עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

מסכי מחשב

מסכי מחשב מומלצים, סקירת מושגים, המלצות רכישה - כל השאלות והתשובות

1. Started by mp91,

שלום, אני מעוניין לקנות מסך של DELL 24 אינג' או 27 אינג'. אני מתעסק עם פוטושופ הרבה. איזה מסך אתם ממליצים- שמעתי על DELL שהם מצויינים אבל איזה סוג בדיוק לא הבנתי כי יש כמה. התקציב הוא בין 1000 ל 2000 ואני גם גמיש קצת. תודה

• 0 תגובות
    • 1.2k צפיות
  2. שלום, יש לי מסך שתומך בHD, המסך ללא רמקולים ולכן יש לו יציאות AGP וDVI. השאלה שלי היא כזאת, האם יש איזשהי דרך לחבר למסך XBOX נגיד? או לדוגמא ממיר? יש משהו בסיגנון חוט מצד אחד DVI ומצד שני הפין הצהוב(שיש בטלויזיות צהוב שזה וידיאו ולבן ואדום)? ואם לא, האם יש איזשהי דרך אחרת? תודה.

• 6 תגובות
    • 1.2k צפיות
  3. שלום... שאני מסתכל על המסך מהצד יש שחור כזה לא ברור..... זה החיסרון בפאנל הזה שדיברו עליו?... חוץ מזה הוא סבבה...

• 6 תגובות
    • 1.2k צפיות
  4. Started by jacob300,

שלום מסך שנותק מהמחשב וחובר בחדר אחר לאותו מחשב, לאחר החיבור המסך בזמן שמירת שומר מסך עובר למסכים בצבעים אדום,כחול,ירוק,לבן ושחור וחוזר ב LOOP מנסה לחזור למצב הקודם ששומר המסך של windows היה אקטיבי, מה צריך לשנות בהגדרות המסך עצמו ? בתפריט המסך ישנם, Color, IMAGE,Color temp,Tools,Language,Misc

• 3 תגובות
    • 1.2k צפיות
  5. Started by kk_kk,

* מה ההבדל בין samsung t220 לבין t220p השימושים שלי : תיכנות לשעות ארוכות מעט צפייה בסרטים ובמשחקים * האם מסכים אלה מתאימים לשימושים שלי ומה עדיף רחב או רגיל

• 2 תגובות
    • 1.2k צפיות
  6. שלום לכולם! מחפש מסך דואלי לטלוויזיה ולמחשב בגודל 23-24" במחיר שלא יותר מ1400. יש חיה כזאת? : צריך כניסות לממיר ("בננות"\RCA) וכניסת VGA תודה!

• 5 תגובות
    • 1.2k צפיות
  7. Started by InvisibleKid,

זול מאוד ויש לי עכשיו דיל עליו בממש ממש זול. אמרו לי שמדובר בפאנל של BenQ. מי שמכיר\מבין, בבקשה עזרה.

• 0 תגובות
    • 1.2k צפיות
  8. כמו שציינתי בכותרת אני צריך מסך 24 אינץ' לגיימינג בעיקר , הHDMI זה לPS3 לא הצלחתי עד עכשיו להיתקל במסך ראוי. אולי אתם תוכלו לעזור. תודה

• 0 תגובות
    • 1.2k צפיות
  9. טוב אז ככה אני קונה בקרוב מחשב ועכשיו מה שחסר לי זה מסך אז אני צריך שתמליצו לי על מסך LCD שטוב לGAMING התקציב הוא בין 1000-2000 עם חריגות קלות יש לי שאלה MS גבוה זה טוב או שMS נמוך זה טוב?

• 1 תגובה
    • 1.2k צפיות
  10. תדירות הרענון של המסך שלי היא 60 אם אני מעלה אותה ל75 (או 65 /70/75) *מהדרייבר זה גורם נזק כלשהו למסך או לדבר אחר?

• 7 תגובות
    • 1.2k צפיות
  11. Started by ronbubl,

http://www.hye.co.il/catalog/product_details.aspx?catid=110&subcatid=274&prodid=765&keySearch למישהו יש ניסיון עם המסך? בעיקר למשחקי מחשב וסרטים מדי פעם. אשמח לשמוע חוות דעת

• 0 תגובות
    • 1.2k צפיות
  12. Started by blueman1,

מישהו מכיר את המסך? שמע ביקורות או סתם יודע עליו קצת משהו אני מעוניין לקנות אותו ואני מפחד שיש איזשהו קיץ, המחיר שלו יחסית נמוך למסך 19 חדש 2ms

• 1 תגובה
    • 1.2k צפיות
  13. אז ככה אני רוצה לקנות כבר הרבה זמן מסך טוב בגודל 19-21 אינץ שישמש לי בעיקר למשחקים סרטים ואינטרנט אבל בעיקר משחקים וסרטים.... אבל אני ממש אבל ממש לא יודע איזה מסך לבחור אפשר המלצות? תודה רבה מראש!

• 14 תגובות
    • 1.2k צפיות
  14. Started by תינוק22,

http://www.samsung.com/hk_en/consumer/computer-peripherals/monitors/consumer/LS23B550VS/XK?subsubtype=series-5-led 1190 שקלים חדשים דנדשים, שווה ? שוקרם

• 2 תגובות
    • 1.2k צפיות
  15. Started by Arik_V,

שלום. חיפשתי תשובה ברחבי הפורום ולא מצאתי. אשמח אם תוכלו לעזור. מסך המחשב שלי לא נדלק לאחר חזרה ממצב שינה. יש צורך לשחק עם הכבל של החשמל, להוציא מהחשמל ולחבר שוב וכ"ד ורק אז (וגם לא מיד אלא רק לאחר כ-20 דקות) הוא נדלק. המוזר הוא שאני עובד על המחשב כל היום והוא לא כבה פתאום אף פעם ועובד תקין. רק כשהוא נכנס למצב שינה יש בעייה "להעיר" אותו. הוחלף כרטיס מסך לפני כחודשיים וספק כוח לפני כחודש. התופעה התחילה כשבוע לאחר החלפת ספק הכוח. אשמח למסור אינפורמציה נוספת, רק תגידו מה... תודה מראש על עזרתכם ושיהיה שבוע נפלא אריק.

• 0 תגובות
    • 1.2k צפיות
  16. Started by TheTeapot,

הי.. אני מתלבט בין 2 המסכים הבאים: Dell LED U2312HM LG IPS231P איזה מבניהם עדיף?? תקציב 1000+-

• 2 תגובות
    • 1.2k צפיות
  17. אז ככה אני מחפש זוג מסכים זהיים בגדלים של 21.5 עד 24 אם אפשר קצת הסברים בין ההבדל של LED וLCD. השימוש הוא עריכת אודיו...(לא משחקים ולא סרטים...נטו עבודה) התקציב הוא 1000 למסך (עד 2000 לשניהם) עוד פרט חשוב זה שהפלסטיקה מסביב למסך תהיה כמה שיותר דקיקה...מטעמי אסטטיקה אם יש עוד משהו שלא הבנתם או שחסר פרט כלשהו אני אענה בכיף תודה מראש, ירון

• 2 תגובות
    • 1.2k צפיות
  18. Started by gilyos,

שלום לכולם, מעונייןלרכוש כמתנה משפחתית לאחד מחברי המשפחה מסך 20-22 אינץ רצוי שיהיה FHD עד 800 ש"ח תודה מראש לעוזרים גיל

• 2 תגובות
    • 1.2k צפיות
  19. Started by Spring_K,

הנה לינק למסך : http://zap.co.il/ratemodel.asp?model_id=40757 אני לא מכיר את החברה הזאת אבל לפי התגובות שאנשים רושמים הוא באיכות מאוד טובה. מישהו מכיר את המסך הזה? כדאי לסמוך על התגובות או לקנות משהו אחר מחברה יותר ידועה? תודה מראש לעוזרים.

• 2 תגובות
    • 1.2k צפיות
  20. Started by moshemanov,

שמעו עד לפני חצי שעה היה לי את המסך u2311h והייתה בו בעיה פניתי לדל מימשתי אחריות ועכשיו הביאו לי את המסך u2312hm במקום.. קודם כל משום מה נראה לי שבמסך הקודם הצבעים היו יפים יותר (האם זה נורמלי?), וגם למה לעזאזל למסך שלי קוראים "Generic PnP Monitor"? הנה תמונה: http://i50.tinypic.com/348putf.jpg תודה לעוזרים!

• 2 תגובות
    • 1.2k צפיות
  21. שלום, אני משתמשת במחשב כ - 4 שעות בכל יום לקריאת מסמכים וגלישה באינטרנט. קראתי את כתבות הסקר על מסכי 20" ו24" איכותיים שפורסמו באתר ואת הפוסטים בנושא מסכים טובים לקריאת טקסט, שבהם תופעת הפיקסליזציה אינה בולטת גם ברזולוציות מסך נמוכות ולא טבעיות. 1. אשמח לשמוע עצת מומחים על המסכים הבאים, או מסכים מודרניים אחרים, שיתאימו לקריאת טקסט ממסמכי PS או PDF, ומדפדפן ללא צורך במשחק עם גלגלת העכבר לצורך הגדלה: Philips 20 LCD 200P7ES UXGA - 50 W Dell 24 LCD 2407WFP HC Ultrasharp - 110 W 2. האם המסכים המומלצים על ידיכם מוחלפים עבור כל פיקסל מושבת? ומהי תקופת האחריות? האם קיים יבואן הנותן שירות מסודר למסך המומלץ על ידיכם? 3. בנוסף , האם הצפיה דפי אינטרנט ממוטבת עבור מסכים ביחס 3:4? 4.…

• 5 תגובות
    • 1.2k צפיות
  22. Started by erannaf,

אחרי שחיפשתי בפורום ובאינטרנט על הsamsung t220p אני די נעול בהחלטה שלי לקנות אותו ויש לי כמה שאלות לפני שאני קונה אותו. 1.האם הכרטיס מסך שלי(8500GT 512MB) יתאים למסך במשחקים ובכללי. 2.מי שיש לו את המסך יכול להגיד לי איך הוא מתרשם ממנו. 3.האם יש המלצות למסך אחר בסביבות 1200שקל בלי אפשרות לחרוג (יש עדיפות ל22" ולFULL HD). 4.מה סוג הפנאל שלו. תודה לעוזרים :]

• 2 תגובות
    • 1.2k צפיות
  23. Started by BUNNY,

אהלן מה נשמע . ? קונה מחשב לגרפיקה, מחפש מסך 22"-24" אבל יותר חשוב מהגודל זה הדיוק צבעים שלו והיכולת שלו להראות את התמונה באיכות גבוה בכל ההספקטים. קראתי את הנעוצים, ראיתי ביקורת של anandtech והם המליצו בסיכום שלהם שבשביל איכות תמונה כדי את המסך של Dell 2408WFP זה היה נכון למאי 2008. הם דיברו שם על שני סוגי פאנלים למסכים NT S-PVA אמרו שהNT עדיף למשחקים (שזה פחות חשוב לי) 1) מה ההבדל בין הפאנלים האלה 2) האם גם היום המסכים של dell נותנים איכו תמונה מהטובה שקיימת ? 3) על מה אתם ממליצים ? במומלצים לא ראיתי התיחסות לתחום של הגרפיקה ספציפית. תודה רבה.

• 7 תגובות
    • 1.2k צפיות
  24. Started by stropic,

כותרת יש לי 19" של LG עם פאנל TN ועכשיו החלפתי לHD4870 עם 1GB ונראה לי הגיע הזמן לנצל אותו עם רזולוציות גבוהות יותר

• 5 תגובות
    • 1.2k צפיות
  25. Started by Rbix,

אני מחפש מסך מחשב 21.5 אינץ׳ בעיקר בשביל עיצוב וגם למשחקים מהצד. חשוב שיכיל מגוון צבעים עשירים וחדים. שלא יהיה זמן תגובה יותר מ-5 ms. סכום השקעה עד 1000 ש״ח. חריגה: 100 ש״ח. תודה לעוזרים

• 8 תגובות
    • 1.2k צפיות

דיונים חדשים בפורומים