרכיב את הפלטה הזו על הקיר ויכול לחבר את המסך אליה? בעיקרון אני מחפש אפשרות להרכיב את המסך על הקיר בשביל לראות סרטים.... אבל אין לי מושג איך.

• 3 תגובות
    • 1.1k צפיות
  4. היום הייתי בחנות LCDTV, באתי כדי לראות את 2007FP ואת הדגם הנחות יותר בגודל 22 אינ'ץ. אבל המסך ה24 היה נראה לי גודל שהרבה יותר יכול לספק אותי. המטרה שלי זה לחבר אותו למחשב ולXBOX360 (את הXBOX עדיין לא קניתי). למעשה בגלל הXBOX אני מעדיף מסך 24 במקום 22. ממש אהבתי את המסך, הרזולוציה והאיכות שלו כולל הפיצ'רים הרבים שיש בו באמת מעולים. אבל יש דבר אחד שהפריע לי. הקטע שהוא נראה גדול מידי בשביל שימוש כללי במחשב ובעיקר לכתיבה וקריאה. בגלל הרזולוציה הגבוהה האותיות נראות קטנות מידי, ואני חושש שכשאני ארצה להשתמש במחשב בקריאה וכתיבה אז לא יהיה לי נוח לקרוא אותיות כלכך קטנות במסך כזה גדול ואאלץ לקרב אותו אליי במידה רבה ולא נוחה. אני יודע שיש אפשרות של הגדלת גודל אותיות DPI בווינדוס, וג…

• 8 תגובות
    • 1.1k צפיות
  5. Started by Lalin,

היום יש לי מחשב נייד בעל מסך 15" ואני רוצה לשדרג את מסך המחשב. שימושי הם: תכנות עם הרבה שורות קוד- ולכן עדיף לי מסך בעל גובה גבוה ככל האפשר לצפיה מקרוב. קצת גרפיקה לחובבנים (פוטושופ, פרימייר). צפייה בסרטים HD. מסך רחב לכדי השוואה בשני עמודי אינטרנט. התקציב שלי הוא בסביבות 2000-2500 ש"ח. שאלה תיאורטית : במידה ואחליט על 26 " של סמסונג T260- יש לו רזולוציה של 1920x1200כמו של 22" מסויימים. בגלל שהמסך שלו מוגדל יחסית ל-22" אקבל תמונה פחות חדה. ולכן נשאלת השאלה: האם צפיה מקרוב במסך כזה לא תהיה בעייתית מבחינת העיניים ? אנשים- אל תפחדו לענות ...

• 5 תגובות
    • 1.1k צפיות
  6. Started by yalkobi,

במידה ואין הבדל בכסף איזה מסך עדיף הדל 23 או ה 24 אני ירכוש מאילת שך 23 עולה 745 24 עולה 1064

• 0 תגובות
    • 1.1k צפיות
  7. Started by enzo,

http://www.cnettv.com/9742-1_53-31908.html?tag=cnetfd.vid "ה"-מסך למשחקים רק צריך למצוא מקום וכסף

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  8. Started by raiman1,

מי יותר טוב? ועפ"י אילו קטגוריות נמדדים מסכים אלו?

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  9. Started by guyishai,

שלום, כבר כמה זמן אני שוקל להחליף את המסך CRT 17" הותיק שלי ב-LCD חדש. חשבתי שאם כבר אחליף אותו, אז אחליף ל-LCD גדול איכותי, כמו ה-2007FP או WFP שכולם ממליצים עליו פה, אבל אני לא בטוח לגבי שני דברים: 1. האם הכרטיס מסך שלי - GF6600GT - יוכל להחזיק בכבוד רזולוציות גבוהות במסך של 19" או 20", או שאני ארגיש פגיעה ניכרת בביצועים במשחקים? 2. האם לא תהיה ירידה באיכות התמונה, במהירות התגובה וכו', ממה שאני רואה כיום ב-CRT שלי (שנמצא במצב טוב בסה"כ)? אני שואל זאת, כי מעיון בפורום הבנתי שהרבה מסכי LCD נותנים איכות תמונה פחות טובה מ-CRT, ושמומלץ לקנות אותם רק אם ה-CRT מטושטש או דפוק... הדגם של ה-CRT שלי הוא Samsung SyncMaster 750s. מה אתם אומרים? בתודה, גיא.

• 9 תגובות
    • 1.1k צפיות
  10. יש לי dell 2709 ישן (בן 5) בעל קורא כרטיסי זיכרון מובנה בצד הצג. כיצד הוא מחובר למחשב? יש לי את חיבור ה USB בין המחשב למסך והוא תקין ועובד אך בלוח הבקרה (WIN7) לא מופיע לי שום קורא כרטיסים. האתר של dell הוא זוועתי ולא נותן סיוע או דרייורים, הם מציעים להתקין תוכנה משלהם ל"סיוע" בהורדת הדרייורים ובשלב הזה ברחתי משם...

11. Started by Chymes,

אני מחפש מסך רחב איכותי בעיקר בשביל סרטים ואינטרנט. יש המלצות?

• 6 תגובות
    • 1.1k צפיות
  12. אני מעוניין לרכוש מסך, אשר ישמש אותי למשחקים, סרטים ועבודה. כרגע אני משתמש בשני מסכים - מסך טלויזיה 32 שמחובר למחשב + מסך 19 שטוח של MAG 1400x800 אני מעוניין במסך אשר יחליף את הטלויזיה. חשוב לי שבנוסף לאיכות התמונה, המסך יהיה נוח לקריאה. המחשב משמש ברוב השבוע לקריאה ולכתיבה, ושימוש באפליקציות משרדיות. דרך אגב, מפרט המחשב: Q6600 מומהר ל 3.11 4G RAM Sapphire 7700 HD Edition 1GB לעניין: נתקלתי בכמה מסכים במחירים דיי זולים באתר של האוניברסיטה הפתוחה: מסך "23.6 MAG LED IPS H2204 FULL HD 669 ש"ח מסך מחשב 22 אינץ' Samsung סמסונג דגם S22b300B 599 ש"ח מסך מחשב 24" LED 1080*1920 innova 650 ש"ח האם המסכים האלה שווים משהו ? המחיר טוב ? העדפה שלי למסך גדול ככל האפשר, האם ה Innova…

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות
  13. היי, אז זהו - הרכבתי את המחשב ואני מבסוט... עכשיו אני מחפש מסך שיתאים: בקצרה... חובה FreeSync, יש RX480 (מה שאומר שחובה שיהיה DP במסך). לא אכפת לי ממש מ Hzים גם עם 60Hz אני יכול להסתדר. רזולוציה מקסימלית מועדפת תהיה UltraWide - מוכן לשמוע גם על 1440p אם המחיר ממש פצצה - העיקר שיהיה מעל 1080p ועדיף שיהיה פחות מ 30 אינץ'. אני מחפש גם בעצמי, אבל אשמח לעזרה.... תודה מראש!

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות
  14. Started by ilanb0,

הנ"ל שרת ומשרת אותי באמונה כבר מספר שנים. היום התחיל להשמיע רעשים מכיוון פנים הקופסא ומתברר שיש איזושהי בעיה במחבר החשמלי. הכבל החשמלי שמתחבר למסך משמיע רעשים ("רעשי חשמל") ואף הקפיץ לי את הפקק בבית הבוקר (היה בום די חזק מחיבור החשמל). אחרי שנתתי לראש הכבל להתקרר קצת, חיברתי את הכבל שוב, ובינתיים תקין. אבל מדי פעם משמיע הרעשים ואז אני ממהר לנתק המסך מהחשמל. האם שווה תיקון העניין הזה? אני רוצה לציין שהכבל המקורי של המסך לא מתפקד עם המסך, ואני עובד עכשיו עם כבל דומה/זהה, ששייך למדפסת שלי, משמע, הבעיה אינה בכבל אלא במסך. אז כאמור, המסך בינתיים עובד, ואין כרגע רעשים, אבל מפחיד אותי להשאיר המסך דולק ללא הגחה - שלא יעשה לי קצר. האם לתת לתיקון, או לקנות חדש?

• 3 תגובות
    • 1.1k צפיות
  15. מה שאני רוצה מהמסך שיהיה מעולה למשחקים וסרטים , שיהיה רחב ושיהיה בעל פאנל איכותי (לא TN) . וכמובן שמחירו יהיה עד 2500 בחנות אמינה ולא איזו סתם חנות גרועה תודה רבה

• 9 תגובות
    • 1.1k צפיות
  16. Started by YarYar,

אוקי... פתאום לפני בערך שבועיים באתי להדליק את המחשב, והמסך לא נדלק. כיביתי אותו והדלקתי שוב והפעם הוא עבד. מאז תמיד אחרי שאני מכבה את המסך או את המחשב ליותר מכמה דקות ואז שאני בא להדליק הוא לא נדלק. הוא פשוט עושה רעש כזה כאילו הוא משנה רזולוציה והאור הירוק נדלק לחצי שניהי ונכבה. עוד פעם עושה רעש כאילו הוא משנה רזולוציה והאור הירוק נדלק לחצי שניה ונכבה. רק אחרי כמה פעמים שאני מכבה את המסך ומדליק אז הוא נדלק... וכל הזמן הבעיה מחמירה! לפני שבועיים כיביתי והדלקתי רק איזה 4 פעמים והוא נדלק, ועכשיו אני מוצא את עלמי יושב עליו 5 דקות מנסה להדליק אותו... וגם שהוא מכובה הוא עושה כאלה רעשים כאילו שהוא מחליף רזולוציה אבל קצרים כאלה... זה רק מתי שהנורה הכתומה דולקת... (אם אני מכבה או…

• 3 תגובות
    • 1.1k צפיות
  17. Started by zorgi,

אני מעוניין ליקנות מסך בתקציב של עד 1100 שח' .אני מעוניין במסך שלא תהיה איתו בעיה כשצופים בו בזויות שונות עד כמה שניתן. מעבר לכך שיהיה 19,20 אינץ . מבקש את עזרתכם, תודה.

• 6 תגובות
    • 1.1k צפיות
  18. Started by broshi,

אני מתלבט לגבי רכישת מסך חדש - האם לרכוש מסך "רגיל" או "רחב". מה היתרונות והחסרונות של כל אחד מהם?

• 5 תגובות
    • 1.1k צפיות
  19. קניתי את ה- samsung 2243BW ויש לי כמה שאלות: איך מעבירים לPIVOT? רוב הסרטים שלפחות בדקתי לא מתאימים לגודל של המסך (אני משתמשת ב- bsplayer) וכשאני מנסה להתאים אז הכתוביות לא נכנסות במסך יש מה לעשות עם זה? תודה לעוזרים =]

• 8 תגובות
    • 1.1k צפיות
  20. ברצוני לרכוש את המסך הנ"ל Dell 2407WFP חשבתי על לקנות אותו בחו"ל. והאם מישהו יודע כיצד מחושב המיסים על המסך? האם היא מתוייגת כטלוויזיה ואז המיסים עליה הם כ-33% או שהיא מתוייגת כחלק ממחשב, ואז המיסים עליה הם 15.5% ויש שלושה אפשרויות לרכוש את המסך(בהנחה שיש רק מע"מ) או דרך איביי שהמסך ככה עולה 3100 ש"ח או דרך חנות פיזית בארה"ב ולשלוח ישירות לארץ דרך FEDEX שבה המחיר יעלה 3400 ש"ח או שלרכוש דרך דל וחנויות נוספות, ולהשתמש במשלוח דרך MUSTOP שמעביר לארץ. בנוגע לאחריות, אני יודע שבארץ יש אחריות, אבל האחריות אחרי קניית המסך והגעתו ליידים שלך היא על 6 פיקסלים ומעלה. מהבחינה הזאת, אני מוכן לספוק את אובדן האחריות. השאלה היא כיצד אני מקבל את המסך, מה הסיכוי לקבל מסך שיש בו יותר מ2-3 פ…

• 5 תגובות
    • 1.1k צפיות
  21. המספר סידורי הוא CZ-0HM064-74263-7CJ-18RL אני רוצה לדעת מאיזה מפעל הוא ואיזה פאנל יש לו... תודה לעוזרים

• 3 תגובות
    • 1.1k צפיות
  22. הרכבתי מחשב ב skypc ושביררתי איתם בטלפון - מסתבר שאין להם במלאי את המסך המבוקש (Samsung 226BW) , בכל מקרה הזמנתי מהם את שאר המפרט. מישהו יודע על חנות אמינה וזולה באיזור המרכז (נתניה----->ראשון) שאוכל לקנות ממנה את המסך המבוקש ולקבלו במהירות האפשרית? בבקשה תציעו... המחיר הזול בזאפ כרגע: 1578 ש"ח מאתר" וולקום" או 1599 דרך "אלוף מחשבים". מישהו התנסה בקנייה בהם בעבר? עדכון - אין גם ב"אלוף מחשבים" לעת עתה...

• 13 תגובות
    • 1.1k צפיות
  23. Started by Yakim Peled,

1. מצאתי מישהו שמוכר את המסך הזה (בן שנה, במצב מצויין) ב-2500 ש"ח ואומר שהוא יכול לרדת עוד קצת. האם זהו מחיר סביר? אם לא, מהו מחיר סביר למסך הזה? 2. המחשב שלי אינו חדש (3 שנים) ואינו משוכלל אבל הוא ממלא את צרכי (בעיקר עריכת תמונות). אם אחליט לקנות את המסך הזה (אני עדיין עם CRT), האם אצטרך לעשות שידרוגי חומרה? תודה מראש.

• 14 תגובות
    • 1.1k צפיות
  24. Started by robin7,

אשמח לקבל פרטים עליו,האם יש איתו בעיות מיוחדות? והיכן ניתן להשיגו במחיר נמוך תודה

• 8 תגובות
    • 1.1k צפיות
  25. Started by bennnn,

bהיי איך המסך הזה?האם הוא עדיף מכל מסך סמסונג שאינו לד????

• 0 תגובות
    • 1.1k צפיות

דיונים חדשים בפורומים