עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. Started by Mr_Eli,

היי. קיבלתי לא ממזמן במתנה את הנייד Lenovo 3000 N200 והוא לא רע מעבד כפול ליבה, 2GB ראם. כל מה שאני צריך. אבל הכרטיס מסך מובנה ודיי חלש.. האם אפשרי להוסיף לנייד הזה כרטיס מסך חיצוני? בספר שבא איתו רשום משהו לגבי PCI- Express mini אבל אני לא בטוח שמדובר בכרטיס מסך מישהו יודע?

• 7 תגובות
    • 2k צפיות
  2. Started by spider272,

שלום לכולם צריך מפרט למחשב גיימינג ללא מסך,נטו מחשב למשחקים עד 3500 ושיהיה זמין ב KSP מת''מ תודה מציין שזה בשביל חבר*

3. 1. מה התקציב המקסימאלי? 3500 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? אם קפיצת המדרגה איכותית, לא אחסוך ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 0 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? GENERALS, GTA V כשייצא, גלשיה באינטרנט וצפייה בסרטים. א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: GTA V כשייצא -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 1920X1200 -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? גבוהות 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, …

• 6 תגובות
    • 2k צפיות
  4. Amd Athlon xp 1800+ - 560 Gigabyte 7VRXP + SB + LAN + RAID133 + USB 2.0 - 570 256MB DDR333 Kingstone - 450 Maxtor 40GB 7200 ATA133 - 470 GigaByte Readon 9700PRO - 2250 LG X52 - 145 TEAC 1.44 - 55 Tsunami Virgo 350W - 230 SYSTEM ASSEMBLY 165 Amd Athlon xp 2000+ - 700 Epox 8K5A2 (+) + SB + LAN + ATA133 + USB 2.0 630 512MB DDR333 Kingstone - 885 Maxtor 40GB 7200 ATA133 - 475 Leadtek Geforce 4 TI4200 128MB + VIVO - 1150 LG X52 - 145 TEAC 1.44 - 55 Dragon AX-01SLD Aluminum Case Silver + window + Enermax 350w psu- 970 SYSTEM ASSEMBLY 165 מה לקחת? (את המסך אני בכוונה לא שם במפרטים, כי אני יודע שהרוב יגידו שזה זבל, אבל אני ראיתי כבר הרבה מסכים שלהם והם מצויינים).

• 14 תגובות
    • 2k צפיות
  5. Started by yonatanman,

היי. אחרי שיטוט בלתי נלאה באתרים לחלקי מחשבים ומערכות מחשב מוכנות, החלטתי להתייעץ עם המקצוענים (אלה נטולי האינטרס הכספי ;D) אני רוצה להרכיב מערכת חזקה לעריכת וידאו (avid media composer), בעלות של עד 13,000 ש"ח כולל שני מסכים. ישנם כמה רכיבים שלדעתי הם חובה: Nvidia Quadro FX1500 4GB RAM FireWire400/800 הייתי רוצה שהמערכת תכלול טרה זיכרון, או חצי טרה בקונפיגורציית רייד כלשהי. מאוד קורצים לי המעבדים מרובעי הליבות, ויותר מזה המערכים בהם מותקנים שניים כאלו, למרות שאני יודע שזה בלתי אפשרי בתקציב הזה. הרעיון הוא לבנות מחשב שיחזיק הרבה שנים, בלי צורך בתוספות מיותרות של רכיבים בעתיד, ובלי נפילות, תקיעות, בערה ספונטנית של חלקים ומפחי נפש שקשורים בחרדת ביצוע ;D. חשוב לי גם שהמסכים י…

• 20 תגובות
    • 2k צפיות
  6. Started by arielcom,

כן, אני יודע שיש בערך אלף אשכולות עם בדיוק אותו תקציב אבל בכל זאת החלטתי לפתוח עוד אחד כי יש לי דרישות טיפה שונות אז ככה, אני כבר מורח את המחשב הגוסס שלי יותר מדי זמן והגיע הזמן להתחדש. אני קצת חנוק בכסף ולכן הייתי מעדיף לחסוך כמה שאפשר ולהשאר על גבול ה3.5, מצד שני אם אני משקיע כסף אז חשוב שהמחשב יהיה אמין, ויוכל להריץ משחקים בצורה סבירה לאורך זמן, ואם ההבדל בין 3.5 ל4 באמת עושה הבדל אוכל לגייס את הכסף. לסיכום-הביצועים והאמינות(=שיתפקד כמה שנים טובות לפני שיתפגר) בעדיפות עליונה. השאלה אם אוכל לקבל את מה שאני רוצה בתקציב שיש לי? או שאולי עדיך להזמין מחול? AMAZON או משהו 1. מה התקציב המקסימאלי? 3.5-4K *בהדגש למה שכתבתי למעלה א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? …

• 12 תגובות
    • 2k צפיות
  7. Started by Lahad,

1. מה התקציב המקסימאלי? 10k א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? אפשר לנצל ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? לא ניתן 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים ,תכנות ותכני HD א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). לא משהו ספציפי ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. CS GLOBAL -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 24 אינ. -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? גבוהות 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, ניתן לרשום ג…

• 24 תגובות
    • 2k צפיות
  8. Started by JAKY1,

שלום לכולם. קיבלתי לפטופ 7 אינצ' (סיני) , עם מערכת הפעלה WIN CE 6. אנגלית בלבד!!! האם יש סיכוי להפוך את המערכת לעברית או לפחות תמיכה עברית כדי שאוכל לגלוש באתרים ישראליים בעברית? :'( תודה מראש לכל העוזרים. ג'קי

• 0 תגובות
    • 2k צפיות
  9. Started by waizman,

היי בנדוד שלי מעוניין לשדרג את המחשב, צריך: מעבד, לוח, זיכרון, ספק, הארדיסק 500GB. קיים: כרטיס מסך, צורב, הארדיסק 160GB למע' ההפעלה, מסך, מקלדת, עכבר, רמקולים. שכחתי משהו? התקציב כאמור 1000-1500 שקלים, עם עדיפות לכמה שפחות. אין צורך בהרכבה כיוון שהמפרט חלקי. המחשב לשימושים כללים ולא למשחקים וכנראה יריץ ווינדוס 7/ויסטה. טנקס :-*

• 41 תגובות
    • 2k צפיות
  10. אז ככה אנשים אני צריך מחשב רק את המחשב כלומר : בלי מסך בלי מקלדת בלי עכבר בלי רמקולים בלי סי די רום בלי מודם בלי פלופי דיסק ובלי צורב.. אפשר לחרוג טופ טופ עד 4000 שקל .. מעבד אי אמ די בבקשה..! תודה מראש!

• 21 תגובות
    • 2k צפיות
  11. הי, מחפשת מחשב DELL או לנובו עד 5,000 ש"ח: ניידות לא חשובה ולכן משקל לא חשוב, קשיחות המוצר לא חשובה וכו מסך LED מט כ-15 אינץ. נועד לריבוי משימות (אך לא למשחקים או מולטימדיה) ולכן חייב להיות: חזק! מהיר תגובה! : דיסק קשיח חזק ומהיר, מעבד חזק ומהיר, זיכרון חזק ומהיר. כרטיס מסך - לא חשוב. זמן סוללה - לא חשוב. יציאות - חוץ מ-USB - לא חשובות. כונן אופטי - כן. שן כחולה - רצוי לא חובה. תודה מראש

• 19 תגובות
    • 2k צפיות
  12. 1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? אני מניח שבין 7-10 אלף ש״ח יהיה סביר, אשמח לגלות שאפשר לשלם פחות. ניתן לשלם מעט יותר, אבל רק אם יש הצדקה. עדיף לשלם פחות 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים. כרגע World of Warcraft, אך מעונין גם לנסות Overwatch, Fortnite, Pubg, Call of Duty, Battlefield, וכו׳ 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? כן. ניתן להניח שבונים לגמרי מאפס. ספציפית: צריך מסך, עכבר ומקלדת. רמקולים יכולים לחכות. 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? (לדוג' כונן SSD שכבר קיים ואפשר לצרף להרכבה)…

13. המחשב הזה יהיה לצורכי משחקים די כבדים ותוכנות עריכה די כבדות... מעבדי ?AMD Athlon64 3800+ (Socket AM2) X2 DualCore Model Number: X2 3800+ לוחות אם למעבדי ?AMD ASUS M2V-MX AM2, VIA K8M890, DDRII800, VGA, PCI-E Model M2V-MX זכרונות DDR II 667 1GB Aeneon דיסקים קשיחים Hitachi Deskstar 160GB SATA II Model HDT722516DLA380 כרטיסי מסך ASUS 7600GS 256MB, HDTV, DVI, AGP Model N7600GS/HTD/256M כרטיסי קול 5.1 Channel Audio צורבים DVD Recorders Sony DVD±R AW-G170A x18 ציוד רשתות On Board 10/100/1000 מארזים HJA-7610 MIDI 500W Max Black מקלדות Microsoft Microsoft Internet + Mouse Optical רמקולים CREATIVE SBS 370, 2.1 Model SBS 370 כל זה ב-2786 ש"ח

• 17 תגובות
    • 2k צפיות
  14. היי, מי מכיר כאן את ה dell inspirion 3542 ויכול להמליץ עליו לטובה או לרעה בשביל סטודנט הנדסת תוכנה שנה רביעית... אחרי כמה שנים שהיה לי מחשב קטן וקל אבל לא חזק, ולצערי הוא נשבר לי... אני שוקל לקנות מחשב חדש... http://www.ivory.co.il/catalog.php?id=13075

• 13 תגובות
    • 2k צפיות
  15. חברים אני נמצא עם המערכת הנל שנתיים בדיוק עדיין מחשב סבבה אבל לא שיא הטכנולגיה מתלבט אם לרכוש מערכת חדשה או שידרוג מה ההמלצות שלכם: צירפתי את שני המפרטים: האחד שברשותי והשני שאני פוזל אליו תקציב מקסימלי:6000 במקרה חריג אפשר להגיע ל-7000( לא כולל ציוק הקפי) מה הם השימושים הצפויים של המחשב:בעיקרון המחשב אמור להוות תחנת מסחר לבורסה בארץ וחול מה שאומר שלפחות8-10 תוכונות פועלות ברגע נתון,אם זה אתרי מסחר אתרי חדשות תוכנות לניתוח טכני וכו ב)המחשב מיועד גם למשחקים עם גרפיקה כבדה וגבוהה גודל המסך שברשותי הוא 24 של samsung שאליו ירכשו עוד 2 מסכים בגודל 19-17 עד כמה השקט של המפרט חשוב בסולם של 1 עד 10:הייתי אומר בין 7-8 אבל בשום פנים ואופן לא מוכן שיהיה לי טרקטור בבית בדמות מחשב …

• 10 תגובות
    • 2k צפיות
  16. תודה לעוזרים/מייעצים, הנייד שלי מסוג DELL N3010 i5 430m התפרק לגורמים ואני זקוק למחליף דחוף (באמצע לימודים) * מטרות המחשב? לדוגמה: עבודות משרדיות (אינטרנט ואופיס), משחקים (קלים או כבדים?), צפיה בסרטים, עריכה גרפית (דו מימדית, סרטים, או תלת מימד?) לימודי מדעי המחשב, i5 לעיבוד נתונים מהיר, צפייה סרטים, אופיס חיבור למסך גדול לפרקים. * גודל המסך? האם חשוב מסך מבריק או מאט? 15.6 * רזולוציית המסך? (במחשבים מודרניים נעה בין HD 1366x768 לבין FHD 1920x1080, ולעיתים רחוקות מעבר לכך). ככל שהרזולוציה גבוהה יותר, כך יש יותר שטח עבודה, אך העצמים בתצוגה (טקטס, אייקונים קטנים יותר) לא קריטי, אם מסתדר אז FHD * דרישות מיוחדות לאמצעי הקלט? (לדוגמה, מקלדת הכוללת numpad, עכבר trackpoint בנו…

• 10 תגובות
    • 2k צפיות
  17. 1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? בין 5K ל-6K 2. מה שימושי המחשב (משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD למשל), יש דוגמה ספציפית למשחק או תוכנה? פוטשופ, קצת PREMIERE, קצת גיימינג קל (FIFA), וכמובן משרד 3. האם יש צורך בציוד הקפי בנוסף למחשב (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? לא. 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? (לדוג' כונן SSD שכבר קיים ואפשר לצרף להרכבה) לא. 5. עד כמה חשוב שקט פעולת המחשב? לא שיקול מרכזי 6. האם ישנה הגבלה או העדפה לגודלו הפיזי של המחשב ומשקלו, אורות וכו'? קל - 14"? (יחובר למסך חיצוני) 7. האם האם יש צורך לכלול מערכת הפעל…

18. המחשב בהישן שלי שבק חיים ואני חושב על לקנות חדש. לא מזמן ביצעתי שידרוג למחשב וקניתי ssd mSATA שעליו יש לי את המערכת הפעלה ותוכנות חשובות ושדרגתי לו זיכרון RAM. אז אני מחפש מחשב שיוכל להריץ תוכנות כמו Solidworks ו matlab וגם שתהיה אפשרות לשחק במשחקים עדכניים (לא חייב על הגדרות גבוהות) התקציב הוא 3500, יכול להתגמש ל4000. * מטרות המחשב? solidworks matlab ומשחקים * גודל המסך? האם חשוב מסך מבריק או מאט? לא משנה * רזולוציית המסך? לא משנה * דרישות מיוחדות לאמצעי הקלט? אין * משקל רצוי? לא משנה * האם נדרש זמן סוללה ארוך? לא חובה, רוב הזמן מחובר לחשמל * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? לא * Bluetooth? כן * גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח? חשוב שיהיה לו mSATA * כונן אופ…

• 4 תגובות
    • 2k צפיות
  19. אני כבר כמה ימים מנסה למצוא מפרט למחשב שישמש לצרכי עבודה בלבד, אמור לשמש כמחשב משרדי לכל דבר, שימוש נרחב בתוכנת אקסס. התקציב 1800 לא צריך ציוד היקפי ולא מסך(צריך מסך אבל זה בתקציב אחר יותר גמיש גם פה אני אצטרך המלצה למסך עם VALUE טוב לכסף כי התקציב עד 700 ש"ח). הבעיה שלי היא שאני תמיד בונה מפרט, מוסיף דברים שאני לא בטוח שצריך אבל בגלל שהמחיר שלהם הוא כלכך קרוב אני לוקח את היותר יקר ואין אני לא מצליח לרדת מ 2100 שקל בערך, לדוגמא מעבד I3-2120 - אני שם בהתחלה ואז אני רואה שמוסיפים 80 שקל מקבלים: I3-3220 זכרונות - סטיק אחד של 4G ב 110 שקל, לעומת 2 סטיקים של 2 שהבנתי שיותר טוב ב 190 שקל. לוח אם ג'יגהבייט H77-DS3H מול H77-D3H בתוספת קטנה. ספק 350 או 400 בתוספת קטנה. בקיצור מלא…

20. אהלן חבר'ה אני מבקש מפרט למשחקים ב6K לOC, ללא ציוד הקפי ומארז וקירור למעבד(יש לי בבית Sunbeam Transformer חדש שמחכה לי כבר כמה חודשים, וגם TT BlueOrb 2 למעבד) הבקשות היחידות הן זה שיהיה X1900XT 512 MB וC2D E6300 בעיקרון אני רוצה לעשות OC למעבד, אבל רק מה שהזיכרונות יאפשרו...... את הכרטיס מסך אני קונה בכל מקרה בנפרד מ noacomp.co.il בגלל ששמה הוא הכי זול ככה שנשאר 4000 ש"ח רק ל: מעבד,לוח אם, זכרונות, HD, צורב DVD, וספק תודה מראש לכל העונים

• 33 תגובות
    • 2k צפיות
  21. מה אתם יודעים על מחשבים ללא מותג כגון Clevo ו Cnab ? המפרטים שלהם גבוהים מאד והמחיר הוא בסביבות 6,000 והם מתאימים בול לצרכים שלי. החשש הכי גדול שלי זה האחריות. מי באמת נותן לי שירות (מבטיחים 3 שנים אבל לכו תדעו) לעומת זאת יש את ACER Travel mate או DELL שמציעים מפרט פחות טוב אבל זהו מחשב עם מותג ועם אחריות. בנוסף האם יש הבדל קריטי בין Chipset 910 לבין 915 ? תודה !

• 15 תגובות
    • 2k צפיות
  22. Started by hagai1990,

אהלן, אחרי בירור עם כמה חנויות הגעתי ל2 אופציות. 1. Lenovo B5400 GT820. 2. Dell Inspiron 3542 i7-4510U. אשמח לשמוע חוות דעת או כל פרט שיש לכם על אחד מהמחשבים.. תודה רבה! תקציב: עד 4,000 השאלון: * מטרות המחשב? עבודות משרדיות (אינטרנט ואופיס), משחקים, צפיה בסרטים. * רזולוציית המסך? HD לא משנה איזה. * דרישות מיוחדות לאמצעי הקלט? לא. * משקל רצוי? כמובן כמה שיותר קל. * האם נדרש זמן סוללה ארוך? כמה שיותר, יותר טוב. * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? לא. * Bluetooth? לא קריטי. * גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח? חצי טרה. * כונן אופטי? לא קריטי. * האם דרושה תמיכה בתחנת עגינה ייעודית? לא. * האם נדרשת אחריות בינלאומית ? לא. * האם בתקציב צריך להיכנס רישיון למערכת הפעלה? כן. * האם יש לכ…

• 16 תגובות
    • 2k צפיות
  23. שלום...אני עומד לקנות מחשב ואני צריך מפרט עם תקציב של 4200 ש"ח עם חריגה אולי עד 150 ש"ח מקסימום..ומה שבטוח זה שיהיה במפרט radeon 9600 אתם תחליטו איזה סוג ואיזה חברה...תודה מראש..אהה ומי שראה את הדיון הקודם שלי "מחשב חדש עם כמה בעיות" אז החזרתי את המחשב ההוא וקיבלתי את מלוא הכסף...עוד דבר אני גר באיזור הנגב ואם אתם יכולים להציע לי איפה לקנות את המחשב אז אני אשמח!!

• 24 תגובות
    • 2k צפיות
  24. Started by igori,

1. מה התקציב המקסימאלי? 7000 כולל מערכת הפעלה א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? עד 7K חופשי ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? +/- 500 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? המחשב ישמש להרצת משחקים לטלוייזית FHD 40" . לפעמים עריכות גרפיות פשוטות [ זה ממש לא השיא של המחשב ] , וייתכן גם שאחזור לעבוד בקיובייס =] א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוה…

• 37 תגובות
    • 2k צפיות
  25. Started by GreenGlob,

שבת שלום חברים. נתבקשתי להרכיב מפרט מחשב חזק שיתן את התמורה הטובה ביותר בתקציב לא מוגבל ודי הלכתי לאיבוד. אני לא בקי מספיק בתחום כדי לתת מענה ולכן מבקש את עזרתכם. מנסיונותיי להרכיב מפרט בעצמי הגעתי לסכומים של 10,000 שקלים אבל שוב, אין הגבלה ממשית לתקציב. 1. מה התקציב המקסימאלי? אין תקציב מוגדר, נניח 10,000 שקלים א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? להתפרע בחופשיות ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? כמה שצריך לתמורה הטובה ביותר 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים, פיתוח ובדיקת תוכנה, וירטואליזציה. א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופ…

• 7 תגובות
    • 2k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.