עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

מסכי מחשב

מסכי מחשב מומלצים, סקירת מושגים, המלצות רכישה - כל השאלות והתשובות

1. Started by GMTK,

לא חשוב מה הגודל אבל שלא יהיה גדול מ23 כי זה כבר מוגזם. אם 22 יותר טוב למשחקים אני יקח. ברור שיהיה פאנל IPS. תודה מראש לעוזרים המסך מיועד למשחקים.

• 6 תגובות
    • 1.1k צפיות
  2. Started by doker,

יש ברשותי מסך 2007wfp לצערי היום צצה תופעה שהמסך מציג תצוגה לשתי שניות כל הפעלה ואז התצוגה נכבת. בנוסף לכך לא רואים גם את התפריטים של המסך. אני לא מכיר את הסדרות האחרונות של מסכים. אני זקוק להמלצות 23 או 24 אינץ איכותיים. אני עדיין לא סגור על תקציב אבל בסביבות 1200 ואפשר לחרוג קצת. תודה רבה

• 6 תגובות
    • 1.1k צפיות
  3. מחפש מסך 24'' למידול בתוכנות גרפיות, עדיפות למסכי asus (או שלא?) כמה דברים חשובים לי במסך 1) פנל IPS (או פנל ברמה גבוהה ולא מהדורות הישנים) 2) מהירות מינימאלית 5ms (עדיף 2) 3) כניסה לרמקולים חיצוניים (בלי רמקולים במסך עצמו) 4) מעוצב טוב (אני יודע שזה בדרך כלל בסמכים מקצועים זה לא קורה) שורה תחתונה, המסך יהווה כלי להדמיות ורינדורים בתחום האדריכליות (ומשחקים, אין מה לעשות), מה שאומר שצבע צריך להיות אמיתי גם עם מזיזים את המסך בזווית. בנוסף, לא רוצה לחבר כל יום את הרמקולים החיצונים ללפטופ, שיהיה תקוע במסך (-: לא מחפש בדיוק, כמה שיותר קרוב יהיה אחלה חשבתי בתחילה על המסך הזה, אבל הפאנל של מיושן, והמחיר לא שווה את זה לדעתי: http://www.asus.com/Display/LCD_Monito…

• 6 תגובות
    • 1.2k צפיות
  4. שלום רב לפני שבוע רכשתי שני מסכי DELL U2412M בעלי יציאות DP DVI וVGA. אני עובד עם מחשב חדש (חודש) עם כ. מסך ASUS RADEEON HD 7750 בעל שלוש יציאות: DVI HDMI וDP. את המסך הראשון חיברתי בעזרת ה DVI to DVI עובד מעולה. המסך השני נוסה בשני החיברוים האחרים DP to HDMI ן DP to DP תחילה המסך השני הגיב פעם כן פעם לא פעם למה לא. המסך השני נבדק לתקינות על ידי חיבור VGA ן DVI ואכן פועל. מה יכול להיות לא בסדר?בעיה נוספת שנתקלתי בא היא "פימפום" של המחשב בהדלקה. המחשב כאילו נדלק לשניה וחצי ונכבה לבערך 4-6 שניות. זה ממשיך עד כיבוי הספק כוח (מאחור) והדלקה מחדש. הנ"ל התחיל מאז חיבור המסכים. ספק הכוח במחשב הינו SeaSonic 660W Gold X-series המחשב והמסכים (שהגיעו ללא כבל מטח) נרכשו בK.S.P (סניף …

• 6 תגובות
    • 4.1k צפיות
  5. Started by thealon,

יש ברשותי מסך מגע מקופה רושמת וממנו יוצאים שני כבלים mb-jlvds1 ו mb-com5 האם יש לי איזו אפשרות לחבר אותו למחשב שפועל עליו ווינדוס?

• 6 תגובות
    • 1.4k צפיות
  6. אני מעוניין לבצע O.C לתדר התצוגה של המסך שלי. כרגע אני על רזולוציית FHD (ז"א 1920X1080) ומוגבל עד ל- 60HZ. אני רוצה להריץ אותו על 75HZ. זה לא בדיוק OC שכן המסך שלי תומך ב- 75HZ רק ברזולוציות נמוכות יותר. זה המפרט הטכני של המסך: http://www.hdtvreview.com/BenQ-T2200HD-hdtv.html אשמח לקבל הנחייה איך לעשות זאת ועדיף בלי תוכנה צד שלישי (או מה- WIN או מהדרייבר כ.מסך). כמו כן האם זה מסוכן וייפגע בביצועי משחקים שרצים על סביב ה- 30FPS? אגב יש לי HD6850 שמתחבר כמובן דרך DVI.

• 6 תגובות
    • 1.5k צפיות
  7. Started by TomerPerez,

ברצוני לרכוש מסך המיועד לגיימינג לחיבור למחשב ולxbox 360, לכן חשוב שיהיה חיבור hdmi. אני לא יודע איזה פאנל מומלץ לגיימינג ואילו זמני תגובה שונים יש,לאחי יש מסך עם זמן תגובה של 5ms ואני לא שם לב למריחות למיניהן. התקציב שלי הוא 1500-1700 ש"ח, אין לי חנות מועדפת. בתודה מראש,תומר.

• 6 תגובות
    • 1.1k צפיות
  8. המסך שלי התחיל לרצד ריצוד איטי (הופך לגוון טיפה יותר כהה ואז עוד קצת יותר כהה וכו' ואז חוזר לגוון הרגיל) כמו כן לפעמים יש רעידות קטנות וגם פיקסלים מרצדים (לשתי התופעות האלה שמתי לב רק כשהמחשב עולה\המסך מתחיל לעבוד). האם יש מה לעשות כדי לסדר את הבעיה או שהמסך גמור? דרך אגב יש לי שני מחשבים שמחוברים למסך דרך KVM ובשניהם אני רואה את הריצוד. ניסיתי לחבר ללא ה-KVM וגם היה ריצוד אז כנראה שזו לא בעיה של ה-KVM ולא של כרטיסי המסך. יכול להיות משהו נוסף שלא בדקתי?

• 6 תגובות
    • 1.9k צפיות
  9. http://www.viewsonic.com.au/products/lcd/VA1928wm.php היי, ברשותי המסך הנ"ל ויש איתו בעיה שברגע שמחברים אותו אל המחשב הוא מציג אך שניה לאחר מכן כבה, לאחר כמה דקות שוב נדלק לשניה ושוב כבה. ניסיתי לחבר אותו עם כבל אחר/בכניסה אחר/למחשב אחר והבעיה נמשכת. הנחתי שהבעיה היא בחיבורים, אולי משהו קצת רופף שם בפנים, וחיפוש העלה שאולי גם יש איזה קבל בעייתי שצריך להחליף, אך אז נתקלתי בבעיה אחרת - אני לא מצליח למצוא כיצד בכלל פותחים את פאנל החיבורים של המסך, אין שום ברגים או משהו בסגנון שנראה כאילו הוא לשמש לפתיחת המסך. אז 2 שאלות בעצם: 1. יש למישהו במקרה את המסך הנ"ל ויש לו מושג כיצד פותחים אותו? באחת מהתוצאות בגוגל נאמר שיש שני שקעים בתחתית הפאנל שיש ללחוץ אותם פנימה ואז המסך ייפתח א…

• 6 תגובות
    • 910 צפיות
  10. Started by wariror42,

[TABLE] [TR] [TD][/TD] [TD] היי חברים. יש לי את המסך הנ''ל של דלDell U2713H 68.6 cm (27") monitor הנה תמונה סך הכול מסך אששששש באמת מעולה... הבנתי שאפשר במסך הזה לחלק את הדפים ל4 עמודות כלומר לדוגמא בו זמנית את: רוטר דף ,הוט,יוטיוב וכדומה.....כלומר כמה תצוגות בו זמנית. אשמח לדעת איך עושים זאת. שבת שלום [/TD] [/TR] [/TABLE] - - - תגובה אוחדה: - - - מדובר פה על המסך התבלבלתי בכותרת חברים

• 6 תגובות
    • 995 צפיות
  11. Started by utz,

כיום עובד על מסך של דל 2007FPB שהוא מצוין!!! 20.1'' והיחס של 4:3 (אצלי למעלה מ-8 שנים) אני עובד שעות ארוכות על המחשב עם תוכנות עריכת מוסיקה, ופוטושופ וקצת מלחיץ אותי המעבר ל16:9/10, אבל ראיתי שאין היום מסכים 4:3 - לפחות לא של דל... אציין שאני יושב דיי קרוב למסך, כחצי מטר. אשמח לעזרה מתלבט בין שני הדגמים של דל: 2312UH או U2412M

• 6 תגובות
    • 994 צפיות
  12. היי. ירדתי מהרעיון של 24 24 24 ועברתי ל מסך מרכזי 27 ומסכים בצד 19 בתצורת portrait (אני חושב שהגודל הנכון למסכים בצד הוא 19, תקנו אותי אם אני טועה) אני יודע שהמסך המרכזי שאני רוצה הוא u2713hm, אבל אני לא יודע איזה מסכים לשים בצד. אני אשמח לחוות דעת.

• 6 תגובות
    • 851 צפיות
  13. Started by DennisZ,

(אם זה מתאים לפורום צרכנות, אשמח אם תעבירו לשם. לא ידעתי לאן זה מתאים יותר.) אני מתכנן לקנות את המסך Dell U2412M ואני רוצה להמנע מכמה שיותר תקלות (שמעתי שיש בעיות עם זליגת אור וכו'). במסך הקודם שלי היה פיקסל שרוף וזה מאוד עצבן אותי. דיברתי עם KSP ואייבורי - אייבורי אמרו שאי אפשר לפתוח את המסך במקום וKSP אמרו שאולי יסכימו לעשות את זה אם אני אגיע לא בשעות העומס. מה אתם ממליצים לעשות? לוותר על זה או ללכת לחנות אחרת (ואם כן, איזו?). בנוסף איפה אני רואה איזה REV אני מקבל? (הבנתי שיש REV כמו 00 שיש בהם תקלות וכאלה כמו 05 ו06 שתקינים.) תודה לעוזרים.

• 6 תגובות
    • 1.8k צפיות
  14. Started by KF,

שלום יש כלי מסויים שאיתו ניתן להיעזר לכייל את הטלויזיה/מסך ? תודה.

15. אני מתחיל להתעניין במסך חדש, הסיבה האמיתית היא סרטים, אין לי טלוויזיה מי יודע מה בחדר וסטרימר זה התעסקות לא הכי כיפית, השאלה שלי האם זה נוח לצפות בסרט במחשב ב24 אינץ? אם כן איזה מסך כדאי לי לקחת? המסך של DELL ה 2414 מלא בתגובות פה על תקלות של זליגות אור וכד' אנשים שמעסקים פה באחריות ודברים כאלה, זה בדיוק מה שאני לא מחפש. רוצה לקנות מסך ולהנות ממנו, נכון להיום יש לי את הLG L1953TR מסך ישן שמשרת אותי נאמן.

• 6 תגובות
    • 1.2k צפיות
  16. Started by J S Bach,

כמו בכותרת, האם ישנה אלטרנטיבה כלשהי באותו מחיר?<br /> אולי משהו יותר טוב? תאורת לד אחורית? מסך עם ניגודיות טובה יותר\מבעים מדוייקים יותר\תגובה מהירה יותר באותו מחיר?<br /> <br /> תודה מראש (:

• 6 תגובות
    • 1.5k צפיות
  17. שלום, אני רוצה לקנות מסך חדש, בעיקר למשחקים(למשל Battlefield 4 שיוצא עוד מעט) אני לא ממש יודע מה יותר טוב מבחינת חברות, רק שיהיה מסך LED 1920x1080 ובלי 3D. תודה מראש

• 6 תגובות
    • 1.3k צפיות
  18. Started by itzhak16,

גודל מסך : 21.5" (טעיתי בכותרת) כרטיס מסך שברשותי : HD7850 1GB שימוש : גיימינג בעיקר , סרטים/סדרות תקציב : 400-700 ש"ח נתקלתי במסך הזה : http://ksp.co.il/?store=KSP03&uin=19908 איך הוא ? אשמח להמלצות נוספות . תודה מראש !

• 6 תגובות
    • 1.3k צפיות
  19. Started by yosi b,

יש למישהו מושג איפה (ואם) אפשר להשיג מסך למחשב נייח שגודל המסך לא יעלה על 10' ? העניין הוא שברצוני להשתמש במחשב למוזיקה בסלון ולהעלות בצורה קבועה אייטונס על המסך שיעמוד בסלון. אבל מפריע לי (אסתטית)שהוא יהא גדול יותר מכך. ואם הוא יהא גם טאצ' , בכלל...

• 6 תגובות
    • 1.2k צפיות
  20. היי, בזמן האחרון אני חושב לצמצם במקום ובמקום פינת מחשב שלמה ובנוסף LCD עם ממיר וVOD להפוך הכל לעמדה אחת מקיפה שתכלול מחשב "סלוני" חזק ויחובר לטלויזיה ולוותר לע המחשב. העבודה שלי במחשב מסתכמת בהמון גלישה, מיילים ,מוזיקה, דברים מאוד פשוטים ולא צרכני כוח, לא משחק בכלל. השאלה שלי היא האם אפשר להגיע לאותה רמת נוחות בישיבה מול הLCD וביצוע הפעולות האלו כמו שנוח מול עמדת מחשב קונבנציונלית? (עם מסך 24')? תודה.

• 6 תגובות
    • 1.9k צפיות
  21. יש לי את המסך הזה http://www.tms.co.il/product/10845 המחשב הוא מארז Ippon S1 וכרטיס מסך SAPPHIRE 7970 DUAL-X אני לא מבין בזה, בדרך כלל הייתי מחבר DVI למחשב, אבל בגלל שהתרגלתי למחשבים הישנים שלי. במחשב והמסך הזה, באיזה קבל אצטרך להשתמש כדי לקבל ביצועים הכי טובים של המסך? סלחו לי אם השאלה חובבנית.

22. Started by KF,

כיום אני עם פאנל TN (סמסונג T220) ותהיתי אולי כדאי לי להשתדרג ? האם ארגיש בהבדלים ? - המסכים האלה די יקרים. איזה מבין המסכים עדיף לעריכת תמונות בפוטושופ / לייטרום ? האם הם מכויילים מהמפעל או שזה דורש כיול נוסף ? תודה. Dell UltraSharp U2410 Dell U2413 עוד שאלה כללית שרציתי לשאול : האם מומלץ לעבוד עם המסכים האלה ברזולוציה המקסימלית שלהם ? אם כן,האייקונים על שולחן העבודה והטקסט לא יהיו קטנים מידיי ?

23. שלום לכולם, מחפשת מסך מחשב בגודל של 21'' עד 23'' לצורך לימודים ומדי פעם צפייה בסרטים. יש לציין שבלימודים (אני סטודנטית להנדסה) אני מבלה המון המון זמן מול המחשב, לכן רצוי שהמסך יהיה מותאם לישיבה של שעות מרובות. המסך אמור להתחבר למחשב הנייד. תקציב נמוך, מוכנה להשקיע גג 600 ש"ח. רצוי שלא יתפוס הרבה מקום על השולחן (לפחות מבחינת העומק כולל המעמד). אשמח להמלצותיכם. חג שמח!

• 6 תגובות
    • 1.1k צפיות
  24. Started by shaprap,

אני עובד באופן קבוע עם שני צגים, במקור בגלל העבודה שלי כעורך וידאו ובהמשך פשוט כי זה מאוד נוח. לאחרונה אחד המסכים שלי התחיל להבהב ולרצד, ואחרי 6 שנים אני חושב שהגיע הזמן באמת לשדרג. חשבתי במקום לקנות שוב זוג מסכים לשים אחד גדול. השימוש העיקרי הוא עבודה שוטפת, אינטרנט, פוטושופ, עריכת וידאו וצפיה בסרטים. אני לא משחק משחקי מחשב ומעדיף צבעים אמינים. אני מתכוון לשבת יחסית קרוב אליו, ולכן אני זקוק לרזולוציה גבוהה. יש המלצות למשהו כזה במחיר שאינו מופרז לחלוטין? ושאלה נוספת, האם כרטיס המסך שלי, שתמך בשתי תצוגות 1200*1600 יחזיק מסך אחד גדול ברזולוציה גבוהה?

• 6 תגובות
    • 1.3k צפיות
  25. Started by Robbik,

שלום, אני רוצה לקנות מסך גיימינג חדש ב600-1000 ש"ח (עכשיו אני עם מסך 32" ועוד מסך 19"). רוב הזמן אני משחק FPS ורואה סרטים/סדרות. משהו חשוב: בבקשה אל תתנו לי את הDELL US2312H או כל מסך אחר עם פאנל IPS... אני לא עושה שום עריכת תמונות מקצועית ואני לא רוצה מריחות על המסך (שקורות בדר"כ בIPS ובמסכים עם זמן תגובה גבוה..) תודה לכל העוזרים!

• 6 תגובות
    • 1.2k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.