עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

מסכי מחשב

מסכי מחשב מומלצים, סקירת מושגים, המלצות רכישה - כל השאלות והתשובות

1. Started by yosib,

מחפש מסך חזק למשחקים 19 אינץ שטוח. בתודה יוסי

• 8 תגובות
    • 1.5k צפיות
  2. Started by TrancEnergY,

שלום לכולם קיבלתי היום את המסך שלי DELL 2007 WFP ורציתי לשאול כיצד אני בודק איזה פאנל הוא אני יודע שהנושא הזה נתחן כאן בפורום אך לא הצלחתי למצוא אותו אודה מאוד אם יוכלו להסביר לי או לחליפין להפנות אותי לאשכול שמסביר את זה תודה....

• 9 תגובות
    • 1.5k צפיות
  3. Started by Snoopy2006,

שלום, קיבלתי הצעה לרכוש את המסך הבא (מחו"ל): דגם HP2711x VGA + DVI-D (HDCP) + HDMI (HDCP) 1920 x 1080 1000:1 (3,000,000:1 Dynamic) Contrast 300cd/m² Brightness 170°/160° Viewing Angles 5ms Response Time 72% NTSC Color Gamut אשמח לשמוע מה דעתכם ביחס למסכים המומלצים בפורום של DELL וסמסונג. האם האיכות שלו טובה ביחס אליהם ? תודה רבה

• 1 תגובה
    • 1.5k צפיות
  4. השימושים הם גיימינג כבד (מירוצים ויריות) שיהיה בגודל 23 אינץ' חשבתי על dell 2311H, קראתי שהוא מאוד איכותי אבל זמן התגובה שלו קצת מפחיד אותי.. לא בא לי שיהיו מריחות.. יש המלצה למסך אחר?

• 3 תגובות
    • 1.5k צפיות
  5. מחפש לקנות מסך LED האם המסך הבא נחשב טוב או לא לגעת http://www.newpan.co.il/Index.asp?ArticleID=2905&CategoryID=576&Page=1 אשמח לפירוט או הצעות לדגמים מעניינים

6. שלום לכולם, ברשותי מסך הDell 2007FP בעל קוו ישר שנתקע בפיקסלים תקועים שלא ניתנים לתיקון (ניסיתי) רכשתי אותו במיטב כספי דרך Nextop ודרך המכירה הקבוצתית שאירגנתי. המסך מיוצר במקסיקו, בעל רוורזיה A05 ופאנל S-IPS, ובעל 3 שנות אחריות. שוחחתי עם Nextop אך הם טוענים כי אין להם יותר את המסך, והם יצטרכו לדבר עם Dell ולשאול איזה מסך חלופי נותנים במקום. עכשיו 24 לא בא בחשבון, כי המחשב שלי נבנה ל1600X1200, ביותר מכך לא אוכל להריץ את המשחקים במלוא ההנאה. והגענו למה שאני משער שירצו להציע לי, ה2209WA. כמו שרובכם יודעים, מדובר במסך E-IPS שעולה כיום 1600 ש"ח. ערכתי השוואה קטנה בין 2 סוגי הפאנלים וגיליתי כי: לE-IPS יש aperture ratio נמוך יותר (כדי להגביר את השידור) לE-IPS יש בוהק בזוויות ב…

• 7 תגובות
    • 1.5k צפיות
  7. שלום חברים יקרים אני רוצה לקנות מסך חדש בעז"ה למחשב השאלה החשובה האם כדאי LG LCD 24 W2486L Led 2Ms או SAMSUNG BX-50 BX2450 - LED 24" 2MS מה הכי כדאי לקנות ?

• 4 תגובות
    • 1.5k צפיות
  8. Started by Xilver,

רציתי לדעת מה יותר טוב, אם ה- ms גבוה יותר, או נמוך יותר. ובניגודיות, ככל שהמספר השמאלי גבוה יותר ככה זה יותר טוב? למשל אם זה: 600:1 ואם יש 1000:1 אז ה- 1000 יותר טוב? זה דחוף בבקשה...

• 11 תגובות
    • 1.5k צפיות
  9. Started by mushon26,

שלום לחבריי הפורום סליחה מראש שאני מחזיר אתכם קצת אחורה אבל יש לי מסך CRT 17 בכל מקרה אתמול המסך פשוט התכווץ לי ברוחב ואני רואה רק שליש מסך (אני מצרף תמונה) לא יודע אם זה קשור אבל הכנסתי אתמול דיסק למחשב שקיבלתי עם כל מני קבצים של פיינט שופ (בזמן העתקת הקבצים זה מה שקרה) אשמח אם תוכלו לעזור לי להבין ממה נובעת הבעיה האם המסך מת או האם זו יכול להיות בעיית תוכנה או רכיב במחשב שגרמה לדבר. או שיכול להיות שזו הבעייה עם הדיסק שהשתמשתי. שימו לב כי בתמונה הגדרת הרוחב היא על 100% . תודה לעוזרים , מושון כך נראה המסך [ http://img852.imageshack.us/i/img0006ji.jpg/

• 5 תגובות
    • 1.5k צפיות
  10. Started by slowly but surely,

שלום לכולם! אני מתלבטת בין 2 המסכים הנ"ל, השימוש הוא די מגוון: קצת סרטים, קצת משחקים, קצת גרפיקה. בקיצור, קצת מהכל. האם מישהו מכיר את המסכים ויכול להמליץ יותר על אחד מהם? תודה

• 2 תגובות
    • 1.5k צפיות
  11. שלום! אני הולך לרכוש מסך UE55H6400 ככל הנראה מחר. דיברתי עם החנות, אמרתי לבן-אדם על עניין הפאנל המקורי של סמסונג, הוא לא כל-כך הבין, דרש שאביא לו קישור שיסביר על מה אני מדבר. בקיצור, אינני מבין בנושא, בכלל לא האמנתי שהוא ייתן לי את האפשרות לפתוח את האריזה, אבל לא הייתי אפילו צריך להתווכח איתו, בסוף השיחה שלנו הוא הציע שזה מה שייעשה, רק שאמר שהוא לא כל-כך מבין מה הוא אמור לחפש שיעיד על כך שמדובר בפאנל מקורי של סמסונג. הוא אמר שמחר יהיה לו את ה-55 אינץ' במלאי והוא יפתח את האריזה וינסה לבדוק לי אם מדובר בפאנל מקורי של סמסונג ורק אז ישלח לי את הטלוויזיה (כמובן שלא שילמתי שקל, עדיין). אנא עזרו לי, מה הוא צריך לחפש?

• 4 תגובות
    • 1.5k צפיות
  12. Started by Vaz,

בהמשך לתרד הזה : http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=371023.0 יש לי fx5200 בל יציאת dvi במפרט של ה asus mw221c כתוב שהוא גם מתחבר ביציאת vga באתר של אייבורי. הוא יפעל באותה איכות כמו בחיבור dvi ? או שאני צריך כרטיס מסך אחר ?

• 18 תגובות
    • 1.5k צפיות
  13. Started by amba2,

הי, דרוש מסך עבור אישה מבוגרת וכבדת ראייה שישמש לעיבוד תמלילים וקצת גלישה באינטרנט (למעשה רק לטקסט...). המחשבות שלנו עד כאן היו שעדיף מסך ביחס 3:4 בין 21" ל- 25".. לפני יומיים הזמנו את ה- Samsung 943BMP 19" פשוט בגלל שלא מצאנו 3:4 בגודל הנ"ל. מה דעתכם? אשמח לקבל המלצה לדגמים בתקציב של עד 2000 ש"ח (עדיין יש אפשרות לבטל את ההזמנה). בנוסף, מקריאה בפורום בשרשורי עבר אני לומד שפאנל TN לא הכי מומלץ לעבודה עם טקסט. האם עדיין רלוונטי למסכים בימינו? תודה לעוזרים

• 10 תגובות
    • 1.5k צפיות
  14. Started by User_Name,

שלום לכולם, אני מעוניין לקנות מחר מסך שישמש בעיקר ללימודים ועבודה משרדית (אינטרנט, אופיס, קצת פוטושופ) ומשחקים עם כרטיס מסך Radeon 5770. חשוב לי נושא הארגונומיה של המסך, שכן אני יושב קרוב למסך ואופציה לתלותו על הקיר יכולה להיות נחמדה כדי לפגוע כמה שפחות בראייה. הגודל המתבקש הינו 20-21.5, שוב כי אני יושב דיי קרוב ואם אני רוצה לראות סרטים אז המחשב מחובר לLCD 32". הקנייה תתבצע באייבורי, שכן אני רוכש שם עוד מספר דברים מחר. (אלא אם כן ישנה חנות באזור חיפה שמציעה מסך שנותן תמורה טובה יותר לכסף). תודה מראש לעוזרים!

• 8 תגובות
    • 1.5k צפיות
  15. Started by AngelDust,

לצערי המסך הנוכחי שלי מראה סימני גסיסה Asus 17" 3ms. אז החלטתי להשתדרג ל 22 אני לא מעוניין במסך FHD מהסיבה שאני עובד בעבודה על מסך 22 ברזולוציה הטבעית של 1680 על 1050 וגם שם מצאתי את עצמי מגדיל את גודל הטקסט ... ראיתי המון המלצות למסך dell 2209wa בפורום ובכלל ברשת רציתי לדעת עם יש עוד הלטרנטיבות ששווה לבדוק ? אני לא מתכוון לצפות במסך בסרטים. השימושים יהיו: גלישה ברשת, עבודות משרדיות (לימודים), תיכנות , עריכת תמונות ומשחקים. תקציב עד 1400. אשמח להמלצות אלעד נ.ב. מישהו יודע איפה אני יכול לראות את ה dell בתצוגה באזור הרצליה, רעננה או ת"א ?

• 7 תגובות
    • 1.5k צפיות
  16. Started by simla101,

אוקי...אז יש לי מסך samsung 913n עתיק בן איזה שנתיים כבר... עכשיו הקטע הוא שהיום ראיתי איזה סדרה על המחשב ופתאום כשיש מסך שחור 2 פיקסלים היבהבו בירוק...רוב הפעמים שהמסך היה חשוך לחלוטין הם הבהבו ובשאר הזמן הם לפעמים הציגו ת'צבע הנכון לפעמים לא...בדקסטופ הוא מראה צבע נכון לגמרי בכל'מני סוגי רקעים צבעים וצורות זה נחשב פיקסל תקוע? האם יש אפשרות לתקן אותו שלא יקפוץ לי לירוק או שנתקעתי עם זה לעד? יש סיכוי שזה יחמיר? (ז"א...סיכוי יותר מהרגיל כי תמיד קיים סיכויP:)

• 2 תגובות
    • 1.5k צפיות
  17. Started by matanya,

רכשתי מסך לד DELL P2311H לפני ימים אחרים מפנדה בעסקה טלפונית. לאחר שהמסך הגיע אליי, התברר לצער שאיכות התצוגה של המסך כלל אינה מתאימה לציפיות. המסך נותן צבע קר, וכל נסיון כוונון נכשל, מכיוון ששינוי זווית הכי קטנה של העין כלפי החצי התחתון של המסך נותנת צבעים אחרים לגמרי. לשם הדגמה פתחתי NotePad בראש המסך, הצבע של פס התפריט היה בז' (במקום פנינה). וכאשר הזזתי את החלון לחצי התחתון של המסך, פס התפריט הפך להיות לבן בוהק בדומה למשטח הכתיבה. האם משהוא התנסה עם מצב כזה, אני חייב להתפטר מהמסך הזה. פניתי לפנדה בבקשת החזרה (או אפילו החלפה) לפי התקנון המופיע באתר, אשר מכיר בחוק הגנת הצרכן למכר-מרחוק, להחזרה עד 14 יום ואף ללא סיבה. אך אנשי פנדה החזירו תשובה שלפי פרשנותם לחוק, פתיחת האר…

• 4 תגובות
    • 1.5k צפיות
  18. Started by TicTacToe,

אני מעוניין לפנות את חיבור הDVI שלי למתאם HDMI to DVI (חיבור קונסולה) ורציתי לדעת אם המתאם הבא יעשה את שלו http://www.tms.co.il/product/10260 הכוונה היא ,כמובן, לחבר את הכרטיס מסך לשקע הDP במסך. (כן זה כרטיס ישן ללא DP). שאלה נוספת היא : האם באמת צריך מתאם אקטיבי ע"מ לקבל שידור?

• 5 תגובות
    • 1.5k צפיות
  19. Started by dekken,

שלום, אני מחפש מסך שהשימוש העיקרי בו הוא משחקי מחשב, ומדי פעם צפייה בסרטים וסדרות. אני לא רוצה מסך שנמרח, נמרחו לי העיניים מספיק בטלוויזיה של אחותי. לא מחפש להשקיע יותר מדי. כנראה בסביבות ה800שקל ואפילו פחות! תודה.

• 2 תגובות
    • 1.5k צפיות
  20. בן דוד שלי מחפש מסך LCD בגודל 19" עם tv tuner (מסך מחשב שהוא גם טלוויזיה). בחנות מחשבים שאני עוד בה המסך היחיד העונה לדרישות שאני יכול לקבל הוא של חברת ktc. מייבא את המסכים האלה היבואן של XFX ושל זיכרונות קורסייר. חברת ktc לא מוכרת לי בתחום המסכים ורציתי לשאול כאן אם מישהו שמע עליה ואיך המסכים שלהם. הדגם עליו הומלץ לי הוא KTC - KPD 9005L-TD. אבקש תגובות בנוגע למסך שהזכרתי והצעות למסכים אחרים במחירים סבירים שעונים על הדרישות שציינתי (19" עם tv tuner). תודה רבה רבה לעוזרים.

• 1 תגובה
    • 1.5k צפיות
  21. שלום לכולם ראיתי את המסך הנ''ל ורציתי לדעת איך הוא מתפקד במשחקי רשת. http://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=705391 כרגע הוא נראה לי האופציה הכי טובה לשימושים שלי (סרטים, טקסט, אבל הרוב משחקי רשת) יש גם את זה HP LP2475w‎ עם פאנל S-IPS http://h10010.www1.hp.com/wwpc/il/he/sm/WF06b/382087-382087-64283-444767-444767-3648442-3726480.html האם הוא איכותי ומספק את הסחורה ? איך הם ביחס ל דל 24 ? ומי מהם הכי טוב למשחקי רשת ובאיכות תמונה?. הודה לעוזרים! *לגבי הזמינות של HP LP2475w‎ - דברתי עם נציג מהתמיכה העסקית של HP וכרגע הם לא מייבאים אותו לארץ...חבל מאוד.

• 7 תגובות
    • 1.5k צפיות
  22. Started by KF,

האם אני יכול לחבר למחשב נייד שלי מסך מחשב רגיל ולעבוד בריבוי מסכים ? אני צריך חיבורים מיוחדים כלשהם ? נ.ב המסך של הנייד בגודל 15.6 ואני מניח שהמסך שאצרף לו יהיה גדול יותר,האם יש לזה משמעות ?ר

• 4 תגובות
    • 1.5k צפיות
  23. כבר הרבה זמן רציתי לקנות מסך LCD שישמש אותי גם לטלויזיה וגם למסך המחשב. ראיתי את המסך הבוקר בעיתון, ורציתי לדעת אם שווה לקנות אותו- viewtech 9005l-TD 19" גודל מסך-19 אינצ' מהירות רענון-2 MS כניסה דיגיטלית ואנלוגית:DVI+VGA+S-VIDEO+AVI+CVBS כולל רמקולים רזולוציה מקסימלית:1280X1024 ניגודיות-1:700 מתאים לכל שיטות השידור מחיר: 1500שקל תודה לעוזרים, ודרך אגב מה זה ניגודיות ?

• 12 תגובות
    • 1.5k צפיות
  24. Started by nucleo,

שלום רב לכולם, מצטער על שאני פותח עוד נושא כזה אך עדיין איני סגור על עצמי. לאחר שקראתי פה בפורום על תופעות שונות ומשונות בפיליפס 240PW9EB (זליגת אור וזמזום מעצבן) אני רוצה רק לקבל חיזוק ואת דעתכם. בנתיים מה שהשתנה זה שהמסך כנראה יהיה המסך הראשי שלי בבית בעוד שהדל שלי (2007FP) כנראה יעבור למשרד. הבנתי שהפיליפס איכותי יותר למטרות CGI מהדל 2048 (H-IPS לעומת S-PVA) ורציתי לדעת: 1. האם אני צודק? 2. האם אני יכול לקחת אותו בלב שלם לאור הנושא שהיה פה בו היו טענות לתקלות מוזרות? 3. האם אני יכול לקחת אותו בלב שלם בכלל? (: 4. האם יש סיכוי שיקרה משהו בכיוון המכירה הקבוצתית של ה HP? 5. יש אפשרות אחרת? *אני קצת מפחד מהדיון ההוא(לינק מצורף) והמשתמע ממנו לגבי הפיליפס אבל מצד שני אני רואה…

• 11 תגובות
    • 1.5k צפיות
  25. המסך הזה טוב למשחקים 144HZ ? יש לי כרטיס מסך GTX1650 אני מגיע איתו ל 90-120 פרמים בהגדרות אולטרה המסך הזה יכול להיות טוב נכון ? המסך שלי כרגע תומך ב 60HZ , ההבדל הוא משמעותי ? בין ה 144 למסך הפשוט ? מחיר : 740 שקל https://www.ivory.co.il/catalog.php?id=30305 ================================================================ המסך הזה גם נראה טוב MAG 165HZ ב 1300 שקל : https://www.ivory.co.il/catalog.php?id=29048

• 1 תגובה
    • 1.5k צפיות

דיונים חדשים בפורומים