מסכי מחשב
מסכי מחשב מומלצים, סקירת מושגים, המלצות רכישה - כל השאלות והתשובות
15,882 דיונים בפורום זה
-
מישהו מכיר את המסך הנ"ל:http://www.zap.co.il/ratemodel.aspx?modelid=773634 ? המסך של פוג'יקום ... השאלה הכי גדולה מה זה פאנל Tilt?? איפה עומד הקאטצ' כי המסך זול יחסית לנתונים שלו לא? רוחב המסך מסך רחב 16x9 גודל מסך (אינטש) 21.5 אינטש סוג המסך חיבור HDMI לא כולל מאפיינים טכניים זמן תגובה (מילי שניה) 2 מילי שניה יחס ניגודיות 1:5000000 חיבור DVI כולל סוג פאנל TILT גודל נקודה (מ"מ) 0.248 מ"מ בהירות (cd/m²) 500 cd/m² תלת מימד לא רזולוציה מקסימלית (פיקסלים) 1920x1080 פיקסלים Pivot ללא זווית צפייה 170/160 תוספות רמקולים רמקולים מובנים המפרט טוב לא???.. כדאי לקנות? אני מעוניין במסך שמחריו נע בין 550 - 750 שקלים אם למישהו יש הצעה אחרת....
-
- 5 תגובות
- 2.3k צפיות
-
-
שלום, אני רוצה לקנות מסך חדש למחשב בגדול 22" או 23" השימוש העיקרי יהיה משחקים, אבל גם סרטים וטקסט. לגבי המסך DELL 2209WA - - בטוח \ כדאי לקנות מהמכירה הקבוצתית? מה האחריות? -עדיף מסך 22" E - IPS (המסך של דל) או מסך 23" FHD ? (מבחינת איכות) התקציב הוא 1000 שקל, ואפשר חריגה של 50 שקל עבור הדל בNEXTOP אבל לא 1300 (לא ממכירה קבוצתית) זה כבר יותר מדי. -בכלל, על פי מה כדאי לבחור מסכים כשמדובר במסכי TN אם מניחים שאני לא לוקח את המסך של דל? עוד שאלה, הכרטיס שלי 8600GT 256MB יוכל לסחוב סרטים של 1080P על מעבד AMD 4800+ X2? מה עם משחקים על הגדרות LOW-MED? הם ייראו יותר טוב מאשר עכשיו? (1280X1024) זה מה שיש עכשיו, 17" אם זה משנה.
-
- 5 תגובות
- 988 צפיות
-
-
אני ממש לא מבין במסכים והייתי שמח לקבל עזרה בהחלטה איזה מסך מחשב לקנות ... אני מעוניין ב 17 אינצ' ... מה הולך היום ולא יקר מידי חשבתי על אזור ה 1000 שקל
-
- 5 תגובות
- 773 צפיות
-
-
לקריאת המבזק: http://hwzone.co.il/newsflash/%d7%94%d7%9b%d7%99%d7%a8%d7%95-%d7%90%d7%aa-%d7%94%d7%9e%d7%a1%d7%9a-%d7%94%d7%9b%d7%a4%d7%95%d7%9c-%d7%94%d7%9e%d7%95%d7%96%d7%a8-%d7%95%d7%94%d7%9e%d7%99%d7%95%d7%97%d7%93-%d7%9e%d7%91%d7%99%d7%aa/
-
- 5 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
שלום לכולם, מזה זמן אני קורא פה בפורומים השונים - יש פה מידע מצויין ואנשים רבים עם ידע. הצלחתי להתמקד בעזרתכם על מעבד, לוח כמות וסוג זיכרון למחשב החדש שאני מתכנן לרכוש לקראת תחילת יולי. מה שכן, טיפה נבוך מהעובדה שלא הצלחתי להבין, ולבחור מסך עבורי, מגוון הדעות והמוצרים מצליחים לבלבל אותי כל פעם מחדש :s05: כבר התבלבלתי איזה מסך טוב לגלישה ועבודה רגילה בסביבית אופיס-מערכת הפעלה וכו', איזה מסך טוב למשחקים, סרטים וכך הלאה. התגובות החריפות של משתמשים בקטילת מסכי סמסונג, LG, אסוס, אפילו Dell עם מסכי TN מרתיעה אותי למרות שהם נראים לי. הבנתי שהפנלים האיכותיים יותר (לא פנלי TN) יקרים משמעותית בעיקר בגודל המסך שאני מעוניין לרכוש - 22' (אם הייתי יכול הייתי רוכש 24' ) אז אבקש את עזרתכ…
-
- 5 תגובות
- 990 צפיות
-
-
במקום להיות חכמים גדולים ולהגיד לי להשתמש בחיפוש (השתמשתי בו כבר הרבה בשביל זה), תנסו לעזור לי ולייעץ לי. סיבות להעדיף את הרחב: -חוויה בצפיית סרטים/משחקים צריכה להיות מהנה יותר -ביצועים גבוהים יותר במשחקים -סיכויים גבוהיים יותר לקבל פאנל S-IPS (?) סיבות להעדיף את הרגיל: -תאימות כמעט לכל המשחקים/אפליקציות -יותר נוח לגלישה באינטרנט ועבודה עם ווינדוס -פחות מאמץ את העיניים לגבי הסעיף האחרון ברגיל, אני עוד לא בטוח, אבל יכול להיות שהWFP יותר מאמץ את העיניים בגלל שצריך "להזיז את העיניים מצד לצד"? יש פה מישהו שמשתמש בWFP ויכול להגיד לי איך זה? אה ואגב יש מרחק של חצי מטר ביני לבין המסך לגבי הסעיף האחרון ברחב: רזולוציה של 1680X1050 תתן יותר FPS מאשר 1600X1200, לא? עריכה: כמובן, שכח…
-
- 5 תגובות
- 812 צפיות
-
-
שלום, קניתי מסך LCD סמסונג 226BW ואני לא יודע איזה חיבור לחבר למחשב... קיבלתי DVI וגם RGB ויש לי אפשרות לחבר את שניהם למחשב כמובן.. עכשיו מה אני צריך לחבר?DVI או RGB או את שניהם???(הלבן או הכחול?) תודה וחג שמח, דניאל.
-
- 5 תגובות
- 677 צפיות
-
-
היי, אני מחפש מסך בגודל 27' שיעלה גג 2000 שקל, המסך ישמש לסרטים ומשחקים. חיבורים לא משנה אבל עדיפות לHDMI. תודה!
-
- 5 תגובות
- 2k צפיות
- 1 follower
-
-
קניתי מסך חדש מדגם LG FLATRON W2234S המסך הוא 22 אינץ'. אני מחפש הורדה לדרייברים של המסך כי אין לי את הדיסק, חיפשתי המון ולא מצאתי אז אם מישהו יוכל לעזור ולתת לי הורדה.. ועוד שאלה בהגדרות של המסך הוא מוגדר ככה: BRIGHYNESS: 100 CONTRAST: 70 GAMMA: 50 1. זה בסדר או שצריך לשנות משהו? שיניתי רק את הGAMMA שהיה על 0 ל 50(מקסימום) כי ככה רואים צבע לבן יותר ברור. 2. כשאני נוגע במסך עצמו מקדימה למעלה (לא בפאנל של המסך, במסך עצמו) הוא טיפה חם..וגם למטה..זה אמור להיות ככה?
-
- 5 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אח שלי רוצה לקנות מסך LCD בטווח מחירים של עד 2400 שקל המטרה של המסך הוא סרטים וסרטים בלבד ללא משחקים.. הוא ראה את המסך 226W sumsung בחנות והתלהב, בגלל שהמסך TN ועדיף ISP-S בעיקר בגלל רמת הצבעים המלצתי לו לקנות את ה2007WFP ! עכשיו יש לי שתי שאלות: 1) האם אני צודק בקשר לsumsung VS DELL ? 2) ישנה בעיה נוספת, רציתי לדעת איך מסך LCD רחב יעבוד עם כרטיס מסך ישן וכנראה אפילו אונבורד בלי DVI? תזכרו שהמטרה של המסף היא לסרטים לא משחקים. תודה מראש בן.
-
- 5 תגובות
- 809 צפיות
-
-
אני רוצה למסך הזה לחבר אקסבוקס ולשמוע קול. האם יש דרך שדרך המסך או דרך רמקולים חיצוניים לשמוע את האקסבוקס 360?
-
- 5 תגובות
- 1.4k צפיות
- 1 follower
-
-
בוקר טוב, בעבר שאלתי, לגבי בעיה לאחר התקנת ה Driver של כרטיס המסך (8500GT) באמצעות חיבור DVI. מאז ניסיתי גם במחשב אחר וכו', כמתואר בהמשך. בסיום שלב טעינת ה Windows, המסך עובר למצב Power Saving Mode. נאמר לי על ידי נציגת LG (יצרנית המסך), שכיוון שעד טעינת ה Windows המסך מציג, סימן שמקור הבעיה לא במסך. ניסיתי להתקין את הגירסה האחרונה וזאת שלפניה של ה Driver, מהאתר של Asus (יצרן הכרטיס). ניסיתי להתקין את ה Driver שמופיע באתר של Nvidia. ניסיתי לעבוד עם ה DVI תחת Windows XP ולא Vista. שום ניסיון לא הועיל. אך מה שהפתיע אותי, שכאשר חיברתי את הכרטיס במחשב אחר, דרך ה DVI, לא היתה בעיה. כאשר חיבתי דרך VGA, הופיעה הודעה לגבי ה Hz, ולא היתה תצוגה במסך. אצלי תחת XP, כמו שניתן להבין, …
-
- 5 תגובות
- 947 צפיות
-
-
היי אני כבר הרבה זמן מחפש לקנות מסך עבור TV ומחשב,שלמחשב עיקר השימוש הוא סרטים די הייתי נעול על 2407 של דל,ולא מזמן ניסיתי לחפש משהו יותר גדול, יש את את 3007 של דל,שנמכר בארץ ב 7000+ קיצר ראיתי ב EBAY את המסך HP LP3065 מחיר 875$ משלוח לארץ 190$ מיסים 280$ סה"ב 4900 ש"ח מישהו מכיר את המסך?
-
- 5 תגובות
- 937 צפיות
-
-
מסך 17" נועד למשחקים, כך שהניגודיות, קצב רענון, וכו' ממש חשובים לי. מסך 19" נועד לעבודה משרדית, אבל חשוב שיהיה איכותי. תודה!
-
- 5 תגובות
- 793 צפיות
-
-
שלום לכולם, אני מעוניין לקנות מסך Dell U2412M ולחבר אותו בכבל DisplayPort מהמסך ל-HDMI למחשב, האם יעבוד כבל כזה באורך 3 או 5 מטרים? תודה!!!
-
- 5 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
שלום כולם , יש לי היום יומולדת והחברים תרמו ביחד וקנו לי מסך ASUS AW222U ! 22" רחב , בנתיים עושה רושם טוב אבל איך אני מכוון אותו בצורה אופטימית ? לא צריך אולי להתקין דרייבר או משהו ? תודה רבה , דור
-
- 5 תגובות
- 942 צפיות
-
-
האם לאחר שהשתמשתי בו שבועים הערך שלו ירד? או שאני אוכל למכור אותו מאותו מכיר שהחנות מוכרת? הוא אחלה מסך אבל קצת קטן לי.. יכול להיות שאפרסם אותו בTrade Zone.
-
- 5 תגובות
- 739 צפיות
-
-
לאחר שה Dell 2007WFP אולי עוזב אותי אחת ולתמיד, בכל מקרה הגיע הזמן להשתדרגות אפילו אם הוא ישרוד ויהפוך למסך השני שלי.. שימושים משחקים באיכות גבוהה FPS לרוב, אינטרנט, סרטים, קוד מידי פעם.. נראה לי הזמן ל 27" הגיע, כאשר היה לי נח עם היציאות USB מהמסך (אם כן אז עדיף USB3), והכניסות השונות COMPOSITE, VGA,DVI לא חובה אבל נחמד אם יש.. אני קפצתי ישר ל Dell UltraSharp U2715H 27'' המחיר דיי יקר (2700ש"ח) אך אני בטוח שהוא יהיה מושלם..השאלה אם באמת כדי לי להשקיע בו או שאני יכול להסתפק באחר יותר זול, כי ממש לא בא לי להוציא 2700.. חוץ ממנו ראיתי את הDell P2714H ב1600ש"ח ואת Dell UZ2715H ב2300ש"ח כאשר הראשון בתקציב שמתאים לי יותר והשני למרות שאני לא צ…
-
- 5 תגובות
- 2.6k צפיות
-
-
לאחראי הפורום - אין מקום לשמות הדגמים בכותרת ראשית, להבהרות: מקריאה ארוכה (ומעשירה ביותר!) של המבוא לLCD וקריאת 10 העמודים הראשונים בפורום, הסקתי מס' מסקנות, אנא תקנו אותי אם הן שגויות: ישנה חלוקה די ברורה: פאנל TN מיועד למשחקים (בשל מהירות תגובתו) ולאנשים שלא חשובה להם איכות התמונה וזויות הצפיה. S-IPS הוא הפאנל הטוב ביותר מבחינת איכות תצוגה (טקסט וסרטים) והS-PVA מתקרב אליו. המון אנשים שואלים לגבי מסכי 22" עד 1500 ש"ח ולרוב מוצע המסך 2243BW samsung כאופציה הטובה ביותר למשחקים, כמו גם Asus MW221C וASUS VK222H, כולם בעלי פאנל TN. זכור לי שראיתי תגובה בה הוזכר מסך P-MVA , אך צויין שכמעט לא ניתן להשיגו. עד כאן הכל נחמד, אך כשאני מנסה לחשוב על איזה מסך עדיף לי, אני ניצ…
-
- 5 תגובות
- 993 צפיות
-
-
אני משתמש בשני מסכים בו זמנית DELL 2007FP + DELL 2407WFP-HC אני מתעסק בעריכת וידאו ותמונה ובשלב הסופי צריך גם לבצע תיקוני צבע ואפקטים. חשוב לי לדעת שמה שאני רואה אצלי במסך זה אכן צבעים מכוילים. המצב הנתון כרגע זה שפשוט הצבעים שונים מאוד בין שני המסכים. אני משתמש בלאופרד (מקינטוש) בעיקר. ניסיתי את הכלי Display Calibrator assistant המובנה במק - אבל זה לא נתן תוצאות טובות (או שמה לא עשיתי את הכיול כהלכה). רציתי לשאול מה הדרך הכי נכונה לבצע כיול. שמעתי שקיימים מין מכשירי כיול USB שלא ממש הבתי כיצד הם פועלים. הבנתי שהם גם יקרים ושלא קל להשיגם בארץ (תקנו אותי אם אני טועה) האם יש מעבדות שעושות את זה? הבנתי שחשוב לכייל במקום שבו אתה עובד עם התאורה איתה אתה עובד. אם ככה - האם י…
-
- 5 תגובות
- 6.6k צפיות
-
-
היי! אני צריך 2 מסכים. תקציב? הממ עד 3000 לשניהם מספיק? עבודה: 20% מהזמן(בשניהם) טלויזיה וסדרות וטיפטיפה סרטים. 80% אינטרנט, מסמכים, טקסטים, תמונות, פורומים... 0% משחקים שדורשים משהו מיוחד.(זאת אומרת הירוס 3 ולעתים רחוקות רד אלרט 2 או קוויק 3 באחד המחשבים) הממ כמה אינטצ'? אין לי מושג קלוש בגרוש!(הא יצא חרוז ) מה כדאי? אני יודע ש17" כבר לא אקטואלי בכלל... רחב? אולי - כדאי לי יחסית לשימושים? הסדרות והסרטים במחשב שכן ישחקו בו מידיי פעם הירוס 3 הם לרוב במסך רחב. במסך השני המחשב מחובר לYES אז הרוב המוחלט שם יהיה 3:4... ______________ שאלה: המחשב שלי שבו אני אשחק מידיי פעם (הירוס 3 ...) יש בו כרטיס מסך מובנה שיש בו רק VGA והוא דפוק ומלפני 3 שנים. זה מהווה מגבלה כלשהי…
-
- 5 תגובות
- 831 צפיות
-
-
אני עומד לבצע בקרוב מעבר מ-CRT ל-LCD רציתי לקבל המלצות למסך איכותי בטווח המחיר שהבאתי. אני משתמש בו בעיקר למשחקים, סרטים מדי פעם. ראיתי שכולם ממליצים על ה-SONY X95 ועוד שהוא זול ב-300 ש"ח והפאנל שלו הטוב ביותר בתחום המחירים הנ"ל. האם זה המסך שהכי מתאים לי בתקציב הזה?? תודה מראש
-
- 5 תגובות
- 802 צפיות
-
-
אני רוצה לקנות מסך למחשב שלי אבל אני בהתלבטות... העניין הוא שאני קונה גם טלויזיה 26' ומחבר אותה למחשב, אז הדבר היחיד שהמסך יעשה יהיה להריץ משחקים. עכשיו אני לא יודע אם זה נכון, אבל שמעתי שעדיף מסך רגיל מאשר רחב למשחקים, וב22' רוב המסכים רחבים, ואם לא הם נהיים לא נוחים לעין (תקנו אותי אם אני טועה). אז האם עדיף 20' או 22' ??? תודה לעוזרים
-
- 5 תגובות
- 846 צפיות
-
-
מי יותר טוב מבין שני מסכים אלה Lg 1960TR or Lg 1970HR ? כי ראיתי בפורום שהמסך 1960TR מובחר מבין מס' רב. אז מה לגבי 1970HR ? למה הוא לא מובחר כשהוא יותר מתקדם והאם יש מסך באותו מחיר של 1960TR ויותר טוב ? ראיתי שיש גם מסכים מעל 2000 עם פאנל אחר, האם יש הבדל גדול ביניהם (בין TFT לסוג האחר ) האם העין שלי 8) חשה שאני בעולם יותר טבעי (אם משתמש במסכים עם פאנל אחר) או ההבדל זניח ? אני משתמש במחשב באופן סטנדרטי : ויב, פתיחת ורד וסגירה, שפות תכנות, צפייה בסרטים... כדי להיות גם הטקסט קריא כי יש לי את זה של acer al1917 ולא נראה לי כל כך ? האם כדי להחליף, מה דעתכם והמלצתכם ???
-
- 5 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
בוקר טוב, אני מחפש המלצה למסך 22" בתקציב של עד 1000 ש"ח עם עדיפוף כמה שיותר קרוב ל 800 ש"ח. המסך מיועד לעבודה משרדית בלבד. תודה מראש וסופש נעים
-
- 5 תגובות
- 1.2k צפיות
-