עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

מסכי מחשב

מסכי מחשב מומלצים, סקירת מושגים, המלצות רכישה - כל השאלות והתשובות

1. Started by mhnuemhnue,

איזה מסך יותר טוב בלי קשר לתקציב vp930 vx922 מצד אחד הVP הוא 8 מילישנייה והVX הוא 2 מילישנייה , אבל הפאנל של VP יותר טוב! כך הפאנל של VX הוא TN והוא ממש נחות ... עזרה ? :-X אגב המטרה היא גיימינג.

• 6 תגובות
    • 804 צפיות
  2. Started by NaNg,

אז ככה, אני רוצה לשדרג את המסכים שלי, שנכון לעכשיו ממש לא שווים הרבה. אני צריך לבחור דגם של מסך 19 אינץ', שאותו אני אקנה פעמיים, אשים אחד לצד השני ואעשה המשך של השולחן עבודה בין אחד לשני. תקציב פר מסך - 1000 ש"ח. השימוש העיקרי שלו זה אינטרנט ותכנות, לעיתים גם משחקים קלים (לא יותר מדי ... כל כך מעט שבקושי צריך להתייחס לזה). בנוגע למסך רחב או לא - חשבתי על 16:9, אבל חבר שלי אמר לי ש 4:3 עדיף יותר לתכנות, מה אתם אומרים? מקסימום מילישניות 6 (יעני בין 2-6 מילישניות), ניגודיות מינימום 1:3000 ולא יותר מ-1:10000. רמקולים על המסך לא צריך, אבל לא יזיק, כנ"ל חיבורי USB. רצוי שיהיה חסכוני בחשמל תודה רבה למי שיעזור

• 6 תגובות
    • 721 צפיות
  3. Started by eladrevach,

אז ככה אם אני קונה אחד ממסכי המחשב התלת מימד עם ה120 hz אני אוכל לראות איתם את התלת מימד שמשודר בטלויזיה למשל משחקים שמשודרים בערוץ ה3d החדש בהוט? או שאני אצליח לראות איתם רק דרך המחשב?

• 6 תגובות
    • 1k צפיות
  4. מתכוונת לרכוש סמסונג 971P. האם יש דרך לוודא במעמד הקנייה שהמסך אכן מגיע עם פאנל PVA? (מספר סידורי???) האם יש בדיקה בסיסית שניתן לעשות בחנות כדי לאתר פיקסלים שרופים? מה המדיניות הנוכחית של סמסונג בנוגע לפיקסלים שרופים? יש לי כרטיס מסך של PALIT: nvidia 256m עם DVI- האם אמור לעבוד טוב עם המסך המדובר? תודה!

• 6 תגובות
    • 1.3k צפיות
  5. Started by m0sh,

שלום חברים אני קניתי לפני שנתיים בערך מסך CRT 959NF של סאמסונג שהוא מסך מצויין לפני חצי שנה קניתי מקרן ואני כבר לא רואה במחשב שלי שום דבר וגם די הפסקתי לשחק בו כיום אני סטודנט למדעי המחשב ורוב הזמן שלי על המחשב הוא אינטרנט ולימודים... הבעיה היא שכסף אין לי יותר מידי כרגע...במיוחד אחרי תאילנד וגם אני לא רואה דרך שאני יצליח למכור את המסך הנוכחי...וגם בכמה אני כבר יכול למכור אותו? רציתי שתמליצו לי על המסך (19 אינץ') הכי משתלם לקנייה...הוא לא חייב להיות הכי הכי...אני לא מוטרד מכל דבר קטן...והאם כדאי באמת 2MS או שאפשר להסתפק ב4MS ... אני מניח שאני אשחק משחקים עדיין פה ושם אבל לא לא הרבה... תודה רבה על העזרה

• 6 תגובות
    • 1.1k צפיות
  6. יש לי מסך CRT 17" שעובר למחשב חדש בבית, אז אני צריך במקומו מסך LCD אם כבר, גודל לא חשוב לי. אני משתמש במחשב כמעט בכל התחומים: סרטים, קריאה, משחקים וכו'. אז אני צריך שהמסך יתאים לכל הפעולות האלה, ולא יגרום לכאבי עיניים או דברים דומים. במסך CRT שיש לי כרגע, השקעתי בזמנו 3000 אלף שקלים והוא מחזיק מעמד עד היום ועובד מצויין (נקנה בשנת 99), בתקציב שנתתי אני אוכל לקבל מסך LCD שיתנהג בצורה דומה, או שאני צריך להגדיל עוד את התקציב? ולפי חיפוש שעשיתי, ה-VP930 הוא מה שהולך בתקציב הזה, רק שיש עליו דעות סותרות, ובגלל שאני לא מבין בכלל ב-LCD, רציתי לקבל פה דעה לפני שאני קונה או או אחד אחר.

• 6 תגובות
    • 876 צפיות
  7. שלום חברה אני קניתי עכשיו מסך של AOC 23 זה הפרטים במחיר הנמוך בישראל ! מסך מחשב 23 אינץ' LED ברזולוציית Full HD, ניגודיות 1:50,000,000 בעובי הדק בעולם רק- 1.29 ס"מ ! אספקה מהיום למחר ( בהתאם לתקנון) ! * עיצוב יוקרתי בצבע פנינה. * מסך בטכנולוגית LED המעניקה לך חווית צפייה נקייה וחדה * רזולוציית Full HD 1920x1080 dpi * ניגודיות דינמית 1:50,000,000 – מהגבוהות בעולם! * כפתורי מגע להדלקה ולכיוון המסך * חיבור דיגיטלי מתקדם DVI-D ו D-SUB * זמן תגובה מהיר - 5ms * חסכון עצום בחשמל - עד 36% נמוך ממסך מחשב אחר * מסך מתקדם במיוחד תומך HDCP * בעל תקן Vesa מובנת - אפשרות תליה על הקיר במעמד עצמו 3 שנות אחריות VIP בבית לקוח ע"י היבואן הרשמי למסכי AOC בישראל! מאפיינים כלליים גוד…

• 6 תגובות
    • 1.2k צפיות
  8. Started by prelly,

מסך למשחקים וסרטים באיכות HD.. הבנתי שה DELL טובים... כמו כן יש לי כרטיס מסך 8800 ULTRA כמה שאלות: 1. האם שווה לי ללכת כבר על 24" או שזה סתם ביזבוז כסף כרגע.. בכל זאת, מסך זה משהו שילך איתי הרבה זמן - דעתכם האישית 2. במידה ולמסך שתציעו לי יש יציאת HDMI, האם שווה לקנות מתאם מ DVI ל HDMI? עולה 25 שקל 3. אני יכול לחכות כמה חודשים.. האם ידוע לכם על ירידת מחירים דרסטית? כרגע יש לי 17" של סמסונג...

• 6 תגובות
    • 801 צפיות
  9. האם יש הבדל גדול בין מסך 5MS למסך 2MS למטרות משחקים וסרטים?

• 6 תגובות
    • 2.1k צפיות
  10. שלום, אני מעוניין לראות טלויזיה דרך המסך מחשב, מה היתרונות והחסרונות של מסך מחשב עם חיבור ישיר לממיר לעומת כרטיס טלויזיה? לפי מה שהבנתי יש מסכי מחשב שיש להם חיבור ישיר מהממיר וכך אפשר לראות טלויזיה גם כשהמחשב מכובה.. אפשרות נוספת היא כרטיס טלויזיה.. האם יש עוד אפשרויות? מה היתרונות/חסרונות של כל אפשרות? בתודה מראש, יניב

• 6 תגובות
    • 865 צפיות
  11. שלום אני מתכנן קנייה של מסך חדש בגודל 22-24" עדיפות לFHD. הכרטיס מסך HD4870 1GB ככה שהוא יסתדר עם המסך. אני מתלבט בין כמה דגמים: T220P T240 2433BW 2443BW מה ההבדל בין 2 הסדרות? (T וBW) אני יודע שבחנויות ה2443 יותר זול אבל אני אנסה לקחת את ה2433 במכירה פומבית או משהו בסגנון נראה לי אפשר להשיג אותו במחיר די זול מה2443 ואין לי צורך בPIVOT כי השטח שלי מוגבל וזה ההבדל היחידי בין המסכים לפי מה שהבנתי. אשמח לשמוע מה עדיף בין 2433BW וT240 (בינתיים לשים בצד את 2443BW)

• 6 תגובות
    • 1k צפיות
  12. Started by hell,

מחפש מסך לגיימינג למחשב וXBOX 360 שמעתי ש IPS הוא פנל מעולה ואין לי מושג כמה LED שווה את התוספת מחיר הביקורות על הדל מעולות אבל הוא דגם קצת ישן יש לו את היתרון של USB עליו אבל זה לא כזה חשוב לי סתם נחמד יש למישהו ניסיון עם ה LG? המלצות אחרות?

• 6 תגובות
    • 2.3k צפיות
  13. Started by shay1231,

היי. אני כיום משתמש במסך 22 אינץ' די ישן של סמסונג. עובד די טוב אבל אני מחפש משהו גדול יותר. מסכי המחשב הגדולים יותר די יקרים וחשבתי על ללכת לכיוון מסכי הטלוויזיה, משהו כמו 29-32 אינץ. אני משתמש בתוכנות כמו אבלטון וקיובייס. האם זה דבר נכון לעשות? ואם כן על איזה מסך הייתם ממליצים לי? זול וטוב. תודה.

14. שלום לכם אני מחפש מסך LCD גודל לא משנה לי בכלל אני מחפש בעקרון איכות המסך כלומר מסך שלא יהיו לו מגרעות מבחינת משחקים אם זה MS וכל הפקטורים. מדובר במשחקי FPS כמו DOOM 3 QUAKE 4כלומר משחקים מהירי תנועה. הסכום שאני מוכן להשקיע הוא 2500 גג 2700 שקלים חדשים. מקווה ומחכה לתשובותיכם תודה מראש.

• 6 תגובות
    • 1.1k צפיות
  15. Started by navk2,

לפני כשבוע נתקלתי בתופעה ממש מוזרה, אני מדליק את המחשב ואני רואה שהתמונה מעוכה, כאילו מחצו אותה משני הצדדים, זה לא שהיא רק פחות רחבה היא גם קיבלה עיוות שכזה בצד כאילו ממש הכניסו אותה מהצדדים למרכז. ניסיתי לשחק עם ההגדרות של המסך (OSD), כלום, ההגדרה של המעיכה ושל רוחב התמונה לא מגיבות בכלל (הסליידר זז אבל כלום לא קורה)... ניסיתי ליראות אולי זאת איזשהי הגדרה בתוך המחשב, לא מצאתי שום דבר שקשור, אחרי רציתי ליראות אם זה אולי בכלל בעיה במחשב, אז חיברתי את המחשב לטלוויזיה CRT, וראו רגיל, כך שאני יודע בוודאות שהבעיה היא במסך המחשב. חשוב להגיד שכבר שיחקתי עם כל הגדרה אפשרית ב OSD שלו, פשוט לא מוצא פיתרון... מה עושים ? *למסך אין אחריות.

• 6 תגובות
    • 1.1k צפיות
  16. Started by tidan26,

שלום! ברצוני ללכת על מסך 30 אינץ למחשב דגם: dell u3011 המסך יהיה מיועד בעיקר לסרטים גלישה באינטרנט ומשחקים הכי זול שמצאתי אותו 6100 ש"ח תגובות בבקשה? ???

• 6 תגובות
    • 895 צפיות
  17. Started by EDDIE9,

רוצה לקנות מסך טלויזיה 32 אינץ שיחובר גם למחשב וגם לפלייסטיישן 4 סלים. הבעיה שמתוך 100 טלויזיות של 32 אינץ שמוצעות בזאפ,רק 2 מהם הן FULL HD והן מאוד יקרות,2500שח בערך וכל השאר הן HD READY במחיר של 1000שח בערך. השאלה שלי היא...מכיוון שהמסך ישמש גם לעבודה עם המחשב,קריאת מלל וכו....ואני יושב ממרחק של מטר מול המסך,אם אני קונה HD READY,האם כשאגלוש באינטרנט...כתבות וכו...אראה ריצודים במסך ולא אראה את המלל ברור?למישהו יש נסיון עם מסך כזה שמחובר למחשב?

18. המטרה לחבר את המחשב הנייד שלי בן ה 4 שנים שכולל כרטיס Geforce 1050 שעל הנייר אמור לתמוך ברזולוציות 4K. רק מוודא עם מי שיודע- אפשר לסמוך על זה? לעבודה (משרדית ברובה שלא דורשת גרפיקה גבוהה) וכן קצת משחקים (פיפה, 3d shooters - לא אונליין) ראיתי את המסך הזה שמתאים לי לצרכים ויחסית במחיר נח: https://www.amazon.com/LG-27UL500-W-27-Inch-Freesync-Technology/dp/B07PGL2WVS#customerReviews https://ksp.co.il/web/item/75878 אין לי כרטיס מסך AMD אז לא אהנה מה Freesync אבל אני מניח שנזק לא יהיה מזה. אשמח לדעה, ביחוד ממי שקנה את המסך הזה.

19. שוב מחפש מסך לעבודה שותפת ומשחקימ מסך 19 אינץ' רגיל כרטיס מסך 9600gt לוח אמ giga p35-ds3l תקציב 1000-1300 בלי לחרוג

• 6 תגובות
    • 868 צפיות
  20. אהלן אנשים. אני מעוניין לקנות מסך LCD חדש בין 22 ל-24 אינץ' בגדול אני מעוניין במסכים של LG, ראיתי שני מסכים, והופתעתי לראות גם מסך LCD LED במחיר טוב לדעתי אז הוא גם אופציה. המסך לאחד (אני) שיושב כמה שעות טובות ביום על המחשב גם מקרוב גם מרחוק, אינטרנט, תכנות(צריך עוד שטח עבודה, נמאס לי לרדת שורות כל שניה ולסגור חלונות), סרטים (הסיבה העיקרית לרכישה) אשמח להמלצות וחוות דעת, גם על מסכים אחרים לא של LG, למשל SAMSUNG אבל בעיקר קורץ לי המסך LCD LED של LG אשמח לדעת האם הוא טוב או שזה סתם חארטה?? יש לי כרטיס מסך 9500GT עם חיבור DVI ו RGB בלבד. האם אני יכול להגיע לרזולוציה המקסימלית של המסכים עם חיבור DVI? עוד משהו, בעלים של מסכי 23-24 אינץ', האם זה לא מפריע לשבת הרבה זמן קרוב מול …

• 6 תגובות
    • 1.5k צפיות
  21. Started by ilanb0,

VP930 - האם עדיין מסך מומלץ בקטגוריה של 19- ומדוע?

• 6 תגובות
    • 808 צפיות
  22. המסך הכי טוב עד 1700 בעיקר למשחקים וסרטים ואינטרנט וגם שיכלול כבל DVI וזהו... תודה ..

• 6 תגובות
    • 838 צפיות
  23. Started by SweeT_EviL,

החלטתי לקחת 26" שתומך ב720P , כלומר 1366x768. המסך מיועד למשחקים, סרטים, עבודה(נגיד WORD, תיכנות וכו') וטלויזיה כאחד. הסתקלתי בזאפ מתוך המגוון ה"עצום" שיש שם נראה לי אני ילך על אחד משני אלה: http://www1.zap.co.il/model.asp?model_id=581930 http://www1.zap.co.il/model.asp?model_id=411591 עכשיו בראשון רשום תמיכה בHD 1080P ובשני תמיכה מלאה בHD(כלומר 1080P) - איך זה יכול להיות? וחוץ מזה על כדי לי ללכת, אחד משני אלה או בכלל משהו אחר?

• 6 תגובות
    • 835 צפיות
  24. חג שמח כולם, אני מחפשת מסך רחב של כ-20" (אני מניחה שגם 19" זה בסדר אם זה מוריד במחיר/ נותן איכות טובה יותר). יחובר באופן קבוע לתחנת עגינה שתומכת ב-VGA בלבד. - המסך ישמש כמעט רק לעבודה משרדית טקסטואלית לאורך הרבה שעות. מעט צפייה בסרטים, משחקים בכלל לא. - חייב להיות מט (אני לא יודעת אם קיימים מסכים נייחים עם ציפוי מבריק אבל זה Deal-breaker מבחינתי). - אני לא עוסקת בדברים שמחייבים רזולוציה מאד גבוהה. אני רגילה ל-Pixel Size נמוך למדי במסך 12.1" עם רזולוציה של 1280X800 ומסך 14.1" עם רזולוציה של 1400X1050, הייתי מעדיפה שהרזולוציה הטבעית תיתן גודל פיקסל קצת יותר גדול מאלו. האם יש לדעתכם טעם לעלות ל-22" לשימושים כאלו או שזה לא באמת ישפר את חווית השימוש? ברור לי שזו שאלה סובייק…

• 6 תגובות
    • 971 צפיות
  25. Started by J S Bach,

כמו בכותרת, האם ישנה אלטרנטיבה כלשהי באותו מחיר?<br /> אולי משהו יותר טוב? תאורת לד אחורית? מסך עם ניגודיות טובה יותר\מבעים מדוייקים יותר\תגובה מהירה יותר באותו מחיר?<br /> <br /> תודה מראש (:

• 6 תגובות
    • 1.6k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.