ייעוץ לפני רכישת מחשב
מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ
85,349 דיונים בפורום זה
-
הי , אני חשבתי על זה : "15.6 Lenovo IdeaPad Yoga 500 80R60078IV https://www.ivory.co.il/catalog.php?id=17592 הבעיה שיש לו 2 תאים של סוללות שנראה לי מאוד מעט, כמה זמן בלי מטען הוא יוכל לתפקד ? וגם יש לו מאיץ גרפי Nvidia GeForce 940M איך הוא יתאים למשחקים בצורה נורמלית ? תודה רבה .
-
- 0 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
כמה אוכל לקבל על הלוח Asrock Z87 Fatal1ty killer? הלוח בן פחות משנה, עוד שנתיים אחריות. הלוח כמובן באריזה מקורית ושמור היטב. בנוסף, מה שווי זיכרון ראם 1X8GB DDR3 1600 וכן, מעבד i5-4670K?
-
- 4 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
שלום, המחשב הנוכחי כבר בין 6 שנים ולא עומד במשימתו...(dell studio). מחפש: תמיכה בתוכנות: ת ADOBE (פרמייר אפטר אפקט ופוטושופ), סקטצאפ ותוכנות רינדור. כניסות ויציאות סטנדרט כונן אופטי צריך משקל וגודל מסך: הייתי רוצה שיהיה יותר קל מ2.5 ק"ג אך אני מבין שזה יגביל את גודל המסך. בכל אופן בעבודות הרציניות אני מחבר אותו למסך חיצוני אז זה לא קריטי. מה שאני בא להגיד זה שאם ניתן לשלב 15.6 עם משקל של עד 2 ק"ג מה טוב, אחרת, ניתן לרדת למסך קטן יותר. נפח אחסון- לא קריטי. מחיר: 4-5K תודה מראש
-
- 5 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
http://www.ebay.com/itm/Kingston-240GB-HyperX-Savage-SSD-SHSS3B7A-240G-2-5-SATA3-0-Upgrade-Bundle-Kit-/261962093844?hash=item3cfe285514:g:wtkAAOSwyQtVn4L2 http://www.ebay.com/itm/Kingston-Now-V300-240GB-2-5-SATA-III-SSD-Upgrade-Bundle-Kit-SV300S3B7A-240G-/171994532967?hash=item280bac4c67:i:171994532967 אני מתלבט בין שתי הכונני ssd האלו אם מישהו מבין ויכול להגיד לי מה יותר שווה ואם ההבדל משמעותי ומה ההבדל? מבחינתמחיר הבדלשל 100 שקלים בערך
-
- 4 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
הי , אני חשבתי על זה : "15.6 Lenovo IdeaPad Yoga 500 80R60078IV https://www.ivory.co.il/catalog.php?id=17592 הבעיה שיש לו 2 תאים של סוללות שנראה לי מאוד מעט, כמה זמן בלי מטען הוא יוכל לתפקד ? וגם יש לו מאיץ גרפי Nvidia GeForce 940M איך הוא יתאים למשחקים בצורה נורמלית ? תודה רבה .
-
- 1 תגובה
- 1.5k צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? 6 אלף + 1000 למסך א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לחסוך לכיוון 5.5 ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? מקסימום 6 רק אם זה ממש חשוב 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. witcher division fallout 4 -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). FHD -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (…
-
- 1 תגובה
- 1.3k צפיות
-
-
ערב טוב לכולם, בימים האחרונים אני שובר את הראש על הרכבת מפרט רק לגיימינג בתקציב של קונסולה. (4.5K) בגדול המחשב נועד להריץ משחקים חדשים כמו Farcry Primal ברמה של קונסולה ב 1080p עם FPS שמאשר משחק חלק. עד עכשיו בניתי משהו שמתאים לדרישות שלי, אשמח מאוד לדעת מה דעתכם עליו וכמובן שאשמח להצעות לשיפור. כמה דגשים: 1. מאוד חשובי לי מארז קטן בסיגנון של זה שאציין. 2. חשוב לי שה-CPU יהיה מסדרת SkyLake החדשה עם RAM DDR4. 3. המחיר כולל מסך חדש. 4. לא ציינתי SSHD מפני שיש לי כבר אחד בנפח 1T. ה-SSD שאני מעוניין לרכוש נועד למערכת הפעלה. 5. חשוב לי קירור נוזלים. 6. מעוניין לרכוש מרשת IVORY מטעמי נוחות. 7. יכול לחרוג מהתקציב עד מ…
-
- 2 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
הי לכולם אני מחפש מחשב נייד ממש קטן, בגודל 10" או 9".. חשוב לי שזה יהיה בתצורה של מחשב נייד באמת, ולא בתצורה של טאבלט שמגיע עם מקלדת שמתחברת אליו. אני גמיש מבחינת המעבד: זה יכול להיות מעבד רגיל (core i), או Atom - שניהם בסדר. האם עדיין מייצרים מחשבים ניידים כאלה קטנים?
-
- 0 תגובות
- 956 צפיות
-
-
הי לכולם אני מחפש מחשב נייד ממש קטן, בגודל 10" או 9".. חשוב לי שזה יהיה בתצורה של מחשב נייד באמת, ולא בתצורה של טאבלט שמגיע עם מקלדת שמתחברת אליו. אני גמיש מבחינת המעבד: זה יכול להיות מעבד רגיל (core i), או Atom - שניהם בסדר. האם עדיין מייצרים מחשים ניידים כאלה קטנים?
-
- 0 תגובות
- 886 צפיות
-
-
היי, אני צריך המלצה למחשב נייד טוב לסטודנט, לשימוש בהרצאות וגם לעבודה בבית. * מטרות המחשב: לימודים ועבודה, בעיקר שימוש משרדי בסיסי ואין צורך בכוח מוגזם. * גודל המסך: 15.6 חובה (יותר קטן מזה אני פשוט לא רואה) * רזולוציית המסך: HD * דרישות מיוחדות לאמצעי הקלט: * משקל רצוי: כמה שיותר קל במגבלות התקציב. אני אסתובב איתו לא מעט על הגב אבל גם אם זה מעל 2 ק"ג זה לא נראה לי נוראי. * האם נדרש זמן סוללה ארוך: בגלל שהוא יהיה איתי באוניברסיטה עדיף זמן סוללה ארוך, אבל הימים שלי שם לא מאוד ארוכים אז לא צריך משהו מפלצתי. כמה שיותר במסגרת התקציב * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? USB 3.0 HDMI LAN * Bluetooth: לא קריטי * גודל מינימל…
-
- 1 תגובה
- 1.5k צפיות
-
-
הי לכולם אני מחפש מחשב נייד ממש קטן, בגודל 10" או 9".. חשוב לי שזה יהיה בתצורה של מחשב נייד באמת, ולא בתצורה של טאבלט שמגיע עם מקלדת שמתחברת אליו. אני גמיש מבחינת המעבד: זה יכול להיות מעבד רגיל (core i), או Atom - שניהם בסדר. האם עדיין מייצרים מחשים ניידים כאלה קטנים?
-
- 1 תגובה
- 1.2k צפיות
-
-
הי לכולם אני מחפש מחשב נייד קטן מאד, בגודל 9". אני צריך שזה יהיה בתצורה של מחשב נייד באמת, ולא בתצורה של טאבלט שמגיע עם מקלדת שמתחברת אליו.. אני גמיש מבחינת המעבד, זה יכול להיות מעבד רגיל (core i), או מעבד Atom - שניהם בסדר.. האם עדיין מייצרים מחשבים ניידים קטנים כאלה?
-
- 0 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום לכולם! אחי כרגע נמצא בשיקגו בארה"ב ואני מחפש לקנות מחשב נייד. קודם כל ההתלבטות שלי היא האם בכלל לקנות מחשב או בחו"ל או בארץ? בכל מקרה במידה ואני אקנה מחשב בארץ זה יהיה מאילת. המחשב הוא למטרות לימודים, תוכנות שקשורות לתואר של מהנדס תוכנה שפות תכנות וכד'. אין שימוש במשחקים, מסך 13-15 אינטש, זיכרון 16 ג'יגה ומעלה, כונן SSD 256GB ומעלה, רזולוציית מסך 1920X1080 ומעלה, יש צורך ביציאת HDMI ובUSB 3.0 ובכלל בכל יציאות חדשות שיתנו לי מענה לטווח הארוך. דרושה תמיכה לתחנת עגינה. צפייה בסרטים 4K ותלת מימד(קיימת אצלי טלוויזיה 50 אינץ תומכת 4K ותלת מימד ככה שאני אשתמש במחשב לחבר לטלוויזיה בכדי לצפות בסרטים.) אין צורך ברישיון של מערכת ההפעלה אם זה בא כתוספת למחיר הקיים. בלו…
-
- 0 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
היי חברים, אני עומד להרכיב מחשב ואני צריך מספר חלקים (כי חלק יש לי). אשמח לשמוע האם הייתם משנים אחד מהרכיבים או מה דעתכם על מה שנבחר אני מגיע עם: ספק כוח: PC POWER AND COOLING Silencer Mk II 750W כרטיס מסך: NVIDIA GTX560TI מארז: .Fractal Design Core 3000 המארז: http://www.fractal-design.com/home/product/cases/discontinued-products/core-3000 מעבד: i7-4790K Quad core CPU החלקים שאני מעוניין לקנות בכדי להרכיב מחשב ממה שנרשם למעלה ומהם: לום אם: Gigabyte GA-Z97-HD3 http://plonter.co.il/detail.tmpl?sku=GA-Z97-HD3 540 ש"ח דיסק SSD: סאנדיסק SD7SB6S-256G-1122 256GB 2.5 inch SATA3 7mm - Up to 530/470MB/s - X300 Series - 520/…
-
- 8 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
היי.. יש לי מחשב נייד asus g550jk cn367h הוא ללא ssd וברצוני להוסיף לו. כרגע יש לו 1t 7200rpm הבנתי שאפשר להוציא את הכונן תקליטורים לקנות מתאם +hard drive ssd ולחבר אותו במקום הכונן תקליטורים. כמה שאלות לגבי זה. 1} האם זה אפשרי? 2} האם השינוי הזה יעזור לחיי הסוללה ? 3} במידה וזה אפשרי מה כדאי לעשות לחבר את הssd במקום ה1t המובנה ואת ה1t לחבר במקום הכונן תקליטורים?או שפשוט לחבר את הssd בלי לגעת ב1t 4} האם הכונן שיחובר במקום הכונן תקליטורים יופיע כחיצוני {לדוגמא כמו usb}
-
- 2 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום לכולם! ברצוני לקבל חות דעת + הצעות למחשב למשחקים עד תקציב של 3K, בניתי מפרט מחשב מKSP ואשמח לקבל עליו חוות דעת, המפרט: דגם מחשב: מחשב נייח Desktop Intel Pentium G3260 3.3Ghz - IR2 מעבד אינטל: מעבד אינטל Intel Core I5 6500 3.2Ghz 6MB Cache s1151 - Tray 1 מאוורר למעבד: קירור למעבד Arctic Alpine 11 Rev.2 1 לוחות אם למעבדי אינטל: לוח אם Asus H110M-A D3 LGA1151, Intel H110, DDR3, PCI-E, VGA, DVI, HDMI 1 זכרונות: זכרון למחשב HyperX FURY 8GB DDR3 1600Mhz CL10 2 כרטיסי מסך: כרטיס מסך Sapphire Radeon R7 360 NITRO OC 2GB GDDR5 DVI HDMI DP PCI-E 1 דיסקים קשיחים: כונן קשיח Seagate 1TB De…
-
- 8 תגובות
- 2.6k צפיות
-
-
שלום רב, הדרישות הן כדלקמן: תקציב מקסימלי: 6K, מעוניין לחסוך ולמצוא מחשב בכ5K. שימושי המחשב: עריכה גרפית (צילום דיגיטלי) בעיקר לשימוש בפוטושופ לעריכות תמונות(רוב השימוש) ציוד היקפי: מקלדת, עכבר אלחוטי, לא צריך רמקולים, מסך איכותי וגדול חשוב! ('27 או '32 מה כדאי?) סולם השקט: 4, שיהיה שקט, אבל לא קריטי במיוחד. OC: לא מתוכנן אוברקלוק מערכת הפעלה: לא חייב. הרכבה: בחנות עדיפות לחנות: אין מועד קנייה: חודש הקרוב בקשות מיוחדות: מעבד של אינטל. 2 הארדיסק חדשים. מארז עם כמה שיותר חיבורים להארדיסק פנימיים (לפחות 4, בעדיפות ל5 6 ואפילו 7) ספק שיחזיק הכל, וכרטיס גרפי טוב לעיבודי גרפיקה בתמונות. שדרוג עתידי: הוספת הארדיס…
-
- 11 תגובות
- 2.3k צפיות
-
-
מעבד I5 4670K לא עבר OC מעולם. לוח אם ASUS Z87 DELUXE זיכרון 8 GB 1600 קינגסטון 1600 SSD 480GB סאן דיסק אולטרא 2 דיסק 8TB סיגייט דיסק 3 TB WD כפול 2 יח דיסק 2TB WD כפול 2 יח כרטיס מסך ASUS GTX 670DC2 ספק כח SEASONIC 620 מאוורר מעבד NOCTUA לא זוכר את הדגם... מארז THERMALTAKE ARMOUR REVO SNOW EDITION לבן קירור מארז מאווררים מקוריים של המארז שקטים במיוחד ומארז קריר מאוד.. אודה למומחים כאן לתמחור הוגן לדעתכם ?! תודה והמשך ערב טוב . חיים
-
- 4 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? 4500 ש"ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? אפשר לחסוך אם אפשר להשיג תוצאות דומות בפחות כסף ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 200 ש"ח 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. GTA V -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). FHD -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? גבוהות 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלד…
-
- 1 תגובה
- 1.3k צפיות
-
-
מחשב נייח, מיועד לגיימינג(כמה שיוכל לסחוב בהתאם למחיר) מעבד : intel i5 4460 לוח אם : H81 gigabyte ראם : DDr3 kingston זיכרון : ssd 120gb של WD WD10EZEX 1TB ספק : simons gold, לא נאמר לי הדגם כרטיס מסך : nvidia gefroce GTX750 כולל מסך מחשב Philips 231P4QUPES 23 אינטש צורב DVD סה"כ : 4410ש"ח(כולל וינדוס 7, עכבר+מקלדת) מצטער על החוסר הקטן בפרטים, אבא שלי הביא את זה מחבר והוא לא מבין גדול. התקציב הוא עד 5000 ש"ח אז אם יש לך המלצות כלשהן לשיפור, אשמח לקבלן תודה מראש!
-
- 32 תגובות
- 5.7k צפיות
-
-
מעבד: I5-2400 כרטיס מסך: GIGABYTE GT 430 ראם: 4GB דיסק קשיח: 500GB צורב דיסקים כמה אני יכול למכור מחשב כזה ?
-
- 12 תגובות
- 3.7k צפיות
-
-
היי המחשב שלי דיי זקן אבל עושה את העבודה בצורה מעולה אני חושב לשדרג אבל מה לעשות עם הישן למכור או לשמור לחלפים מפרט מעבד q9500 לוח ASUS p5q זיכרון OCZ reper 4G 1066mhz כרטיס מסך evga gtx 660 כוננים קשיחים WD green 500gb WD 1Tb צורב ASUS ספק כוח Enermax Modu82+ 625W Active PFC מארז coolermaster cosmos קירור מעבד Scythe MUGEN-3 איוורור מארז סטנדרטי שכלול במארז
-
- 3 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
אהלן אני צריך בבקשה המלצה למחשב נייד....עדיפות עד 3300 אם ממש משתלם אפשר 3.5 * מטרות המחשב: שימושים בייתיים, המחשב לנערה בת 17 * גודל המסך: 15.6 עדיף * רזולוציית המסך: HD רצוי * דרישות מיוחדות לאמצעי הקלט: * משקל רצוי: פחות קריטי. עד 2.3 יהיה בסדר. * האם נדרש זמן סוללה ארוך: לשימוש ביתי סביר * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? USB 3.0 HDMI LAN * Bluetooth: לא חייב * גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח? אם נכנס SSD מעולה. אם לא כמה שיותר גדול * כונן אופטי: לא חייב * האם דרושה תמיכה בתחנת עגינה ייעודית: לא * האם נדרשת אחריות בינלאומית: לא * האם בתקציב צריך להיכנס רישיון למערכת הפעלה: מעדיף שכן. * האם יש…
-
- 5 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
אהלן! אני מתכוון לרכוש מחשב חדש בימים הקרובים, בדקתי טיפה באינטרנט לגבי חלקים ואני חושב שהבנתי בערך מה החלקים שאני מעוניין בהם. בכל זאת אשמח לדעתכם בנושא ולגבי 2 מפרטים שאני מתלבט ביניהם. 1. מה התקציב המקסימאלי? 6900 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? לא ניתן 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? גיימינג כבד ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. בעקרון כל המשחקים החדשים, לטווח של שלוש שנים - 4. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). כרגע על FHD, אש…
-
- 12 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
אני די סגור על המחשב הבא שלי, רק צריך את המומחיות שלכם. מחשב דל Dell Vostro 5459http://www.bug.co.il/prodtxt.asp?id=24535 במחיר 3384 ש"ח. מפרט טכני מערכת הפעלה: Windows 10 מעבד: Intel core i5-6200U 2.3 GHz up to 2.8 GHz מסך: LED 14” רזולוציה: HD 1366 X 768 זיכרון: 8GB כונן קשיח: 1TB מאיץ גרפי: AMD R5 M335 עם זיכרון ייעודי בנפח 2GB קישוריות: Wi-Fi a/b/g/n/ac, BlueTooth 4.0 סוללה: ליתיום בהספק 43 Wh ממדים: 340 X 240 X 18.5 מ"מ משקל: 1.66 ק"ג חיבורים USB 3.0 x 2 USB PowerShare HDMI RJ45 שקע משולב למיקרופון ואוזניות 3.5 מ"מ קורא כרטיסי SD אחריות אחריות לשלוש עם טכנאי עד בית הלקוח…
-
- 8 תגובות
- 1.4k צפיות
-