עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

מסכי מחשב

מסכי מחשב מומלצים, סקירת מושגים, המלצות רכישה - כל השאלות והתשובות

1. יש לי את המסך הזה http://www.tms.co.il/product/10845 המחשב הוא מארז Ippon S1 וכרטיס מסך SAPPHIRE 7970 DUAL-X אני לא מבין בזה, בדרך כלל הייתי מחבר DVI למחשב, אבל בגלל שהתרגלתי למחשבים הישנים שלי. במחשב והמסך הזה, באיזה קבל אצטרך להשתמש כדי לקבל ביצועים הכי טובים של המסך? סלחו לי אם השאלה חובבנית.

2. שלום לכולם, אני מבקש המלצה למסך לשני אנשים מבוגרים שמשתמשים הרבה במחשב לצורך קריאה, ולכן נדרש שיהיה לו PIVOT עם מעמד נוח שניתן בקלות לסובב אותו לאורך. כמו כן חשוב שיהיה של חברה טובה. שימושים נוספים - אינטרנט ומשחקים פשוטים (סוליטר וכאלה) אני מאוד מעדיף גודל 23 עד 24 אינץ', אבל לא מצאתי משהו מתאים במחיר של עד 1200 ש"ח. אם לא תהיה ברירה אסתפק ב-22. אין צורך ב-FHD כמובן. תודה לעזרתכם.

• 6 תגובות
    • 1.4k צפיות
  3. Started by Fighter,

מישהו שמכיר את שני המסכים או יודע עליהם מידע כל שהוא יכול להגיד לי איזה יתרונות יש בכל אחד ומי מהם יותר משתלם? שניהם בסביבות 2000+ אני יודע בינתיים שלLG יש 1600:1 ולVX922 יש פיבוט

• 6 תגובות
    • 1.4k צפיות
  4. שלום, אני מחפש מסך לשימוש בעיקר משרדי וחשוב לי שהוא יהיה נוח לקריאה ושלא יעיק על העיניים כי אני מתכנן לעבוד מולו כמעט כל היום. ראיתי המלצות על המסכים: Dell 20 LCD E207WFP ו Samsung 2053BW LCD 20'' Wide 2ms - איך הם לשימושים שלי? תודה מראש לעוזרים!

• 6 תגובות
    • 993 צפיות
  5. Started by MekoPelet,

אני בזמן האחרון שמתי לב שמידי פעם (זה לא קבוע) יש לי Screen tearing במסך כשאני בדפדפן ביוטיוב או אפילו באתר הזה. כשאני משחק או צופה בסדרה אני לא שם לב שזה קורה אבל זה עדיין מפריע לי כשזה כן קורה. אז רציתי לשאול אם מישהו יודע אם אחריות תקפה לתופעה הזאת. תעודת אחריות (שלפי מה שכתוב זה נראה כאילו הם לא אחראים על כלום) :

6. Started by Thunder Storm,

אני צריך כעקרון 2 מסכים דקים. התקציב לי למסך הראשון הוא עד 1,500 שקל. העבודה בעיקר משרדית, מדיי פעם איזה משחק בקאנטר סטרייק, לעיתים רחוקות סרט. דרישות: זמן תגובה נמוך , איכותי, אמין ובצבע שחור. הקציב למסך השני עומד על 1,100 שקל עבודה משרדית בלבד. צבע שחור,שיהיה נורמלי. אני חשבתי בהתחלה על שני מסכיי 19 אינטץ', עד שראיתי את המסך הזה: http://www.zap.co.il/model.asp?model_id=469700# שהוא 22 אינטץ', ונראה מאוד איכותי. השאלה אם הוא יעלה על צרכי כי כפי שציינתי רוב הזמן העבודה היא משרדית. האם שווה לקחת את המסך הזה שאני ממש ממש אהבתי אותו ? תודה

7. קניתי מסך SDMX95FוSony. כאשר אני מחבר חיבור דיגיטלי אז זה לא עובד. רק האנלוגי עובד. איך פותרים את הבעיה? לכן עכשיו אני משתמש בחיבור אנלוגי. כאשר חיברתי דיגיטלי אז הצלחתי להגיע למסך שבו זה מראה שזה טוען את המערכת הפעלה windows xp אבל לאחר מכן זה עבר למצב power saving. זאת אומרת חיסכון בחשמל. ניסיתי להתקין את הדרייבר אבל עדיין זה לא עבד לי בחיבור דיגיטלי. גם שניסיתי להפעיל את מערכת ההפעלה לינוקס suse אז זה עצר בטעינתה. זה המסך: http://zap.co.il/model.asp?model_id=471978

• 6 תגובות
    • 943 צפיות
  8. לאחר צפיה בהרבה מסכים רגילים ורחבים ( 19") בחנות עדיין קיימת התלבטות לגבי צורת המסך לרכישה. אחרי הכל על המסכים בחנות אין תמונות ממשחקים וגלישה באינטרנט אלא מצגת של פרחים ונופים. לכן, אני רוצה לשאול מה דעתכם, איזה צורת מסך עדיפה למשתמש המצוי. תודה.

• 6 תגובות
    • 1k צפיות
  9. http://zap.co.il/models.asp?Sog=C-Monitor&orderby=price&DB4157=4159&DB4147=4150 בזאפ ^^ מה הכי עדיף..? השימושים משרדיים כמובן. לא צריך רמקולים מובנים, אם יש לא נורא.. בראל.

• 6 תגובות
    • 932 צפיות
  10. Started by oOtalOo,

מה אתם חושבים על LG W2253TQ האם שווה לקנות אותו (במידה והמחשב שלי יכול לנצל אותו)? אולי יש איזה דגם אחר מומלץ יותר? (באותו סדר גודל במחיר) אה כמעט שכחתי - http://ivory.co.il/product.asp?productid=3883&CatCode=541 גודל מסך Wideו"21.5 Size רזולוציה Resolution 1,920 x 1,080 גודל נקודה Pixel Pitch 0.24825 x 0.24825mm בהירות Brightness 300cd/m² ניגודיות (Contrast Ratio 1:50,000iDCR (1:1,000 Original זמן תגובה (Response Time 2ms (GTG חיבור Connectors D-Sub, DVI

• 6 תגובות
    • 1.1k צפיות
  11. המסכים ישמשו לעבודה ממושכת מול המחשב לכן אני מעוניין בכאלו עם פאנל איכותי. שאר השימושים במחשב זניחים. ראיתי את מסכי 19" המומלצים בפורום, הבדלי המחירים גדולים מאוד - עד 3300 ש"ח הבדל ל-4 מסכים (971p מול s1931-sh). השאלה עד כמה שווה השקעת הסכום הנוסף במקרה שלי. פרט לאלו יש עוד מסכים מומלצים? אם אפשר התייחסותכם גם לגודל המסגרת של המסך כלומר עובי החלק שיחבר מסך למסך. האם יש אופציות משתלמות יותר מ-4 מסכי 19" שיתנו לי את אותו שטח עבודה?? האם ידוע לכם על חנות אמינה שגם תתן הנחה נורמלית על קניית 4 מסכים במזומן? תודה!!

• 6 תגובות
    • 1.1k צפיות
  12. אהלן, החלטתי שהגיע הזמן להחליף גם את המסך. ולכן ניגשתי לחניות והייתי די בטוח שאני מעוניין לקנות את הLG L1970HR. אך לאחר שקראתי פה בפורום הרבה מאוד על המסך הזה ומסכים נוספים ראיתי שלכמה אנשים יש בעיות איתו ולכן עדיף לקחת את ה-?VX922 19 ViewSonic. אשמח עם תוכלו לעשות לי קצת סדר בעניין לגבי המסכים האלו(בעיקר איזה פאנל יש לכל אחד ומה עדיף), ואנשים שיש להם את המסכים האלו ויכולים להמליץ לי עליהם מניסיון אישי. רציתי לדעת גם האם לא יהיו לי בעיות עם המסכים מכיוון שיש לי כרטיס מסך יחסית ישן- FX 5200. אני עושה כמעט הכל במחשב, משחק, גולש באינטרנט, קורא מסמכים, תמונות ובעיקר סרטים. תודה!

• 6 תגובות
    • 1.1k צפיות
  13. Started by davidb252,

אני מתלבט בין שני מסכי ה-22" שבנדון. השימושים: משרדיים (אינטרנט, אופיס) - לא משחקים. חשוב לי שניתן יהיה לכוון את הגובה של המסך ("רגל מתארכת"). קראתי דעות לכאן ולכאן על שני המסכים הנ"ל. מבחינת המחיר הם דומים מאוד. אילו הבדלים בולטים יש ביניהם שעשויים להכריע את הכף? על מי מהשניים הייתם ממליצים? (או אולי בכלל לוותר עליהם ולקחת מסך שלישי שלא הזכרתי?) תודה רבה!

• 6 תגובות
    • 1k צפיות
  14. Started by NIVs,

מישו שמע על המסכים האלה??? אני מכיר תחברה פחות אוו יותר מבחינת אמינות ואיכות. אבל לא ראיתי בכלל תגובות אוו היתייחסות על אחד מהם. VA2226W נמכר ב אלף בבג. שווה?? מישו ניסה אותו פעם?

• 6 תגובות
    • 1.7k צפיות
  15. המסך משמש בעיקר לעיבוד תמונות סטילס אך גם מדי פעם לגיימיניג חשבתי על [h=1]P2415Q DELL[/h]http://ksp.co.il/?uin=26406 או את זה אבל עדיין אין בארץ: http://www.tftcentral.co.uk/reviews/dell_u2515h.htm שווה להביא מאמזון לארץ? אני בוודאות רוצה מסך עם רזולוציה גבוההה מ1080P ,חשוב לי שתיהיה תמונה חדה מרשימה עם צבעים טובים וגם שיתן ביצועים טובים בגיימינג. אודה לעיצה מפרט: GIGABYTE GA-Z87X-OC http://www.gigabyte.com/products/pro...px?pid=4514#ov מעבד: INTEL 4770K קירור אויר: SCYTHE Grand Kama Cross זכרונות: Kingston HyperX Predator Series 16GB (2 x 8GB) 240-Pin DDR3 SDRAM DDR3 2133 http://www.overclock.net/products/ki...desktop-memory SSD: ADATA XPG SX900 http:…

16. Started by zombie,

המסך ישומש לצפייה בטלויזיה(יש לי בין היתר גם כרטיס טלויזיה)אני מעוניין שיהיה חיבורHDMI ליאסHD המסך ישומש גם לסרטים ומשחקים בעיקר איזה הכי מומלץ ממסכי ה24 עד 2100 שקל? נ.ב מה לגביי smasung 245bw?

• 6 תגובות
    • 1.5k צפיות
  17. שלום, כמו שכתבתי בכותרת, אני מחפש מסך מחשב בייתי (שוקל אולי לקנות שניים כי אני שונא לעבוד עם 2 מסכים בעלי גדלים ורזולוציות שונים) בעלות של עד 1500 ש"ח למסך (אלא אם תשכנעו אותי שכדאי להשקיע יותר, או פחות). השימושים העיקריים שלי במסך, לפי סדר חשיבות הם: Gaming > watching movies/series > desktop/word/browsing כמובן שלפני שפתחתי את הThread הסתכלתי על כמה דיונים אחרים כדי להתרשם מהתמונה הכללית בשוק. אני שמח לראות שיש פה עדיין את ה-oldschools כמו QttP אני מניח שאני ארצה פאנל IPS, יש לי התלבטות האם כדאי 24 או 27 אינץ. כרגע יש לי מסך לא משהו של 22" samsung (היה לי עוד 22" שלקח לו 10 דקות כל פעם להיפתח ונמאס לי). משחקים שאני משחק בהם כרגע: WoW, Witcher3, מתכוון לשח…

• 6 תגובות
    • 1.8k צפיות
  18. שלום, מסך הסוני שלי ששירת אותי נאמנה במשך יותר מ10 שנים מראה סימני גסיסה, לכן החלטתי להחליף אותו במסך חדש. אני רק רוצה לציין שאני חדש בכול נושא המסכים הדקים בפרט בנושא הפאנלים. קראתי את המדריכים המעוד מעשירי ידע שיש בפורם וקיבלתי המון מידע אך לא במידה מספקת לבחירת מסך, ולכן בעצם פתחתי אשכול זה. השימושים שלי במחשב הם בעיקר גלישה באינטרנט(לפעמים גם קריא של מאמרים) ומשחקי מחשב, צפיה בסרטים לא חשובה לי ואינה נמצאת ברשימת השימושים כי יש לי טלויזית LCD. לגביי גודל המסך גם כאן אין לי יותר מדיי פרמטרים אם כי אני מעדיף גודל מינימלי של 19 ומקסימלי של 22. אני מעדיף לא לעבור את ה1500 שקל(למרות שאני גמיש בנושא). אין לי גם שום עדיפות מיוחדת ליצרן מסויים. כמו שכתבתי אני מודע להעובדה שי…

• 6 תגובות
    • 872 צפיות
  19. אני מחבר את המסך לממיר HD של הוט ע"י כבל HDMI-DVI (כי במסך אין חיבור HDMI) אני רואה את כל הערוצים די מטושטש ואת הערוצי HD קצת פחות מטושטש, אבל ממש לא באיכות שגורמת לי לחשוב שזה HD. (אני יודע שהמסך לא HD אבל הוא מספיק איכותי בשביל לראות בצורה חלקה ולא מטושטשת...) בממיר יש לי 4 אופציות רזולוציה : 1080i - גורמת לי לראות ריצודים 720p - הרזולוציה שעכשיו בחרתי, גורמת לי לראות בסדר אבל מטושטש 576p - עדיין מטושטש 576i - ריצוד מטורף הכבל שמחבר מהממיר למסך הוא איכותי מאוד, והקליטה שלי בממיר מעולה. יכול להיות שזה נובע מכך שמהסך הוא ברזולוציה של 1680x1050 ואין לממיר רזולוציה כזאת ? (אבל למה כזאת ירידה דראסטית באיכות ?? בטלויזיה שיש לי מלפני 10 שנים רואים יותר טוב בחיבור RCA). תודה רב…

• 6 תגובות
    • 2k צפיות
  20. Started by oronluko,

אני רוצה לקנות מסך LCD כנראה 19'' בתקציב של עד 1600ש"ח כעקרון אני מתלבט בין 3 מסכים Xerox XG-91D Lenovo L192P Samsung 971P המסך אמור לשמש בעיקר טקסט,משחקים וסרטים. תודה לכל העוזרים?

• 6 תגובות
    • 823 צפיות
  21. Started by satlan1,

יש לי עכשיו AOC LM728 17 אינטצ'.. ואחרי חצי שנה יש לו איזה 5 פיקסלים שרופים אני מחפש מסך 17 או 19 אינץ' עד 1500 שקל. יש לי כרטיס מסך Geforce 6600GT אם זה קשור. תודה

• 6 תגובות
    • 988 צפיות
  22. Started by גוגומגוג,

שלום , אני רוצה לקנות מסך חדש למחשב במקום המסך הקיים . למסך החדש אני רוצה לחבר ממיר של הוט עם חיבור Composite Video , ולפי ה-specifications באתר היצרנים מופיע שיש Composite לשניהם. אני רוצה שהמסך יהיה 24 אינצ' ושיתמוך בfull HD ז"א 1920x 1200 . קראתי על שתי מסכים טובים T240 ודל 2408WFP - שההבדל מחיר בניהם כניראה נובע מסוג הפאנל (TN , SPVA) , אך אנני יודע אם יש לי צורך בכלל לפאנל הטוב יותר - אני לא יודע במה הוא משפיע לטובה (אם זה משמעותי אני יילך על ה DALL למרות מחירו). המסך ישמש אותי לרוב ל TV , סרטים , אינטרנט , עיבוד תמלילים. מעבר לזה יש את הצד של הכרטיס מסך , יש לי כרגע כרטיס מסך (Ge Force FX5200 (PCI העתיק (עד שדרוג המחשב בעוד כחצי שנה) - השאלה האם הכרטיס הזה בכלל יוד…

• 6 תגובות
    • 1.5k צפיות
  23. רכשתי W2220P התרשמות ראשונה + בעיות / שאלות היה לי LG 1972H שהייתי מרוצה מאד אבל נשרף לו המסך אז נתתי לו את שלי וקניתי חדש. התמונה נראית נהדרת והטקסט מאד קריא. כרגע אני עדיין עובד על הכיוון שלו. דבר ראשון הורדתי אי הבהירות לאפס נכיוון שאני עובד בדר"כ בחדר חשוך. מספר בעיות ותלונות. 1. לא ניתן להנמיך את המסך. גם כשהוא הכי נמוך הוא מאד גבוהה. זה יצריך שולחן נמוך יותר , או עבודת נגרות. לא מצויין שהמסך בנוי ל מטר תשעים ומעלה (אני מטר שבעים ושש). זוהי בעיה רצינית שיכולה לפתח כאבי גב רציניים. 2. למסך נורת On אדומה ובוהקת ( לעומת מעגל כחול ונעים שהיה במסך הקודם). נאלצתי לשים סלוטפ עם נייר מקופל כדיי שהאור לא ישרוף בעין. זה כאילו מכוונים עליך עם מצביע לייזר. 3. כפתורי מגע - גועל נ…

• 6 תגובות
    • 1.5k צפיות
  24. יש את המסך הזה: VP930B Viewsonic http://zap.co.il/compModels.asp?sog=C-Monitor&model_id=369995 ואת זה : samsung 971p http://zap.co.il/compModels.asp?sog=C-Monitor&model_id=469017 חבר שלי אמר לי שהמסך הראשון עדיף בגלל שב971 יש טיפה מריחות השימושים של המסך הם בעיקר סרטים ומשחקים

• 6 תגובות
    • 798 צפיות
  25. Started by alonz1,

קניתי לפני חודש את המסך DELL U2312 HM. נהנתי ממנו מאוד עד שהתחילה בעיה מעצבנת. באופן שנראה אקראי במיוחד המסך נכנס למצב Power Saving ונהיה שחור. אני לא מצליח לצאת מהמצב ואני לא יודע מה גורם לכניסה שלו. זה קורה רק בזמן שאני משחק באיזשהו משחק (Borderlands, NFS:MW, Diablo לדוגמא) הפתרון היחידי זה לעשות ריסטרט. מה לעשות?

• 6 תגובות
    • 1.1k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.