עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

מסכי מחשב

מסכי מחשב מומלצים, סקירת מושגים, המלצות רכישה - כל השאלות והתשובות

1. Started by the crazy boy,

אני מחפש מסך LCD ב800 שקל. השימושים שלו יהיה לאינטרנט. אולי קצת סרטים... אני לא צריך מסך ממש ממש טוב... אלה משהו "מינימלי" או "נחמד". אני גר בצפון אז אם אפשר להביא לי המלצות מחנויות שיש להם סניף פה קרוב. תודה!

• 9 תגובות
    • 1.2k צפיות
  2. חבר שלי צריך המלצה למסך. המסך הוא לסרטים, משחקים ועבודה. התקציב: עד 2500 ש"ח. שיהיה בין 19"-24". התנאי הכי חשוב: שתהיה לו כניסת טלוויזיה. (RCA, SVIDEO או משהו כזה) לא משנה אם הוא 4:3 או 16:9. תודה.

• 9 תגובות
    • 867 צפיות
  3. קראתי את הסטיקי לגבי זמן תגובה. אבל עדיין זמן תגובה 16 זה לא גרוע למשחקים? יש לי בבית מסך עם זמן תגובה 16MS ואני מרגישה באיטיות שלו.

• 9 תגובות
    • 1.1k צפיות
  4. אני מתלבט בין 17" ל 19" . ומכיוון שהשימוש במסך הוא לצרכים הבסיסיים ביותר ( עבודה מול תוכנת חשבשבת ) אין צורך במסך יקר . חשבתי על +Benq FP71G . כל עזרה תתקבל בברכה ;D

• 9 תגובות
    • 1.1k צפיות
  5. Started by lior46,

באתר של lg לא מצאתי אותו

• 9 תגובות
    • 1.3k צפיות
  6. Started by amir77a,

אני מצטט לכם ידיעה מהערב שפורסמה ב-The Marker יצרנית המחשבים האישיים דל תפסיק למכור טלוויזיות LCD על מנת להתרכז במוצרי הליבה של החברה "יצרנית המחשבים האישיים דל תפסיק למכור טלוויזיות ה-LCD על מנת להתרכז במוצרי הליבה של החברה - מחשבים אישיים. זאת, במסגרת תוכנית ארגון מחדש של החברה ביוזמת מייסד ומנכ"ל החברה, מייקל דל. דל - יצרנית המחשבים האישיים השניה בגודלה בעולם - תפסיק לייצר טלוויזיות LCD החודש. כך נמסר בעיתון הטייוואני "אקונומיק דיילי". דובר דל מסר כי כיום מוכרת החברה טלוויזיות LCD במספר מוגבל של שווקים, כולל יפאן וארה"ב. דל נכנסה לשוק טלוויזיות ה-LCD בסוף 2003, על רקע גל רחב שכלל את כניסתה לשוק של ענקית הסלולר מוטורולה. שתי החברות ניסו להפוך לספקיות מגוונות יותר של מ…

• 9 תגובות
    • 1.1k צפיות
  7. אני מתכוון לקנות את ה-nec GX2 הרחב 20 אינץ. שמתי לב שיש לו ציפוי מבריק מחזיר אור ואני מפחד שתהיה לי בעיה היות ואצלי נכנס מלא אור שמש... האם תהיה לו בעיה של השתקפויות? למישהו יש את הדגם הזה ויכול לתת חוות דעת ? תודה

• 9 תגובות
    • 950 צפיות
  8. אני לא יודע מה כדאי יותר טלוויזיה LCD או מסך רגיל LCD כמו שרשמתי בכותרת המסך יתחבר לקיר אם זרוע שמתקרבת ומתרחקת כך שכשאני אראה טלוויזיה היא תהיה רחוק כשאני יעבוד על המחשב היא תהיה קרוב התקציב הוא עד 3000 ש"ח מה ההמלצות שלכם כמו כן מה עדיף טלוויזיה LCD או מסך LCD לצרכים שלי?

• 9 תגובות
    • 890 צפיות
  9. אהלן חבר'ה, לאחר שקראתי את הסקירות של הסמסונג והדל ואת הויכוחים הנלווים אליהם הבנתי ששניהם לא נותנים לי מה שאני מבקש. אז ככה : אני זקוק למסך מחשב שישמש אותי גם לטלויזיה. הזמנתי יס ואני רוצה שבחדר המסך ישמש אותי גם כטלויזיה וגם כמסך מחשב (הזמנתי ממיר גם לחדר כמובן). אני לא גיימר. אני רואה סרטים (גם טלויזיה וגם הורדות מהאינטרנט). אני קורא מסמכים וחדשות (המסך צריך להיות מספיק טוב לזה). יש לכם המלצות למסך כזה ? תודה

• 9 תגובות
    • 1.3k צפיות
  10. שלום, אני מעוניין לקנות...... [תקראו כותרת].. ואני מתלבט מה הכי כדאי לי לקנות אני צופה בסרטים, משחק משחקים כבדים, כותב בוורד וגולש באינטרנט... אני מתלבט בין: מסכי 20\22 אינצ' רחבים: Samsung 226BW 22'' LCD 2ms DVI WideScreen Black LG L226WTQ 22'' LCD 2ms DVI WideScreen ChiMei 221D 22'' LCD 5ms DVI LG L206WTQ 20'' LCD 2ms DVI WideScreen מסכי 19 אינצ' רגילים: LG L1970HR 19'' LCD 2ms DVI LG L1900J 19'' LCD 2ms DVI LG L1960TR 19" LCD 2ms DVI Samsung 931C Viewsonic VP930B Viewsonic VX922 19'' LCD 2ms DVI CHIMEI 946D 19'' LCD 2ms DVI אין לי מושג מה עליי לקנות אני חייב עזרה! אני מעדיף מאוד 22 אינצ' יש לי תקציב עד 2000 שקל בתחום ה19 אינצ' אנשים הציעו לי את V…

• 9 תגובות
    • 982 צפיות
  11. Started by roei_b,

המליצו לי על(א') - Samsung 226BW וחבר שלי המליץ לי על Dell E228WFP איזה מסך עדיף? (ואיזה פאנל עדיף?) נ.ב. אם יש מסך יותר טוב תמליצו, תודה מראש.

• 9 תגובות
    • 1.2k צפיות
  12. צריך המלצה על מסך 19" widescreen עד 1400 ש"ח, הרכיבו לי מפרט וכללו את המסך הזה בתוכו: LG LCD 19" L1953TR 2ms DVI (¤1334 אבל הוא לא מסך רחב ואני רוצה רחב... אני צריך משהו באותה רמה פחות או יותר, ואם זה ממש קריטי אז חריגה של 100 שקל אפשרית. תודה רבה

• 9 תגובות
    • 804 צפיות
  13. Started by Seaninho10,

רציתי לדעת מה ההבדלים המשמעותיים, אם יש כאלה בכלל, אשר מתבטאים בהפרש המחירים בין שני הדגמים שצויינו הנ"ל?? אנא נמקו תשבותכם ורשמו העדפותיכם בהתחשבות בכך שאני לא HAVY GAMER...

• 9 תגובות
    • 1.1k צפיות
  14. Started by Elad_m,

שלום אני קניתי מסך cmv 22 לפני חודשיים ונכון להיום יש לו 5 נקודות שרפות שהאחריות אומרת שמ4 נקודות ומעלה מחליפים מסך,האם שווה לי ללכת להחליף אותו עכשיו או להמתין כמה חודשים?(להתחשב בזה שהנקודות ממש לא מפריעות לי). תודה מראש.

• 9 תגובות
    • 956 צפיות
  15. Started by The Ripper,

במסכי 20" הרזולוציה גבוהה מאד ביחס לגודל המסך - מהם הפתרונות לכך, מעבר להסתגלות לאותיות הקטנות. בwinXP אפשר להגדיל את האייקונים והטקסט בהגדרות -האם זה משפיע גם על התוכנות שמותכנות במחשב -נאמר אופיס, אדובי, בראוזר..?

• 9 תגובות
    • 844 צפיות
  16. Started by RisingStar,

היי חבר'ה אז ככה,לפני איזה שבועיים זכיתי במכרז בוואלה במסך של סאמסוג מדגם 226BW המוכר,והיום דיברתי עם החברה (חיון) והם אמרו לי שאין להם פנאל מסוג S אלא רק A וC - משמע פאנלים נחותים לעומת ה S. עכשו ממה שקראתי כאן בפורום הבנתי שכל ה 22" הם בעצם אותו הדבר בגדול, בגלל שכולם מגיעים עם פנאל TN,ושעדיף לרדת ב 2" ולקחת את ה 2007 של Dell. אז הייתי מעונין לדעת איזה מסך עדיף לי,לצרכים שלי שהם:יצירת מוזיקה,אינטרנט. משמע בגדול קריאת טקסט,משחקים אני כבר לא משחק,וסרטים אני רואה ב TV . התקציב שלי הוא עד 2000,ואפשרי להוסיף עוד איזה 200 שקל בשביל מסך שווה את זה,כי אם כבר משקיעים 2000 שקל אז עוד 200 בשביל משהו יותר טוב שווה את זה. עכשו מאוד התלהבתי מהרעיון של ה22" שזה גדול ורחב ממש נח…

• 9 תגובות
    • 1.3k צפיות
  17. Started by arkady,

היי, כחלק מהתוכניות שלי לקנות Xbox360. פתאום הבנתי, היי, יש לי טלוויזית Lcd בחדר, אבל אני לא יודע אם הרזולוציה שלה טובה, אני די בטוח שלא. זה הדגם של הטלוויזיה [קנינו לפני כמה שנים, בגלל זה היא יחסית מיושנת] ELC20F7 http://www.jumbo.co.il/Product.asp?ProductID=14470 האם הXbox360 יעבוד בכלל על הטלוויזיה או שיראו את זה מזוויע? אני לא רוצה סתם לקנות ואז להתאכזב. [אני לא מדבר על הבדלים מינוריים בין נקודה או שתיים, אלא על הבדל באמת משמעותי!] מה שקצת מדאיג אותי, זה הרזולוציה המאוד נמוכה של הטלוויזיה, ככה שאני אשמח לתגובות

• 9 תגובות
    • 904 צפיות
  18. Started by tomerzhr,

אז קנו לי מסך דק (LG) לכבוד סיום שנת הבגרויות וזה פעם ראשונה שיש לי מסך דק ורציתי לדעת מה אסור לעשות איתו ומה מותר, אם זה לנגב אותו או לשיםם ליידו רמקולים וכאלה דברים שאני יוכל לשמור עליו בצורה הטובה ביותר תודה לעוזרים

• 9 תגובות
    • 880 צפיות
  19. Started by lader,

אני צריך את המסך למשחקים כבדים וסרטים. הציעו לי מסך של החברה הזאת ב 850-900 ש"ח, לא יודע מה הנתונים אבל כנראה סבירים (5 MS, ניגודיות 1:700, בהירות 300). מה אתם אומרים על זה? איך החברה? שווה קניה?

• 9 תגובות
    • 936 צפיות
  20. Started by Sygnus,

שלום רכשתי מסך דק רחב דגם Samsung Syncmaster 931bw ברשותי כרטיס מסך Abit Siluro Fx5200 מאז שחיברתי את המסך והתקנתי את הדרייבר שלו, התמונות התרחבו, והעבודה באוטוקד כלל אינה נוחה בגלל ההרחבה. הבנתי שהאופציות ברזולוציות ניתנות לשינוי כך שזה יתאים והתמונות לא ייראו רחבות, אך לא נוסו לי כלל רזולוציות חדשות. השאלה היא, איך ניתן לטפל בזה ? כלומר להוסיף עוד אפשרויות ברזולוציות כדי שאוכל לבחור את המתאימה ביותר. האם הכרטיס מסך הזה בכלל תומך בתצוגה של 16:9 או שיש צורך להוריד עדכון כלשהו ? אודה על כל עזרה.

• 9 תגובות
    • 1.3k צפיות
  21. Started by mambo,

מה המסך שהכי כדאי לי לקחת בשקלול של גודל ואיכות במחיר של עד 1800 ש"ח? אשמח אם לא תכתבו רק דגם אלא תביאו גם לינק לדגם הזה באתר של חנות ספציפית. אם זה משנה - אני גר בירושלים, ככה שחנויות בנהריה או בדימונה לא טובות לי

• 9 תגובות
    • 964 צפיות
  22. Started by noamv,

הי, יש לי אפשרות לקנות מחבר את הדל 2407 חדש מקופסא ב 2500 שקל. הקטע הוא שהמסך הוא גירסה A01. הבנתי שבעיית ה banding תוקנה רק בגירסה 02. האם המחיר הזול שווה את ההקרבה? מישהו יודע על בעיות נוספות שיש עם הגירסה הזו? ??? תודה

• 9 תגובות
    • 1.2k צפיות
  23. תשמעו... אני יחלק את זה ככה: 80% משחקים 10% גלישה 5% וורד אקסל 5% סרטים אני בנאדם ששם לב לכול שינוי בפריים וכמובן למריחה הכי קטנה ככה שאחרי מחקרים ארוכים הגעתי לשני מסכי LCD פאנל TN שהם הכי טובים ומדורגם לגיימר. VIEWSONIC VX922 ו NEC 90GX2 עכשיו הכיוון שלי יותר הולך ל VX922 כי הNEC יש לו מסך מאוד שקוףף יכול לעצבן אותי השאלה שלי האם כדי לי ללכת על VX922 מסך בן שנתיים פלוס היום? או שיש בכול זאת אופציה אחרת? ךמרות שעד היום הוא מדורג במקום הראשון לגיימינג... מה אתם אומרים?

• 9 תגובות
    • 837 צפיות
  24. הי, אני צריך המלצה למסכים שמתאימים לתכנות (במקום עבודה, לא בבית). אני מתלבט בין מסכי 19" (samsung b931), לבין מסכים עם רזולוציה גבוהה יותר. על פניו, נראה לי שמסך 22" מהפשוטים ביותר יעשה את העבודה, ואת אלו בהחלט ניתן להשיג במחירים שפויים. האם יש מסכי 20" זולים יותר שיתנו יותר תמורה לכסף? תודה. נ"ב עושה רושם שגודל הנקודה ב-20" (1680x1050) כמעט זהה לזה שבמסך 17" (1024x1280) סטנדרטי, http://en.wikipedia.org/wiki/Dot_pitch

• 9 תגובות
    • 1.1k צפיות
  25. Started by boaz_aizik,

שלום ברשותי כרטיס המסך הזה ואני רוצה לקנות מסך חדש בהגדרות של ה-XP אין לי את האופציות של הרזולוציה שמתאימה למסכים החדשים, האם עדכון הדרייבר לכ.מסך יוסיף לי את הרזולוציות? כרגע אני עם מסך "17 (LCD) והאמת הפונטים קצת קטנים לי, האם במסך גדול יותר גם ככה זה יהיה או שאפשר להוריד רזולוציה לפחות מהטבעית ולראות פונטים וטקסט גדולים יותר ולשמור על האיכות בעיקרון אני לא משחק משחקים רק אינטרנט קצת טקסט ,סרטים ,סדרות וגרפיקה, לכן אני כנראה אעדיף מסך לא רחב בכלל יש לכם פה המלצות? (כבר ראיתי פה את ההעדפות על דל) תודה מראש

• 9 תגובות
    • 884 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.