מסכי מחשב
מסכי מחשב מומלצים, סקירת מושגים, המלצות רכישה - כל השאלות והתשובות
15,882 דיונים בפורום זה
-
מה המסך שהכי כדאי לי לקחת בשקלול של גודל ואיכות במחיר של עד 1800 ש"ח? אשמח אם לא תכתבו רק דגם אלא תביאו גם לינק לדגם הזה באתר של חנות ספציפית. אם זה משנה - אני גר בירושלים, ככה שחנויות בנהריה או בדימונה לא טובות לי
-
- 9 תגובות
- 971 צפיות
-
-
היי אנשים טובים אני מורגל לעבוד על שני מסכים כבר שנים רבות, היו לי בעבר שני מסכי DELL U2311 של 23", אחד מת מזמן והחלפתי אותו במסך פשוט של LG שהיה לי וכעת גם המסך DELL השני מראה אותות גסיסה. הגיע הזמן לשדרוג. אני בכל מקרה ארצה להשאר עם שני מסכים כי ממש קשה לי בלי. עיקר העבודה היא WEB ופוטושופ ובעריכת סרטונים. לא משחק בכלל. לא התנסתי עדיין ברזולציה מעל FHD במסך מחשב אז לא בטוח מה יתאים לי. השאלה אם לרכוש כעת 27" איכותי סטייל Dell S2719DGF שהוא 2560x1440 ולשים לידו אחד מהמסכים הישנים שלי. או ללכת על משהו זול יותר למשל DELL SE2719H שהוא FHD מסידרה פשוטה להבנתי ואז אוכל לרכוש שני מסכים כאלו. או שבכלל עדיף שני מסכי U2419H שהם קטנים יותר…
-
- 9 תגובות
- 3k צפיות
- 1 follower
-
-
היי, אני מחפש המלצה למסך מחשב בגודל 20 או 22 אינץ' המסך לעבודה משרדית - עבודת טקסט, קריאת מסמכים ומעט גרפיקה. ללא שימוש במשחקים וסרטים. הבנתי שעליי לבחור פאנל IPS. מצאתי ב ZAP רק מסך אחד בגודל 22: LG IPS226V LED מה משמעות ה LED ? האם זהו המסך היחיד כיום בגודל זה ? האם אין בגודל 20" האם יש למישהו במלאי DELL ? או HP? בעבר קניתי DELL 2209 בפנדה. אני מבין עכשיו שהם נסגרו. תודה
-
- 9 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
היי לכולם, אשמח להמלצה למסך מחשב עד 750 ש״ח. השימושים יהיו ללימודים - צפייה ממושכת בשיעורים אונליין וגם לתכנות (programming). לא מתכנן לצפות בסרטים או לשחק במחשב.. דאגה עיקרית - שלא יעייף את העיניים. חשבתי על המפרט הבא - אשמח לחוות דעת (אולי עדיף לי לשנות משהו) ולהמלצה קונקרטית אם יש (עדיפות לכזו שבמבצע): 23.6״ עד 27״ (עדיפות ל-27״) מסוג IPS רזולוציית FHD, לא צריך 4k.. עם איזושהי טכנולוגיית Flicker-Free לדעתי מספיק לי 60Hz כניסת HDMI, ואם יש USBC אז בכלל טוב (אבל לא חובה) אם במבצע בלאק פריידיי אז מצויין. מעדיף לקנות מרשת בארץ ולא להזמין מחו״ל כדי שתהיה לי אחריות על המוצר. ת…
-
- 9 תגובות
- 1.5k צפיות
- 1 follower
-
-
היי יש לי את המסך הנ"ל ואני לא יכול לעבור למצב רחב, זה מפריע לי כשאני רואה סרטים בגלל השוליים השחורים, יש אפשרות כזאת בתפריט אבל אני לא יכול לבחור בה, זה קשור אולי לעובדה שהמסך מחובר בחיבור dvi?
-
- 9 תגובות
- 864 צפיות
-
-
הי חברים. האמת שאני לא ממש בקיא במחירים אבל נראה לי שבאזור 2.5K זה יהיה סביר (אני מקווה שאני בכיוון) תודה.
-
- 9 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שאלה לי כזאת: אם אני רוצה מסך בגודל 22" שיתפקד גם כטלוויזיה לכל דבר האם כדאי לי; 1. לרכוש מסך שהוא גם טלוויזיה בגודל 22" 2. לרכוש כרטיס טלווזיה ומסך 22" נ.ב כרטיס המסך שרץ על המחשב הוא nVidia GeForce 8500GT
-
- 9 תגובות
- 3.2k צפיות
-
-
היי בזמן האחרון אני משוטט לי כאן יותר ויותר כנראה ביחס ישר לאובדן חדות ובהירות במסך שלי בכל מקרה אני רואה את מירב ההמלצות למסכים איכותים הולכות לכיון הדלים ה 2007 וה 2407 עכשיו שחיפשתי לראותאם הגיע כבר ה 2408 ראיתי את המסך הזה מצד אחד 22 אינץ וזול יחסית מצד שני לפי הנתונים זוית צפייה של 160 מעלות ושייך למשפחת ה ULTRASHARP מה שמצביע על פאנל איכותי לא? אז מי שמכיר ויכול לשפוך קצת אור אני אשמח אולי זו גם אופצייה במחיר סביר ביותר
-
- 9 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
זה מה שאמרו לי על הבעיה שלי עם ה-L1970HR (הבלוקיזציה של הצבע בתנועה ובתזוזת עיניים)... Well so far you have only used LCD's with low grade TN panels. Especially in a Mag and AOC they are going to be pretty ad. The LG TN panel should be one of the better TN panels out there. But either way you should look into better panels like S-PVA or S-IPS. Essentially these are better at displaying color than a TN panel would be and are more consistent across the board eliminating a lot of the color shift effects of TN's. http://www.hardforum.com/showthread.php?t=1093889 מה זה הפאנל הזה? האם אפשר להחליף אותו? מה הם רוצים מהחיים שלי? תודה.
-
- 9 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
היי, מה יותר טוב מסך מחשב או מסך טלוויזיה? אני צריך מסך לחדר שיהיה בגודל 26-30 אינץ', שיעבוד כמסך מחשב וכטלוויזיה. אני מאוד מתלבט ומבולבל.. מצד אחד אני רואה שהזמן תגובה והניגדיות במסכי המחשב הרבה יותר טובים, מצד שני בטלוויזיה יש יותר חיבורים חיצוניים למרות שלדעתי חיבור HDMI מספיק בהחלט. בבקשה עזרה.. מה דעתך על המסך הבא? (מסך 24', לא מצאתי יותר טוב מזה.. ) http://www.ivory.co.il/product.asp?productid=3378 אני רואה שיש לו 1:50000 ניגדיות ו2ms עם חיבור HDMI. ועל איזה מסך או טלוויזיה אתם ממליצים לי ? *עד 3000 ש"ח
-
- 9 תגובות
- 1k צפיות
-
-
יש לי מסך 27 ' 1080p המסך נראה טוב חוץ מהעובדה ש הכול נראה גדול לי מידי עליו... יש דרך לגרום לווינדוס 8 להציג הכול בקטן יותר? שיניתי את שורת התכונות לקטנה יותר אבל זה לא מספיק... בחיפוש קטן בגודל ראיתי שיש אפשרות לשנות בהגדרות התצוגה אבל האפשרות הזאת לא קיימת אצלי. מישהו יכול לעזור?
-
- 9 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
שלום, כמו שהבנתם מהכותרת אני רוצה לעשות שינוי במיקום של המחשב לצורך מסויים. בשביל שהמחשב ישב בצורה נוחה צריך להזיז את המסך אבל הכבל שמגיע עם ה dell u2311h קצר בשביל הפתרון הזה. השאלה מהו האורך המקסימלי לכבל שאני יקנה שלא יפגע לי באיכות האות,ובאיכות התמונה שמגיעה למסך. תודה לעוזרים אביחי
-
- 9 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום, המסך הישן כנראה יצא משימוש בקרוב. אני רוצה להשתדרג בשטח העבודה (כרגע 'FHD 21.5) UWM ~29`-2560*1080=2.76MB QHD 27`-2560*1440=3.68MB שימושים- משחקים ועריכת סרטים\תמונות (לחובבים, לא מקצוע) ברור של-QHD יש יותר שטח תיאורטי, השאלה היא האם עדיף מסך יותר ריבועי או יותר מלבני מבחינת נוחות עבודה עם חלונות מרובים והאפקט של משחקים. מעדיף פאנל IPS אבל הייתי רוצה גם G-sync (כדי לא להזדקק לכרטיס מסך יקר מדי). הבנתי שהם לא הולכים יחד, יש סיכוי שבעתיד ישלבו בינהם? בכל מקרה IPS יותר חשוב לי. אין לי צורך או עניין ביותר מ- 60HZ. מוכן להשקיע הרבה כסף בכך, מחפש לקנות מהארץ. עד 3K.
-
- 9 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
המסך הזה DELL LCD 22" E228WFP עולה כ ~2090 ש"ח לעומת זאת זה DELL LCD 20" 2007FP ULTRASHARP FLAT PANEL MONITOR שהוא 'רק' 20 אינטש עולה ~2400 ש"ח וזה DELL LCD 20" 2007WFP ULTRASHARP FLAT PANEL MONITOR שהוא WIDE עולה פחות, 2300~ ש"ח. אשמח אם מישהו יוכל להסביר לי מדוע הבדלי המחירים. תודה.
-
- 9 תגובות
- 1k צפיות
-
-
http://www.ynet-shops.co.il/shop/Template/groupsalesproduct.aspx?came=322&AuctionId=7700684 זה עד מחר בבוקר נראה לכם שווה?? אם אתם יכולים תפרטו טיפה בתשובות כי אני לא מבין גדול במסכי LCD ואני כבר מת לקנות אחד
-
- 9 תגובות
- 957 צפיות
-
-
שלום, אני רוצה לקנות מסך 22 אינץ'. התקציב הוא סביבות ה1500 ש"ח...(אפשר פחות ) אין לי העדפה לחברה מסויימת. משתמש בעיקר במשחקים. איזה מסך הכי טוב במחיר הזה?
-
- 9 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אני קונה עוד שבועיים מחשב חדש.. ומשקיע בו די הרבה (5500) יש לי מפרט כמעט סופי בשבוע הבא אני יתייעץ פה עוד קצת ויקנה לעניין: המחשב מיועד למשחקים ותכנות(טקסט) בעיקר... רציתי לדעת איזה מסך לקנות בשבילו כדי שאני יהנה הכי הרבה כי אנלא הכי מבין בעניינים של הניגודיות וכל הדברים האלה אני רוצה מסך 19 ולא גדול יותר מזה... ורציתי גם לדעת אם בהוספה של מחיר אל גדול מדי אפשר לקנות דגם של מסך אחר (19) שנרגיש בו הבדל משמעותי כי אני כן יעדיף לחרוג מהתקציב ולחכות את השבוע שבועיים האלה כדי להשיג את הכסף נ.ב. אם יהיה מסך 17 שיותר טוב משמעותי מה19 במחיר הזה אז אני כנראה אנ יעדיף אותו (וגם זה לאחר דיונים פה איתכם) אם למישהו יש חנות מומלצת ממנה לקנות שירשום אותה פה בבקשה, את המחשב אני כנראה קו…
-
- 9 תגובות
- 1k צפיות
-
-
-
מפתחת הליבות הגראפיות מבצעת עוד צעד שנועד להוסיף לה נקודות זכות בקרב הצרכנים ולהגדיל את נתח השוק הפוטנציאלי לכתבה
-
- 9 תגובות
- 2k צפיות
- 4 followers
-
-
שלום לכם כרגע יש לי את המסך הזה : http://www.zap.co.il/model.asp?model_id=410956 עכשיו אני רוצה להחליף למסך רחב .. כדי שיהיה לי למשחקים ולסרטים זה משהוא טוב שמעתי ... עדיף מסך רחב על רגיל במשחקים וסרטים אז מה אתם אומרים חשבתי ללכת על זה : http://www.zap.co.il/model.asp?model_id=520858# זה נכון ? שמסך רחב עדיף על מסך רגיל גם בסרטים וגם למשחקים ? מה אתם אומרים כדי לי ? אני מוכר את זה שיש לי ב1200 ש"ח ואז אני לא צריך להוסיף הרבה ... כולה 100-200 ש"ח ויכול להיות אני יביא את זה מהעבודה של אבא שלי בהנחה ... אז מה אתם אומרים ? תודה רבה !
-
- 9 תגובות
- 822 צפיות
-
-
אני מתלבט בין 2 המסכים האלה, רוב השימושים שלי הם לגלישה באינטרנט צפייה בסרטים ומעט מאוד עבודה עם תמונות, אבל בכל מקרה אני בחור שאוהב איכות ואם כבר הגיע הזמן להחליף מסך אני מעדיף משהו איכותי אפילו אם אני לא עורך וידיאו מקצועי,או גרפיקאי, כמובן שגם למחיר יש תפקיד, וגם תשימו לב תראו שהלכתי על מסכים לא יקרים כל כך.. אגב יש גם את המסך הזה Philips 236V4LSB שהוא מעט יותר זול. אשמח לקבל חוות דעת באמת מקצועית ומנומקת שתעזור לי להחליט ולקנות מסך תודה מראש
-
- 9 תגובות
- 2.3k צפיות
-
-
עדכון 11.4.2012: קניתי דרך יד 2, קבוצת הרכישה לא רלוונטית יותר עדכון (4.4.2012): יצרתי קשר עם היבואן, כרגע מדובר על כמות של 5 מסכים, תהיה הערכת מחיר בקרוב. מי מעוניין להצטרף?
-
- 9 תגובות
- 2.7k צפיות
-
-
אני מעוניין לרכוש מסך LCD . אחרי שקראתי ביקורות מאמרים וסיקורים הבנתי שהכי כדאי לרכוש את ה-Samsung 226BW. השאלה שלי באיזה חנות ניתן למצוא אותו כי ב-ZAP אין שום חנות שמציעה למכירה את המסך הנ"ל. תודה לעוזרים .. נ.ב הנה מה שגרם לי ללכת דווקא עליו http://66.249.93.104/translate_c?hl=en&langpair=zh%7Cen&u=http://www.pcpop.com/doc/0/174/174242_1.shtml
-
- 9 תגובות
- 926 צפיות
-
-
אהלן חבר'ה, לאחר שקראתי את הסקירות של הסמסונג והדל ואת הויכוחים הנלווים אליהם הבנתי ששניהם לא נותנים לי מה שאני מבקש. אז ככה : אני זקוק למסך מחשב שישמש אותי גם לטלויזיה. הזמנתי יס ואני רוצה שבחדר המסך ישמש אותי גם כטלויזיה וגם כמסך מחשב (הזמנתי ממיר גם לחדר כמובן). אני לא גיימר. אני רואה סרטים (גם טלויזיה וגם הורדות מהאינטרנט). אני קורא מסמכים וחדשות (המסך צריך להיות מספיק טוב לזה). יש לכם המלצות למסך כזה ? תודה
-
- 9 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
הי,אני מעוניין לקנות מסך 22 אינץ חדש,המסך יחובר XBOX 360 וישומש בעיקר איתו. מה עדיף הסמסונג או הדל?הדל שווה 200 שקל יותר? לפי מה שהבנתי לדל יש פאנל יותר איכותי אבל הוא לא פול HD והסמסונג בעל פאנל TN אבל תומך בFHD. בקיצור מה עדיף?כמו שכתבתי המסך יתחבר לX360 ולמחשב משחקים. תודה
-
- 9 תגובות
- 1.3k צפיות
-