מסכי מחשב
מסכי מחשב מומלצים, סקירת מושגים, המלצות רכישה - כל השאלות והתשובות
15,882 דיונים בפורום זה
-
עשיתי טעות וקניתי את המסך 2009WFPוDell בניסיון להתמודד עם המסך הזה אני חייבת להוריד את הבהירות הבעיה שבתפריט של הכפתורים שעל המסך יש אומנם דירוג של בהירות אבל האפשרות הזו לא זמינה(באפור) ואי אפשר לשנות את הרמה. בנוסף ניסיתי לשנות בהירות דרך ati control center אבל בניסיון לשנות אני מקבלת שגיאה שיש בתמונה והתקנתי את הדרייבר מחדש וזה לא עזר,יש את אותה שגיאה. הדרך היחידה לא להסתנוור היא להוריד את הניגודיות דרך הכפתורים שעל המסך אבל זה מוריד את איכות הצפיה וזה לא נראה לי פתרון. בבקשה עזרה, למה בכפתורי המסך האפשרות של הבהירות מופיעה (ברמת "75")אבל לא זמינה? נ.ב יש לי כרטיס מסך Radeon HD4870 [attachment deleted by admin]
-
- 5 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום, שבוע הבא כנראה אני מזמין את המחשב (E6750+8800GT) ואני צריך המלצה למסך LCD חדש. התקציב הוא בערך 1450 שקל ועדיף פחות.. בהתחלה היה 1800 אבל אני מעדיף לחסוך לפחות במסך.. אני צריך את המסך האיכותי ביותר לתקציב הזה ולמחשב החדש שמיועד למשחקים כבדים. תודה מראש לעוזרים.
-
- 5 תגובות
- 796 צפיות
-
-
מדובר על מסך 24" W2442PA LG כאשר אני מגולל מסמך/דף אינטרנט למעלה או למטה התמונה נשברת ברבע הימני של המסך תשובות לתופעה יתקבלו בברכה
-
- 5 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום, יש לי מסך LCD של LG מדגם L1720B ויש לי סימנים בצד ימין של המסך שכאילו פתוח חלון, ויש את הסמלים X והקטנת חלון(ראו תמונה). יש דרך שאפשר "לנקות" את הסימנים האלה? האם האחריות מכסה את זה? תודה מראש [attachment deleted by admin]
-
- 5 תגובות
- 2.3k צפיות
-
-
השימוש יהיה בעיקר למשחקים וסרטים ככה שאני צריך מסך שלא ימרח לי את התמונה השוק מוצף במלא מסכים ואין לי מושג מה לקנות ואני צריך אותו דחוף ככה שאני ממש צריך שתתנו לי עצה למסך טוב ועוד משהו אני ממש לא אוהב מסך רחב אז זאת לא אופציה... תודה
-
- 5 תגובות
- 677 צפיות
-
-
מבקש המלצה למסך מחשב 27" 1080p שיתאים גם לגיימינג וגם לצפייה במדיה. אין תקציב מוגדר כי אני לא יודע מה טווח מהחירים, אשמח אם תמליצו לי פה על דגמים ואחליט בעצמי את יחס העלות / תועלת לפי ההמלצות. תודה מראש איציק.
-
- 5 תגובות
- 1.5k צפיות
- 1 follower
-
-
-
שלום לכולם האם במסכים רחבים כגון 22 צריך להשתמש ברזולוציה המקסימלית שלהם כדי לראות חד וברור? או שאפשר להסתדר גם בפחות? יש לבן שלי מסך סמסונג 19 אינץ והרזולוציה המיטבית היא 1280X1024 ,הבעיה שבגודל הזה הטקסט נורא קטן לטעמי.מה עושים?
-
- 5 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
היי, אני מקווה שהשאלה מתאימה לכאן ולא לפורום מחשבים ניידים: במחשב הנייד שלי הבחנתי לאחרונה בכתמים לבנים באחת מפינות המסך. זה לא על גבי המשטח עצמו (ניקיתי על כל מקרה) וזה גם לא נובע מהפיקסלים עצמם. נראה לכאורה שמקור הכתמים הוא בתמונה המוצגת, אלא שהצבע בה אחיד בוודאות. שמים לב לכך במיוחד בעוצמת תאורה נמוכה ועל רקע שחור (שומר מסך Blank של חלונות). להדיוט כמוני זה נדמה כעיוות שנוצר ממקור חיצוני כלשהו, אלא שאין לי מושג מהו. למישהו יש רעיון מה זה יכול להיות ואיך אוכל להיפטר מהתופעה?
-
- 5 תגובות
- 5.7k צפיות
-
-
שלום לכולם אני מעוניין לקנות מסך עכשיו אני מתלבט בין שלוש דגמים השאלה מה הכי כדאי מבחינת איכות תמונה ואורך חיים Dell UltraSharp U2715H 27 http://ksp.co.il/?select=.1024..230..132..137..2037..199..1468.&list=1&sort=2&glist=0&uin=26221&txt_search=&buy=&minprice=0&maxprice=0 Samsung U28E590D 28 http://ksp.co.il/?uin=28719 או Samsung U28D590D 28 http://ksp.co.il/?uin=22937 (שזה או המסך רק עם חיבורים אחרים) כל מי שיכול להביע דעה כולשהי או חווה ניסיון אשמח לשמוע תודה
-
- 5 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
מצ"ב קישור בענין ירידות מחירים משמעותיות למסכי LCD לקראת סוף השנה וב-2009. http://www.globes.co.il/news/article.aspx?did=1000359047&fid=821
-
- 5 תגובות
- 999 צפיות
-
-
שלום לכולם... אני צריך מסך רק למשחקים עדיף ללכת על מסך 22 TN שגם ככה יותר זול.... או על הדל 20" שעולה יותר אבל עם IPS מה מומלץ? קחו בחשבון שזה רק למשחקים.... האם האיכות בIPS תהיה יותר טובה במשחקים או שתהיה אותו הדבר ואז עדיף להנות מ22" ענק מול הפנים... תודההה ד"א אני קונה מ skypc מישהו מכיר?? זה חשוב לי לדעת איך הם כי אף פעם לא קניתי שם וזה באזור שלי...
-
- 5 תגובות
- 946 צפיות
-
-
שלום לכולם, לאחרונה אני זומם לרכוש מסך למטרת גיימינג שירוץ עם RTX 2080Ti ברזולוצייה 2560x1440, וככל שאני לומד על המסכים המודרניים יותר, כך אני מוצא את עצמי יותר מבולבל. השאלה המרכזית היא מה הוא באמת ההבדל בין מסך G Sync לבין G Sync compatible לגיימר (לא תחרותי/און-ליין). ברור שמסכי G Sync משמעותית יותר יקרים, אך האם ההבדל שווה את ההפרש, בהנחה שאני מחפש חוויה מצוינת (ומוכן לשלם - שוב, אם באמת ישנם הבדלים ניכרים). השאלה אם גיימר-הדיוט יראה הבדל בין שני הסוגים... תודה רבה מראש.
-
- 5 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
שלום לכולם, פעם ראשונה כאן...בכל מקרה, אני מחפשת מסך מחשב. יש לי כרגע גודל מסך של 22 אינצ' של viewsonic ואני מחפשת מסך חדש בתקציב של עד 2000-2500 שקלים, כמה שאלות- 1. האם מסך 24 אינץ זה גדול מידי אחרי 22 אינץ, או שאפשר להתרגל? 2. קצת שאלתי ולא ממש הבנתי אם כדאי מסך IPS או מסך רגיל. השימושים שלי הם אינטרנט, וורד, סרטים, יוטיוב, בעיקר הרבה עבודה על המחשב כי אני סטודנטית. אני כמעט ולא משחקת על המחשב, מלבד קנדי קראש וכאלו שטויות... 3. איזה פירמות מומלצות? חשוב לי שלא יכאבו העיניים ושהמסך יהיה איכותי לאורך זמן- מה אתם ממליצים?
-
- 5 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
שלום אני קונה מסך חדש ואני צריך מסך חדש עם חיבור HD, זמן תגובה לא יותר מ-5 MS ורצוי שיהיה או מסמסונג או מפאנאסוניק. סכום חריגה אפשרי 200-250 ש"ח. תנצלו את התקציב
-
- 5 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
דיברתי עם החנות LCDTV, כרגע אין להם במלאי, אך יכול להיות שיביאו אותה בשבוע/יים הקרובים (בזכות זה שהסברתי לו שהרבה רוצים לראות את הדגם הזה). ככל שיתקשרו יותר אנשים בימים הבאים הם יביאו את הדגם לתצוגה יותר מהר!! המספר שלהם 1800303050, ותבקשו את ברק (כתובת: הלפיד 15 ק.מטלון פ"ת)
-
- 5 תגובות
- 836 צפיות
-
-
שלום לכולם שכן שלי מחפש לקנות מסך , אחרי שהמסך הקודם CRT שבק חיים ( עם צבעים מוזרים ) בכל אופן , התקציב של הוא 700 שקלות . זה מה שידוע לי כרגע .. מצאתי מסך ב-IQPC של ACER שעולה כך : http://www.iqpc.co.il/Home/ShowItemMenu.asp?id=6471 השאלה אם זה שווה קניה . וממה כדאי להיזהר בקניה של LCD כזה בעניין הפיקסלים וכו' .. אני מעדיף לקנות משם ( מ-IQPC ) *השימושים שלו הם : שימושים רגילים , אינטרנט , צפיה בסרטים פה ושם , ופחות משחקים -המפרט שלו אם זה הכרחי הוא AMD ATHLON X2 245 GA-MA78LM-S2 הוא משתמש כרגע באונבורד אז משחקים זה לא הכיוון שלו כרגע אולי בעתיד .. תודה ולל"ט .
-
- 5 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
קניתי מסך 226bw ויש כמה בעיות 1. רואים במשחקים כזה בהיר כמעט שחור לבן ושאני מסתכל בזוית אחרת נגיד מלמטה אז רואים יותר חד 2. אני חיברתי את המסך לps3 והגדרתי בps3 שיהיה 720p אבל עדיין רואים כמו בטלויזיה רגילה 3. ובps3 אין לי סאונד מכיוון שבמסך אין רמקולים ושחיברתי את הכבל av לרמקולים שלי לא שמעו בps3 כלום מה אתם ממליצים לי לעשות שיהיה לי סאונד כאילו מה לחבר למה? 4. בpes2008 אין את הרזולוציה שהמסך תומך בה ואז אני רואה את התמונה על חצי מסך 5. בut3 אני לא רואה את היד שמחזיקה את הנשק כאילו חסר שטח ראיה למעלה ולמטה
-
- 5 תגובות
- 981 צפיות
-
-
שמעו, אני קונה מסך חדש ! כרגע יש לי 17" ישן (לפני 4 שנים) ואת האמת, פרט לגודל הוא דיי מספק אותי, אבל אני חייב להחליף כי אחותי לוקחת אותו. המסך הוא L1730B. לפני הבעיה, תיראו את המפרט שלי. הנה הבעיה : כשאמרו לי שאנחנו קונים מסך חדש שמחתי וזה ואמרתי סוף סוף אני אתפנק ואראה סרטים מהמיטה (בערך 2 מטר רוחק) עם 22" סבבה כמו שראיתי אצל דוד שלי (יש לו 2243BW), אבל אז נזכרתי, יש לי כ.מ ישן ואין סיכוי שאני אצליח לשחק ברזו' כזאת ! אז ניראה לי שאני " מתפשר" על 19". בו אני אסביר לכם את השימושים שלי שתבינו את הראש : 20% טקסט (הפורום ולימודים) 30% סרטים וסדרות ב HD ועוד 50% משחקים. חיפשתי קצת בפורום הבנתי שאם אני קונה 22" אני קונה 2243BW, גם ראיתי אותו אצל דוד שלי וממש ממש אהבתי וגם הביק…
-
- 5 תגובות
- 800 צפיות
-
-
אני מתלבט בין 2 מסכים הפאנל והחברה שונים מה יותר מומלץ ? אם יש לכם המלצות המלצות על מסכים אחרים אשמח לשמוע מסך מס' 1 מסך מס' 2 תודה לעוזרים
-
- 5 תגובות
- 1.1k צפיות
- 1 follower
-
-
שלום לאחר מעקב בפורום (שנראה לי מאד מושקע מבחינת האנשים) ובמאמרים באתר יש לי התלבטות . אני מחפש מסך למחשב ביתי (בעיקר האישה והילד משתמשים - אני בסוף יום וסופ"ש). השימושים העקריים יהיו : אינטרנט , קצת משחקים (בעיקר של הילד - בן 7) . נראה לי ללכת על מסך 19 3*4 (לא רחב , כי לפי מה שקראתי פה רחב הוא נמוך מידי בסגמנט ה 19 - נדמה לי ש QttP רשם זאת , אבל סליחה עם זה מישהו אחר) לפי המלצות שראיתי פה נראה היה לי שבתקציב הנ"ל כדאי ללכת על BenQ FP93GX (עומד בתקציב - סביב 1200 ). אבל ראיתי הרבה המלצות לכיוון : VS VP930B (רק שהעלות שלו כיום היא החל מ 1650 ) . Samsung 971P (שהעלות שלו מתחילה באזור ה 1650/1700 ). האם בשביל שימוש ביתי שווה להתאמץ ולהשקיע את ה 450+ ש"ח ? האם ה BenQ יספיק ?…
-
- 5 תגובות
- 698 צפיות
-
-
אני לא בטוח שזה מתאים לפה או לכרטיסי מסך. יש לי מסך LCD שיש בו VGA ו- DVI וכרגע הוא מחובר ב- VGA כי לא קיבלתי איתו DVI ורואים בו מצוין אז השאלה היא האם כדאי לקנות כבל DVI למסך או להישאר עם ה-VGA. והאם צריך לקנות כבל איכותי או שאפשר לסתפק בכבל DVI פשוט וזול (האם זה יוריד את איכות התמונה?)
-
- 5 תגובות
- 822 צפיות
-
-
על מה אתם הכי ממליצים בתור מסך ייעודי לגלישה ועבודה על המחשב וגם למשחקים?( 65% גלישה וכו'- 35% משחקים ) בין 3 המסכים: LG L1970HR SAMSUNG 941BW SAMSUNG 931BF אני אשמח לשמוע עוד הצעות כמובן. ואם אפשר אז אני גם אשמח לשמוע על כרטיס מסך מומלץ. תודה רבה.
-
- 5 תגובות
- 875 צפיות
-
-
מישהו אמר לי שיש סרטון כלשהו שמתקן פיקסלים במסך LCD שנתקעו, יש דבר כזה? אם כן, איך אני מגיע לסרטון הזה בדיוק? תודה לעוזרים.
-
- 5 תגובות
- 3.5k צפיות
-
-
PHILIPS 220SW9FB http://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=716717 במחיר של 830 האים זה כדאי ?????? :yelclap:
-
- 5 תגובות
- 981 צפיות
-