עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

מסכי מחשב

מסכי מחשב מומלצים, סקירת מושגים, המלצות רכישה - כל השאלות והתשובות

1. Started by Trans_Europe_Express,

שלום לכולם. ברשותי צג LCD מדגם Flatron L1953TR, אותו רכשתי לפני כחודשיים. עד הלום, לא היו לי בעיות עם פיקסלים (רק לכלוך, פה ושם). היום לפתע שמתי לב שיש לי פיקסל קטן ושחור ברקע כחול. הפעלתי את UDPixel, העברתי למסך כחול לגמרי, ואיתרתי פיקסל שחור ורע בצד השמאלי התחתון של המסך. ניסיתי להפעיל את אפליקציית ה UDPixel למספר שעות, אך ללא הועיל. ניסיתי את Jscreenfix לכחצי שעה, גם-כן, אין תוצאה. גם "הלחיצות" לא עזרו. בכלל לא השפיעו על הפיקסל השחור, ברקע הכחול. הייתי מעוניין לדעת האם אכן מדובר בפיקסל מת לגמרי, או פיקסל תקוע שאולי אפשר להציל. אני יודע שישנה מדיניות "נוקשה" של X פיקסלים עבור מימוש אחריות (לא יודע בדיוק כמה בLG, אשמח לדעת) אבל אני, כמו כל אדם אחר שנתקל בבעיה שכזו, בטח…

• 7 תגובות
    • 1.6k צפיות
  2. אהלן! יש לי את המסך הנ"ל עם כרטיס מסך G-force 7300. אני עובד המון עם עריכת סרטים (אביד, אפטר אפקטס) וצפיית סרטים. חשוב לי שלא יהיו מריחות, שיהיה full HD, צבעים טובים ושבכלליות יענה על הצרכים בתור מסך צמוד לקיים. בנתיים נתקלתי ב: http://www.wallashops.co.il/ws/a/ap.aspx?pi=1OKB2230&cfm=5B1EB680 http://www.wallashops.co.il/ws/a/ap.aspx?pi=1OKP2250 http://www.wallashops.co.il/ws/a/ap.aspx?pi=QSP2370#more_info מישהו יכול לפרט לי מה היתרונות והחסרונות המשמעותיים בין המסכים? האם יש הבדל מהותי בין ניגודיות של 50 ל70? ובין מהירות 2 ל5 למשל? זה מורגש? על מה עוד חשוב להסתכל במפרט? אשמח לשמוע על המלצות נוספות אם קיימות.. תודה! ים.

3. Started by eegg,

מה יותר טוב בשביל המסכים האלו בעיק'ר בשביל משחקים ואינטרנט LG LCD 19 L1970HR 2Ms Samsung 19 LCD SyncMaster 931BF

• 7 תגובות
    • 910 צפיות
  4. Started by Avisp,

שלום, קניתי לפני שלושה ימים מסך Dell P2314h מצאתי עליו מין נקודה שחורה שנראית בעיקר על רקע לבן (בדקתי עם DPT - לא יודע אם זה פיקסל שרוף, ברקע שחור לא רואים כלום) מצרף תמונה למרות שקשה לראות ממנה בבירור. האם יש טעם לפנות ליבואן? תודה.

• 7 תגובות
    • 2.1k צפיות
  5. אני רוצה לראות את היחס בגדלים, אבל חשוב לי לדעת כמה אינץ' כל מסך אחרת לעולם לא אוכל לדעת... תודה..

• 7 תגובות
    • 855 צפיות
  6. שלום יש לי בעיה בהחלפת מסכים במחשב ישן יחסית (4 שנים), יש לי מסך CRT (האלה הגדולים ) שמחובר למחשב הישן ועכשיו היום קנו לי מסך חדש (samsung SyncMaster 930B שד"א איך הוא ?) אז שמתי את ה-LCD הישן שלי במחשב הישן,חיברתי בדקתי שהכל בפנים וכ'ו ואז היה כתוב על המסך setup input משהו עוד שורה...בקיצור לא הבנתי מה הוא רוצה עשיתי ריסט עלה הזיכרון הגיע לטעינה של הווינדוס עבר ושוב פעם אלה ה-Setup input bla bla ואין לי מושג מה הבעיה (המסך LCD הישן זה Aoc LM 520A ) ניסתי להוריד דרברים מאתר חברה של AOC אבל לא הצלחתי להתקין אין קבצי התקנה, אין לי מושג מה לעשות

• 7 תגובות
    • 1.4k צפיות
  7. Started by Shasoosh,

שלום לכולם, לאחר קנייה להורים שלי את המסך VA903B ViewSonic ניהיה לי חשק גם למסך דק (ה CRT 17 אינצ' שלי כבר הזדקן והגיע הזמן להחליפו) הלבטים שלי הם כאלה, אני יכול לקחת את ה VA903B ואני דיי בטוח שהוא יספיק לי, ראיתי את הביצועים שלו במשחקים ולא ראיתי מריחות כלשהםואני גם יחסוך קצת כסף, יחד עם זאת, ראיתי עכשיו ב KSP מסך ?203B 20'' של SAMSUNG וה 20 אינצ' דיי קנו אותי. ניסיתי לחפש בפורום תגובות על המסך הנ"ל אבל לא מצאתי איזכור שלו. האם יש עוד אלטרנטיבות של 20 אינצ'? איך החברה Chi Mei ? עשרים אינצ' עולה 1200 שקל. אולי עדיף במחיר הזה לקחת 19 אינצ' במקום 20' אינצ' פחות איכותי? תודה מראש, jogogold

• 7 תגובות
    • 999 צפיות
  8. מה כדאי בשוק כיום? איך הפאנל TN? העדיפות שלי למשחקים (סדרות וסרטים - לא) ובמיוחד תיכנות (כלומר פונט שחור על גבי לבן - חדות חשובה!) מה עדיף, מסך 24/26 אינץ' פחות איכותי באותו המחיר או 22 עם ניגודיות 1:30,000 נניח? תודה!

• 7 תגובות
    • 1.2k צפיות
  9. Started by davidb252,

מבקש המלצה למסך LCD בגודל "17-"20, שישמש בעיקר לעבודה משרדית (אינטרנט, אופיס, מעט עריכה גרפית, מעט סרטים). ראיתי הרבה המלצות כאן לגבי ה-SONY LCD 19 SDM X95F בטווח של 1,500 ש"ח. אשמח לשמוע המלצות נוספות בתחום המחירים הנ"ל, כולל הסבר לגבי ההבדלים המרכזיים בין המסך המוצע למסך SONY הנ"ל. כאמור, טווח המחירים הוא עד 2,000 ש"ח וחשוב לי מאוד יחס "עלות/תועלת" (כלומר, אם מסתובבת היום "מציאה" במחיר נמוך יותר, אשמח לשמוע). תודה רבה, דוד

• 7 תגובות
    • 967 צפיות
  10. Started by amirx19,

ההתלבטות שלי היא בין 2333T של סמסונג לבין 2311H של דל. לראשון יש פאנל PVA לפחות כך אומרים ואילו לשני יש פאנל IPS. מחירו של הראשון כ 900 ש"ח ואילו מחירו של השני כ1400 ש"ח. ארגונומיה לא חשובה לי בכלל וכן יציאות המסך. המסך לא משמש בכלל לסרטים. משמש הרבה לקריאה ומעט מאוד למשחקים (הזדקנתי). האם יש בעיה בקריאת דף פורום כמו זה במשך שעות ארוכות על רזולוציה מקסימלית (טבעית) עם אחד מהמסכים? כיום אני עובד על LCD 19 מרובע ואני חייב יותר רוחב במסך לכל מיני יישומים. האם 23 גם גבוה יותר מ19 מרובע? האם איכות התמונה שווה את ה500 ש"ח הללו? האם ישנה אופציה אחרת כשמאוד רצוי לא לעבור את ה1000 ש"ח בתקציב.

11. שלום לכולם, בעוד כחצי שעה אני נוסע עם חבר לקנות לו מסך 22", התקציב הוא כ 1300-1400 ש"ח .. החנות המיועדת היא ככל הנראה KSP קריות שממש קרוב לבית שלנו ואנחנו לקוחות קבועים שם כבר בערך 6 שנים.. איזה מסך הכי מומלץ משם בסכום הנ"ל ? אין לנו בעיה גם לסוע לאייבורי או רשת אחרת שיש באזור.. הכל הולך. (אבל לא זאפ) *שימושים למסך - בעיקר אינטרנט , סרטים ומשחקים. תודה לעונים , שחר. *עריכה - הפזילה כרגע היא לכוון ה 2253BW או 2243BW ..

• 7 תגובות
    • 889 צפיות
  12. Started by y0tam,

מה עדיף לקנות בין שני אלה?

• 7 תגובות
    • 1.1k צפיות
  13. Started by DORAZABI,

רציתי לדעת מה זה בדיוק הMS של המסך והניגודיות שלו? ומה נחשב איכותי?

• 7 תגובות
    • 1.2k צפיות
  14. מצטער על התפרנות אבל זו מסגרת התקציב שלי. המסך ישמש לצפייה בסרטים + משחקים. המסך אמור לתת תמורה הכי טובה למחיר. מרחק הצפייה בסרטים יהיה כ 3 מטרים מרחק משחקים יהיה חצי מטר + - מפרט חלקי : מעבד : E8400 לוח אם P5Q PRO כ. גרפי : או 9800GT או HD4670 תודה למי שמייעץ טוב.

• 7 תגובות
    • 849 צפיות
  15. Started by I7210I,

שלום יש לי מסך 2007WFP DELL והUSB שבו לא עובד לי ולא מגיב לי זאת אומרת שאני מחבר משהו לUSB במסך זה לא עובד פתאום! עד ליפני שעה זה עבד (מדובר במקלדת ועכבר אלחוטי) ויש לזה בטריות והכל עובד כי דרך המחשב זה עובד.. מה הבעיה של זה ואיך אני מסדר את זה ? תודה

• 7 תגובות
    • 727 צפיות
  16. קיבלתי את הסמסונג 22 אינטש השטוח. הוא באמת נראה אחלה ויפה אבל הכל מעוות. כל התמונות יוצאות שטוחות ופחוסות. האם יש דרך לתקן את זה? קצת מאכזב

• 7 תגובות
    • 824 צפיות
  17. שלום, לאחרונה רכשתי את הצג Dell 2407WFP-HC, בו יש רכזת USB 2.0. כשאני מחבר את הצג למחשב עם כבל usb אני מקבל הודעה שזה יכול לעבוד מהר יותר אם אני אחבר לתקע usb2, למרות שזה התקע שיש לי במחשב. יש למישהו רעיון מה הסיבה לכך? אגב, לא ידעתי אם לשים את זה בפורום הזה כי מדובר ברכזת USB, או בפורום של מסכי המחשב כי הרכזת משולבת בצג... תודה מראש לעוזרים.

• 7 תגובות
    • 930 צפיות
  18. שלום לכולכם חשבתי לעבור ל2 מסכי LCD בגודל 19 אינץ' ומעלה (אם אפשר )בתקציב של עד 1800 ש"ח למסך הצרכים העיקריים שלי הם תצוגה טובה ב3DSMAX ועריכות בAFTER EFFECTS. אני ראיתי שהמסך של view sonic VP930 מככב פה די הרבה, אבל האם הוא טוב גם לעריכת וידאו וסרטים, כשהריפרוש שלו עומד על 8ms ? וגם מה אתם אומרים על סמסונג 971P .הפאנל שלו הוא S-PVA ןהניגודיות והרפרוש שלו יותר טובים תודה רבה על העזרה

• 7 תגובות
    • 895 צפיות
  19. שלום אני מעוניין במסך שטוח דק... שיתאים הכי חשוב למשחקים שלא יהיו לי בעיות (לא יודע איזה בעיות צריכות להיות...חחח) שיהיה תומך HDTV מלא וגם לצורך חיבור ממיר של HOT הכוונה שישמש גם בתור טלויזיה.... התקציב עד 3500 מינימום 19' תודה. אלכס.

• 7 תגובות
    • 973 צפיות
  20. שלום חברים הגיע הזמן להחליף את המסך ששרת אותי ב 10 שנים האחרונות סוני 19 אינטש 4:3 בעיקרון אני משחק CS , אינטרנט , וקצת סרטים הכי הרבה משחקים למסכי NT יש זמן תגובה הכי טוב אבל הכי פחות חדים . וטכנולוגיה הכי ישנה למסכי IPS איכות טובה יותר אבל דיליי גבוהה יותר יש מסכים כעורים שאמורים לתת חוויה טובה יותר , ורגילים יש על DELL חוות דעת טובה החלטתי שהכי חשוב זה 144HZ אני רגיל למסך עם מידות של 30 ס"מ גובה ו 37 רוחב , אני מפחד שמעבר למסך רחב ירגיש לי קטן מידי כרטיס מסך 280X R7 מעוניין להשקיע עד 1500 ש"ח גמיש תודה

21. Started by Tuki sheishmor alay,

בשבוע שעבר קיבלתי את המסך L2000CP של LG עם פאנל S-IPS (כמדומני). סך הכל אני מרוצה מאיכות הצבעים וניתן למור שהתמונה מרגישה "חיה" יותר. כאשר ראיתי סרט ובחלק העליון והתחתון של התמונה היו פסים שחורים ניתן היה ממש להבחין (במיוחד למטה) במעין תאורה אחורית של המסך והשחור היה מואר. ניסיתי לצלם תמונה אבל זה לא המחיש את מה שרואים בעין. האם זה תקין? האם מישהו חווה משהו דומה עם דגם זה או מסך דומה אחר?

22. או שיש משהו יותר שווה ב 1500? http://www.samsung.com/Products/Monitor/LCD_Digital/LS19MEWSFXAA.asp?page=Specifications

• 7 תגובות
    • 761 צפיות
  23. אז ככה.. בעיקרון במחשב אני רואה סרטים... אני משחק במשחקים ואני מתכנת.. בתאכלס כרגע לאחר סיום תואר ראשון הכי חשוב לי זה התיכנות.. אבל גם הדברים האחרים חשובים אחרי ביקור אצל חבר שיש לו 2 מסכי 19' שמחוברים ביחד ראיתי כמה נוח זה... ממש מקל ללמוד לעבוד ולקרוא במקביל ככה כרגע יש לי מסך 19' אחד וחשבתי אולי לקנות אחד נוסף.. מן הסתם בזמן משחקים/סרטים רק מסך אחד יעבוד.. אין צורך ב2 (ואם יש דרך להפעיל על 2 זה בטח דורש כרטיס מסך חזק יותר ממה שיש לי עכשיו... ואני מעדיף לחכות לסידרה החדשה של NVIDIA בשביל לשדרג... לא יודע אם אני יקנה NVIDIA אבל זה בטח גם יוריד את המחירים של ATI ואני כרגע מסתדר יופי עם הHD 4850 GDDR5.. גירסא מיוחדת של GAINWARD שנקראת GTH - GOES TO HELL משו כזה..) …

• 7 תגובות
    • 1.2k צפיות
  24. Started by BlackSheep,

יש לי מסך Dell 2209WA שאני משתמש בו כבר שנתיים-שלוש והוא באמת אחלה, אבל אני קונה החודש מחשב חדש וראיתי שיש את ה-U2311H שהוא 1920x1080 ועם פאנל IPS במחיר יותר זול ממה שקניתי את ה-2209WA בפנדה בזמנו. נראה לכם שווה לעשות טרנזיציה ל-1080p? איך המסך הזה בהשוואה ל-2209WA? אני זוכר שכשקניתי אותו הוא היה בין המסכים היותר טובים שהיה אפשר להשיג אז, בעיקר בגלל הפאנל.

• 7 תגובות
    • 1k צפיות
  25. Started by Raz the king,

שלום ניתקלתי בביקורות טובות של מסך ACER 31.5" עם רזולוציה של 2560/1440 , המסך הוא מסך LED קעור ומעוצב יפה לאחר מיסים ומישלוח המחיר הוא2631 ש"ח https://www.amazon.com/dp/B0765CXH2Z/ref=sspa_dk_detail_4?pd_rd_i=B076B9Y1R4&pf_rd_m=ATVPDKIKX0DER&pf_rd_p=a54d13fc-b8a1-4ce8-b285-d77489a09cf6&pf_rd_r=19K7PW2JBP701ZJ73JWX&pd_rd_wg=hApkG&pf_rd_s=desktop-dp-sims&pf_rd_t=40701&pd_rd_w=DvSd5&pf_rd_i=desktop-dp-sims&pd_rd_r=7c04b716-a53a-11e8-977c-fbfb99a5ad6d&th=1

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.