עבור לתוכן

מסכי מחשב

מסכי מחשב מומלצים, סקירת מושגים, המלצות רכישה - כל השאלות והתשובות

1. Started by coorva,

שלום רב מעוניין לרכוש מסך 23" LED של ASUS שיהיה בשימוש גם למישחקים וגם לגלישה ממושכת באינטרנט עם אפשרות לקרוא טקסט בנוחות מירבית. הדגם שנתקלתי בו הוא ASUS ML 248H ורציתי לשאול אם אכן זה הדגם המומלץ והאם יש פה למישהו ניסיון איתו? כמו כן, אשמח לקבל מידע על ההבדלים בין הסדרות השונות של ASUS שגורמים לי לבלבול רב. אני מתכוון לסדרות הבאות: ML, MS, PA, VG, VH, VS תודה

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות
  2. השבוע, יצא לי להביט מקרוב על המסךשל חברת LG ה IPS236V שמבוסס פאנל IPS. מצפיה בקטע וידאו, אומנם המסך העביר צבעים בצורה טבעיות יותר, ונראה כפחות בוהק בצבעים בהירים, אבל, כל מה שקשור לגבולות צבע, נראה בו מטושטש מאוד ביחס למסכי TN שהיו לידו, והדבר חזר על עצמו שוב ושוב בתמונות רבות. גבולות צבע, אני מתכוון למעבר מצבע בהיר לצבע עמוק יותר, למשל בין צבע העור של הדמות לצבע הלבוש שחור/אדום בוהק וכו'. הדבר נראה לי מוזר ביותר, והחלטתי לבדוק את הדברים באינטרנט, ואכן יש הכותבים עליו דברים שליליים ביותר ביחס לניגודיות בכלל וניגודיות דינמית בפרט. אינני מומחה בענין, ולכן אינני יודע אלא מה שעיני ראו, שאכן התמונה שלו נראת חיה טבעית ואף נוחה יותר לעין (הוא לא בוהק כמו הTN כל פעם שהצבע בהיר),…

• 4 תגובות
    • 1.1k צפיות
  3. Started by Budabeh,

שלום אני מעוניין לקנות מסך 24" LED המליצו לי על הסמסונג BX2450.. אם למישהו יש ניסיון איתו יכול לתת חוות דעת אני אשמח מאוד.. בנוסף המלצות למסכים אחרים יתקבלו בברכה

4. Started by zzrxox,

יש לי מסך CRT של סאמסונג 19 אינץ 959NF, מסך מעולה שנמצא אצלי בשימוש לפחות חמש שנים, ללא שום תקלה עד היום, אבל מעולם לא עבר ניקוי פנימי. בימים הקרובים תיהיה לי גישה לקומפרסור אויר גדול ואני שוקל לתת לו ניקוי פנימי יסודי. רציתי לדעת האם זה מומלץ, מסוכן וכדומה.

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות
  5. Started by ackohen,

שלום, לא מזמן רכשתי מסך דל u2311, ואני מאד מרוצה ממנו. אבל... בפינה השמאלית למטה של המסך - כאשר המסך חשוך (לא כבוי) רואים בצורה מאד ברורה גוונים של אפור / לבן. כלומר בהשוואה לשאר המסך זה מאד בולט ולא נראה שחור בכלל. כאשר המסך מראה צבעים אי אפשר להבחין להבדלים בפינה. האם זה תקלה ידועה? האם זה תקלה? האם יש משהו שאני יכול לעשות בנידון בשביל לסדר את זה? עילה להחלפת מסך באחריות מצד החנות? תודה

6. Started by psybrain,

יש אופציה בהגדרות LCD conditioninG מה זה אומר ?

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות
  7. Started by Omer Shamia,

בין 1000 ש''ח ל-1300 ש''ח לשימוש בגלישה סרטים וקצת משחקים, עם פאנל ips ורזולוציה 1920X1080 איזה דגמים מומלצים לפי הדרישות

8. ייעוץ ברכישת מסך 24-27. תקציב 4-8K. לא מבריק. לא TN. לא LG. שימושים 1. אני מקבל ציטוטי מניות בזמן אמיתי, וצריך לראות ברור, גדול, ללא ברק או מריחות. 2. אני משתמש הרבה ב- WORD וחושש מפגיעה באיכות. הבעיה העיקרית: רזולוציית הנייטיב של מסכי ענק גבוהה מידי עבורי (אותיות קטנות = פגיעה באיכות) פתרון אפשרי: צפייה שאינה ברוזולוציית נייטיב, בהנחה שנשאר קריא מאד. תודה מראש לעונים!

• 7 תגובות
    • 1.1k צפיות
  9. שלום, יש לי מסך שתומך בHD, המסך ללא רמקולים ולכן יש לו יציאות AGP וDVI. השאלה שלי היא כזאת, האם יש איזשהי דרך לחבר למסך XBOX נגיד? או לדוגמא ממיר? יש משהו בסיגנון חוט מצד אחד DVI ומצד שני הפין הצהוב(שיש בטלויזיות צהוב שזה וידיאו ולבן ואדום)? ואם לא, האם יש איזשהי דרך אחרת? תודה.

• 6 תגובות
    • 1.1k צפיות
  10. Started by yarin153,

אני רוצה לקנות מסך חדש אבל נראה לי ש23 גדול מדי בשבילי ... ד.א אולי מישהו יכול לתת לי מידות (כולל הרגל של הדל 23 שהולך פה חזק) בכל מקרה אז אני מתלבט על שני מסכי 21.5 1( LG IPS225T 21.5'' LED IPS 5ms VGA DVI WideScreen Black 2( בגלל שגם ככה אני הולך על מסך 21.5 אז אולי אפשר להשקיע במשהו זול יותר ויראו אותו דבר? נגיד לדוגמא LG E2242TC 21.5'' LED 5ms VGA DVI WideScreen

• 7 תגובות
    • 1.1k צפיות
  11. Started by Mister dude,

שלום, אני לא מבין גדול במסכים, ואחרי שהלכתי ל"איש מחשבים" (אני בטוח שיש להם שם אחר, אבל אני לא מבין מספיק במחשבים בשביל לדעת אותו), הוא הציע לי שני מסכים שונים (כי לא הייתי סגור על 17 או 19 אינץ'). - BENQ FP71GX 4 MS DVI 1:500 17 inch - עולה 1525 שקל BENQ FP91GX 2MS DVI 1:700 - 19 inch - עולה 2100 שקל. האם המסכים האלו טובים? האם המחיר שהוא הציע משתלם? אנא הביעו דעתכם.

• 0 תגובות
    • 1.1k צפיות
  12. Started by rino,

האם כרטיס מסך מסדרת X600 מספיק ל1970HR? הכרטיס של ספייר X600 256 MB אני לא מריך למשחקים,רק גרפיקה ,תמונות ווידאו

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  13. שאאאאאאאאאאאאלוווום תיראה אמא שלי רוצה שאני יקליט לה מהטלויזיה תוכנית שאין באינטרנט אז אני קונה כ טלויזיה ב312 שקל : http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=609_282_525&products_id=6518 עכשיו נידפקה לי הטלויזיה בחדר חחחח אז למה לא נביא את הטלויזיה למחשב?!?!? יש לי מסך 17 CRT רגיל כזה אז חשבתי ליקנות 19 אינץ משהו חמוד לא משהו רציני הוא בעיקר לעבודה בתוכנת קיוביס (לא צריך משהו רציני זה תוכנה ליצירת מוזיקה ו2 מסכים זה באמת יתרון) ולהיות TV רגילה אז לא איכפט לי האיכות רק שיהיה אמין ושישרוד אבנתם אותי? חחח תודה רבה לעוזרים

• 5 תגובות
    • 1.1k צפיות
  14. Started by cubs007,

אני מחפש לרכוש מסך LCD לשימוש גרפיקה ואינטרנט הכי טוב שאתם מכירים במחיר של עד 2500 ש"ח. אני חייב לרכוש אותו עד סופה"ש הקרוב אז תמהרו, בבקשה, תודה

• 7 תגובות
    • 1.1k צפיות
  15. Started by segevon,

ללא קשר למחיר.. איזה מהצגים עדיף למשחקים בעיק ולקצת סרטים ? (כרטיס מסך HD4870 כך שאין בעיה..)

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  16. המסך ישמש לקריאה בלבד, יישומים כמו word excel ואינטרנט.. המסך בהחלט לא ישמש למשחקים. המסך יעבוד בכל מקרה ברזולוציה נמוכה לא יותר מ 1024 על 768, ככה שרזולוציה גבוהה לא הכרחית. התקציב הוא עד 1400 שקלים, עם זאת אני מוכן להוסיף עוד קצת (200 שקלים~) כדי לקבל משהו יותר טוב ששווה את ההפרש. המסך לבן אדם מבוגר, ועדיף שיהיה בגודל 22". תודה לעוזרים !

• 11 תגובות
    • 1.1k צפיות
  17. Started by eladbu,

שלום לכולם קראתי את המאמר בנושא מסכים בגודל 22 אינץ והבנתי שאזוס הוא הטוב ביותר מבדיקה שעשיתי בחנויות הוא יהיה רק שבוע הבא הבעיה היא שמכרתי אתמול את ה LG1900R שלי ונשארתי בלי מסך רציתי לדעת אם הדל E228WFP שווה קניה?אני לפעמים משחק משחקים ועובד כמו כל משתמש PC רגיל האם שווה לחכות לאזוס או שהדל מספק את הסחורה לא פחות טוב???

• 13 תגובות
    • 1.1k צפיות
  18. שלום לכולם סוף סוף רכשתי מסך דק הראשון שלי בחיים... סך הכל מסך מעולה אין פיקסלים שרופים או תקועים(טפו טפו טפו...) ניסיתי לשחק COD4 וקרסיס אין גוסטים בגרוש הכול חלק ויפה.... הדבר היחיד ששמתי לב אליו זה שבכל 4 פינות של המסך יש BACKLIGHT לבן ואפשר דיי בקלות לשים לב... זה לא מפריע לי או משהו אבל האם זה ככה במסך הזה? עוד שאלה אני יכול לבחור 75HZ במקום 60HZ במסך?לא מסוכן ב LCD? ושאלה אחרונה בOSD של המסך באופציה של COLOR ADJUST מה לבחור?יש שם אופציה שצריך להזהר ממנה?כרגע עומד על 6500K תודה

19. אני רוצה להזמין מסך מחו"ל, בשביל להוזיל עלויות.... כמה שאלות: א. יש טעם בכלל? האם הפרשי המחירים משמעותיים? ב. אנ'לא לחוץ על מסך עכשיו.... האם יש טכנולוגיה שעומדת לצאת, או שיכולות המסכים, לטעמכם, לא מיצו את עצמם? בהנחה שאני לא מאוניין לרכוש מסך חדש בשלוש השנים הבאות.... ד. האם המשלוח יזיק לו? ומה קורה עם האחריות? ג. יש מסך שעומד מעל כולם? בהנחה שחדות ואיכות התמונה, שתהיה פריכה ומפורטת יותר חשוב לי מהכול. בתודה ענקית, גבריאל.

• 7 תגובות
    • 1.1k צפיות
  20. שלום לכל המשתמשים היקרים, יש לי מספר שאלות שאשמח אם תענו לי עליהם: 1. באיזה סוג פאנל רואים יותר טוב S-IPS או S-PVA? 2. מה דעתכם על המסך הזה Samsung SyncMaster 215TW? האם הוא שווה את הכסף? או שעדיף משהו אחר? אני חיפשתי מסכים עם פאנל S-IPS ו/או פאנל S-PVA ולא מצאתי הרבה מסכים עם זמן תגובה נמוך, רק מסכים של 24" ומעלה היה להם 6ms - אבל אני גיימר ורוצה גם 6ms למסך 21" ו/או 20". אם יש לכם עוד משהו להגיד אתם מוזמנים להגיד, אבל אשמח אם לפני תענו על השאלות לפי הסדר. תודה רבה, אלי.

• 10 תגובות
    • 1.1k צפיות
  21. Started by pumbatal,

אם צריך לשאול בפורום מפרטים אז סליחה תקציב עד 1500 ש"ח כרטיס מסך שלי 7900GT מסך נוחכי 17 MAG טרינטרון (ישן אבל טוב) מעוניין ב LCD 19 או משהו דומה למשחקים + סרטים תודה יפתח

• 3 תגובות
    • 1.1k צפיות
  22. Started by eXquiZz,

רציתי לשאול מה אתם אומרים על המסך הזה: http://www.zap.co.il/model.asp?model_id=505474 איך המסך הזה? אני רוצה לקנות אותו ב-1000 ש"ח שווה וכדאי? תודה לכל העוזרים עריכה: נ.ב אני רוצה את המסך הזה למשחקים,קצת סרטים וגלישה באינטרנט.

• 13 תגובות
    • 1.1k צפיות
  23. Started by llime,

אני זקוק למסך 19" עם פנל איכותי (כלומר לא TN) והאופציות הן אלו: EIZO S1931SH שניתן להשיג אותו רק באינטרנט ואני חושש להוציא סכום של כ-2700 ש"ח לקניה בחנות שלא נותנת לך אחריות (יש תקלה -שלח ליבואן וחכה חודשיים עד שתקבל אותו חזרה....-או שאולי אני טועה ויש לאנשים כאן ניסיון טוב עם חנות אינטרנטית שבה ניתן לרכוש מסך כזה-אשמח לשמוע) מסך אחר זה ה-Nec Mitsubishi AccuSync LCD1970NX שמתהדר בפנל משובח של s-ips אך גם הוא ניתן להשגה רק באינטרנט.....(אם בכלל עוד יש אותו במלאי). אופציה נוספת היא הויוסוניק VP930 שניתן לקנות בבאג מחשבים . כבר קניתי שם פעם מסך והשרות שלהם מצויין -אם יש תקלה אתה מביא להם ולא שולח ליבואן.(רק שהם מוכרים אותו נורא ביוקר..אבל לפחות זה בחנות ולא באינטרנט). אבל יש…

• 10 תגובות
    • 1.1k צפיות
  24. יש לי DELL 2209wa כבר 3-4 שנים, אם אני אחליף אותו ב- DELL U2413, זה יהיה שדרוג משמעותי מבחינת איכות התמונה ? תודה

• 8 תגובות
    • 1.1k צפיות
  25. Started by pxst17,

אני מחפש מסך.. רצוי שהוא יהיה בבלאק פריידי.. מה תציעו?

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות

דיונים חדשים בפורומים