מסכי מחשב
מסכי מחשב מומלצים, סקירת מושגים, המלצות רכישה - כל השאלות והתשובות
15,884 דיונים בפורום זה
-
מבקש המלצה למסך מחשב 27" 1080p שיתאים גם לגיימינג וגם לצפייה במדיה. אין תקציב מוגדר כי אני לא יודע מה טווח מהחירים, אשמח אם תמליצו לי פה על דגמים ואחליט בעצמי את יחס העלות / תועלת לפי ההמלצות. תודה מראש איציק.
-
- 5 תגובות
- 1.6k צפיות
- 1 follower
-
-
הי אני רוצה לקנות לבן שלי מסך מחשב (למישחקים וגלישה באינטרנט) שיהיה גם מחובר לממיר של הוט ויוכל לתפקד גם בתור טלוויזיה . התקציב הוא בערך 1200 ש"ח והגודל הוא מינימום 23". אשמח לעזרתכם במציאת מסך מתאים. תודה מראש.
-
- 9 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
היי אשמח להמלצה למסך מחשב 21 21.5 אינצ בריא לעיניים אני עובד המון שעות במחשב עם חיבור hdmi ניסיתי בעבר גודל 24 והיה לא נוח עבורי תודה
-
- 2 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
שלום לכולם, כבר הייתי עם האצבע על כפתור הרכישה של המסך LG W2486L LED אך ביקורות שונות שקראתי עליו קצת הורידו אותי מהרכישה. שמעתי טענות בקשר לפאנל, צבעים "מתים" וכדומה. האם הדבר נכון? האם המסך לא שווה את מחירו ובאמת עדיף להשקיע אלף ש"ח יותר למסך 24 אינץ'? תודה מראש!
-
- 3 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
היי אני מחפש לקנות בתקציב מוגבל של עד 1500 שח מסך מחשב למשחקים נטו. ראיתי את המסך הזה של סמסונג כאופציה טובה במחיר ממש נוח - http://www.samsung.com/us/consumer/detail/spec.do?group=computersperipherals&type=monitors&subtype=lcd&model_cd=LS24CMKKFV/ZA# לא הבנתי את ההבדל בינו לבין ה T240 חוץ מהעיצוב ( שלא מעניין אותי ) וזה שאין לו HDMI . הוא נחשב למסך סביר למחיר שלו ? מוכרים אותו ב KSP ב 1350 שקל, מחיר מדהים למסך 24" של מותג כמו סמסונג. אשמח לדעות לפני הרכישה , תודה.
-
- 5 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
שלום, אם ישנם חברי פורום שבבעלותם אחד מ-2 המסכים האלו ויכולו לארח אותי להתרשמות קצרה, זה מאוד יעזור לי להיסגר על הרכישה. אני באיזור חיפה-קריות, פניות ברדיוס של 50ק"מ מפה יקבלו עדיפות אבל כמובן כל הזמנה תתקבל בברכה... שבוע טוב.
-
- 2 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
עריכה: אחרי עדכון הדרייבר לכרטיס המסך נוספו עוד מספר רזולוציות, אבל לא הרזולוציה הנ"ל... זה הכרטיס מסך SiS 661FX/GX Mirage Graphics 32 MB רק את זה יש בהגדרות תצוגה: 800/600 768/1024 864/1152 800/1280 1024/1280
-
- 6 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
שלום לכם יש ל-DELL מסך 2707WFP ומסך חדש שעדיין לא הגיע לארץ 2709W. מישהו יודע אולי באיזה פאנל מדובר? חיפשתי לא מעט ולא מצאתי התיחסות לפאנל. בכלל, איך המסך הזה? מישהו מכיר? האם יש מיסים במקרה שאני מביא מחו"ל? ואם כן, כמה? תודה מראש
-
- 12 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
שלום לכולם, קניתי לפני חודשיים בערך את המסך הזה: http://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=742296 אני דווקא מאד מרוצה ממנו אבל נאלץ למכור אותו עקב מעבר דירה עם החברה שיוביל לעודף מסכי מחשב. אין לי מושג כמה הוא שווה, ואני מאד אשמח אם תוכלו לייעץ לי בכמה כדאי למכור אותו. תודה!
-
- 6 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
שלום לכולם, זו הודעה ראשונה שלי בפורום ברצוני להתייעץ על נושא מסך למחשב. בחודש הבא אני מתכנן לקנות מחשב חדש בכ3,500 ש"ח. חודש לאחר מכן אקנה מסך מחשב חדש וזה מהסיבה שהמסך שלי כבר לא רלוונטי לחומרה המתקדמת היום (המסך בן 7 שנים כמעט.). התכנון שלי היה שאשקיע על המסך בין 1,000-1,200 ש"ח. אך מכר אמר לי שזה מחיר מוגזם. הוא טען שאם אני מתכנן לקנות מחשב בתקציב הנוכחי שלי (3,500) אין לי מה לעשות עם מסך כ"כ יקר. אשמח לקבל חוות דעת נוספות, לפני מספר שנים כשהייתי לפני הצבא, הבנתי הרבה יותר בתחום המחשבים, אך היום אני די חלוד ואני צריך ללמוד רבות מחדש. בכל מקרה, האם המחיר שאני רוצה להשקיע אכן מוגזם? באיזה תקציב אני צריך להתמקד? אשמח להצעה מכם בקשר למסך. השימושים שלי למסך: גיימי…
-
- 4 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
כרגע עובד עם SAMSUNG 971P שהוא פשוט מסך מעולה עם איכות צבע ותמונה מושלמים מבחינתי ואחרי שקניתי את הראשון אבא שלי הלך וקנה עוד שלושה בדיוק מאותו דגם וכולם היו מושלמים מהרגע שהוצאת מהקוספא ללא צורך במשחקים וקליברציות עכשיו המחשב של אמא שלי מת לו המסך והפתרון הכי משתלם זה להעביר את הסמסונג שלי למחשב שלה ולשדרג את עצמי למסך 1920X1080 דבר שרציתי לעשות כמה זמן כבר בעבר חיפשתי מסכי 24 אינץ והמסך האחרון שרציתי לקנות היה DELL UltraSharp U2410 IPS אבל אחרי שחרשתי וחפרתי על הדגם עלו יותר ויותר מידי בעיות אז ירדתי מזה ומאז בכלל ירדתי מכל העניין של לקנות מסך כי הייתי פשוט מרוצה מהאיכות של הסמסונג שיש לי כרגע אבל עכשיו נראה כאילו אין לי ברירה וצריך לקנות מסך חדש אז הייתי רוצה ש…
-
- 6 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
שלום לכולם אני מעוניין לרכוש מסך מחשב שיוכל לשמש אותי גם כטלויזיה בעקרון זה לילד קטן אז אין צורך במפרט גבוה עד כדי כך הדרישה היחידה היא שגודל המסך ינוע בין19-21 אינצ' תודה רבה לעונים
-
- 9 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
היי חברים, ראיתי פה מספר אשכולות לגבי מסכים שלא קיימים קיום בארץ וחשבתי שיהיה נכון לרכז את הידע כיצד לייבא (מיסים/ שילוח לארץ/.מדינות מהם מומלץ לקנות / אחריות ועוד). אני אישית מתכוון לקנות U2414H (אני היום עם מסך 19 4:3) שיעלה לי 1400 ש"ח, ראיתי שאם אביא U2515H מhttp://www.amazon.co.uk/Dell-U2515H-25-Inch-Monitor-2560/dp/B00P6O3YYO ( (מAmazon UK) הוא יעלה לי 1200 ש"ח (+משלוח ומיסים). מישהו כבר הזמין מסכים מחו"ל ויכול להמליץ איך לעשות את זה \ מה העלויות הנוספות שנדרשות בסיפור והאם מומלץ? חוץ מזה שאני חושב ששווה לשמר את הידע בנושא הזה.
-
- 1 תגובה
- 1.6k צפיות
-
-
יש מכירה של T260 במחיר טוב דרך קופ"ח הכללית. כמובן שזה TN והדל-ים עדיפים, אבל זה זריז, זול וזמין.
-
- 11 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
שלום מחפש מסך 23 אינץ' full hd עם חיבור HDMI, לא חשוב רמקולים לא צריך מצלמה או כל מיני תוספות. חשוב שיהיה לו תוצאה טובה בסרטי 1080P, ובמשחקים. התקציב שלי הוא עד 2000 ש"ח. ומה אתם אומרים על Dell SP2309W? הוא זול, ונראה טוב, לא?
-
- 21 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
שלום לכולם, אני צריך לקנות מסך מחשב עם רמקולים מובנים, עדיפות לכמה שיותר טובים תקציב עד 900 שקל+גודל 22-24 תודה
-
- 6 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
השימושים שלי הם בעיקר סרטים גלישה באינטנט וקריאה גם קצת פחות מה אתם אומרים?
-
- 15 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
שלום אשמח לדעת האם ניתן להתקין G-SYNC על כל מסך ואם כן מהיכן קונים את הצ'יפ?
-
- 2 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
היי בפברואר 2020 רכשתי מסך DELL דרך אמזון. לפי המספר הסידורי ובדיקה באתר DELL הוא באחריות עד מרץ 2022, אבל תחת county כתוב united states. הבעיה היא זליגת אור בקצוות שהתחילה היום. יש מצב שיסכימו לממש לי את האחריות בארץ? למי אפשר לפנות בנושא? תמונה: https://ibb.co/9GQGMwy תודה.
-
- 4 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
איזה מסכי LCD איכותיים יש עד 2,000 ש"ח? (מומלץ פחות) המסך מיועד למשחקים.
-
- 3 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
האם מישהו כאן יכול להמליץ על מסכים גדולים (20 ומעלה) שהם לא WIDE? היחיד שמצאתי הוא מסך של סמסונג בגודל 20 ורזולוציה 1600*1200, אבל הניגודיות גרועה (1:800) וגם זמן התגובה לא משהו (5MS). הייתי מעדיף ניגודיות של 1:2000 לפחות, זמן תגובה - 4MS, עדיף 2. המסך הכי גדול שמצאתי שמתאים לתנאים האלה הוא 19" של LG. ועוד שאלה: החל מאיזה גודל מסך (רזולוציה) מתחילים להרגיש הבדל בין 8800 GTS עם 320 מגה לבין דגם ה-640 מגה? אם אתם שואלים, הסיבה לכך שאני לא רוצה מסך פורמט רחב היא שיש הרבה משחקים שלא תומכים בפורמט הזה (החדשים אולי כן, אבל יש כמה לא ממש ישנים שלא).
-
- 13 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
שלום לכולם, אני רוצה לשדרג את המסך שלי. כרגע אני על סמסונג T260HD זבל כימי מצטער על המילים אבל איכות תמונה אני חושב מהגרועות שיש, עשיתי טעות גדולה שקניתי אותו לפני מספר שנים. אני רוצה מסך איכותי, עם צבעים נורמליים, שיתאים לי למשחקים ושיהיה גם נוח בעבודה רגילה . מבחינת תקציב אני לא רוצה לעבור את ה-3000 שקל. תדוה לכולם. אם פיספסתי איזשהו פרט אשמח להוסיף במידת הצורך.
-
- 9 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
אני מחפש מסך מקצועי לגרפיקאים, תקציב- 3000 ש"ח כמו כן אני מבקש מעט הסבר איזה פנל כדי שיהיה למסך הזה.
-
- 1 תגובה
- 1.6k צפיות
-
-
למישהו יש משהו רע להגיד על המסך הזה: http://www.ivory.co.il/product.asp?productid=128 כי המחיר די אטרקטיבי ביחס לשוק ואני מחפש מה לא טוב- לפי מה שכתוב יש שם פשוט ה-כ-ל. אני הולך להשתמש במסך בעיקר כטלויזיה (תלוי מעל המיטה) אבל פעם ב לחבר את הלפטופ כדי לעבוד על מסך גדול יותר.
-
- 3 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-