מסכי מחשב
מסכי מחשב מומלצים, סקירת מושגים, המלצות רכישה - כל השאלות והתשובות
15,876 דיונים בפורום זה
-
בס"ד שלום לכל חברי הפורום קבלתי מחשב חדש במתנה עם כרטיס 8800 gtx ואני לא מצליח לסדר את הצבעים שהכל ייראה יפה, המסך שלי הוא lg l204wt, אני לא יודע איך לומר לכם את פרטי שאר המערכת, אם יש איזה שהוא תוכנה שתנפיק קובץ טקסט עם כל הנתונים של המחשב, אשמח לעשות זאת ולהציג בפניכם את הנתונים. הבעיה שלי היא לא בדרייברים אלא בכיוונים של האור והניגודויות והצבע אני פשוט לא מצליח לסדר את זה שיהיה נעים לעין, מה גם שכל הגופנים כאילו זוהרים הם לא שחורים במאת האחוזים, אולי זה החיסרון של המסך, אם מישהוא יכול לייעץ לי מה לעשות אשמח מאד. תודה ענקית מראש royall
-
- 10 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
התקציב הוא עד 1600 (אם יש בפחות אז יותר טוב) צריך מסך שיתאים לרזולוציות הגבוהות של הכרטיס מסך 8800GTS 320MB
-
- 10 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
אני עדיין לא יודע מה להחליט חשבתי שבחרתי מסך טוב לקנות (ASUS - MW221U) אבל חצי מהאנשים פה אומרים "לא" והחצי השני אומרים "כן" אני עדיין מעוניין במסך גדול, עדיפות למסך 20 אינטש ומעלה ברור לי שמומלץ בחום המסך המדובר פה בפורום של DELL 2007WFP בכל אופן כל העסק גורם לי לרצות מסך 22 אינטש CRT במקום LCD !!! ??? אני עדיין אובד עצות כמעט ואין בארץ חנויות עם תצוגה טובה של מסכים גדולים מעל 19 אינטש שזה ממש עצוב!!! אני מחפש מסך טוב למשחקים לגרפיקה ולסרטים (אז רצוי שיהיה WS) כבר אמרתי שיהיה גדול מ 20 אינטש תומך HDCP מומלץ בחום כי גם הכרטיס מסך החדש שלי תומך HDCP אין לי בעיה של זוויות צפייה, ז"א שלא מזיז לי אם אני אסתכל מהצד ואראה צבעים מוזרים כי אני לא מתכוון לעשות את זה בכ…
-
- 10 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
שלום, אני מאוד מאוכזב מהמסך הנ"ל ( 931c של סמסונג ) אומנם יש בו מעט מריחות ולא מורגשות כלל במשחקים אבל הצבעים מאוד מעצבנים ומציקים לעין שלי. ובנוסף יש לו דיליי בין בהיר לכהה... החלטתי שאני מעביר את המסך למחשב השני שיש לי ולמחשב החדש שאני אקנה אני אביא מסך חדש בתקציב של עד 2300 ש"ח. על איזה מסך תמליצו לי ? רצוי שהמסך יהיה מאוד איכותי ויציג צבעים טובים המסך ישמש בעיקר למשחקים ולסרטים. ( לא רוצה להתקל במריחות או דברים מסוג אחר ). לא משנה אם המסך רחב או לא ... העיקר שיעמוד בתנאים שלי. אני יודה לכם מאוד. תודה ויום נעים.
-
- 10 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שנייהם WIDE ? כי אני עובד על 1600 וזה 4:3 ... אני מפספס משהו ?
-
- 10 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
יש פס כזה שמתחיל למעלה כסנטימטר אחד מהקצה ומצד שמאל.. עד אמצע המסך הוא נעלם לאט לאט.. מזה? עוד דבר.. הוא מופיע רק אחרי פעילות ממושכת של המסך.. כשרק מפעילים את המסך אין את הפס.. מזה? תודה
-
- 10 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
^^ כותרת. המסכים: http://a.zap.co.il/compare.asp?sog=C-Monitor&models=490583,424619,501592,577957 השימוש שלי בעיקר משחקים, אינטרנט, ICQ, וגראפיקה חובבנית. איזה הכי מומלץ מבינהם והאם יש גם חנות מומלצת לקנות? תודה מראש לעוזרים!
-
- 10 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
היי! השימושים העיקריים שלי יהיו בעיקר עבודות Office ואינטרנט, משחקים מידי פעם ומעט סרטים.. (אני רואה סרטים יותר ב-DVD בסלון) 1) מאיזה חנות כדאי לקנות את המסך הנ"ל? מישהו מכיר חנויות מאזור נתניה אולי? בעיקרון יש לי אפשרות בתשלומים אבל חשבתי גם על מזומן בתשלום אחד.. ויש הרבה חנויות ב-ZAP ולו דווקא הכי זולה היא הכי אמינה.. איזה חנות אמינה מ-ZAP כדאי לבחור? 2) מה המדיניות של חברת Dell לגבי פיקסלים מתים? מה ה-Rev הכי חדש של המסך הנ"ל? (הבנתי שהפאנל הזה מסומן כ-RT803 בתצוגת ה-setup של המסך, זה נכון?) 3) איזה עוד בדיקות מומלץ לעשות במעמד הקניה? (אני לא מומחה למסכים אך הבנתי שיש עוד מושגים כמו Bleeding וכאלה..?) 4) בכמה אתם חושבים שכדאי למכור את המסך הישן שלי? …
-
- 10 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
אני אשמח אם תמליצו לי על מסך 19 אינץ', שהתצוגה הטבעית שלו היא 1024X768, מסך שיתאים לעבודה עם טקסט ומשחקים. שיהיה אמין: כמה שפחות פיקסלים מתים, שיראו אותו טוב גם באמצע וגם בצדדים(לא חייב 180 מעלות...), צבעים אמתיים ובקיצור מסך שממולץ לקנות. תודה רבה!
-
- 10 תגובות
- 977 צפיות
-
-
לאחר הרבה התלבטויות ולאחר שהחלטתי להעלות את התקציב ל 1600 שקל אחרי שהצלחתי לגרד עוד כסף (אחרי הכל אני חייל) החלטתי ללכת על 22" אני מתלבט בין המסכים הבאים: CHIMEI 221D MAG BP2219FW MAG AI2237W BENQ FP222W Viewsonic VX2235WM עיקר העבודה היא אינטרנט, סרטים, ומוזיקה 1. אבקש המלצה למסך מומלץ מבין הרשימה. 2. האם כ. המסך geforce 7300LE יוכל להגיע לרזולוציה הטבעית של המסך בלי בעיות? המסך יחובר עם כבל DVI תודה,
-
- 10 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום במדריך לרכישת מסך LCD צויין ע"י ארז שימוש ממושך בגופני קליר טייפ מוביל לכך ש" החדות של הטקסט פוחתת עם שימוש במנגנון זה." האם למעשה שימוש בגופנים פוגם במסך וגורם למסך להיות בסופו של פחות חד??
-
- 10 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
מה אתם אומרים עליו למשחקים וקצת אינטרנט??? אשמח לתשובות, דניאל.
-
- 10 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
המסך הזה לא דומה לשום מסך TN אחר שראיתי עד כה . ועוד קטנה : גם לא ל SAMSUNG 971P שכן ראיתי באופיס דיפו . למעט הרגל המסיבית המסך פשוט מדהים !!! אני מניח שהרגל באה על חשבון יכולות כיוונון המסך המעולה ( למעלה/למטה/צדדים/פיבוט ) ושוב תודה .
-
- 10 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
תקציב אני מניח כ-1800 גג מיועד בעיקר למשחקים(גיימר כבד). לסרטים,וקצת דפדפן וכאלה.. 70% משחקים 25%סרטים 5%office.. תדה מראש
-
- 10 תגובות
- 861 צפיות
-
-
היי , מחפש מסך דק (מינימום 19" ) לעריכת וידאו. (לא גיימינג). מתלבט בין הדגמים הבאים : ViewSonic LCD 19 VP930 או Dell 20 LCD 2007WFP UltraSharp Flat Panel או Samsung 19 LCD SyncMaster 971P חשוב לי שלא תהייה גרעיניות בתנועה ושהמסך לא " יזרח ויסנוור בבוהק" וכמובן שיהיו לו צבעים "חיים וטבעיים". אשמח להמלצה טובה וידידותית (לארנק ולמשתמש)... לתקציב של עד 2400 . תודה (הירוק בפורום)
-
- 10 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אהלן חברים, אני מעוניינת לרכוש מסך מחשב LCD בגודל 20"-22" ואשמח לשמוע המלצות. השימושים הם בעיקר לגרפיקה (פוטושופ, פלאש וכו'), אינטרנט, וורד וצפייה בסרטים. כמו כן, האם מסך כזה יכול לשמש גם כמסך TV? תודה ושבת שלום!
-
- 10 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום המסך מיועד למשחקים כבדים ולסרטים , כמו כן רציתי לדעת אם יש מסך 24 עם פאנל IPS תודה
-
- 10 תגובות
- 1k צפיות
-
-
עריכה: אני צריך את המסך בשביל משחקי מחשב ובעיקר בשביל תכנות ועבודה מול VISUAL STUDIO. בעצם גם לשניהם ביחד כי אני מתכנת משחק מחשב. ראיתי במאמרים שלכם שיש ביקורות על מסכים שנראו לי קצת ישנים? אולי בגלל שלא ראיתי שום דבר שמדובר על חיבור הDVI יש לי מסך LCD 17" עם חיבור אנלוגי, אני מחבר אותו למתג כזה (SWITCH) שמחליף בין שני מחשבים. הבעיה היא שיש לי כל מיני עיוותים קטנים במסך, ואני חושש שזה בגלל המתג. חשבתי שאם יהיה לי מסך עם חיבור DVI דיגיטלי לא יהיו לי העיוותים האלה גם אם אני אחבר אותו לSWITCH עם חיבור DVI. אז אני רוצה לדעת מה אני צריך לדעת בנוגע לחיבור הDVI כשאני קונה מסך? יכול להיות חיבור DVI שהוא לא דיגיטלי? והאם יש לכם המלצות על מסכים טובים?
-
- 10 תגובות
- 1k צפיות
-
-
לאפיס דיפו אין, גם לליאור ולשקם אלקטריק אין. נקסטופ מתעלמים מהטלפונים שלי. מה עושים? איפה אני יכול להשיג אותו ? או את הסמסונג עד 1700 ש"ח (ללא חריגה של שקל) ?
-
- 10 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
התקציב באיזור 1500-1600 פלוס-מינוס (אפשר קצת יותר אם ההבדל באיכות משמעותי, אבל אני מעדיפה לא להתפרע יותר מדיי :) השימושים הם בגדול כמעט הכל: הרבה אינטרנט, הרבה וורד-אקסל, הרבה משחקים (אבל לא שוטרים מטורפים בד"כ, אם זה משנה), סרטים, קצת גרפיקה. בקיצור אני מחפשת מסך שימשיך איתי כמה וכמה שנים טובות קדימה וישרת אותי מכל האספקטים האלו. לא ממש החלטתי לגבי רגיל או רחב, מבחינתי זה לא הכי משמעותי - פה אני נותנת עדיפות עליונה לאיכות קודם כל, בכל זאת אני נתונה לתקציב מוגבל. קראתי קצת במדריכים ובפורומים אבל עדיין מרגישה דיי בורה - פאנלים שמאנלים חיבורים ניגודיות רזולוציה...בקיצור הבמה שלכם. (תודה מראש!)
-
- 10 תגובות
- 953 צפיות
-
-
הסיבה שאני שואל זה בגלל התלבטות בין 20"IPS ל22" TN כי המחשב נטו למשחקים וההבדל באינצ"ים משמעותי. הקטע שיש לי מסך TN בבית של מאג והמסך מציג תמונה קצת פחות טובה ממסך 19" CRT של מאג שיש לי גם. לא ייצא לי לבדוק את מסכי הISP ואני מאוד רוצה לדעת מה יתן תצונה טובה יותר CRT איכותי או IPS לצורך העניין נגיד DELL.?? מה שיעזור לי להחליט.... מה אומרים??
-
- 10 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אוקי התמונה צולמה מפלאפון אז אל תצפו לראות טוב,אבל רואים את הבעיה . חצי סנטימטר מעל הסמן של העכבר אתם תראו פס כאילו דהוי יותר משאר השולחן עבודה. קודם כל חשוב לי לדעת מה זה יותר מאיך לטפל בזה כי זה מוזר מדי ... [attachment deleted by admin]
-
- 10 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום , אתמול קניתי כבל DVI וחיברתי את הכרטיס מסך לLCD שלי יש לי כרטיס מסך ATI X1950pro 512MB חיברתי את המסך ועם התוכנה ATI try tools הגדרתי את המסך בLCD הבעיה היא שאני לא מצליח לשנות את הrefrash rate מעל ל60 ואז יש קווים כאלה שקופצים...אולי זאת בעיה בתוכנה כי דרך הוינדוס אני מצליח אבל אפשר לראות רק במסך רק עם זה על האפשרות הזאת שבמסך השני לא רואים כלום חוץ ממה שאני מעביר לשם.. אני רוצה שבשני המסכים יראו אותו דבר ולא 2 מסכים שבאחד רואים את ההתחלה וכל זה ובשני רק חלונות שאני מעביר לשם... תודה מראה על העזרה
-
- 10 תגובות
- 905 צפיות
-
-
שלום לכולם =] ברצוני לקנות מסך חדש ( עדיפות 22 אינץ') ואני לא הכי מבין בכל העניין של המסכים ואשמח אם תעזרו לי הנה כמה מסכים שמצאתי בכמה חנויות: http://tms.co.il/product_info.php?cPath=45_168_460&products_id=4165 http://tms.co.il/product_info.php?cPath=45_168_170&products_id=4746 http://www.skypc.co.il/pl_product~L226WTQ~9~0.htm http://www.skypc.co.il/pl_product~226BW~9~0.htm http://www.skypc.co.il/pl_product~OP-RC03-1396~9~0.htm איזה מהם הוא ההכי שווה? ואם יש לכם משהו יותר טוב אשמח לראות תודה מראש דוד.
-
- 10 תגובות
- 928 צפיות
-
-
אחרי שקראתי כמעט כל נושא רלוונטי מה-10 עמודים האחרונים בפורום הזה, החלטתי שאני רוצה לקנות את ה Dell 20" S-IPS אבל עדיין לא החלטתי אם לקנות את הדגם הרחב או הרגיל. השימושים שלי הם : 70% אינטרנט מסמכים וכד' 20% סרטים (שחלק גדול מהם סדרות ביחס 4:3 כדוגמת סאות פארק) 10% משחקים ולמרות זאת, אני חושב שהייתי מוכן להתפשר קצת על הנוחות בגלישה באתרים, בשביל לשפר משמעותית את החוויה של הסרטים והמשחקים. בגלל זה הנטיה שלי כרגע היא דווקא לקנות את הדגם הרחב. התחושה הכללית שלי היא שלקנות את הדגם הרגיל עשוי לאכזב אותי בעתיד. למרות שאף אחד לא מגדת עתידות, נראה כאילו המגמה היא לכיוון המסכים הרחבים. אני גם רוצה להגיד תודה רבה ל QttP על התמונות שהוא פרסם לפני שבועיים. http://hwzone.co.il/communi…
-
- 10 תגובות
- 1k צפיות
-