עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

מסכי מחשב

מסכי מחשב מומלצים, סקירת מושגים, המלצות רכישה - כל השאלות והתשובות

1. שלום חברים , מחפש מסך מחשב עבור 70% גלישה באינטרנט , 30% אחוז משחקים. המסך יחובר למחשב חדש ,גימינג בסיסי (כ.מסך ATI5750) כאשר לפי מה שהבנתי לא מומלץ ללכת על מסך בעל רזולציית FHD. מבקש לדעת איזה דגם מומלץ (אני מניח 22 אינץ בלבד) יכול לבוא בחשבון בתקציב של עד 1000 שקל למטרה זו. תודה מראש, דרור.

• 4 תגובות
    • 1.1k צפיות
  2. הסתכלתי לגבי מסך מסויים ומה אני רואה, איסוף והחזרה מבית הלקוח במסגרת האחריות? לדעתי היבואן ח.י לא נותן שירות מספק בייחוד לאור המחירים האטרקטיביים שלו! BENQ ו AOC - יש את השירות הזה במסגרת האחריות. הנה אפשר לראות כאן: http://www.prad.de/en/monitore/review/2008/review-lg-l227wt.html Warranty LCD/Backlight (Years): 3/3 incl. Pickup Service, expandable on 5 years עריכה *** אני לא ילד קטן ואני לא מצפה לתשובות פסימיות (אני לא אומר ילדותיות). יש להציג את הנושא הזה בפני LG על מנת לשפר את השירות - לא מספיק שאנחנו משלמים ביד רחבה על המוצרים שלהם, לא מספיק שהמוצרים הם סוג א א, גם אין שירות הוגן! אם כולם ישתקו המצב לא ישתנה וחבל, אני לא מתכוון להסחב לאיזה מחסן עם מסך באוטובוס ולבזבז…

• 7 תגובות
    • 1.1k צפיות
  3. Started by gesha_s,

יש לי כמה בעיות עם מסך CHIMEI כאשר אני מפעיל שומר מסך המסך מתחיל לרצד ולהכבות אותו הדבר קורה בכמה מסמכי אקסל כאשר אני מתחיל לגלול במסמך האם מישהוא מכיר בעיה במסך הזה או שיש בעיה בשימוש ב HDMI כחיבור מסך למחשב ? תודה על העזרה

• 0 תגובות
    • 1.1k צפיות
  4. Started by arkadur,

כחלק מהפרוייקט החדש, אני כולל בתוכו גם מעבר לסראונד. ההתלבטות היא בין 2 דגמים של DELL, הראשון הוא U2211H, לבין הU2311H האם יש משהו נוסף מלבד אינץ וחצי, ועוד 200 ש"ח ביניהם? המלצות נוספות באותו התקציב סביב ה1K למסך?

• 0 תגובות
    • 1.1k צפיות
  5. Started by yonik31,

DELL 2416 עם רזולוציה גבוהה יותר. יש לי כרטיס מסך Nvidia Geforce 550GTX תודה מראש.

• 0 תגובות
    • 1.1k צפיות
  6. Started by nizzan7,

שלום לכולם, אני רוצה לקנות מסך 23-24 אינץ, התקציב הוא עד 1400 ש"ח. הכ.מ. הוא HIS 5770 1GB. המטרה היא הרבה משחקים וסרטים, גם עבודה עם אינטרנט ואופיס... חובה חיבור HDMI וכמובן FHD. חשבתי על המסך הבא: http://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=765588 איך הוא? אפשר לשלב מסך שיש לו גם טלויזיה? או שהאיכות תרד משמעותית? תודה, ניצן

• 3 תגובות
    • 1.1k צפיות
  7. יכולים להרוס את המסך? אני כל הזמן שם את הפלא ליד המסך והגלים האלה זה הדבר היחיד שיכל להרוס לי את המסך או הפסקות חשמל מה בדיוק יכול להרוס ?

• 10 תגובות
    • 1.1k צפיות
  8. מחפש מסך חדש לשימוש משרדי ומעט משחקים. הבנתי שהDell 2209WA נחשב להמלצה כמעט אוטומטית פה... האם ללכת עליו או שיש הצעות אחרות?

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  9. יש לי תמסך הנ"ל וכשאני לוחץ על אחד מכפתורי המגע שלו הוא רושם לי OSD LOCKED יש למשהו מושג מהזה ואיך פותרים את זה?

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  10. Started by rubin 37,

שלום, עם המסך 2209WA נתקבל גם תקליטור הוראות למשתמש. בפרק מצבי תצוגה המוגדרים מראש, יש טבלה שבה מצבי תצוגה שרשומים יותר מפעם אחת - אבל עם שינויים מסוימים. לדוגמה: מצב תצוגה : VESA, 1680 x 1050 תדרי סריקה אופקי : 65 או 82 תדרי סריקה אנכי : 60 או 75 שעון פיקסלים : 146 או 187 איזו אפשרות עדיפה? היכן ואיך בוחרים את תדרי הסריקה ואת שעון הפיקסלים הרצויים? בברכה

• 6 תגובות
    • 1.1k צפיות
  11. Started by psybrain,

יש אופציה בהגדרות LCD conditioninG מה זה אומר ?

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות
  12. אהלן שתי שאלות לפני שארכוש את המלצת הפורום, 1. במידה ואני מגלה פיקסלים שרופים - אני פונה לדל או לחנות ממנה קניתי? שואל מכיוון ששוקל לקנות באחת מהחנויות שנהוג פה לא להמליץ עליהן בלשון המעטה. אני בטוח אקבל מסך מקורי? יהיו בעיות עם האחריות? 2. מרחק צפיה - הוא הולך לשולחן בעומק של 60 ס"מ, מספיק?

• 7 תגובות
    • 1.1k צפיות
  13. Started by zniibidl,

מצאתי אותו במחיר של 1500 ש"ח הבנתי שיש לו 4MS הוא רחב וכו' וכו' וכו' השאלות שלי הן כאלה: 1. האם יש אפשרות לתלות אותו ישירות על הקיר ללא הרגלית [כמו תמונה אפשר לומר]? 2. האם הוא יתפקד לי טוב במשחקים? [אני לא משחק הרבה] 3. האם הוא יתפקד לי טוב בסרטים ובאופיס? 4. מה התרשמותכם הכללית ממסך זה? האם הוא שווה?

• 8 תגובות
    • 1.1k צפיות
  14. הי חברים, מעיון מעמיק בפורום הבנתי שהויוסוניק מסדרת VP הכי מתאים ואני די נעול עליו כרגע. עכשיו אני מתלבט בקשר לגודל המסך בעיקר עקב תחום המישחקים יש לי כרטיס מסך חזק(X1900XT) ואני מעונין לשחק על רזולוציה מינימלית של 1200*1600 עם הגדרות הפילטרים הגבוהות ביותר על איזה מסך כדאי לדעתכם ללכת ללכת מבחינת גודל? 19-20 או אף 23? האם מסכים מעל 19 ישתלמו ביחס לתמורה המיתקבלת לדעתכם? תודה ניר

• 4 תגובות
    • 1.1k צפיות
  15. כמו שציינתי בכותרת אני צריך מסך 24 אינץ' לגיימינג בעיקר , הHDMI זה לPS3 לא הצלחתי עד עכשיו להיתקל במסך ראוי. אולי אתם תוכלו לעזור. תודה

• 0 תגובות
    • 1.1k צפיות
  16. במסך דל U2412M הנייד, לא נותן רוזולוציה 1200 על 1920 , הוא נותן לי עד 1080 על 1920 . אז יש לי מחשב נייד סמסונג סדרה 9 , עם כרטיס גרפי HD 4000 הדגם הוא NP900X3F המסך הוא DELL U2412M עם רוזולוציה טבעיות של 1200 על 1920 . והוא נותן לי בהגדרות , רק עד רוזולוציה של 1080 על 1920 וככה רואים רק באופן חלקי , ואני צריך למסך 1200 על 1920 , כי ככה יראו מלא. יש לציין שעדכנתי דרייברים להכי חדשים . מה עושים? אני ממש רוצה להפעיל את המסך כבר באופן מלא! אשמח לעזרה, אני עובד עצות . תודה ויום נעים

• 8 תגובות
    • 1.1k צפיות
  17. מעניין אותי לדעת למה אין מסכי 3d ברזלוציה גבוהה של 2560x1600 שזה לדעתי הרזלוציה הגבוהה ביותר למסך מחשב יחיד. ובנוסף ללא קשר לתלת מימד למה אין מסכי מחשב ברזלוציה האמורה יחד עם זמן תגובה נמוך של 2ms וקצב רענון גבוה של 120hz או 240hz? יש איזשהי בעיה טכנלוגית ליצור מסכים כאלו ? האם יש אפשרות אבל זה יקר מידי לייצור מסחרי ? האם יש דבר כזה אבל לא לצרכן הביתי? אשמח לתשובות ענייניות

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות
  18. חבר צריך המלצה למסך 19' ומעלה לצורכי אינטרנט, גודל מסך לא משנה. והאם כדאי להוסיף עוד קצת בשביל לקבל את ה2333T של סמסונג בסביבות 700 ש"ח לצורכי אינטרנט בלבד (קריאת טקסטים). והאם כבר מוסיפים אז אולי כדאי להוסיף עוד בשביל ה DELL U2311H?

• 4 תגובות
    • 1.1k צפיות
  19. Started by ziko,

שלום לכולם מחפש לביתי מסך מחשב איכותי לעבודה יומית ממשוכת [b]בעיקר[/b] לאופיס (אקסלים, מסדי נתונים ) אח"כ צפייה בסרטים , משחקים. גודל מ-27 אינץ וצפונה 32 מקסימום - על מנת לראות מספר קבצים במסך אחד תקציב - עד 2000 ש"ח. טכנולגיית פנל - האם אני טועה ש IPS עבור אופיס עדיף על טכנולגיות אחרות נא עזרתכם המהירה תודה צביקה

20. יש לי כרגע מסך lcd בין 6 שנים viewsonic vp930 למי שמכיר, ואני מחפש כבר לא מעט זמן מחליף ראוי ואני פשוט לא מוצא. המסך הזה מפיק צבעים כל כך חדים ונעימים לעין שלא מצאתי מסך שמשתווה לו. בדקתי את ה dell U2311H, LG-IPS23V ועוד איזה מסך של סמסונג שאני לא זוכר את הדגם. אני מחליף את המסך מפני שהוא קטן כבר לדרישות שלי ( רואה הרבה סדרות, גיימיניג ועובד עם כמה חלונות פתוחים בו זמנית) יש ל viewsonic דגמים חדשים שראויים לבדיקה? לא ראיתי שאף אחד ממליץ פה עליהם. התקציב שלי הוא עד 1500 שקלים במידה וזה יהיה שווה את הכסף :-) אני מחפש מסך בגודל 23-24. תודה רבה, עמית

• 14 תגובות
    • 1.1k צפיות
  21. Started by shaibend,

שלום, אני מתלבט בין מסך 22" ל 24" התקציב שלי הוא עד 1600 ש"ח מה דעתכם? איזה מסך כדאי לקנות? samsung T240 עונה לדרישות... איך הוא?

• 11 תגובות
    • 1.1k צפיות
  22. שלום לכולם, אני מחפש מסך 19 איכותי לפי הדרישות האלו: 1. טקסטים ואינטרנט - אני יושב בערך 12 שעות ביום מול המחשב, בעיקר באינטרנט ובהפעלת תוכנות. 2. סרטים ועריכת divX - חלק מהעבודה היא בעריכת קטעי סרטים. המסך צריך להיות מסוגל לנגן קליפים ברזולוצית DVD ו-HDTV בלי בעיה. אלו בעצם כל הדרישות שלי... המסך לא ישמש למשחקים בכלל, ככה שבעיקרון מה שאני מחפש זה מסך שמראה טקסט בצורה מעולה ונוח לשבת מולו שעות רבות. אני לא רוצה להשתגע עם התקציב, אבל אני מוכן להשקיע אפילו קצת יותר מ-1800 אם זה מסך ממש טוב. ראיתי שיש מסך של Viewsonic במחיר ממש אטרקטיבי (Viewsonic VA912). למישהו יש ביקורת עליו? מספיק בשביל הצרכים שלי? המחיר נראה זול מדי בשביל Viewsonic http://zap.co.il/compModels.asp…

• 7 תגובות
    • 1.1k צפיות
  23. Started by rezorax,

אני רוצה לקנות מסך טוב ב 1500 ש"ח ואני לא כל כך מבין בזה אז אני מקווה שתעזרו לי המטרה של המסך היא גיימינג וכל מיני שטויות...

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות
  24. Started by chermesh,

מסך המחשב שלי, SyncMaster 940BW, מציג את הטקסט כמו מדפסת ישנה שהדיו שלה הולך ונגמר. האותיות מופיעות בצבע אפור (ולא שחור) ונראות פגומות, כאילו חלק מהפיקלים אינם מנוצלים. התמונה המצורפת מראה איך נראה הטקסט הנוכחי על צג המחשב. איך מתגברים על התקלה? רן [attachment deleted by admin]

• 3 תגובות
    • 1.1k צפיות
  25. Started by Spangly,

היי חברה, אני מתכונן לקנות מסך חדש ששימושו העיקרי הוא לגיימינג (בעיקר Rainbow Six Siege), יש לי 1060, i5-8400, 16GB ram. המסך חייב להיות עם 144hz. עשיתי קצת מחקר ומצאתי את המסך הזה: https://www.ivory.co.il/catalog.php?id=22797 ומסך תאום עם "27 https://www.ivory.co.il/catalog.php?id=23912 יש לכם מסכים אחרים להמליץ? האם יש חסרון בקניית ה"27? האם ה"27 יפגע בביצועים שלי בהרבה? האם יש מסך 144hz איכותי עם G-Sync בסדר המחירים שלי? (כמו זה לדוגמה: https://ksp.co.il/?uin=39089) תודה לעוזרים!

• 0 תגובות
    • 1.1k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.