מסכי מחשב
מסכי מחשב מומלצים, סקירת מושגים, המלצות רכישה - כל השאלות והתשובות
15,884 דיונים בפורום זה
-
אני מעוניין לרכוש מסך חדש, 24" אינצ' למטרות כלליות (לא חובה סרטי HD) ובעיקר גרפיקה (פוטושופ ודומיו) עלות מסכי EIZO היא יקרה מדי לכן העדפותיי הם HP W2448HC או Dell U2410 מי משניהם עדיף? אני משער לעצמי כי התקציב ינוע בין 2500 ל3500 ש"ח
-
- 5 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
כבר הרבה זמן שאני מחפש את המסך עובד אצל מישהו, כדי להציץ בו פעם אחת לפני הקניה, בשביל הרוגע הנפשי. יש מישהו שיכול לעזור בכך ולגאול אותי מהחיפוש?
-
- 3 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
חרטא כמו שאני חושב או יש דבר אמת?
-
- 10 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
היי. יש לי מסך LCD בגודל 19" (לא רחב) של LG, שנקנה לפני פחות או יותר 5 שנים. אני מעוניין לדעת מהו סוג הפאנל של המסך. הדגם הספציפי (זה מה שכתוב על המסך, אני משער שזהו הדגם) הוא FLATRON L1910S. תודה רבה לעוזרים
-
- 21 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
שלום, רכשתי מחשב חדש והכל נפלא. חיברתי את הכרטיס מסך באמצעות כבל HDMI לטלוויזיית 24 אינץ' של AKAI. א. המסך לא מציג את כל התמונה (השוליים נעלמים מחוץ למסך). ב. הכל מטושטש (בהגדרות נראה שה-native resolution של המסך היא 1440X900 למרות שהמסך עצמו תומך ב-1920X1080. כמובן שאיני נצליח למצוא דריבר ספציפי לטלוויזיה הזו... האם יש מקום שבו ניתן להוריד דרייבר גנרי? מה הייתם ממליצים כדי לפתור את הבעיה? המון המון תודה!
-
- 10 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
היי חברים. אני מחפש מסך 24" לשימוש ביתי לצפיה באינטרנט. מסך שישמש את המחשב שבסלון בו בעיקר משחקים הילדים. ראיתי את הסמסונג הזה ב-KSP שנמצא ממש מתחת לבית שלי. Samsung SyncMaster S24B300H 24 http://ksp.co.il/?select=.1024..230..137..198.&list=1&sort=3&glist=0&uin=26932&txt_search=&buy=&minprice=0&maxprice=0 מה דעתכם על המסך? תודה חנן
-
- 1 תגובה
- 1.7k צפיות
-
-
אני בקרוב אשתגע , לא ראיתי אותם אבל מקריאה פה בפורום שניהם מאוד מומלצים . האם הדל שווה את ה 400 שקל יותר ? מה עדיף מבחינת שטח עבודה ? בבקשה תעזרו לי להחליט ?
-
- 15 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
שלום, מעוניין לרכוש את המסך הרשום בכותרת לטובת גיימינג 4K. המפרט, אם רלוונטי, מצורף כ-JPEG. ובכן, נתקלתי בשני דגמים שמשווקים בישראל, כאשר שם הדגם הנפוץ ביותר נקרא S32BG850NM, והשני S32BG850NP. כמובן, קיימים תתי-דגמים נוספים בעולם, וייתכן שזה עניין אזורי, אבל האם ישנם הבדלים ביניהם, ואם כן, מהם? תודה מראש והמשך יום נפלא לכולם!
-
- 2 תגובות
- 1.7k צפיות
- 1 follower
-
-
שלום לכולם, רכשתי מחשב חדש שאמור להגיע ביום ראשון, מחשב שנועד בעיקר לגימינג. כרטיס המסך שרכשתי הוא Gainward GeForce GTX 970 Phantom 4GB והוא בעל יציאות - minihdmi dvi minidp לרוע מזלי המסך שברשותי כרגע הוא פיליפס יחסית ישן (22el) בעל כניסת vga וdvi הוא כמעט זהה מבחינת רזלוזציה ומראה חיצוני למסך הזה - http://www.philips.co.uk/c-p/222EL1SB_00/56-cm-22-inch-w-e-line-1920-x-1080-full-hd/overview (לא מצאתי את המסך הספציפי שלי) רק שלא נראה לי שהוא פול hd כי אין לו כניסת hd. שאלתי היא כזאת: מה הצעד הכדאי ביותר מבחינתי, לחבר את המסך בחיבור dvi, לחבר את הdvi מהכרטיס בעזרת מתאם ל vga במסך, לחבר את הminihdmi או את ה minidp מהכרטיס בעזרת מתאם לvga במסך או לdvi במסך? או שבכלל …
-
- 3 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
מסך יהיה מיועד למשחקים סרטים ותצוגות תמונות ..
-
- 18 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
הרי מדובר במסך פופלארי ומבוקש,למה שהם יפסיקו לייצר אותו? הנה ההסבר שלי לעניין,לא יודע אם זה נכון או לא נכון,אבל לא מצאתי משהו הגיוני יותר: לדל יש כמות מוגבלת של משאבי יצור (מפעלים עובדים וכו' וכו') , הם מעדיפים להוריד אותו מפס היצור וליצר במקומו סדרה חדשה (מבוססת TN) שתהיה זולה יותר ותמכור יותר "חתיכות" ובכך להגדיל את הרווח שלהם. למרות האהדה בפורום ובביקורות,מדובר במסך שעולה 40%~ יותר ממסך "22 מבוסס TN וכנראה שהם לא מצליחים למכור מספיק יחידות ממנו,לפחות ביחס למה שהם חושבים שהם ימכרו בסדרה החדשה (שתהיה מבוססת TN וזולה יותר).המפסידים העקריים מכל העניין הם אותם אנשים שלא אכפת להם להשקיע עוד 500-600 שקל ולקבל איכות תמונה טובה יותר. אפשר להגביל את המצב הזה למצב הבא :פג'ו מחליט…
-
- 20 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
1. ViewSonic - ?VP920B 19'' LCD 4ms DVI? 2.?L1970HR 19'' LCD 2ms DVI - LG ? 3. Samsung - ?960BF 19'' LCD 4ms DVI? אני יודע ששלושתם טובים וצריך לראות בעיניים אבל יש לי בעיית זמנים חמורה שמגבילה אותי מאד. כנראה אני יקנה מ KSP ששם יש את 3 הדגמים ובסופו של דבר אני כן יוכל להשוות וויזואלית אך לפני זה אני מעדיף לשמוע רשמים מפי החברים בפורום. אני לא חזק בתחום ואם יש משהו שמצדיק דווקא בחירת מסך מסויים אחד מאחר אשמח לדעת. תודה לעוזרים, אלעד.
-
- 10 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
למה הכוונה ומה ההבדל בין נגודיות סטטית? ישנו מסך שאני חושב לקנותו בעל נגודיות דינמית של 2000 וסטטית של 700 .
-
- 2 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
שלום לכולם. סוף כל סוף הגיע ה 2407WFP החדש שלי. מדובר ב REV A04.עלה ביוקר(4100) נקווה שיצדיק את העלות שלו. אין לי מושג אם מדובר ב S-PVA או ב S-IPS. יש למישהו דרך לגלות באופן וודאי?? מעבר לזה הבנתי שהמסך בדרך כלל ל מגיע מכוייל בצורה הטובה ביותר. אבל אין לי כסף נותר בשביל לקנות ציוד כיול מקצועי.. לכן חשבתי לקבל ממכם עצות על איך לכוון את המסך?? תוכנות נלוות? הגדרות מומלצות? כל דבר שיעזור בנושא הזה. נ.ב ניסיון חיפוש של הנושא פשוט העלה המון פוסטים אבל קשה לסנן אותם לדברים רלוונטים אז חשבתי לפתוח פוסט חדש שמתעסק בכיול מסכים. תודה לכולם
-
- 4 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
מחפש מסך LCD שיוכל גם להתחבר לממיר היס שלי. (ממיר רגיל, לא HD) גודל נדרש - 24 (אפשר גם 23) מה האפשרויות שלי?
-
- 0 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
ברשותי מסך LG L1953TR 19 אינצ' (LCD) בחיבור DVI המסך חזר מתיקון אחרי שהפסיק יום אחד לעבוד. עכשיו אני מבחין בכל מיני מקומות על הצג שיש נקודות וקווים מהבהבים בצבעים שאינם הצבעים שאמורים להיות מוצגים. לי זה נראה כמו מסך תקול אלא שאני רוצה לוודא זאת: א. האם יש תוכנה לבדיקת המסך? ב. ניסיתי לנטרל גורמים חיצוניים. אולי יש עוד שלא חשבתי עליהם? ניתקתי מפצל חשמלי שנמצא מאחורי המסך, ללא שיפור ניתקתי את הרמקולים שיושבים מאחורי המסך, ללא שיפור. למעשה לצד המסך הזה יש מסך LCD שמחובר גם הוא לאותו מחשב לחיבור VGA ללא ההפרעות הנ"ל, תקין ללא תקלות קודמות בתודה מראש
-
- 1 תגובה
- 1.7k צפיות
-
-
שלום, ברשותי מסך 24" אינץ' שהרזולוציה הטבעית שלו היא 1920X1200, ובהגדרות של הכרטיס מסך יש לי רק עד 1920X1080, ניסיתי את האפשרות להוריד את ה-V מה" הסתר רזולויוציות שהמסך לא תומך" ועדיין אני עם הבעיה.. למישהו יש פיתרון ??? **אם זה חשוב אז הכרטיס מסך שלי הוא 9600pro תודה מראש.
-
- 19 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
שלום לכולם, אשמח לדעת מהם המסכים הלא-מקצועיים המומלצים ביותר לעבודות טקסט (כתיבת מסמכים) וקצת צפייה בסרטים. כמו כן, אשמח לדעת אם יותר משתלם לרכוש מסך 24" או פחות (איפה קפיצת המחירים הגדולה). תודה!
-
- 8 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
בס"ד אני צריך בבקשה המלצה למסך עד 750 שקל עם חריגה לשימוש גיימינג וסרטים לא חובה רמקולים מובנים... עדיפות שהגודל יהיה 21.5(full hd) ומעלה מנהלים מצטער שאנ לא עורך עם טופס פשוט אני משתשמש בטלאפון... ועדיפות לחנות ksp תודה מראש לעוזרים וערב טוב
-
- 7 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
המסך מיועד בעיקר לשימושים משרדיים - עדיף שיהיה משולב רמקולים אבל לא חובה אם זה מוריד מההיצע באופן רציני אני חייב את זה לשעות הקרובות בבקשה. תודה רבה
-
- 16 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
לצוות שלום יש לי מסך mag lb2006w ואני לא מצליח למצוא לו דרייבר! ניסיתי דרך האתר הרשמי של החברה ובעוד כמה אתרים אך ללא הצלחה!!! עזרתכם המקצועית תתקבל בברכה תודה מראש אבי
-
- 1 תגובה
- 1.7k צפיות
-
-
מומלץ פחות שיהיה איכותי יש לכם המלצות?
-
- 11 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
אני רוצה לקנות מסך 22 חדש.. לאחר קריאה בפורום הבנתי שאני כנראה אקנה אחד משלושת המסכים הבאים: Asus MW221C - Samsung 2253BW - Samsung 2243BW המחירים שלהם פחות או יותר זהים, כש Samsung 2243BW זול בכ 100 שקל מהשניים האחרים. בבקשה תעזרו לי להחליט איזה מהם לקחת, כי כרגע אני עם מסך CRT מטושטש ומחשב חדש שאני רוצה להתחיל להנות ממנו אני מקווה ללכת לקנות מחר ככה שזה דיי דחוף לי תודה רבה מראש
-
- 9 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
אני עם LG IPS236V כבר כמה שנים, מבחינתי יש כמה בעיות עיקריות: פשוט אין מספיק שטח לעבוד. המעמד שלו מאד מגביל מבחינת כיוונון המסך. השימושים שלי הם בעיקר: קריאה/כתיבה של טקסט (גם קוד ספיציפית אז שטח עבור חלונות רבים זה מבורך). משחקים (מכל מיני סוגים החל מדברים כמו FTL עד Shadow of Mordor, ה- Redux של Metro וכד') - הרזולוציה הנוכחית היא 1080P אבל זה לא אומר שאני לא אשמח ל 1440P. חשבתי אולי על Dell u2715h אבל ראיתי כמה הסתייגויות לגביו בפורום, אשמח לעצתכם.
-
- 7 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
שלום חברים, בחמישי האחרון התחדשתי במסך מחשב dell u2414h. והיום גיליתי משהו שלא הבחנתי בהתחלה, בזווית צפיה רגילה מבחינים בזה אך אם אני מסתכל על המסך מלמעלה או למטה בזווית לא שגרתית נקרא לזה,לא מבחינים בזה. *עריכה: התמונה הפוכה אך הפיקסל נמצא בתחתית הממסך(לסובב את התמונה ימינה ב-90 מעלות) להלן תמונה [ATTACH=CONFIG]9785[/ATTACH]
-
- 9 תגובות
- 1.7k צפיות
-