עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. http://www.p1000.co.il/Sales/SaleDetails.aspx?AuId=7734162 מעבד סוג המעבד: Intel Dual Core מהירות המעבד: 2.6GHz דגם מעבד: E5300 זכרון מטמון cache: 2MB מהירות FSB: 800Mhz אחריות למעבד: כל החיים לוח אם דגם: Intel® Cornerfield סוג ציפסט: INTEL G41CN מהירות FSB: 1333Mhz כרטיס קול משולב: High Definition Audio 5.1 כרטיס רשת: intel 10/100 יציאת PCI Express X16 לכרטיס מסך: כלול יציאת PCI: 3 סה"כ יציאת S.ATA: 2 USB 2.0: 6 כרטיס מסך משולב: INTEL Graphics Media Accelerator X4500 אחריות ללוח אם: 3 שנים זכרון סוג: DDR II נפח: 2048MB מהירות: 800Mhz אחריות: 3 שנים דיסק קשיח נפח איחסון: 160GB מהירות: 7200RPM טכנולוגיה: SATA II זיכרון מ…

• 6 תגובות
    • 1.3k צפיות
  2. שלום, אני רוצה לקנות מחשב נייד טוב בכמה אלפי שקלים. אני יודע מניסיון אישי שלא משנה מה כתוב במפרט - לפעמים הדברים החשובים לא טובים. למשל: יש רעש מהמאווררים כל הזמן, איפה ששמים את הידיים מתחמם, המתחם של העכבר קופצני מדי וכדומה. האם אני יכול לבקש מחנות לנסות שעה - שעתיים מחשב נייד לפני הקנייה, כפי שלמשל בודקים מכונית לפני קנייה, או שהם נותנים לי ב"קופסה" וסלמאת? למשל במקומות שהייתי בחו"ל, מקובל שאפשר להחזיר מחשב נייד ולקבל את כל הכסף חזרה תוך 30 יום, גם אם השתמשו בו כמובן. כאן לפי הידוע לי אין כזה דבר, אך את המינימום של כמה שעות כן אפשר?

3. לשלוח להם אימיילים ולהיענות רק פעם אחת מתוך 10 (וגם אז הבטיחו שיחזרו אלי לתיאום עם שליח) ולא קרה כלום זה קורה לכולם? איך להתמודד איתם? אגב החברה המדוברת היא פוג'יטסו והמחשב נקנה בארץ. עריכה בעצם איזה 10... 10 ימים שאני מתקשר ושולח להם אימיילים ועוד כמה ימים לפני חנוכה ובאמצע... או שהם עושים הצגות ומתעלמים באמת או שיש להם רק איש אחד שעונה על טלפונים והם יותר עמוסים מהתמיכה של בזק בנפילת תשתית. המשך את האמת אני חושב שצריך בלקליסט של חברות בדביק... בזמן שאני כותב את הנושא הזה המסך שלי כל הזמן מציג בלאגאן צבעוני בגלל שהכבל התחרפן.. אי אפשר לראות סרטים כי אין סנכרון נורמלי וחלק אחד של המסך מקדים את הכל בפריים (וזה מחולק ככה ל3 חלקים כל פעם זזים) המעבדה מתעלמת.... וקיצר נדפקתי…

• 1 תגובה
    • 610 צפיות
  4. אהלן חברה, רציתי לקנות מ SAGER את הNP9850 אבל אחרי שעשיתי בדיקה מקיפה מסתבר שהכרטיס מסך "חלש". האם זה נכון להשוות אותו ל 8800 GS SLI והכי חשוב האם אני אריץ את CRYSIS על ההגדרות הכי גבוהות (ולא אני לא ז**ת גרפיקה אלא פשוט רוצה להבטיח שהמחשב יריץ את המשחקים הכי דורשים מבחינת גרפיקה ל 3 השנים הבאים בלפחות על הגדרות בינוניות שזה עד יציאת הקונסולות דור הבא ב 2012) ולכמה זמן יחזיק מעמד המחשב הנה קישור שטוען שה 280M GTX בעצם יותר איטי מגרסת הנייח ב 40%! : http://optimitza.cat/news/2009/07/07/laptop-vs-desktop-geforce-gtx-280m-vs-gtx-280-toms-hardware/ והנה קישור : http://www.tomshardware.com/reviews/geforce-gtx-280m,2353.html שטוען שהכרטיס הנל מבוסס בעצם על ה8800 רק בטכנולו…

• 12 תגובות
    • 903 צפיות
  5. ביוגה יש כניסת micro hdmi http://www.ebay.com/bhp/micro-hdmi-female

• 1 תגובה
    • 1.2k צפיות
  6. Started by frustrated,

זה המחשב שאני מחפש: intel i5 2500 8-16Gb DDR3 ram 500Gb SATA 3 100GB SSD Asus Motherboard האם אפשר למצוא משהו כזה בסביבות ה2500 או שאני חי בסרט? אם כן תנו לינק אני קונה עכשיו. אם לא, מה מיותר? מה אפשר להוריד? תודה רבה

• 5 תגובות
    • 822 צפיות
  7. Started by Daniel.S,

האם 3 המוצרים האלו שווים ביחד 2700 ש"ח? או יותר? או פחות? אם פחות אז מאיזו חנות? Intel Core 2 Duo E6400 +DFI Infinity 975X+Asetek Vapochill micro hige-end BUNDLE

• 0 תגובות
    • 580 צפיות
  8. Started by termister2000,

ההודעה ה100!!! http://www.foxpc.co.il/Product.aspx?productid=1242 תודה רבה!

• 5 תגובות
    • 606 צפיות
  9. LG E510/L.A206E/2GB [table][tr][td] מעבד סוג: Intel Core Duo מהירות המעבד:1.73 GHz זכרון מטמון cache: 2 MB סדרה: T2330 BUS SPEED 667 MHZ זכרון נפח:2048 MB מהירות:667 NHz סוג זכרון:DDR 2 אפשרות להרחבה עד:4096 MB[/td] [td] נתוני שמע כרטיס קול: 32bit High Definition , Internal MIC רמקולים: כלול יציאת אוזניות: כלול מסך גודל המסך: 15.4 אינץ קריסטלי רזולוציה: 1280x800 כרטיס מסך: Intel ®3100 256MB מסך: Fine Bright Technology כוננים כונן: צורב DVD Super Multi Dual Layer ד.קשיח נפח איחסון:160 GB ד.קשיח מהירות: 5400 RPM חיבור ד.קשיח: S.ATA[/td] [td] קורא כרטיסים קורא כרטיסי SD: כלול קורא כרטיסי MS: כלול קורא כרטיסי MS PRO: כלול …

• 2 תגובות
    • 675 צפיות
  10. Started by Kukishin,

מחשבים ניידים ‏Dell‎ - ‏Dell Inspiron 1520 IN-RD09-2008‎ ‎Model Name‎ ‎IN-RD09-2008‎ ‎ CPU‎ ‎Intel® CoreTM 2 Duo Processor T7250, 2.0GHz ,800MHz FSB, 2MB L2 Cache‎ ‎ Memory‎ ‎2048 MB 667MHz (2 x 1024MB) Upto 4GB‎ ‎ HD‎ ‎160GB 5400 rpm‎ ‎ Display‎ ‎15.4'' Wide Screen XGA (1280 X 800)‎ ‎ GPU‎ ‎Intel Integrated GMA X3100 128MB Shared ‎ ‎ Sound‎ ‎ 7.1 channel stereo sound with speakers‎ ‎ Optical Device‎ ‎DVD Multi Burner‎ ‎ Wireless‎ ‎Dell Wireless 1390 802.11b/g Mini-PCI Card ‎ ‎ Card Reader‎ ‎8-in-1 Memory Card Reader‎ ‎ Bluetooth‎ ‎Yes‎ ‎ S-Video Out‎ ‎ Yes‎ ‎ USB‎ ‎ 4XUSB 2.0‎ ‎ RJ-11‎ ‎ Yes‎ ‎ RJ-45‎ ‎ Yes‎ ‎ IR‎ ‎ No‎ ‎ FireWire‎ ‎ IEEE1394a‎ ‎ OS‎…

• 0 תגובות
    • 695 צפיות
  11. אני מעוניין ליצור מדף קטן לנייד לפינת עבודה בבית איפה שאני בכל מקרה מחבר אליו מסך ומקלדת. חשבתי במקום ליצור מדף שבולט מהקיר פשוט לעשות מדף בזווית כך שהמחשב יונח בפנים ויבלוט מהקיר רק 5-7ס"מ. הדאגה שלי היא האם יש רכיבים שעלולים לההרס כתוצאה מכך (HDD) והאם זה בכלל תקין.

• 8 תגובות
    • 1k צפיות
  12. Started by zone glide,

סתם משהו שניסיתי, להרכיב מפרט שנחשב בעקרון למחשב הטוב בעולם.. האם באמת מחיר של מחשב כזה הוא בסביבות ה-33 אלף ש"ח? יש סוגים של מחשבים שנחשבים חזקים יותר? מה לדעתכם צרכים של מחשב כזה? כמובן שאפשר לחסוך עוד קצת עם גרסה זולה יותר לכרטיס המסך לדוגמה אבל סתם הלכתי על העקרון הזה.. מפרט כזה יחזיק עשור אתם חושבים? גם SLI יש כאן.. מפרט זה הורכב ב - www.startpc.co.il - סטארט מחשבים אודים | חיפה | תל-אביב | אשדוד מעבד: 8421 ₪ - * חדש * - AMD Ryzen 32C 2990WX Max Boost 4.2Ghz Threadripper קירור מים למעבד: 837 ₪ - CORSAIR H150I PRO RGB 360MM לוח אם: 2227 ₪ - X399 Threadripper AORUS EXTREME זכרון: 4630 ₪ - * מבצע * - 64G …

13. בניתי מפרט מחשב למנהלת חשבונות התקציב שלה הינו 2300 ש"ח ועדיף כמה שיותר פחות.. הצרכים שלה הינם:אינטרנט,אופיס,מוזיקה,סרטים. היא מתכוונת להשתמש במחשב עד שהוא יישרף.פשוט ככה. המחשב אמור לכלול כרטיס טלויזיה ומקלדת. בניתי את המפרט הזה <המפרט למטה> צריך את חוות דעתכם בעניין. ניסיתי לחפש מעבדי סמפרון אבל אני רואה שברוב החנויות לא מוכרים אותו.לבסוף הלכתי על האטלון בהתחשב בעובדה שהבחורה רוצה מחשב לנצח. אם יש הצעות אחרות אני אשמח לשמוע. חשוב לה שהמחשב יהיה אמין,כלומר שהרכיבים יהיו אמינים. וכן שהלוח אם המובנה יהיה עם יציאת DVI .<יש לה מסך עם יציאת DVI>. חשבתי ללכת על לוח אם של אלברטון שעולה פחות אבל אין לי מושג כמה שנים הוא ישרוד.. אני מאמין שבחרתי מארז +ספק טובים.חשבתי…

• 5 תגובות
    • 805 צפיות
  14. Started by ran1809,

שימו לב זה חלק מהמסך שלי ותראו את הפס שהחץ מסמן..! נראה כאילו אלו כמה פיקסלים שרופים אך אלה לא כי אם אני מעמיד עליהם סתם לדוגמה את סמן העכבר אז הכל בסדר והפס בכללל לא נראה ואם הם היו שרופים אז היינו רואים גם פס על הסמן..! גם את האפשרות שהתמונה פגומה יש לשלול כיוון שהיא לא בוודאות וזה קורה לי בעוד תמונות טובות ולא רק בזו..! כמו כן תמיד זה באותו מקום..! האם זה סמפתום של הפגם של NVIDIA אם לא מה זהיכול להיות?? תודה רן

• 3 תגובות
    • 710 צפיות
  15. Started by raviv1989,

אהלן, אני נמצא כרגע בשנה ב' ללימודי הנדסה ורוצה לקנות מחשב חדש. המחשב הנייח שלי שעד עכשיו השתמשתי בו די עשה את שלו ואני רוצה להחליף. בחיים לא עבדתי עם נייד ואני מסתדר מצויין עם מחשב נייח, האם כדאי לי להמשיך עם הנייח בתקופה של היום? אני רואה אצלי שכל הסטודנטים משתמשים עם ניידים, אבל אני חושב שלעבודות בבית וכדומה יותר נוח בהרבה להשתמש בנייח. מה אתם חושבים? ואם אפשר על הדרך לקבל מפרט של מחשב נייח עד 3 אלף ש"ח כולל ווינדוס ( ללא מסך) של מחשב נייח לעבודה משרדית?

• 13 תגובות
    • 3.2k צפיות
  16. Started by big foot,

אני קניתי זיכרון 512 והרכיבו לי בחנות כעבור יומיים שלושה המחשב מת האם זה בגלל הזיכרון או שהמחשב היה דפוק מקודם?

• 10 תגובות
    • 1.1k צפיות
  17. מתכנן מחשב שולחן סביב מעבד ryzen 5800x. לא מתכנן המהרה. מהמידע הטכני, המעבד מוגבל למהירות תדרים של 3200 במצב סטוק. מקבל מידע סותר לשאלה שבכותרת. ה 3200 בא עם cl16 וה 3600 עם 18.

• 2 תגובות
    • 755 צפיות
  18. המחשב חדש . 3:30 שעות בהירות נמוכה גלישה בלבד איזה 10 כרטיסיות של אקספלורר , בלי תוכנות 3:50 שעות ב10 אחוז.. הדיסק קשיח הוא 7200 סל"ד תודה.

• 2 תגובות
    • 1.6k צפיות
  19. אולי אנסח את השאלה קצת אחרת: רמת הכניסה היום של זכרון בנייד היא 2GB, לאיזה מע' הפעלה, יישומים ושמושים אחרים רמת זכרון זו מספיקה כיום? כנ"ל, לאיזה יישומים, מע' הפעלה ושמושים אחרים נדרש זכרון של 4GB בנייד?

• 1 תגובה
    • 627 צפיות
  20. שלום, אני מעוניין לרכוש מגבר ק"ב עם חיבור HDMI על מנת לחברו למחשב לנובו G550. הבנתי מהמוכר שכדאי לי לברר שהחיבור הזה בנייד תומך גם סאונד בנוסף לתמונה. לפי המוכר, חיבור HDMI נועד בעיקר לתמונה ולא לסאונד. נא עזרתכם, תודה, אופיר

• 0 תגובות
    • 638 צפיות
  21. שלום לכולם, אני עומד בפני רכישת Macbook air 13" " 2015, בדגם הסטנדרטי ש-Apple מוציאים חיי הסוללה של המחשב הינם 12 שעות. ברצוני לשדרג את המחשב למעבד intel i7 ולזיכרון 8gb וכן 256gb דיסק קשיח האם שדרוג רכיבי החומרה יקצרו את חיי הסוללה?

• 3 תגובות
    • 1.9k צפיות
  22. אני מתכנן להתחיל ללמוד מדעי המחשב בקרוב והשאלה היא האם אני חייב לקנות מחשב נייד ולקחת אותו לאוניברסיטה או שיספיק לי מחשב נייח בבית כמו המק מיני m1?

• 0 תגובות
    • 392 צפיות
  23. אהלן כפי שציינתי בדיונים קודמים-רכשתי מחשב מארה"ב, והוא אמור להגיע אליי החודש (asus eee 1005ha) מבירורים שעשיתי, ניתן (טכנית) להטעין אותו בארץ עם מתאם שקע אמריקאי לישראלי, כמו זה בתמונה הבאה: http://www.fre.co.il/upload/3a9afc.jpg השאלה היא האם זה ישנה משהו מבחינת זמן הטעינה או איכות הטעינה, ובמידה וזה קריטי ועלול להסב נזק כלשהו (או שזה סתם גרוע יותר), מהו הפתרון המומלץ? תודה מראש

• 18 תגובות
    • 1.8k צפיות
  24. Started by Kukishin,

מפרט מתוכנן - I7-7700K SSD M.2-EVO 960 GTX 1080 משחקים כבדים, שימוש שותף.

• 2 תגובות
    • 1.4k צפיות
  25. Started by mistermixmax,

אוקי אז ככה, לפני בערך 4 שנים קניתי מחשב יחסית חזק לאותו הזמן: כ. מסך: ASUS - GeForce GTS450 לוח אם: Gigabyte - EP43-UD3L מעבד: Intel Core 2 Quad Q8400 @ 2.66GhZ זכרון: 4GB ספק כוח: Corsair 550W - CMPSU-550VX עכשיו כעבור 4 שנים אני רוצה לשדרג אותו ולקנות כרטיס מסך חדש (GTX760) ועוד 4GB של ראם. GTX760 - http://www.tms.co.il/product/12806 חברים גיימרים אמרו לי שאולי יהיה לי צוואר בקבוק בגלל המעבד הישן, מה אתם חושבים על זה? אם לא יהיה לי אז אולי כדאי לי להוסיף עוד כמה מאות שקלים ולקנות כרטיס חזק יותר ומשתלם יותר? תודה לעונים

• 3 תגובות
    • 677 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.