מסכי מחשב
מסכי מחשב מומלצים, סקירת מושגים, המלצות רכישה - כל השאלות והתשובות
15,876 דיונים בפורום זה
-
היי חבר'ה! פירסמתי אתמול שאני צריכה מפרט מחשב לחברה שלי שמתחילה ללמוד עיצוב גרפי. הציעו לי לפתוח תרד פה ולשאול איזה מסך מומלץ לעבודה מסוג כזה על המחשב. אני מתארת לעצמי שהעבודה היא רבה מול המחשב ולכן צריך מסך איכותי אבל בגבול התקציב. היא רוצה מסך 19', אתם חושבים שזה מספיק? העדפה לסמסונג, אבל אם יש מסכים טובים מהם לעיצוב גרפי, נשמח לשמוע גם תודה על העזרה מראש מורן
-
- 8 תגובות
- 922 צפיות
-
-
היי אני מחפש מסך 19"-20" רגיל (לא רחב) בתקציב של עד 2000 שקל השימושים הם מגוונים, אינטרנט, משחקים, סרטים. ראיתי 2 מסכים עם ביקורות טובות עליהם: DELL 2007FP LG L2000CP אבל אני לא סגור עדיין על כלום. אם למישהו יש המלצה על מסכים טובים, בלי מריחות ובעלי זווית צפיה רחבה אני אשמח לשמוע תודה רבה
-
- 8 תגובות
- 935 צפיות
-
-
שלום לכולם. קיבלתי את המסך לפני מספר ימים וביצעתי לו בדיקת פיקסלים שרופים(עם DBP) בבדיקה בצבע שחור גיליתי מספר רב של נקודות מיניאטוריות שאינן שחורות (אני מבחין בהן רק ממרחק של 5 ס"מ וגם זה בקושי), האם אלו פיקסלים שרופים? בנוסף יש עיוות נוראי של הצבע השחור כאשר מביטים בזווית (צירפתי תמונה). http://img367.imageshack.us/my.php?image=img6090ui6.jpg האם המסך אכן פגום או שאני פרנואיד? תודה מראש.
-
- 8 תגובות
- 958 צפיות
-
-
אני טס עוד שבוע וחצי ל-Nevada לתקופה קצרה (אז אני לא מתכוון להזמין באינטרנט אלא לאיסוף מקומי). יש איזשהו מסך באזור ה-400 דולר ששווה להסחב איתו משם? אני מדבר על גודל של 24". ראיתי למשל את ה-W2452T-TF של LG ב-400 דולר ב-Best Buy. ביקורת משתמשים מעטות ב-NG דיי חיוביות אבל זה לא אומר כלום: http://www.newegg.com/Product/ProductReview.aspx?Item=N82E16824005113 אשמח לשמוע אם יש איזשהן הצעות מפתות. כמו כן - על מסכים בעצם חובה לשלם מע"מ בכניסה לארץ נכון? זה לא בדיוק משהו שיכנס במזוודה..
-
- 8 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
25.5 אינץ' .. מישהו יודע אם הוא איכותי בתור מסך לגיימינג http://www.windowsmarketplace.com/details.aspx?view=info&itemid=6013825 וגם יש T260 רגיל בלי hd ..מה הבבדלים ביניהם? תודה
-
- 8 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
היום לצערי המסך MAG שלי (19 אינץ' CRT) החליט שהגיע זמנו לעבור לעולם הבא ונשרף... אז החלטתי שזה הזמן לעבר למסך LCD איכותי. עכשיו אני בהתלבטות קשה. באיזה מסך לבחור. המטרות הם בעיקר למשחקים וקצת סרטים. האופציות שנראות לי בינתיים הם: Dell 2009WFP 1750 שקל Samsung 971P 1580 שקל Samsung 931BW 1240 שקל Samsung SyncMaster T220 1145 שקל LG L2000CP 1830 שקל אני יודע שהמסכים האלה מאוד שונים אחד מהשני אבל זה בגלל שפשוט אני לא יודע על מה ללכת. דבר ראשון אני מפחד ללכת על מסך גדול מכיוון שאני חושש שה-8800gt שלי לא יצליח להחזיק ברזולוציה המקסימלית בחלק מהמשחקים וככה התמונה תיראה לא טוב, אח מצד שני אולי החוויה של מסך גדול תהיה שווה את זה. דבר שני אין לי מושג מה עדיף למשחקים וסרטים, רחב או…
-
- 8 תגובות
- 948 צפיות
-
-
איזה מסך מחשב 22 אינצ' מחיר- 1200-1400 הכי טוב לסרטים ומשחקים...כרטיס שברשותי GFORCE 8800 GTS 320 ..... תודה לכל ההצעות
-
- 8 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
? מישהו בעל ניסיון עם החברה הזו? http://www.bigbox.co.il/homepage.aspx?FolderID=624&ProductID=14048&VariantID=14049〈=he
-
- 8 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום, אני מחפש מסך דק לקנות ואני רוצה לברר כמה דברים: 1. מה היחס ניגודיות שמומלץ לקנות? 2. מה הזמן תגובה שמומלץ לקנות? 3. איזה חברה אתם ממליצים? אי יודע ש PROVIEW ו MAG חברות טובות מה אתם אומרים? אבל תגידו מה אתם חושבים שיותר טוב... תודה רבה!!
-
- 8 תגובות
- 776 צפיות
-
-
אני רוצה לקנות מסך LCD חדש למחשב ואם כבר אני קונה ומחליף את ה-CRT 17" בן ה-5 שלי אני רוצה משהו טוב וגדול (20"-22") עם איכות תמונה טובה במחיר של בסביבות 1000~ שקל (אפשר 200-250 יותר לא יקרה כלום) אני לא מחפש מסך למשחקים אלא יותר לסרטים וכאלה מצאתי בזאפ את: http://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=697939 שאומרים שהוא טוב אבל נראה שהעיצוב (לפי ביקורת ב-nana) בא על חשבון יעילות לפי מה שכתוב שם זה לא שחשוב לי העיצוב ואני גם לא עד כדי כך בררן בקשר לאיכות התמונה (אני לא מומחה ככה שאני לא מחפש הבדלים דקים) אבל אני רוצה לקבל את התמורה הטובה ביותר למחיר שגם ככה לא זול לפי הביקורות בזאפ גם המסך הזה לא רע: http://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=692312 אין לי מושג במה לבחור (אין לי בע…
-
- 8 תגובות
- 897 צפיות
-
-
אני מתכנן בקרוב מאוד להחליף מסך למחשב, ואני צריך אותו בעיקר למשחקים ומדי פעם לסרטים (המחשב שלי מחובר ברשת לXBOX 360 שמחובר לטלויזיה) ועריכה גראפית קלה. הכי חשוב לי שתהיה איכות תמונה מעולה ושלא יהיו מריחות ושזוויות הצפייה יהיו סבירות. גודל המסך עדיף בין 20-22", אבל אפשר גם 19 אם זה הכרחי מאוד. שהמחיר לא יעלה על 1300-1400 שקל. אגב, שמעתי שהמסכים של דל די טובים, אז הם אופציה בכלל? אני לא מבין בגרוש במסכים ולכן אני לא רושם התלבטות בין מספר מסכים, אני מבקש שתמליצו לי אתם מה יהיה הכי טוב. אם זה חשוב, הכרטיס מסך שלי זה 8800GTS 320MB תודה מראש.
-
- 8 תגובות
- 931 צפיות
-
-
שלום, אני יודע שהשאלה חוזרת על עצמה בפורום אבל לא הצלחתי למצוא בדיוק את המאפיינים למסך שאני מחפש. לאחר שנים עם מסך "21 CRT, הגיע הזמן להחליף אותו. בהנחה שהתקציב יכול להגיע ל-3000 ש"ח, למרות שלא חייב אני צריך מסך שיוכל להתמודד עם הדרישות הבאות: - נוח לקריאה במשך שעות (בעיקר - תכנות, אז הטקסט צריך להיות קריא וברור.) - פוטושופ (צבעים מדוייקים ומגוונים ככל האפשר) - משחקים (כי גם זה חשוב...) אודה לכם אם תוכלו להציע לי מספר אפשרויות. תודה.
-
- 8 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
מעוניין לקנות מסך 20 ומתלבט בין 2 הדגמים האלו.... אשמח לחוות דעת על שניהם ועל מה כדאי לכת ...? תודה .
-
- 8 תגובות
- 1k צפיות
-
-
כרגע אין הגבלה במחיר... מה אתם ממליצים?
-
- 8 תגובות
- 1k צפיות
-
-
היי, קודם כל: אני מודע לכך שבמחיר של Eizo S2231WE אני יכול לקנות מסך 24". הבעיה היא שהחדר שלי לא מאפשר מסך בגודל כזה והמקיסמום שאני יכול להכניס זה 22". אני כבר הרבה זמן קורא ביקורות ומחפש מסך שיחליף את הCRT שאני משתמש בו כבר 5 שנים, וצימצתי את זה למסכים הבאים: HP LP2065 EIZO S1932SE ועכשיו גם התחלתי לחשוב על האפשרות של Eizo S2231WE. כמו שאפשר לראות מהאפשרויות שלי, חשוב לי שהפאנל לא יהיה TN. השימושים העיקריים זה טקסט(אינטרנט ומסמכים), סרטים וסדרות וקצת משחקים. האמת היא שדיי רציתי מסך 22", בגלל השיפור שזה יביא לי מצפייה בסדרות לעומת הCRT 17" אינץ' שיש לי עכשיו, אבל ירדתי מהרעיון כי חשבתי עד עכשיו שכל ה22" בארץ הם TN. הבעיתיות שלי עם LP2065 זה שהחנות היחידה שמוכרת אותו זה NE…
-
- 8 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
קניתי מחשב חדש לא מיזמן והגיע הזמן לשדרג מסך אני כרגע עם 21" של NU וחשבתי לעבוד ל-22" של אסוס או סמסונג או פחות טוב 24" של Proview תודה
-
- 8 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
טוב חברה קניתי מסך LG W1952TQ קודם כל האם המסך טוב? ולגבי מה שאני צריך עזרה זה הולך ככה יש לי כרטיס מסך 6600GT איפה אני צריך לחבר את המסך? בחיבור הכחול או בלבן? כי אני מחבר אותו בלבן המסך לא מראה Check Signal Cable אבל גם לא מראה לי כלום על המסך. והמסך כן עובד שאני מחבר אותו לכרטיס המובנה בלוח בחיבור הכחול. חשבתי שהכרטיס נשרף אבל לא נראה לי כי הוא עבד לפני וגם המאוורר עוד שהמחשב דולק. והתקנתי את הדריורים של המסך שבאו איתו בקופסא אבל לא עזר. ואם זה חשוב אז שאני מדליק את המסך הוא רושם שזה מחובר ב Analog בבקשה תעזרו לי כי זה ממש תלוי באם הלך לי הכרטיס מסך ואני לא רוצה לקנות סתם :] תודה לעוזרים וחג שמח
-
- 8 תגובות
- 985 צפיות
-
-
כמו שכתוב בכותרת המסכים מיועדים בעיקר למשחקים. האחד זה Samsung SyncMaster T220 הנה קישור http://zap.co.il/model.aspx?modelid=697939 מחיר: 1.2K והשני Dell 20" 2009W 5ms LCD קישור : http://www.skypc.co.il/search.asp?qsearch=Dell+20%22+2009W+5ms+LCD&qmanufact=78 מחיר: 1.5K המסך הראשון של סאמסונג, המליצו לי עליו אבל עכשיו מישהו בא ואמר לי שזה "חרא" מסך, אני לא מבין במסכים אז גם אם יגידו לי שמסך ה 5 שקל טוב אני יחשוב שהוא צודק השני של DELL, אמרו לי שהוא באמת מסך טוב אבל הוא שווה את המחיר? ולחווית משחקים איכותית איזה גודל מסך עדיף 22 או 20? אם יש לכם הצעות למסכים טובים בפחות מ 1.5K אשמח לדעת עליהם. תודה.
-
- 8 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום לכולם, המסך של אח שלי הלך אחרי כמה חודשים עם בעיה, ואני צריך לקנות לו מסך LCD חדש. אני צריך מסך זול, כי אין לי כסף מיותר כרגע (בגלל זה לא טיפלנו בבעיה הקודמת). יש לנועה מחשבים מבצע על המסך הזה: AOC 19" WIDE 916SWA 5MS עולה שם 699 ש"ח. למישהו יש מושג אם שווה להתקרב אליו? הציעו לי גם בחנות מחשבים מסך 19" של חברת CHIMEI, אבל אני לא יודע את הדגם - עולה 900 ש"ח. אם מישהו יוכל לכוון אותי איזה מסך עדיף, ואם ה-AOC או CHIMEI שווים משהו, אני אשמח אם מישהו מכיר מסך פשוט שגם עולה אותו דבר אבל אפשר לסמוך עליו, אתם מוזמנים להציע תודה רבה מראש!
-
- 8 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום. אני מחפש מסך 24" שיתאים בעיקר למשחקים, ואחרי זה לעבודה משרדית (אינטרנט, מסמכים). צפייה בסרטים או עבודה גראפית לא חשובים כלל. שקלתי את ה- 2408WFP, אבל הלאג שלו די מדאיג אותי, ואני לא יודע מתי ה- A01 יגיע. חשבתי על ה- 24" החדש של HP, ה- HP LP2475W. הוא קיבל ביקורות מצוינות ב- Prad.de וב- TFTCentral.co.uk. גם הוא עוד לא הגיע לארץ (בנתיים?), למישהו יש איזשהו מידע לגבי מועד ההגעה שלו, אם יש כזה? אם הוא יגיע לפני ה- A01 של ה- Dell, אני מניח שאקנה אותו, כי הוא נראה לי כמו אלטרנטיבה לדל, הלא כך? במידה והוא לא תחליף לדל, אשמח מאוד להמלצות. אני לא מעוניין ב- TN. עוד אפשרות היא שאני אלך ל- Notebookclub ואראה אם הלאג מפריע לי (אני משחק הרבה, והרבה FPS - אבל לא ברמה תחרותית)…
-
- 8 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
קודם כל רציתי לידע כי ה EIZO S2431WE זמין כרגע בארץ. רציתי לדעת מה ההבדל בינו לבין EIZO S2411W-U שנבחן אצלכם ויקר יותר. השימושים שלי הם פוטושופ (חובב). CAD ושימושים רגילים אופיס ואינטרנט מעט סרטים ומכט מאוד משחקים.
-
- 8 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
1) איזה פאנל נוא הפלתי את גוגל ו את האתר של אסוס ללא הצלחה יש מצב שמישהוא יודע איזה פאנל יש לו 2) האים הוא שווה את המחיר הנקוב למעלה צודה רבה מראש לכל העונים
-
- 8 תגובות
- 990 צפיות
-
-
-
הכוונה לממיר רגיל, לא HD. ושתי שאלות נוספות: האם יש חנות מומלצת באיזור ראשון לציון? הכוונה במומלצת היא גם האם ניתן לראות בה את המסך, וגם האם הם לא יעשו בעיות במידה ואני ארצה לנצל את האחריות... ואיך אני יכול לבדוק שמדובר בקושחה החדשה? תודה מראש
-
- 8 תגובות
- 801 צפיות
-
-
שלום אני מחפש המלצה ל2 מסכי מחשב בגודל 24/25/27 (חשוב שהמסכים יהיו בגודל זהה) של DELL או Samsung בתקציב של עד 1,500 ש"ח למסך. עדיף חנות באזור המרכז. לא מיועד למשחקים. כן לעריכת תמונה ווידאו, קריאת מאמרים וצפייה בסרטים. מה האפשרויות שלי? תודה רבה
-
- 8 תגובות
- 1.9k צפיות
-