מסכי מחשב
מסכי מחשב מומלצים, סקירת מושגים, המלצות רכישה - כל השאלות והתשובות
15,876 דיונים בפורום זה
-
היי אני בונה מחשב עם כרטיס מסך 8800 GTS 640MB EVGA KO ומעבד E6600 (אם המידע הזה שימושי בכלל).. ואני רוצה לקנות מסך..השימוש במחשב זה למשחקים, אינטרנט, וסרטים.. שיהיה מסך 19' אין לי צורך ביותר מ 19' כי זה כבר דיי גדול אלא אם כן ההבדל מחירים ממש לא משמעותי.. אני רוצה מסך טוב ואיכותי כמובן בלי רמקולים מובנים או משהו כזה.. הציעו לי פעם את lg1970hr באמת כדאי לי לקנות אותו? במסכים אני לא מבין כלום בקצב ריענון רזולוציה וכל הדברים האלה..ה LG הוא ברמה טובה בכל הקשקושים האלה? והאם כדאי לי להשקיע יותר כסף אזור ה2000 בשביל מסך אחר?
-
- 6 תגובות
- 884 צפיות
-
-
שלום. הבעיה בX95F בדיברתי עליה כאן, עד כה היא תמידית, לא מפסיקה עכשיו. אז כפי שהבנתי אני יקבל סביר להניח זיכוי כספי מהיבואן, החלטתי לא להתעסק עם מסכים של 1,500 ש"ח, אני יוסיף עוד 300 ש"ח ואקנה משהו טוב.. או שכבר אלך על CRT (). בכל אופן, אני צריך המלצות למסך LCD עד 2,000 [עם יש מסכים שחריגה במחיר עד 100-200 ש"ח באמת כדאית אז תוסיפו גם כן]. עבודה משרדית וסרטים בעיקר, אבל יהיה נחמד אם המשחקים לא יהוו בעיה. 19" עדיף.. יש סמסונג 971P, שווה משהו? ויש מסכים טובים של LG בטווח הזה? אני מאוד מודה לכם על העזרה.
-
- 6 תגובות
- 923 צפיות
-
-
אני צריך לקנות מסך חדש חשבתי לקנות בגודל 20-22 אינץ חפשתי בזאפ וזה מה שמצאתי התקציב עד 3000 ש"ח עדיף פחות אני אישית מעדיף מסך מרובע אבל אם אין משהו טוב אז גם רחב היה בסדר אני צריך את זה למשחקים מה חשוב במסך LCD יחס ניגודיות זמן תגובה 20 http://www.zap.co.il/models.asp?Sog=C-Monitor&DB4157=4159&DB4147=4919&orderby=price 22 http://www.zap.co.il/models.asp?Sog=C-Monitor&DB4157=4159&DB4147=4153&orderby=price
-
- 6 תגובות
- 768 צפיות
-
-
אז ככה, אני בתאילנד עכשיו.. ומצאתי את המסך הזה בסביבות ה1625 ש"ח, הוא נראה ממש מדהים בתצוגה.. גם הנתונים לא רעים בכלל מישהו מכיר את הדגם הזה? אני שוקל ברצינות לקנות אותו... אז מה אתם אומרים?
-
- 6 תגובות
- 732 צפיות
-
-
http://zap.co.il/models.asp?Sog=C-Monitor&orderby=price&DB4157=4159&DB4147=4150 בזאפ ^^ מה הכי עדיף..? השימושים משרדיים כמובן. לא צריך רמקולים מובנים, אם יש לא נורא.. בראל.
-
- 6 תגובות
- 919 צפיות
-
-
אהלן ח'ברה . לצורך עבודתי אני צריך לעבוד עם 2 מסכים . יש לי כבר מסך LG1920P שהוא לא רע (יש לו פאנל PVA שאין אותו לאף מסך של LG שמשווק בארץ היום -לפחות עד כמה שאני יודע...) ,וכיון שמדובר בשני מסכים של 19'' אז חשובה לי זוית צפיה רחבה. אחרי חיפושים וקריאת ביקורות בארץ ובחו"ל אז ה-EIZO הוא כנראה המסך שמתאים לי. העניין הוא שאני לא ממש יודע איפה לקנות אותו-אני פוחד לקנות דרך האינטרנט מחנויות עלומות שם או מוניטין גרוע (תסתכלו בזאפ מי מוכר אותם ותבינו לבד...). את ה-LG שלי קניתי בבאג ששם נתנו לי אחריות לשלוש שנים אצלם בסניף-אם יש תקלה אז הם שולחים ליבואן . חשבתי גם על מסך של סמסונג 940T שגם הוא עם אותו פאנל כמו ה-EIZO ,ואפשר להשיג אותו בבאג (ביררתי-למרות שלא מופיע באתר האינטרנט של…
-
- 6 תגובות
- 1k צפיות
-
-
היי יש לי אפשרות לרכוש את המסך במחיר 1700 ש"ח עם אחריות ל 3 שנים . קראתי ברשת והעלתה סוגיה לגבי הפאנל לפי ההגיון ומה שהבנתי עד עכשיו זה אמור להית פאנל TN-f , אבל יש באינטרנט איזכורים שזהו פאנל MVA 8BIT האיזכורים שמצאתי 1. (Chi Mei Optoelectronics S-MVA ) 2. Type .......................... 22" Wide TN Colour TFT active matrix ESXGA+ LCD Display Area................ 47.4cm horizontal x 29.6cm vertical: 55.9cm diagonal Pixel Pitch ................... 0.282mm Optimum Resolution..... 1680 x 1050@ 60Hz Pixel Clock.................. 150MHz Contrast Ratio.............. 700:1 (typ.) Viewing Angle.............. 150°horizontal,140° vertical (at 10:1) Responce Time......…
-
- 6 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום אני מעוניין לרכוש טלוויזית LCD 37 אינצ', התקציב שלי הוא בסביבות ה10,000 שקלים. בחיפוש שערכתי בעצמי באינטרנט ובחנויות מצאתי את ה: 1) LG 37LC2r 2) Toshiba Regza 37WL68 ברור לי שיש לטושיבה יתרונות על גבי הLG אבל השאלה היא האם הם שווים את ההפרש במחיר?? או שבכלל עדיפה טלויזיה אחרת?? השימוש הוא בעיקר צפיה ממיר של YES ומעט סרטי DVD לא הבאתי קישורים לפירוט כי לא רציתי "לפרסם" חנויות תודה רבה
-
- 6 תגובות
- 908 צפיות
-
-
האים יתכן כי ה ViewSonic LCD 22 VX2235wm מוצע למכירה ב 1889 ש"ח . http://www.viewsoniceurope.com/UK/Products/LCDX/VX2235wm.htm הרי לפני לא פחות מחודש הוצע המסך הזה ב מעל 3000 שקל ? האים יש כאן איזה שהוא תרגיל ? אשמח לקבל תשובות לנושא ובמיוחד בהשוואה אל מול הסמסונג החדש ה 206bw שפתאום לא ניראה מציאה שכזו גדולה. תודה מראש לכל התיחסות.
-
- 6 תגובות
- 898 צפיות
-
-
מבקש עזרה בקניית מסך חדש אני מחפש מסך 17" מחברה ידועה חיבור DVI לא צריך רמקולים מובנים על מה אני צריך להסתכל ? מהירות רענון ? יש עוד פרמטרים חשובים ? עקרונית מצאתי משהו והייתי שמח לשמוע דעות מדובר במסך LG L1752TQ http://www.skypc.co.il/Product.asp?Pid=L1752TQ&Cat2Cat1ID=9&Cat2ID=0&aff=Zap〈=he תודה מראש על העזרה....
-
- 6 תגובות
- 933 צפיות
-
-
טוב אחרי התלבטות קשה בין 2 מסכים 971 ו930 קיבלתי אישור להגדיל את התקציב וללכת על DELL הבנתי שהוא המסך הכי טוב למשחקים סרטים ולעבודה רגילה. 2007 WFP או 2007FP עכשיו איפה אני יוכל לראות את 2 המסכים האלה כדי שיוכל להחליט מה יותר נוח הרחב או הריבוע? ו 20 אינץ' זה לא קצת גדול מדי ? ולמה ה FP עולה יותר ובכלל מה אתם ממליצים רחב או ריבוע? ואיפה לקנות באיזור חיפה
-
- 6 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום לכולם אני מעוניין לרכוש מסך LCD בגודל של 32 אינטש בטווח מחיר של עד 5000 ש"ח רוב שימושו יהיה לחיבור למחשב על מנת שאוכל לשחק במשחקים (המסך יהיה תלוי על הקיר ובמרחק של מטר ממני) וקצת לראות טלוויזיה דרך HOT ממתין להמלצות שלכם
-
- 6 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אז כפי שנאמר בכותרת, אני אולי עוד היום הולך לקנות מסך LCD. עכשיו אני מעוניין במסך 19", פאנל VA, מחיר עד 1500 ש"ח ללא חריגה (אפשרי חריגה ממש קטנה אם זה ממש שווה את זה). לצרכים של לשחק במחשב, צפייה בסדרות ועריכת ודיאו, הצורך הכי חשוב מבחינתי זה לשחק במחשב ואז עריכת וידיאו. תודה מראש לעוזרים
-
- 6 תגובות
- 863 צפיות
-
-
שלום לכם אני מחפש מסך LCD גודל לא משנה לי בכלל אני מחפש בעקרון איכות המסך כלומר מסך שלא יהיו לו מגרעות מבחינת משחקים אם זה MS וכל הפקטורים. מדובר במשחקי FPS כמו DOOM 3 QUAKE 4כלומר משחקים מהירי תנועה. הסכום שאני מוכן להשקיע הוא 2500 גג 2700 שקלים חדשים. מקווה ומחכה לתשובותיכם תודה מראש.
-
- 6 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום! קניתי לא מזמן מסך LCD חדש... אחרי בערך שלוש שבועות,קרה משהו נורא..לא משנה איך,זה סיפור בפני עצמו...התלכלך לי המסך לא בליכלוך הרגיל של הנגיעות אצבעות אלה במן לכלוך בצורה של כתמי קטנים,שלא יורדים עם משפשפים אותם במפית של משקפיים(הדבר הזה שמנקים איתו משקפים,אין לי מושג איך הוא נקרא)... אז למשהו יש דרך להוריד להוריד אותם? יש חומר מסויים שאפשר לקנות בשביל זה? בבקשה תעזרו לי,ותקוונו אותי למה פעם שעברה שניסיתי לנקות מסך הוא נהרס תודה רבה לעוזרים!
-
- 6 תגובות
- 839 צפיות
-
-
היי אנשים יקרים. אני מעוניין לרכוש מסך LCD חדש למחשב בגודל 20 אינץ' ואשמח לקבל את ההמלצות שלכם לקניה הטובה ומומלצת ביותר: דרישות: 1. מסך ללא רמקולים מובנים. 2. מיועד בעיקר לצפיה באינטרנט + סרטים. 3. לא למשחקים 4. תקציב - עד 2000 ש"ח. בעיקרון הכיוון הוא ללכת על מסך של סמסונג או LG, אבל אשמח כמובן לשמוע המלצות אחרות. תודה וחג שמח
-
- 6 תגובות
- 798 צפיות
-
-
אני מתכוון לעבוד עם שני מסכי 19" אחד ליד השני (לא אחד מעל השני ). האם עדיף ה EIZO 1931SH שהוא מאד איכותי אבל בעל פנל VA או NEC1970NX ,(אם אצליח להשיג אותו) שהוא בעל פנל S-IPS שהוא מתקדם יותר וכמו שהבנתי בעל זוית צפיה רחבה יותר? הסיבה שציינתי שזה לא אחד מעל השני היא כי אם זה היה המקרה הייתי הולך על האיזו בלי לחשוב פעמיים-קצת יותר יקר אבל לא נורא. תודה מראש לעונים אבל בבקשה אל תציעו לי מסכי 20" (רגילים או רחבים ) כי זה לא מתאים לי מכל מיני סיבות-אשמח לפרט אם מישהו ירצה לדעת....
-
- 6 תגובות
- 902 צפיות
-
-
מחפש מסך 22" למחשב בעיקר לסרטים ודברים קלים. מחפש חדות טקסט וצבעים אמיתיים. עד 2400 ש"ח מחפש המלצות. תודה!
-
- 6 תגובות
- 929 צפיות
-
-
-
מישהו הולך לקנות את ה- 2007WFP מפנדה במזומן ביום ראשון או שני ???
-
- 6 תגובות
- 1k צפיות
-
-
המינימום לשליחה הוא 50 מסכים ומעלה , ככול שיש יותר המחיר ירד אנשים שמעוניין ליצור קשר ולהשאיר פרטים אני אצור איזה אקסל וארכז הכול שם , אם יהיו מספיק אנשים אז יהיה קנייה , המחיר שאפשר כרגע לקנות הוא בערך 2000 ש"ח עם אחריות שנתיים בינלאומית . אשמח אם יהיה שיתוף פעולה פורה שבת שלום
-
- 6 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלשום קיבלתי מפנדה מחשבים חנות קיסריה את המסך הנ"ל. לא קיבלתי עימו תעודת אחריות, ונאמר לי ע"י בחור בשם סמי בחנות שהאחריות היא ל-36 חודש והוא רשם את המילים האלה בכתב יד על גבי החשבונית. האם זה אינו מוזר ? כמו-כן היה משהו מוזר אחר: בתוך הקרטון לא היה כבל לחיבור המסך לחשמל. לא נראה לי שזה טבעי, האם יכול להיות מצב שהיצרן שכח לשים כבל חשמל בתוך הקרטון ? טרם בדקתי את סוג הפנל ואם קיימים פיקסלים שרופים - אנסה לחפש בפורום איך עושים זאת. מה שחשוב לי כרגע זה תעודת האחריות / פירוט תנאי האחריות - אודה למי שיש נסיון על עצותיו.
-
- 6 תגובות
- 1k צפיות
-
-
זהוא נימאס לי חפרתי וחפרתי וחפרתי ולא הצלחתי למצוא את המסך "שלי" אני מחפש מסך "19 למשחקים (כמובן שלא רק אבל זה הכי חשוב)(ולכן גם הוספתי זמן תגובה) ב300$ או 1371.45 (כולל מעמ) מה שאני יכול להשיג ב300$ זה SAMSUNG 960BF 4MS SAMSUNG 931C 2MS SAMSUNG 931BF 2MS SAMSUNG 931BW 2MS SAMSUNG 940BX 5MS SAMSUNG 941BW 4MS אני נוטה לכיוון ה 931 אבל ראיתי יותר מדי דברים בימים האחרונים. האם למישהוא יש הצעה יותר טובה באזור מחירים זה ? לא חייב להיות SAMSUNG זה פשוט מה שאני יכול להשיג "בזול" נ.ב. אני בעיקרון עדיין לא (לגמרי) מאמין במסכי LCD בכלל אז אתם מוזמנים בהיזדמנות זו לגרום להאמין כי אני רוצה לקנות מסך ופשוט לא קיימים מסכי CRT בכלל+ - ועד נ.ב. אפשר גם בטיפה יותר מהמחיר הנקו…
-
- 6 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
-
שלום לכולם מה קורה ??! קודם כל שהמסך יהיה טוב לGAMING וסרטים עם איכות טובה משהו טוב בעצם תודה לכל מי שעוזר יום טוב PEACE OUT
-
- 6 תגובות
- 863 צפיות
-