מסכי מחשב
מסכי מחשב מומלצים, סקירת מושגים, המלצות רכישה - כל השאלות והתשובות
15,884 דיונים בפורום זה
-
אני מחפש מסך LCD למחשב high-end. המסך יעבוד הרבה שעות. יעוד: גיימינג כבד, אינטרנט. גודל: 17"-19". בעקרון אני לא מתמצא וגם אחרי קריאה פה בפורום אני לא בטוח לאיזה כיוון כדאי לי ללכת. אני מחפש מסך אמין שיתן לי את הביצועים הכי טובים לדרישות הנ"ל. תודה רבה מראש.
-
- 4 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
כמו שכתבתי בכותרת, אני מעוניין במסך דק 19" שייעודו לטקסטים, סרטים ומשחקים קלים. בהתחלה חשבתי על LG 1953TR אך אחרי הכתבה שקראתי באתר אני חושב ללכת על פאנל VA. 1. האם ההבדל הגדול במחיר (כ-700 שקל) בין LG1953TR ל-Samsung 971P/ViewSonic VP930B משתלם בהתאם לצרכים שלי ? כמו כן, האם עדיין ההוצאה הנוספת משתלמת כשמדובר על לפטופ ללא חיבור DVI (אני אוכל לרכוש בעתיד תחנת עגינה עם חיבור DVI) וכרטיס מסך shared (אינטל 224MB 945GM Express) ? 2. מה לגבי המסך של XEROX עם פאנל VA שהומלץ בפורום ? חוץ מהמוניטין של ViewSonic וsamsung בתחום שלדעתי יותר טוב מ-XEROX, האם ישנם הבדלים משמעותיים נוספים ? 3. איזה מסך עדיף יותר לצרכים שלי ? ViewSonic VP930B או Samsung 971P בהתחשב שהניגודיות וזמן התגוב…
-
- 10 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
ראיתי פה בפורום שמציעים לפעמים מסך acer V236HL או V236HL BD, בתוך מסך IPS לדלי תקציב. ואכן, בזאפ (וברוב החנויות) הוא מופיע כמסך IPS: http://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=855384 אבל באתר של acer, עד כמה שיכולתי למצוא, נראה שהמסך הנ"ל הוא בכלל עם פאנל TN: http://us.acer.com/ac/en/US/content/professional-model-datasheet/UM.VV6AA.C01 יש למישהו הסבר לתופעה? האם יכול להיות שacer נותנים את אותו שם דגם למסכים בעלי פאנל שונה? או שמא כל החנויות בארץ טעו בשם הדגם (אולי באשמת היבואן וכד')?
-
- 1 תגובה
- 1.2k צפיות
-
-
אז אני מחפש מסך זול יחסית (<1100 ש"ח) שישמש בעיקר לצפייה בסרטים בחדר חשוך, וחיפוש קצר כאן בפורום נתן לי הרבה מאוד מידע שעזר לי לצמצם את האופציות שלי לאחד משני המסכים הנ"ל, אז דבר ראשון תודה רבה לכל התורמים הרבים שכאן אני לא גיימר בכלל והבנתי ששניהם מצויינים לעבודה משרדית אז לכן צפייה בסרטים תהיה הנקודה שעליה אני אחליט על מסך. אני יודע שהרבה מאוד כבר נאמר כאן בפורום לגבי כל אחד מהמסכים, אבל עוד אין לי תשובה איזה מסך עדיף לסרטים אז אני אשמח לתשובה. את הסמסונג אני יכול לקנות ב-780 ואת הדל ב-1040 אז מבחינת מחיר ההבדל לא נורא אם הדל באמת טוב יותר. בנוסף אני מחבר אותו לכרטיס GeForce 7600GT ישן יחסית, זה יהווה בעיה? תודה רבה אביאל
-
- 3 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
איך המסך הזה בכללי? רשום שהוא לגיימרים משום מה אני לא מבין מה המשמעות ואיך הוא יהיה בהשווה ל Acer AL2223WD 22 או ViewSonic VX2240w 22 בקיצור מי מבין השלשה עדיף ללא קשר למחיר
-
- 0 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום לכולם קראתי בפורום ואני רואה שכל הפורום הזה משתחווה למסך Dell U2311H. לא משנה מה אנשים מבקשים, מבקשים X מציעים להם Dell, מבקשים Y מציעים להם Dell. אפשר לדעת מה כל ההמולה סביב המסך הזה? אני מחפש מסך לסרטי HD (720p) ומסך למשחקים כבדים ! אני יושב המון שעות מול המסך, צריך מסך שיהיה "בריא" לעיניים. רציתי בבקשה הסבר בקצרה (ולא לינק למאמר 3 עמודים) על מה זה IPS, חוץ משיפור קטן בצבעים ושאפשר להתסכל מכל זווית על המסך. ובגלל שאני מחפש מסך למשחקים, מומלץ לקחת מסך שהוא 6ms ומטה, לא? אם ה-Dell לא היה 8ms מזמן הוא כבר היה יושב לי פה על השולחן. אשמח לשמוע עוד הצעות, בנוסף ל-Dell המדובר..בטווח מחירים שלי שיענה על הדרישות שלי. עדיפות ל-LED על הדרך. עריכה: אפשר גם הסבר לגביי HDMI ? א…
-
- 8 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
היי, מחפש מסך מחשב איכותי ״24, חשיבות למסך טוב ועם רמקולים מובנים איכותיים ומצלמה לשיחות זום איכותיים ככל האפשר. התקציב הוא סביבות 1,500 לא באילת, תיתכן חריגה של כמה מאות שקלים אם זה משתלם. לא מיועד לגיימינג, כן יש חשיבות למסך ששומר על העיניים יחסית חח. תודה לכולם!
-
- 3 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
כותרת יש לי 19" של LG עם פאנל TN ועכשיו החלפתי לHD4870 עם 1GB ונראה לי הגיע הזמן לנצל אותו עם רזולוציות גבוהות יותר
-
- 5 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום לכולם, רציתי לברר עד כמה צריך מסך בעל אפשרות כיול וכיסוי צבעים רחב (Wide Color Gamut), לעבודות שרובם זה עיצוב אתרים Web Design, וממש קצת הדפסות. בגדול יש צורך (לא דחוף) במסך ברזולוציה 1920X1200 (יחס 16X10 נוח יותר לעבודה) ורצוי שיהיה בעל PIVOT. גודל מסך בשביל שיהיה שידרוג קטן אז נראה לי 24" עכשיו קיים מסך CHIMEI 22" כמובן עם פאנל TN. התקציב לא מוגדר עדיין. 1) לאיזה כיוון של מסכים צריך להתחיל להסתכל? בגדול אני הבנתי שיש מספר שחקנים ראשיים. היקר ביותר זה: Eizo Flexscan S2433WH מתחתיו הבנתי זה U2410 ומחליפו U2413. ופנאל בעל Gamut סטנדרטי זה הU2412M. לגבי U2413 קראתי ביקורת ב TFTCENTRAL שבעצם אומרים שהוא מחליף את הU2410 הוותיק. לצערי לא אני ולא מי שיעובד על המסך לא הבנו …
-
- 4 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום אני מחפש מסך למשחקים ואך ורק למשחקים, 24 אינץ. עד 1500 שקל אפשר חריגה של עד 200 שקל אבל רק זה אם זה ממש ממש משמעותי. שאלה האם שווה לקחת LED? חשוב לי כמובן מסך FULL HD אם ניגודיות טובה. תודה רבה לעוזרים.
-
- 4 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
הרבה אנשים המליצו פה על המסך הזה שהוא טוב למשחקים ,אבל עכשיו ראיתי את זה: מסך מקצועי המומלץ לגרפיקה , מולטימדיה ועריכת וידאו - פחות מומלץ לגיימרים http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=39_371_1279&products_id=5561 מה דעתכם?
-
- 9 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום לכולם, עד היום השתמשתי במסף טלוויזיה 32'' של גרונדיג גם למחשב וגם לטלוויזיה.. העיניים כבר יצאו לי והוא גם לא הכי איכותי (בהירות לא טובה, רזולוציה מעיקה, גדול מדי). אני צריך מסך בעיקר לעריכת תמונות (אני צלם) ולכן הPIVOT דרוש, חוצמזה לקריאת מסמכים. מחפש בין 22-24, עד 1300 ש"ח פלוס מינוס. בנוסף, אני לא מבין כ"כ, אם DVI יודע להציג רזולוציות גבוהות, מה היתרון של HDMI מלבד העברת סאונד?! שמתי לב שלמסכי PIVOT אין HDMI.. האמת שגם לכרטיס המסך שלי אין בכל מקרה, אבל עדיין מסקרן אותי.
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אני רוצה להרים מערך של 3 מסכים אבל לא לקנות עוד 2 מסכים כמו זה שכבר יש לי כי הוא יקר במקום זה חשבתי על לעשות משהוא כזה הבעיה היא שהמסך שאתם רואים באמצע הוא 30 " ולא 27 " אתם מכירים מסכים שיתאימו ל 27" כמו שרואים בתמונה הנ"ל? ואם אני אקח מסך שהוא טיפלה יותר גדול איך זה ישפיע במשחקים? האם התמונות ימרחו?
-
- 9 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
לפני שבועיים קניתי מKSP מסך דגם AW3418DW ומסתבר שיש לו בעיית ריצודים ב120 הרץ. ביום ראשון ב9 בבוקר התקשרתי לדל פתחתי קריאה שלחתי להם שני סרטונים שהעליתי לגוגל דרייב קבעו טכנאי ליום שני עד שעה 5 בערב.בסביבות 16:30 בא טכנאי עם מסך חדש החליף את המסך הישן והלך. אני פותח Speccy ורואה שבמקום הדגם 2018 קיבלתי את הדגם החדש ביותר 2020 שאפילו בחנויות קשה מאוד להשיג אותו למשל בפלונטר הוא ברגע זה רק בהזמנה מוקדמת עם 21 ימי אספקה ואני קיבלתי אותו תוך יומיים.וקבלו את זה אני שילמתי לKSP סכום של 3792 שקל בלבד כולל 22 שקל משלוח וקיבלתי מדל באחריות מסך של 5990 שקל.... https://www.plonter.co.il/detail.tmpl?sku=AW3420DW Enjoy.:)
-
- 3 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
המסך התפגר. 17 אינטש ז"ל. נדרש מסך חדש. כמובן עדיף 19 או 22 אינטש. הבעיה - המסך יהיה מחובר כרגע למחשב ישן, בן 5 שנים, מעבד XP 1600, זכרון 512 בלבד. כלומר, מחשב ללא יכולות משחק או וידאו. המשמעות היא שעד שיימצא הכסף לקנות מחשב חדש, המסך הזה ישמש לגלישה באינטרנט ולקריאת מסמכים בלבד. אבל אני חושב קצת קדימה, אז לפני שמציעים לי משהו ב - 500 ש"ח (שלפי הסכום זה מסך נחות), נא קחו בחשבון שבעתיד (מתי שיהיה כסף...) יירכש מחשב חדש, אבל גם אז, זה יהיה מחשב של עד 2000 ש"ח (לא מתכוון לרכוש מחשב לגיימר או להרצת תוכנות גרפיות). מקסימום ישמש לראיית סרטים. אז אולי הצבתי משימה קצת קשה - ובכל זאת, מה ממליצים המומחים?
-
- 6 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אני כבר הרבה זמן רוצה לעבור מ"17 ל"19, המסך שיש לי היום הוא 172T של סמסונג, הבעיה שהוא המסך האחרון מסוגו שחיון (היבואן הרשמי) היה מוכן להביא זאת בשל מחירו הגבוה, בקיצור המסך הוא PVA, כשהמסכים היום בשוק הם TN, כגראפיקאי אני צריך את שני הביטים האלה (8bit) של הPVA. ולכן אני צריך ייעוץ לגבי מסך חדש, אמנם חיון לא מוכן להביא אבל פנדה כן, מה אתם אומרים על המסך הבא ? http://www.samsung.com/Products/Monitor/LCD_Digital/LS19MBPXFVXAA.asp
-
- 5 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אז ככה, פה ניתן יהיה לקבל את פרטי המחשב http://hwzone.co.il/community/threads/546794-%D7%9E%D7%97%D7%A9%D7%91-%D7%9E%D7%A1%D7%9A-%D7%98%D7%9C%D7%95%D7%95%D7%99%D7%96%D7%99%D7%94-%D7%A2%D7%93-6-%D7%90%D7%9C-%D7%A9?p=4908827#post4908827 ובנוגע למסך עצמו, המרחק צפיה יהיה בערך 2.80-3 מטרים. השימוש העקרי שיעשה הוא צפיה בתכנים באיכות גבוהה, גיימינג, ושימושי אינטרנט. אני כרגע לא יודע כמה אינצ' לקחת, והאם יש מסך שיתאים לבקשה הזו. כמובן שאני רוצה FHD שאוכל להפיק ממנו את הרזולוציה הכי גבוהה. התקציב הוא 2000 עד 2500 ש"ח. במידה והחריגה משתלמת, אז אשמח להסבר מדוע ולמה.
-
- 0 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
כדי שתוכלו לבחור לי את המסך המתאים אני יגיד לכם מה אני עושה בעיקר במחשב (לפי סדר) 1.גולש 2.סרטים 3.משחקים בסכומים 600-800 ש"ח אם אתם צריכים עוד פרטים רק תודיעו רונן
-
- 5 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
כמו שכתוב בכותרת, מה עדיף למשחקים בעיקר וגם לסרטים? ה1970HR או הVX922? תודה לעוזרים =]
-
- 5 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
לאחר הרבה התלבטויות ולאחר שהחלטתי להעלות את התקציב ל 1600 שקל אחרי שהצלחתי לגרד עוד כסף (אחרי הכל אני חייל) החלטתי ללכת על 22" אני מתלבט בין המסכים הבאים: CHIMEI 221D MAG BP2219FW MAG AI2237W BENQ FP222W Viewsonic VX2235WM עיקר העבודה היא אינטרנט, סרטים, ומוזיקה 1. אבקש המלצה למסך מומלץ מבין הרשימה. 2. האם כ. המסך geforce 7300LE יוכל להגיע לרזולוציה הטבעית של המסך בלי בעיות? המסך יחובר עם כבל DVI תודה,
-
- 10 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
הפרמטרים החשובים הם כניסות וידאו (עדיפות לטלויזיה), אמינות הצבעים (עדיפות לצג מחשב?), מחיר וגודל, לא חשוב מסך רחב או 3X4. אני מתכוון לשים את המסך ליד מסך המחשב ולנגן עליו בFULLSCREEN וידאו (תוך כדי עריכת וידאו בתור PREVIEW או בצפיה בסדרות וסרטים). גודל המסך לא צריך להיות יותר מ19-20 כי אני יושב קרוב, אבל מאוד משנה האמינות של הצבע בכל מה שקשור לעריכת וידאו. התקציב לשם העניין הוא עד 2500 שח. (מסך המחשב שלי כנראה הולך להיות L2000CP)
-
- 7 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
ראיתי שממליצים הרבה בפורום על ה U2412M רציתי לדעת מה היתרונות שלו מול מסכים במחיר דומה כמו ה LG IPS IPS237L עם יחס ניגודיות 1:5,000,000 וזמן תגובה 5ms, שמחירו נמוך יותר והתנותים טובים יותר? כמו כן האם קניית מסך עם רזולוציה 1920x1200 שהיא פחות פופולארית מ 1920x1080 מהווה סיכון שחלק מהמשחקים לא יתמכו בה? מתנצל מראש אם השאלות שלי "טיפשיות" מכיוון שאינני מבין כלל במסכים.
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
אני לוחץ על המקשים במקלדת, מזיז את העכבר והוא לא חוזר להידלק. רק אחרי שאני עושה ריסט או מכבה את המחשב מהכפתורים באופן מכאני הוא נדלק. מה יכולה להיות הבעיה ?
-
- 4 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
הזמנתי היום מחשב מאיזה חנות ובחרתי את המסך של סמסונג 931BW . עכשיו ראיתי בבאג שיש להם מסך עם ניגדיות של 1:3000 http://bug.co.il/prodtxt.asp?psn=239&scat=220&tcat= ה LG באמת כזה טוב ? שווה לחליף את הסאמסונג ב LG ?
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום, אני רוצה לקנות מסך גיימינג, אני אעשה איתו עוד דברים כמו עיצוב וסרטים ואני מאמין שמסך שטוב לגיימינג יתאים גם לזה. הקריטריונים שלי הם כאלה: רצוי משהו שיצא בשנה האחרונה (אוהב להשאר עדכני) פורמט 16:9 רזולוציה 2560X1440 או יותר גודל 27" או יותר PIVOT ותמיכה בתקן VESA זה גם משהו שאני אוהב אני לא מבין הרבה בתכונות האחרות של מסכים לכן אני צריך המלצה למסך גיימינג שיעלה 4000 ש"ח פחות או יותר. אני נוסעה לאילת בקרוב, אז אם אני אוכל לקנות אותו שם במחיר נמוך יותר זה יהיה מצוין. תודה מראש!
-
- 7 תגובות
- 1.1k צפיות
-