עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

מסכי מחשב

מסכי מחשב מומלצים, סקירת מושגים, המלצות רכישה - כל השאלות והתשובות

1. רוצה לקנות מסך SAMSUNG 226BW - מה כדאי לשאול/לבדוק בחנות? המסך למשחקים בעיקר.

• 8 תגובות
    • 818 צפיות
  2. Started by nimrod5,

שלום, אני קונה מחשב חדש ואני רוצה מסך 24 אינץ' שיתאים למשחקי גיימינג אני רוצה שהרזולוציה תיהיה גבוה יותר מ1920 על 1080 ואני רוצה גם שישדר כמה שיותר מגה הרץ תודה רבה

• 8 תגובות
    • 1.1k צפיות
  3. יש לי DELL 2209wa כבר 3-4 שנים, אם אני אחליף אותו ב- DELL U2413, זה יהיה שדרוג משמעותי מבחינת איכות התמונה ? תודה

• 8 תגובות
    • 1.1k צפיות
  4. Started by yo-c24,

שלום, יש לאחותי יום הולדת והוחלט לקנות לה מסך חדש כי היא צופה די הרבה בסדרות שהיא מורידה וסרטים, לכן אני אשמח אם תעזרו לי נורא רציתי לקנות לה את המסך שיש לי שאני מבסוט עליו זה 2243bw אבל מסתבר שבאיזור ראשון אין אותו יותר יש את הewx. בקיצור האופציות שעומדות לפני הן כאלו 2243ewx 2233bw philips 220E1SB FULL HD השימושים כמו שאמרתי הם לרוב לסרטים/סדרות ועבודה עם הוורד ואינטרנט. בלי משחקים. תודה אשמח לתשובה מהירה.

• 8 תגובות
    • 905 צפיות
  5. Started by Pika007,

שימו לב- http://www.ivory.co.il/product.asp?productid=128 הפרטים טובים, אבל על החברה AOC שמעתי דברים לא טובים כל כך (על מסכי ה LCD שלהם למחשב) מצד שני, הטענה היחידה בזאפ על הטלויזיה הזו היא שהשלט מרובע לגמרי וקשה למצוא איזה צד זה מה בחושך. מה אתם אומרים?

• 8 תגובות
    • 1.3k צפיות
  6. שלום, מעוניין לקבל חוות דעת מאלה שברשותם ה- VP930 או VX2025 למשחקים, בעיקר FPS: fear ,unreal Tournament וכו. עד כמה ניתן להבחין ב- ghosting, tearing? תודה.

• 8 תגובות
    • 1.1k צפיות
  7. Started by ziv13,

המסך הזה הוא לא מסך TN? איך הוא מישהו יודע עליו משהו? בכותרת שם כתוב PVA http://www.zigzag2000.co.il/catalog/product_info.php?products_id=12442

• 8 תגובות
    • 1.9k צפיות
  8. מה המצב אנשים, עוד לא רכשתי מסך חדש, אבל בזמן האחרון אני הייתי עצל חבר לפירמוט של כמה מחשבים שלו, יש לו מסך EX2200 שהוא 22" 16:9, עד עכשיו לא מצעתי שום יתרון ברזולציה גדולה משום מה, כלומר איפו היתרון שלה ? לדוגמה בגלישה, כולכם פה עושים זום לפחות 150%? או איך? חוץ מתוספת שטח עבודה ויותר מקום לאייקונים, איפו באמת היתרון האמיתי? אני יכול לתת לדוגמה את ה IPAD החדש שהוא רק 9.7 אבל רזולוציה גדולה מ FHD, גודל המסך הרי אותו דבר , אז בממשק אין הרבה הבדל חוץ מתוספת חדות, אבל מה לגבי אפליקציות וגלשיה? בדומה לתוכנות למחשב , כמו שאין הרבה תוכנות שמותאמות ליותר מליבה אחת חח, בקיצור השאלה כמו שהבנתם, איפו היתרון ברזולוציה גדולה ? כי במצב הזה אני יכול להסתדר אם טלוויזיה 32" שתהיה מצ…

• 8 תגובות
    • 1.6k צפיות
  9. Started by Thant,

מכיוון שה vx922 שלי החליט לשבוק חיים עכשיו כשהוא כבר חודשיים אחרי תום האחריות הגיע זמן למסך חדש (החלופי שלי הוא LG מסכן). באתר של נקסטופ הם מוכרים את המסך הנ"ל ב 1549 ש"ח עם משלוח חינם. כשהמלאי מגיע אליהם רק ב-5 לאפריל, אין לי בעיה להמתין עד אז אבל אני לא ממש מכיר אותם. אני יודע שאנשים קנו פה מהם בעבר ואשמח לחוות דע לגבי אמינות וכדומה... כמו כן אין לי זמן כיום לנסוע לירושלים על מנת לבדוק את המסך מבחינת פיקסלים מתים ואאלץ להסתמך על משלוח, האם זה כדאי? לא ראיתי אצליהם באתר מישהו יודע מה המדיניות שלהם לגבי פיקסלים מתים? תודה מראש..

• 8 תגובות
    • 1.3k צפיות
  10. אז ככה..תודה לכולם שעזרו לי לבחור בין ה971P לבין הVP930. קניתי (לאחי) את הסמסונג, ועכשיו המג'יק טיון אומרת שהיא לא רוצה לעבוד. התקנתי כמובן את הגירסה החדשה ביותר, ואז את MagicRotation, שאמורה לסובב את התצוגה אוטומטית כשמסובבים את המסך (גם זה לא עובד אבל יותר חשוב לי שהMagicTune תעבוד). קיצור, מצורפת כאן ההודעה שאני מקבל כשאני מפעיל את הMagicTune, אשמח להסברים כי בעזרה של התוכנה לא מופיע כלום :-\ תודה, ערן.

• 8 תגובות
    • 879 צפיות
  11. שלום לכולם. ביום ראשון אני נוסע וקונה מסך חדש בתקציב של עד 2000 שקל. קיבלתי כל מיני המלצות למסכי דל שהם מאד איכותיים. בסופו של דבר הגעתי להתלבטות מסובכת. מסך סמסונג 22 אינץ' רחב - דגם 226WB. או מסך דל 22 אינץ' רחב - דגם E228WFP. או כמוצא אחרון: מסך סמסונג 19 אינץ' רגיל - דגם 971P. הייתי בחנות המציגה את המסכים וראיתי בבירור שהסמסונג עם המסך 19 יותר איכותי! לי בעיקרון יש כרטיס מסך nVIDIA 5200 שממנו מגיע החשש הכי גדול. אני דואג שאם אני אקנה את אחד ממסכי ה-22 הוא לא יציג לי אותו ברזולוציה המתאימה. אז מה אני צריך לעשות? על איזה מסך ללכת מבין ה-22 אינץ'? והאם הכרטיס מסך העלוב שלי יתמוך ברזולוציה של 1680 כמו שנדרש? במידה ולא אמצא תשובה אצטרך לקנות את מסך ה-19, שהוא לא רע! להיפך,…

• 8 תגובות
    • 770 צפיות
  12. Started by ThaOG,

אני מתלבט בין שניהם. המסך יהיה בעיקר למשחקים.. ככה שתופעת הghostIng מאוד תשפיעה על הבחירה שלי. ההבדל בינהם הוא קצת יותר מ100$. העניין הוא שלא הצלחתי למצוא שום ביקורת על ה EP241W רק שלושה ביקורות של אנשים שקנו אותו בnewegg. ואני לא יודע עד כמה הם אמינות. בעלי ה 2407WFP דעתכם תוכל לעזור לי רבות ככה שאשמח אם תוכלו לומר לי את התרשמותכם מהמסך ואיך הוא מתפקד במשחקים.

• 8 תגובות
    • 1.3k צפיות
  13. Started by ofirXD,

המסך T260HD טוב למשחקים ולפצפייה בסרטים? זה המפרט שלי- מעבד:Core i7 920, s1366, 8MB Box לוח אם: ‏EX58-UD3R s1366 Core i7, Intel X58, DDR3 2000+, 3xPCI-E‎ GIGABYTE כ.מסך: HD 4890 Top 1GB GDDR5 DX10.1 HDTV 2xDVI PCI-E‎ דיסק קשיח: 1TB 7200RPM 32MB, Sata II HD103UJ‎ זכרון: ‏3x2GB Patriot Extreme Performance Triple Channel‎ ספק כח: ‏HX 620W Active PFC 12cm Fan Modular‎ מארז: ‏Nine Hundred Two Mid Tower Ultimate Gamer (No PSU) לדעתכם המסך הזה יהיה טוב למשחקים? או שעדיף לקחת מסך בפחות כסף והוא יהיה יותר טוב למשחקים?? תודה לעוזרים

• 8 תגובות
    • 1k צפיות
  14. Started by hadarelk,

שלום, יש לי לפטופ DELL XPS בעל יציאת HDMI. אין לי יציאת VGA. בבניית עמדת עבודה אני רוצה לקנות מסך מחשב, אבל מחירי מסכים בעלי כניסת HD גבוהים בהרבה. קניתי 2 כבלים מאיביי, אחד בדולר וחצי בערך והשני כבל עם ממיר מובנה ב8 דולר. שניהם לא עובדים, ולא רק על המחשב שלי. אני מפספס פה משהו? אשמח להארות והערות.

• 8 תגובות
    • 2.7k צפיות
  15. Started by saarxee,

איזה מסך עדיף? זה נכון שה-P2314H חדיש יותר? ושמתי לב שב-U2312HM יש USB בצדדים וב-P זה נמצא מאחורה...

• 8 תגובות
    • 1.8k צפיות
  16. שלום מישהו יכול לתת לי תוכנה שבודקת פיקסלים שרופים? לא מצאתי בגוגל DBD וכן איך אני בודק את הפנל שלי ב2007WFP DELL? תודה

• 8 תגובות
    • 852 צפיות
  17. Started by udiudi,

שלום. קניתי היום את המסך, והייתה לי תקלה, באמצע התקנה של תוכנה, המסך התחיל להשתגע, היו כל מיני היבהובים... בחנות אמרו שהבעיה היא של המחשב, הפעלתי מחדש במסכי הכיבוי והדלקה הייתה אותה הבעיה.. בטח במסך או בחיבורים.. מה לא עשיתי עדיין הייתה בעיה. כיביתי ת'מחשב, הלכתי לראות סמולוויל, חזרתי, הדלקתי..והבעיה נעלמה. אבל מדאיג אותי, קיבלתי אותו היום. מה נראה לכם הבעיה? ומה כדאי לעשות?

• 8 תגובות
    • 1.1k צפיות
  18. כל כך הרבה מסכים מציפים את השוק ואני לא יודע מה לבחור. מה שכן זה חייב להיות LCD 19 אינץ', שיהיה איכותי בעיקר מבחינת צבעים וניגודיות ויהיה עם חיבור DVI. עברתי על המאמרים פה באתר והבנתי שנתונים כמו זמן תגובה וניגודיות משתנים לפי היצרן ואי אפשר להשוות כמו בן אדם, אז אני סומך על המילה שלכם בעניין הזה. השימוש של המסך הוא כללי, אבל בעיקר משחקים ואיכות [והרי פועל יוצא ממסך טוב למשחקים זה שהוא טוב גם לאינטרנט וקריאה וכאלה לא?]. עוד דבר, לאחותי יש LG 1932S כבר כמה זמן והוא אחלה מסך, בזמנו הוא עלה 2000 ש'ח וכאשר השתמשתי בו אצלי בעריכת וידאו וגרפיקה [אפטר אפקטס, פוטושופ פרימייר וכאלה] הוא נתן רמת צבעים יוצאת מהכלל ותמונה מעולה, למרות שהוא פנל TN [הבנתי שהוא אמור להיות פחות איכ…

• 8 תגובות
    • 960 צפיות
  19. Started by LIOR1994,

במגה יש מבצע מסך 32 DANTAX 2300 שקל ומסך 26 ב-2000 שקל חשבתי לרכוש מסך למחשב 22 אינץ בסביבות 1600 שקל אחרי שראיתי את המבצע במגה חשבתי אולי לרכוש 26 או את ה-32 ולחבר אותו למחשב השאלה שלי האם האיכות תהיה שווה? או שעדיף לרכוש 22 אינץ וזהו תודה

• 8 תגובות
    • 1.1k צפיות
  20. Started by ovadiagil,

שלום, לאחרונה העברתי את המחשב הנייח לאימי ורכשתי מחשב נייד 13 אינצ למטרת ניידות. אני זקוק למסך מחשב טוב לבית בגודל 22-24 אינצ. מרבית השימוש שלי יהיה תכנות, מסמכי אופי ומשחקים מעט. שמעתי רבות על הdellu2311h מכם ורציתי לדעת האם לצרכים שלי הוא יהיה העדיף. התקציב שלי הוא עד 1000 ש"ח. ראיתי בנוסף שדיברתם על הrev שלו שצריך להיות a03 האם יש חשיבות משמעותי לכך האם שווה לי לקנות אחד שהוא לא a03? אודה להמלצתכם בנושא וגם מסכים אחרים שמתאימים לי. גיל

• 8 תגובות
    • 1.3k צפיות
  21. ראשית אציין שאני צריך מסך לעבודה משרדית וגם מעט לסרטים. אבל זה לא קריטי. התענייתי במסך הבא: http://hye.co.il/catalog/product_details.aspx?catid=61&subcatid=102&prodid=538&keySearch= שעלותו 800 ש"ח. לאחר התייעצות הומלץ לי על המסך של דל 2209WA : http://www.zap.co.il/compmodels.aspx?modelid=720939 שמחירו כבר 1200 ש"ח האם שווה להשיע עוד 400 ש"ח עבור מסך לעבודה משרדית?

• 8 תגובות
    • 1.4k צפיות
  22. Started by redersh,

כיצד מחברים כ"כ הרבה מסכים בבת אחת למחשב שכאשר לכ.מסך יש 2 יציאות למסכים ? [attachment deleted by admin]

• 8 תגובות
    • 1.7k צפיות
  23. לאחר שקראתי הרבה מאד עצות שלכם כאן בפורום, דיפדפתי בזאפ והייתי באופיס דיפו, הצלחתי להתבלבל לחלוטין ואני מבקשת את עזרתכם. אני רוצה מסך מחשב בגודל 22', כדי שהאותיות תהיינה גדולות ואוכל לקרוא ללא משקפיים. אני משתמשת רק באינטרנט ובאופיס- לא רואה סרטים במחשב ולא משחקת משחקי מחשב. אני לא מבינה הרבה ברזולוציה ובניגודיות אבל המודל החדש לש סמסונג:T220P, נראה לי יותר מדי משוכלל וגדול עבורי מבחינת המסגרת החיצונית. חיפשתי לפי עצכתם את ה 2243BW אבל לא הצלחתי להשיגו באזור חיפה. בבקשה,אנשים נחמדים, יעצו לי מה לקנות בסכום של עד 1000 ש"ח. הרבה תודות סבתא מחיפה

• 8 תגובות
    • 1.1k צפיות
  24. היום לצערי המסך MAG שלי (19 אינץ' CRT) החליט שהגיע זמנו לעבור לעולם הבא ונשרף... אז החלטתי שזה הזמן לעבר למסך LCD איכותי. עכשיו אני בהתלבטות קשה. באיזה מסך לבחור. המטרות הם בעיקר למשחקים וקצת סרטים. האופציות שנראות לי בינתיים הם: Dell 2009WFP 1750 שקל Samsung 971P 1580 שקל Samsung 931BW 1240 שקל Samsung SyncMaster T220 1145 שקל LG L2000CP 1830 שקל אני יודע שהמסכים האלה מאוד שונים אחד מהשני אבל זה בגלל שפשוט אני לא יודע על מה ללכת. דבר ראשון אני מפחד ללכת על מסך גדול מכיוון שאני חושש שה-8800gt שלי לא יצליח להחזיק ברזולוציה המקסימלית בחלק מהמשחקים וככה התמונה תיראה לא טוב, אח מצד שני אולי החוויה של מסך גדול תהיה שווה את זה. דבר שני אין לי מושג מה עדיף למשחקים וסרטים, רחב או…

• 8 תגובות
    • 956 צפיות
  25. Started by uncommon,

אפשרות 1: מסך המיינסטרים האולטימטיבי ה-LG 19" L1970HR 2Ms ב-1675 ש"ח אפשרות 2: 2 מסכים הכי בסיסים מסך AOC 19" LM965 8MS http://www.ivory.co.il/product.asp?productid=266 ב-2,100 ש"ח. כלומר יותר איכות תמונה אל מול יותר שטח עבודה... אפשר לחדד את זה כך: אם הבחירה היתה בין מסך "22 אנונימי מול "19 עם קבלות, במה הייתם בוחרים?

• 8 תגובות
    • 1.4k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.