מסכי מחשב
מסכי מחשב מומלצים, סקירת מושגים, המלצות רכישה - כל השאלות והתשובות
15,884 דיונים בפורום זה
-
אני כבר הרבה זמן רוצה לעבור מ"17 ל"19, המסך שיש לי היום הוא 172T של סמסונג, הבעיה שהוא המסך האחרון מסוגו שחיון (היבואן הרשמי) היה מוכן להביא זאת בשל מחירו הגבוה, בקיצור המסך הוא PVA, כשהמסכים היום בשוק הם TN, כגראפיקאי אני צריך את שני הביטים האלה (8bit) של הPVA. ולכן אני צריך ייעוץ לגבי מסך חדש, אמנם חיון לא מוכן להביא אבל פנדה כן, מה אתם אומרים על המסך הבא ? http://www.samsung.com/Products/Monitor/LCD_Digital/LS19MBPXFVXAA.asp
-
- 5 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
בבקשה שכל אחד שהתחדש עם המסך יכתוב מאיפה הוא קנה, אם הגיע פגום או לא (פיקסל מת 1 לטעמי זה פגום, לטעמם של דל לא), אם כן אז מה עשיתם? תודה רבה לכם
-
- 12 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום לכולם, מצפייה בפורום זה נראה שלתקציב של בערך 1000 ש"ח ושימוש של גלישה,סרטים,משחקים לא כבדים המסך הזה מומלץ. במיוחד לאחד שיושב המון שעות מול המסך. אם אני טועה אשמח לחוות דעת. אני צריך את עזרתכם בהמלצה היכן לקנות את המסך הזה? אני גר בת"א אשמח למקום קרוב. אשמח לשמוע מהיכן אתם קניתם ושבאמת מקבלים את המסך חדש ואין מה לדאוג. בנוסף ראיתי ש KSP שזאת חנות שממש קרובה אלי, האם אתם ממליצים? תודה רבה
-
- 2 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אם כן, האם יש לי מקום לחשוש משום שבמבט מהצד על רקע שחור לא מופיעה שום הילה סגולה? תודה מראש.
-
- 12 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
הבנתי שה-Dell הכי טוב. אבל רבאק - 3000 ש"ח... מה העדיפות השניה? מחשב בעיקר למשחקים, אבל גם אינטרנט וסרטים.
-
- 10 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
מחפש מסך בעל רזולוציה של 1200*1920, תקציב בסדר גודל של 1300 ש"ח, כמובן שאם יש משהו מומלץ בפחות אז מעולה. המסך נועד לצרכי עבודה ובדיקות ספציפיות ברזולוציה זו. בתודה מראש לעוזרים
-
- 3 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום, אני רוצה לקנות מסך גיימינג, אני אעשה איתו עוד דברים כמו עיצוב וסרטים ואני מאמין שמסך שטוב לגיימינג יתאים גם לזה. הקריטריונים שלי הם כאלה: רצוי משהו שיצא בשנה האחרונה (אוהב להשאר עדכני) פורמט 16:9 רזולוציה 2560X1440 או יותר גודל 27" או יותר PIVOT ותמיכה בתקן VESA זה גם משהו שאני אוהב אני לא מבין הרבה בתכונות האחרות של מסכים לכן אני צריך המלצה למסך גיימינג שיעלה 4000 ש"ח פחות או יותר. אני נוסעה לאילת בקרוב, אז אם אני אוכל לקנות אותו שם במחיר נמוך יותר זה יהיה מצוין. תודה מראש!
-
- 7 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
תקציב: 800-1100 עדיף כמובן לחסוך כסף במקרה שזה לא פוגע באיכות של המוצר שאני מקבל... אני מתלבט בין ה-b2030 ל-b2230 ל-p2250 ל-ex2220 ל-2009wa סכום הכסף זה לא הגורם יש לי מספיק כסף בבנק לקנות 26 אינצ' אבל זה לא הרעיון, הרעיון לקנות מסך טוב ואיכותי במיוחד (וגם יפה) שישמש אותי למספר שנים טובות, שישמור על העניים שלי למה כבר יש לי משקפיים ואני לא רוצה שהמספר יגדל... ורזולוציה רק 16:9... את האמת אני נוטה לכיוון ה-ex2220 בגלל שהוא led אבל הוא חדש ואני רוצה לראות סיקורים... אני לא קונה עכשיו אלה יותר לקראת יוני-יולי מקסימום אוגוסט לא מאוחר יותר ככה שיש לי זמן לחשוב ולחכות... אני עדיין לא סגור בין 20 אינצ' או 22 אינצ' אז אם אפשר לעזור לי לקבל החלטה על שני הגדלים אז או שהמסך 20 אינצ'…
-
- 0 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
איך הדגם הזה? יש קצת פרטים עליו ראיתי פה שיש ביקורת על samsung T220 יש הבדל בינו לבין ה-P או שזה אותו דבר? תודה מראש!!
-
- 4 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
http://www.techpowerup.com/99795/Editorial_Samsung_or_How_To_Do_Outsourcing_Wrong.html כותב מעולה, היה מאוד משעשע לקרוא את המאמר. מתאר מה קרה עם מסך ה-30" שלו שהתקלקל.
-
- 0 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום לכם, אני מתכוון לרכוש מסך Dell 200fp מחר ואני באי ודאות בנוגע לתקלות/פגמים במסך. הבנתי שהמסך איכותי וטוב, אבל בכל זאת במקרה של תקלות כגון: פיקסלים שרופים, דליפת אור, נצנוץ, השתקפויות וכו'- מה המדיניות של היבואנים/Dell בנושא? האם אני זכאי למסך חדש במקום/תיקון הבעיה? כיצד אני בודק תופעות כמו: ניצנוץ/דליפת אור והשאר בחנות עצמה? הבנתי היטב מהן התופעות אבל לא הבנתי איך לבצע אותה בפועל. לגבי הפאנל-השימוש שלי במסך הוא בעיקר למשחקים ושימושים משניים הם: סרטים וגלישה באינטרנט. הבנתי שהפאנל הטוב עבורי הוא IPS, אך אף חנות לא מתחייבת לפאנל הנ"ל. האם אני יכול לבדוק את סוג הפאנל לפני פתיחתו מהקופסא? הסתכלתי בקופסה ויש בה מעין מדבקה עליה יש קודים ומשהו שנראה כמו מס' סידורי והציון…
-
- 2 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
מישהו מכיר את ה-227WT ויכול להמליץ (או לא להמליץ) עליו? האם הוא עדיף על ה-2253BW?
-
- 5 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
האלן, אני מחפש לשדרג הגודל של המסך שלי מה ה-23 שיש לי היום לאזור ה 27 אני חושב שזה יהיה נהדר, בכל העניין של רזולוציה זה קצת פחות משנה עם זה יהיה 1440 או 1080P עיקר החשיבות זה לבן.... או לכל הפחות צבע אלומיניום מתכת מבריק שכזה התחלתי כבר להחליף הכול ללבן מאז שיש לי את ה R4 לבן ככה שנשאר עכשיו רק מסך ומקלדת (בעיה אחרת) בכל אופן מה שבעיקר מעניין אותי זה שיהיה לבן ולכן חשבתי על מסך קוראני מאיבי YAMAKASI CATLEAP למשהו יש דעה על המסכים של החברה הזו?צפוי מכס מעם? חשבתי גם על אפשרות לרכוש 2 מסכי 22-24 שראיתי שאפשר להשיג בארץ אבל אני חושב שזה לא יהיה הכי נוח מה דעתכם?ובכלל המלצה על מסך אחר תודה רבה!
-
- 1 תגובה
- 1.2k צפיות
-
-
איך אני יודע שמתוך הנתונים הנ"ל אני יקבל את המסך עם הפנל : ה-S-IPS Features & Benefits * Monitor size and type : 20.1" Flat Panel Display / Active Matrix TFT - Desktop * Resolution : 1680 x 1050 Pixels * Response time / Brightness / Contrast Ratio : 16ms / 300 cd/m² / 800:1 * Dimensions (WxDxH) : With Stand: 472.7mm x 177.7mm x 332mm to 513mm * Weight : 6.5 Kg * Features : 100mm VESA® Mounting, Antiglare with Hard-coating 3H, Includes Height Adjustable Stand * Port(s) Total ( Free ) / Connector Type : 15-pin D-Sub / DVI-D / S-Video /Composite Connectors * Dot Pitch : 0.258 mm (Pixel Pitch) * Compatibility : PC * Warranty : 3-Year
-
- 12 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אני מחפש מסך גדול (22 אינץ') והתקציב שלי מאוד מוגבל - 1350 ש"ח המסך הזה הוצע לי במחיר של 1280 ש"ח, אני מעוניין לדעת האם הקנייה כדאית, השימושים שלי הם קצת משחקים, סרטים, מוזיקה ואינטרנט. בתודה מראש לכל העוזרים.
-
- 13 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום רב, אני משתמש כרגע במסך 26" - ואני אשמח לשדרג בעוד כמה אינצ'ים (עד 30"). שאלתי היא האם יש במחיר סביר (עד 3000 ש"ח) מסך LED גדול משלי - או מנגד 30" ברזולוציה של 2560 במחיר כזה ?
-
- 0 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
באיזה אופן רצוי לנקות מסך LCD מאבק וכתמים ? יש איזה חומר או תרסיס ניקוי מתאים ?
-
- 8 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
ראיתי שרצו כאן כמה דיונים על המסך לפני איזה 4 חודשים ורציתי לשמוע קצת חוות דעת לפני שאני קונה קודם כל איך הוא מבחינת איכות וגודל? עד כמה הוא באמת שווה את הכסף? ובקשר לפיקסלים מתים, אני מזמין אותו מחול ורציתי לברר מה הסיכוי שהוא מגיע עם פיקסלים מתים? ואם למשהו יש מוסג לגבי אחריות בארץ?
-
- 7 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
מרחק ישיבה מהמסך הוא כ-60 סמ. לא יודע מה הגודל האידיאלי, 27'? מעדיף מסך עם איכות\דיוק צבע גבוה ויכולת כיול\מגיע מכויל. העדפה למעמד מתכוונן בגובה (שלא ישב על ספרים וקופסאות כמו המסך הנוכחי..) חשוב שיהיה זמין לרכישה בארץ. אשמח למספר דגמים ומחירים
-
- 3 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום לכולם, מחפשת מסך מחשב בגודל של 21'' עד 23'' לצורך לימודים ומדי פעם צפייה בסרטים. יש לציין שבלימודים (אני סטודנטית להנדסה) אני מבלה המון המון זמן מול המחשב, לכן רצוי שהמסך יהיה מותאם לישיבה של שעות מרובות. המסך אמור להתחבר למחשב הנייד. תקציב נמוך, מוכנה להשקיע גג 600 ש"ח. רצוי שלא יתפוס הרבה מקום על השולחן (לפחות מבחינת העומק כולל המעמד). אשמח להמלצותיכם. חג שמח!
-
- 6 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אני חייב לספר לכם על בעיה מוזרה מאוד שקוראת אצלי. יש לי מסך מחשב של חברת TCL 24 אינצ' שעובד ב-HD מלא. אני מחבר אליו כבל HDMI היישר ממיר HOT. אני עובר על כל מיני ערוצים והכל סבבה ואין בעיה ומועלם לא הייתה בעיה. עד אתמול. אני עובר על ערוץ נשיונל ג'יאוגרפיק HD ופתאום המאוורר של המסך התחיל לעבוד ולקרר אותו. זה מעצבן כי בעצם נראה כי זה מאוורר מעפן שעושה ממש רעשים מעצבנים כאילו הוא תקוע. אני עובר לערוץ HD אחר ונהיה שקט ורואים כמו שצריך, עובר לסתם ערוץ והכל בסדר, עובר לעוד ערוץ HD והכל בסדר. משום מה רק כשאני בערוץ NG HD יש בעיות עם המסך... מאוד מוזר...
-
- 0 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
היי! אני מעוניין לקנות מסך LCD 19" של חברת SONY... אני מתלבט בין 3 דגמים.. והם: SDM-E96D SDM-S95DR SDM-S95A אם למישהו יש המלצות.. המחירים דיי דומים.. הפרשים של עד 100 שקל.. האם שווה את ההשקעה? שלושתם 8MS.. אבל יחס הניגודיות שלהם שונה (1:550,1:600,1:1000) והחיבורים.. רק ל2 יש DVI.. אם תוכלו לעזור לי אני אודה לכם מאוד!
-
- 5 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום אני מחפש מסך למשחקים ואך ורק למשחקים, 24 אינץ. עד 1500 שקל אפשר חריגה של עד 200 שקל אבל רק זה אם זה ממש ממש משמעותי. שאלה האם שווה לקחת LED? חשוב לי כמובן מסך FULL HD אם ניגודיות טובה. תודה רבה לעוזרים.
-
- 4 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
Dell UltraSharp U2412M או U2414H יש לי את 2412 ואני דיי מרוצה אבל השאלה האם החדש טוב יותר, כי ראיתי שהרזולוציה דווקא קטנה ממה שיש לי וגם עוצמת הארה
-
- 1 תגובה
- 1.2k צפיות
-
-
לפני חודש-חודש וחצי קיבלתי מחשב חדש, ועכשיו הגיע תורו של המסך המחיר הוא עד 1000 ש"ח המסך ישמש לצפייה בסרטים באיכות FULL HD ומשחקים ברזולוציות גבוהות כ.מסך: PowerColor ATI Radeon 5750 1Gb GDDR5 PCI-E PO5751GD5H תודה לעוזרים.
-
- 1 תגובה
- 1.2k צפיות
-