עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

מסכי מחשב

מסכי מחשב מומלצים, סקירת מושגים, המלצות רכישה - כל השאלות והתשובות

1. Started by RealG,

ViewSonic VP930b Black 19" 8ms בסביבות ה 290 $. Brightness: 300 cd/m2 Contrast Ratio: 1000:1 Display Colors: 16.7 Million Display Type: UXGA Horizontal Refresh Rate: 24~92kHz Maximum Resolution: 1600x1200 Panel: Active Matrix, TFT LCD Pixel Pitch: 0.255mm Recommended Resolution: 1600x1200 Viewing Angle: 170°(H) / 170°(V) NEC Display Solutions 90GX2 Silver 19" 4ms LCD Monitor with 4-port USB 2.0 hub בסביבות ה 320 $. Brightness: 400 cd/m2 Contrast Ratio: 700:1 Display Colors: 16.2 Million Display Type: SXGA Horizontal Refresh Rate: 31.5-81.1 KHz Maximum Resolution: 1280x1024 Panel: TFT LCD Pixel Pitch: 0.294mm Recommended Resolution: 1280x1024 Viewing Angle: 170°(H) / 160°(…

• 7 תגובות
    • 1.4k צפיות
  2. אני רוצה ליקנות מסך שהכי רואים טוב והכי איכותי לא אכפת לי מהעיצוב של המסך אבל שיהיה סבבה מסך ואיכותי שהכי מישתלמם ל2300 שח תודה גיל

3. Started by Fighter,

2350 שקלים בKSP 22 אינץ' http://ksp.co.il/hmain.php?uin=3550 אבל לא מצאתי אם הוא 6 ביט או 8 ביט

• 7 תגובות
    • 1.4k צפיות
  4. Started by gotex,

שתיהם אותו מחיר איזה עדיף

• 7 תגובות
    • 1.4k צפיות
  5. יש לי הזדמנות לקנות מחבר את המסך vp191b של וויוסוניק(חדש ) במחיר של 500 ש"ח עכשיו לא מצאתי ממש ביקורות עליו , אבל לפי המחיר שהוא נמכר התרשמתי שהוא אמור לספק את הסחורה(מה גם שמהנתונים הבנתי שהוא די טוב), במיוחד במחיר כזה מצחיק וכן אני יודע שזה דגם ישן ,אז אולי כדאי לחכות למסכים חדשים שיצאו ולקנות במחיר רגיל או לנצל את ההזדמנות ולקנות את המסך ב500 ש"ח?! השימוש למסך הוא בעיקר סרטים ומשחקים תודה מראש למגיבים

• 7 תגובות
    • 1.2k צפיות
  6. Started by japaN,

קנו לי הפתעה מסך LCD חדש דגם APEX LM-1901 אני צריך שתגידו לי אם הוא טוב הנה המפרט שלו: מסך "19 מתקדם תוצרת APEX DIGITAL. רק ב-APEX DIGITAL On Screen Display בעברית! קל משקל במיוחד - 4.32 ק"ג בלבד! כולל רמקולים סטריאופונים מובנים. קצב רענון מהיר במיוחד 8ms המתאים למשחקים גרפיקה וצפיה בסרטים. איכות תמונה/רזולוציה וצבעים בסטנדרטים הגבוהים! רמת ניגודיות גבוהה 1:500 כניסת DVI דיגיטלית. תקן VESA העולמי (מתאים למתלה קירי סטנדרטי). מסך TFT 19" LCD רענון תצוגה פעיל יחס תצוגה 5:4 שטח תצוגה : 376.32 *301.056 (mm) זווית צפיה רחבה במיוחד: 160o ניגודיות: 1:500 בהירות: 300 cd/m2 זמן תגובה: 8 אלפיות השניה 16.2 מליון צבעים כניסת DVI דיגיטלית רזולוציה גבוהה: 1280X1024(SX…

• 7 תגובות
    • 4k צפיות
  7. Started by בולי,

אני מתלבטת בין LG1970HR ל LG1770HQ. ההבדל הכספי כ400 שקל. שווה להשקיע אותם וללכת על הראשון? מצד שני, גודל הפיקסל בו גדול משמעותית, זה לא הורס? יש לציין שהמסך אמור לשמש סטודנטית, בעיקר למסמכים, אך גם לסרטים, ממש לא למשחקים! ושאלה נוספת- כרטיס מסך מאיץ גרפי תלת מימדי 3D Intel GMA-X3000 PCI EXP x16 256mb מספיק חזק בשבילם? תודה מראש

• 7 תגובות
    • 1.3k צפיות
  8. שלום, עלות של מסך LCD 21" מתחילה בערך ב 3500.. עלות של טלויזיה LCD 21" מתחילה בערך ב 2500.. מה ההבדלים בין מסך LCD לטלויזית LCD? למה העלות של טלויזיה יותר זולה ממסך למחשב? אפשר להשיג טלויזיות במידות יותר גדולות ממסכי LCD וברזולוציות דומות ומפרטים דומים ובמחיר יותר זול ממסכי LCD יש סיבה? מה ההבדלים העיקריים? תודה ;D

• 7 תגובות
    • 941 צפיות
  9. Started by dante123,

שלום אני התעניינתי לפני חודש בקשר למסכי 17 אינץ' טובים והגעתי למסקנה שה740B לוקח את כולם, כולל בדיקה בחנות של המסך הזה נגד מסך מקביל של LG. האם ה740B נשאר עד עכשיו הפתרון הכי טוב לעד 1300 שקלים? תודה רבה

• 7 תגובות
    • 1.3k צפיות
  10. אהלן לכולם קניתי מסך SONY SDM-HS95 19 אינץ' מישפאר. בחוברת שממנה קניתי את המסך מצויין שהמסך הוא בעל זמן תגובה 8MS לאחר שקיבלתי את המסך בחנתי אותו : -המסך נראה יפה ומרשים -תמונה חדה וברורה -מצאתי פיקסל שרוף אחד. -בדקתי על המסך באתרים שונים ומצאתי שהדגם שלי הוא בעל זמן תגובה 16 MS התקשרתי לישפאר וסיפרתי להם על הממצאים שלי. העבירו אותי לסמנכ"ל השיווק והוא אמר שהוא מוכן להתחייב בכתב שהמסך הוא בעל זמן תגובה 8 MS והסיבה שראיתי באינטרנט שהמסך בעל זמן תגובה 16 MS היא שהאתרים לא מעודכנים לגבי הוצאה מאוחרת של הדגם? אשמח לקבל תגובות וביקורות על המסך ועל המקרה תודה.

• 7 תגובות
    • 1.2k צפיות
  11. Started by dotaneli,

שלום חברים, אחרי שבוע באיטליה, ה eizo 1931 שלי הגיע עושה רושם מגניב עד כה... אני צריך המלצות לכל מיני דרכים לבחון אותו. עצות?

• 7 תגובות
    • 1.3k צפיות
  12. שלום לכולם, אני מחפש מסך 19 איכותי לפי הדרישות האלו: 1. טקסטים ואינטרנט - אני יושב בערך 12 שעות ביום מול המחשב, בעיקר באינטרנט ובהפעלת תוכנות. 2. סרטים ועריכת divX - חלק מהעבודה היא בעריכת קטעי סרטים. המסך צריך להיות מסוגל לנגן קליפים ברזולוצית DVD ו-HDTV בלי בעיה. אלו בעצם כל הדרישות שלי... המסך לא ישמש למשחקים בכלל, ככה שבעיקרון מה שאני מחפש זה מסך שמראה טקסט בצורה מעולה ונוח לשבת מולו שעות רבות. אני לא רוצה להשתגע עם התקציב, אבל אני מוכן להשקיע אפילו קצת יותר מ-1800 אם זה מסך ממש טוב. ראיתי שיש מסך של Viewsonic במחיר ממש אטרקטיבי (Viewsonic VA912). למישהו יש ביקורת עליו? מספיק בשביל הצרכים שלי? המחיר נראה זול מדי בשביל Viewsonic http://zap.co.il/compModels.asp…

• 7 תגובות
    • 1.1k צפיות
  13. Started by RGod,

נקנה ב קוסמוס ב 1250 אני יודע שאין לא חיבור DVI אבל אני לא צריך זה רק למי שעוסק בצילום מקצועי בעיקר .... המסך נירא בן זונה עובד חבל על הזמן אני מרוצה . מה דעתכם אליו ?בדקתי גם LG ו BENQ ה BENQ ישר ניפסל למרות שעלה רק 990 ה LG היה גם טוב וגם בלי DVI אותו מחיר 1732 עם אני לא טועה אבל העדפתי SANSUNG .

• 7 תגובות
    • 1.2k צפיות
  14. חשבתי על המסך : L1752T LG מה דעתכם? תודה לעוזרים.

• 7 תגובות
    • 1.1k צפיות
  15. Started by avi2006,

אני מתכוון לרכוש מחשב חדש שמיועד בעיקר לסרטים אך גם למשחקים ועבודה שוטפת (אינטרנט וכדומה). אני רוצה לקנות מסך 19 אינץ' אבל קצת מבולבל מהמבחר שיש בשוק. אני מסוגל להקציב כ 1600 שקל פלוס מינוס למסך הזה, ולא סגור אם שווה\לא שווה לדאוג לחיבור DVI, שווה\לא שווה לנסות לרכוש מסך בפורמט רחב (לשחק במשחקי מחשב בפורמט רחב זה בכלל אפשרי? ומה בקשר לאתרי אינטרנט?), גם לא סגור על חברות (מלבד סמסוונג ו LG) וכדומה. אשמח לשמוע עצות (בחינם ;D) על מסכים "שווים" בטווח המחירים הזה שאתם מכירים, בעדיפות מחנויות בצפון כמו KSP או נועה מחשבים (לא שאני מכיר את החנות השניה, אבל הבנתי שיש להם מבחר לא רע). תודה על כל עזרה!

• 7 תגובות
    • 1.4k צפיות
  16. שלום לכולם, אבי היקר חידש אותי בVP930 (שנראה אגב סקסי ביותר) וכבר יש בעיות..: 1.מצד ימין למעלה מופיע בלבן על גבי כחול כל הזמן הכיתוב DVI ורק לחיצה על אחד מכפתורי הבקרה של המסך מעלימה את הכיתוב. 2.התוכנה Perfect Suite לא עובדת -אין אפשרות לגשת לתפריטים שבתוכנה (הם חסומים).. כמובן שהמסך מחובר לכ.מסך בחיבור DVI וגם במסך החיבור הוא DVI. אשמח לשמוע אם יש פתרונות לבעיות.. תודה מראש

17. Started by Spider1,

שלום רב לכל חבריי הפורום! ברצוני לרכוש מסך 17\19 אינץ' , אך שיהיה איכותי מאוד, התקציב יכול גם לגדול אך אני רוצה לקנות מסך איכותי וטוב. השימושים בעיקר גלישה באינטרנט ומשחקים . ראיתי את המסכים הבאים בKSP , אבקש התייחסות ובמידה ואפשר המלצה על דגמים טובים יותר ?S95DRB 19'' LCD 8ms DVI? SONY ?L1917S 19'' LCD 8ms? LG ?VX924 19'' LCD 3ms DVI? VIEWSONIC ולגבי מסכי ה-17: ?740N 17'' LCD 8ms? SAMSUNG ?L1752T 17'' LCD 8ms DVI? LG יש לי נטייה לקנות 19, ואודה למי שיוכל לתת לי כיוון למסך הטוב ביותר והמשתלם , המשך יום טוב וחג שמח לכולם!

• 7 תגובות
    • 980 צפיות
  18. Started by lmlm,

פשוט זה הכי גבוהה שלי, האם זה טוב למסך LCD? במסך הCRT השני שלי יש 75Hz אמור להיות הבדל?

• 7 תגובות
    • 945 צפיות
  19. לא מצליח להחליט, אשמח לעזרה: LG 1752T Viewsonic VA712 או לעלות קצת... LG 1770HQ Samsung 731BF קראתי ש שהאוברדרייב ב ViewSonic יותר טוב... האם חשוב לרדת מתחת ל 8MS? אני מודה, מודה, מודה

• 7 תגובות
    • 1.1k צפיות
  20. Started by Spider1,

שלום לכולם, בסופו של דבר רכשתי מסך 17'' LG 1770HQ , תודה על העזרה למשתתפים בת'רד הקודם. ועכשיו לנושא- DVI - במילה אחת עדיף את אותו או עדיף לחבר לחיבור הרגיל? כמו כן, כאשר לחצתי במסך (בפאנל) על הכפתור של AUTO/SET הוא פלט לי מסך כחול קטן ובו "DIGITAL VIDEO INPUT - NO ACESS", מה זה אמור לומר? תודה רבה!!

• 7 תגובות
    • 953 צפיות
  21. Started by BadMan,

אני רוצה לקנות את אחד מהמסכים האלה בחוץ לארף אז אני צריך שמישהו יגיד לי איזה מסך יותר טוב

• 7 תגובות
    • 1.2k צפיות
  22. Started by SAOD,

המלצה ל-19" LCD. תקציב - 1500. שימושים - משחקים בעיקר. (כרטיסי מסך קיימים- 7800GT SLI) ועזרו לי להחליט האם גם כדאי לקחת רחב או לא. והאם שווה לחרוג קצת למסך גדול יותר? תודה,

• 7 תגובות
    • 1.2k צפיות
  23. Started by uzi4u2,

שני המסכים מקבלים ביקורות טובות , מבחינת מחיר יוצא לי הבדל של 50 ש"ח . איזה לקחת ? ( לצורך משחקים/סרטים)

• 7 תגובות
    • 1.3k צפיות
  24. אני יודע שזה נטחן פה עד אינסוף הנושא, אבל רציתי עזרה קטנה. היום רציתי לקנות את המסך של LG (1970HR) אך בטח כמו שידוע לכולכם, המסך כרגע לא במלאי ממש ולא ניתן להשיג אותו בלפחות עשר חנויות שניסיתי, הסתכלתי על המסך של Samsung ומבחינת צבעים הוא נראה ממש טוב, הבעיה היא שעוד לא ראיתי את ה LG 1970HR , השאלה העיקרית שלי, היא האם לחכות שהמסך יגיע? כי לפי מה שנראה הוא ייחטף מהמדפים לפני שאני אספיק לראות אותו בתצוגה (ואין לי מושג איפה ניתן לראות אותו בתצוגה) ובינתיים את סמסונג ניתן להשיג לעומתו.. האם המסכים משתווים ביכולות? האם יש פאק כלשהו בסמסונג שהאל ג'י יותר טוב ממנו? סך הכל הסמסונג גם נראה מסך ממש טוב. ובאמת השאלה הגדולה אם תהיה אפשרות לראות את הLG בתצוגה איפשהו? ובנוסף שאלה …

25. יש המלצות עליו? או תלונות מישהו מכיר סך הכל המפרט שלו לא רע בכלל. חוץ מניגודיות נמוכה אבל אני רוצה לדעת שלא רק המפרט טוב אלא גם הצפייה, לא תמיד הכתוב הוא הנכון אז אם מישהו יכול להגיד לי אם הוא ראה אני אשמח. מחיר: 1250 ש"ח. מפרט: מפרט טכני: גודל מסך: 19 אינץ' סוג מסך: LCD זמן תגובה: 5ms רזולוציה: 1440X900 גודל נקודה: 0.294 מ"מ בהירות: 300 cd/m² קונטרסט 1:500 צבעים: 16.7 מיליון גובה: 46.2 ס"מ רוחב: 38.5 ס"מ עומק: 18 ס"מ צבע: כסף+שחור זווית צפייה אופקי: 150 מעלות אנכי: 130 מעלות כניסות יציאות VGA: כניסה D-Sub: כלול תקן בטיחות TCO 99: כלול TCO03: כלול

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.