מסכי מחשב
מסכי מחשב מומלצים, סקירת מושגים, המלצות רכישה - כל השאלות והתשובות
15,887 דיונים בפורום זה
-
שלום לכולם, מעונייןלרכוש כמתנה משפחתית לאחד מחברי המשפחה מסך 20-22 אינץ רצוי שיהיה FHD עד 800 ש"ח תודה מראש לעוזרים גיל
-
- 2 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
טוב אז ככה אני קונה בקרוב מחשב ועכשיו מה שחסר לי זה מסך אז אני צריך שתמליצו לי על מסך LCD שטוב לGAMING התקציב הוא בין 1000-2000 עם חריגות קלות יש לי שאלה MS גבוה זה טוב או שMS נמוך זה טוב?
-
- 1 תגובה
- 1.2k צפיות
-
-
הרגל של המסך היא גדולה ומכוערת . האם ישנה דרך לתלות את המסך על הקיר ? האם צריך לקנות התקן מיוחד ? תודה ?
-
- 7 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
קניתי DellP4317Q לפני מעט פחות מ 4 שנים ואתמול בערב הוא התחיל לרצד, החלק התחתון של התצוגה התחיל לזוז למעלה/למטה מהר מאוד לזמן של שנייה אחת כל 3-4 שניות.. כיביתי/הדלקתי מסך ומחשב, החלפתי יציאה מהכרטיס מסך והבעייה נשארת (גם במצב עלייה כשהמחשב במצב טקסט) כך שאני מניח שהמסך הלך. כאחד שמשתמש במסכי דל כבר יותר מ 10 שנים אני רגיל שהם מתקלקלים אחרי 6-7 שנים ולא כל כך מהר כך שעולה השאלה איך להמשיך. כרגע אני משתמש זמנית במסך 32" ופשוט בקושי רואה משהו כך שהחלפת/תיקון המסך מאוד קריטי... האם אפשר בכלל לתקן מסכים כאלה? יש המלצה למקום שמתעסק עם זה?
-
- 3 תגובות
- 1.2k צפיות
- 2 followers
-
-
ניסיתי כבר מאפיינים -->הגדרות -->מתקדם-->מסך-->Screen refresh rate-->ניסיתי לשנות ליותר אך אין עוד אפשרויות חוץ מ-60 Hertz. תודה לעוזרים
-
- 2 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
כחלק מהפרוייקט החדש, אני כולל בתוכו גם מעבר לסראונד. ההתלבטות היא בין 2 דגמים של DELL, הראשון הוא U2211H, לבין הU2311H האם יש משהו נוסף מלבד אינץ וחצי, ועוד 200 ש"ח ביניהם? המלצות נוספות באותו התקציב סביב ה1K למסך?
-
- 0 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
ברירת המחדל היא 1280*1024, הואיל והאותיות קטנות מדי כיוונתי בתצוגה שבלוח הבקרה במחשב לרזולוציה נמוכה יותר. המסך מציג הודעה קופצת resolution notifier. כיצד לכוון ידנית בתפריט המסך לרזולוציה נמוכה יותר, או לחילופין אם אפשרי(?) רזולוציה מכסימלית עם אותיות גדולות יותר. בתודה.
-
- 0 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום לכולם, חיפשתי בפורום, וגם בגוגל ולא מצאתי ביקורות מקצועיות על מסכי דייהו. אני מניח שזה סימן לא טוב אבל האם יש אפשרות שזהו מסך סביר? אני עובד הרבה עם גרפיקה, מעט מאוד משחקים אבל הרבה שעות מול המחשב, מה אתם חושבים? הערה, אני לא בטוח שזה בדיוק הדגם, ראיתי שיש גם דגם L2200md תודה
-
- 5 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
המסך הנוכחי שבק חיים בהפסקת חשמל הערב. חשוב לי שטכסטים יהיו חדים וברורים, ושהעיניים לא יתעייפו. ודבר נוסף שהאייקונים לא יהיו קטנים מידיי על הסרגל. אשמח לקבל המלצות.
-
- 7 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
כמו שציינתי בכותרת אני צריך מסך 24 אינץ' לגיימינג בעיקר , הHDMI זה לPS3 לא הצלחתי עד עכשיו להיתקל במסך ראוי. אולי אתם תוכלו לעזור. תודה
-
- 0 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
DELL 2416 עם רזולוציה גבוהה יותר. יש לי כרטיס מסך Nvidia Geforce 550GTX תודה מראש.
-
- 0 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
למשהו יש המלצה למסך גיימינג טוב עד 1500 שקל?
-
- 0 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
הנה לינק למסך : http://zap.co.il/ratemodel.asp?model_id=40757 אני לא מכיר את החברה הזאת אבל לפי התגובות שאנשים רושמים הוא באיכות מאוד טובה. מישהו מכיר את המסך הזה? כדאי לסמוך על התגובות או לקנות משהו אחר מחברה יותר ידועה? תודה מראש לעוזרים.
-
- 2 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
הכותרת אומרת הכול.. (זה מה שצריך לרשום בחוקים לא?) בקיצור אני מעוניין במסך בסביבות ה1000 ש"ח ממה שהצצתי אלו המסכים הממולצים, אבל מה הכי מתאים לי? או שמה יש משו אחר שכדאי? Chimei CMV-222H או Asus VW222U או Asus MW221C
-
- 11 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
צריך מסך למשחקי מחשב ויש לי שאלה אחת שמשבית אותי ראיתי שהדבר הכי חשוב זה רזולוציה מול מהירות תגובה וראיתי שבled היחס הוא הכי מוצלח אז למה אין לו המלצות קניה בשום מקום? ראיתי שיש מישהו שהתלונן על מריחה בled האם זה קשור לענין הנ״ל? והאם זה באמת בעיה במסך שהמהירות תגובה שלו 2ms ? וסתם עוד שאלה לידע האם הרוזולוציה המטורפת שיש בled משפיעה באופן משמעותי?
-
- 2 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
חברתי את הטלוויזיה שלי (טושיבה 32C3500) למחשב דרך HDMI ורואים ממש זוועה (אין חדות, הפונטים מטושטשים)... לעומת זאת בחיבור RGB רואים מצוין... למה זה???? מה סתם קניתי כבל DVI ל HDMI? ועדיף להישאר עם RGB וזהו? יש לציין שהמסך משמש אותי בתור מסך מחשב...
-
- 3 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
-
אם למקד את השאל: האם טלויזיה חכמה רלוונטית לגיימינג? בסביבות ה-1K-1.5 קיימות לכאורה 2 אפשרויות לרכוש מסך מחשב "32: Philips 323E7QDAB 32 - 1170₪ VX3276-2K-MHD | VX3276MHD 32 אינטש | Viewsonic VX3216-SCMH-W 32 - 1250₪~ או לרכש טלויזיה חכמה "43-49: Toshiba 43L5865 Full HD 43 - ₪1,290 ואם כבר מותג + 4K: T ₪1650 Samsung 50" UE50NU7090 4K
-
- 0 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
המסך התפגר. 17 אינטש ז"ל. נדרש מסך חדש. כמובן עדיף 19 או 22 אינטש. הבעיה - המסך יהיה מחובר כרגע למחשב ישן, בן 5 שנים, מעבד XP 1600, זכרון 512 בלבד. כלומר, מחשב ללא יכולות משחק או וידאו. המשמעות היא שעד שיימצא הכסף לקנות מחשב חדש, המסך הזה ישמש לגלישה באינטרנט ולקריאת מסמכים בלבד. אבל אני חושב קצת קדימה, אז לפני שמציעים לי משהו ב - 500 ש"ח (שלפי הסכום זה מסך נחות), נא קחו בחשבון שבעתיד (מתי שיהיה כסף...) יירכש מחשב חדש, אבל גם אז, זה יהיה מחשב של עד 2000 ש"ח (לא מתכוון לרכוש מחשב לגיימר או להרצת תוכנות גרפיות). מקסימום ישמש לראיית סרטים. אז אולי הצבתי משימה קצת קשה - ובכל זאת, מה ממליצים המומחים?
-
- 6 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אחרי לבטים "קשים" אני מצטרף למשפחת "דל 27" בעזרתו של האדיבה של אלכס חוויות שימוש 1)גודל.היה קשה לעבור מ 22 ל 27 אבל אחרי 3 ימים מתרגלים מהר מאד.הרזולוציה מדהימה ואפשר לעבוד על מה חלונות יחד ולא צפוף 2)חדות. אופצית ה ULTRASHARP בולטת היטב בין המסך החדש לישן והכל ניראה חד וברור.אפילו סרטים מקודדים בפורמטים ישנים ניראים טוב. 3)זויות צפיה בסרטים - ההנאה כי גדולה שיש.מכל זווית אפשרית ואני מתכוון כל זוית אפילו מהרצפה.בניגוד למסך הקודם מבוסס TN שתזוזה קל היתה מעוותת את הסרט במסך הזה לא משתנה כלום. 4)מרחק צפיה.ניתן לצפות במסך ממרחק של 3 מטר פלוס מינוס ולהנות מאיכות מדהימה.ישבתנו בארוחת הערב בשולחן ממרחק של 3 מטר וראינו סרט חברה שלי פשוט נהנתה מכל רגע ואמרה לי שזו רכישה …
-
- 6 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום, ברשותי מסך 17" CRT של סוני מדגם CPD-200ES בתקופה האחרונה המסך החל לרצד בצורה מעצבנת ומציקה לעיניים המסך נבדק עם מחשב נוסף על מנת לשלול את האפשרות שהתקלה נובעת מכרטיס המסך או מהמחשב אליו הוא מחובר ואכן המסך מרצד גם עם המחשב השני. המסך ישן מאוד ונמצא בשימוש כבר כ-7 שנים. המסך תמיד עבד וגם כעת עם הריצודים מוגדר על תדר ריענון של 85HZ. האם גילו המופלג של המסך נותן את אותותיו ומתחיל לגסוס לו? אשמח לשמוע את דעתכם בנושא והאם ניתן להצילו בכל זאת. תודה רבה!
-
- 4 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
היי בעבודה יש לי מסך ACER X193W שמתי את הסרט "האביר האפל" המסך מחבר לסויטש שאליו מחוברים עוד מסכים לשם בדיקה. סגרתי את כול האורות בחנות ועשיתי בדיקת זיהוי לזליגות אור. 50% קונטרסט 50% בהירות משומה הACER תחת מעטה שחור מראה מן נקודות קטנות כמו "רעש" \ "שלג" בתמונה. אפילו הT220 הראה רעש מסוג זה,שלא לדבר על הXEROX M7W. כול המסכים שיש לי שם כולל הT220 הראו זליגות אור מציקות משו לעומת הACER שהראה מיעוט של זליגות. האם ניתן לתקן את הרעש בתמונה? לצערי מכיוון שאלו מסכי תצוגה אין לי אפשרות לבדוק מול אותו מסך חדש מהקופסא בכדי לראות אם הרעש בתמונה כביכול נוצר מבעיה במסך ולא כחלק מהפעולה הטבעית שלו. איך קוראים לתופעה המדוברת והאם היא תופעה מוכרת במסכי הLCD? בתודה מראש Guardi…
-
- 1 תגובה
- 1.2k צפיות
-
-
אהלן. הבנתי שיש גרסאות של המסך (A00) שעדיף להמנע מהם. האם הדבר נכון? או שזה שטויות? (http://en.community.dell.com/support-forums/peripherals/f/3529/t/19520870.aspx)
-
- 4 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום לכולם האם ניתן להגדיר בכרטיס המסך רזולוציה גבוהה מהרזולוציה הטיבעית של המסך(לדוגמא הגדרת מישחק ב1200*1600 על מסך של 1024*1280)? ניר
-
- 3 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
תדירות הרענון של המסך שלי היא 60 אם אני מעלה אותה ל75 (או 65 /70/75) *מהדרייבר זה גורם נזק כלשהו למסך או לדבר אחר?
-
- 7 תגובות
- 1.2k צפיות
-