ייעוץ לפני רכישת מחשב
מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ
85,350 דיונים בפורום זה
-
1. מה התקציב המקסימאלי? 3500 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? אפשר לחרוג מעט עד כ-400 שקלים יותר 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). כבד ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. כבדים: PUBG GTAV Overwatch וגם יותר חדשים -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). FHD (1920x1080) -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נ…
-
- 19 תגובות
- 3.3k צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? 3500 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? לא לחרוג 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). כבד ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. כבדים: The devision, forbes,batmen arkham וגם יותר חדשים -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 21" -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? בינוניות עד גבוהות. 3. האם יש …
-
- 0 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
. מה התקציב המקסימאלי? 5000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? מה שאתם חושבים העיקר שלא יהיה חריגה ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? אם ממש ממש ממש שווה וכדאי וכו' אז תחרגו, אני אנסה להשלים אותו, כל סכום. 2. מה שימושי המחשב (? משחקים כבדים, כל דבר חדש שיוצא אני משחק, סרטי HD. א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש. כשיוצא משחק אני משחק, זה תלוי בתדירות יציאת המשחקים, אם היה יוצא כל יום אז יום-יום ^^. ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. MW3, GTAV, SKYRIM, BF3 , כל משחק עתידי חדש שעתיד לצאת כמו MAX PAYNE 3 , DIABLO3 -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המס…
-
- 3 תגובות
- 989 צפיות
-
-
שלום! אני אשמח לעזרתכם להפיק כמה שיותר מהכרטיס שקיים ברשותי GeForce GTX 1060 ARMOR 3G OCV1 1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? 2500 חריגה עד 2700 2. מה שימושי המחשב (משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD למשל), יש דוגמה ספציפית למשחק או תוכנה? המחשב יהיה מיועד לגיימינג (כמה שאפשר יהיה להוציא ממנו), תיכנות, עבודה וכללי. 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? לא. 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? (לדוג' כונן SSD שכבר קיים ואפשר לצרף להרכבה) כן - SSD 500GB קיים וגם כרטיס מסך כפי שמצויין למעלה. 5. עד כמה חשוב שקט פעולת המחשב? במידה בינונית …
-
- 0 תגובות
- 420 צפיות
-
-
הי , הכתבה : https://hwzone.co.il/מחפשים-מחשב-גיימינג-אל-תלכו-לאיבוד-מד/ הינה המפרט סיכום מהכתבה : מה כדאי לשנות או להוסיף כדי שיתאים למשחקים של 2016 ... לאיזה חנות לגשת כדי שיבנו לי את המפרט הזה ? IVORY גם יכולים לבנות מחשב לפי בקשה ? תודה רבה.
-
- 1 תגובה
- 823 צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? 2000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל הכל ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? אין אפשרות 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים סרטים וגלישה ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: גיימינג בינוני+ -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 24אינץ FHD -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? ביננוי+ 4. האם יש רכיב שאין צורך לכלול במפרט? קשיח צורב מארז וכרטיס מסך 6. האם מתוכנן אוברקלוק (OC)? אם כן איזה (קל, בינוני, כבד)? בינוני+ 9. מתי מתוכננת קניית המחשב? ביום יומיים הקרובים מאיל…
-
- 3 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
אהלן חברה אני רוצה לבנות מחשב גיימרים חדש בשבילי ובניתי מפרט לפני שאבצע הזמנה. אשמח אם תוכלו להסתכל ולייעץ לי אם כל החלקים מתאימים אחד לשני. ואהיה שמח לדעת בנוסף מה דעתכם הכללית על המפרט, אם חסר משהו במפרט שציינתי שצריך להיות במחשב, ואם יש מקומות בארץ שעדיף לקנות את החלקים אשמח לקישורים או שפשוט אזמין מאמזון.. תודה רבה חברים וזה המפרט: CPU - Intel Core i9-10920X X-series processor COOLER - Noctua NH-D15 140mm dual tower cpu GPU - gigabyte Geforce RTX2080Ti gaming OC 11GB RAM - Trident Z RGB DDR4-3600Mhz CL17-19-19-39 64GB SSD - samsung 970 EVO plus SSD 1TB MZ-V7S1T0B/AM PSU - MWE gold750 full modular MB - ROG R…
-
- 6 תגובות
- 2.4k צפיות
-
-
1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? 10000 שח 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? גימינג כבד 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? מסך קעור\רגיל 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? (לדוג' כונן SSD שכבר קיים ואפשר לצרף להרכבה) מארז COOLERMASTER H500M שיקנה מ NEWEGG 5. עד כמה חשוב שקט פעולת המחשב? מאוד 6. האם מתוכנן אוברקלוק (OC)? לא 7. האם האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה/אופיס (אם כן רצוי לציין גרסה מועדפת) ו/או הרכבת מחשב בחנות? לא 8. האם ישנה העדפה לרכוש את המחשב מחנות ספצ…
-
- 0 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום לכולם, אני מחפש לבנות מחשב / שרת עליו אתקין סביבה וירטואלית, במטרה להעשיר ידע בסביבות שרתי Microsoft ו LINUX כרגע, הפוסט הכי רלוונטי בנושא שנמצאתי באינטרנט עם מפרט שיתאים לצרכים שלי נמצא בפוסט בקישור המצורף: http://www.tomshardware.com/answers/id-3483812/building-home-lab-server-virtualization.html אני מחפש מפרט הצעת מחיר עבו מפרט דומה ( כולל עבודה) וכמובן שאינני משלה את שהמחיר ב TOMSHARDWARE הוא המחיר שיש בארץ. אבל גדול באם התאפשר אני מעוניין לרדת מ 10,000 ש"ח כמה דגשים מבחינת מעבד אני מעונין ב INTEL XEON ולא ב AMD. במקרה של TOMSHARDWARE בונה המפרט בחר במעבד עם 2.1GHZ אבל נראה שמומלץ להשתמש ביותר מזה לכיוון …
-
- 2 תגובות
- 995 צפיות
-
-
שלום, אני מעוניין במפרט לצורך עבודה משרדית ועריכת סרטים בצורה חובבנית בתוכנה PD. 1. מה התקציב המקסימאלי? 3000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? עדיף שלא 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? אינטרנט ו-powerdirector 13 א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה)- תדיר , הייתי מעוניין שהרינדור יהיה מהיר (עריכת סרטי 1080) -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). U2312HM של דל 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, ניתן לרשום גם העדפות לדגמים. 5. …
-
- 0 תגובות
- 665 צפיות
-
-
שלום! אני מנסה פעם ראשונה להרכיב מחשב בעצמי. חקרתי, והנה המפרט שהגעתי אליו: http://pcpartpicker.com/user/tomer/saved/xYvdnQ המארז שאני רוצה להשתמש בו: CM 690 III הוא מספיק גדול? תודה על כל עצה!
-
- 2 תגובות
- 820 צפיות
-
-
האם הרכיבים הנל יוכלו לפעול ביחד?: (לא להתייחס לוי הירוק ולמשולשי הזמינות) תמונה שם המוצר יצרן אתר זמינות איפוס כמות מעבד אינטל : מק"ט: #47221Intel Core i5 8400 2.8Ghz 9MB Cache s1151v2 - Box 1 מאוורר למעבד : מק"ט: #21051Arctic Freezer 13 CPU Cooler 1 לוחות אם למעבד…
-
- 1 תגובה
- 1.3k צפיות
-
-
היי, אני רוצה לבנות מחשב לתכנות בעיקר, ומשחקים פה ושם (Scum לדוגמא) בהתחלה חשבתי על מערכת עם אפשרות שדרוג, אז הסוקט מן הסתם LGA1200, ומעבד i5-10400 טוב לי, ובעיקר זול לי (640 ש"ח). עם האוכל בא התאבון, ובמקום להיות מוגבל ל-2666mhz בלוח H או B כלשהו, אני כבר מעדיף להוסיף כסף ולהגיע ל-3600mhz. האם יש לוח אם שיתן לי (אם או בלי OC) תמיכה בזכרון 3600mhz עם המעבד הזה ? אם לא, אז יש את האופציה הפחות מועדפת עלי... Ryzen 5 3600 + A520M-H (845 ש"ח + 305 ש"ח) אבל אני ממש משתדל לשמור את האופציה הזאת כמוצא אחרון. הבילד לבינתיים : מעבד - ? לוח - ? זכרון - 2x8GB 3600 Mhz כרטיס מסך - GTX 1650 Super (כבר יש) דיסק - …
-
- 1 תגובה
- 818 צפיות
-
-
אהלן חברים, אני מתכוון לקנות בקרוב מחשב חזק התקציב המקסימלי שלי הוא 9000 ש"ח. מסך איכותי [ 2209WA Dell ] ורמקולים איכותיים [ Altec Lansing MX5021 ] כבר יש לי, ציוד היקפי יש לי ואני מעוניין רק בחומרה ללא כרטיס מסך, זאת אומרת הבנייה צריכה לעלות נגיד 7000 או גג 7200 שקל ללא כרטיס מסך כי אני שומר את הכסף לקנייה של כרטיס מסך חדש שיתמוך לי DX11 . דרך אגב הייתי שתי שניות מלהזמין את ה CoolerMaster Stacker 830SE אבל פשוט התחרטתי ברגע האחרון ואמרתי שאני פשוט יקנה הכול במכה אחת ללא כרטיס מסך, אני מתכוון לקנות הכול עד תחילת אוקטובר ללא כרטיס מסך. הבנייה שלי עד עכשיו הייתה : Lian Li PC-P80 ASUS P6T Intel X58 Chipset LGA 1366 Intel Core i7 920 2.66Ghz 8MB Cache BOX LGA 1366 Mushki…
-
- 37 תגובות
- 2.6k צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? 7400 שקל א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל!!! ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? לא לחרוג 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. פארקריי 4 אססין קריד יוניטי באטלפילד הארד ליין (כל הכבדים) -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 1080P -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, …
-
- 4 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
אני רוצה לבנות מחשב חדש לשימוש פרטי בעיקר לגיימינג, אני מעוניין בכמה כרטיסי מסך ואני פחות מבין בנושא. אני אשמח לעזרה ויעוץ בנוגע לכרטיסים שאשלח ובכללי. http://ksp.co.il/?list_compare=.25960..25963..26017 בלינק יש השוואת מוצרים באתר החנות ksp.
-
- 3 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום לכולם עד לפני שנתיים הייתי די עדכני בנושא מחשבים, אבל כרגע אני לא מעודכן בביצועי חומרה ומחירים וכאן זקוק לעזרתכם: תקציב :2800-3000 קיים מסך סמסונג 23 HD מעוניין בכרטיס מסך חזק יותר מ ATI 4890 האם אפשר בסכום הזה להרכיב מחשב סביר? תודה אפשרות שנייה לשדרג מה שאפשר במחשב קיים :מעבד 6750 dual core לוח: gigabite p35 ds3l rev 1 זכרונות :gskil 4gb 800mhz כ מסך: ati 4890 hd דיסק 2X320gb מסך סמסונג 23 hd
-
- 12 תגובות
- 943 צפיות
-
-
שלום לכולם, הסתובבתי באתר קצת וראיתי כמה שאלות בסיסיות שתמיד שואלים אז הנה התשובות: 1. מה התקציב המקסימאלי? - בסביבות 4,000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנסות קצת לחסוך, לא יותר מדי ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 200-300 שקל 2. מה שימושי המחשב? – בעיקר תוכנות כבדות כגון Visual Studio וPhotoShop, מטרת המחשב היא להחזיק לפחות 4 שנים, עם gaming מינימאלי ביותר - והכי חשוב! אמינות המחשב! א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש. – מטרת המחשב בעיקר אמינות, Visual Studio וPhotoShop, אולי משחקים יחסית בסיסיים כגון SimCity ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב – SimCity, …
-
- 9 תגובות
- 837 צפיות
- 1 follower
-
-
שלום חברים, בעקבות הצטברות של רכישות בחודשים האחרונים הגעתי למסקנה שהגיע הזמן לשדרג. הייתי שמח להתיעץ איתכם אילו רכיבים לרכוש על מנת להשלים את המערכת החדשה. זה מה שיש כרגע: מעבד: ryzen 7 1700x (נרכש ב 300 דולר ביום הפריים של אמאזון). כ. מסך: evga gtx 1080 ti sc2 (נרכש ב 780 דולר). זכרון: balistix sport lt ddr4 16gb 2400mhz x2 (נרכשה שלישיה ב 175 יורו). אשמח להמלצות בעניין שאר הרכיבים: לוח אם. ספק. אחסון. מסך. מארז. קירור. כמו שאתם מבינים אין לי כוונה להתקמצן אך אני כן מכוון לערך טוב בשביל מערכת שהיא די high end ככה שהגיון בריא הולך להיות מופעל מבחינת ההוצאות (לצורך הדוגמא אין…
-
- 5 תגובות
- 1.4k צפיות
- 1 follower
-
-
אני מחפש לבנות מחשב חדש בתקציב של בערך 2800 שקל מיועד בעיקר למשחקים (כמו NBA,FIFA,PES), לא צריך כונן קשיח גדול ולא צריך רמקולים, צורב, מקלדת, עכבר או מסך. עדיף מחנות סקיי פי סי. תודה לעוזרים!
-
- 12 תגובות
- 865 צפיות
-
-
שלוםאני מעוניין לקנות מחשב חדש, עיקר השימוש להרצת VS ו MATHLABהתקציב המקסימאלי? 3000 ש"ח. אשמח לנסות ולחסוך? שימושי המחשב : תיכנות והרצת תוכנות כבדות. בעתיד אשמח לאפשרות להוסיף כרטיס גרפי למשחקים אבל בשלב זה צריך כרטיס אונבורד סביר עם יציאת HDMI, (צפייה בסרטי FULLHD) מסך מחשב קיים: 1200*1920 אין צורך בציוד הקפי : בסכום זה מחפש רק: 1. מעבד Intel Sandy Bridge Core i5 2500K Socket 1155 6MB 95W 3.3Ghz Tray 2. יחידת קירור למעבד (צריך להיות שקט מאוד). 3. MB כמה שיותר יציאות USB 3 תמיכה בSSD המשמש גישה לפני הHD וכמובן שקט (ללא חלקים זזים) 4. מארז בינוני ושקט יציאות USB קדמיות 5. ספקי כוח שיאפשר חיבור של כרטיס גרפי בינוני (בעתיד) ושקט. 6. זיכרון …
-
- 3 תגובות
- 1k צפיות
-
-
אהלן, אני רוצה לבנות מחשב חזק לשימוש אישי מהחנויות KSP או IVORY או שילוב של שניהם. 8 GB ראם. SSD של 240GB מ - KSP (דגם ULTRA 2). 1. מה התקציב המקסימאלי? 2500 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? איכות בעדיפות ראשונה אבל תמיד טוב לחסוך. ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 500 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? שימוש אישי עם עומס. א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למח…
-
- 2 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
אהלן, אני מחפשת לבנות מחשב עד איזור 4,500 ש"ח בערך אני רוצה שהמחשב ישמש אותי בעיקר למשחקי FPS וגם למשחקי Solo Singleplayer (Story). כרטיס מסך לא חייב להיות 2060 אך אם יש אחד שהוא זול יחסית אז סבבה. לא חייב להיות i7 (או intel). אני אשמח שתכווינו אותי גם לאיזה חנויות ללכת, אני מעדיפה KSP מעל הכל. בדיעבד אני ארצה שגם המחשב יחזיק לי לתקופת לימודים במדמ"ח. (קודים וכ'ו). תודה ! המשחקים העיקריים הם: *Genshin Impact *League of Legends *Tombrider/Horizon Zero Dawn/משחקי Storymode שיבואו בעתיד... *Portal *Borderlands 3 *Maplestory
-
- 1 תגובה
- 751 צפיות
-
-
בניתי לחבר מפרט - המפרט ת'כלס ללא הגבלת תקציב, וצריך את דעתכם:i5 6600KCorsair Hydro H110iGB GA-Z170X-Gaming 5HyperX FURY 2x16GB DDR4 2400Mhz CL15GB GTX1080 G1Samsung 950 Pro 512GBSeagate 2TB BarracudaDVD Burner SamsungAntec 750W HCG-750MCorsair Obsidian 450DAsus PG279Q הוא גר באילת, והכל יוצא בערך 13.3K ב-KSP.איך המפרט, האם יש צורך לשנות משהו? תודה לעוזרים! נ.ב. הבנתי שהמאווררים של ה-H110i רועשים, אז במקומם יהיו Noctua NF-A14 PWM.
-
- 6 תגובות
- 3.7k צפיות
-
-
שלום שמי מיכאל מחפש להרכיב מחשב בעיקר לגיימינג, אך גם לעבודה. עבודתי אפשרה לי לרכוש חלקים במחיר טוב, ואני מבקש להתייעץ לגבי חלקים נוספים על מנת להרכיב מערכת שלמה. אתחיל בפירוט:החלקים נמצאים אצלי והם הבסיס. אין לי צורך ברכיבי קצה. אני מחפש ביצועים בינוניים עד טובים. * i7 - 4770k * Asus Z87-Deluxe * (intel SSD 530 (240GB 1. מה התקציב המקסימאלי? כ3000 ש"ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? אפשר לנצל. ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? עדיף שלא, אפשר כ500 ש"ח. 2. מה שימושי המחשב? משחקים, Solidworks. א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות: Solidworks, שימוש מתון. ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: כן. -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. M…
-
- 11 תגובות
- 2.2k צפיות
-