עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

מסכי מחשב

מסכי מחשב מומלצים, סקירת מושגים, המלצות רכישה - כל השאלות והתשובות

1. לא בטוח שזה קשור לפה אז מנהלים תעבירו אם לא... מסך הLCD במצלמת הוידאו שלי התקלקל ומראה רק לבן (מדי כמה שניות יש מעט פסים ורודים ואז שוב הכל לבן)... המצלמה כבר לא תחת אחריות אז הלכנו למעבדה והם אמרו לנו שעלות בדיקה היא 100 ש"ח ושאם התיקון לא עולה על 300 שקל הם מתקנים אוטומטית (ואז אנחנו משלמים) ואם כן מתקשרים אלינו לשאול אם אנחנו רוצים...הוא אמר שמסך כמו אצלנו בגודל 2 אינטש עולה בסביבות 500 שקל... כל המצלמה שלנו עלתה לנו כ900 שקל ואני מתלבט אם לשלוח את זה לתיקון ולקוות שזה משהו קטן או לקנות כבר מצלמה חדשה...? העינית אומנם עדיין עובדת אך לא ממש נוח לצלם דרכה... יש לציין שמסך הLCD הוא מסך רגיל ולא מגע! מה אתם חושבים הבעיה וכמה אתם חושבים שיעלה לתקן זאת? תודה מראש!

• 2 תגובות
    • 1.5k צפיות
  2. Started by yosgold,

קניתי עכשיו מסך LCD 37 אינץ' ואני רוצה לדעת איך אני מתאים את הרזולוציה שלו למחשב. תודה מראש, יוס.

• 1 תגובה
    • 1.5k צפיות
  3. Started by 100100,

מתלבט בין Dell U2515H בעל רזולוציה 2560x1440 על 25"או Dell U2417H בעל רזולוציה 1920x1080 על 23.8" השאלה שלי היא לא לגבי טיב המסכים, כי ברור לי ששניהם טובים מאד, אלא לגבי הרזולוציה. רציתי לשאול מניסיונכם יש לי לפטופ עם geforce 620 ו- Intel 4000 - האם הם יודעים לעבוד עם כזאת רזולוציה (בצורה טובה)? קראתי על עניין הטקסטים הקטנים והתאימות - והבנתי שצריך לעשות לעשות לווינדוס סקיילינג של סביב ה150% כדי שזה יראה נורמלי , ואני שואל, זה לא מאבד את את האיכות בסקיילינג? אשמח אם תעזרו לי כי הידע שלי בזה מינימלי מאד

• 1 תגובה
    • 1.5k צפיות
  4. Started by tascam,

S1910 EIZO vs Sony LCD SDM-HX95S אני מאוד מיתלבט בן שני המסכים לסוני יש X BLACK ויותר CMD למי יש יותר צבעים באמת ? מי מהיר יותר ? מי עדיף ? די דחוף לי כי אני ביומיים הקרובים קונה אחד משני המסכים האלה. תודה לעונים

• 7 תגובות
    • 1.5k צפיות
  5. Started by alonn,

שלום, עד לאחרונה הייתי הבעלים הגאה של Dell UltraSharp 2209wa שלצערי נסדק במהלך מעבר דירה. הייתי מאוד מרוצה ממנו ואני צריך את עזרתכם במציאת תחליף ראוי. בעקבות מחסור במקום בחדר, אני שוקל בכובד ראש את כל העניין המחשביזיה. לאחר שיטוט קצרצר באינטרנט נוכחתי לדעת ש-Dell לא מייצרים כאלו וש-SAMSUNG עשו כמה אבל הביקורות די פושרות. מה עמדתכם בעניין? ואגב, האם ניתן לחבר מסך מחשב רגיל לממיר HD של HOT? על הדרך אשמח גם לקבל המלצות הן למחשביזיות והן למסכים רגילים. אני מניח שאיזור ה-28" יהיה אידיאלי, השולחן שלי די צר ומסך גדול יותר יקשה על עבודה במחשב. שימושים: עבודה שוטפת וצפייה בסרטים. תקציב: נאמר עד 2500 ש"ח, אלא אם כן קיימת איזו מחשביזיה של Dell שפיספסתי ואז אפשר לחרוג קצת . תוד…

• 4 תגובות
    • 1.5k צפיות
  6. Started by liran_al,

אני לא מבין בכלל במסכים, פאנלים וכ"ו. אני מחפש מסך גדול 23-24 אינץ', שיהיה נוח לקריאה ממושכת ועבודה עם onenote. המסך יחובר ללפטופ בכבל HDMI (יש לי מתאם DVI) אין צורך ברמקולים. התקציב - 600+-

• 5 תגובות
    • 1.5k צפיות
  7. צהריים טובים. הסיפור הוא כזה: שבוע שעבר הסמדתי דרך בסט ביי את ה-T240 של samsung ב-2080 ש"ח, הוא היה אמור כבר היום להיות אצלי, מסתבר שאין אותו פתאום במלאי אז רציתי כבר לבטל את העסקה. עכשיו העסקה של החנות איתי הוא כזה: אני מוסיף עוד 200 ש"ח ומקבל בתמורה את ה-T260. אני יודע שעכשיו תגידו שה-T240 ממש מסך על הפנים, אבל אחרי ביקורות שמצאתי עליו הוא דווקא מסך לא רע וזה מה שאני מאפשר לעצמי מבחינת התקציב. מה אתם חושבים כדאי להוסיף את ה-200 ש"ח האלה או להשאר עם ה-T240?

• 4 תגובות
    • 1.5k צפיות
  8. Started by nimrodim,

אז כנראה שהמסך הזה כן יצא בסוף (לאחר שמועות ועיכובים בעבר): http://www.prad.de/en/news/shownews_tft2824.html 270- 250 אירו בארופה. לא ברור לי כרגע מה תהיה הרזולוציה מאחר ובאתר המקושר למטה רשום 1920X1200. ??? http://translate.google.com/translate?u=http%3A%2F%2Ftechnic3d.com&langpair=de%7Cen&hl=de&ie=UTF-8&oe=UTF-8&prev=%2Flanguage_tools

9. Started by Armageddon1,

לא יודע אם נכון להשתמש במילה כיול , אין לי מכשיר כיול ואני לא מבין בזה . אבל ראיתי בכל מיני אתרים ופורומים שנותנים הגדרות מסוייומות ויש גם קובץ icc\icm מצורף . עד כמה זה יכול באמת להשפיע על הצבעים והאיכות תמונה אם אני מוריד כאלה קבצים ומעלה אותם ב color management ? יש איזה תוכנת כיול חינמית שפחות או יותר מכיילת את המסך? או שזה בכלל לא משנה למשתמש ביתי שלא מתעסק עם גרפיקה ותוכנות גרפיות ?

• 8 תגובות
    • 1.5k צפיות
  10. ברשותי מסך Samsung BX2235 אני לא יודע מה זה אומר led על טכנולוגיה lcd

• 3 תגובות
    • 1.5k צפיות
  11. Started by DerHunter,

היי, הסתכלתי על לא מעט מסכים וכרגע אני מתלבט בין שניים: Asus VG278QR: https://www.zap.co.il/compmodels.aspx?modelid=1016265 MSI Optix MAG271CR https://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=998954 אני יודע שהMSI עם פאנל VA ורציתי לדעת אם הוא שווה את ההפרש בין המסכים. אם יש המלצה למסך 27" 144hz תומך g sync אחר באיזור המחירים האלה שעדיף אשמח לשמוע תודה רבה

• 8 תגובות
    • 1.5k צפיות
  12. מבקש המלצה למסך מחשב 27" 1080p שיתאים גם לגיימינג וגם לצפייה במדיה. אין תקציב מוגדר כי אני לא יודע מה טווח מהחירים, אשמח אם תמליצו לי פה על דגמים ואחליט בעצמי את יחס העלות / תועלת לפי ההמלצות. תודה מראש איציק.

13. בזמן האחרון אני יוש מול המחשב ואני מרגיש שנאי רואה פחות טוב היתה לי ראייה 6 6 אבל רק מהזמן האחרון אני מתחיל להשתמש במשקפיים ואני מפחד שזה בגלל המסך

• 5 תגובות
    • 1.5k צפיות
  14. Started by Kodak997,

שלום, אני מחפש מסך LCD בתקציב של עד 2000 שקל (או טיפה יותר). סדר העדיפויות שלי (בסדר יורד) הוא: - בריאות (לא רוצה כאבי ראש) - קריאה - התאמה להצגת טלויזיה (מכרטיס) - סרטים - משחקים - כמובן שהתמונה תהיה טובה, אני מאוד אוהב שחור אמיתי - גודל (רצוי 20 ומעלה) בגלל השילוב בין סרטים לקריאה, רצוי שיהיה רחב אבל עם Pivot. כמובן dvi. אשמח אם מישהו יוכל להמליץ לי על מסך או לפחות על פאנל שמתאים לדרישות האלה ולתקציב.. בתודה ניר.

• 24 תגובות
    • 1.5k צפיות
  15. Started by UVnet,

כעיקרון השאיפה היא למחיר כמה שיותר נמוך אבל שלא יהיה זבל. משהו עם יחס מחיר/ביצועים טוב. כמה נמוך אני יכול לרדת במחיר בלי להתפשר? אחד מאלה שווה משהו? http://www.zap.co.il/models.asp?Sog=C-Monitor&DB4157=4159&DB4147=4150&DB4165=144719,231267,186421&orderby=price ובכלל שאלת השאלות (יכול להיות שאני צריך להקים בשביל זה נושא חדש תגידו לי אתם): עד כמה זה חכם לקנות מסך Widescreen? בכל מקרה שימוש הוא הרבה משרדי, הרבה משחקים ומעט סרטים/טלוויזיה (אם כי מסך טוב יכול להגדיל את זה) לגבי איזה כרטיס מסך: עדיין לא ברור (מחשב חדש). יהיה כרטיס לא רע בכל מקרה. X1950XT בתקווה, וגם אם לא זה אז משהו קרוב.

• 12 תגובות
    • 1.5k צפיות
  16. Started by Loui1410,

* נמחק *

• 2 תגובות
    • 1.5k צפיות
  17. אני מעוניין לקנות מסך חדש למחשב. חבר שעובד בתחום (אבל לא מבין גדול במסכים) הציע לי במחיר מצויין מסך 19 של DELL: http://www.pccenter.co.il/Product.asp?productid=1629 כשבדקתי את נתוני המסך - הם נראו לי כולם דיי סבירים, פרט לעובדה שריאיתי שלמסך יש רק חיבור אנלוגי - ואין חיבור דיגיטלי. רציתי לשאול אתכם עד כמה הדבר חשוב ? אני בעקרון לא גיימר, ועיקר השימוש שלי במחשב הוא לסרטים ואינטרנט וצפיה בתמונות שצילמתי במצלמה דיגיטלית. מידי פעם אני גם משחק במשחקי אסטרטגיה (כגון AOE) אבל לא מעבר. האם אתם חושבים שהמסך הזה הוא סביר עבור השימוש שלי ? \ המון תודה מראש.

• 7 תגובות
    • 1.5k צפיות
  18. Started by AmosC,

שלום אני שוקל לקנות את המסך הזה (מתלבט בינו לבין LG 1970HR). בחנות מסויימת אמרו לי שיש בעייה כללית של צריבת מסכים במסכי ViewSonic. זה נשמע לי מוזר, אבל המוכר הראה את המסך שלו, שגם הוא LCD של VS מאיזשהו דגם, ושהיו עליו מעין "מריחות" של הצבע. לדבריו ניתן לשלוח את המסך ליבואן לתיקון, אבל זה אומר להיות שבועיים בלי מסך. הוא אומר שזו תופעה שנתקל בה הרבה עם מסכי ViewSonic ושהיה עליו להחזיר הרבה לתיקון כזה, ולכן לא ממליץ לקנות מסך שלהם. מישהו יודע עד כמה הסיפור הזה נכון? האם סטטיסטית מסכי ViewSonic נפגעים יותר, ואם כן - האם זה נכון לכל הדגמים? מלבד זאת, היתה כאן בפורום בעבר התייחסות לפוסט הזה, שבו מוזכר הנושא של "x-Effect" - מישהו יודע משהו על זה?

• 8 תגובות
    • 1.5k צפיות
  19. אהלן מחפש לקנות מסך 24 אינץ שמיועד בעיקר לעבודה(תכנות) וגם קצת צפייה בסרטים\סדרות . התקציב הוא עד 800 שקל, מה מומלץ בסכום הזה? תודה

• 3 תגובות
    • 1.5k צפיות
  20. http://www.xbitlabs.com/articles/monitors/display/samsung-sm2233rz.html תהנו.

• 1 תגובה
    • 1.5k צפיות
  21. Started by GMTK,

שלום לכולם אני צריך מסך לגימינג רציף וצפייה בסרטים גודל מקסימום 23 אינץ כמובן שפנאל ips fhd חשוב לי היום אני נוסע לקנות חנות מממ לא משנה לי tms ivore ksp ועוד פשוט לא משנה לי חייב להיום אני אחרי שיפוץ החדר הבאתי שולחן ואני הולך לחרוש תחיים שלי אז מי שיכול לעזור תעיפו עליי מסכים תודה רבה לכל העוזרים

• 14 תגובות
    • 1.5k צפיות
  22. היי יש לי שתי מסכים 1 dellu13h ואחד samsung שניהם בגדלים של 27 אינץ כול אחד. ה דל מחובר כ dvi והשאלה שלי איך אני מחבר גם את הסמסונג כי יש לי רק dvi 1 בכרטיס מסך.כמו כן יש לי hdmi אבל ניסיתי וזה לא עבד,אשמח להמלצות לעזרה. תודה מראש :party0023:

• 3 תגובות
    • 1.5k צפיות
  23. Started by OmerNeu,

כפי שכתבתי בכותרת אני מתלבט בין שני המסכים הנ"ל. ומה שאני רוצה לדעת לפני שאני קונה את המסך: איזה מסך טוב יותר? (שמתי לב שאומרים שS2431WE יותר טוב מ2408WFP אבל האם הטענה הזו מתאימה גם לS2231?) ועד כמה זה יהיה משמעותי? (המסך יהיה לשימושים לא מקצועיים) תודה רבה. עומר.

• 3 תגובות
    • 1.5k צפיות
  24. Started by davidreznic,

א.לאחרונה שמתי לב לכתמים מוזרים שנראים שומניים (אין לי מושג מאיפה הם הגיעו) על המסך (DELL2009W לצורך הענין) אפשר לנקות עם מטלית עדינה ולחה? זה לא יהרוס את ציפוי המאט? ב.לבעלי מסכי DELL: האם גם המסך שלכם משמיע חריקות/קולות מתכתיים כשמעלים ומורידים אותו?

• 7 תגובות
    • 1.5k צפיות
  25. Started by nrox76,

האם יש הבדל כלשהו בין IPS ל AH-IPS? איכות תמונה או זווית צפיה?

• 1 תגובה
    • 1.5k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.