עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

מסכי מחשב

מסכי מחשב מומלצים, סקירת מושגים, המלצות רכישה - כל השאלות והתשובות

1. Started by Play,

דיברתי עם נקסטופ והוחלף המסך...לנעול

• 18 תגובות
    • 1.6k צפיות
  2. מבקש המלצה למסך מחשב 27" 1080p שיתאים גם לגיימינג וגם לצפייה במדיה. אין תקציב מוגדר כי אני לא יודע מה טווח מהחירים, אשמח אם תמליצו לי פה על דגמים ואחליט בעצמי את יחס העלות / תועלת לפי ההמלצות. תודה מראש איציק.

3. Started by moshe.sherf,

היי בפברואר 2020 רכשתי מסך DELL דרך אמזון. לפי המספר הסידורי ובדיקה באתר DELL הוא באחריות עד מרץ 2022, אבל תחת county כתוב united states. הבעיה היא זליגת אור בקצוות שהתחילה היום. יש מצב שיסכימו לממש לי את האחריות בארץ? למי אפשר לפנות בנושא? תמונה: https://ibb.co/9GQGMwy תודה.

• 4 תגובות
    • 1.6k צפיות
  4. שלום לכולם, אני שוקל לקנות את המסך הזה, לצורך משחקים סרטים ותיכנות.. איך המסך הזה באופן כללי? מבחינת מחיר/תועלת ושמעתי שמסכי 22 לא משתלמים במיוחד.. למה? בנוסף, הבנתי שהמסכים הרחבים לא נתמכים ע"י חלק מהמשחקים..- משחקים חדשים? משמעותי?

• 27 תגובות
    • 1.6k צפיות
  5. שלום. אני משתמש כיום במסך 24 אינצ'. אני חושב שהעיניים שלי יעדיפו מסך גדול יותר. מצאתי את המסך הבא: http://store.sony.com/webapp/wcs/stores/servlet/ProductDisplay?catalogId=10551&storeId=10151&langId=-1&productId=8198552921666273534&XID=A:552179:CJ&ref=http://dealnews.com/Refurb-Sony-40-Google-TV-1080-p-LED-Backlit-HDTV-for-500-free-shipping/542498.html אני מתגורר בארה"ב, אגב. השאלה החשובה היא האם אני מפספס פה משהו, ויש להתחשב בגורמים אחרים. קצב רענון משפיע? 60 הרץ במסך המחשב לעומת 120 במסך הטלווזיה. הרזלוציה זהה, כך שאני מניח שמבחינת כרטיס המסך, אין בעיה. חיבור HDMI ישנו (2500K עם Z68). אשמח לשמוע כל פיסת מידע. תודה מראש!

• 3 תגובות
    • 1.6k צפיות
  6. Started by bloodletter,

אני מעוניין לקנות מסך LCD בתקציב של עד 3000 ( אבל לא נתקטנן על עוד אקסטרא 200 ) היעד שלי מהמסך הוא איכות אמינה במיוחד ( שנתיים שלוש אורך חיים ופעילות אינטנסיבית) קצב רענון גבוה עיקר העבודה יהיה תהיה בקריאה ועריכה של מסמכים ( בסביבת visualsutdio ) ולאחר מכן אבל חשוב לא פחות גם שיתאים למשחקים ולבסוף גם לסרטים אם כי זה בעדיפות הנמוכה מהשלוש. חפרתי קצת באתר והגעתי למסקנה שבתקציב זה יש תמימות דעים לגבי מסכים של EIZO רק שבתארים אחרים שנכנסתי קראתי חוות דעת לא ממש טובות על אורך החיים של המוצר ( בין חצי שנה לשנה) ןבמחיר כזה למסך אני מעדיף משהו שיהיה אמין. אופציה נוספת שחשבתי עליה היא ה LG L2000c אני רגיל לעבוד ברזולוציה של 1024 * 768 ככה שמבחינת רזולוציה אני מסתפק די במועט ( לא…

• 10 תגובות
    • 1.6k צפיות
  7. Started by omersh83,

p2314h p2414h מה מומלץ מבין המסכים

• 3 תגובות
    • 1.6k צפיות
  8. האם למישהו יש מידע על זמינות של המסך הזה? לא מביאים אותו יותר לארץ? יש פה אנשים שרצו לקנות וגם לא מוצאים ? יש למישהו מידע אם יביאו מלאי נוסף בקרוב? כנראה שטלפון לחיון יענה לי על השאלות אבל אולי מישהו פה יודע משהו

• 2 תגובות
    • 1.6k צפיות
  9. http://zap.co.il/model.aspx?modelid=712150 לא להאמין אבל יחס המחירים מתחיל להיות נורמאלי. אמנם מדובר במסך זול אבל לפעמים זה מה שבדיוק אנשים מחפשים, וכאחד כזה יש לו אפילו כמה נתונים נחמדים שלא רגילים לראות במסכים זולים כמו 2 חיבורי VGA ו DVI אחד עם HDCP (לא שהHDCP באמת כזה מעניין), ואפילו ניגודיות של 1000:1 (3000 דינמי). אמנם זה לא EIZO השמרנים שאפשר לסמוך עליהם אבל המחיר הוא טוב מאוד. וגם אין פה קיצוץ באחריות - 3 שנים מלאות. המגמה היא טובה ואני מקווה שזה רמז שהכל הולך בכיוון הזה. זה כרגע יוצר מצב אבסורדי שבמחיר של הדל 2408 אפשר לקנות כמעט 3 מסכי 24 אחרים, מבחינה כלכלית זה הופך את הדל למותרות נטו. ואני לא מתכוון לזה שהמסך הזה הולך לקרוע אחרים, אלא שהמחיר מאוד טוב - שובר…

• 12 תגובות
    • 1.6k צפיות
  10. אני עדיין לא יודע איזה גודל להביא 24 או 27 , האם מסכי 27" ברזולוציה FHD יראו פחות טוב ממסכי 24 באותה רזולוציה ? יש כמה מסכים שאני מתלבט ביניהם אשמח לדעת מה מומלץ ואם יש משהו יותר טוב תציפו. חשוב להגיד שאני מחפש רק מסכים שהם IPS או PLS מחיר עד 1600 שח https://www.ivory.co.il/catalog.php?id=12929 https://www.ivory.co.il/catalog.php?id=12930 https://www.ivory.co.il/catalog.php?id=13493 https://www.ivory.co.il/catalog.php?id=13302

• 0 תגובות
    • 1.6k צפיות
  11. Started by Wideblade,

היי אני מחפש מסך 24 אינץ' בשביל לחבר אליו את האקסבוקס 360 שלי... קראתי הרבה בפורומים, במיוחד פה, ולפי הבנתי ההמלצה העיקרית היא על DELL 2408WFP... ברשותי 2000 שקל בערך, ואין לי בעייה לחסוך ל2900- אבל זה ייקח קצת זמן.... עכשיו לפי מה שקראתי בפורומים, קיבלתי רושם שמסך TN זה משהו נוראי ובלתי נסבל; וראיתי הרבה מסכי 24 אינץ' שנשמעים טוב, והם זולים- אבל הם TN... אז התרחקתי... יש לי מסך 17 אינץ' של LG- הL1750B. הייתי בטוח שהוא לא יכול להיות TN, כי הוא ממש סבבה, וTN נשמע כל כך נוראי... אז גלשתי קצת באינטרנט, והפלא ופלא- המסך שלי שלדעתי ממש מצויין, ובעל איכות ממש מעולה- הוא בעל מסך TN! זה גורם לי לחשוב, אם הTN הזה נחשב גרוע, מה זה PVA? יש דרך להשוות? האם ההבדל באמת כל כך גדול? כי א…

• 11 תגובות
    • 1.6k צפיות
  12. Started by orelzion,

שלום מחפש מסך 23 אינץ' full hd עם חיבור HDMI, לא חשוב רמקולים לא צריך מצלמה או כל מיני תוספות. חשוב שיהיה לו תוצאה טובה בסרטי 1080P, ובמשחקים. התקציב שלי הוא עד 2000 ש"ח. ומה אתם אומרים על Dell SP2309W? הוא זול, ונראה טוב, לא?

• 21 תגובות
    • 1.6k צפיות
  13. Started by davidb252,

היי, יש לי מסך 22 שהרזולוציה מומלצת עבורו היא 1050*1680. יש לי כרטיס מסך NVIDIA ATI RAGE 128 LG XPERT. התקנתי דרייברים עבור המסך אבל אין לי אפשרות לבחור את הרזולוציה הנ"ל אלא רק רזולוציות אחרות. האם יש דרך לאלץ את המחשב לתמוך ברזולוציה הנ"ל או שמדובר במגבלה של הכ. מסך שלא ניתן לעקוף? תודה רבה!

• 16 תגובות
    • 1.6k צפיות
  14. אהלן חבר'ה! לאחרונה שקלתי קניית מסך מבוסס IPS ולאחר שגיליתי שמבחינת היחס שבין עלות המסך לשטח העבודה, עדיף לקנות זוג 23' Dell U2312HM במקום אחד של 24'/27'. המסכים עתידים להתחבר לכרטיס מסך GTX260, מחשב עם זכרון 4GB ומעבד Q9550. רציתי לדעת האם אוכל לקבל איכות תמונה מירבית בשימושי מולטימדיה HD ועבודה משרדית/תכנות/אינטרנט? ומה לגבי משחקים? יש על מה לדבר, או שמא אאלץ לשחק על מסך אחד בלבד? אשמח לקבל גם חוות דעת על המסך ועצות לשיפורים של המחשב לצורך התאמה למערך המסכים. תודה רבה!

• 11 תגובות
    • 1.6k צפיות
  15. Started by tidan31,

שלום! ברשותי מסך של dell u3011 היתה לי טביעת רוק קטנה על המסך והיא נהייתה דביקה על מנת להוריד אותה השתמשתי בנוזל לניקוי מסכי lcd ובמטלית מיקרופייבר תחילה כיביתי את המסך וריססתי מעט נוזל על גבי המטלית וניקיתי בעדינות בתנועה סיבובית על גבי המקום עם הרוק עד שירד לי מהמסך לאחר מכן ניקיתי על יבש עם המטלית את כל המסך ואז הדלקתי אותו ומאז כשמסתכלים טוב טוב על המסך בתאורה חזקה שהוא חשוך או בהיר או מכובה רואים השתקפות של סימני הניגוב לרוחב המסך לכל אורכו מה הסיבה לזה והאם הסימנים הללו יעלמו או שזה לגיטימי שהסימנים הללו מופיעים על המסך לאחר הניגוב?

• 4 תגובות
    • 1.6k צפיות
  16. הי אני רוצה לקנות לבן שלי מסך מחשב (למישחקים וגלישה באינטרנט) שיהיה גם מחובר לממיר של הוט ויוכל לתפקד גם בתור טלוויזיה . התקציב הוא בערך 1200 ש"ח והגודל הוא מינימום 23". אשמח לעזרתכם במציאת מסך מתאים. תודה מראש.

• 9 תגובות
    • 1.6k צפיות
  17. בתקציב של כמה מאות ש"ח (אני מניח), אין דרישות מיוחדות, פשוט פשוט, אמין ולא יקר. תודה.

18. שלום, אני מתלבט בקשר לקניית מסך (שישמש בעיקר לתיכנות/קריאת טקסט ולא לוידיאו/משחקים) התקציב שלי הוא עד 1000 ש"ח. בעבר היה לי מסך ''19 של פיליפס והייתי מרוצה ממנו. זה היה לפני כ-3 שנים, והמסך הזה לא נמכר יותר. הייתי במספר חנויות, כששאלתי לגבי מסך ''19 , המוכרים אמרו לי שהרזולוציה שהם תומכים היא נמוכה משמעותית מזו של מסכים ''22, ולכן לצורך שימוש במסך עבור טקסט, לא כדאי לי ללכת על מסך ''19. (וגם לא על מסך של ''20) שאלתי הראשונה היא: האם זה נכון באופן כללי ? מישהו מכיר אולי מסך של ''19 אינץ שטוב למטרת שימושי טקסט (אם כן אשמח לדעת מודל ורזולוציה) ראיתי שני מסכים שנראים לי כדאיים: Philips 220E1SB 22'' Wide LCD, 1920x1080 שמחירו כ800 ש"ח 5ms השני Philips 220CW9FB 22'' מחירו 8…

• 2 תגובות
    • 1.6k צפיות
  19. Started by pure perfection,

מה המצב ?? מה אתם עומרים על המסך הזה AOC E2343F LED , מישהו התנסה איתו ?? חוות דעת שלכם יתקבלו בברכה . עכשיו חיפשתי ולא מצאתי באיזה PANEL משתמש המסך , אז אם מישהו יכול להגיד לי אני אודה לו מאוד . תודה

• 0 תגובות
    • 1.6k צפיות
  20. היי חברים, ראיתי פה מספר אשכולות לגבי מסכים שלא קיימים קיום בארץ וחשבתי שיהיה נכון לרכז את הידע כיצד לייבא (מיסים/ שילוח לארץ/.מדינות מהם מומלץ לקנות / אחריות ועוד). אני אישית מתכוון לקנות U2414H (אני היום עם מסך 19 4:3) שיעלה לי 1400 ש"ח, ראיתי שאם אביא U2515H מhttp://www.amazon.co.uk/Dell-U2515H-25-Inch-Monitor-2560/dp/B00P6O3YYO ( (מAmazon UK) הוא יעלה לי 1200 ש"ח (+משלוח ומיסים). מישהו כבר הזמין מסכים מחו"ל ויכול להמליץ איך לעשות את זה \ מה העלויות הנוספות שנדרשות בסיפור והאם מומלץ? חוץ מזה שאני חושב ששווה לשמר את הידע בנושא הזה.

• 1 תגובה
    • 1.6k צפיות
  21. שלום לכולם, אני רוצה לשדרג את המסך שלי. כרגע אני על סמסונג T260HD זבל כימי מצטער על המילים אבל איכות תמונה אני חושב מהגרועות שיש, עשיתי טעות גדולה שקניתי אותו לפני מספר שנים. אני רוצה מסך איכותי, עם צבעים נורמליים, שיתאים לי למשחקים ושיהיה גם נוח בעבודה רגילה . מבחינת תקציב אני לא רוצה לעבור את ה-3000 שקל. תדוה לכולם. אם פיספסתי איזשהו פרט אשמח להוסיף במידת הצורך.

• 9 תגובות
    • 1.6k צפיות
  22. הי. אני סטודנט בדרך לקנות לפטופ שגם מצלם הרבה ועובד עם תוכנת לייטרום לצלמים. ניסיתי קצת לחפש מדריכים שמוכוונים לסוגי מסכים במחשבים ניידים ולא בדיוק מצאתי מה שאני צריך. אשמח אם מישהו כאן יוכל להסביר לי למה לנסות לכוון ע"מ שאני יקבל את האיכות הגבוהה ביותר למסך(חדות, דיוק, עושר צבעים וכו') הבנתי שאני צריך להתעניין במושגים כמו רזולוציה (אם זה רלוונטי אני הולך על מסך 15.6) סוג מסך, מבריק או מט וכו'. תודה רבה!

• 3 תגובות
    • 1.6k צפיות
  23. שלום לכולם, זו הודעה ראשונה שלי בפורום ברצוני להתייעץ על נושא מסך למחשב. בחודש הבא אני מתכנן לקנות מחשב חדש בכ3,500 ש"ח. חודש לאחר מכן אקנה מסך מחשב חדש וזה מהסיבה שהמסך שלי כבר לא רלוונטי לחומרה המתקדמת היום (המסך בן 7 שנים כמעט.). התכנון שלי היה שאשקיע על המסך בין 1,000-1,200 ש"ח. אך מכר אמר לי שזה מחיר מוגזם. הוא טען שאם אני מתכנן לקנות מחשב בתקציב הנוכחי שלי (3,500) אין לי מה לעשות עם מסך כ"כ יקר. אשמח לקבל חוות דעת נוספות, לפני מספר שנים כשהייתי לפני הצבא, הבנתי הרבה יותר בתחום המחשבים, אך היום אני די חלוד ואני צריך ללמוד רבות מחדש. בכל מקרה, האם המחיר שאני רוצה להשקיע אכן מוגזם? באיזה תקציב אני צריך להתמקד? אשמח להצעה מכם בקשר למסך. השימושים שלי למסך: גיימי…

• 4 תגובות
    • 1.6k צפיות
  24. Started by zombie,

המסך ישומש לצפייה בטלויזיה(יש לי בין היתר גם כרטיס טלויזיה)אני מעוניין שיהיה חיבורHDMI ליאסHD המסך ישומש גם לסרטים ומשחקים בעיקר איזה הכי מומלץ ממסכי ה24 עד 2100 שקל? נ.ב מה לגביי smasung 245bw?

• 6 תגובות
    • 1.6k צפיות
  25. Started by Guarding angel,

אהלן לכל הוותיקים שנים שלא הייתי כאן ממש התגעגעתי אני מחפש מסך גיימינג עם התכונות הבאות עד 1,700: 1440p 165hz IPS 10bit (8bit+frc) PIVOT \ SWIVEL רכישה מאילת גם אפשרית לא מעוניין לרכוש בחו"ל המפרט הנוכחי (לקראת שדרוג מעבד): 3600x@4200 ASUS X570-E ROG STRIX PATRIOT 32GB@3200 RTX2080Ti 2TB NVME Coolermaster 850W Gold PSU מעבד ישודרג בקרוב ל-5600x או 3900x.

דיונים חדשים בפורומים