מסכי מחשב
מסכי מחשב מומלצים, סקירת מושגים, המלצות רכישה - כל השאלות והתשובות
15,887 דיונים בפורום זה
-
הי קניתי מסך חדש DELL 2209WA חיברתי, השארתי חלון עובד על המסך. אחרי כרבע שעה מיזערתי את החלון - הופה! החלון צרוב על הרקע הכחול של שולחן העבודה. החזרתי לחנות, בדקנו בחנות, מיד ראו את הבעיה חוזרת, הזמינו לי מסך חדש. הגיע המסך החדש - שוב! אותה הבעיה - בכלל לא אצלי על המחשב אלא אצלם עדיין. החזירו לי כסף , הלכתי לחנות שניה . סיפרתי על הבעיה, אמרו בוא נחבר לך אותו לפני שתיקח - שוב! אותה הבעיה! לשחזור הבעיה - בוחרים רקע צבע כחול (SOLID COLOR) לשולחן העבודה. גוררים חלון כלשהוא למרכז המסך, נניח שיתפוס שישית מהמסך. מזיזים את העכבר מחוץ לשולחן העבודה. מחכים 10-15 דקות, ממזערים את החלון - וראים את המסך צרוב על הרקע. הצריבה עוברת אחרי 2-3 דקות. כעקרון זה פחות מורגש ומפריע למי שעובד עם…
-
- 9 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
היי, פירסמתי בפורום ציוד היקפי אבל אולי יותר מתאים כאן. אני צריך להקרין תמונה לשלושה מסכים חיצוניים האחד בVGA (זה מוניטור אלי) והשניים האחרים צריכים לקבל DVI. כרגע רק אחד עובד בכל פעם, ובזמן שהוא עובד השני מכובה. מה שעשיתי עד כה היה לקנות כרטיס שמתאים לשתי יציאות ובכל פעם להחליף את יציאת ה DVI במסך הרצוי. בנוסף הכרטיס עובד במוד עבודה של מסך עבודה מוארך. אני מחפש פתרון אחר, ובלינק קודם ראיתי כבל מפצל DVI כזה: http://www.amazon.co.uk/DVI-D-Dual-Link-Splitter-Cable/dp/B000X7TNK8 שאלה - עד כמה שימוש בכבל כזה יפגע בתמונה היוצאת למסכים? האם יש דרגות איכות למפצלים? אם כן מה הדרגה הטובה ביותר ומה הכי מומלץ? האם יש פתרון זול נוסף?
-
- 8 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
שלום לכולם מעוניין במסך מחשב 24 אינץ לצפייה ממושכת ,לא מיועד למשחקים אשמח להכוונה
-
- 7 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
שלום לכולם אשמח לעזרה, קניתי מסך של DELL S2722QC. כאשר הרזולוציה של המסך ב 3840X2160, ה Refresh Rate על 30hz, ולא ניתן לשנות אותו ל 60. בעקבות כך, יש איזה לאג מציק עם העכבר כאשר עובדים איתו, הוא זז בצורה איטית וקופצנית.. בדקתי באינטרנט ואכן זה משהו מוכר כאשר עובדים עם 30hz. כאשר אני מוריד את הרוזלוציה ל 2K, המסך עובד עם 60hz והעכבר לא עושה את הלאג הזה.. אבל כמובן שאני רוצה לעבוד ברזולוציה הגבוהה. למסך יש חיבור USB TYPE C, ולפי מה שבדקתי אם אני יחבר אותו בחיבור זה למחשב, הוא יעבוד ברזולוציה הגבוהה וגם ב 60hz. האם יש למישהו המלצה על מתאם בין USB TYPE C במסך ל HDMI במחשב? אני מחפש המלצה על מתאם שיעבוד ו…
-
-
- 8 תגובות
- 1.8k צפיות
- 1 follower
-
-
הי. לא ניתן יותר להגדיר בהירות וכדו'.. כל לחיצה בכפתורי הצד של המסך-מופיע על שולחן עבודה 'מנעול' . איך מסדרים את זה?
-
- 2 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
שלום ! בתחילת חודש מרץ אני מתכנן לרכוש מסך חדש. התחלתי לחקור קצת והרבה ממליצים על 120HZ למטרת משחקים (BF3 בעיקר) אז יש לי בעצם כמה שאלות: 1. האם קיים מסך (ששווה את הקנייה) בארץ בסביבות ה1700 שח ? (23-24) 2. האם ה-120HZ באמת עדיף על פאנל ה IPS ? 3. האם כל מסך 3D הוא בעצם 120HZ וההפך? תודה !
-
- 6 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
מתלבט בין שני מסכים לחבר: זה הראשון: http://www.pc365.co.il/product.aspx?p_id=21218 וזה השני: http://www.pc365.co.il/product.aspx?p_id=18636 שניהם IPS, אחד עם חיבור DVI, השני עם HDMI. אני אחבר את המסך כנראה לכרטיס הזה: http://www.tms.co.il/product/11048 המלצות / הערות יתקבלו בברכה. (מדובר במחשב לילדים ביסודי, אבל רוצים "איכות" וגם לראות סרטים) תודה, דני
-
- 7 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
חרטא כמו שאני חושב או יש דבר אמת?
-
- 10 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
לצוות שלום יש לי מסך mag lb2006w ואני לא מצליח למצוא לו דרייבר! ניסיתי דרך האתר הרשמי של החברה ובעוד כמה אתרים אך ללא הצלחה!!! עזרתכם המקצועית תתקבל בברכה תודה מראש אבי
-
- 1 תגובה
- 1.8k צפיות
-
-
שלום לכולם מחפש מסך מחשב שישמש לצרכים של תיכנות ועבודה עם סימולטורים של מעבדים כלומר על המסך יהיו הרבה פרטים קטנים אז חשוב שלא יעייף יותר מדי את העיניים (הרבה קוד ונתונים שיופיעו עליו) בנוסף משתמש בו לצפייה בסרטים וסדרות מהמיטה שנמצאת קרוב לשולחן העבודה לאחר בדיקה עם מסך של חבר, 24" מתאים לי בול. התקציב - אלף ש"ח חשוב שיהיה חד ממש בטקסטים ושיהיה כיף לראות איתו סרט, ושיהיה אפשרות לתלייה. לא צריך רמקולים ממש אשמח לעזרה והמלצה כי יש כל כך הרבה מבחר ואני לא יודע מאיפה להתחיל בכלל... תודה רבה!
-
- 0 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
שלום לכולם, הנטייה הראשונית של היא לכיוון 2408 של dell אבל אני מבין שיש לו גם לא מעט חסרונות (לדוגמא, input lag בהקשר של משחקים) מה גם שהמחיר לא זול :'(. אילו מסכים נוספים מומלצים, אולי אפשר להתפשר על TN אם אני לא עובד על גרפיקה יותר מאשר פוטושופ מזדמן? יש לי מסך 17" LCD של סמסונג מ-2004 שהוא TN מיושן והוא גרוע ביישומי טקסט, זוויות צפייה צרות, ובעיקר גוון הטקסט לא אחיד. הייתי שמח להימנע מתופעות כאלה. תודה מראש!
-
- 15 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
שלום, אני משתמש בתוכנת Onenote לאוכך כל היום ואני צריך מסך שיהיה נעים לעיניים, חייב צפיפות פיקסלים גבוהה. מספיק גדול שאוכל להציג דף A4 בכל המסך (עם טיפה הקטנה לא נורא, דגש על טיפה), אני לא יודע כמה אינצ' כדאי. ללא רמקולים, כניסת HDMI, או מיקרו HDNI, מחיר מקסימום 800 ש'ח. תודה לכולם.
-
- 7 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
היי אני רוצה לקנות מסך כמו שמפורט בכותרת, כאשר השימוש המרכזי שלו יהיה להתחבר בHDMI ללפטופ כשאני נמצא בבית דברים חשובים: 1. אני קונה אותו מפנמה אז המחיר אמור להיות יותר זול מבארץ, האם כשאני מגיע אני משלם מכס או מעמ או שמותר לי לייבא מסך אחד מחול? 2. חשוב שתהיה למסך אחריות בינלאומית לשימוש בישראל 3. FULL HD 1920 4. בגלל שהמסך נקנה בחול כנראה שיהיו שם דברים שעוד לא הגיעו לארץ, אז אם אתם יודעים על משהו טוב כזה תמליצו תודה רבה
-
- 0 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
שלום לכולם, אשמח לדעת מהם המסכים הלא-מקצועיים המומלצים ביותר לעבודות טקסט (כתיבת מסמכים) וקצת צפייה בסרטים. כמו כן, אשמח לדעת אם יותר משתלם לרכוש מסך 24" או פחות (איפה קפיצת המחירים הגדולה). תודה!
-
- 8 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
שלום לכולם! אני עומד לקנות את המסך Samsung 2233sw (מהזדמנות, ממש בזול!!! לכן אל תציעו אופציות אחרות) הבעיה היחידה זה שבמסך אין כניסת HDMI וזה מדאיג אותי...(יש כניסת dvi ו-RGB) המסך ממש איכותי: 22 אינצ', 1920X1080, ניגודיות 1:50,000, 5ms האם הכניסת HDMI שחסרה במסך צריכה להדאיג אותי? אני רוצה לקנות מסך שיספק אותי להרבה שנים... דרך אגב: יש לי כניסת HDMI בכרטיס מסך(4870X2). תודה ענקית לעוזרים!!!! ובבקשה, רק מי שמבין...
-
- 3 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
מישהו יודע למה לא מייבאים לארץ את הדגם השחור של LG 1970HR ?
-
- 12 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
אוקי ככה קניתי אותו היום ויש לי שאלה כמה ה HEARTZ הכי גבוהה שאני אמור לקבל?? בבקשה תענו ו... יש למישהוא תוכנה שבודקת פיקסלים שרופים???
-
- 1 תגובה
- 1.8k צפיות
-
-
וואו וואו ועוד וואו DELL חברה שיודעת לייצר מסכים זה בטוח!!! ה 2407WFP זה מסך 24 אינטש מדהים מכל הבחינות אם יש למישהו התלבטות לגבי קניית מסך בסדר גודל כזה, אז אין מה להסס, שווה את המחיר שלו ובגדול!!
-
- 18 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
קיבלתי את המסך לפני שבוע ועוד לא ראיתי ביקורת על המסך אז החלטתי לכתוב אחת קצרה. בגלל שאני עצלן לא יהיו תמונות בביקורת מה בקופסא + קצת על ההרכבה אז ככה, קיבלתי אותו עם כבל VGA, כבל DVI, דיסק התקנה לדריוורים ודיסק ל-pivot. היה רק צריך לחבר את התחתית של הרגל למסך. הרגל מתחברת למסך עם בורג (שאפשר לחבר גם בלי מברג), יש לרגל מין תופסן ככה שצריך לחבר את התחתית באלכסון ואז ליישר אותה, לא מסובך. באופן כללי התחתית יחסית כבדה אבל זה מצויין כי ברגע שהמסך על שולחן ממש נוח לשנות את הגובה שלו או להטות אותו בשביל ה-pivot. הרגל של המסך נעולה עם פין מתכת שצריך להוציא רק אחרי שהמסך כבר עומד על השולחן. טיפה קשה להוציא אותה. ואין פיקסלים שרופים בכלל! ;D איכות תמונה טוב אני לא בדיוק …
-
- 6 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
היי מחפש מסך בגודל 21-24. FHD וIPS. הוא יחובר ללפטופ lenovo flex 2, ככה שהחיבור הוא HDMI אבל יש לי כבל HDML-DVI אז גם זה אפשרי. שימושים: בעיקר תכנות וגלישה, קצת גיימניג. תודה
-
- 1 תגובה
- 1.8k צפיות
-
-
אתם יכולים להיות על 1280x960 ב- 75HZ על כבל DVI ? תודה!
-
- 3 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
היי, נדמה לי שאני חושק להחליף למסך IPS בגודל 27 על רזולוציית FHD והLG הזה הוא אחד הזולים שנתקלתי בהם כאמור התקציב דיי מוגבל אך ניתן להתגמש 100 לפה 100 לשם אם יש הבדל שמצדיק את ההשקעה.. מה אומרים?? ומה בדיוק ההבדל בין LG 27MP55HQ לדגם MP57HQ שמצדיק 50 100 שקל הפרש ???
-
- 0 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
שלום, יש לי מסך "17 HP 1740 הוא נדלק ונכבה ללא הפסקה (רואים תמונה למשך חצי שניה), ללא קשר למע' הפעלה (גם באתחול/ביוס). נורת הביקורת שלו גם נדלקת ונכבת. חיברתי אותו לספק חיצוני אחר וזה לא עזר. פירקתי אותו לראות אם יש קבל פגום ולא ראיתי משהו מיוחד, יש למישהו רעיונות לפני שאני זורק :'(
-
- 2 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
אני מעוניין לקנות מסך חדש למחשב חדש. השימוש הוא בעיקר ביתי, גלישה מסמכים וכו׳, גיימינג קל פה ושם. האם מקובל היום לקנות מסכים 4k לשימושים האלה? איזה יתרונות / חסרונות לעומת hd רגיל? והאם הבחירה במסך 4k תחייב כרטיס מסך חיצוני או שהליבה המובנית כמו ryzen vega 11 מספיקה לשימוש השוטף? (בהנחה שאין ציפיות לביצועים מרשימים במשחקים, הגדרות נמוכות יספיקו ואפילו רזולציית hd זה לא נורא אם למסך יהיו יתרונות בשימוש השוטף). אודה לדעתכם!
-
- 5 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
שלום לכולם, לאחרונה רכשתי מחשב חדש, והחלטתי לשדרג את המסך 19" שברשותי למסך 22" חדש. לאחר קריאת המדריכים והביקורות בפורום, חשבתי שהדגם של 2243 של סמסונג יכול להתאים לי. כמו שאמרתי, השימושים שלי הם בעיקר גלישה באינטרנט ועבודה משרדית, ולפעמים גם סרטים (למרות שלא השקעתי הרבה בכרטיס מסך, וקניתי 9500GT). הוא נשמע טוב מאוד לפי הביקורות והמחיר שלו סביר בהחלט. עכשיו השאלות שלי הן כאלה: 1. האם יש בעיה שהמסך הוא לא FULL HD? הבנתי שאם הוא ברזולוצייה גדולה כמו שיש ל-FULL HD אז גודל הנקודה הוא יותר קטן, אבל עד כמה זה משמעותי? היום אני עובד עם רזולוצייה של 1280X1024 וגודל נק' של 0.294 מ"מ (המסך שברשותי הוא Proview DV928DG, שכבר לא נמצא באתר היצרן כי לא מייצרים אותו אלא רק ב-ZAP יש עליו …
-
- 5 תגובות
- 1.8k צפיות
-