עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

מסכי מחשב

מסכי מחשב מומלצים, סקירת מושגים, המלצות רכישה - כל השאלות והתשובות

1. אז קיבלתי את המסך 24"... יש לי כמה בעיות... כשאני פותח דף אינטרנט הוא לא מישתרע על כל העמוד.. {או שזה אמור להיות ככה..} סרטים-אני אמור לראות איזה שהוא שיפור..? ולקטע הקשה בישבילי...-כיול{כן אני יודע הילד המציק...} קיבלתי דיסק עם המסך-הוא אמור לעשות משו בשם-NATURAL COLOR ומשו בשם MULTISCREEN ודרייבר של המסך... אנסה לראות מזה עכושה ולבנתים נישמע מה יש לכם לאמר ועוד בעיה הוא מאיר חזק זה קצת קשה לעניים באיזה מרחק אני צריל לשבת ממנו...? וכמה הרזולוציה של הדבר הזה..? ועל המסך.... וואוו הווא עננקק

• 10 תגובות
    • 1.4k צפיות
  2. Started by galai198777,

איזה מסך כדאי זה ? https://www.ivory.co.il/catalog.php?id=19287 זה ? https://www.ivory.co.il/catalog.php?id=17881 או זה ? http://www.plonter.co.il/detail.tmpl?sku=U2515H

• 10 תגובות
    • 1.8k צפיות
  3. שלום, מחפש מסך לשימושים הנ"ל. אני צלם מתקדם (5D). עד עכשיו ערכתי על CTR 17 רגיל. אני מעוניין להכיר את המעלות והמגרעות שבין מסך רחב למסך רגיל (להבנתי התמימה - מסך רחב בתמונות = שטחים מתים בצדדים). האם מסך 22 רחב מול 19 רגיל דווקא יהיה עדיף מהבחינה הזו? שימושים נוספים - סרטים, גלישה, טקסטים. אשמח לקבל המלצות. תודה.

• 10 תגובות
    • 1.4k צפיות
  4. Started by yossiab,

שלום! אני מחפש מסך מחשב (דק) לשימוש ביתי כגון גלישה באינטרנט, מסמכים ומשחקים כמו FIFA. ראיתי שהרבה ממליצים פה על dell u2312, אך 1000 שקל נראים לי קצת יקר.. מה שאני תוהה באמת זה שלושה דברים: 1. האם אוכל למצוא מסך טוב ב- 400 שקלים שיספיק לצרכיי? (ראיתי למשל את: BenQ LED GL950AM או Samsung LED S19B300B שעולים 400 ומשהו שקלים) 2. האם מסך איכותי (כמו dell) יחזיק לי מעמד לאורך הרבה שנים וללא תקלות, לעומת סתם מסך ב- 400 שקל? כי אז אולי כן שווה להשקיע לטווח ארוך 3. חוץ מ- dell יש עוד מותגים טובים, או שזה גם תלוי בדגם? (למשל אם יכול להיות לסמסונג מסכים מעולים אבל גם גרועים..) תודה מראש לכולם! יוסי

• 10 תגובות
    • 2.4k צפיות
  5. Started by israelnba,

לפי התגובות של האנשים מה2408 ולפי התגובה של אנשי התמיכה בפורום של DELL נראה כי A01 לא ישפר משמעותית את ה2408. בכל אופן, יש מצב שאולי יש כמה חתיכות אחרונות 2407 על אדמת ישראל. לכן, זה או לחכות חודשיים וכנראה לא יהיו בשורות טובות מדי, או לנצל את ההזדמנות של ה2407 ה2407 עולה כיום ~2900 שח לעומת 2408 שעולה ~3350 האם כדאי לקנות את ה2407 למרות שהמחיר שלו ממש קרוב והוא גרסה "ישנה"?

• 10 תגובות
    • 1.4k צפיות
  6. האם המחיר 2000 ש"ח הוא מחיר טוב עבור מסך DELL 2007WFP

• 10 תגובות
    • 999 צפיות
  7. Started by rivki10,

אין לי מושג אני כבר משתגעת קניתי מסך DELL U2410 חדש לפני שבוע והכל מתעוות לי אני יודעת שאני צריכה לשחק ברזולוציה ואני לא מצליחה אולי תעזרו לי פליז :'( ד"א אני מצרפת 2 קבצים הראשון צילום מסך מהמחשב שלי השני שלחו לי איך זה אמור להראות [attachment deleted by admin]

• 10 תגובות
    • 2.7k צפיות
  8. שאלו כאן על זה הרבה בימים האחרונים, אני בעצמי גם שאלתי, וקניתי לבסוף. אני רושם ככה שמי שיהיה מעוניין ידע איך זה וגם יוכל לקנות. אני רושם את דעתי האישית בלבד. מסך רחב 22" - Asus MW221C - כ-1400 ש"ח (דגם כולל רמקולים מובנים) TV BOX 1680 ITV-901 - כ-300 ש"ח. *** המסך לדעתי טוב, אבל לא השוותי אותו ממש למשהו אחר. ואתם יכולים לקנות במקום כל מסך אחר שנראה לכם מתאים עם רמקולים מובנים - בשביל נוחות, אפשר גם לקנות מסך ללא רמקולים ולשים ליד רמקולים פשוטים למחשב. העניין העיקרי זה שידורי טלויזיה בסידור זה: מחובר ממיר הוט, ומעבירים במסך ממחשב לשידור טלויזיה בלחיצת כפתור ! כולל תמונה וסאונד, הכל עם שלט ומאוד נוח, כמו טלויזיה רגילה. ומבחינת איכות התמונה בשידורים לדעתי היא סבירה מאוד, וזה…

• 10 תגובות
    • 2k צפיות
  9. שלום.. יש לי מסך U2311H רציתי לדעת מה הרזולוציה הבריאה ביותר לעיניים במסך זה. כי היום ניסתי לשנות רזולוציה לגבוהה יותר והעיניים התעייפו לי ומרגישים בהם כמו מתח כזה, כאילו הן מתאמצות ועובדות קשה. אני חושש שאם אמשיך עם הרזולוציה הגבוהה יהיו לי בעיות בעיניים. אז מה הכי כדאי? בתודה..

• 10 תגובות
    • 1.9k צפיות
  10. Started by dsane,

מישהו שמע על חברה הזו או רכש ממנהויכול לתת לי ביקורות? בתור חברה בכללי, או המלצות למסך ספציפי שלה?

• 10 תגובות
    • 1.2k צפיות
  11. Started by yosi b,

התגלגל לידי AIO של טושיבה שהפנל טאצ' והחיבורים שלו חדלו כנראה מלתפקד. בעצם במקרה כזה אין מה לעשות חוץ מלזרוק אותו.(אם יש הצעות אשמח לשמוע) אבל כואב הלב, וגם המסך שלו מציג תמונה לא רע בכלל, לכן אני שוקל לחבר אותו למחשב נייח בנוסף למסך הנוכחי שם דרך הHDMI (המיועד מלכתחילה למטרה הפוכה- פלט) או מציאת איזה חיבור פיזי בין המסך למחשב ועקיפתו.. השאלה אם זה אפשרי בכלל?

• 10 תגובות
    • 3.7k צפיות
  12. בחלק ב' של המדריך באתר למסכי LCD נאמר כי מסכים בעלי פאנל TN מתאימים לשימושים משרדיים קלים ואילו מסכים למשל בעלי פאנל IPS מתאימים לעבודה משרדית ארוכה. מלבד החסרונות שצוינו במדריך, מדוע הפאנל TN נחות מול הפאנלים האחרים כשמדובר בעבודה משרדית(למשל: יישומי אופיס השונים).

• 10 תגובות
    • 2.9k צפיות
  13. האם יש חיה כזאת מסך 19" לא רחב עם פאנל ips ???????????? האם מישהו יכול להמליץ לי על אחד שלא עובר את ה- 2000 ש"ח ???

• 10 תגובות
    • 942 צפיות
  14. Started by Matanki,

היי חברים, יש ברשותי נייד גיימינג מדגם Lenovo Legion Y-520. הבנתי שהצג שלו הוא 60HZ מחיפוש באינטרנט. יש לי כמה שאלות, אני מעוניין לחבר את המחשב למסך טלוויזיה של Samsung זה המפרט של מסך הטלוויזיה: Specification 32-inch Wide HD LCD TV 1366 x 768 WXGA Monitor 500cd/m2 35,000:1 5ms Response Time VGA, USB, Progressive, Cable and HDMI אני רוצה לחבר אליו את הנייד שלי לצורך עבודה בAutoCad וגיימינג. למשל משחקים כמו פורטנייט, באטל פילד וכו׳ במשחקים אני מקבל 140FPS אבל הבנתי שאני לא באמת מרגיש את זה כי המסך של הנייד שלי נותן רק 60HZ. רציתי לדעת אם אחבר את הנייד שלי למסך הטלוויזיה אני אבחין בשינ…

15. היי, מסך ה CRT שלי החל לגסוס ותוך כדי גם הורס לי את העיניים. אני מחפש המלצה למסך. עדיף עד 2000 שקל, אבל אם ממש איכותי אז אפשר להתפשר בתחום הזה. השימוש שלי בו יהיה ברוב רובו צפיה בסרטים (ולכן אני מעוניין גם במסך רחב). אני לא משחק בכלל במשחקים כך שזמן תגובה (נראה לי) פחות חשוב. בנוסף אני קורא הרבה וגם מתכנת ואני מחפש מסך שרואים בו כמה שיותר חד על מנת לשמור על העיניים. המחשב שלי הוא ישן למדי ויש לו כרטיס מסך radeon 9550 עם יציאת VGA בלבד. מסכים שראיתי עד עתה (מסכים די סטנדרטיים אני מניח- samsung 931,943 וכו) לא מצאו חן בעיני בלשון המעטה. הצבעים בהם היו הרבה יותר מדי בהירים ובוהקים, לא הייתה חדות בקריאת טקסטים (כמו שיש למשל בניידים החדשים) ובכל הסרטים שראיתי הצבע השחור נראה ב…

• 10 תגובות
    • 1.2k צפיות
  16. Started by Alexkmr,

הרמתי את המסך הכי גבוהה שאפשר. שאני מנסה לסובב אאפשר כי אין מקום - לא גבוהה מספיק

• 10 תגובות
    • 1.1k צפיות
  17. הסיבה שאני שואל זה בגלל התלבטות בין 20"IPS ל22" TN כי המחשב נטו למשחקים וההבדל באינצ"ים משמעותי. הקטע שיש לי מסך TN בבית של מאג והמסך מציג תמונה קצת פחות טובה ממסך 19" CRT של מאג שיש לי גם. לא ייצא לי לבדוק את מסכי הISP ואני מאוד רוצה לדעת מה יתן תצונה טובה יותר CRT איכותי או IPS לצורך העניין נגיד DELL.?? מה שיעזור לי להחליט.... מה אומרים??

• 10 תגובות
    • 1.1k צפיות
  18. כשאני מחבר אותו באופן דיגיטלי אני לא מצליח לראות כלום,ומקבל את ההודעה על המסך-NO SIGNAL . בחיבור אנלוגי הכל בסדר וניתן לראות בסדר גמור.כרטיס המסך שליה+GAINWARD G-FORCE 4 MX 440 AGP8X מה הסיבה שלא ניתן לראות בחיבור הדיגיטלי,האם צריך לשנות הגדרות כלשהן בכרטיס המסך , או משהו כזה ? תודה.

• 10 תגובות
    • 1.1k צפיות
  19. דפדפתי בזאפ במסכי דל,ויצא לי להתקל במסך E248WFP. איזו הפתעה אחרי בירורים,אין ביקורות כרגע על המוצר כי כנראה הוא מספר ימים בשוק,מה שאפשר להגיד הוא שהפאנל TN. בהשואה ל2407,למרות החסרון של הפאנל היותר "נחות",הוא מפצה על כך במחיר שלו-2225 ש"ח להיום. אני שוקל לקנות אותו,מחיר משתלם מאוד וגם נראה לי פצצות לסרטים. מחכה לביקורות על זויוות צפיה

• 10 תגובות
    • 1.3k צפיות
  20. אורח שלום
    Started by אורח שלום,

שלום, איזה מבין שני המסכים שבכותרת עדיף לקנות? השימוש הוא גיימינג וצפייה. חשבתי לקנות את ה-PG279Q, אבל הבנתי שהיו עם המסך הזה הרבה בעיות תצוגה שאני לא יודע אם הם תוקנו או לא, אם מישהו כאן יודע משהו חדש לגבי זה אני אשמח לשמוע, אחרי הכל זה יהיה מבאס להשקיע 4500 שקל ולקבל מוצר לא איכותי. תודה.

21. תקציב עד 1800 שקלים 22 אינץ'. למשחקים וסרטים בעיקר יותר סרטים וכמובן עבודה רגילה אבל לא שעות על גבי שעות של עבודה נורמלית תודה מראש כל המלצה תתקבל בברכה.

• 10 תגובות
    • 807 צפיות
  22. היי, יום ראשון אני הולכת לקנות מסך LCD חדש, ואני כבר בערך חודש מנסה לקרוא חומר על הנושא אבל לא מצליחה להבדיל בין הסוגים, פאנלים, חיבורים ורזולוציות. אני מחפשת מסך בין 20 ל-24 אינץ'. למטרת סרטים וסדרות לרוב, מידי פעם גם משחקים. נקודה חשובה מאוד - אני רוצה לשלב שידורי טלוויזיה עם המסך החדש, ולכן אני חושבת על לקנות כרטיס טלוויזיה (בחדרי יש חיבור כבלים רגיל - לא YES ולא HOT). - בחנות אמרו לי שהאיכות תהיה נוראה ושעדיף לי כבר לקנות טלויזיה בגודל הזה שתתחבר למחשב. כרטיס מסך מסוג - EXCALIBUR RADEON 9550SE 256MB אשר למיטב ידיעתי תומך ברזולוציה 1360X768 (לא בטוחה בכלל, אם לא נכון, אנא תאירו את עיני). התקציב שלי למסך נע בין 1000-1250 ש"ח (אם צצה לכם אפשרות מטורפת אשר חורגת מעט…

• 10 תגובות
    • 1.1k צפיות
  23. Started by darking,

שלום לכם =) החלטתי בסוף לקנות את המסך של סמסונג 2243BW. אם דעתכם היא שעשיתי בחירה נכונה לתקציב שלי (כ-1200 או 1300 שקל בערך), אז בבקשה תמליצו לי על חנות טובה שכדאי לקנות בה. חנות שאפשר לסמוך עליה שתביא לי מסך חדש (ולא אחד שהחזירו לה) ושיש לה אחריות טובה ושירות טוב. אל תשכחו שגם המחיר חשוב! תודה רבה מראש

• 10 תגובות
    • 1.2k צפיות
  24. Started by shlomolol,

שלום, לאחר התלבטויות רבות קניתי את הסמסונג המדובר. התרשמות ראשונית: קודם כל הדברים נכתבים עם הסתייגות זהירה כי מדובר בשימוש של מס' ימים. המסך הקודם שלי היה CRT 17 אינצ', וזה שינוי משמעותי. כך שצריך לקחת בחשבון תקופת הסתגלות מסוימת. כמו כן אני לא מומחה למסכים, אני יוזר פשוט שכותב מה שהוא מרגיש. ככה...ראשית, בהשוואה ל CRT: המסך קודם כל ענק... אבל זה לא חכמה. ב CRT התחושה היתה יותר חלקה ושלמה, כאילו הפיקסלים יותר השתלבו זה בזה, כמו כן זויות הצפיה היו מושלמות. הצבעים יותר אמיתיים, במיוחד צבעים בהירים: תכלת בהיר, סגול בהיר... וכו'. אין מה לעשות - מבחינת צפיה נטו CRT עדיין נותן יותר לדעתי. ולמסך עצמו: בT220P התמונה חדה מאוד, זויות הצפיה יותר טובות מהנייד הישן שלי אבל עדיין מוג…

• 10 תגובות
    • 1.3k צפיות
  25. Started by Andromeda,

שלום לכולם, רציתי לשאול היכן אני יכול לקנות מסכי מחשב של iiyama בארץ? אני בונה כרגע מחשב ושמעתי המלצות על המסכים שלהם, שלא לדברים על המחירים ההזויים.

• 10 תגובות
    • 2.2k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.