עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

מסכי מחשב

מסכי מחשב מומלצים, סקירת מושגים, המלצות רכישה - כל השאלות והתשובות

1. Started by bg1987,

שלום לכולם, אני מתכנן לקנות מסך LCD 24 למשחקים וסרטים (benq g2400w) ודיברתי עם חברים, והבנתי שזמן כל שהוא אחרי קניית המסך, המחשב שלי יתאמץ מאוד בשביל להריץ משחק על הרזולוציה הטבעית שלו, כרגע זאת לא בעיה כי המחשב שלי בן חודש (HD 4870, E8400 @ 3.0) ואני לא מעריך שהוא יתאמץ להריץ את המשחקים החדשים על הגדרות גרפיקה מקסימליות גם במסך 24" אבל בעוד כחצי שנה שנה, כאשר המחשב יחשב מיושן כבר, אם אני אריץ משחקים ברזולוציה נמוכה יותר, האם זה יפגע באיכות התצוגה בצורה דרסטית? אני שואל בעצם עד כמה רואים כשמריצים משחק ברזולוציה לא טבעית של המסך?

• 7 תגובות
    • 955 צפיות
  2. שלום. אני מעוניין לקנות מסך חדש. יש לי כרגע מסך 17 ". אני מעוניין במסך יותר גדול. אבל הבעיה היא, שיש לי 9600GT. כרגע, על 1280x1024 אין לא שום בעיה. הלכתי לחבר שלי שיש לו מסך רחב, והבאתי את המחשב שלי איתי. ניסיתי לשחק עם המסך שלו, 20" רחב, לא זוכר איזו רזולוציה, והכרטיס נתן ביצועים פחות טובים. עכשיו, אני רוצה לדעת איזה מסכים לא רחבים ברזולוציה 1280x1024 בגודל של 19/20" קיימים. אם אתם מוכנים אז מומלץ להביא קישור למקום שאני יכול לרכוש מסך זה. תודה ;D

• 7 תגובות
    • 855 צפיות
  3. המסך צריך להגי לי בימים הקרובים עכשיו יש לי מחשב איכותי אבל קצת ישן ...... R9800P 512 AMD2500 עכשיו הפעלתי HD באיכות 1080P לפעמים יש קירטוע אבל הרוב זה חלק 100% (אולי ננסה לעשות שיפורים פה ושם במחשב ואולי נוסיף זיכרון 1GB אז אז לא יהיה תקיעות בכלל ) עכשיו השאלה שלי עכשיו יש לי מסך 17 והמסך שאני קונה זה 22 אז המסך יציג תמונה יותר גדולה אז בטח המחשב צריך לחשוב יותר לא ? כי הוא מפיק תמונה יותר גדולה אז בטח הסרטים לא ירצו טוב ? אני צודק או לא ? ועוד שאלה המסך 2243 תומך באיכות 1080P ? או שתומך עד 720P ? ומה בדיוק האבדל בין 720P ל1080 ? באיכות התמונה (יענו צבעים יותר יפים ) ? או שגודל התמונה ? תודה יום טוב

• 7 תגובות
    • 910 צפיות
  4. עשיתי חיפוש בזאפ והלכתי לאיבוד מרוב דגמים של חברות שונות, אשמח אם תמליצו לי על מסך טוב. ברור לי שאני יכול לקנות ב1400 מסך 22 או 24 TN, אבל אני משקיע עוד אלפייה בשביל ארגונומיה ו/או פאנל יותר טובים. השימוש העיקרי הוא טקסט: קריאה וכתיבה (בין אם זה גלישה באינטרנט או כתיבת קוד בזמן תכנות) - כרגע אני עם מסך 17 אינצ' וזה מאמץ לי את העיניים. אני רוצה 22 או 24 אינצ' כדי להקל על זה. שימושים נוספים הם סרטים/סדרות בDVD או HD, וגם משחקים מידי פעם. גם אם אני לא גרפיקאי אני רוצה צבעים חיים ומדויקים במסך.. לכן פאנל TN פחות רצוי, אבל אפשרי אם תמליצו כך. תודה

• 7 תגובות
    • 853 צפיות
  5. Started by asilbob,

היגע אליי המסך עכשי של 2243 אבל אני מסתקל על תמונות אני רואה הכול מתושתש ........ וגם המסך עצמו בהיר מאוד יענו לא רואים תתמונות ברור בכלל בכלל למה זה ככה ? אולי זה משהו בהגדרות שצריך לשנות ? ויש לי תדסק של המסך צריך להתקין אותו ? עם כן איך בדיוק למה יש פה מליון התקנות ... ושום דבר לא מובן כאן

• 7 תגובות
    • 1.1k צפיות
  6. Started by gesha_s,

התרשמות אישית מהמסך Chimei cmv 222H בדרך כלל אני לא כותב התרשמויות אלה מסתמך על אחרים אך במקרה הזה לא יכולתי לוותר על התענוג. קיבלתי את המסך לפני יומיים. המסך מגיע עם: כבל חשמל ארפואי תקני כבל חשמל לארץ כבל VGA כבל אודיו 3.5 דיסק עם חוברת הוראות מדריך התקנה מהירה. כאשר פתחתי את המסך הוא נראה באמת מרשים וגדול יותר ממה שהיה לי ולי היה מסך 20" רחב. המסך מגיע מורכב ואין תורך בכל מיני חיסורים לרגלית או משהו כזה, פשוט מוציאים מהקופסא ושמים על השולחן. ההתרשמות הראשונה שהמסך ממש יפה. אני התלבטתי הרבה בין המסך הזה לבין SAMSUNG 2243BW, בסוף הבנתי ששני המסכים טובים והלכתי עם זה שנראה יותר טוב חיצונית. למסך ארגונומיה נוחה מאוד ניתן לשנות את הגובה, הטיה, וסיבוב במקום (לעומת הSAMSUNG …

• 7 תגובות
    • 1.5k צפיות
  7. Started by noamborisov,

שלום אני צריך תשובה דיי מהירה אם אפשר , חבר שלי צריך מסך 22 או 24 עד 1500+- , לא משנה ארגונומיה וזה... משנה רק שהוא יתאים לשימוש כטלויזיה ויתחבר לHOT... אני לא בטוח באילו מסכים יש את היציאות לטלויזיה האדום לבן צהוב או משצריך להיות... זה לא הצד החזק שלי והאם 24 בתקציב הזה יהיה איכותי כמו 22 בתקציב הזה כי אם כן אז עדיף 24... כמו ה dell או viewsonic שראיתי פה בפוסט אחד..

• 7 תגובות
    • 1.1k צפיות
  8. Started by Lidor1,

אני מעוניין בהצעות למסכים הכי טובים שיש בשביל משחקים סרטים ואינטרנט (חוץ מDell 2408WFP כי ניגמר המלאי בארץ)

• 7 תגובות
    • 1.2k צפיות
  9. Started by asi1998,

אהלן, יש לי דילמה בנוגע למסך מחשב. אז ככה אני כרגע עם LCD 17 כרטיס מסך 99 אחוז 9800gtx. רציתי לדעת מה יותר שווה לי.. להשאיר תמסך הזה ולקנות LCD 32 לחדר ולחבר אותו למחשב? או לקנות מסך יותר טוב למחשב ולפי מה שהבנתי הכי טוב לכרטיס הזה זה 20 אינץ' כי ככה הוא יפיק ממנו את מיטב הביצועים. בעיקרון השאלה היא איך יראו משחקים עם הכרטיס הגרפי הזה במסך גדול 32 ?

• 7 תגובות
    • 952 צפיות
  10. שלום לכולם, אני מעוניין במסך חדש אשר ישמש אותי בעיקר לעריכת תמונות (עבודה במרחב הצבע SRGB) וגלישה ומעט לסרטים ולמשחקים איטיים יחסית (RPG). התקציב המבוקש הוא לא לחרוג בהרבה מ-3500 ש"ח. מקריאה וחיפוש שכבר עשיתי מצאתי המלצה על ה-Eizo S2431WE וה-NEC LCD2470WNX אבל.. מעבר לחריגה של כ-1000 ש"ח במחיר, הייתי רוצה שהוא ישמש גם כטלוויזיה בחדר בחיבור לממיר HD של HOT ואני לא מצליח להבין האם המסכים הללו תומכים בכך. בנוסף, אני משתמש בלפ-טופ עם כרטיס מסך nVidia 8600M GT 256MB ואין לי כוונה לשנות אותו בעתיד הקרוב (בהקשר של הרזולוציה המקסימאלית האפשרית). האם הוא מתאים לכך וינצל את כל גודלם או שצריך לרדת בגודל? האם יש המלצות נוספות שלא יצא לי להתקל בהן (ואם במחיר זול יותר, מה טוב)? מי מבי…

• 7 תגובות
    • 812 צפיות
  11. Started by Las@Vegas,

אני על סף קניית מסך, אני אמור מחר לגשת לחנות. האם במחיר של 1560 שקלים שווה לרכוש את המסך? האם יהיה לי בעיות לכוון אותו עם כרטיס מסך 9600GSO של נוידיה, שמעתי שיש להם בעיות איתם. מה שאני צריך זה עבודה משרדית, עבודה עם המון טקסטים, סרטים ואולי משחקים אבל לא מהירים משהו כמו HEROES ומהסוג הזה... חשוב לי איכות תמונה, וזוויות, ואיכות טקסט שלא יהיה מפוקסל (בגלל זה אני לא לוקח 20 אינצ' שאני יצטרך לעשות לו הגדלה מלאכותית לטקסט). ומחיר עדיף עד 1700 שקלים..... תודה מראש יבגני

• 7 תגובות
    • 994 צפיות
  12. הדרישות שיהיה מקסימום איכות למינ' כסף (כן אני לא שונה מכל הישראלים) תודה חברים

• 7 תגובות
    • 806 צפיות
  13. אני מחפש מסך הבעיה שהמבחר גדול מאוד אני צריך אותו למשחקים וסרטים חשוב שיתמוך ב HD ראיתי בבקירות באתר את ה ASUS MW221C השאלה אם הוא תומך ב HD והעניין אם הציפוי מסך קצת מלחיץ אותי עם תוכלו להמלית לי על מסך טוב לשימושים שלי.

• 7 תגובות
    • 920 צפיות
  14. Started by maorwtf,

קניתי את המסך ומחשב חדש (בין היתר מעבד E7200, כ.מסך 9600gt) ולקח יומיים להתרגל ל LCD, אבל כל סרט שאני רואה ב youtube אני רואה מפוקסל (כמו שמרחיבים סרט ל full screen למשל) התקנתי דרייברים להכל, קודקים, flash player וכו', לא יודע איפה הבעיה. נ.ב. גם בתקופה (שבוע כמעט) שהמסך הותקן על המחשב הישן (עד שהחדש הגיע) הייתה את הבעיה הזאת.

• 7 תגובות
    • 1k צפיות
  15. Started by Fighter,

שלום, יש לי בעיה. הופיע לי כמו גביש כזה על המסך ואני לא יודע איך מעיפים אותו, פעם היה לי מסך שהוא כרגע אצל אחותי וקרה אותו הדבר, אבל יום אחד זה נעלם. בינתיים מה שיש כרגע עדיין לא נעלם, מה לעזאזל אני עושה עם זה? אי אפשר אפילו לגרד את זה. מה עושים? בבקשה עזרו לי, תודה.

• 7 תגובות
    • 950 צפיות
  16. http://www.hye.co.il/ לינק למבצע. הבנתי שבסמסונג (חיון) זה רק 4 פיקסלים ומעלה. האם עכשיו שווה ללכת על דגם של LG שמקביל ל2243?

17. ההתלבטות היא בין המסכים בגלל שהמחירים דומים. אני עובד עם גרפיקה 3D ותכנות. אני מבקש את דעתכם המקצועית על כל אחד מהם כולל איזה פנל יש להםץ תודה מראש לעוזרים.

• 7 תגובות
    • 835 צפיות
  18. Started by sahargt,

אין לי כוח כבר לחכות ל דל 2408 ראיתי את המסך הזה ראית שיש גם שתי גירסות TN\SPVA http://www.tamlil2100.co.il/product.asp?pID=10710 http://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=589636 משהו מכיר יודע ?

• 7 תגובות
    • 1.2k צפיות
  19. Started by avishai1b,

איך הsamsung T240?

• 7 תגובות
    • 1.2k צפיות
  20. Started by eliil1,

מה ההבדל בין המסכים הנ"ל? מה עדיף? מבחינת ארגונומיה , איכות .... אגב, שניהם פאנל S-IPS , נכון? השימושים הם : משחקים,סרטים,אינטרנט ,טקסט וישיבה ממושכת מול המחשב. תודה. *זה רק אני או שאין בחנויות את ה HP , רק בחנות אחת מצאתי =SS

• 7 תגובות
    • 1.1k צפיות
  21. Started by gtabak_37,

ההתלבטות שלי היא בין סמסונג t260 לבין האנסג'י 281dpb האם יש אלטרנטיבות טובות יותר בתקציב והאם מישהו ניסה את המסכים טויכול להמליץ על אחד מהם

• 7 תגובות
    • 820 צפיות
  22. מה כדאי בשוק כיום? איך הפאנל TN? העדיפות שלי למשחקים (סדרות וסרטים - לא) ובמיוחד תיכנות (כלומר פונט שחור על גבי לבן - חדות חשובה!) מה עדיף, מסך 24/26 אינץ' פחות איכותי באותו המחיר או 22 עם ניגודיות 1:30,000 נניח? תודה!

• 7 תגובות
    • 1.2k צפיות
  23. יש לי את הטלויזיה הבאה בחדר: http://toshiba.co.il/Index.asp?ArticleID=1470&CategoryID=109&Page=1 מכיוון שאני קונה מחשב חדש ללא מסך (והמסך הנוכחי די הרוס) חשבתי לחבר את הטלויזיה הנ"ל שתתפקד כמסך מחשב. השאלה שלי היא כזאת, למחשב הנוכחי (שהוא ממש ממש ישן) חיברתי את הטלויזיה למחשב, אבל מה שראו זה קווים בצבעים שונים. (השתמשתי בכבל שהוא זהה משני צידיו, שנראה כמו החיבור למחשב של המסכי CRT - 15 פינים כאלה) האם למחשב החדש זה יעבוד? יש כבל או יציאה שלא השתמשתי שהייתי אמור? עד כמה שאני יודע לכרטיס מסך שיהיה לי תהיה כניסת HDMI, אבל לא רשום על הטלויזיה שיש לה יציאה כזאתי.. מה עושים כדי להשתמש בטלויזיה הנ"ל שתתפקד כמו שצריך? תודה לעוזרים (:

• 7 תגובות
    • 784 צפיות
  24. שלום, אני מתכנן לקנות בקרוב את הEizo S2231WE, בגלל שאני מעוניין במסך רחב allrounder והוא דיי האופציה היחידה בארץ (ויש לי אפשרות להוציא בסביבות ה3K על מסך), אך דבר אחד שמפריע לי בו זהו המכלול צבעים הרחב. לפני כן אני אציין שכבר הצקתי קצת לorleans בהודעות פרטיות והוא מאוד עזר השימושים העיקריים שלי הם קריאת טקסטים וצפייה בסרטים, ורציתי לשאול עד כמה המכלול צבעים הרחב יפריע: בביקורת בPRAD.DE נתנו נתוני כיוונון שבהם הסטייה בSRGB לא נוראית כל כך, אבל הם מציינים שהיא עדיין מורגשת. האם מכלול הצבעים המורחב ממש יפריע? האם יש פה משתמשים שיש להם מסך בעל מכלול צבעים מורחב ויכולים לומר לי את דעתם מניסיון? תודה מראש

• 7 תגובות
    • 1k צפיות
  25. Started by omerha,

היי, היה לי בעבר תוכנה של בדיקת פיקסלים מתים , אם אני לא טועה התוכנה היא בחסות EIZO ואני מחפש אותה כבר יום שלם ולא מוצא, זה תוכנה שמציקה כל מיני מסכים ועוזרת לזהות פיקסלים מתים או תקועים. אני ממש אודה למי שיכול לעזור, תודה. עומר

• 7 תגובות
    • 2.2k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.