מסכי מחשב
מסכי מחשב מומלצים, סקירת מושגים, המלצות רכישה - כל השאלות והתשובות
15,882 דיונים בפורום זה
-
טוב אז לאחר שהמסך CRT שלי נדפק לגמרי אני מעוניין במסך חדש , תקציב 2300 שקל. לקו הגמר הגיעו שני מסכים: SAMSUNG 226W ו DELL 2007WFP המטרה שלי היא שהמסך ישמש אותי למשחקים כבדים +משחקים כמו פיפא ונבא ושלא יהיו בו מריחות(עד כמה שאפשר) אם זה משנה הכרטיס מסך שלי זה 8800GTS 640MB תודה
-
- 6 תגובות
- 748 צפיות
-
-
חשבתי על הדל המפורסם או ה EIZO S2431W אבל עכשיו שאני רואה את הביקורות על ה 2209WA והמחיר המגוחך ... איזה הצדקה יש לי להוציא פי 3 ? או במילים אחרות ה 2209WA באמת כזה טוב? ו 22" רחב לא יהיה קטן מידי בגובה לעריכה ? היום אני על 3:4
-
- 6 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
הסרטון מסביר למה פאנל IPS עדיף על פאנל VA. החיסרון המציק של VA הוא Black Smearing או "מריחות"
-
- 6 תגובות
- 4.4k צפיות
- 1 follower
-
-
האם אפשר לקבל חוו"ד על המסך הנ"ל? האם זה באמת ניגודיות 1:3000?
-
- 6 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
בוקר טוב, ראיתי מודעת מכירה על המסך הזה במחיר הזה. זה בדיוק המחיר של ה-2209WA כחדש אבל מכיוון שאני מעדיף מסך לא רחב, המסך הזה נראה לי כאופציה עדיפה, לפחות עבורי. השאלה היחידה היא האם המחיר הנ"ל הוא סביר? אם לא, מה ייחשב כמחיר סביר עבורו? תודה מראש.
-
- 6 תגובות
- 696 צפיות
-
-
הנושא אומר הכל, חשיבות בינונית לסרטים\וידאו וחשיבות נמוכה למשחקים. תודה רבה לעוזרים.
-
- 6 תגובות
- 849 צפיות
-
-
-
שלום לכל חברי הפורום, אני מחפש מסך LCD בגודל "19. המחיר שאני רוצה לשלם הוא בערך 1500-1600 ש"ח, אבל ניתן לחרוג באיזה 100 שקלים בשביל משהו איכותי יותר. השימושים שלי הם משחקים (כרגע לא הכי חדישים, כי הכרטיס מסך לא חזק - אבל מיועד להחלפה), צפיית סרטים ועבודה משרדית (WORD וכו') יש לכם המלצות? מחשבות? הכוונות? בתודה מראש.
-
- 6 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
לאחרונה קניתי מחשב חדש ואני עם המסך 19 הישן,לא משהו שמאפשר להפיק את המירב מהמפלצת החדשה. שמעתי שיש כיום מחירים זולים במיוחד על מסכים 24 שהם LED. אשמח לקבל הצעות מעניינות,המחיר המקסימאלי שאני מוכן להשקיע הוא 1500 ש'ח. תודה.
-
- 6 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
Philips 200WS8FS http://www.zap.co.il/model.asp?model_id=584003 איזה פאנל יש לו? הוא עושה רושם יותר חדיש מ Philips 200W6CS הבעיה שאת הפאנל לא מצאתי. והזמן תגובה שלו 5 ולעומת ה-8.. זה חדש יותר?
-
- 6 תגובות
- 782 צפיות
-
-
אני רואה כולם היום לוקחים 22" רחב של DELL - למה מה יש בוא ? http://aluf.co.il/view_prod_he.aspx?ProdID=2137428908 איך המסך הזה ? (יש ל אותו כבר) גדול אני לא צריך, מבחינת איכות, ביצועים ? הוא טוב לא ? הנתונים שלו גבוהים !! רק מה לגבי הפאנל - הוא טוב ?
-
- 6 תגובות
- 760 צפיות
-
-
אני החלטתי להזמין את האייסר XB271HU מחול הנה אתר שאני מזמין ממנו אנגלי https://www.scan.co.uk/products/27-acer-xb271hu-g-sync-led-monitor-165hz-ips-panel-2560x1440-4ms-1000000001-hdmi-dp-usb-2x-speakers- שבעיקרון מציע את המסך במחיר של 499.27 לירה שטרלינג = 2804 ש"ח. השאלה שלי היא כזאת , בעצם אני מזמין את המסך במשלוח אווירי דרך חברת משלוחים ( globalflight אם מישהו מכיר ) האם יש סיכון יותר גבוה מאשר משלוח ימי? למישהו יש ניסיון?. אגב יש בעיה שאני נתקל בה. שאני רוצה להזמין אז אני רואה את המחיר 499.27 Ex VAT שזה אומר לפני מיסים שחלים על בריטניה. מה שאני לא אמור לשלם כי אני לא אזרח UK אבל משום מה שאני בא לעשות checkout אז זה נותן לי את המחיר הנ"ל 599.1…
-
- 6 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
המסך הנוכחי שלי הוא סמסונג 959NF 19 INCH ,מכיוון שמרבית סרטי ה - XVID שאני צופה בהם הם בפורמט רחב,אני שוקל לקנות בנוסף מסך רחב,שאלתי היא האם זה כדאי והאם איכות הצפיה בסרטים מסוג זה תיפגע עקב הצפיה ב - LCD לעומת ה - CRT הנוכחי ?
-
- 6 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום, אני מעוניין לקנות מסך LCD 22" למשחקים. הסתכלתי וראיתי שיש המלצה רווחת ל-SAMSUNG 2243. הסתכלתי על המפרט שלו, ואני לא מצליח להבין הבדלים קטנים בין דגמים שונים. למשל, ראיתי שבין ה-2243 לבין ה-2253 יש הבדל בזמן התגובה (2 מאיות מול 5 מאיות). אבל מה למשל ההבדל בין ה-2253 לבין הSYNCMASTER T220? למה יש כל כך הרבה דגמים שונים עם הבדלים מינוריים (שאני בכלל לא יודע מה הם)? אה וכן, איזה מסך לקנות? תודה מראש
-
- 6 תגובות
- 957 צפיות
-
-
נתונים טכניים: טלוויזיה - LCD 27 חדשה, מסך רחב, של חברת DANTAX, לא מצאתי עליה שום מידע ברשת... כ. מסך - XFX ג'יפורס 5200 FX חיבור - VGA. בקיצור, אבא של חברה שלי קיבל במחיר אפס את הטלוויזיה הנ"ל וחלק מהתכנון המקורי היה שהיא תשמש גם כמסך מחשב ותחליף את הCRT הגדול והמכוער... אלא מה, מסתבר שהיא לא מסוגלת להציג משחקים משום סוג שהוא. ברגע שמפעילים משחק כלשהו מופיע מסך כחול עם ההודעה - UNSUPPORTED מבחינת שאר ההיבטים הקשורים לעבודה עם המחשב היא דווקא כן מתפקדת - ניתן להפעיל וידאו ולגלוש וכל שאר השטויות, רק משחקים - לא... עכשיו, השאלה היא מה בעצם הבעיה.... האם הכרטיס המיושן והחלש? חיבור VGA?? הייתכן שהטלוויזיה עצמה איננה מסוגלת להציג רזולוציות מסויימות??? HELP PLEASE :-\
-
- 6 תגובות
- 1k צפיות
-
-
אחרי לבטים "קשים" אני מצטרף למשפחת "דל 27" בעזרתו של האדיבה של אלכס חוויות שימוש 1)גודל.היה קשה לעבור מ 22 ל 27 אבל אחרי 3 ימים מתרגלים מהר מאד.הרזולוציה מדהימה ואפשר לעבוד על מה חלונות יחד ולא צפוף 2)חדות. אופצית ה ULTRASHARP בולטת היטב בין המסך החדש לישן והכל ניראה חד וברור.אפילו סרטים מקודדים בפורמטים ישנים ניראים טוב. 3)זויות צפיה בסרטים - ההנאה כי גדולה שיש.מכל זווית אפשרית ואני מתכוון כל זוית אפילו מהרצפה.בניגוד למסך הקודם מבוסס TN שתזוזה קל היתה מעוותת את הסרט במסך הזה לא משתנה כלום. 4)מרחק צפיה.ניתן לצפות במסך ממרחק של 3 מטר פלוס מינוס ולהנות מאיכות מדהימה.ישבתנו בארוחת הערב בשולחן ממרחק של 3 מטר וראינו סרט חברה שלי פשוט נהנתה מכל רגע ואמרה לי שזו רכישה …
-
- 6 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום, אני מעוניין לרכוש מסך חדש למחשב בתקציב של 2000 ש"ח עם חריגות קטנות. אני מחפש מסך 20-22 אינטצ' שהשימושים שלו יהיו: 1) משחקים (בעיקר) 2) גלישה באינטרנט ועבודה עם טקסטים 3) עריכת תמונות ווידאו ברמה בסיסית-בינונית אם זה חשוב אז כרטיס המסך שלי הוא 8800GT ואני לא הולך לראות סרטים במסך הזה. חשוב לי שהמסך יהיה איכותי, בעל צבעים אמיתיים ואחידים וללא מריחות. אז על מה אתם ממליצים בתקציב הזה? תודה
-
- 6 תגובות
- 983 צפיות
-
-
היי, מסכי האהוב מנסה להתפגר לאחר 9 שנים, ברגע שמדליקים אותו הוא נשאר דולק ל 2 שנים ואז הוא מראה שחור (כפתורים עדיין מוארים..) ישר חשבתי שזה קבלים אז פתחתי ולמרות שלא ראיתי קבלים בעייתים החלפתי הרבה מהם, אך הבעיה נשארה זהה.. מצאתי באינטרנט שמדברים על כך שאחר 2 שניות המסך מסיבה כלשהי מוריד את הבהירות ל0, אך לא הצלחתי להעלות את הבהירות.. הצלחתי לעשות פקטורי ריסט אך ללא שינוי.. ניסיתי להתחבר עם VGA במקום DVI. גם כאשר מחברים רק כבל חשמל והמסך מעלה את הלוגו הוא כבה לאחר 2 שניות.. מישהו מכיר דרך לפתור את זה? למישהו יש מסך זהה ויכול לתת לי הוראות לחצנים להעלאת הבהירות, כמה ללחוץ ועל מה בדיוק..למרות שנראה לי שאני עושה את זה נכון …
-
- 6 תגובות
- 3k צפיות
-
-
שלום, אני מחפש המלצה למסך מחשב 4K עד 3.5-4 אלף. בעיקרון כמה נקודות (סתם שתדעו, אין לי יותר מידי מושג בחומרה\ציוד הקפי) 1. השימוש העיקרי שלי במחשב זה 60% תיכנות, 30% פייסבוק\אינטרנט, 10% משחק (CS:GO וזהו) 2. יכול להיות בעתיד אני אעבור למקבוק, אז אני לא רוצה להיות מוגבל מבחינת חיבורים\תמיכה.. 3. המסכים שלי (2 של 22 אינץ') כבר ישנים ואני ממש שם לב לאיכות הצבעים והחדות הירודה לעומת מסכים אחרים לדוגמה של העבודה.. אני מחפש משהו להשתדרג למשהו, סטנדרטי ומומלץ כזה, אין לי באמת סיבה למה לעבור ל-4K.. פשוט יש לי כסף ובא לי, אני לא מחפש את הביצועים הכי טובים או התמונה הכי חדה.. את המפרט של המחשב אני לא בדיוק זוכר (אם זה משנה בכלל) אבל הינה מ…
-
- 6 תגובות
- 2.6k צפיות
-
-
שלום לכולם , בשישי אני מקבל את המחשב החדש. ואני מתלבט בין מסך "27 1440P בודד לבין זוג "24 1080P. עיקר השימוש הוא סרטים ומשחקים (חשוב לציין שכרגע יש מסך טלוויזיה של סמסונג 32" , שבגדול זמין ויכל להישאר כמסך משני או נוסף...) על 27" ראיתי ביקורות ממש חמות על ה QNIX וחשבתי ללכת על משו כזה : http://www.ebay.com/itm/QNIX-QX2710-LED-Evolution-ll-SE-Matte-27-SAMSUNG-PLS-WQHD-2560x1440-PC-Monitor-/131095629800?pt=Computer_Monitors&hash=item1e85e88%20fe8 לגבי 24" אין לי מושג בכלל לא יצא לי לבדוק עדיין , פתוח להצעות באופן כללי מחפש מה שייתן חוויה הכי טובה ומהנה. חשוב לציין שבלי שום קשר למה יבחר הכל אבל הכל הולך להיות על ההגדרות הכי גבוהות שאפשר , כרגע המשחק הפעיל שיהיה הו…
-
- 6 תגובות
- 2k צפיות
-
-
ראיתי מסך 19 wd של אסוס ניראה מדליק לגמרי מישהו מכיר ויכול להמליץ? איך אסוס במסכים לפי המחיר הוא יקר האם שווה קנייה? תודה.
-
- 6 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
אני מחפש מסך 19 אינץ' לשימושים שהם ברובם עבודה משרדית ועיבוד תמונות. חשוב שהמסך יהיה חד, שיהיו צבעים חיים, ניגודיות גבוהה לא TN וחשוב אמינות טובה. זמן התגובה לא מהווה פאקטור ושלא יהיה רחב. התקציב הוא 1500 - 1600, אם יכולת התגמשות ניתנת להזנחה תודה!
-
- 6 תגובות
- 791 צפיות
-
-
מחפש מסך 19".. אלה הם השימושים העיקריים: אינטרנט, סרטים, צפייה בתמונות, גלישה, משחקים פה ושם, פוטושופ, ואני מתחיל מידול (גרפיקה). ושהבסיס לא יהיה גדול מדי.. תמליצו בבקשה.. מתן.
-
- 6 תגובות
- 784 צפיות
-
-
חשבתי ללכת על המסך הזה LG 19" W1943T 5ms LCD הוא מתאים לסרטים ומשחקים?
-
- 6 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
בעקבות ההמלצות באתר הלכתי לאייבורי במטרה לרכוש את ה-2209WA. השימושים שלי הם:אינטרנט, תמונות ווידאו של הילדים. המוכר אמר לי שאם אני לא משתמש לצרכי גרפיקה אין טעם שארכוש מסך כזה והמליץ לי על LG W2254TQ? כיוון שאני מעוניין במוצר איכותי וההבדל בסכום הוא זניח רציתי לקבל את חוות דעתכם בעניין. במידה ואכן ה-2209WA לא מתאים לי אודה לכם אם תמליצו לי על מסך אחר 21-22 אינץ איכותי .
-
- 6 תגובות
- 985 צפיות
-