ייעוץ לפני רכישת מחשב
מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ
85,350 דיונים בפורום זה
-
אני מעוניין ליצור מדף קטן לנייד לפינת עבודה בבית איפה שאני בכל מקרה מחבר אליו מסך ומקלדת. חשבתי במקום ליצור מדף שבולט מהקיר פשוט לעשות מדף בזווית כך שהמחשב יונח בפנים ויבלוט מהקיר רק 5-7ס"מ. הדאגה שלי היא האם יש רכיבים שעלולים לההרס כתוצאה מכך (HDD) והאם זה בכלל תקין.
-
- 8 תגובות
- 1k צפיות
-
-
סתם משהו שניסיתי, להרכיב מפרט שנחשב בעקרון למחשב הטוב בעולם.. האם באמת מחיר של מחשב כזה הוא בסביבות ה-33 אלף ש"ח? יש סוגים של מחשבים שנחשבים חזקים יותר? מה לדעתכם צרכים של מחשב כזה? כמובן שאפשר לחסוך עוד קצת עם גרסה זולה יותר לכרטיס המסך לדוגמה אבל סתם הלכתי על העקרון הזה.. מפרט כזה יחזיק עשור אתם חושבים? גם SLI יש כאן.. מפרט זה הורכב ב - www.startpc.co.il - סטארט מחשבים אודים | חיפה | תל-אביב | אשדוד מעבד: 8421 ₪ - * חדש * - AMD Ryzen 32C 2990WX Max Boost 4.2Ghz Threadripper קירור מים למעבד: 837 ₪ - CORSAIR H150I PRO RGB 360MM לוח אם: 2227 ₪ - X399 Threadripper AORUS EXTREME זכרון: 4630 ₪ - * מבצע * - 64G …
-
- 3 תגובות
- 1.6k צפיות
- 1 follower
-
-
בניתי מפרט מחשב למנהלת חשבונות התקציב שלה הינו 2300 ש"ח ועדיף כמה שיותר פחות.. הצרכים שלה הינם:אינטרנט,אופיס,מוזיקה,סרטים. היא מתכוונת להשתמש במחשב עד שהוא יישרף.פשוט ככה. המחשב אמור לכלול כרטיס טלויזיה ומקלדת. בניתי את המפרט הזה <המפרט למטה> צריך את חוות דעתכם בעניין. ניסיתי לחפש מעבדי סמפרון אבל אני רואה שברוב החנויות לא מוכרים אותו.לבסוף הלכתי על האטלון בהתחשב בעובדה שהבחורה רוצה מחשב לנצח. אם יש הצעות אחרות אני אשמח לשמוע. חשוב לה שהמחשב יהיה אמין,כלומר שהרכיבים יהיו אמינים. וכן שהלוח אם המובנה יהיה עם יציאת DVI .<יש לה מסך עם יציאת DVI>. חשבתי ללכת על לוח אם של אלברטון שעולה פחות אבל אין לי מושג כמה שנים הוא ישרוד.. אני מאמין שבחרתי מארז +ספק טובים.חשבתי…
-
- 5 תגובות
- 785 צפיות
-
-
שימו לב זה חלק מהמסך שלי ותראו את הפס שהחץ מסמן..! נראה כאילו אלו כמה פיקסלים שרופים אך אלה לא כי אם אני מעמיד עליהם סתם לדוגמה את סמן העכבר אז הכל בסדר והפס בכללל לא נראה ואם הם היו שרופים אז היינו רואים גם פס על הסמן..! גם את האפשרות שהתמונה פגומה יש לשלול כיוון שהיא לא בוודאות וזה קורה לי בעוד תמונות טובות ולא רק בזו..! כמו כן תמיד זה באותו מקום..! האם זה סמפתום של הפגם של NVIDIA אם לא מה זהיכול להיות?? תודה רן
-
- 3 תגובות
- 696 צפיות
-
-
אהלן, אני נמצא כרגע בשנה ב' ללימודי הנדסה ורוצה לקנות מחשב חדש. המחשב הנייח שלי שעד עכשיו השתמשתי בו די עשה את שלו ואני רוצה להחליף. בחיים לא עבדתי עם נייד ואני מסתדר מצויין עם מחשב נייח, האם כדאי לי להמשיך עם הנייח בתקופה של היום? אני רואה אצלי שכל הסטודנטים משתמשים עם ניידים, אבל אני חושב שלעבודות בבית וכדומה יותר נוח בהרבה להשתמש בנייח. מה אתם חושבים? ואם אפשר על הדרך לקבל מפרט של מחשב נייח עד 3 אלף ש"ח כולל ווינדוס ( ללא מסך) של מחשב נייח לעבודה משרדית?
-
- 13 תגובות
- 3.2k צפיות
-
-
אני קניתי זיכרון 512 והרכיבו לי בחנות כעבור יומיים שלושה המחשב מת האם זה בגלל הזיכרון או שהמחשב היה דפוק מקודם?
-
- 10 תגובות
- 1k צפיות
-
-
מתכנן מחשב שולחן סביב מעבד ryzen 5800x. לא מתכנן המהרה. מהמידע הטכני, המעבד מוגבל למהירות תדרים של 3200 במצב סטוק. מקבל מידע סותר לשאלה שבכותרת. ה 3200 בא עם cl16 וה 3600 עם 18.
-
- 2 תגובות
- 731 צפיות
-
-
המחשב חדש . 3:30 שעות בהירות נמוכה גלישה בלבד איזה 10 כרטיסיות של אקספלורר , בלי תוכנות 3:50 שעות ב10 אחוז.. הדיסק קשיח הוא 7200 סל"ד תודה.
-
- 2 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
אולי אנסח את השאלה קצת אחרת: רמת הכניסה היום של זכרון בנייד היא 2GB, לאיזה מע' הפעלה, יישומים ושמושים אחרים רמת זכרון זו מספיקה כיום? כנ"ל, לאיזה יישומים, מע' הפעלה ושמושים אחרים נדרש זכרון של 4GB בנייד?
-
- 1 תגובה
- 615 צפיות
-
-
שלום, אני מעוניין לרכוש מגבר ק"ב עם חיבור HDMI על מנת לחברו למחשב לנובו G550. הבנתי מהמוכר שכדאי לי לברר שהחיבור הזה בנייד תומך גם סאונד בנוסף לתמונה. לפי המוכר, חיבור HDMI נועד בעיקר לתמונה ולא לסאונד. נא עזרתכם, תודה, אופיר
-
- 0 תגובות
- 619 צפיות
-
-
שלום לכולם, אני עומד בפני רכישת Macbook air 13" " 2015, בדגם הסטנדרטי ש-Apple מוציאים חיי הסוללה של המחשב הינם 12 שעות. ברצוני לשדרג את המחשב למעבד intel i7 ולזיכרון 8gb וכן 256gb דיסק קשיח האם שדרוג רכיבי החומרה יקצרו את חיי הסוללה?
-
- 3 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
אני מתכנן להתחיל ללמוד מדעי המחשב בקרוב והשאלה היא האם אני חייב לקנות מחשב נייד ולקחת אותו לאוניברסיטה או שיספיק לי מחשב נייח בבית כמו המק מיני m1?
-
- 0 תגובות
- 346 צפיות
-
-
אהלן כפי שציינתי בדיונים קודמים-רכשתי מחשב מארה"ב, והוא אמור להגיע אליי החודש (asus eee 1005ha) מבירורים שעשיתי, ניתן (טכנית) להטעין אותו בארץ עם מתאם שקע אמריקאי לישראלי, כמו זה בתמונה הבאה: http://www.fre.co.il/upload/3a9afc.jpg השאלה היא האם זה ישנה משהו מבחינת זמן הטעינה או איכות הטעינה, ובמידה וזה קריטי ועלול להסב נזק כלשהו (או שזה סתם גרוע יותר), מהו הפתרון המומלץ? תודה מראש
-
- 18 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
מפרט מתוכנן - I7-7700K SSD M.2-EVO 960 GTX 1080 משחקים כבדים, שימוש שותף.
-
- 2 תגובות
- 1.4k צפיות
- 1 follower
-
-
אוקי אז ככה, לפני בערך 4 שנים קניתי מחשב יחסית חזק לאותו הזמן: כ. מסך: ASUS - GeForce GTS450 לוח אם: Gigabyte - EP43-UD3L מעבד: Intel Core 2 Quad Q8400 @ 2.66GhZ זכרון: 4GB ספק כוח: Corsair 550W - CMPSU-550VX עכשיו כעבור 4 שנים אני רוצה לשדרג אותו ולקנות כרטיס מסך חדש (GTX760) ועוד 4GB של ראם. GTX760 - http://www.tms.co.il/product/12806 חברים גיימרים אמרו לי שאולי יהיה לי צוואר בקבוק בגלל המעבד הישן, מה אתם חושבים על זה? אם לא יהיה לי אז אולי כדאי לי להוסיף עוד כמה מאות שקלים ולקנות כרטיס חזק יותר ומשתלם יותר? תודה לעונים
-
- 3 תגובות
- 660 צפיות
-
-
עומד להגיע אולי בימים הקרובים מחשב נייד חדש של אסוס מדגם n551jk. למחשב נתונים טובים מאוד אך אני חושש שכרטיס המסך יהווה צוואר בקבוק משמעותי. המחשב מגיע עם מעבד i7 q4710, וכרטיס מסך 850gtx 2gb ddr3. תהיתי אם בעוד שלוש שנים כאשר תיגמר האחריות והכרטיס כבר לא יוכל להריץ את mass effect 4 במדיום, יהיה ניתן לשדרג את הכרטיס? אם כן, אנא פרטו (כיצד? האם בכרטיס ספציפי או בכל כרטיס?) אם לא, באסה. תודה מראש
-
- 11 תגובות
- 2.7k צפיות
-
-
Intel Pentium IV 3.06GHz HT 512K 533MHz Socket 478 CPU BOX Thermaltake Xaser III KINGSTON 512MB RDRAM 1066Mhz Hercules 3D Prophet 9700 PRO 128MB Video Card CREATIVE AUDIGY 2 PLATINUM +לוח אם לא ידוע-כנראה משהו של gigabyte ו-+ מערכת קירור של מים,לא ידוע איזה ... אבל הוא לא מרכיב הוא קונה אותה מוכנה כבר!
-
- 5 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
חדש בתחום הניידים , התחדשתי בנטבוק ASUS 1201N , נראה לי הגיוני שניתן לחברו למחשב הביתי בצורת SLAVE ולהעביר תוכן ממחשב למחשב . האם ניתן לביצוע וכיצד ? תודה
-
- 2 תגובות
- 657 צפיות
-
-
אני רוצה לחבר מחשב מיני נייד למסך LCD על מנת להציג על המסך פרסומים שונים. המחשב צריך להישאר דולק כל הזמן, 24 שעות ביממה, 7 ימים בשבוע. האם יכול להיווצר איזשהי בעיה? האם המחשב מותאם לעבודה של מס' שעות כל כך רב? תודה רבה!
-
- 0 תגובות
- 701 צפיות
-
-
במפרט הבא מתוכנן OC לסביבות ה- 3.6 פלוס מינוס (לפי מה שראיתי שאפשר להגיע ולהשאר יציב) מעבד: INTEL CORE 2 DUO S775 1.8GHz(E4300) 800MHz/FSB 2MB - BOX ¤681 לוח אם: GIGABYTE GA-965P-DS3 REV3.3 ¤625 כרטיס מסך: LEADTEK PCI-EX WINFAST GeForce PX8800GTS TDH 640MB GDDR3 320 BIT TV/O DVI - DX10 - RETAIL דיסק קשיח: WD 250GB 16MB SATA2 7200 RPM - WD2500KS ¤381 זיכרון: TWINMOS 2048MB (1024X2) DDR2 800MHz CL5 ¤691 כונני דיסקטים: SONY 3.5 FLOPPY DISK DRIVE- BLACK ¤43 מארז: NZXT DUET w/o PSU ¤384 ספק כוח: ENERMAX LIBERTY 400W - ELT400AWT ¤422 קרור למעבד: SUNBEAM TUNIQ TOWER 120mm ¤254 מחיר סופי (כולל הרכבה): ¤5500 פלוס מינוס המפרט הורכב ב - www.IQPC.co.il
-
- 10 תגובות
- 716 צפיות
-
-
שלומלום לכולם! אחותי קנתה לי מחשב נייד בארה"ב, היא גרה שם. עכשיו, ההורים שלי נוסעים לבקר אותה עוד מעט, והרעיון הוא שהם יביאו לי משם את המחשב. האם יכולים לעשות להם בעיות במכס בחזרה לארץ? יש למישהו איזה טיפ? כי הבנתי שהרבה אנשים עושים דברים כאלה. אגב, למי שרוצה לראות איזה מפרט: 530 דולר!!! פשוט מציאה! HP PAVILION 6406 http://www.bestbuy.com/site/olspage.jsp?skuId=8431734&type=product&productCategoryId=pcmcat103700050028&id=1182557418610
-
- 8 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
פשוט הגשתי את המחשב הנייד שלי לתיקון (LG סדרה LE50) בטענה שהמחשב לא מזהה את הכונן הקשיח לפעמים. והם טוענים שהאחריות לא מכסה את התיקון מכיוון שהתקלה נובעת מקצר שעושה יציאת האוזניות הרופפת, ויציאת האוזניות הרופפת הינה שבר. לי זה לא נשמע כל כך הגיוני, אך מצד שני אני איני ממוחה בתחום. אשמח לשמוע את דעתכם בנושא. (יש לציין שיציאת האוזניות רופפת אך עדיין עובדת)
-
- 1 תגובה
- 650 צפיות
-
-
ברשת פזורים אינספור מאמרים על ירידת מחירי ה C2D אך אין התייחסות למחירי הניידים מישהו יודע מה קורה עם זה ?
-
- 14 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
לפני חודש בערך התעניינתי לגבי קניית לפטופ חדש והמליצו לי לחכות לירידות המחירים של ספטמבר. האם ירידות המחירים כבר כאן או לחכות עוד קצת?
-
- 3 תגובות
- 948 צפיות
-
-
השאלה בכותרת ממצה...
-
- 2 תגובות
- 756 צפיות
-