עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. Started by tendo,

שלום לכולם. קניתי את המחשב לפני כמספר שבועות (משו כמו 3). אחרי הימים הראשונים שמתי לב כי גם אצלי הייתה בעיה בכרטיס רשת (כה, ידעתי שאני אגיע לזה גם). כמובן שניסיתי להתקין דרייברים/ להסיר דרייברים וכו' אך ללא הצלחה. בסופו של דבר שלשום התקשרתי ליעל מערכות למימוש אחריות ושטכנאי יבוא לתקן לי את המחשב. יאמר לזכותם שכבר באותו היום יצרו איתי קשר לתיאום טכנאי ליום למחורת (זאת יעילות ושירות לשמו). יום למחרת הגיע הטכנאי עם כ.רשת חלופי- דגם 6230N או משו כזה, שד"א האם ההחלפה היא משו תקין? זה לא יורד ברמה הכ.רשת הזה? אחרי ההחלפה מסתבר שגם זה לא פתר את זה, הטכנאי ניסה להתחבר לרשת שהוא פתח בפלאפון כאשר אינה מאובטחת והצליח אך כאשר ניסה להתחבר לראוטר אצלי בעבודה הדבר לא הצליח בעליל- לא התח…

• 3 תגובות
    • 1.9k צפיות
  2. Started by Selinko,

שלום לכולם! רציתי לקנות מחשב חדש אבל אין לי תקציב אז החלטתי לשדרג את המחשב שלי מדובר במחשב P3 667 זיכרון 128 SDR 133MHZ HD ווסטרן 20 GB 5400 סל"ד לוח FREETECH P6F116V ציפסט: VIA 683A/686B כרטיס מסך TNT2 אני רוצה להוסיף זיכרון 512 SDR לקנות כרטיס מסך R9000PRO או 8500LE לקנות הארד דיסק חדש של WD 40 גיגה עם 8 מגה קאש כל זה יעלה לי בערך 1300-1400 ש"ח הקנייה כדאית? זה ישפר את הביצועים בצורה משמעותית?או שכדאי לחסוף ולקנות חדש? עוד דבר קטן , ה-AGP של הלוח הוא X2 והכרטיסים הם X4 זה משנה ? הם בכל זאת תואמים? כדאי לקנות אולי כרטיס אחר? תודה לכולכם על העזרה! עמרי!

• 12 תגובות
    • 1.9k צפיות
  3. שלום חברים.. אני זקוק למחשב חדש שישמש אותי אך ורק למשחק פלייט סימולטור X. זהו לא משחק רגיל אלא כבד במיוחד ולכן חשוב שזה שיבנה את המפרט יכיר את המשחק. עוד חשוב לציין כי אני יכול לרכוש דרך אינטל לוח אם ומעבד במחיר נמוך. I7 930 ב640 ש"ח I5 750 ב440 ש"ח לוח אם אינטל dx58so ב 620 ש"ח. ועוד מוצרים המשתייכים לקטגורית I5-I7. המחשב עובד רק דרך טלויזית 42 FHD 1920X1080 1. מה התקציב המקסימלי? נא לציין בבירור בכותרת הת'רד! האם לנצל את כל התקציב או לנסות לחסוך? לנסות לחסוך במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב?כמה שצריך 2. מה הם השימושים הצפויים של המחשב (לדוגמא - עבודה משרדית, תכני HD, משחקים, עריכה, גרפיקה וכדומה)?FSX בלבד א) יש לציין את התוכנות העיקריות בהן יעשה שימוש ואת א…

4. Started by slider,

טוב, את המפרט הבא אני מזמין כנראה בימים הקרובים, המחשב נועד לעבודה, אינטרנט ולמשחקים. והוא לא כולל מסך(שיש לי) וכרטיס מסך שאני אקנה כשיהיה לי יותר כסף. אז הנה - CPU: AXP 1700+ TBRED-B - 419 HSF: Volcano 7+ with Nanotherm 2 - 120+ 40 Mobo: Epox 8RDA- 690 Memory: 2 X 256MB Micron DDR333- 2X270 H.D.: WD 80GB 8Mb buffer- 697 310 - CDRW: Samsung 48X24X48 Case: Simbadda C650L-SG 400W - 227 Modem: Conexant - 60 Keyboard - 30 Mouse - 30 Speakers - 30 סה"כ : בערך 3200 ש"ח. מה דעתכם?

• 13 תגובות
    • 1.9k צפיות
  5. שלום לכולם, 1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? 5K ,עדיפות לא לחרוג 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? עבודה משרדית (צריך מעבד טוב) ומשחקים קלים, בסדר הזה. 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? מסך 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? (לדוג' כונן SSD שכבר קיים ואפשר לצרף להרכבה) לא 5. עד כמה חשוב שקט פעולת המחשב? שיהיה סביר 6. האם מתוכנן אוברקלוק (OC)? לא 7. האם האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה/אופיס (אם כן רצוי לציין גרסה מועדפת) ו/או הרכבת מחשב בחנות? הרכבה בחנות. 8. האם ישנה העדפה לרכוש את המחשב מחנות ס…

6. Started by ilanb0,

אודה לקבלת חוו"ד למפרט הבא + עלויות: מארז עם צלע שקופה 2 מאווררים + מאוורר זלמן למעבד - 2 יציאות USB קדמיות, לפחות 6 מאחור. אפשרות ל - firewire. לוח אם סוקט 975 של אינטל (תמיכה במהירות 800MHZ. זכרון - DDR2, 1024*2 מהירות מינימלית 667MHZ . מעבד - אינטל core2duo, זכרון מטמון 2M*2 דיסק קשיח - 250 ג'יגה, מהירות 7200 SATA2 (זכרון באפר 16 מגה). צורב DVD - מהירות *16 כרטיס מסך - תומך DX10, זכרון 256 מגה (ייתכן ג'יפורס 8400: דרך אגב, מה ההבדל בין GS ל - GT בכרטיס הזה)? ספק כח - 500W

• 27 תגובות
    • 1.9k צפיות
  7. 1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? 12000 ש"ח. אפשר לחרוג במידת הצורך 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקי מחשב ו-VR. בעיקר single player כבדים. 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? לא. 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? (לדוג' כונן SSD שכבר קיים ואפשר לצרף להרכבה) אין 5. עד כמה חשוב שקט פעולת המחשב? לא חשוב 6. האם מתוכנן אוברקלוק (OC)? כן. 7. האם האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה/אופיס (אם כן רצוי לציין גרסה מועדפת) ו/או הרכבת מחשב בחנות? אין צורך 8. האם ישנה העדפה לרכוש את המחשב מחנות ספציפית? אם לא אפשר גם…

8. Started by Mike_Shinoda,

שלום, רציתי לדעת בכמה אני יכול למכור את המחשב הבא: דגם Lenovo E330 מפרט: מעבד: Intel Core i5 3210M זכרון: 8GB DDR3 אחסון: Segate ST1000LM014 1TB HDD + 8GB SSD (Hybrid) מאיץ גרפי: Intel HD4000 מסך: 13.3 אינץ' LED ברזולוציה 1366X768 קישוריות: Bluetooth 4.0 Wifi 802.11n Gigabit Ethernet יציאות: HDMI LAN/Ethernet 4XUSB יתרת אחריות: 25 חודשים בתודה מראש. בברכה, ליאור.

9. Started by Aeon,

היי, אני זקוק למפרט ב-4 אלף ש"ח, להלן השאלון: 1. מה התקציב המקסימאלי? 4000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל. ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 100 ש"ח מקסימום. 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? גיימינג והקלטת גיימפליי. א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). Dxtory להקלטת גיימפליי. ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. Left 4 Dead 2, DayZ (Arma 2 Operation Arrowhead). -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 1920X1080. -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות…

• 13 תגובות
    • 1.9k צפיות
  10. כמו שהכותרת אומרת , תודה מראש לכולם כולל מסך , ולא מתוכנן OC.

• 24 תגובות
    • 1.9k צפיות
  11. שלום לכול המומחים, אני מחפש מפרט מחשב עבור עבודתי ועבור משחקים לזמני הפנוי. אין לי צורך בציוד הקפי, כיום המחשב שלי מחובר למסך CRT ולמסך LCD 32". מחפש מארז שקט וטוב, קיבלתי המלצה על ה-P182 של antec. כרטיס מסך מצויין גם בראיה לעתיד וזכרון 4 גיגה (שאם איני טועה מצריך מערכת הפעלה של 64ביט) בעבודתי אני מרבה להשתמש במכונות וירטואליות, בעיקר בסביבת VMWARE כאשר אני מריץ שניים עד שלושה מכונות במקביל וזה "קצת" מכביד על המחשב שלי. אשמח אם תעזרו לי. תודה מראש...

• 17 תגובות
    • 1.9k צפיות
  12. שימושים כבכותרת, (פוטושופ, אילוסטרטור...). מסך 15. משקל לא חשוב. כולל מערכת הפעלה. אחריות בארץ עדיף מורחבת. מחשב מחול בא בחשבון אם יש אחריות בארץ. סדרות טובות של היצרנים הזולים ולא סדרות כניסה זולות. ראיתי שמחשבי גיימינג לרוב מציעים מפרט טוב יותר. איך הם לשימושים האלו? איך הם בתור מחשבים לעבודה? שוב המימדים פחות חשובים. תודה.

• 12 תגובות
    • 1.9k צפיות
  13. 1. מה התקציב המקסימלי? נא לציין בבירור בכותרת הת'רד!2500 האם לנצל את כל התקציב או לנסות לחסוך?עד הסוף לנצל במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב?לא לחרוג 2. מה הם השימושים הצפויים של המחשב (לדוגמא - עבודה משרדית, תכני HD, משחקים, עריכה, גרפיקה וכדומה)?משרדי א) יש לציין את התוכנות העיקריות בהן יעשה שימוש ואת אופן השימוש (מזדמן/תדיר/לפרנסה).PHOTOSHOP EXCEL תדיר :3. האם יש צורך בציוד היקפי (מסך, רמקולים, מקלדת ועכבר וכדומה)?לא 4. האם יש רכיב בו אין צורך במפרט (כונן דיסקטים, צורב למשל)?כונן דיסקטים לא,צורב כן 5. 6. עד כמה השקט של המפרט חשוב בסולם של 1 עד 10 (10=השקט קריטי)?8 7. האם מתוכנן אוברקלוק (קל/בינוני/כבד)? האם מי שישתמש במחשב מתמצא ויודע לבצע אוברקלוק?לא 8. …

• 13 תגובות
    • 1.9k צפיות
  14. שלום אני צריך מפרט בסכום 1700 שקל ללא חריגה (ה1700 זה כבר חריגה) ללא ציוד היקפי לא משנה אם זה יהיה מבוסס AMD או אינטל העיקר להוציא את המקסימום מהתקציב יופי לא משנה ! תודה לעוזרים @ :) עריכה : השימושים משחקים אבל לא crysis לא חייב מארז יקר אפשר להסתפק ב HEC 6A19 ולא צריך קירור היתי מעדיף שלא יהיה כרטיס מסך מובנה אם אפשר ולשים כרטיס מסך לא משנה אם DX9 אפילו. לא חובה הרבה מקום ואפשר לרדת ל 250 אפילו 160. בכללי זה מחשב להכל צפייה בסרטים \ אינטרנט \ עבודות \ משחקים אבל לא משהו רציני בכלל .

• 21 תגובות
    • 1.9k צפיות
  15. 1. מה התקציב המקסימאלי? 5000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לחסוך ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 500 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים ועבודה גרפית (מדי פעם - תחביב)תמונות ווידאו (photoshop+after effects adobe cs6) א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. תלת מימד -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 1920*1024 (lg w2486l) -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)?גבוהות 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא…

• 4 תגובות
    • 1.9k צפיות
  16. Started by AliceInChains,

תוכן נמחק

• 17 תגובות
    • 1.9k צפיות
  17. מעבד AMD Athlon 64 3200+ BOX לוח אם MSI K8N Neo Platinum זיכרון PQI 1024MB DDR 400MHz PC3200 Dual Channel (2x512MB) Platinum 2-3-2-6 כרטיס מסך Leadtek WinFast A400 GT TDH GeForce 6800GT 256-bit DDR3 256MB מארז RAIDMAX Scorpio 868 Black 420 Watt ספק כח HEC 425VDT PSU Double Fan מחיר 6822..!!.. הרד דיסק אני יקנה אחרי זה..!!..(יש לי עכשיו WD800BB כלומר 2mb buffer ו7200 סל"ד וATA-100)

• 16 תגובות
    • 1.9k צפיות
  18. Started by amdORintel,

Mother Board : Gigabyte GA-7VAX VIA KT400 Motherboard (AGPx8, 5.1 Sound, ATA133, LAN, USB 2.0) - 503 CPU : AMD Athlon XP 1800+ Tray CPU - 537 DDR-SDRAM1 : DDR-RAM 256MB 3200 WinBond Memory - 563.64 Grpahic Card : Gigabyte RADEON 9000 Pro 64MB DDR Retail VideoCard - 560.52 Hard Disc : Western Digital 80GB 7200 rpm 8MB Buffer ATA100 HDD - 726.94 Monitor : 17" Samsung 753DFX Monitor 1280x1024 0.20mm DynaFlat Technology - 1130 CD-ROM Drive : CD-ROM Asus x 52 - 173 Case - Midi Tower ATX MT-3000 For Pentium IV 300 Watt - 224 Build - 161.52 יש משהו שניתן לשנות? - זכרון סמסונג עולה 70 שקל יותר מפנדה בחנות הזאת אז הלכתי על חברה אחרת.. היא דיי מוכרת לדעתי

• 12 תגובות
    • 1.9k צפיות
  19. Started by coorva,

שלום רב בכוונתי לרכוש מחשב בתקציב כולל של כ- 8000 ש"ח שמיועד בעיקר למישחקים. האם זה אפשרי שאת הדיסק הקשיח יחליף רכיב SSD ? במידה והדבר אפשרי, האם זה מומלץ? תודה

• 11 תגובות
    • 1.9k צפיות
  20. 1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? אני מתכנן 4.5-5K ללא מסך. אפשר לחרוג קצת. 2. מה שימושי המחשב (משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD למשל), יש דוגמה ספציפית למשחק או תוכנה? משחקים (METRO EXODUS, AC ODYSSEY , FAR CRY וכו'..כותרים "כבדים"). בנוסף עריכה גרפית בCAPTURE ONE, פוטושופ ותוכנות עיבוד תמונה נוספות 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמה: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? לא, יש הכל. 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? (לדוג' כונן SSD שכבר קיים ואפשר לצרף להרכבה) יש לי 3 הארד דיסקים SATA "רגילים" ועוד 2 כונני SSD. אחד ההארד דיסקים מתחיל לאט לאט להתפגר (BAD SECTORS וכו..מ…

• 6 תגובות
    • 1.9k צפיות
  21. Started by CRT,

אוקיי אני מחפש מחשב ללימודים ברוב. לכן חשוב לי רק 2 דברים מעבד, ועמידות בהעברת המחשב כמעט כל יום. התוכנות שאמורות לרוץ עליו אלו יהיו תוכנות הנדסיות\מתמטיות. אולי פה ושם איזה סרט, HD לא מעניין. כרגע אחרי חיפוש קצרצר מתלבט בין HP PAVILION DV3-2150EJ. והסדרה של HP DV6. ... ברוב ההבדל שאני ראיתי זה כ.מסך יותר טוב (שזה לא ממש אמור לעניין אותי), ד.קשיח יותר גדול בDV6 וגם זכרון יותר גדול 4GB במקום 3. (שזה לא משמעותי לדעתי). משקל של ה DV3 אמור להיות בסביבות 1.9KG כאשר הDV6 בסביבות 6KG. ומסכים DV3 13.3 1280*800 מול DV6 15.6. עכשיו גם בקשר לנוחות נשיאה אני רוצה לשאול בקשר לעמידות... עד כמה שידוע לי כמה שהמחשב יותר קל ויותר קטן ככה הוא סובל פחות מנשיא שלו ממקום למקום ושורד לאורך זמן…

• 1 תגובה
    • 1.9k צפיות
  22. Started by jorylit,

החלטתי בסוף ללכת על תקציב של 3000 ולהשאיר לי כסף למסך 22" של סמסונג p220t לעתיד אז זה המפרט לפני קנייה, חשוב לי שלא יהיה יותר מידי רועש לא איכפת לי קצת רועש והמסנן אבק מאוד חשוב מצטער שפתחתי עוד נושא פשוט הנושא הקודם כבר ניהיה עמוס הודעות ומבולגן וגם שיניתי את התקציב והדרישות קצת: על איזה הגדרות אני אוכל להריץ משחקים כמו GTA4 וכו' עם המחשב הזה? AMD Phenom 2 X2 545 3.0Ghz Dual Core AM3 Tray, יחידות 1 ¤473 http://www.rsm.co.il/product.aspx?productid=1115 Gigabyte MA-770-UD3 AMD770 CHIPSET, יחידות 1 ¤410 http://www.rsm.co.il/product.aspx?productid=1048 Arctic Cooling Freezer 64 Pro CPU COOLER , יחידות 1 ¤124 http://www.rsm.co.il/product.aspx?productid=1051 OCZ 2GB DDR2 800Mh…

• 23 תגובות
    • 1.9k צפיות
  23. אחד החברים שלי סוף סוף החליט לקנות מחשב חדש ב4.5K הוא רוצה שהכרטיס מסך יהיה של NVIDIA כי היה לו ניסיון רע עם ATI ,שלושה כרטיסים שרופים. יש לו מסך 22"... תודה מראש לכל העוזרים!

• 15 תגובות
    • 1.9k צפיות
  24. Started by Shahar__,

היי, אני צריך מחשב נייד ללימודים, לומד מדמח חשוב לי נורא הנוחות שלו כי אני אסתובב איתו הרבה שהמקלדת תהיה נוחה ושיהיה 14 אינץ לא גדול מידי 1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? 3000 אפשר לחרוג ב500 אני מניח 2. מה שימושי המחשב (משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD למשל), יש דוגמה ספציפית למשחק או תוכנה? ללימודים בעיקר תכנות 5. עד כמה חשוב שקט פעולת המחשב? די חשוב 6. האם ישנה הגבלה או העדפה לגודלו הפיזי של המחשב ומשקלו, אורות וכו'? חשוב הגודל 14 אינץ שיהיה נוח להסתובב איתו 7. האם האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה/אופיס (אם כן רצוי לציין גרסה מועדפת) ו/או הרכבת מחשב בחנות? צריך ווינדוס …

• 2 תגובות
    • 1.9k צפיות
  25. Started by Wunderbar,

1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? התקציב הוא עד כ-4,000 ש"ח עם חריגה עד 500 ש"ח מעל לתקציב זה. 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? עבודה משרדית, תכנות, גיימינג (לא חובה את המשחקים הכי חדשים). 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? לא. 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? (לדוג' כונן SSD שכבר קיים ואפשר לצרף להרכבה) לא. 5. עד כמה חשוב שקט פעולת המחשב? עדיף כמה שיותר שקט. 6. האם מתוכנן אוברקלוק (OC)? לא. 7. האם האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה/אופיס (אם כן רצוי לציין גרסה מועדפת) ו/או הרכבת מחשב בחנות? ארצה להתקין …

דיונים חדשים בפורומים