מסכי מחשב
מסכי מחשב מומלצים, סקירת מושגים, המלצות רכישה - כל השאלות והתשובות
15,884 דיונים בפורום זה
-
1. ViewSonic - ?VP920B 19'' LCD 4ms DVI? 2.?L1970HR 19'' LCD 2ms DVI - LG ? 3. Samsung - ?960BF 19'' LCD 4ms DVI? אני יודע ששלושתם טובים וצריך לראות בעיניים אבל יש לי בעיית זמנים חמורה שמגבילה אותי מאד. כנראה אני יקנה מ KSP ששם יש את 3 הדגמים ובסופו של דבר אני כן יוכל להשוות וויזואלית אך לפני זה אני מעדיף לשמוע רשמים מפי החברים בפורום. אני לא חזק בתחום ואם יש משהו שמצדיק דווקא בחירת מסך מסויים אחד מאחר אשמח לדעת. תודה לעוזרים, אלעד.
-
- 10 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
מתלבט בין שני מסכים לחבר: זה הראשון: http://www.pc365.co.il/product.aspx?p_id=21218 וזה השני: http://www.pc365.co.il/product.aspx?p_id=18636 שניהם IPS, אחד עם חיבור DVI, השני עם HDMI. אני אחבר את המסך כנראה לכרטיס הזה: http://www.tms.co.il/product/11048 המלצות / הערות יתקבלו בברכה. (מדובר במחשב לילדים ביסודי, אבל רוצים "איכות" וגם לראות סרטים) תודה, דני
-
- 7 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
שלום לכולם, לאחרונה רכשתי מחשב חדש, והחלטתי לשדרג את המסך 19" שברשותי למסך 22" חדש. לאחר קריאת המדריכים והביקורות בפורום, חשבתי שהדגם של 2243 של סמסונג יכול להתאים לי. כמו שאמרתי, השימושים שלי הם בעיקר גלישה באינטרנט ועבודה משרדית, ולפעמים גם סרטים (למרות שלא השקעתי הרבה בכרטיס מסך, וקניתי 9500GT). הוא נשמע טוב מאוד לפי הביקורות והמחיר שלו סביר בהחלט. עכשיו השאלות שלי הן כאלה: 1. האם יש בעיה שהמסך הוא לא FULL HD? הבנתי שאם הוא ברזולוצייה גדולה כמו שיש ל-FULL HD אז גודל הנקודה הוא יותר קטן, אבל עד כמה זה משמעותי? היום אני עובד עם רזולוצייה של 1280X1024 וגודל נק' של 0.294 מ"מ (המסך שברשותי הוא Proview DV928DG, שכבר לא נמצא באתר היצרן כי לא מייצרים אותו אלא רק ב-ZAP יש עליו …
-
- 5 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
-
היי הלכתי היום לשטוף את העיניים במסכי LCD שונים, אני מחפש לקנות בכמה שיותר זול אבל כבר התחלתי להכין את עצמי נפשית להוצאה של 2200-2300 שקל למשהו נורמלי, היום הלכתי לאיזה חנות שהיה שם את המסך שרשמתי בכותרת, את הסמסונג 930B ואת הבנקיו FP91GX נראה לי זה הדגם, עכשיו הHP לא החזקתי ממנו בכלל גם בגלל המחיר המצחיק שלו (1700 שקל ואני מארגן אותו ב1500 בערך) אבל להפתעתי הוא הציג את התמונה הכי יפה והכי נקיה משלושתם, גם אחרי כיוונים שונים ונסיונות עדיין הוא הראה עדיפות ברורה במיוחד על הסמסונג שאיכזב מאוד, עכשיו אני כבר בטוח ב99.9 אחוז שאני לוקח אותו, במחיר הזה זה נראה לי מציאה גדולה, אבל מה יש לכם לומר על המסך הזה? חוות דעת שלכם, אם יש משהו שצריך להיזהר ממנו. הוא 8MS בהירות 250 ניגודיו…
-
- 2 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
http://ufu.co.il/files/lri8p3frrqd12x9rvd6t.png 2 השואוות שמצאתי.זה אומר שה- 2209wa יותר טוב?
-
- 5 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
מישהו יודע למה לא מייבאים לארץ את הדגם השחור של LG 1970HR ?
-
- 12 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
חרטא כמו שאני חושב או יש דבר אמת?
-
- 10 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
שלום, איך קוראים לטכנולוגיה שיש 2 מסכים צמודים, וכשאני מזיז עכבר/גורר משהו לצד של המסך השני, אז זה עובר למסך השני? אני צריך כזה בבית. חיים.
-
- 4 תגובות
- 1.7k צפיות
- 1 follower
-
-
למחשב בחדש שלי הזמנתי VP930, אך שמעתי שיש איתו בעיות ומריחות במשחקים...אני לא יודע אם זה נכון... אני צריך תגובות דחוף! מה לעשות, מה אלטרנטיבה? האם זה נכון בכלל? והאם אפשר לשנות הגדרות וזה יהיה בסדר... תודה רבה לכולם! רז
-
- 21 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
שלום מחפש מעוניין בהמלצה למסך גיימינג. כרטיס מסך 2070super לא משחקים כבדים, הכי כבד זה warzone אפשר לחרוג מהתקציב מעט
-
- 2 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
אני מתלבט בין כמה מסכי LCD למחשב החדש שלי . תקציב : 1,550 ש"ח , לא שקל אחד יותר . מהחנויות : או נועה - www.noacomp.co.il , או זיגזג - www.zigzag2000.co.il , ולא משום חנות אחרת . לא רוצה מסכים של NU . הנה המסכים שאני מתלבט ביניהים : - LG L1750B 8MS 1,482 ש"ח - LG L1750T 8MS 1,380 ש"ח - LG L1750SQ 8MS 1,498 ש"ח - Samsung 740B 8MS 1,520 ש"ח - אחר עד 1,550 ש"ח אם אפשר תפרטו לי למה בחרתם במסך , ובמה הוא יותר טוב מהאחרים . ושימו לב למחירים , כי יכול להיות הבדל קטן בביצועים אבל הבדל גדול בכסף . תודה רבה עריכה : יש מכירים חדשים , אני חושב שזה משנה את כל התמונה - - LG L1750B 8MS 1,450 ש"ח - LG L1750T 8MS 1,350 ש"ח - LG L1750SQ 8MS 1,290 ש"ח - Samsun…
-
- 7 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
יש לי מסך FLATRON L1732S שסיפק את הסחורה בזמנו (לא הרגשתי מריחות) והוא בעל זמן תגובה 8ms (לא יודע אם שחור ללבן או אפור לאפור) וקצב הרענון אני לא יודע .. עם מידע זה בידיכם ,נראה לכם שה- U2311H יספק אותי בביצועים עם משחקים? אם נראה לכם שהמסך לא מתאים למשחקים אז יהיה יפה מצדכם להמליץ על מסך שכן מתאים למטרה זו ולא עובר את המחיר של ה- U2311H תודה עריכה: משחקים מהירים ששחקתי בעבר (ולא היו לי בעיות עם המסך הישן) - UT2004 , cs:s (כן כן .. יש לי פה מחשב עם וותק של 7 או 8 שנים)
-
- 3 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
אני רוצה לקנות טלוזיה לסלון שלי האם כדאי לקנות את 32WL66 של TOSHIBA? או שיש משהו יותר טוב בסביבות אותו מחיר? אולי U2000 של SONY?
-
- 0 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
היי מחפש מסך 20" עד 2000 ש"ח לפיתוח תוכנה ... מאד חשוב לי חדות הראייה והפונטים כי אני אחרי ניתוח תיקון ראייה והעיניים מתייבשות מהר ואני לא רוצה לאמץ אותם. תודה לכל העוזרים. שלומי.
-
- 18 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
אני מעוניין לקנות מסך חדש למחשב חדש. השימוש הוא בעיקר ביתי, גלישה מסמכים וכו׳, גיימינג קל פה ושם. האם מקובל היום לקנות מסכים 4k לשימושים האלה? איזה יתרונות / חסרונות לעומת hd רגיל? והאם הבחירה במסך 4k תחייב כרטיס מסך חיצוני או שהליבה המובנית כמו ryzen vega 11 מספיקה לשימוש השוטף? (בהנחה שאין ציפיות לביצועים מרשימים במשחקים, הגדרות נמוכות יספיקו ואפילו רזולציית hd זה לא נורא אם למסך יהיו יתרונות בשימוש השוטף). אודה לדעתכם!
-
- 5 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
שלום, רציתי לבקש את העזרה שלכם בחיפוש מסך מחשב, כרגע אני עם NEC MultiSync 90GX2 ישן וטוב משהו כמו 4 שנים איתו, ללא תקלה אחת, בלי שום פיקסל שרוף ומאוד מרוצה מהאיכות שלו, עממה, כבר מתחיל להיות קטן עליי מסך 19" ו-4:3 אני מחפש משהו בין 22 ל-24 אינץ', רזולוצית FHD ומעלה, והכי הכי חשוב - שיהיה פאנל IPS (הכל חוץ מ-TN) ושיהיה גלוסי! זה פשוט בלתי אפשרי למצוא מסך גלוסי בארץ! והנק שנמכרים היום יחסית יקרים ונדירים... אודה לכם אם תמצאו לי איזה DELL או ASUS נחמד... אני ממש חייב מסך גלוסי חדש
-
- 5 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
היי, מה נשמע? קראתי כמה פוסטים פה, והייתי שמח להתייעץ בנוגע לקניית מסך 27 אינץ'. העדפה לIPS או בכללי למסך שמציג צבעים חדים ויפים, 1080P זה אחלה ותקציב עד 1200-1300 שקל. בעיקר לתכנות, פחות חשוב גיימינג וכו. אני רואה שיש כאן לא מעט המלצות לקנות באמאזון.. מעבר לעניין האחריות שאני מוכן לקחת סיכון, מה עוד צריך לקחת בחשבון? ממה שאני רואה הם מחשבים את המיסים המשוערים - שיוצאים פחות או יותר כ20% מעלות המוצר. האם זה הגיוני? כולל מכס, מע"מ וכו? ראיתי את שני אלו שנראים נחמדים: 1) LG 27MP58VQ-P https://www.amazon.com/LG-27MP58VQ-P-27-Inch-Monitor-Screen/dp/B01BV1PWJU/ref=sr_1_1?s=pc&ie=UTF8&qid=1506541943&sr=1-1&keywords=lg+computer+monit…
-
- 0 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
שלום לכולם, הנטייה הראשונית של היא לכיוון 2408 של dell אבל אני מבין שיש לו גם לא מעט חסרונות (לדוגמא, input lag בהקשר של משחקים) מה גם שהמחיר לא זול :'(. אילו מסכים נוספים מומלצים, אולי אפשר להתפשר על TN אם אני לא עובד על גרפיקה יותר מאשר פוטושופ מזדמן? יש לי מסך 17" LCD של סמסונג מ-2004 שהוא TN מיושן והוא גרוע ביישומי טקסט, זוויות צפייה צרות, ובעיקר גוון הטקסט לא אחיד. הייתי שמח להימנע מתופעות כאלה. תודה מראש!
-
- 15 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
שלום ברצוני לקנות מסך גיימינג עקב קניית כרטיס מסך חדש שקניתי האם כדאי לי מסך שתומך ב 144Hz -1440p או 60Hz -1080P? שאלה נוספת האם כרטיס המסך הזה יוכל לתמוך ברזולוציה 2560x1440 עם ביצועים טובים? או שהוא יתן לי ביצועים יותר טובים אם רזולוציה 1920x1080 ? איזה מסך יתאים לכרטיס הזה? GeForce RTX 2070 GV
-
- 9 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
בצג מחשב בעל רזולוציה 1440P(טבעי) , אם יהיו תכנים/משחקים מסויימים שארצה להוריד לרזולוציה 1080P, יראו בו פחות טוב מאשר בצג 1080P טבעי?
-
- 4 תגובות
- 1.7k צפיות
- 2 followers
-
-
מי רוצה מסך 34 אינץ' אולטרה-רחב בקצב רענון גבוה בעלות של פחות מ-2,000 שקלים? לכתבה
-
- 10 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
היי, אני אמור לרכוש אחד מהשניים. מה מומלץ? איך יודעים מה מתאים גם וגם? - מה שם החיבור? האם יש דגם שאתם ממליצים עליו? תודה מראש.
-
- 0 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
אוקי ככה קניתי אותו היום ויש לי שאלה כמה ה HEARTZ הכי גבוהה שאני אמור לקבל?? בבקשה תענו ו... יש למישהוא תוכנה שבודקת פיקסלים שרופים???
-
- 1 תגובה
- 1.7k צפיות
-
-
האם שווה להשקיע במסך סמסונג T23B350 שמשווק תחת השם "מחשביזיה"? אני מעוניין במסך בעיקר בשביל משחקי קונסולות אבל מתכנן גם לקנות מחשב נייח חדש בעוד כך וכך זמן, אז על הנייר זה נראה פתרון מצויין להימנע מהוצאה כפולה. מישהו התנסה במוצר הזה? או שכדאי פשוט להסתפק במסך מחשב "רגיל" עם חיבור HDMI?
-
- 5 תגובות
- 1.7k צפיות
-