עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

מסכי מחשב

מסכי מחשב מומלצים, סקירת מושגים, המלצות רכישה - כל השאלות והתשובות

1. Started by neshro,

שלום לכולם, כבר הייתי עם האצבע על כפתור הרכישה של המסך LG W2486L LED אך ביקורות שונות שקראתי עליו קצת הורידו אותי מהרכישה. שמעתי טענות בקשר לפאנל, צבעים "מתים" וכדומה. האם הדבר נכון? האם המסך לא שווה את מחירו ובאמת עדיף להשקיע אלף ש"ח יותר למסך 24 אינץ'? תודה מראש!

• 3 תגובות
    • 1.6k צפיות
  2. שלום לכולם. ברצוני לקנות מסך 23 או 24 אינץ במחיר של עד 1500 שקל, למשחקים בינונים עד כבדים וסרטים באיכות גבוהה. טיילתי קצת בפורום וראיתי המון המלצות על המסכים האלה: 23 אינץ = "DELL U2312HM" 24 אינץ = "DELL U2412M" שאלותי הם: 1. מהירות התגובה של שני המסכים הינה 8ms . הבנתי שכתוצאה מכך המסכים לא מתאימים ממש למשחקים. האם זה נכון? 2. האם יש מסך אחר (דגם אחר\חברה אחרת) שמומלץ למשחקים? 3. המסך יישב על שולחן, קרוב לחלון. האם במסכים אלה יכולים להיות השתקפויות מהאור וכדומה? 4. בדגם U2412M , המסך מגיע ב Aspect Ratio של 16:10. האם נתון זה יגרום לסרטים שבדרך כלל מופצים ביחס של 16:9, להיראות לא טוב? 5. בדגם U2412M , הבנתי שיש בעיה מסוימת…

• 4 תגובות
    • 1.6k צפיות
  3. Started by ccc,

יש לי בעייה קטנה... יש לי פה מסך LCD שעובד רגיל והכל... אבל זה נראה כאילו הזכוכית שלו מנופצת כזה.. יש שברים על המסך. אני לא יודע איך זה קרה. יש קטע קטן כזה שנראה כאילו הוא מנופץ כמו חלון של אוטו שזרקו עליו אבן. אפשר לתקן את זה ? והאם זה יקר. תודה

• 3 תגובות
    • 1.6k צפיות
  4. Started by oriklo,

מישהו יודע מאיפה הכי משתלם לקנות את המסך aoc g2460pg? הצעות מחול גם.

• 1 תגובה
    • 1.6k צפיות
  5. Started by dudimalka,

אהלן חברה יש לי מסך LCD 22" של מחשב דגם סמסונג 226BW עכשיו אני רואה המון סרטים וסדרות במחשב ולפעמים בא לי לשכב במיטה ולראות את הסרטים רציתי לברר אם יש אפשרות לקנות זרוע למסך שאיתה אני אוכל לכוון אותו ולסובב אותו לכיוון המיטה שלי וככה יהיה לי נוח יותר לראות סרטים מהמיטה תקציב עד 200 שקל תודה לכולכם מראש ושבת שלום!

• 2 תגובות
    • 1.6k צפיות
  6. הי אני רוצה לקנות לבן שלי מסך מחשב (למישחקים וגלישה באינטרנט) שיהיה גם מחובר לממיר של הוט ויוכל לתפקד גם בתור טלוויזיה . התקציב הוא בערך 1200 ש"ח והגודל הוא מינימום 23". אשמח לעזרתכם במציאת מסך מתאים. תודה מראש.

• 9 תגובות
    • 1.6k צפיות
  7. הגיע לי אימייל עם מכירה של המסך ב [h=2]$369.99[/h] מה אתם אומרים ? זה 1450 שקל בלי משלוח ותוספות http://computers.woot.com/offers/samsung-28-4k-led-backlit-monitor-12?utm_campaign=Amazon+VIP+-+20150405+-+Computers.Woot+-+samsung-28-4k-led-backlit-monitor-12+-+camp2&utm_source=Amazon&utm_medium=email

• 0 תגובות
    • 1.6k צפיות
  8. שלום רב, אני זקוק לזוג מסכים זהים, לצורך עבודה על פרימיאר גודל 23. אודה מאוד להמלצתכם. טווח המחירים הוא בין 800 ל-1100 ש"ח. ראיתי מספר מסכים בלינק הבא, http://www.tms.co.il/cat/45/215:923 אבל כמובן שגם המלצות על מוצרים אחרים יתקבלו בברכה. תודה רבה.

• 6 תגובות
    • 1.6k צפיות
  9. בתקציב של כמה מאות ש"ח (אני מניח), אין דרישות מיוחדות, פשוט פשוט, אמין ולא יקר. תודה.

10. Started by bunny12,

שלום, מעוניין לרכוש מסך מחשב למחשב נייח קיים, תקציב ~ 2k ש"ח המפרט של המחשב הקיים (חשוב שלא יידרש לשדרג את המחשב הקיים) תודה מראש

11. אני לא יודע עד כמה זה קשור לפה, אבל לא מזיק לשאול... יש לי מסך טלווזיה ''32 LCD FULL HD Samsung דגם: LA32B530 http://www.getit.co.il/Prod/53242/ האם הוא ישמש גם כצג מחשב טוב מספיק וינצל את היכולות של המחשב? זה הכרטיס מסך שלי Sapphire ATI Radeon 5850 1GB GDDR5 HDMI http://www.rsm.co.il/product.aspx?productid=1218

• 2 תגובות
    • 1.6k צפיות
  12. Started by avinatbezeq,

אני קורא הרבה ספרים על מסך המחשב, ומאז המעבר למסכים רחבים אני בבעיה. במחשב הישן שלי השתמשתי במסך 20" עם רזולוציה של 1400 על 1050. הנקודה היא שהשתמשתי בו במצב עומד (Portrait) כך שהתאים לי יופי לקריאת ספרים. המסך החדש שלי הוא u2410. הוא מספק לי 1920 על 1200. הנק' היא שבגלל שהוא רחב לא נוח לעבוד איתו במצב עומד (הוא מגיע יותר מדי גבוה ונמוך כך שצריך ללכת עם הראש למעלה למטה, וגם הוא צר מכדי שאפשר יהיה לעבוד עם עוד חלון לצד חלון הקריאה) . אם שמים אותו במצב רגיל אז הדף מוצג קטן (כי אני משתמש ב-IE כדי לקרוא, וצריך להוריד עוד הרבה בשביל התפריטים של IE, כך שאני מעריך שנשאר רק 1000 פיקסלים לגובה הדף). חשבתי להוסיף עוד מסך לצד ה-u2410 כדי שיהיה לי נוח לקרוא איתו מסמכים וספרים. מה מומ…

• 3 תגובות
    • 1.5k צפיות
  13. Started by spaltiel,

יש לי מסך Dell 2007FP איך מגדירים במחשב שהוא יזהה אוטומטית באיזה מצב המסך נמצא? כלומר אם אני מסובב את המסך ב-90 מעלות אז שהמחשב ישנה אוטומטית את הרזולוציה, במקום שאני כל פעם אצטרך להיכנס להגדרות הכרטיס מסך וישנה שם. דרך אגב יש לי כרטיס מסך GF FX5500. תודה מראש

• 2 תגובות
    • 1.5k צפיות
  14. Started by NTT,

הDell 2408WFP יוצא לא מכויל בכלל מהמפעל, אז איך אפשר לדעת איך לגרום לדיוק בצבעים עד כמה שאפשר?

• 2 תגובות
    • 1.5k צפיות
  15. ברשותי מסך Samsung BX2235 אני לא יודע מה זה אומר led על טכנולוגיה lcd

• 3 תגובות
    • 1.5k צפיות
  16. Started by Arcanide,

שלום לכולם, אני מעוניין לרכוש מסך LCD, שדרכו גם אני יהיה מעוניין לראות טלוויזיה.(לא בטוח אבל יש סיכוי טוב) כמובן שיתבר אליו כרטיס מסך עם יציאת DVI. רציתי לדעת איזה מהמסכים טוב יותר לשימושים של משחקים מהירים (UT), וסרטים, ועבודה שוטפת בווינדוס. בעקרון אני יודע ששינהם בערך אותו דבר, כי שניהם 8MS, בערך אותו דבר בזוויות, לשניהם יש אופציה של תלייה מקורית על הקיר (שמאוד עוזרת לי) שניהם תצוגה 8BIT. ידוע לי שהVP171B היה תמיד המלך הבלתי מעורער של המסכי LCD, אבל יצא עכשיו הדגם החדש ה730 שהוא בעקרון האח הקטן של ה930 המהולל. (אני יודע שיש להם פאנל שונה אבל עדיין ה730 הוא גם עומד טופ) תודה רבה קובי.

• 4 תגובות
    • 1.5k צפיות
  17. אז בין שני המסכים האלו http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=39_2698_2704&products_id=19840 http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=39_2258&products_id=21010 מה הייתם לוקחים ולמה? מצד אחד ה30 הוא ענק! אני יכול להגיע לרזולציה של 2560 על 1600 שממש קוסמת לי מצד שני, הוא תופס חתיכת שטח, האיכות פחות טובה מהNEC, הרזולציה הגבוהה הזאתי תמיד תדרוש כרטיסי מסך מפלצתיים, והגודל נקודה קטן יותר, מה שאומר שטקסט ברזולציה נאיבית קטן יותר. אז מה אתם אומרים?

• 11 תגובות
    • 1.5k צפיות
  18. אני חשבתי על אחד 27 מרכזי: 2560X1440 2 בצדדים 19/22/24 אנכיים 1920X1080 נתונים שחשובים: המסכים יהיו בעיקר לאינטרנט, המסך הראשי חייב להיות גם טוב לגיימינג - אבל לא כבד מאד. לנסות שכל 3 המסכים יהיו דומים: אותה חברה / אותו גודל שוליים / אותו עיצוב - לא אותו גודל גודל שוליים מינימליים אני נמשך לDELL וSAMSUNG כי איתם יש לי ניסיון טוב, אבל לא מצליח למצוא קונפיגורציה טובה. מישהו יכול לעזור? תודה

• 2 תגובות
    • 1.5k צפיות
  19. יש לי U2414H עם בעיה שהוא לא מתעורר ממצב שינה ב-DP, רק כיבוי והדלקה שלו עוזרים. היה לי U2414H A01 עם הבעיה הזו ודל החליפו לי את המסך הזה לסדרת A03, וגם עכשיו זה שוב ממשיך אחרי שבועיים בערך שיש לי אותו. למה זה ככה? מוזר לי מאוד. במידה ואגיד להם את זה אקבל דגם אחר?

• 7 תגובות
    • 1.5k צפיות
  20. Started by roytev,

כבר ננעלתי בזכותכם על הדל ששמעתי עליו רק דברים טובים אבל כנראה אוכל לקבל הנחה על מסך סמסונג והדגם שנראה לי מהם הכי מתאים לי הוא: Samsung S24A450BW שיש לו אפשרות לפיבוט ערוץ צבע 8bit זוויות צפייה טובות אבל פאנל tn אני רוצה מסך מעולה שישמש אותי למספר שנים לשימושים מאסיבים אז מה אתם אומרים ?

• 1 תגובה
    • 1.5k צפיות
  21. Started by UnwiZ,

שלום לכולם, אני מחפש מסך מחשב אשר ישמש אותי בעיקר לצרכי תכנות בעבודה (כאשר מדובר בסטארטאפ קטן בו הרבה מעבודות העיצוב גם-כן נופלות לתחומי, כך שחשוב שהמסך גם יציג "צבע נכון" ואיכותי). התקציב הוא בסביבות ה300$-400$, כאשר למקרים של מסכים מומלצים במיוחד תתאפשר חריגה. הגודל שאני מחפש הוא לדעתי בסביבות ה24-27 אינץ'.

• 0 תגובות
    • 1.5k צפיות
  22. Started by boaz_aizik,

כנראה שירדתי מלקנות את ה 2007FP בגלל הגודל פיקסל הקטן, דווקא ה-22 לא רעים בקטע הזה אך הם לא ממש מצטיינים באיכותם, האם מישהו יודע על איזה דגם שיוצא בקרוב למסכי 22 שהוא גם איכותי וגם נותן את התוספות שיש ל2007? האם שווה לחכות עוד קצת? תודה

• 20 תגובות
    • 1.5k צפיות
  23. Started by The-StiG,

אני רוצה לקנות מסך ששמו סמסונג 960BF זה 19 אינץ ויש לו 4 MS זמן תגובה . המסךף באמת יקר אבל אני רוצה את הטוב ביותר ככה שאני מוכן לשלם עליו ת2200-2500 שקל שהאו עולה . או כל מחיר כי אני פשוט לא זוכר אני רוצה ביקורת כדי לדעת מה איתו , אני ירצה לשחק איתו , לעבוד באינטרנט והכל , אבל אני רוצה את הטוב ביותר . מה אתם אומרים לע המסך ,אני אשמח אולי לאיזה אתר עם ביקורת בעיברית אם למישהו יש תודה רבה לעוזרים .

• 3 תגובות
    • 1.5k צפיות
  24. Started by IME3,

כרגע עובד עם SAMSUNG 971P שהוא פשוט מסך מעולה עם איכות צבע ותמונה מושלמים מבחינתי ואחרי שקניתי את הראשון אבא שלי הלך וקנה עוד שלושה בדיוק מאותו דגם וכולם היו מושלמים מהרגע שהוצאת מהקוספא ללא צורך במשחקים וקליברציות עכשיו המחשב של אמא שלי מת לו המסך והפתרון הכי משתלם זה להעביר את הסמסונג שלי למחשב שלה ולשדרג את עצמי למסך 1920X1080 דבר שרציתי לעשות כמה זמן כבר בעבר חיפשתי מסכי 24 אינץ והמסך האחרון שרציתי לקנות היה DELL UltraSharp U2410 IPS אבל אחרי שחרשתי וחפרתי על הדגם עלו יותר ויותר מידי בעיות אז ירדתי מזה ומאז בכלל ירדתי מכל העניין של לקנות מסך כי הייתי פשוט מרוצה מהאיכות של הסמסונג שיש לי כרגע אבל עכשיו נראה כאילו אין לי ברירה וצריך לקנות מסך חדש אז הייתי רוצה ש…

• 6 תגובות
    • 1.5k צפיות
  25. מבקש המלצה למסך מחשב 27" 1080p שיתאים גם לגיימינג וגם לצפייה במדיה. אין תקציב מוגדר כי אני לא יודע מה טווח מהחירים, אשמח אם תמליצו לי פה על דגמים ואחליט בעצמי את יחס העלות / תועלת לפי ההמלצות. תודה מראש איציק.

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.