מסכי מחשב
מסכי מחשב מומלצים, סקירת מושגים, המלצות רכישה - כל השאלות והתשובות
15,876 דיונים בפורום זה
-
אני מתלבט קשות בין מספר מסכים בגדלים ומחירים שונים, וה-Dell 2007WFP הוא אחד מהם. הבנתי שדל, בצעד חצוף ומרגיז, מייצרת מס' גרסאות של הדגם הזה בטכנולוגיות שונות ועם פאנלים שונים, לפי מה שמתאים לה באותה תקופה, ושהדבר היחידי שנשאר אותו דבר הוא העיצוב והחיבורים. האם יש למישהו מידע על כמה גרסאות יש למסך הזה ומה ההבדלים ביניהם? אשמח אם מישהו יוכל גם לקשר אותי לביקורות שכוללות את הגרסא של המסך הנבדק. ושאלות חשובות מאד נוספות: איך אני מבדיל בין הגרסאות בבואי להתרשם מהמסך או לקנות אותו, והאם יש דרך לדעת איזה מסך אני הולך לקבל אם אני מזמין אותו? אשמח מאד לתשובות מהירות - המחשב יושב אצלי כבר שבועיים מיותם ממסך ובלי שאני משתמש בו, ואני משתגע כבר מהתלבטויות (קניתי אותו עם מסך NU W921A, …
-
- 5 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום אנשים ! יש באפשרותי לרכוש את המסך הבא במחיר מיוחד לעובדי חברה. המסך הינו LG 19 אינץ מדגם: L1932TQ במחיר של 1050 ש"ח. האם המחיר שווה ? האם הוא טוב? האם הסכנה בפיקסלים שרופים תרד או תעלה לעומת מסכים אחרים מאותו גודל וסוג? האם הוא שווה את המחיר? יש לציין שאני אחבר אותו אנאלוגית כי אין לי DVI בכרטיס. ומה עוד ניתן לומר עליו ? אשמח לקבל חוות דעת גם ממנהל הפורום. תודה אנשים !!!
-
- 5 תגובות
- 1k צפיות
-
-
אין לי אפשרות להוסיף עוד כסף... 19/17 רחב לא רחב תציגו את ההכי משתלם
-
- 5 תגובות
- 874 צפיות
-
-
מה יותר טוב מבין שתי המסכים הנ"ל?(אהבתי את העיצוב של ה1900)
-
- 5 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום, אני שוקל לרכוש את המסך הנ"ל. לא מצאתי עליו ביקורות ברשת. יש למישהו התנסות עם המסך ? תודה.
-
- 5 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
כמו שכתוב בכותרת, מה עדיף למשחקים בעיקר וגם לסרטים? ה1970HR או הVX922? תודה לעוזרים =]
-
- 5 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
עדיפות לאזור הדרום, חיפשתי בזאפ ולא ממש מצאתי באיזור הדרום.
-
- 5 תגובות
- 936 צפיות
-
-
מצגת נחמדה של AU Optronics כיצד מייצרים פאנלים למסכי LCD. ייצר לעצמך פאנל LCD
-
- 5 תגובות
- 902 צפיות
-
-
בטעות נשרט לי המסך אבל סך הכל נראה שרק הזכוכית קיבלה איזו צלקת קטנה אך הפיסקלים מאחורה עדיין עובדים יש דרך לסדר את זה במעבדה מסוימת ככה שרק מחליפים תזוככית החיצונית או שהמסך אבוד?
-
- 5 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
היי חברים אני זקוק לקצת עזרה: אני עוד שבועיים תכננתי להזמין את המחשב שיהיה למשחקים אגב וגם לעיצוב גרפי... 6200 כולל מסך.. בקיצר הלכתי על ה1970hr הבעייה היא שעל כל 20 המלצות יש מתלונן 1 על בעיות... חוץ מזה המסך נחשב איכותי לפאנל שלו... בקיצור הייתי רוצה לדעת אם יהיה מסך טוב ממנו בכל הבחינות ובכמה כדי לעלות כדי לקבל משהו יותר איכותי ומבטיח... תודה.
-
- 5 תגובות
- 801 צפיות
-
-
שלום, אז ככה הגעתי למסקנה שאני צריך מסך LCD אני כרגע משתמש במסך CRT. הסיבות לזה שאני רוצה מסך LCD הן כי אין לי הרבה מקום בחדר והחלפת המסך תעזור מאוד. עוד בעיה במסך שנמצא אצלי היא שאני ממש לא מרוצה מהצבעים ומהיכולות שלו. אני ממש לא מבין במסכים ואני לא יודע איזה מסך כדי לי לקחת. (איזה חברה) חשוב לציין שאני רואה המון סרטים על המחשב וזה השימוש העיקרי ומצד שאני אני משתמש במחשב גם למשחקים רבים. עכשיו יש לי תקציב של 1500 שקל. אני מקווה שמספיק למסך של 19 אינצ'. אני כרגע מעוניין לחבר את המסך למחשב הישן שלי אבל אני גם רוצה להשתמש במסך גם כשאני קונה מחשב חדש שזה יקרה רק ביומולדת שלי.... וזה עוד הרבה זמן. הכרטיס מסך שיש על הגרוטאה הוא Gforce 5200fx 128 אשמח אם תעזרו לי. תודה…
-
- 5 תגובות
- 868 צפיות
-
-
גודל מסך: 17 אינץ' סוג המסך: LCD רוחב המסך: מסך רגיל מסך שטוח לחלוטין כולל חיבור DVI זמן תגובה: 4MS יחס ניגודות: 1:1400 רזולוציה מקסימלית: 1280x1024ופיקסלים גודל נקודה: 0.264 מ"מ בהירות: 300וcd/m² רמקולים: ללא רמקולים מחיר: 1,200 ש"ח 3 שנות אחריות מלאות מאופיס דיפו (עשיתי סקירות ואין מקום יותר זול יש מקומות שזה באותו מחיר אז אני מעדיף אותם יש להם אחלה שירות) מה אתם אומרים על המסך? קודם כל הוא כולל DVI וגם הכרטיס מסך שלי תומך (7600GT), אז מזה אומר? (חחח אף פעם לא הבנתי מזה), מזה נותן לי? ויש לזה חיבור מיוחד? ובכללי, איך המסך? (הוא נראה לי טוב הזמן תגובה מצוין הניגודות מעולה מה אתם אומרים?)
-
- 5 תגובות
- 863 צפיות
-
-
שלום, רוב הסיכויים שאני הולך על הסמסונג ורציתי לשאול כמה שאלות: 1. איך השרות והאחריות של היבואן "חיון הפצה" לעומת חברות אחרות, במיוחד LG ? 2. מה דעתכם ומניסיונכם על המסך 940BX ו 960BF, אלו הדגמים שנראים לי הכי, למרות שה960BF בעל ניגודיות של 1:700 בלבד, הוא יקר יותר. 3. מה עוד תוכלו להוסיף לי על המסכים של סמסונג. תודה רבה.
-
- 5 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
2707WFP. http://lcdtv.co.il/zoom.php?ln=en&item_id=246 המחיר שלו לא ממש משתלם, עדיף כבר את ה3007 אבל הוא הוריד את מחיר ה2407 משמעותית. מי שהתלבט עשה בחוכמה
-
- 5 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
מדובר על דגם חדיש A03) 2006-2007),פנל S-IPS ,RT 803? נרכש בחנות LCD-TV,אחריות 3 שנים של יבואן ראשי DELL בארץ החבר'ה בחנות יצאו גדולים ובדקו בפניי את גירסת/סוג הפנל טרם הרכישה תוכלו לקרוא התכתבויות לגבי זיהוי הפנל כאן: http://www.hardforum.com/showthread.php?t=1111100 מצורפת תמונה של התפריט מחר ארכיב אותו מי שרוצה פרטים נוספים על החנות-נא לפנות אלי בפרטי [attachment deleted by admin]
-
- 5 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אוקי אז המסך שיש לי כרגע הוא LG FLATRON F900B והוא מהבומבות הענקיות האלה של המסכים... יש לי אפשרות להחליף למסך הבא: COMPAQ 1720 והמסך הזה הוא LCD דק מה אתם אומרים? להשאיר את הנוכחי או להחליף?
-
- 5 תגובות
- 999 צפיות
-
-
שלום קניתי לפני כחודש מסך נוסף VP191b של Viewsonic. (יד שנייה, עדיין באחריות) כששמתי את שני המסכים אחד ליד השני, ראיתי שיש בינהם הבדלי צבעים וקונטרסט. הראשון (זה שאני רכשתי מהחנות) מראה תמונה יפה וחדה, בעלת צבעים חדים וברורים. השני (זה שקניתי יד שניה) מראה תמונה צהובה, הלבן הוא לא לבן, והצבעים הם לא טבעיים. למרות ששיחקתי עם ההגדרות, צבעים, וכל מה שאפשר (כולל חזרה לתכונות שמורות מהמפעל) המסכים לא זהים. לקחתי את המסך השני לאומניטק, למימוש אחריות, יחד עם המסך הראשון. כדי שראו את הבדלים. לאחר שעתיים של הסברים הם הסכימו שיש הבדל בין המסכים. אך הם רוצים לבדוק האם זה נובע מפאנלים שונים (כלומר שיש לשני המסכים פאנלים לא זהים) ... הסכמתי שהם יפרקו את המסך השני (זה שיש לו ב…
-
- 5 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
מה אתם אומרים על המסך הזה?בעיקרון אני צריך אותו להכל, במיוחד משחקים. על תתיחסו למחיר אני יכול לקנות אותו בהרבה יותר זול. http://web.zap.co.il/compModels.asp?sog=C-Monitor&model_id=21149
-
- 5 תגובות
- 1k צפיות
-
-
-
אני מניח שהיה עדיף לשאול לפני קניית מסך אבל שיהיה. חיפוש בפורום לא מצא משהו ספציפי ובגוגל קיבלתי את זה, שלא כ"כ תורם להבנה. רק לסיום:
-
- 5 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
אני צריך המלצה למסך LCD המשתלם בתקציב שלי והמתאים ביותר לצרכי. יש לי כרטיס מסך 9600XT (ישן, אבל סוחב) ככה שDVI אפשרי בהחלט. השימושים שלי במחשב הם משחקים, עבודות משרדיות, קצת סרטים (הרוב בטלויזיה שמחוברת למחשב), אינטרנט וכו'.. אני יושב שעות מרובות מול המחשב ואני רוצה מסך שיהיה לי נוח לעבוד איתו במשך השעות האלה (אני מאמין שמכל מסך אקבל שיפור משמעותי מהמאג XJ700T שלי : ) אני מעדיף שהמסך החדש יהיה מסך 19" אבל רק אם זה לא יהווה התפשרות על דברים משמעותים אחרים במסגרת התקציב. אם החריגה מהתקציב בשביל מסך 19" איכותי לא תהיה משמעותית אשמח לקבל הצעות לחריגה. מכאן והלאה אשאיר את העבודה לכם המומחים שתעזרו לי לבחור את מסך הLCD הטוב ביותר בשבילי. תודה רבה לכל העוזרים אשר יהיו.
-
- 5 תגובות
- 910 צפיות
-
-
-
השאלה כמובן בנוגע למסכי LCD. במסכי 17'' חיפשתי ולא מצאתי, גם ב-19'' חיפשתי ב-DATA SHEET שבאתרים הרשמיים ושוב לא כ"כ מצאתי. ואם כן יש תדר רענון של 85Hz ברזולוצייה של 1024*768 - האם קיים תדר כזה ב-1280*1024? אם לא - מה תדר הרענון הגבוה ביותר ברזולוציות הנ"ל? ואיפה אני מוצא מסכים כאלה...? בכלל, אני לא מבין איך אפשר לעבוד על פחות מ-85Hz... ואני יודע שיש 75Hz - כשאני עובד איתו אני מתחרפן תוך כמה דקות... מאחד שאין לו מושג במסכי LCD ומתכנן לקנות אחד בעתיד הקרוב.
-
- 5 תגובות
- 1k צפיות
-
-
-
שאלה שמאוד מעניינת אותי. נגיד ואני קונה מסך WIDESCREEN שהרזולוציה הטבעית שלו היא גבוהה מ1280x1024, ורוב המשחקים שאצלי תומכים ברזולוציה מקסימלית של 1280x1024, איך יראו את המשחקים במסך הזה ? כמו שמשחקים במשחק 1024x768 במסך LCD 17" עם רזולוציה טבעית של 1280x1024 ? "מקוצמ'ץ'" כזה ? תודה רבה, רגב. *** עשיתי חיפוש, ופשוט התבלבלתי עוד יותר מכמות ה"דעות". לכן רציתי לשים לזה סוף.
-
- 5 תגובות
- 989 צפיות
-