מסכי מחשב
מסכי מחשב מומלצים, סקירת מושגים, המלצות רכישה - כל השאלות והתשובות
15,884 דיונים בפורום זה
-
ערב טוב. אני חושב לקנות מסך מחשב חדש, כרגע יש לי מסך 17 אינץ' SAMSUNG SyncMaser 730B, מסך מצויין. בכל זאת מאחר שאני הרבה שעות על המחשב חשבתי להחליף למסך חדש. תקציב עד 1000 ש"ח. השימושים יהיו בעיקר משחקים ועבודה ממושכת מול המחשב. בקשר לפאנל אני לא חושב שיש בתקציב שלי IPS/VA, תקנו אותי אם אני טועה. בקשר לגודל - אני לא יודע, יש המלצות? אני כבר שנים עם 17 אינץ'. העיצוב גם כן חשוב. תודה מראש. ד"א שמעתי הרבה המלצות על Dell 2209WA, האם שווה לחרוג מהתקציב למענו? הפאנל הוא מה שמיוחד בו?
-
- 13 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
שלום.אני מחפש מסך LCD עם זמן תגובה די קצר,משום שאני משחק הרבה במחשב וקצב הריענון הוא חשוב לי.כאמור התקציב הוא עד 1100 בערך (בערך אומר לא יותר מ1500 אבל 1100 זה בהחלט מספיק). תודה.
-
- 6 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
שלום , אני רוצה לקנות מסך חדש למחשב במקום המסך הקיים . למסך החדש אני רוצה לחבר ממיר של הוט עם חיבור Composite Video , ולפי ה-specifications באתר היצרנים מופיע שיש Composite לשניהם. אני רוצה שהמסך יהיה 24 אינצ' ושיתמוך בfull HD ז"א 1920x 1200 . קראתי על שתי מסכים טובים T240 ודל 2408WFP - שההבדל מחיר בניהם כניראה נובע מסוג הפאנל (TN , SPVA) , אך אנני יודע אם יש לי צורך בכלל לפאנל הטוב יותר - אני לא יודע במה הוא משפיע לטובה (אם זה משמעותי אני יילך על ה DALL למרות מחירו). המסך ישמש אותי לרוב ל TV , סרטים , אינטרנט , עיבוד תמלילים. מעבר לזה יש את הצד של הכרטיס מסך , יש לי כרגע כרטיס מסך (Ge Force FX5200 (PCI העתיק (עד שדרוג המחשב בעוד כחצי שנה) - השאלה האם הכרטיס הזה בכלל יוד…
-
- 6 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
היי כמו שהכותרת אומרת. אני מחפש מסך מחשב במחיר של עד 600 שח. חשוב לי שהמסך יהיה 21-23 אינץ, עם עדיפות ל 23. אין לי שום דרישה מיוחדת אחרת. תודה לעוזרים.
-
- 1 תגובה
- 1.5k צפיות
-
-
שלום היום קיבלתי את המסך שלי כאמור דל U2711 אבל כשחיברתי אותו התמונה לא פרוסה על כל המסך ונותר רובוע שחור מסביב הרזולוציה שלי כרגע היא 1920X1080 אני יודע שרזולוצית המסך היא 2560X1440 איך אוכל לסדר את התמונה שתראה בסדר? בהגדרות של הרזולוציה של וינדוס אין לי אפשרות מעבר ל 1920X1080 כרטיס המסך שלי הוא ati radeon hd 4870 איפה הבעיה שלי??
-
- 3 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
הייתי היום אצל חבר שלי, ובאותה הזדמנות לקחתי ממנו ספריי של Silver Line לניקוי מסכי LCD. חשבתי שיש לי בבית את המגבון הקטן שמגיע עם המסך עצמו, אבל כנראה שנאבד לי. איזה אופציות נוספות יש לי? אני יכול לקחת נייר טואלט, מגבת מטבח וכו' או שהם מחוספסים מדי וישרטו לי את המסך?
-
- 6 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
אהלן, לפני הכל, בחרתי במסך 19 אינצ' בעיקר בגלל ששמעתי שבגודל הזה נוח יותר לקרוא (ואני קורא הרבה בזמן הגלישה) , עד כמה זה נכון? אין לי עצבים לקמבן כל מיני פתרונות שיגדילו טקסט באם אקנה מסך גדול יותר. חיפשתי בארכיון והבנתי שהאיזו s1931 הוא המסך המומלץ בטווח המחירים שציינתי. שלוש שאלות, איזו רגלית כדאי לי לקנות אם רוצה את הרגלית שמאפשרת גמישות הכי גדולה, בעיקר בכל מה שקשור לשינויי גובה? נדמה לי שזו הרגלית בשם ezup, אני צודק? מישהו יודע אם ניתן להשיג אותה בארץ (מוכרים בארץ את המסך עם שלוש הרגליות)? שאלה שניה, ישנו ה- s1932 כבר שאלו פה לגביי ההבדלים וקראתי גם את התשובה ועדיין אני מתלבט בין השניים. מה שקורץ לי ב- 1932 זה תוספת הכיוונונים אבל אני לא בטוח שבשאר הפרמטרים הוא זהה …
-
- 10 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
אז ככה... השאלה שלי אם אני יחבר מסך טלווזיה למחשב שלי ויעבוד מולו, עם אילו בעיות אני יכול להתקל? אני בעקרון רוצה להוציא תמסך CRT הישן שלי מהחדר ולחבר מחשב לטלוויזיה ולצפות טלווזיה מהטלווזיה? בקיצור שיהיה מסך אחד. מנסיון של חיבור מחשבים ניידים בחיבור SVIDEO למסך LCD 32" הטקסט הופיע אבל לא ראו אותו טוב. אם ברצוני להשתמש במסך טלווזיה בתור מסך למחשב - באיזה חיבור עדיף להשתמש, והאם יש הגדרות עדיפות? יש לי בכרטיס מסך (הוא חלש אגב... GF 8400GS) יציאת מסך רגילה (לCRT שמנים D:) יציאת DVI (לLCD סקסים) ויציאת SVIDEO (ל? מסכים.). אני רוצה שיראו במסך כמו שרואים במחשב... ניתן? אגב - לא בשביל משחקים... פעם ב... סרטים, ישמש לאינטרנט, מוזיקה, סרטונים באינטרנט, ושימושים רגילים של מחשב. והא…
-
- 12 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
אני רוצה לצייר קצת עם פוטושופ והייתי שמח לשים בצד אחד תמונה ובצד השני את שטח הציור. אני לא חושב שאני הולך בהכרח לעשות הדפסות צבע מהתוצרים - זה יותר בגדר תחביב. הבנתי ש-"ה"-טכנולוגיה היום היא IPS לסוגיה אז זה קצת מבלבל.. מצד אחד אולי שני "19, אבל לא כל כך מצאתי פאנלים שהם לא TN.. מצד שני אפשרות ה-maximize על כל מסך בנפרד קוסמת לי אבל נשמעת מסובכת על מסך אחד של "22. מצד שלישי שמעתי לפני רגע שאולי ב-Windows7 מתייחסים לסוגייה ואפשר לעשות maximize על חצי מסך.. למישהו יש נסיון או התרשמות בנושא שיוכלו לעזור לי להחליט?? הבנתי ש-ה-מסך החם בזמן האחרון הוא Dell 2209WA - האם יש גרסת 4:3 שלו במקום wide? (לא מצאתי)
-
- 9 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
שלום לכולם, לאחר התלבטות ארוכה רכשתי את ה-L1770HQ של LG. כמובן דבר ראשון ניסיתי למצוא פיקסלים שרופים, אך ללא הצלחה בינתיים. אך מה שכן בלט לעין, זה כאשר אני משחיר את המסך לגמרי בניסיון למצוא פיקסל שרוף, הן מתחתית המסך והן מחלקו העליון "פולשות" קרני אור בהיר שהופכות את השחור בקצוות המסך(למעלה ולמטה) לפחות שחור...אפילו לסוג של אפור. בנוסף אם להסתכל ממש טוב, מבחינים בקרן אור בהיר נוספת אשר חוצה את המסך לאורכו, כלומר מלמטה למעלה... בנוסף אציין, כי אחד החברים שלי רכש את ה-730B והייתה שם תופעה זהה. כמובן שהוא החליף את המסך למחורת אך גם במסך החדש התופעה עדיין קיימת, אם כי מורגשת פחות. השאלה היא : האם התופעה אופיינית לכל מסכי ה-LCD ברמות מחירים הללו, או שמדובר ב"סימן היכר" של L…
-
- 4 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
טוב אז ככה אני רוצה לקנות מסך חייב להיות FULLHD: 1920x1080 או 1920x1200 עדיף 1200 מעדיף LED אבל אני אתפשר על LCD אם אני חייב, המחשב עצמו לא מגביל אותי בשום צורה יש לי I7 ב4GHZ וכרטיס מסך 5970 של ATI, לגבי ה-REFRESH RATE אני פשוט לא מבין בזה, שמעתי ש120 זה אחלה אבל אני יודע שזה יקר אז לא אכפת לי גם 60. אני משתמש למשחקים ועריכת סרטים תקציב בסביבות 1000 שקל, נגמר לי הכסף... אם תוכלו לעזור לי אני יהיה שמח מאוד תודה!
-
- 6 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
אני מעוניין לפנות את חיבור הDVI שלי למתאם HDMI to DVI (חיבור קונסולה) ורציתי לדעת אם המתאם הבא יעשה את שלו http://www.tms.co.il/product/10260 הכוונה היא ,כמובן, לחבר את הכרטיס מסך לשקע הDP במסך. (כן זה כרטיס ישן ללא DP). שאלה נוספת היא : האם באמת צריך מתאם אקטיבי ע"מ לקבל שידור?
-
- 5 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
המחשב שלי עם 8700k ו1080ti ככה שבלהריץ דברים אין בעיה. כיום אני עם 2 מסכים - LG 34UC79G-B Ultrawide FHD 144Hz Samsung U28E590D 4K 60Hz עכשיו האולטרה וייד נותן לי חוויית גיימינג מדהימה אבל הfhd קצת הורס אותה לצערי. מאחר והמסך הוא 34 אינץ ורק fhd אז דברים נראים טיפה מפוקסלים. אז אני מתכנן למכור אותו ולהביא 2 מסכי 2k 144hz 27' ולשחק איתם כאחד. ומעליהם ישב ה4k. אני צריך את עזרתכם בבחירת המסכים, כרגע הכי טובים שמצאתי ואני דיי סגור עליהם אלא אם כן תפתיעו עם משהו אחר, Dell S2716DG מציעים 2K 144HZ G-SYNC שזה בערך כל מה שאני מחפש במסך. ה"מגרעה" היחידה היא שמדובר בפאנל TN שאגב אין לי כל כך בעיה איתו אני לא מבין למה כולם מתעבים אותו בגיימ…
-
- 0 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
שלום לכולם ותודה מראש על העזרה, אני מחפש מסך 20" רגיל (4:3) כשהרעיון הוא שיהיה לו יחס ניגודיות גבוהה (עדיף יחס סטטי) אם אין בנמצא אז אולי 19.. המלצותיכם ?
-
- 16 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
עוד מעט יהיה לי את כל הסכום ואני רוצה לקנות מסך למחשב חשבתי על LG W2486L כי הוא בגודל שאני רוצה (24') והוא נכנס לי בול לתקציב השאלה איך המסך הזה ואם הוא טוב יחסית למסכי LED מקבילים?! ולפי מה שהבנתי ההבדל בין LCD לבין LED הוא הנגדיות שרואים בו שחור יותר "אמיתי" זה נכון? ד"א אם יש מסכים שעדיפים עליו אני ישמח להצעות כמו שאמרתי ילי 1400 למטרה זו אבל תמיד יהיה שווה לחסוך עוד קצת למשהו יותר טוב אז חריגה של עד 150-200 יכולה להתקבל בברכה תודה לעוזרים וחג שמח!
-
- 4 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
יש לי כרטיס מסך HD 5770 1GB GDDR5 DX11 2xDVI HDMI DP PCI-E השאלה שלי זה איזה מסך יותר מתאים לכרטיס מסך הזה באיזה מסך אני אראה יותר טוב ? נתונים של שני המסכים : W2286L 22'' LED "22 גודל המסך Tilt סוג מעמד שחור צבע המסך מפרט טכני 250cd/m² בהירות 1680X1050 רזולוציה 0.282 גודל פיקסל 1:2,000,000 יחס ניגודיות 2ms מהירות תגובה 16.7M מגוון צבעים 30~83kHz תדר אופקי 75~56kHz תדר אנכי זווית צפייה 160°/170° זווית צפייה כניסות + כניסה דיגיטלית DVI + כניסה אנלוגית (DSVB-15) 2 כניסת HDMI מידות 52X8.4X34.5 לא כולל מעמד גובהX עומקX רוחב 52X20X43.7 כולל מעמד גובהX עומקX רוחב XEROX 22-MX4 LED יצרן XEROX סוג מוצר מסך LCD גודל מסך 21.5" LED 16:9 פורמט צבע שחור פ…
-
- 0 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
שלום לכולם, ברשותי מסך הDell 2007FP בעל קוו ישר שנתקע בפיקסלים תקועים שלא ניתנים לתיקון (ניסיתי) רכשתי אותו במיטב כספי דרך Nextop ודרך המכירה הקבוצתית שאירגנתי. המסך מיוצר במקסיקו, בעל רוורזיה A05 ופאנל S-IPS, ובעל 3 שנות אחריות. שוחחתי עם Nextop אך הם טוענים כי אין להם יותר את המסך, והם יצטרכו לדבר עם Dell ולשאול איזה מסך חלופי נותנים במקום. עכשיו 24 לא בא בחשבון, כי המחשב שלי נבנה ל1600X1200, ביותר מכך לא אוכל להריץ את המשחקים במלוא ההנאה. והגענו למה שאני משער שירצו להציע לי, ה2209WA. כמו שרובכם יודעים, מדובר במסך E-IPS שעולה כיום 1600 ש"ח. ערכתי השוואה קטנה בין 2 סוגי הפאנלים וגיליתי כי: לE-IPS יש aperture ratio נמוך יותר (כדי להגביר את השידור) לE-IPS יש בוהק בזוויות ב…
-
- 7 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
רציתי לדעת מה יותר טוב, אם ה- ms גבוה יותר, או נמוך יותר. ובניגודיות, ככל שהמספר השמאלי גבוה יותר ככה זה יותר טוב? למשל אם זה: 600:1 ואם יש 1000:1 אז ה- 1000 יותר טוב? זה דחוף בבקשה...
-
- 11 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
אני רוצה לקנות מסך 19 או 17 אינטש עם פאנל VA או IPS, התקציב שלי בערך עד 1800. אם ממש שווה, אפשר להתגמש. אני צריך גם שהמסך יהיה עם זמן תגובה נמוך
-
- 15 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
שלום, אני יודע ששאלו את השאלה הזו אלפי פעמים, אבל אני מקווה שתהיו סבלניים איתי..... חבר שלי מתכוון להשקיע במסך 17' כ 1700 ש"ח, אז ניסינו להצטמצם לאפשרויות הללו: 1. SAMSUNG 730B, שהוא דגם וותיק יחסית, אך עם המלצות טובות. 2. SAMSUNG 740B, שהבנתי שהוא כמו זה שלפניו, אבל עם ASPECT RATIO של 4:3, שזה כנראה פחות טוב מ 5:4 שקיים ב 730B 3. LG 1732TQ, שעוד לא הבנתי מה המלכוד איתו: ניגודיות של 1:1400, 4MS וכל זה בסביבות רק 1700 ש"ח 4. VIEWSONIC VX724, שהוא גם מסך מומלץ, עולה כ 1700 ש"ח ב KSP. מקווה שתוכלו לכוון אותי למסך היותר מומלץ, ומה לבדוק כאשר הולכים לראות מסכים בחנויות (כי טוב מראה עיינים....)
-
מה אתם אומרים על המסך הזה? http://www.pandas.co.il/product_info.php?advertisor=zap&products_id=14882 עד 1400 שקל מה אתם אומרים זה הכי טוב שאפשר למצוא במחיר כזה?
-
- 15 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
שלום, אני מעוניין לקנות מסך חדש. השימושים שלי הם עריכת תמונות, אינטרנט, משחקים וסרטים. השאלה היא האם ההבדל בין הפאנלים של שני המסכים כל כך משמעותי? למה אני מעדיף מסך גדול יותר אבל אם האיכות תהיה גרועה משמעותית אז אני מעדיף את הדל. תודה מראש, איתמר
-
- 0 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
שלום ברשותי מסך DELL U23HM והייתי מעוניין לחבר לו עוד 2 מסכים בגודל זהה. לשימוש במשחקים לתמונה פנורמית אשמח להמלצה לדגמים והאם חשוב שמסכים אלה יהיו באיכות גבוהה או שמספקים דגמים פשוטים? יש לי כרטיס מסךSAPPHIRE RADEON HD6950@6970 תודה
-
- 6 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
אני חושב על לקנות את המסך הזה: http://www.bestbuy.co.il/homepage.aspx?FolderID=833&ProductID=16660&VariantID=16661〈=he מהמעט שקראתי עליו הוא דווקא לא רע, הוא מתאים לי מאוד לתקציב ול-best buy יש סניף בראשון שזה בכלל מעולה. אבל אני בכל זאת מעדיף לקבל חוות דעת. אם זה חשוב אז אלה לוח האם וכרטיס המסך שלי: Gigabyte MA-770-UD3 Rev2 AMD770 CHIPSET Sapphire ATI Radeon 4870 512mb GDDR5 HDMI תודה מראש על כל עזרה שתינתן.
-
- 9 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
היי , סוף סוף הגיע המסך המיוחל !! CROSSOVER 27 יצא לי 1800 שח כולל מיסים . נראה אחלה עם תצוגה מדהימה !! אבל שאני מעדכן לרזלוציה הגבוהה ביותר הפונטים לא נראים טוב . מה עושים ?
-
- 5 תגובות
- 1.5k צפיות
-