מסכי מחשב
מסכי מחשב מומלצים, סקירת מושגים, המלצות רכישה - כל השאלות והתשובות
15,875 דיונים בפורום זה
-
-
מה הולך היום יותר ומה עדיף? לפי הבנתי בעתיד הקרוב הרחבים יכנסו יותר ויותר עד שישארו רק הם לא? ומה בקשר לגדלים? 19 או 21 כבר? תודה..
-
- 10 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
היי :ם אני רוצה לקנות בימים הקרובים מסך חדש למחשב שלי. חשבתי על LCD 19, כנראה רחב (אני בעיקר גולש באינטרנט ועושה עבודות משרדיות שונות, אבל גם משחק במחשב הרבה...) התקציב שלי הוא 1200 שקלים פחות או יותר, אבל אחרי שראיתי את האפשרויות השונות, אני מוכן לחרוג לאיזור ה1400-1450 אם זה באמת שווה את זה. חשוב שהוא יהיה שחור :-X (ממה שראיתי רובם שחורים או כהים אז לא תהיה בעייה) ומה שבאמת חשוב - שתהיה תמונה שתראה טוב (עד כמה שניתן בתקציב... :\), ושלא יהיו מריחות במשחקים! ה931BW נראה טוב מאוד, וגם ה1960TR (ממה שראיתי עד עכשיו). אשמח לקבל קצת מידע ו/או המלצות מאנשים שמבינים בתחום תודה :-*
-
- 10 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
-
אז ככה , אני מקבל הנחה גדולה על החברות הבאות : סמסונג אסוס מאג LG השאלה איזה מסך עדיף מבין החברות האלו , עד 2000 שקל ( לפני הנחה ) ? לשימוש עיקרי של משחקים וסרטים אני לא חייב מסך רחב תודה, דור [עריכה: אפשר גם של DELL ]
-
- 7 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום רב, לצערי אחרי שהספק משך אותי חודש אני חושש שאני לא יקבל את הDELL 2007 FP שלי . בגלל שאני חייב מסך ונשבר לי לחכות, אני מבקש את עזרתכם בלבחור אחד. התקציב הוא עד 2300 (המחיר של ה2007 FP). המועמדים: Dell 22" LCD E228WFP שנמכר ב1700 ש"ח במגה CHIMEI 221d 22 שנמכר בKSP ב1390 ש"ח יש חנות אחרת חוץ מKSP שמוכרת אותו? Samsung 226BW 22 אשר מחירו התחלתי הוא כ2000 ש"ח. יש ביותר זול? אני מודע לכך שהמסכים לא משתווים לאיכות של ה2007FP (שאני לא הולך לקבל) ושהפנל הוא TN הנחות. אם מישהו יודע איפה בצפון ניתן לרכוש את ה2007FO במחיר סביר עד 2400 אשמח לשמוע, לפנדה אין במלאי ולא יהייה בקרוב. שימושו של המסך: הם אינטרנט, אופיס וקצת גראפיקה לא משהו שמחייב מסך CRT טוב. תודה על העזרה
-
- 7 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום קניתי לפני כחודש מסך נוסף VP191b של Viewsonic. (יד שנייה, עדיין באחריות) כששמתי את שני המסכים אחד ליד השני, ראיתי שיש בינהם הבדלי צבעים וקונטרסט. הראשון (זה שאני רכשתי מהחנות) מראה תמונה יפה וחדה, בעלת צבעים חדים וברורים. השני (זה שקניתי יד שניה) מראה תמונה צהובה, הלבן הוא לא לבן, והצבעים הם לא טבעיים. למרות ששיחקתי עם ההגדרות, צבעים, וכל מה שאפשר (כולל חזרה לתכונות שמורות מהמפעל) המסכים לא זהים. לקחתי את המסך השני לאומניטק, למימוש אחריות, יחד עם המסך הראשון. כדי שראו את הבדלים. לאחר שעתיים של הסברים הם הסכימו שיש הבדל בין המסכים. אך הם רוצים לבדוק האם זה נובע מפאנלים שונים (כלומר שיש לשני המסכים פאנלים לא זהים) ... הסכמתי שהם יפרקו את המסך השני (זה שיש לו ב…
-
- 5 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
מעוניין לקנות מסך שיעבוד על הסוני שאני עומד לקנות סוני 3 האם הסוני 3 יכול להתחבר אל המסך מאחורה ביחד אם המחשב ? סתומרת שאני יכול לשחק במחשב ולאחר מכן אם בא לי לשחק בסוני אני מכבה תמחשב נגיד ומדליק תסוני מבלי לשחק ( לנתק ולחבר ) את הכבלים מאחוריי המסך כל פעם? שאלה שנייה איזה מסך אתם ממליצים לסוני ומחשב ביחד במידה וזה אפשרי? התקציב עד 2000 שקלים חשוב שיהיה חדות טובה...
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
כפי שרשום אני צריך מסך עם רזולוציה כמה שיותר גבוהה מהירות ריענון כמה שיותר טובה וצבעים כמה שיותר אמיתיים, שזה אומר עדיפות לLCD כנראה אני אשמח להמלצות ותודה מראש על העזרה
-
- 10 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום לכם, יש לי שאלה התחדשתי לפני כמה ימים בAMD R9 290OC שך גיגהבייט ויש לי מסך אחד של 42 אינץ של 75 GHZ ויש לי מסך של מחשב של LG 23 רזולוציה 1650X1050 השאלה שלי היא כזו האם היא טובה בשביל משחקים? או שעדיף למכור את מה שיש וללכת על שני מסכים של P2314H של
-
- 4 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום אני מחפשת מסך איכותי עד 3500 ש"ח השימושים הם: עיצוב גרפי לאינטרנט, עיצוב גרפי לדפוס, עריכת טקסטים במעבד תמלילים, קריאה באינטרנט, צפיה בסרטים חשוב לי מסך כמה שפחות מעייף לעיניים לעבודה ממושכת, חשוב לי הדיוק של הצבעים לעבודות דפוס, שהתוצאה תהיה דומה כמה שאפשר למסך גם בלי כיול מקצועי. אני לא עושה הרבה עבודות לדפוס אבל מה שאני כן עושה הוא ברמה מקצועית לגמרי. כרגע מדובר על ספר שיש בו הרבה צילומים, וממילא לפני ההדפסה אני מוציאה אייריס בבית הדפוס. מתלבטת בין הדגמים הזולים יותר של eizo, לבין Dell U2410 קראתי הרבה בפורום ולא הצלחתי להחליט מה הכי מתאים לצרכים שלי. אשמח אם מישהו יכול להאיר את עיניי תודה!
-
- 5 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום. בבעלותי מסך Samsung SyncMaster 930B, כבר למעלה מארבע שנים. לאחרונה הוא החל לעשות לי בעיות סנכרון עם הקלט מהמחשב - לוקח לו הרבה מאוד זמן עד שהוא מחליט להידלק ולהראות את הקלט מהמחשב, ובינתיים רק רואים את הנורה שלו מהבהבת. הוא מתפקד בסדר גמור כשהוא סוף סוף נדלק, אבל הבעיה בהחלט מעצבנת. הבעיה קורה כל פעם שהוא צריך לקלוט סיגנל חדש מהמחשב - למשל שינוי רזולוציה והדלקת המסך אחרי שהיה כבוי \ נכבה אוטומטית לאחר פרק זמן מסוים. אודה אם תוכלו לעזור לי.
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
היי חברים, מישהו יודע מתי ה-Samsung CRG9 יתחיל להימכר בארץ? יש תאריך השקה צפוי?
-
- 0 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אני חייב לספר לכם על בעיה מוזרה מאוד שקוראת אצלי. יש לי מסך מחשב של חברת TCL 24 אינצ' שעובד ב-HD מלא. אני מחבר אליו כבל HDMI היישר ממיר HOT. אני עובר על כל מיני ערוצים והכל סבבה ואין בעיה ומועלם לא הייתה בעיה. עד אתמול. אני עובר על ערוץ נשיונל ג'יאוגרפיק HD ופתאום המאוורר של המסך התחיל לעבוד ולקרר אותו. זה מעצבן כי בעצם נראה כי זה מאוורר מעפן שעושה ממש רעשים מעצבנים כאילו הוא תקוע. אני עובר לערוץ HD אחר ונהיה שקט ורואים כמו שצריך, עובר לסתם ערוץ והכל בסדר, עובר לעוד ערוץ HD והכל בסדר. משום מה רק כשאני בערוץ NG HD יש בעיות עם המסך... מאוד מוזר...
-
- 0 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום , לפני חודשיים קניתי מחשב מאוד חזק אותו אווסף תכף עם המפרט. יחד איתו נרכש ה DELL ה 2408fwp , עם ה input lag הגבוה, המסך המדהים לא כל כך היה לי נוח במשחקים בזמן אמת ברשת ,ולכן נתתי אותו כרגע לאבא שלי. השאלה העומדת בפניי כרגע , האם ללכת על מסך CRT בכדי להנות מאיכות תמונה טובה , יחד עם 100 HERZ , או לפי השמועות של היום האם יש מסכי LCD שמספקים 100 HERZ? ואם כן ,איזהו דגמים? אערוך את ההודעה עוד מעט עם עוד פרטים, להד.[br]פורסם בתאריך: 19.10.2008 בשעה 15:25:59 המפרט שנקנה לפני חודשיים.http://tms.co.il/preview/spec/y8hpcd4w
-
- 5 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
יש לי כמה בעיות עם מסך CHIMEI כאשר אני מפעיל שומר מסך המסך מתחיל לרצד ולהכבות אותו הדבר קורה בכמה מסמכי אקסל כאשר אני מתחיל לגלול במסמך האם מישהוא מכיר בעיה במסך הזה או שיש בעיה בשימוש ב HDMI כחיבור מסך למחשב ? תודה על העזרה
-
- 0 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום, מאחר ואני מתעניין לאחרונה במסכי LCD לצפייה בסרטים, וכבעלים של 2007WFP, עלה לי הרעיון לחבר מסך של מחשב למחשב ולממיר... כייוון שהמרחק צפייה שלי הוא 3 מטר אני מתעניין רק ב26-27 אינץ'.. השאלה איך תתקבל התמונה מהממיר, כי כרגע אני רואה על הפנים כשאני מחבר את הממיר ל 2007WFP... אבל בשידורים מהמחשב אני רואה הרבה יותר טוב מכל מסך טלויזיה תקציבי שקיים... (אני מדבר על 1080p) האם אני אוכל לחבר את הממיר ולראות באותה איכות כמו בטלויזיה? האם ישנה אפשרות לתליית המסך? כמו במסך הנוכחי שלי.. האם זה אותו הפאנל כמו של 2007WFP (שכחתי את השם סורי)?
-
- 9 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אוקיי כמו הכותרת, אני מטלבת בין: Samsung 2233SW LG L227WTP 22 LG W2243T או שאתם תציעו משהו אחר, מה אתם אומרים?? התקציב הוא 850 ש"ח פלוס מינוס. שימושים: ביתי (אינטרנט ומסמכים), גיימינג בעיקר וסרטים. תודה רבה!
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום לכולם . אשמח להמלצה למסך 20 אינץ (אני יודע שהרוב זה 19 אבל אם לא תהיה ברירה אז ניקח 19). שחור מבריק (שיהיה מרשים מבחינה חיצונית). לעבודה ממושכת מול מחשב (בעיקר אינטרנט מידי פעם סרטים וגיימינג קליל ). ובעל חיבור DVI +VGA בתקציב 700-800 , גמיש עד 850. מה דעתכם על זה ? http://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=755081 http://www.zap.co.il/compmodels.aspx?modelid=751068 הסמסונג נראה מהסדרות הישנות,אני צודק? תודה רבה .
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
מתלבט בין http://www.zap.co.il/compmodels.aspx?modelid=730537 ל http://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=720939
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
מסך לשימוש ביתי , גלישה , שידורים חיים , סרטים (בלי שימוש למשחקים כלל) , בתקציב נמוך התרשמתי ש-MUST הוא FULL HD , ו- IPS , החיבורים הקימים במחשב כיום הם VGA ו - HDMI חשוב מאוד שתהיה אחריות לבית הלקוח למקרה הצורך (ולא הבאה למעבדה ספציפית-לא נמצא במרכז - לכן VIEWSONIC כנראה לא רלוונטי) , האם שיקול חשוב ? ובשקלול הנתונים האלו והתקציב הנמוך מתלבט בין המסכים הבאים ואשמח להמלצות , פתוח להצעות גם למסכים אחרים במחיר עד 500 ש"ח HP T3M70AS - https://goo.gl/9EWSTm lenovo T2224d ttps://goo.gl/pUAbXk Lenovo LI2264D https://goo.gl/J4Rsb6 ואולי גם זה - LG 21.5" 22MP48HQ-P https://goo.gl/mK3BNP תו…
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
האם יש צגי LCD 19 שנותנים טקסט שנראה חד יותר מזה הנראה בצג CRT 19 samsung 997MB שניתן להשיגו החל מ-1100 ש"ח? או שבכל מקרה הטקסט ב-997MB עדיין חד בכל קנה מידה לעומת צגי LCD ברזולוציה של 1280 על 1024?
-
- 4 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
כמו שכתוב בכותרת, מה עדיף למשחקים בעיקר וגם לסרטים? ה1970HR או הVX922? תודה לעוזרים =]
-
- 5 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
קיבלתי כאן המלצה למסך תקציבי לפני כשבועיים ל: Xerox XG-91D . בדיקה בפורום מעלה שיש מסך דומה (מחיר וביצועים) LENOVO L192P. ראיתי ששאלו כבר שאלה דומה ,אך לא ראיתי תשובה מסודרת,למשחקים ואינטרנט מי מהם עדיף? הבנתי שלזירוקס בעיית מסך זכוכית,ובלנובו צריך להקפיד על הדגם. אז מי מהם עדיף,או שיש אלטרנטיבה טובה יותר בטווח מחירים זה?
-
- 3 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אהלן, אני רוצה לקנות מסך LCD לאמא שלי. היא גולשת באינטרנט וקוראת הרבה טקסטים באתרים שונים. לעיתים המחשב גם משמש לעריכת מסמכים למיניהם. המחשב לא משמש למשחקים וכו' בכלל. הקטע הוא שהיא לא צריכה מסך 19, זה סתם גדול מדי ואין לה טעם בזה. בטח הטקסט וכל האייקונים ייראו לה קטנטנים והיא לא תאהב את זה. הבנתי שכבר אין בכלל מסכי 17 נורמליים בשוק היום, והכל 19. כל מסך 19 עולה 1200-1300 ש"ח (נניח ה-932B שממליצים עליו פה כמסך TN טוב), וזה קצת יקר למסך פשוט לגלישה באינטרנט. הבנתי גם שמסכי ה-TN לא בריאים במיוחד. העניין הוא שמסכי MVA כמו הXEROX או הVIEWSONIC כבר מאוד יקרים, ו1500 ש"ח למסך לעבודה משרדית זה כבר ממש לא בתקציב מבחינתי. בקיצור - אין מסכי 17 נורמליים ב-1000 ש"ח בערך ? זה באמת נור…
-
- 10 תגובות
- 1.1k צפיות
-