עבור לתוכן

מסכי מחשב

מסכי מחשב מומלצים, סקירת מושגים, המלצות רכישה - כל השאלות והתשובות

1. אשמח לקבל המלצות למסך מחשב איכותי שיכול לשמש גם למשחקים ברמה סבירה עד טובה וגם לטלויזיה ואינטרנט. קראתא הרבה תגובות על פנלים שונים שעונים לצרכים שונים. אני מחפש בדרישות שציינתי תמורה טובה ביותר. תודה.

• 2 תגובות
    • 705 צפיות
  2. Started by interfan7,

היי, אני משתמש XRT וותיק. גם בבית שלי וגם בבית של אמא יש מסכי CRT. זה ה-LCD הראשון שלי. אלו הרשמים שלי לאחר כמעט יום שימוש קיבלתי, פתחתי, חיברתי. התאכזבתי. מסוג הדברים שאיכשהו לא רואים בחנות. אולי בגלל תפאורה וכל מיני טריקים. אולי אני צריך לעשות כיול(אף פעם לא עשיתי אחד אמיתי). הצבעים משתנים לפי זווית צפייה וזה פשוט מחריד. כבר ב-45 מעלות יש שינוי גדול. האפור של סרגל הכלים בדפדפן הופך להיות צהבהב כבר ב-30 מעלות. ההבדל בין הצבעים אינו בולט כמו ב-CRT וגוונים של אותו צבע נראים כמו אותו גוון. בפרוייקט שאני עושה בעיבוד תמונה(בקרוב מגיש) צריך להבחין בין גווני אפור רבים(עד 256 ליתר דיוק) והמסך הזה התגלה כמזעזע מבחינה זו, אי אפשר לומר אחרת. אני חוזר למסך ה-CRT בן 6 השנים שלי(MAG …

• 48 תגובות
    • 6k צפיות
  3. Started by username80,

שלום, קניתי את המסך הזה אחרי שקראתי את ההמלצות בפורום הזה. המסך בהחלט שווה את ההוצאה ואיכות התמונה מעולה. רציתי רק לבדוק אם ההתחממות שלו זה דבר נורמלי גם אצל אחרים. היה לי מסך LCD "17 של LG לפניו והוא לא התחמם בצורה כזו. עם המסך הזה אני ממש מרגיש את החום שאני יושב מול המסך ואני לא יושב קרוב כל כך. אני אשמח לשמוע תגובות מאנשים שקנו את המסך תודה

• 8 תגובות
    • 1.4k צפיות
  4. Started by maor676,

יש לי 3 אופציות, מה עדיף? 2243EWX- האם יש לו פונקציות ארגונומיות? W2243T T220 ערכתי את הכותרת

• 1 תגובה
    • 793 צפיות
  5. Started by most,

שבת שלום, ראשית אין לי ספק שלא מדובר במסך מהמומלצים העניין שהייתי לפני כמה דקות בהומוסנטר לצורך רכישת תאורה וראיתי שם מסך מדגם mon 2255 של המותג הנ"ל במחיר של 750 ש"ח לי יש הנחה של 30% שם כך שמחירו ייצא לי 525 ש"ח. השאלה: האם "שומר נפשו ירחק"?? או שבמחיר כזה שווה. התוצרת היא סינית (איך לא??) המסך נועד לשימושים בסיסים : אינטרנט סרטים וכו' אין לי דרישות מיוחדות! אשמח לדעתכם המלומדת

• 0 תגובות
    • 665 צפיות
  6. ועוד שאלה: אני רוצה גם לצפות בטלויזיה בו: האם לקנות מסך שהוא גם TV או לרכוש כרטיס טלויזיה ומסך מחשב רגיל?

• 0 תגובות
    • 629 צפיות
  7. Started by Toxin II,

אהלן, כבר מזה כשנה שאני משתמש בSamsung SyncMaster 206BW, מסך רחב 20 אינצ' הכל היה טוב ויפה עד אתמול... אתמול החלטתי להתקין דרייברים חדשים של כרטיס המסך [יש לי Geforce 9800GTX]-התקנתי את הגרסא האחרונה של NFORCE 190.38 בכל אופן, לאחר ההתקנה, קפצה לי הודעה "Display's settings have been changed", בעוד שזה היה נראה לי תמוה, החלטתי לבדוק את העניין וגיליתי שהמחשב לא מזהה יותר את המסך ומגדיר אותו כ "Generic PNP Display"...גרוע מזה, בהגדרות הרזולוציה, כל הרזולוציות של מסך רחב [1440X900 ומטה] נעלמו והתחלפו ברזולוציות של 4:3, זאת למרות שהמחשב עדיין מזהה שהרזולוציה הטבעית של המסך היא 1680X1050. אפילו גרוע מזה, במשחקים, גם על רזולוציה של 1680X1050 [טבעית], הכל נראה מפוקסל ולא טוב. בהת…

• 0 תגובות
    • 637 צפיות
  8. שלום לכולם, בהמלצת הפורום, קניתי את המסך הנ"ל אחרי חיפושים רבים, ואני אכן מאוד מרוצה! אני לא מומחה, וקשה לי להבחין בדברים שאנשים דקדקנים או כאלה שעוסקים בתחום שדורש דיוק מירבי מבחינים בו - אבל מזויית הראיה שלי: זה מסך מצויין. האמת שעוד לא התקנתי את התוכנה שבאה איתו, ועדיין לא כיילתי אותו, אבל בינתיים הוא מעולה. איך אני מכייל אותו בצורה מקצועית? לגבי הפיקסלים, רציתי להתייעץ אתכם: מבדיקה שעשיתי ראיתי שיש שני פיקסלים שרופים: אחד, בצד המסך (בערך בשישית הימנית של המסך, ובחמישית התחתונה של המסך, כלומר יחסית די בפינה), שהוא די שחור (כלומר לא לגמרי, אבל כן אפשר להבחין בו...לא הכי בקלות, אבל אם מסתכלים טוב אז כן). השני, בפינה השמאלית למעלה של המסך, והוא יותר בהיר (יש סיכוי כזה? …

• 2 תגובות
    • 873 צפיות
  9. Started by NaNg,

אז ככה, אני רוצה לשדרג את המסכים שלי, שנכון לעכשיו ממש לא שווים הרבה. אני צריך לבחור דגם של מסך 19 אינץ', שאותו אני אקנה פעמיים, אשים אחד לצד השני ואעשה המשך של השולחן עבודה בין אחד לשני. תקציב פר מסך - 1000 ש"ח. השימוש העיקרי שלו זה אינטרנט ותכנות, לעיתים גם משחקים קלים (לא יותר מדי ... כל כך מעט שבקושי צריך להתייחס לזה). בנוגע למסך רחב או לא - חשבתי על 16:9, אבל חבר שלי אמר לי ש 4:3 עדיף יותר לתכנות, מה אתם אומרים? מקסימום מילישניות 6 (יעני בין 2-6 מילישניות), ניגודיות מינימום 1:3000 ולא יותר מ-1:10000. רמקולים על המסך לא צריך, אבל לא יזיק, כנ"ל חיבורי USB. רצוי שיהיה חסכוני בחשמל תודה רבה למי שיעזור

• 6 תגובות
    • 701 צפיות
  10. אז ככה... השאלה שלי אם אני יחבר מסך טלווזיה למחשב שלי ויעבוד מולו, עם אילו בעיות אני יכול להתקל? אני בעקרון רוצה להוציא תמסך CRT הישן שלי מהחדר ולחבר מחשב לטלוויזיה ולצפות טלווזיה מהטלווזיה? בקיצור שיהיה מסך אחד. מנסיון של חיבור מחשבים ניידים בחיבור SVIDEO למסך LCD 32" הטקסט הופיע אבל לא ראו אותו טוב. אם ברצוני להשתמש במסך טלווזיה בתור מסך למחשב - באיזה חיבור עדיף להשתמש, והאם יש הגדרות עדיפות? יש לי בכרטיס מסך (הוא חלש אגב... GF 8400GS) יציאת מסך רגילה (לCRT שמנים D:) יציאת DVI (לLCD סקסים) ויציאת SVIDEO (ל? מסכים.). אני רוצה שיראו במסך כמו שרואים במחשב... ניתן? אגב - לא בשביל משחקים... פעם ב... סרטים, ישמש לאינטרנט, מוזיקה, סרטונים באינטרנט, ושימושים רגילים של מחשב. והא…

• 12 תגובות
    • 1.4k צפיות
  11. Started by omerstr,

אני מעוניין לרכוש מסך Dell 2709W. אחלה מסך. ראיתי אותו אצל חבר. אבל הוא די יקר, (סביבות 4000) ואני לא רוצה לקנות מסך במחיר כזה ולקבל פיקסל מת/בהיר. מישהו מכיר חנות שבה ניתן לרכוש את המסך הזה ולראות אותו עובד קודם? או להחליף מסך בעל פיקסל מת? האם אני יכול לרכוש את המסך ובמקרה שהוא לא מתאים לי להחזיר אותו ולבטל את הקנייה? אשמח לעצות או נסיון של אנשים.

• 64 תגובות
    • 7.9k צפיות
  12. Started by greenvector,

אז ככה, לאח שלי היה מסך 19" 4:3 של AOC . לאחרונה הופיע מעין פס לבן בחלקו העליון של המסך. מיכוון שהמסך עדיין תחת אחריות (3 שנות אחריות ועברו כ- שנתיים וחצי) התקשרנו ל- AOC שיטפלו בנושא. אני חייב לציין שהשירות מעולה. הם הביאו שליח עד הבית והחליפו את המסך בלי לשאול שאלות. אבל, הם החליפו למסך רחב (מבחינת איכות תמונה נראה טוב יותר), אבל, המסך נראה קטן יותר. לכן רציתי לשאול האם נראה שכדאי להתקשר ולבקש מסך כמו שהיה לו 4:3, או להשאר עם המסך שהם הביאו (דגם 917sw ). תודה

• 2 תגובות
    • 774 צפיות
  13. Started by אביטלתל,

שלום לכולם אני מעוניינת לרכוש מסך יד שנייה, בגודל של 19" לפחות, אם לא קצת יותר. מבחינה תקציבית אני לא יכולה להרשות לעצמי מסך דק ( אני לא מעוניינת להשקיע יותר מ 300-400 ש"ח), ולכן הולכת על מסך CRT. גם ככה מדובר במחשב קצת ענתיקה שיוחלף ברגע שיימצא התקציב (או ברגע שהוא יקרוס, מה שיבוא קודם... ) המטרה היא צפייה בסרטים, וקצת משחקים. באתרי יד שנייה אני רואה מסכים מתאימים מוצעים למכירה, אבל אני חוששת מקנייה של חתול בשק. אשמח לעצות בנוגע לבדיקת המסך לפני הקנייה. האם ישנה חנות שמוכרת מסכים יד שנייה ונותנת עליהם אחריות ? תודה מראש :-)

• 5 תגובות
    • 971 צפיות
  14. Started by afik zach,

ראיתי שרצו כאן כמה דיונים על המסך לפני איזה 4 חודשים ורציתי לשמוע קצת חוות דעת לפני שאני קונה קודם כל איך הוא מבחינת איכות וגודל? עד כמה הוא באמת שווה את הכסף? ובקשר לפיקסלים מתים, אני מזמין אותו מחול ורציתי לברר מה הסיכוי שהוא מגיע עם פיקסלים מתים? ואם למשהו יש מוסג לגבי אחריות בארץ?

• 7 תגובות
    • 1.1k צפיות
  15. שלום, אני מתעניין ברכישת מסך. השימוש הוא בעיקר לעבודה סטנדרטית (אינטרנט, אופיס) וסרטים, ואולי בעתיד משחקים כי כרגע המחשב וכרטיס המסך ישנים מידי (x600 של ATI עם AMD 3200 וג'יגה זיכרון). אין לי ממש מגבלת תקציב (נקנה במימון העבודה- עד 1000$) משיטוט קצר הבנתי שהמסך 2209wa מומלץ, וכך גם אחיו הגדול 2408wfp. יש דגמים אחרים שמתאימים יותר לצרכים שלי? אצל מי משניהם הכתב יראה גדול יותר ברזולוציה הטבעית? איפה אני יכול לראות את שניהם (ב- live) כדי לקבל סדר גודל? (תבינו, כרגע אני עם 19" CRT) תודה.

• 2 תגובות
    • 632 צפיות
  16. רק עכשיו שמתי לב שהמחיר בפנדה ובNEXTOP מתחת ל1400 למסך הזה, איך אנשים עדיין מתלבטים ולא קונים אותו???

• 48 תגובות
    • 4.6k צפיות
  17. כבר המון זמן שאני בודק מסכים בשביל להחליף את הcrt הישן שלי. אמנם כמעט לא כתבתי הודעות בפורום (אני עצלן) אבל תמיד דאגתי להיכנס ולהתעדכן לגבי שוק המסכים היום. כמובן שה2209wa עם כל התשבוחות מאוד קרץ לי, והיום בהחלטה של שנייה (הcrt נדפק סופית) קניתי אותו. רשמתי רק כמה מילים, בשביל שאנשים יקבלו מושג לגבי המסך... אחרי הרכבת המסך, ראיתי שהמסך הרבה יותר יפה מהתמונות שרואים באינטרנט. הוא נקי, לא מצועצע, ונראה מחומרים איכותיים. הארגונומיה של המסך מאוד טובה. המעמד יציב מאוד, ומאפשר את כל האופציות (הטייה, סיבוב, PIVOT) מבחינת זוויות צפייה המסך מקיים כל מה שהוא מבטיח. זוויות הצפייה מדהימות ביחס למסך TN רגיל. מכל צד התמונה עדיין ברורה ולא חשוכה. איכות התמונה של המסך מאוד איכותית…

• 30 תגובות
    • 3.7k צפיות
  18. יש ברשותי מסך 19 אינץ' נוסף שסתם עומד לו בצד. אני רוצה לחבר אותו יש לי כרטיס מסך HD4870. איך מחברים אותו?. האם זה יכול לפגוע בכרטיס מסך או במחשב?.

• 6 תגובות
    • 1.3k צפיות
  19. שלום, אני מתכוון לרכוש את המסך של סמסונג samaung 26''syncMaster T260HD עם מחשב שהכרטיס מסך הוא GAINWARD HD4870. השימוש של המסך והמחשב הוא לגרפיקה דו-מימדית ותלת-מימדית. איך המסך בכלליות? האם הוא מתאים לשימושים בשילוב עם כרטיס המסך? תודה רבה, יוחאי אזולאי yohaiazoulay@gmail.com

• 3 תגובות
    • 848 צפיות
  20. Started by ofekd23,

כותרת איזה מסך עדיף?

• 5 תגובות
    • 1.4k צפיות
  21. שלום, עד עכשיו להשתמש במסך ברזולוציה הטבעית שלו, ולקרוא ממנו היה גורם מאמץ לעיניים. בחלונות 7 זה עומד להפסק כיון שישנה אפשרות להגדיר את כל הסמלים וגופנים וכו' בגודל יותר גדול, ולכן לא לאמץ את העיניים. גם בXP היתה אפשרות דומה, אבל היא עבדה פחות טוב. לכן, כל אלו שרוצים לקנות מסך ''22 FULL HD לא צריכים לחשוש יותר. לתשומת לבכם.

• 13 תגובות
    • 1.8k צפיות
  22. Started by blindhorse,

שלום לכם, נראה לי שכמעט השתכנעתי לקנות את מסך הדל שאתם ממליצים עליו בחום והיתרונות הבולטים בו. בעיקרון יש לי אפשרות לקבל את הסמסונג P2250 במחיר ממש טוב, אבל לפי מה שהבנתי לא צריך לחשוב על זה בכלל. בדקתי באינטרנט וראיתי שאין הרבה חנויות שמוכרים אותו, השאלה איפה אתם קונים אותו בכל זאת כמו שמפרסמים בפורום ? לגבי האחריות זה לא משהו שצריך להדאיג אותי ואולי כדאי להתפשר על הסמסונג ולהיות בטוח ? כרגע יש לי את ה-730B של סמסונג, ישן אבל טוב. תודה.

• 3 תגובות
    • 923 צפיות
  23. בטח ישגעו אותי על השאלה אבל לאור ההתלהבות אני חייב לשאול מה כל כך טוב במסך הזה הוא בסה"כ 1680*1050 ועולה אלף חמש מאת שקל אני מחשיב את עצמי לבעל עין יחסית חדה ויש לי מסך סמסונג 220P כמה חודשים (עכשיו עולה פחות מ900) והוא מעולה ובעל רזולוציה מצויינת.(1920*1200) אם אני אשים אותם אחד ליד השני מה ההבדלים? - במשחק מחשב כמובן [אני מבין שהסמסונג TN אבל אם רואים מעולה מה הבעיה]

• 5 תגובות
    • 973 צפיות
  24. בס"ד בוקר אור לכולם המסך המשולב "Samsung SyncMaster T260HD" ראיתי עליו סרטון ביוטיוב, פשוט הייתי 8 דקות עם פה פתוח לא יכלתי לנשום מרוב התפאלות ! יש דברים שאני צריך לדעת חוץ מה10 שניות של ההשהיה ? תודה רבה לכולכם תבורכו

• 3 תגובות
    • 1.2k צפיות
  25. Started by Gallahav,

כבר בדקתי הרבה reviews באינטרנט ואני לא יודע מה לבחור, בבקשה תנו המלצות עוד שאלה, איך אני יודע מתי המסך יצא לשוק? אני לא מוצא פרטים כאלה באתרי היצרנים

• 6 תגובות
    • 1.2k צפיות

דיונים חדשים בפורומים