עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. Started by omi,

שלום לכם תקציב עד 3000 ש"ח הנייד ישמש לגלישה , כתיבת מאמרים, בניית מצגות בעיקר אשמח אם תמליצו על מחשב שיחזיק מעמד תק' ארוכה ושזמן העבודה יהיה ממושך, לפחות 4-5 שעות עבודה ברצף. מה דעתכם על Dell Inspiron שכחתי את מס' הדגם או שיש אחד כזה?? מה עם סמסונג r530 ?נמסר לי מנציג חברה שיש להם מבצע והוא עולה 3000 ש"ח עם 3 שנים אחריות. לא ממש מבינה במחשבים ולא יודעת מה חשוב ועל מה לשים לב.. תודה רבה

2. שלום, אני רוצה לרכוש מחשב נייד עבור משחקים אני מתלבט בין שתי חברות ASUS 1700$ Alienware 1950$ האם מישהו רכש אחד מהמחשבים הללו? האם אחת טובה יותר מהשניה? כמו כן עד כמה כדי לי להשקיע בשיפור המעבד? למעבד i7-6820HK האם כדאי לי להשקיע עוד 250 דולר ולקנות את המחשב של alienware? ASUS: Operating system: Windows 10 (64 bit)Display: 15.6" FHD (1920*1080) hardware G-SYNC 160° View-AngleProcessor: Intel Quad-Core i7-6700HQ 2.6 GHz (Turbo to 3.5 GHz)Graphics: NVIDIA GeForce GTX1070, 8GB GDDR5 G-SYNCMemory: 16GB DDR4Storage: 256GB M.2 SATA3 SSD + 1TB (7200 RPM)Optical storage: No Optical DriveWebcam1.2MP HD CameraKeyboard: Il…

• 0 תגובות
    • 1.1k צפיות
  3. בוקר טוב, מחפשים מחשב נייח או נייד ,עדיפות לנייח מפאת מקום,אלא אם כן נייח משמעותית "שווה" יותר . מחשב לצורך office, גלישה ומשחקים (שהילדים יגדלו). מה מומלץ? שיקול המחיר הוא מאוד משמעותי. נשמח לקבל הכוונה מה לחפש או דגמים ספציפים... מנסים לנצל את מבצעי black friday:)

• 7 תגובות
    • 1.2k צפיות
  4. Started by liores121,

1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? בין 3500 -4000 מקסימום 2. מה שימושי המחשב (משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD למשל), יש דוגמה ספציפית למשחק או תוכנה? משחקים כגון COD WARZONE , BATTLEFIELD וכל המשחקים העדכניים - תוכנות SKETCHUP, AUTOCAD וכדומה. 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? מקלדת, עכבר אלחוטיים ומסך 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? (לדוג' כונן SSD שכבר קיים ואפשר לצרף להרכבה) צריך הכל 5. עד כמה חשוב שקט פעולת המחשב? לא קריטי 6. האם ישנה הגבלה או העדפה לגודלו הפיזי של המחשב ומשקלו, אורות וכו'? לא 7. האם…

• 0 תגובות
    • 772 צפיות
  5. Started by Shiran Shteinberg,

לאחר 8 שנים הגיע הזמן להחליף את המחשב:) אשמח לעזרה בנתונים ודרישות חשובות למחשב ביתי שאינו מיועד למשחקים, אלא בעיקר תמונות, סרטים, מסמכים, אופיס וכו' איזה כרטיס מסך? זכרון מומלץ? וכו'

• 2 תגובות
    • 2k צפיות
  6. Started by Galit Baram,

שלום לכולם אשמח לעזרתכם . מחפשת מחשב גיימינג . תקציב עד 4000 ש"ח. אין צורך בציוד היקפי או בתוכנה .

• 2 תגובות
    • 908 צפיות
  7. Started by chric,

היי לכולם 1. מה התקציב המקסימאלי? 5 אלף א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? אם לא משהו דרסטי אפשרי לחסוך ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? עדיפות לא לחרוג 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? גלישה,משחקים כמו פיפא 18 ו gta לפעמים,אפשרות לעריכת מוזיקה שאעשה בעתיד א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). עריכות בצורה מזדמנת ובאופן חובבני ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. המשחקים שציינתי באופן מזדמן ושתהיה לי את האפשרות לשחק במשחק…

• 9 תגובות
    • 2.3k צפיות
  8. שלום רב לחברי הפורום הנכבדים! לפני כמעט שנתיים נועצתי בכם בנוגע לרכישת מחשב נייח פצצה, ואכן כולם נרתמו לעזרתי והתפתח שם דיון של ממש שהחכים אותי, ובסופו של דבר השתמשתי בהמלצות שקיבלתי שם, רכשתי את החלקים ב TMS והרכבתי אותו בעצמי, וב"ה עובד מצויין בלעה"ר. כעת ביקשה ממני אחותי עזרה באותו נושא, היא רוצה לקנות מחשב לילדים שישמש כעת בעיקר לצרכים בסיסיים כמו וורד, אינטרנט וקצת סרטים, לא הרבה מעבר. העניין הוא שאחת הבנות שם לומדת עריכת מצגות, והרצון הוא להרכיב מחשב בסיסי, אבל עם 'אופציה להרחבה', דהיינו שביום מן הימים בעוד שנה או שתיים כשירצו לשדרג אותו לא יצטרכו להחליף לו את כל הרכיבים והמארז, אלא רק כרטיס מסך ומעבד למשל, או משהו בסגנון. מקווה ש…

• 20 תגובות
    • 3.4k צפיות
  9. 1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? 10 אלף ש"ח רק למחשב. 2. מה שימושי המחשב (משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD למשל), יש דוגמה ספציפית למשחק או תוכנה? lumion 3DMax Vray for 3DMAX & for Sketchup All adobe programs Autocad Revit 3. האם יש צורך בציוד הקפי בנוסף למחשב (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? לא חובה 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? (לדוג' כונן SSD שכבר קיים ואפשר לצרף להרכבה) יש לכלול את כלל הרכיבים 5. עד כמה חשוב שקט פעולת המחשב? דיי חשוב 6. האם ישנה הגבלה או העדפה לגודלו הפיזי של המחשב ומשקלו, אורות וכו'? אין הגבלת גודל 7. האם האם יש צורך לכלול מערכ…

• 12 תגובות
    • 1k צפיות
  10. שלום חברים, אשמח לעזרתכם ברכישת מחשב נייח לגיימינג (מתכנן לקנות את הרוב המוחלט באמאזון/newegg במהלך BF הבא עלינו לטובה). 1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? באזור ה6K, אפשר לחרוג באלף לפה או לשם במידה (עד7K) ויש שיפור מהותי או לחלופין אפשר לחסוך 2. מה שימושי המחשב (משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD למשל), יש דוגמה ספציפית למשחק או תוכנה? גיימינג בעיקר, על הדרך גם עבודה משרדית אבל זה לא אמור לשנות. כל משחק AAA תובעני כזה או אחר. מחפש מחשב חזק מאוד שכנראה לא ישודרג במהלך הזמן. קונה פעם ב3/4 שנים ונדיר שמשדרג רכיבים. 3. האם יש צורך בציוד הקפי בנוסף למחשב (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך…

• 1 תגובה
    • 562 צפיות
  11. Started by Pilp3l,

1. מה התקציב המקסימאלי? 7000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לחסוך ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 500 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? גיימינג א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב - Pubg , CSGO ,TotalWar בעיקר (ומדי פעם משחקים אחרים ) -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך) - גודל המסך שברשותי 24 אינצ' בהמשך אקנה מסך 26-28 -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? גבוה…

• 26 תגובות
    • 4.8k צפיות
  12. היי לכולם, אשמח לעזרתכם לרכישת מחשב גיימינג לבן שלי בן 10, כעת הוא משחק בעיקר בפורטנייט, אבל רוצה שבעתיד ישמש אותו למשחקים חזקים יותר. 1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? אני מתכנן לקנות את המחשב באילת, כך שהתקציב יהיה בערך 7,500 ₪, בתוספת מע"מ זה יוצא בערך 9,000 ₪. 2. מה שימושי המחשב (משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD למשל), יש דוגמה ספציפית למשחק או תוכנה? משחקים בעיקר 3. האם יש צורך בציוד הקפי בנוסף למחשב (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? לא 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? (לדוג' כונן SSD שכבר קיים ואפשר לצרף להרכבה) לא 5. עד כמה חשוב שקט פעולת המחשב? לא קריטי …

13. Started by Benjamin Mihov,

אהלן חברים, אני מחפש מחשב נייח חזק(מארז בלבד) שמתאים לעיצוב גרפי. תוכנות של אדובי בעיקר, אפילו עבודה במקביל של התוכנות. מעבד i7 intel חשוב זכרון 32gb SSD 1t כ. מסך 4gb NVIDIA שיתמוך ב2 מסכים, עריכה. מארז עם כניסות USB, hdmi, חיבור לרשת וכו' התקציב הוא עד 4000 ש"ח. יכול להיות גמיש קצת רק אם יש צורך. אשמח לקישור עם מחשב בנוי. תודה רבה.

• 5 תגובות
    • 4.8k צפיות
  14. Started by kobisi,

שלום חברים אשמח להמלצה למחשב נייח למשרד רואי חשבון עד תקציב של 4,000 ש"ח, להלן הדרישות: יכולת עבודה במהירות עם מספר תוכנות במקביל. עדיפות למארז קטן ככל שניתן. הייתי ב2 מקמות וקצת התבלבלתי לגבי איזה נתוני מחשב אני צריך לאור הדרישות. האם חשוב מספר הליבות, SSD, RAM? תודה על העזרה

• 10 תגובות
    • 1.7k צפיות
  15. Started by Noa Shani,

הי כולם :) אני רוצה לקנות מחשב נייח לחיבור לטלויזיה בסלון. בגדול הוא ישתמש לרוב להורדת סרטים, סטרימינג, גלישה באינטרנט ולעיתים קצת עבודה באופיס - בלי גיימינג או תוכנות כבדות. עדיין אני מוכנה להשקיע כדי לקנות משהו שיחזיק לי כמה שנים טובות (אחרי שקניתי מיני PC ב 500 ש"ח שבקושי עובד) ראיתי ב KSP כמה ערכות של מחשבים סלוניים ואין לי שמץ מה כדי לקנות. https://ksp.co.il/?select=269..398 אני לא מבינה במפרטים של מחשבים אז אודה אם מישהו יוכל פשוט לשלוח לי לינק למחשב שאני יכולה להזמין . תודה!!

• 0 תגובות
    • 641 צפיות
  16. היי חברים אני מעוניין לרכוש מחשב נייח ממש בימים הקרובים. המחשב ישמש אותי בעיקר לצורכי עבודה גרפית - תוכנות אדובי כולל אפטר אפקט ובקרוב אני רוצה להתחיל ללמוד תלת, אז חשוב לי שהמחשב יהיה מספיק חזק ומהיר. קיבלתי הצעה מ-idigital בסך של 18,500 - מחיר שאני מוכן לשלם כל עוד המחשב באמת מתאים לצרכים שלי… הבעיה שאני לא מבין בזה כלום… ואין לי מושג אם המפרט של המחשב בסדר, והאם זה מחיר סביר?. אשמח לקבל את חוות דעתם על המפרט של המק שקיבלתי מהם… אני שוקל גם לקנות מקבוק פרו 16 אינצ׳+ מסך נוסף ולחבר ביניהם ( אבל לא יודע אם מחשב נייד יהיה חזק מספיק כמו הנייח של אפל... או שלוותר על הרעיון?) זה המפרט של האיימק שקיבלתי מ-idigital מחיר: 18,536 ₪ iMac 27-inch Retina …

17. שלום לכולם, הגעתי לכאן בעקבות המלצה של חבר שאומר שיש כאן אנשים שתותחים בתחום. כל מה שאני מבין במחשבים זה על מה אחראי הזיכרון RAM ושככול ששי יותר זיכרון כללי במחשב ככה יש יותר מקום לאחסן דברים. וכמובן איך להשתמש בדברים בהם אני משתמש ביום יום =) לכן אני זקוק לעזרתכם, אני מחפש לרכוש מחשב נייח חדש שיתאים לצרכי, אני עובד הרבה עם תוכנות עריכת התמונות לייטרום ופוטושופ, אני צלם ולכן אני אעבוד איתן עוד הרבה בעתיד, אני מחפש מחשב שיתאים לי לעבודה הזו. יש לי את מסך המחשב: Dell U2312HM LED אם זה משנה במשהו. התקציב יושב על עד 5,000 עם תיקווה לפחות מכך.

• 4 תגובות
    • 672 צפיות
  18. שלום רב, ברצוני לרכוש מחשב נייח חדש, לאחר שהנוכחי שלי הופך אט אט לעגלה. התקציב הוא עד 12,000 ש"ח, כולל מסך. התוכנות בהן אני משתמש לרוב הן חבילת אדובי (אפטר ודומיה), 3dsmax, cinema 4d, וחייב מחשב שיעמוד בזמני רינדור טובים מספיק לתוכנות התלת מימד. אם פספסתי פרט אותו אתם צריכים, אשמח שתגידו לי. תודה מראש!

• 5 תגובות
    • 1.4k צפיות
  19. Started by TalSedaka,

היי, אני מעוניין לקנות מיני מחשב התקציב (בהתאם לצורך) הצורך: לחבר לטלויזיה ולראות סרטים ב1080p HD לפי דעתי לא צריך מעבד כבד, צריך רק קצת SSD וקצת RAM4G +250HD תאריך קניה: אין לחץ אבל גם אין סיבה לחכות. =השבוע. חיפשתי משהו באינטרנט ונתקלתי בזה, רציתי לדעת האם אתם ממליצים לפני שאני מזמין: סתכלו את התמונה של המפרט המחיר הוא 800שח לפני מכס. הלינק לקניה שלי למי שהתמונה לא מספיק (או שגם מעוניין להזמין) הקישור לקניה אם מידע כלשהוא חסר תרשמו ואני הוסיף, תודה רבה מראש לעוזרים.

20. Started by תהיר לוי,

היי ברצוני לרכוש מחשב נייד לשם תוכנות פרימייר, אפטר אפקט ופוטושופ. בעתיד ארצה להוסיף לו מסך גדול. מה שחשוב לי שיעבוד טוב ולא יתקע. שהמעבד שלו יהיה חזק. אני לא רוצה מק. והתקציב הוא עד 3000 שקל. אלא אם כן צריך יותר. אשמח לשמוע הצעות

• 5 תגובות
    • 791 צפיות
  21. Started by The-Gamer,

1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? - 11,000 חריגה של 500. 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים בלבד. (גיימינג כבד) 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? מסך אם אפשר במחיר שפוי עם G-SYNC. 27-24 אינטצ', 2K + 165HZ-144HZ תמליצו אתם על פאנל IPN או IPS חוץ מזה אין צורך בציוד הקפי נוסף.. 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? (לדוג' כונן SSD שכבר קיים ואפשר לצרף להרכבה) כן, אני רוצה כונן SSD.. 5. עד כמה חשוב שקט פעולת המחשב? חשוב. 6. האם מתוכנן אוברקלוק (OC)? כן 7. הא…

22. שלום, אני מחפש להרכיב מחשב לעבודה משרדית. שאלתי כבר בעבר, ואני "התכנסתי" למפרט המומלץ באתר, אך יש לי לגביו שאלות. ברור לי שייתכן ואיני שואל בפורום הנכון, אולם העדפתי לרכז את כל השאלות תחת אותו ת`רד ומאחר והשאלה נוגעת למפרט שלם פורום זה נראה לי המתאים ביותר. סליחה אם טעיתי. השאלות שלי הן לגבי המפרט הבא: http://hwzone.co.il/specslist/view/64 1) אם אני מעוניין במחשב שקט, באיזה שידרוגים עלי להשקיע? האם כדאי לי למשל בתוספת של כמאה ש"ח לשדרג לקירור THERMALTAKE SONIC TOWER: http://www.thermaltake.com/product/Cooler/Retail/cl-p0071/cl-p0071.asp האם כדאי לבקש מאווררים שקטים? (ואם כן, אשמח להמלצות על דגמים מסויימים). אני מוכן להשקיע עד כ 200 ש"ח בנושא (מעבר למפרט). 2) מדוע הזיכרון …

• 3 תגובות
    • 603 צפיות
  23. Started by עמית עציץ,

1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? עד 9500 שח כמובן לצמצם כמה שיותר 2. מה שימושי המחשב (משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD למשל), יש דוגמה ספציפית למשחק או תוכנה? גיימינג כבד, עריכה גרפית משחקים כמו HORIZON ZERO DWAN, RDR 2 ועוד 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? לא 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? (לדוג' כונן SSD שכבר קיים ואפשר לצרף להרכבה) לא 5. עד כמה חשוב שקט פעולת המחשב? 10/10 6. האם ישנה הגבלה או העדפה לגודלו הפיזי של המחשב ומשקלו, אורות וכו'? לא הכי חשוב לי אורות אבל אם יש משהו לא יקר אז בכיף, רוצה שיהי…

24. שלום חברים, אחרי בדיקה יסודית בפורומים כאן ובשאר בדיקות אני חייב את עזרתכם, אני רוצה מחשב חזק לגיימינג שיישרת אותי זמן רב קדימה, מפרט בסיסי שיכלול מעבד I7 זיכרון 16-32 כרטיס מסך GTX 980 4GB כונן SSD 500 GB+- השאלה המרכזית שלי האם להרכיב מחשב באחת החנויות המומלצות או לרכוש חלקים ביד 2 \ חו"ל ולהרכיב משהו מעצתכם, כמובן שהשיקול הוא עלות - תועלת אודה לתגובתכם

• 31 תגובות
    • 8.1k צפיות
  25. Started by anthonyp,

התקציב - עד 3500 ש"ח * מטרות המחשב - אינטרנט, סרטים, משחקים קלים-בינוניים. * גודל המסך? 15, לא פחות. * משקל רצוי? 2-2.5, אני יודע שפחות זה לא ריאלי * האם נדרש זמן סוללה ארוך (מומלץ להגדיר מהו זמן סוללה ארוך לטעמכם)? המחשב יהיה תמיד ליד נקודת חשמל, אז לא צריך זמן סוללה ארוך במיוחד. * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? (DVI, HDMI וכו) HDMI* בלוטות? לא צריך* גודל מינימלי של כונן קשיח? 500* צורב DVD? כן* האם נדרשת אחריות בינלאומית ? עדיף * האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי? חברה מוכרת - HP, DELL, LENOVO

• 3 תגובות
    • 747 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.