מסכי מחשב
מסכי מחשב מומלצים, סקירת מושגים, המלצות רכישה - כל השאלות והתשובות
15,882 דיונים בפורום זה
-
השאלה שלי זה במידה ויש לי 2 מחשבים ואני מחבר מחשב אחד עם כבל אנלוגי לשקע האנלוגי במסך והמחשב השני אני מחבר עם כבל דיגיטלי לשקע במסך האם אני יכול לשמש את המסך בתור SWITCH שמחליף בין המחשבים ע"י לחיצה על כפתור הSOURCE שנמצא במסך ( שמעביר בין דיגיטלי לאנלוגי)
-
- 7 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
מחפש מסך למחשב בעיקר למשקים וגם עבודה בWORD סרטים וכו' ... אבל הרוב משחקים..... יש לי כרטיס מסך : NIVIDA 8800 OLTRA המחיר בין 1000 ל2000 לא חייב להשתמש בכל הכסף..... תודה רבה לכל העוזרים!
-
- 7 תגובות
- 816 צפיות
-
-
מה יותר טוב משניהם למשחקים סרטים אינרטנט וכו' כל דבר שילד בן 15 עושה
-
- 7 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
רכשתי את המסך לפני קצת יותר משנה, ולאחרונה אני שם לב שהמסך מוציא רעשי רקע (הממממממ כזה). הרעשי רקע אומנם חלשים אבל שהחדר שקט בהחלט מרגישים אותם. מה שמוזר זה כשמגבירים את הבהירות ל99 או 100, הרעשי רקע נפסקים לגמרי. אבל שהבהירות גבוהה מידי זה לא נוח לעבוד עם המסך ואני רוצה לחזור לבהירות נמוכה ואני לא יכול בגלל הרעשים האלה.. יש מצב שהרעשים היו קיימים כבר הרבה זמן פשוט היה לי מחשב טרקטור והחלפתי אותו לא מזמן. מה אתם אומרים לממש אחריות? תודה. נ.ב. מעניין אותי לדעת אם המסך שלי תומך ב75HZ ואם כן מה זה נותן לי?
-
- 7 תגובות
- 984 צפיות
-
-
יש לי בעיה של "מריחה" במסך DELL 2007 WFP גרסה : A04 . המסך נקנה לפני חודש ועבד ללא תקלות (עד לפני רבע שעה) הכרטיס מסך שלי הוא (הכרטיס הזה זמני והמחשב משמש רק לעבודה משרדית) FX5200 הערה : בסרטים לא רואים את הבעיה כרגע. תמונות להמחשה: http://www.siz.co.il/my.php?file=ny2ttdixooky.jpg http://www.siz.co.il/my.php?file=himmkjgn0owz.jpg
-
- 7 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
שלום. בעקבות קריאה מרובה בפורום אני מבין שאתם ממליצים על מסך הDELL U2412M. בניגוד למסכים אחרים בקטגוריה, אין לו חיבור HDMI אלא DisplayPort. האם יהיה ניתן לחבר מכשיר Galaxy s2 אל המסך דרך חיבור MHL MicroUsb to HDMI ואותו למחבר HDMI to DisplayPort adapter? תודה
-
- 7 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
חבובים שלום, מסך הCRT הנאמן שלי (ViewSonic G75f) החל לרצד בפראות, להצהיב ולהכחיל. לצערי, חלפו יותר מ3 שנות האחריות שלו מאז הרכישה (אוגוסט 2004), כך שלא אוכל לממש אחריות כלשהי. בהנחה שאין דרך לתקן אותו (יש?), הגיע הזמן לרכוש מסך חדש. תקציב: 1500-2000 ש"ח. שימושים: * משחקי פעולה מגוף ראשון. מהירים יותר (Quake 3) ומהירים פחות (Counter-Strike) * משחקי אסטרטגיה למיניהם. * גלישה, עבודה רבה עם טקסט. * קצת סרטים, אבל לא הרבה. גודל המסך: הפקטור הכי פחות משמעותי מבחינתי, אסתפק גם ב19 אינץ'. משיטוט אקראי בזאפ! ובאתרי חנויות מחשבים למיניהם, ראיתי שכמעט ולא מוכרים יותר CRT בארץ. יש לי עדיפות רבה לCRT מכיוון שאני משתמש ברזולוציות נמוכות במשחקים וברזולציות גבוהות בשולחן העבודה…
-
- 7 תגובות
- 968 צפיות
-
-
אתמול כשקמתי בבוקר והדלקתי את המסך, הוא נדלק כרגיל אבל אחרי כמה שניות נכבה. לפחות כך זה נראה בהתחלה, אבל כשהסתכלתי טוב יותר על המסך ראיתי שהתמונה מופיעה בו כרגיל, אבל היא מאד מאד חשוכה. זה נראה שתאורת המסך נכבית אחרי כמה שניות. כשחיברתי אותו דרך ה VGA ללפטופ הוא נדלק, ואז כשעברתי חזרה ל DVI הוא המשיך לפעול כרגיל, אבל היום בבוקר זה שוב קרה, והפעם גם כשחיברתי דרך ה VGA הוא נדלק לכמה שניות ואז התאורה נכבתה. יש למישהו רעיון מה לעשות? האחריות כבר נגמרה ואני ממש לא רוצה לקנות מסך חדש.
-
- 7 תגובות
- 4.1k צפיות
-
-
אני מעוניין לקנות את המסך Dell P2414H ובחיפוש בגוגל טוענים שהוא TFT ובשאר המקומות IPS אז מי צודק? וחוץ מ 16:10 מה ההבדל בינו לבין U2414H?
-
- 7 תגובות
- 2.3k צפיות
-
-
המסך הנוכחי שבק חיים בהפסקת חשמל הערב. חשוב לי שטכסטים יהיו חדים וברורים, ושהעיניים לא יתעייפו. ודבר נוסף שהאייקונים לא יהיו קטנים מידיי על הסרגל. אשמח לקבל המלצות.
-
- 7 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
בכל מסכי הLCD שלהם הם מפרטים בנתונים את הניגודיות הדינאמית (והמפוצצת) כמו 1:3000, ובסוגריים את הניגודיות האמיתית והדי נמוכה. למשל כאן http://www.samsung.com/us/consumer/detail/detail.do?group=computersperipherals&type=monitors&subtype=lcd&model_cd=LS22MEWSFV/XAA ב226 הנפוץ שלהם הם מפרסמים את הניגודיות הדינמית 1:3000, והניגודיות הרגילה שהיא בעצם 1:700. [br]פורסם בתאריך: 16.12.2007 בשעה 16:26:53 או כאן-http://www.samsung.com/us/consumer/detail/detail.do?group=computersperipherals&type=monitors&subtype=lcd&model_cd=LS22PEBSFV/XAA
-
- 7 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
יוצא לי מהמסך מן צליל מאוד מאוד גבוה(סטטי אם אני לא טועה) כשאני מפעיל משחקים. מה שמוזר הוא שזה רק כשאני מפעיל משחקים וגם זה לא בכולם. בסרטים וכל שאר הירקות אין כלום.
-
- 7 תגובות
- 878 צפיות
-
-
שלום לכולם אני מתלבט קשות איזה LCD לרכוש בקרוב , המטרה היא יותר PS3 , וגם סרטים מהמחשב HD . העניין הוא כזה , גודל החדר שלי הוא 2.80מ' על 3.70מ' .. המרחק צפיה הוא יהיה כ-2מ' בערך מהמיטה . אני רוצה FHD אבל לא יודע אם לקחת 32 או 37 . המחירים גם שונים התקציב שלי הוא 3.5K . רציתי לשמוע חוות דעת על דגמים שאתם ממליצים . נ.ב הPS3 באמת מצריך שימוש מלא ב- FHD ? במשחקים או רק בסרטים ? אני צריך בכלל את המושג FHD למשחקים או ש HD READY יכול לפתור את הבעיה גם כן ?! תודה רבה.
-
- 7 תגובות
- 1k צפיות
-
-
אני הדלקתי תמסך וזה פתאום ניהיה כבר איזה שבוע זה ככה.מה זה מיהו יודע..? וזה מסך crt
-
- 7 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
מחפש מסך מחשב בגודל 24' לחדר במעונות שיתחבר ללאפטופ שלי. שימושים עיקריים זה סרטי HD, והרבה סיכומים לקרוא על המסך, אז חשוב שלא יעייף את העיניים אחרי הרבה שעות. מעדיף חברות כמו סמסונג או דל וכו'. תודה והכל
-
- 7 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום, יש לי שני מסכי lcd: LG 1970HR ו Dell e228W ועלה לי רעיון לחבר את שני המסכים למחשב כך שלמשל במשחקים אני יוכל לפתוח אפשרות אחת במסך אחד ואחרת בשני. יש לי כרטיס מסך NVIDIA GeForce 6600 בעל חיבור pci ו vga ישנה דרך לחבר את המסכים איךשהוא? בנוסף לכך יש לי גם כרטיס מסך מובנה של אינטל אם זה משנה.
-
- 7 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
המלצה ל-19" LCD. תקציב - 1500. שימושים - משחקים בעיקר. (כרטיסי מסך קיימים- 7800GT SLI) ועזרו לי להחליט האם גם כדאי לקחת רחב או לא. והאם שווה לחרוג קצת למסך גדול יותר? תודה,
-
- 7 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אני טובל מטלית לניקוי משקפיים במעט מים ומעביר על המסך, אלא שתמיד נותרים "שובלים" אחרי שהמים נספגים במטלית, על פי אופי התנועה של הניקוי. בזכוכית זה לא היה קורה, אבל כאן (LCD) זה כן. האם אפשר לגרום לאלו להיעלם מבלי להשתמש בחומרים מיוחדים? ואם לא, מה מומלץ לקנות מין המוכן? תודה.
-
- 7 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
יש המלצות עליו? או תלונות מישהו מכיר סך הכל המפרט שלו לא רע בכלל. חוץ מניגודיות נמוכה אבל אני רוצה לדעת שלא רק המפרט טוב אלא גם הצפייה, לא תמיד הכתוב הוא הנכון אז אם מישהו יכול להגיד לי אם הוא ראה אני אשמח. מחיר: 1250 ש"ח. מפרט: מפרט טכני: גודל מסך: 19 אינץ' סוג מסך: LCD זמן תגובה: 5ms רזולוציה: 1440X900 גודל נקודה: 0.294 מ"מ בהירות: 300 cd/m² קונטרסט 1:500 צבעים: 16.7 מיליון גובה: 46.2 ס"מ רוחב: 38.5 ס"מ עומק: 18 ס"מ צבע: כסף+שחור זווית צפייה אופקי: 150 מעלות אנכי: 130 מעלות כניסות יציאות VGA: כניסה D-Sub: כלול תקן בטיחות TCO 99: כלול TCO03: כלול
-
- 7 תגובות
- 869 צפיות
-
-
שלום לכולם, עד השבוע היה לי VP930 של Viewsonic, השבוע הוא הלך לעולמו ואין יותר אחריות. אני מעוניין לקנות לו מחליף ראוי, לא משנה לי כ"כ הגודל כי 19" הספיק. הצעות עד 1,500 בערך יתקבלו בברכה.
-
- 7 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום רב. בימים אלו אני מחליף את כ.מ המסך הנוכחי שלי לכרטיס מסך חזק יותר [גם הוא ב-1500 ש"ח, לא יודע עדיין איזה] עם יציאת HD אני רוצה לרכוש בנוסף לו, מסך בגודל 24' או טיפה יותר גדול שישמש גם בתור טלוויזיה וגם למשחקי מחשב וסרטים [באיכות FHD] אילו מסכים בשוק מומלצים כיום כדי לספק לי את הסחורה?
-
- 7 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום אני החלטתי לקנות מסך מחשב חדש, הסתכלתי בזאפ וראיתי שני מסכים שתאמו את התקציב שלי. T220P 2333SW המסך 2333SW הוא 23 אינצ' עם FULL HD, והT220P הוא FULL HD בגרסת ה SYNCMASTER שהיא עולה עוד 100-200 ש"ח. בSKYPC ה2333SW עולה 1024 ש"ח, והT220P בחנות הכי קרובה לבית מצאתי ב 1085 ש"ח (בגרסתו הרגילה לא SYNCMASTER). עכשיו אני לא מבין כל כך בהבדלי איכות במסכים מלבד הניגודיות (שהבנתי שזה לא כל כך משמעותי 20K ב 2333SW לעומת 50K בT220P), ראיתי שיש FULL HD ועיצוב יפה ונראה לי שבמחיר כזה שווה לקנות, רציתי את חוות דעתכם כדי שאני לא אקנה את זה ואחר כך אצטער. כרטיס המסך שלי הוא Geforce 9800GT המסך מיועד בעיקר למשחקים ולסרטים, הסברים על ביצועי הכרטיס ברזולוציות השונות יעזור לי מאוד. תודה …
-
- 7 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום חברים, אחרי שבוע באיטליה, ה eizo 1931 שלי הגיע עושה רושם מגניב עד כה... אני צריך המלצות לכל מיני דרכים לבחון אותו. עצות?
-
- 7 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
יש לי היום מסך "LG 22 , אחרי קריאה מרובה העניים מתעייפות מאוד , חשבתי לעזור לעצמי ולקנות מסך גדול יותר ואיכותי , כזה שאיכות התמונה שלו גבוה ופחות מאמצת את העניים . כמו שרשמתי אני קורא הרבה, אבל גם משחק גם מידי פעם (BTF4) התקציב שלי לא כל כך מוגדר, אין לי בעיה להוציא גם +-2500 שקל , אבל אני לא רוצה שיהיה מצב שאני מוציא סכום כזה "סתם" , כי זה התקציב שרשמתי, אלה כי ההבדלים שווים את הפרשי המחיר . אני אשמח גם לשמוע את דעתכם ,האם באמת מסך גדול ואיכותי יעזור לעניים?. תודה
-
- 7 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
aoc p2460pxq מישהו מכיר את הדגם הזה? http://ksp.co.il/?uin=29020 גם PLS גם pivot וגם displayport ..... מחיר ממש טוב, מישהו בעלים של אחד כזה?
-
- 7 תגובות
- 3.4k צפיות
-