ייעוץ לפני רכישת מחשב
מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ
85,494 דיונים בפורום זה
-
1. מה התקציב המקסימאלי? 4K או 1100$ א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנסות לחסוך. ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 500 ש"ח או 200$ 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? מחשב ללימודים, בעיקר עבודה עם אופיסוגם עבודה עם סימולציות, matlab וסביבות וירטואליות (VMware). 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, ניתן לרשום גם העדפות לדגמים. לא 4. האם יש רכיב שאין צורך לכלול במפרט? 5. עד כמה חשוב השקט בסולם של 1 עד 8 (8 = יש לנסות ולהקפיד על השקט)? 6 6. האם מתוכנן אוברקלוק (OC)? אם כן איזה (קל, בינוני, כבד)? לא 7. האם …
-
- 10 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
ספציפית המחשב הזה לאמא של חבר, אבל נראה לי שאני אעזור פה להרבה כי ראיתי כמה שאלות דומות שלא קיבלו תשובה * מטרות המחשב? אופיס, גלישה באינטרנט, צפייה בסרטים * גודל המסך? 15.6 האם חשוב מסך מבריק או מאט? * רזולוציית המסך? 1366x768 יספיק * דרישות מיוחדות לאמצעי הקלט? * משקל רצוי? כמה שפחות * האם נדרש זמן סוללה ארוך? לא במיוחד אבל 6 שעות יהיה נחמד * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? עדיפות למחשב עם בלוטות' * גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח? 500 ג'יגה, אם אין ברירה אפשר לרדת ל320 * כונן אופטי? רצוי * האם דרושה תמיכה בתחנת עגינה ייעודית? לא * האם נדרשת אחריות בינלאומית ? * האם בתקציב צריך להיכנס רישיון למערכת הפעלה? כן * האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי? לא אשמח לקבל 2 הצעות: אחת שתמצה א…
-
- 3 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
[TABLE=width: 80%] [TR] [TD=width: 20%]מעבד:[/TD] [TD=width: 80%]Intel Quad-Core i5 3470 3.2Ghz 6MB Tray כמות: 1 מחיר: ₪984[/TD] [/TR] [TR] [TD=width: 20%]קירור למעבד:[/TD] [TD=width: 80%]בקניית מחשב חדש בלבד - Arctic Cooling Alpine 11 Rev. 2 כמות: 1 מחיר: ₪44[/TD] [/TR] [TR] [TD=width: 20%]לוח אם:[/TD] [TD=width: 80%]Gigabyte GA-H61M-D2-B3 כמות: 1 מחיר: ₪221[/TD] [/TR] [TR] [TD=width: 20%]מארז:[/TD] [TD=width: 80%]בקניית מחשב חדש בלבד IPPON A1314 + SEASONIC SS-400ET כמות: 1 מחיר: ₪335[/TD] [/TR] [TR] [TD=width: 20%]זיכרון:[/TD] [TD=width: 80%]Infinity 2GB DDR3 1333 כמות: 4 מחיר: ₪93[/TD] [/TR] [TR] [TD=width: 20%]כרטיס מסך:[/TD] [TD=width…
-
- 12 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
היי, המחשב הראשון הוא לחברה שלי, שהוא עד 2500, היא צריכה אותו למטרות עבודות במהלך התואר ובין היתר למדיה, כי היא צופה הרבה בסדרות. 1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? 2500 (מעל עד 3000 זה חריגה) 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? עבודה משרדית בעיקר כמו וורד, PDF ועוד דברים שהיא צריכה במהלך התואר ובין היתר אפשרות לצפייה בסדרות 5. עד כמה חשוב שקט פעולת המחשב? חשוב 7. האם האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה/אופיס (אם כן רצוי לציין גרסה מועדפת) ו/או הרכבת מחשב בחנות? אני מתאר לעצמי שמערכת הפעלה יש בכל מחשב נייד 8. האם ישנה העדפה לרכוש את המחשב מחנות …
-
- 11 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
שלום רב, אשמח לסיוע מבעלי ניסיון. יש צורך במחשב נייד חזק לתקשורת עם רובוט (במטל"ב\סימולינק) וגם כנראה לעיבוד תמונה בזמן אמת. (מערכת הפעלה) לא אפל. מחיר עד 2.5K USD בחו"ל. כונן עדיף SSD אבל לא קריטי. לגבי הנפח לא באמת משנה. מעבד חזק וכרטיס מסך לCUDA זכרון לפחות 32GB + אופציה להרחבה. משקל או סוללה לא חשובים. גודל מסך לא משנה. יציאה (ללא מתאם) לכבל רשת באותה הנשימה - אם יש מתכנתים או מהנדסים שמעוניינים להכנס לתחום הרובוטיקה (זרועות רובוטיות תעשיתיות), אתם מוזמנים לשלוח הודעה פרטית.
-
- 8 תגובות
- 2.2k צפיות
- 1 follower
-
-
שלום, אני מנסה לעזור לחבר עם מפרט לבן שלו למשחקים קלים ( fortnite) הגעתי למשהו כזה: https://www.tms.co.il/225648 אבל הוא רוצה להוזיל עוד עלויות. המפרט הזה בכלל מאוזן? אפשר להוזיל עוד? תודה
-
- 10 תגובות
- 2.2k צפיות
- 1 follower
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? 2500 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לחסוך ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 0 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? - תכנות, פיתוח בUnity ובvisual studio א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). Visual studio - שימוש כבד Unity - שימוש כבד VMware - שימוש תדיר Blender - שימוש תדיר Photoshop - מזדמן עריכת וידאו - מזדמן ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: פיתוח משחקי מחשב קלים בUnity. רזולוזציית מסך Full HD - 24" 3. האם יש צורך בציוד …
-
- 2 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
* מטרות המחשב? לימודי הנדסת תוכנה / מדעי המחשב, משחקים בינונים (DOTA 2 / HEROES OF THE STORM) * גודל המסך? האם חשוב מסך מבריק או מאט? לא ידוע לי, מה שמומלץ. * רזולוציית המסך? לא ידוע לי, מה שמומלץ. * דרישות מיוחדות לאמצעי הקלט? לא. * משקל רצוי? אין. * האם נדרש זמן סוללה ארוך? מומלץ שכן. * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? לא. * Bluetooth? לא. * גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח? למיטב הבנתי עדיף SSD. * כונן אופטי? לא. * האם דרושה תמיכה בתחנת עגינה ייעודית? לא. * האם נדרשת אחריות בינלאומית ? כן, המחשב עתיד להירכש בארצות הברית, ויעשה בו שימוש בארץ. * האם בתקציב צריך להיכנס רישיון למערכת הפעלה? כן. * האם יש לכם העדפה ל…
-
- 6 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
שלום, אשמח אם תוכלו להמליץ על מחשב נייד בדרישות הבאות: 1. מיועד לסטודנטית (אופיס וכו'), כך שיש צורך במחשב לא כבד או גדול, כזה שאפשר לסחוב אותו לאוניברסיטה. זה הייעוד העיקרי של המחשב. 2. מצלמת אינטרנט מובנית. 3. יכולת להריץ משחקים ברמה בינונית. כלומר, לא צריך את המשחקים הכי חדשים על VHIGH, אבל שכן יצליח להריץ משחקים, אפילו עם הגדרות בינוניות. 4. יציאת HDMI, כדי שיהיה אפשר לחבר לטלוויזית LCD ולראות סרטים ב-HD. 5. אם אפשר אופציה לתחנת עגינה (כדי לחבר בבית מקלדת, עכבר, ואולי מסך נייחים). אבל זה פחות חשוב מהדרישות האחרות. 6. יש לי כבר עותק חוקי של וינדוס XP, כך שלא צריך שהמחשב יבוא עם מ"ה ויסטה, אפשר לחסוך על זה כסף. האם תהיה בעיה להתקין בעצמי XP, כמו במחשב נייח? תקציב: סביבות…
-
- 21 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
שלום לכולם.. חברתי הסטודנטית הענייה נהנית לשחק Skyrim בביתי, אולם אין ביכולתה לשרוץ אצלי במחשב כפי שהייתה רוצה. על כן, היא שוקלת אולי לרכוש מחשב שיהיה מסוגל להריץ את המשחק, בדגש על התקציב המינימלי ביותר האפשרי. מבחינת המפרט - יש לה בבית מחשב משרדי פשוט שעובד עם מסך 19 אינץ' LG. רזולוציה מקסימלית - 1024*1280. לי יש כרטיס מסך ישן 9800GT. השאלה שלי היא האם הכרטיס מסך יהיה מספיק טוב למשחק (שחדש יחסית) ברזולוציה הזו (שאיננה גבוהה יחסית). וכמו כן מה יכולה להיות העלות המינמלית להרכבת מחשב לצורך זה. אין צורך בהרכבה, אין צורך בשום ציוד/מערכת הפעלה. רק מעבד - לוח אם - זיכרונות - ספק - מארז ואולי כרטיס מסך במקרה הצורך. קשיח אני עוד בדילמה אולי פשוט להשתמש בנוכחי המשרדי שלה. בב…
-
- 20 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
שלום, קניתי מאיביי לפני מס' חודשים מחשב נייד מסוג Lenovo Thinkpad Yoga, הוא הגיע עם שנה אחריות של Lenovo, התקשרתי ל Lenovo ישראל כדי לוודא שהאחריות שלי תקפה גם בארץ ואכן היא תקפה, השאלה לי היא לפני שאני שם 260$ על הרחבת אחריות דרך האתר של Lenovo העולמית האם זה גם יתפוס בארץ? (אין אפשרות לבצע הרחבת אחריות דרך Lenovo ישראל), כשניסיתי לשלם דרך Paypal על הרחבת האחריות קיבלתי סירוב והבנתי שזה בגלל שאני לא מארה"ב, לא חסר דרכים לעקוף זאת אבל השאלה היא האם האחריות המורחבת תהיה תקפה בארץ ? האם למישהו נסיון בנושא ? תודה מראש !
-
- 1 תגובה
- 2.2k צפיות
-
-
Intel Pentium IV 2.4C GHz HT 512K 800MHz Socket 478 CPU BOX ABIT IS7-E Intel 865PE Motherboard (HT,FSB 800,SATA, Dual DDR400, 5.1 Sound, AGP8X,LAN, USB 2) GeIL DDR-RAM 256MB 3200 Value Memory x2 Maxtor 80GB 7200rpm 8MB Buffer Serial ATA HDD Sapphire Atlantis Radeon 9700 Pro 128MB DDR DVI Video Card Teac / Alps / Mitsumi 1.44MB 3,5'' Floppy Drive DVD-ROM Sony 16/48 Bulk Lite-On 52/24/52 Retail CD-RW Altec Lansing ATP 3 2.1 Speakers Compucase-HEC Midi Tower CI-6A19 BLACK Front USB 300W Case וזה לקח רק שבוע מ-PCH עכשיו לשאלות: ??? 1. איך המחשב בכלליות? החלקים טובים ל-OC? 2. איך הזכרון? הוא טוב ל-OC? 3. ה-sapphire בא עם כבל tv-out? 4. כמה זמן אתם מעריכים שהוא יפעיל מש…
-
- 15 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
היי, מחפשת נייד קל וחזק לעבודת פיתוח. * מטרות המחשב- פיתוח אלגורתמיקה בראייה ממוחשבת ב-matlab. * גודל המסך- סביבות 13’ * משקל רצוי- חשוב שיהיה קל, מתחת ל-1.5kg. * האם נדרש זמן סוללה ארוך-5 שעות ומעלה * גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח-SSD , לפחות 256GB * כונן אופטי- ללא * האם בתקציב צריך להיכנס רישיון למערכת הפעלה- כן * האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי- לא * כל דרישה מיוחדת שחשובה לכם – העדפה למסך מגע ולאחריות של 3 שנים. חשבתי על: Lenovo ideapad yoga 13’ i7(3537U) , 8GB RAM או Lenovo ideapa yoga PRO i5 (4200U) , 8GB RAM תודה
-
- 4 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
שלום לכולם, קניתי בפסח האחרון מחשב לנובו מדגם C200 3000 עם מעבד 1.66 DC2 ושני כרטיסי 512 RAM 80 HARD DISK G עלה לי 4.4 K כמה שאלות: א. קניתי במחיר סביר? ( אני יודע שזה טפשי לשאול אבל... ) ב. מישהו מכיר בעיות מיוחדות איתו? ( אצלי הוא מתחמם נורא והסוללה נגמרת מהר, בנוסף לכל זה הוא ממש איטי ) אשמח להתייחסויות
-
- 12 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
אני צריך את זה גם ל גיימינג וגם ל video editing יכול לעלות אם התקציב מעבד Intel® Core 2 Duo E6600 Conroe Processor 2.4GHz דיסק קשיח Western Digital SE16 500GB Serial ATA 7200RPM אני רוצה בעתיד להוסיף עוד אחד לוח אם EVGA nForce 680i SLI Socket 775 1333MHz DDR כרטיס וידאו EVGA GeForce 8800 GTS 640MB GDDR3 , או EVGA 768-P2-N831-AR GeForce 8800GTX 768MB אם שווה להוסיף 150$ ל ה GTX כרטיס קול X-Fi XtremeMusic זיכרון Corsair 6400 2GB Kit DDR2-800 XMS2-6400 או GeIL 2GB (2 x 1GB) 240-Pin DDR2 SDRAM DDR2 1000 (PC2 8000) …
-
- 20 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
שלום, אשמח לקבל מפרט למטרת משחקים. תקציב על 6 וחצי גג עם עדיפות מסוימת לחסוך.. כולל מסך. 1. מה התקציב המקסימלי? 6500 האם לנצל את כל התקציב או לנסות לחסוך? ניתן לנצל, עדיף לחסוך . במידת הצורך - רק כלפי מטה. 2. מה הם השימושים הצפויים של המחשב (לדוגמא - עבודה משרדית, תכני HD, משחקים, עריכה, גרפיקה וכדומה)? משחקים, עבודת סטודנטים, SPSS ריבוי לשוניות וכו'. א) יש לציין את התוכנות העיקריות בהן יעשה שימוש ואת אופן השימוש (מזדמן/תדיר/לפרנסה). תדיר. ב) במידה והמחשב מיועד גם/בעיקר למשחקים: * אם המסך לא כלול במפרט, מה הגודל ו/או הרזולוציה הטבעית (מקסימלית) של המסך הקיים? דרוש מסך. רזולוציה גבוהה. * לאיזה סוג משחקים המפרט מיועד? חדשים כיום. * לאילו הגדרות…
-
- 17 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
שלום לכולם, אני עומד לקנות מחשב חדש בעוד כשבוע. המחשב יוצא במחיר של 5900 אבל אני כנראה קונה במזומן אז זה יוצא 5700 כנראה עם המפרט הבא: דגם מחיר כמות Intel Core 2 Duo E6600 2.4GHz 4Mb Box 1420 ¤ 1 ABIT IB9 INTEL 965P 590 ¤ 1 G.Skill DDR2 667MHZ DUAL CHANNEL 2048MB 5-5-5-15 510 ¤ 1 WD 250GB 7200RPM 16MB SATAII 410 ¤ 1 EVGA e-GeForce 8800 GTS Superclocked 320MB PCI-E 1880 ¤ 1 GIGABYTE Poseidon 465 ¤ 1 ENERMAX LIBERTY 400W 460 ¤ 1 הרכבת מחשב חדש 170 ¤ סה"כ: ¤ 5905 ואחרי הנחה בנעה זה יוצא בערך 5700. האם הוא יחזיק לי לשלוש שנים לפחות? הוא יריץ משחקים כמו Test Drive Unlimited , STALKER על ההגדרות הכי גבוהות עם פילטרים? (1024X768 לבנתיים). *אם זה לא קשור לפה תר…
-
- 30 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? 3.4k א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל הכל ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? עד 200 ש"ח אם ההבדל משמעותי, לפרט אם יש חריגה בבקשה 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב.League of Legends, CS:GO, WoW, CoD, BF -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 22" , 1920x1200 -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? גבוהות 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדו…
-
- 7 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
Intel Pentium 4 3.06GHz HT 512K 533MHz Socket 478 4,810 ש"ח Gigabyte GA-8INXP intel E7205 1,462 ש"ח OCZ DDR 512MB PC2700 Rev 3.2 Performance 333MHZ 4,018 ש"ח WD 80GB 7200RPM 8 MB special version שלוש שנים אחריות 1,464 ש"ח Maxtor 40GB 7200RPM 1,054 ש"ח Gigabyte ATi Radeon 9700 PRO 1,958 ש"ח CREATIVE AUDIGY SE 5.1 427 ש"ח ModemBlaster 56K 142 ש"ח CD ASUS CD X 52 153 ש"ח Aopen DVD 1648 264 ש"ח TEAC CDRW 40X12X48 Retail 432 ש"ח TEAC FLOPPY DRIVE 1.44 67 ש"ח Dragon DA-01BD Full Tower - חלון למארז : חלון שקוף גדול - ספק כוח : Antec TruePower 3…
-
- 13 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
שלום אני רוצה לקנות מחשב נייד שיחליף את הנייח במשרד. יש המון משחבים ניידים בשוק ואין לי מושג איך לבחור ומה עדיף יותר ממה. המטרה לנייד היא כי מדי פעם אני יוצא מהמשרד. כמו כן אני אקח אותו מדי פעם לעבוד בבית. לפיכך חשובים כמה דברים : מסך גדול. מקלדת מלאה. דיסק קשיח גדול ככל האפשר. זכרון של לפחות 3 גיגה. אפשר גם כרטיס מסך חזק. חשוב לי שהמחשב ירוץ ללא בעיות , יעלה במהירות ויגיב מהר לפתיחה של כמה תוכנות יחד בו זמנית. אין חשיבות למשקל כי לרוב הוא יישאר במשרד. תקציב- סביבות ה 5000 ש"ח.
-
- 20 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
רצוי גם לפרט במידת האפשר את הפרטים הבאים בגוף ההודעה: * מטרות המחשב? עריכה גרפית (דו מימד) בעיקר אילוסטרייטור, לייטרום, ופוטושופ. בנוסף עבודות משרדיות (בעיקר עבודות סטודנטיאליות). צפייה בסרטים מדי פעם.. * גודל המסך? חשוב לי שלא יהיה קטן מ-15-17 אינץ'. יותר לכיוון 17. האם חשוב מסך מבריק או מאט? אני פחות מכירה, אבל חשוב לי מסך שיהיה נוח לעבוד ולהבחין בצבעים בצורה דומה לדפוס, כך שאני אוכל לעבוד איתו ולהדפיס ולא לראות שוני משמעותי. * דרישות מיוחדות לאמצעי הקלט? מקלדת עם num pad ממש חשוב לי. לגבי עכבר מעדיפה עכבר עם משטח מגע (לא מכירה את המונח המקצועי). * משקל רצוי? לא יותר מ-2.5 עד 3 ק"ג. * …
-
- 1 תגובה
- 2.2k צפיות
-
-
שלום רב, לאחר התנסות שלי עם הפורום פה במפרט שעזרתם לי למצוא, אתם באמת תותחים, עזרתם לי במציאת מפרט מעולה לחבר קרוב. עכשיו חבר אחר דיבר איתי וצריך דברים קצת שונים אבקש את עזרתכם 1. מה התקציב המקסימאלי 3000 ש"ח. א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל את כל התקציב. ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? לא ניתן. 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? גיימינג. -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. GTA V, Overwatch, Rust, CSGO -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). שיהיה ורסטילי בבקשה. -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכו…
-
- 6 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
שלום לכולם, אני מתלבט בין שני מחשבים - (macbook pro (Apple) & surface book (Microsoft. מצד אחד אני עורך וידאו ותמונות (CUP) ומצד שני אני עושה פוטושופ וגרפיקה קלה (GPU). - הsurface book עם NVIDIA GeForce GTX 965M 2GB + מסך מגע אבל רק עם 2 ליבות של i7 . - הmacbook pro עם 4 ליבות i7 אבל עם AMD Radeon Pro 455 2GB. ______ http://www.idigital.co.il/store/mac/macbookpro/?itemid={F1A1F29A-7EA6-4846-8255-901DEA4D971C} - macbook pro )זה מעבד דור שישי יש להם טעות https://www.microsoft.com/en-us/surface/devices/surface-book/overview - surface book ______ אני בהתלבטות קשה ואני ממש צריך אתם העזרה שלכם!!! (מאוד יעזור אם תוכלו להתיי…
-
- 4 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
שלום לכולם, 1. מה התקציב המקסימלי?6 אלף האם לנצל את כל התקציב או לנסות לחסוך? לנצל הכל במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 300 2. מה הם השימושים הצפויים של המחשב (לדוגמא - עבודה משרדית, תכני HD, משחקים, עריכה, גרפיקה וכדומה)? משחקים סרטים בHD (יציאת HDMI במסך) א) יש לציין את התוכנות העיקריות בהן יעשה שימוש ואת אופן השימוש (מזדמן/תדיר/לפרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד גם/בעיקר למשחקים: * אם המסך לא כלול במפרט, מה הגודל ו/או הרזולוציה הטבעית (מקסימלית) של המסך הקיים? המסך צריך להיות כולל (יציאת HDMI במסך) * לאיזה סוג משחקים המפרט מיועד? משחקי פעולה ספורט ורשת חדשים שיוצאים * לאילו הגדרות גרפיות המפרט מיועד (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? כמה שיותר גבוה…
-
- 10 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
שלום לכולם, לאחרונה, בעזרתכם, קניתי X61. המחשב מגיע ללא כונן דיסקים. איך ניתן לפרמט ולאחר מכן להתקין עליו מערכת הפעלה? כמדומני יש לו אפשרות לקרוא מUSB בזמן ההפעלה... כמו כן הגיע עם המחשב תיקית i386 - למיטב הבנתי תיקית חלונות. מישהו יודע מה מטרתה? (המחשב נקנה מי שניה). תודה רבה מראש, צחי
-
- 1 תגובה
- 2.2k צפיות
-