מסכי מחשב
מסכי מחשב מומלצים, סקירת מושגים, המלצות רכישה - כל השאלות והתשובות
15,876 דיונים בפורום זה
-
שלום לכולם. הסקירה על המסך של ACER. סקירה ראשונה שלי על מסך אז תהיו עדינים
-
- 5 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
רציתי לדעת מה יותר טוב, אם ה- ms גבוה יותר, או נמוך יותר. ובניגודיות, ככל שהמספר השמאלי גבוה יותר ככה זה יותר טוב? למשל אם זה: 600:1 ואם יש 1000:1 אז ה- 1000 יותר טוב? זה דחוף בבקשה...
-
- 11 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
אני מתלבט בין : http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=39_371_1282&products_id=18371 מסך: Viewsonic LCD 27.5 VX2835wm לבין: http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=39_2258&products_id=19032 מסך : Dell 24 LCD 2407WFP HC Ultrasharp Black התקציב הוא לא בעייתי. אם אנשים בעל ניסיון עם המסכים האלו יכולים ליעץ לי אני מאד אודה לכם. אני בעיקר משחק משחקים (יש לי 8800GT-> מוכן לעבור לSLI במקרה הצורך) ורואה סדרות מתוך עצלנות על המחשב כי יש לי 37 של טושיבה בסלון. הוא גם משמש כמחשב העיקרי של הבית כלומר אינטרנט ועבודה. אשמח לכל דעה אך בבקשה דעות מנומקות תודה מראש
-
- 12 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
כפי שכתבתי בכותרת, התקציב הוא 2000 ש"ח -גג עליון. לא משנה לי אם המסך יהיה 19" או 17" העיקר שיהיה איכותי במיוחד ויריץ משחקים מהירים וחדשים בלי מריחות ובעיות. חיבור DVI חובה. תודה לכולם.
-
- 10 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
אהלן, לפני הכל, בחרתי במסך 19 אינצ' בעיקר בגלל ששמעתי שבגודל הזה נוח יותר לקרוא (ואני קורא הרבה בזמן הגלישה) , עד כמה זה נכון? אין לי עצבים לקמבן כל מיני פתרונות שיגדילו טקסט באם אקנה מסך גדול יותר. חיפשתי בארכיון והבנתי שהאיזו s1931 הוא המסך המומלץ בטווח המחירים שציינתי. שלוש שאלות, איזו רגלית כדאי לי לקנות אם רוצה את הרגלית שמאפשרת גמישות הכי גדולה, בעיקר בכל מה שקשור לשינויי גובה? נדמה לי שזו הרגלית בשם ezup, אני צודק? מישהו יודע אם ניתן להשיג אותה בארץ (מוכרים בארץ את המסך עם שלוש הרגליות)? שאלה שניה, ישנו ה- s1932 כבר שאלו פה לגביי ההבדלים וקראתי גם את התשובה ועדיין אני מתלבט בין השניים. מה שקורץ לי ב- 1932 זה תוספת הכיוונונים אבל אני לא בטוח שבשאר הפרמטרים הוא זהה …
-
- 10 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
כבר הרבה זמן רציתי לקנות מסך LCD שישמש אותי גם לטלויזיה וגם למסך המחשב. ראיתי את המסך הבוקר בעיתון, ורציתי לדעת אם שווה לקנות אותו- viewtech 9005l-TD 19" גודל מסך-19 אינצ' מהירות רענון-2 MS כניסה דיגיטלית ואנלוגית:DVI+VGA+S-VIDEO+AVI+CVBS כולל רמקולים רזולוציה מקסימלית:1280X1024 ניגודיות-1:700 מתאים לכל שיטות השידור מחיר: 1500שקל תודה לעוזרים, ודרך אגב מה זה ניגודיות ?
-
- 12 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום לכולם עד היום התכוונתי לקנות מחשב חדש ללא מסך ולהשאיר את הקודם שהוא" CRT 19 אבל החלטתי שנמאס מה CRT יש לי אותו הרבה שנים הוא מזיק לי לעניים היום התחלטי להרגיש את זה! עכשיו יש לי תקציב של בערך 10000-11K למחשב ואני מתכוון לקנות חלק מהחלקים למחשב מחו"ל (NEWEGG? בשביל שיהיה לי יותר קל לשלב חלקים טובים יותר עכשיו מה הייתם ממליצים לקנות את ה DELL 24 ולהשאר עם תקציב של 6K אשר יוריד את איכות החלקים בצורה משמעותית ויגרום לי להוריד גם כן בכרטיס מסך או לקנות את ה 20.1 אשר עולה בסביבות ה 2300 ו ולהשאר עם תקציב יותר גדול ואז אני לא אצטרך להתפשר בחלקים כל כך האם יש ממש הבדל בין שני המסכים כאילו שני עולמות נפרדים אשר יצדיקו את ה 3000 אלף יותר ל 24" ?
-
- 10 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
מה יש לכם לומר על זה http://www.youtube.com/watch?v=EV-1pigGc5A
-
- 12 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
-
שלום, אני רוצה לקנות מסך למחשב. התקציב הוא בערך 700-800 ש"ח. אני סטונדט למשתמש לצורכי לימודים ובנוסף המסך הוא מסך לממיר הוט שיש לי בחדר. אני רוצה מסך 24 אינץ' (אם יש מסך טוב במחיר הזה גדול יותר זה עוד יותר טוב...) אשמח להמלצה למסך טוב שעונה לדרישות! תודה רבה!
-
- 0 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום, אני צריך מסך, לא בהכרח איכותי, שהנתון שהכי מעניין אותי בו זה היחס בין אורך החיים שלו למחיר שלו. אני יודע שיש אורך חיים של כך וכך עשרות אלפי שעות עבודה למסכים ו"אם עובדים אפילו 10 שעות ביום" זה מספיק די והותר אבל אני צריך מוניטור למצלמות אבטחה שישאר דולק 24/7 כל השנה, כל שנה. אם אני יודע מראש שאני משקיע 2000 ומקבל מסך שיחזיק לי בתנאים הללו הרבה יותר מאשר מסך ב600 או800 שקל אז זה שווה לי. שוב - איכות התמונה לא באמת מעניינת אותי. קראתי את הכתבות על מסכי LCD ואת מה שמצאתי בחיפוש אחרי "אורך חיים מסך" בפורום אבל לא מצאתי את מה שאני רוצה. אשמח לקבל המלצות אפילו רק לאיך לחפש את זה ברשת כי לאחר חיפוש וקריאה הגעתי למסקנה שהכי פשוט עבורי כרגע זה לשאול. תודה מראש, אורן
-
- 6 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
לאחר שהתברר לי שהמסך שלי שבק חיים http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=456248.0 רצתי לרכוש מסך חדש של דל E2209WA 22 שתי בקשות: 1. עם איזו תוכנה ממולץ לכיול המסך? אשמח ורצוי לקבל המלצות בנושא הכיול. 2. לאחר הרכישה אני חש שאולי מיהרתי מדי ברכישת מסך רחב, הכל נמתח לרוחב. האם ישנה אפשרות לאזן את זה מבלי כל פעם להיכנס לתפריט המסך ולשנות ידנית מ-16:9 ל-4:3 והפוך? תודה
-
- 0 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
נגיד את P2419H, פשוט בלי המעמד שאני לא צריך, ואין סיבה לשלם עליו. אני רואה שיש מוצר כזה אצל דל https://www.dell.com/ng/business/p/dell-p2419h-monitor-ws/pd לא מוצא מקום שמוכר אותו. קשה לחפש את זה כי בכל דף פירוט מוצר רשומות המידות "ללא מעמד". מכירים מקום כזה בישראל/ששולח לישראל?
-
- 2 תגובות
- 1.4k צפיות
- 1 follower
-
-
אני מתעניין ברכישת המסך. מסיבות בריאותיות אני צריך להגביה את המסך מהשולחן ב- 50 ס"מ לפחות. האם הרגל "החכמה" של המסך מתרוממת לגובה כזה. כמו כן, איפה אפשר לראות את המסך בתצוגה ? למשיב אודה.
-
- 11 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
-
היי חברים, מחפש מסך 27" איכותי למחשב עד 2000 ש"ח (קצת גמיש) יעבוד עם הכרטיס מסך הנ"ל. אין כוונה לעבוד ב-4K , לא בטוח שאפילו הכרטיס מסך שלי יאפשר את זה. 1 Sapphire Radeon RX 480 8GB GDDR5 HDMI 3xDP PCI-E VGA Cards 39388 תודה!
-
- 3 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
כן, כן. עוד נושא חרוש לחלוטין. מבצעי black friday נגמרו ועברתי בערך על ה-20 העמודים האחרונים, כמה ביקורות באינטרנט וכדומה. במחשב שלי כרגע מורכב 1070 ואני לא חובב גדול של AA, bloom או פוסט אפקטים בכללי. אני מחפש מסך למשחקים, קוד ועיצוב בתקווה מתחת ל-4000 שקל. הבעיה היא שאני לא מוצא מסך בלי בעיות כרוניות כאלו או אחרות. עד לא מזמן הייתי סגור על s2716dg בתור פשרה לא רעה בכלל אבל תלונות על inverted pixels ואיכות התמונה במשחקים אפלים יותר. יש את xz350cu שנראה טוב בגלל פנל VA אבל גם לו לא חסר בעיות: יצא לי גם לראות את מסך ה-4k החדש של אסוס בגודל 27״ עם g-sync שקצת חורג לי מהתקציב אבל 60hz לא קורצים לי יותר …
-
- 0 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום לכולם, אני אשמח שמי שיש לו את הצג Dell 2407WFP-HC יגיד לי עם אילו הגדרות תצוגה הוא עובד (קיבלתי את הצג אתמול ואין לי ממש זמן להתחיל להתעסק עם כל ההגדרות...). אם אני זוכר נכון דובר על זה שערכים של אדום-86, ירוק-85, כחול-84 אמורות להפחית את הגוסטינג. מה בקשר לבהירות וכו'? האם יש ערך מומלץ? ומה בקשר למצבי התמונה? מה הם משנים בכלל? (אם אני זוכר נכון יש מצב gaming, מצב desktop ועוד משהו - בדגמים אחרים אני יודע שזה איכשהו השפיע על בנדינג - מה עם הדגם הזה?) תודה מראש לעוזרים.
-
- 12 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום רב. אני מעוניין לקנות מסך חדש למחשב. איפה כדאי לקנות? ב"אופיס דיפו" או KSP או TMS ואיזו חברה כדאי לקנות? תודה מראש.
-
- 4 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
ראיתי כל מיני דיבורים באינטרנט על OC למסך שמתבטא בהעלאת קצב הרענון עם תוכנה בשם CRU. העלתי את הקצב של המסך שלי מ60 ל70 בלי בעיות, ול75 אני מקבל מסך שחור בזמן השינוי אבל אחרי זה זה נשאר על 75. נראה לי שרואים הבדל במשחקים ובתנועות חדות על המסך, יכול להיות שזה סתם פסיכולוגי. זה באמת OC? הרי זה לא משנה את הטמפ', האם זה מקצר את אורך החיים של המסך בצורה כלשהי?
-
- 2 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום רב חברים יקרים! אני סטודנט למדעי המחשב בעל מחשב נייד בגודל מסך סטנדרטי של 15 אינץ' כאשר אני מעוניין לחבר לו מסך חיצוני בDVI/HDMI לטובת שטח עבודה גדול יותר במסגרת החיפושים שמתי עין על 2 מסכים מעולים מבית DELL 1.u2713h - ההתלבטות לגביו נובעת מאחר ואני נמצא במרחק צפייה של 60 ס"מ ואני חושש שמא שזה יהיה גדול מדי ולא פרקטי 2.u2410 - רב מכר קלאסי לרגע לא מתעלם מעצם העבודה שקיים פער משמעותי מבחינת תמחור המסכים מתקשה להחליט וזקוק לעזרתכם האדיבה... בנוסף אני מעוניין להרכיב את המסך הנרכש על קיר גבס כיצד והאם ניתן לעשות זאת? תודה מראש.
-
- 9 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
קניתי מסך DELL U2410 מפנדה ומצאתי פיקסל מת בצבע ירוק בהיר היתקשרתי לפנדה והם אמרו לי ליפנות לדל היתקשרתי לדל ואמרו לי שהמדיניות שלהם רק משישה פיקסלים או שלושה ומעלה שרופים רק אז מחליפים מסך הפקיד היה לא בטוח במשהוא אומר יש לכם מושג עם זה באמת המדיניות שלהם ועם אני יכול שהחברה תחליף לי אותו לחדש ? תודה לעוזרים !!!
-
- 3 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
אני מחפש מסך בסדר גודל של בין 1,000 - 1,300 ש"ח, לסרטים, למשחקים, שימושים ביתיים אחרים רגילים. ראיתי כמה מסכים של LG ו-Samsung, נתונים של 2MS, ניגודיות של 50,000, רזולוציה 1920X , חלק עם פאנל TN (שהבנתי שהוא נחשב לפחות טוב) אבל חלק לא, כמו לדוגמא LG-W2353V ו-Samsung P2350 מה דעתכם עליהם ? קראית קצת בפורום וראיתי שהרבה ממליצים על 2209WA של DELL, רציתי לדעת מה עושה את המסך כזה מיוחד? פשוט בגלל שהנתונים שלו אולי קצת מטעים, 5MS, ניגודיות של 1:1000 רזולוציה מקסימלית של 1680X. אני לא יודע אם הדגם הזה ספציפית, אבל הבנתי שיש חלק מה-DELL שעובדים עם איזה פאנל חדש, השאלה אם כל שאר הנתונים שכביכול פחות טובים מהמסכים האחרים, כלל לא רלוונטים? אני לא כל כך מבין ופשוט הסתכלתי על הנתונים…
-
- 6 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום. אז מחפש מסך גיימינג כבד. הדרישות: רזולוציה: 1080P, קצב רענון: 144HZ, זמן תגובה: 1MS. גודל: מתלבט בין 24 ל-27 (חושש ש-27 יראה מריחות) חשוב מאד שיהיה מסך IPS. תקציב: לא מוגבל אבל מניח שעד 2,000 יספיק? מצאתי את אלה: https://www.newegg.com/global/il-en/black-acer-nitro-gaming-vg271-pbmiipx-um-hv1aa-p02-27/p/N82E16824011279 או https://www.newegg.com/global/il-en/p/N82E16824236942 או https://www.newegg.com/global/il-en/black-acer-predator-xb1-xb241h-24/p/N82E16824009908 תודה.
-
- 1 תגובה
- 1.4k צפיות
- 1 follower
-
-
שלום לכולם אני חדש בפורום ואני מקווה שאני במקום הנכון. אני מחפש מסך מחשב 22' או 23' כאשר אם המחיר יאפשר זאת אעדיף 23'. השימושים שלי מעבר לשימושים הרגילים הם הרבה קריאה של מאמרים, מחקרים ועיתונים באינטרנט כמו גם הרבה צפייה בווידאו של שיעורים מוקלטים והרבה סרטים . אני עובד הרבה עם המחשב במסגרת הלימודים והרבה שעות. המליצו לי על מסכים עם פאנל IPS שהם נוחים יותר לעיניים בשימוש ממושך במחשב. במהלך החיפושים נתקלתי בשלושת המסכים הבאים שעומדים בתקציב שלי קצת יותר מ- 700 ₪. הראשון LG 22EA53T שעולה 700 ₪ מותג ידוע שנראה טוב על הנייר ויש עליו ביקורות טובות בסך הכל אבל הוא 22'. http://www.olsale.co.il/olsale/heb/itemdetails.aspx?auction_id=22980412 השני MAG H2402 שעולה 700 ₪ אבל לא מ…
-
- 1 תגובה
- 1.4k צפיות
-