עבור לתוכן

Featured Replies

פורסם

בעקבות הדיון עם Jabberwock אני פותח דיון למסך. מעוניין לרכוש מסך 32 אינץ' לא קעור (ניתן גם יותר אם קיים).

אני כבר די סגור על הכיוון של המסך:

https://tms.co.il/gaming-monitors/gigabyte-aorus-fi32q-32-gaming-monitor

תקציב עד אזור 1700-1800 ש"ח. המסך הנ"ל לפני כמה ימים נכנס בתקציב.

אני לא גיימר כבר המון זמן אבל אולי בעתיד ארכוש כרטיס מסך ולכן מעוניין לרכוש מסך שכבר מראש יתאים לחברה (אנוידיה או השניה) שמוכרת כרטיסי מסך עם יחסי עלות תועלת גבוה. אין לי כוונה להוציא סכום מאוד גדול על כרטיס מסך, אז הכיוון הוא יותר לכרטיס שיעלה עד 1000 או עד 1500 ש"ח.

עוד משהו קטן אם כבר פתחתי דיון - היה לי לפני כן מסך של LG אולטרה גיר 32 אינץ'. הצבעים מאוד אכזבו אותי. איך הג'יגה בייט ביחס למסכי LG? גם למה המידות מסך יחסית קטנות?

ראיתי כבר חסרון אחד שהמשקל שלו מאוד גבוה יחסית. המסך הקודם שלי שקל משהו כמו 7 קילו וזה שוקל 10 קילו.

עוד משהו קטן שאינני יודע אם חשוב - המסך יחובר ביחד עם מסך נוסף. למיטב זכרוני Asus Tuf gaming vg249q.

הצטרפ/י לדיון

בשלב זה תוכל/י להצטרף לדיון, ולאחר מכן להצטרף לקהילה שלנו. אם כבר יש לך חשבון אצלנו, אנא התחבר/י עכשיו על מנת להגיב תחת שם המשתמש שלך.
לתשומת לבך: התגובה תופיע לגולשים לאחר אישור של צוות הנהלת הפורומים.

אורח
הוסף תגובה

דיונים חדשים