ייעוץ לפני רכישת מחשב
מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ
85,350 דיונים בפורום זה
-
אני לא מצפה ל high או משהו, אבל יש דבר כזה ב 4500 שקל? אגב מודרניים אצלי זה לא 2002, יותר בכיוון 2007-
-
- 1 תגובה
- 909 צפיות
-
-
היי אני מחפש נייד שקורא ועורך מסמכים ... הבעיה שנטבוקים קצת יקרים, אז חשבתי אולי לנסות טאבלט זול, מקסימום אם זה לא טוב אז לא בזבזתי הרבה כסף. משהו שעולה 350ש"ח. אני מתלבט בין TEAC ACCORD 714 לבין SILVER LINE SL-728 הסילבר ליין קורץ לי. אבל הTEAC נשמעים איכותיים יותר משום מה. מה דעתכם? אגב אם אתם מכירים עוד דגמים במחיר הזה ומטה אשמח לשמוע. תודה
-
- 2 תגובות
- 751 צפיות
-
-
אחותי צריכה מחשב לאוניברסיטה, היא קצת חולמנית וחושבת שאפשר להשיג הכל במעט כסף, היא רוצה ככה: מסך 13 או 14 אינץ' (לא רחב) cd מובנה בטריה טובה משקל נמוך מחשב שקט (היה לה בצבא איזה נייד שעשה מלא רעש שעשה לה טראומה....) לא צריך ביצועים מי יודע מה, בכל זאת זה יעלה בעיקר וורד וכאלה, ומידי פעם סרטים או משהו אני יודע שזה קצת יומרני לבקש את כל זה בתקציב כזה, אבל החוקים דורשים תקציב בכותרת, תרגישו חופשיים להתעלם ממנו.... אשמח לקצת הצעות- אם אפשר מהארץ (קשה לי להאמין שיגיע משהו מחו"ל עד יום חמישי) ותודה מראש לכל מי שעוזר!
-
- 7 תגובות
- 945 צפיות
-
-
אני מחפשת נייד למשחקים כגון ספיידר מן, הארי פוטר, שר הטבעות..הדרישה היא לנייד שתומך בXP . קיבלתי שתי הצעות למחשב שעונה לדרישות, אשמח לשמוע המלצה? האם ההבדל מצדיק את ההפרש במחיר? המון תודה הצעה ראשונה: מחיר : 3990 LG - RD510-K.AD23E T5800 2.0GHz - Free dos RD510-K.AD23E CPU Intel® CoreTM 2 Duo Processor T5800, 2.0GHz,2MB L2 Cache,800MHz FSB Memory 2GB DDR2 (800MHz,Dual Channel Support, Up to 4GB)(2slots) HD 250GB (SATA) 5400rpm Display 15.4'' WXGA(1280x800) *Fine Bright Technology GPU NVIDIA® GeForce® 9300M GS (DDR2 256MB VRAM, *TurboCache Support) Optical Device SATA DVD Super Multi Dual Layer (DVD-R/RW, +R/RW, RAM) Wireless …
-
- 3 תגובות
- 664 צפיות
-
-
על הנייד של פוגיטסו כתוב שהוא מיוצר בגרמניה זה אומר בהכרח שכל החלקים בתוכו מיוצרים בגרמניה או שרק ההרכבה נעשתה בגרמניה ? מישהו שמבין בעניין יכול להסביר
-
- 11 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
אני נוסע עוד שבועיים לחו"ל ורוצה למכור את הנייד הישן שלי: Gateway solo 5350 מהיר ביותר, משמש אותי כמחשב שולחני לכל דבר, כולל עיצוב אתרים, תלת מימד, משחקים, מוזיקה, גלישה. שמור ומתוחזק ברמה גבוהה, זיכרון ודיסק קשיח משודרגים וחדשים. המחשב הזה הוא הבייבי שלי והביצועים שלו כביום היוולדו. הבטריה גם כמו חדשה. מעבד: P3-1.13 Ghz RAM: 512 MB - kingston HD: 40 GB Toshiba 5400 rpm לוח אם: Intel 830-m מסך: 14.1" TFT משקל: 2.3 ק"ג DVD+צורב USB חיצוני דק במיוחד 1600 ש"ח מישהו מעוניין? ברוך אפשר לשלוח לי הודעה פרטית או לכתוב מייל: baruchale@yahoo.com
-
- 2 תגובות
- 682 צפיות
-
-
המחשב לא יצא מהבית כך שהגודל הרצוי הינו 15.4-6 השימושים העיקריים הם: 90% אינטרנט 10% סרטים ושימושיים ביתיים רגילים ישנה העדפה לcompaq של hp תודה על המלצותכים, סמיון.
-
- 3 תגובות
- 722 צפיות
-
-
שלום אני רוצה לקנות מחשב נייד.. שימושים אינטרנט מוסיקה סרטים וכו... לא משחקים.. תקציב בסביבות ה3K.. יש אפשרות לחריגה קטנה.. תודה לכל העוזר
-
- 3 תגובות
- 702 צפיות
-
-
היי אני מעונין בנייד טוב וחזק לא חובה כרטיס מסך חזק .יותר חשוב לי הביצועים של המחשב מהצגת משחקים חשבתי על זה http://www.skypc.co.il/pl_product~PSAG9E-00800SH3~14~0.htm אשמח לשמוע הצעות כמובן יותר טובות תודה
-
- 1 תגובה
- 645 צפיות
-
-
* מטרות המחשב? לדוגמה: עבודות משרדיות (אינטרנט ואופיס), משחקים (קלים או כבדים?), צפיה בסרטים, עריכה גרפית (דו מימדית, סרטים, או תלת מימד?) המטרות העיקריות הן אינטרנט, ומסמכים. אך לפעמים אריץ עליו ויז'ואל סטודיו ופוטושופ. מתכוון לחבר אותו למסך נייח עם HDMI וללסט מקלדת עכבר אלחוטיים (USB) * גודל המסך? האם חשוב מסך מבריק או מאט? 13'' מתלבט בין אלה: Toshiba Satellite Z30-A-1D2 במלאי https://www.pc365.co.il/product.aspx?id=2440 מחשב נייד Lenovo ThinkPad X250 20CM001XIV http://www.nayadnayad.co.il/Product.aspx?productid=15438 מחשב נייד Asus UX32LN-R4016H אסוס http://www.megabuy.co.il/product/%D7%9E%D7%97%D7%A9%D7%91-%D7%A0%D7%99%D7%99%D7%93-asus-ux32ln-r4016h-%D7%90%D7%A1%D7%9…
-
- 1 תגובה
- 2.5k צפיות
-
-
שלום, אחותי מעוניינת לרכוש נייד תקציבי. מה חשוב? בעיקר האיכות, פחות ביצועים. חובה 3 שנות אחריות. כל המחשבים שאני מציין הם עם מערכת הפעלה (חובה) והרד דיסק בגודל של 250GB (לא אתן לה לקחת פחות). האפשרויות הן: 1. Lenovo G530 ב 2790 ש"ח + 590 ש"ח להרחבת אחריות. סה"כ, 3380 שקל. (T3400, 3GB RAM) יתרונות ידועים: עמיד, מקלדת טובה, מסך טוב, 3GB זיכרון. חסרונות ידועים: אין NUMPAD, מעבד יותר ישן. 2. ACER ASPIRE 5738Z ב 2950 שקל. (T4200,2GB RAM). הבעיה עם האייסר הוא שלא ברור לי מה הולך עם האחריות. האם אפשר להרחיב אותה, ואם כן, כמה זה עולה? :s05: יתרונות ידועים: אמורה להיות לדגם הזה מקלדת טובה, אמור להיות מסך טוב, מעבד עדיף במעט, המון פ'יצרים, NUMPAD, DDR3. חסרונות…
-
- 5 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אשמח להמלצות של בחירת נייד תקציבי שיספיק לעבודה עם התוכנות הנל cimatron, autocad, solid works. הנייד ישמש ללימודי הנדסאי מכונות מכטרוניקה כמו גם למפגשי זום מרובים בגלל הקורונה.. תודה רבה
-
- 1 תגובה
- 912 צפיות
-
-
שלום, יש לי אפשרות לרכוש Sony VAIO VGN-NW Laptop w/ Blu-ray Player בעלות של 479$. השימושים: בייתי בעיקר: אינטרנט, אופיס רגיל, סרטי HD, פוטושופ בעתיד. מה דעתכם על המפרט הבא? האם יש חלופות יותר טובות? Sony VAIO VGNNW26SF Specifications: Brand Sony Series VGN-NW Color White Processor Intel dual Core Display 15.5” Operating System Genuine Microsoft Window 7 Home Premium Dimension 14.6″(W) x 1.2″(H) x 9.8″(D) (approx) General Action Buttons : Mute, Wireless on / off, Display Off, Instant Web Pointing Device : Electro-static touch pad Expansion Slots Multimedia Card Reader : One Memory Stick PRO™ (Standard/Duo) media slot with MagicGate® functionality One ExpressCard® / …
-
- 6 תגובות
- 844 צפיות
-
-
* מטרות המחשב? עבודות משרדיות (אינטרנט ואופיס); עריכה גרפית (פוטושופ- קבצי Raw); שימוש רב במפות, צילומי אוויר, הגדלות תקריב (גוגל ארץ); גיבוי לתמונות שעל גבי כרטיסי הצילום. * גודל המסך? 13.3 אינטש * משקל רצוי? לא יותר מ- 1.6 ק"ג, רצוי פחות. המחשב ישמש לנסיעות חו"ל בלבד מכאן חשיבות המשקל * האם נדרש זמן סוללה ארוך (מומלץ להגדיר מהו זמן סוללה ארוך לטעמכם)? לפחות 4 שעות * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? (ESATA, HDMI וכו) - USB3 * בלוטות? לא * גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח? 250GB * כונן CD/DVD? צורב? כן * כונן Bluray? לא * האם נדרשת אחריות בינלאומית ? לא. אחריות בארץ לשלוש שנים * האם בתקציב צריך להיכנס רישיון למערכת הפעלה? לא * האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי? לא איכות תצוגת המסך…
-
- 4 תגובות
- 763 צפיות
-
-
בבקשה מחפש נייד שיהיה לפחות: 3000 ש"ח אפשרית חריגה קלה 17 אינץ' Dell 256 ssd 8GB ram ווינדוס 10 מוכן פיקס אופיס מוכן פיקס לא מגע תודה רבה! 1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? 3000 אפשרית חריגה 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? לא משחקים רציניים בכלל 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? לא 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? (לדוג' כונן SSD שכבר קיים ואפשר לצרף להרכבה) לא 5. עד כמה חשוב שקט פעולת המחשב? לא חשוב 6.…
-
- 2 תגובות
- 991 צפיות
-
-
גם אני שובר ת'ראש עם כל ההיצע הזה, למרות שזה היה צריך להיות פשוט... חשוב לי (לפי סדר): 1. ביצועים - מעבד: החל מ-i5. זיכרון: החל מ-4GB, והחל מ-1000MHZ מהירות זיכרון (עדיף 1333). 2. רזולוציה גבוהה יחסית לגודל המסך (1300X700 לסביבות ה-12-13 אינץ', יותר אם המסך יותר גדול). רצוי גם מסך איכותי בכלל, מט אם אפשר. 3. זמן סוללה 3.5 שעות ומעלה, גם אם זה מצריך שדרוג סוללה. חשוב לציין - אם אתם מוצאים לי מסך 15 אינץ' ומעלה עם רזולוציה גבוהה במיוחד אז אפשר להתעלם מהדרישה לזמן סוללה ארוך. לא חשוב: 1. נפח דיסק קשיח. 2. כונן אופטי (אין צורך). 3. כרטיס גרפי (אבל כדאי שיהיה משהו קצת יותר משוכלל מהאינטגרייטד. לא למשחקים.) 4. ת'כלס, כל השאר. האם זה יותר מדי לבקש?! :-\
-
- 2 תגובות
- 982 צפיות
-
-
מסך "15.4, כאשר השימושים הם בעיקר אינטרנט, אופיס, מוזיקה וכו', כלומר, צרכים בסיסיים. אך לעיתים גם פוטושופ ועריכת סרטונים ביתיים. בנוסף, תמיכה ב VGA/DVI לחיבור הלפטופ לפלזמה. אשמח לקבל המלצה לחברה אמינה וטובה, עם דגם ספציפי. תודה !
-
- 6 תגובות
- 704 צפיות
-
-
זה המפרט: http://www.goldtop.co.il/show_details.asp?prod_id=28753 אני יודע שיש אנשים שלא ילכו ליד שניה, אבל אני מעוניין למכור אותו או לבצע עסקת טייד אין על חלקים למחשב נייח, כמה הוא שווה כיום? תודה
-
- 5 תגובות
- 1k צפיות
-
-
עד עכשיו שמתי עין על הלנובו N100 עם הT2300 שעולה 5500. עשה רושם של מחשב מצ'ופר, עם כל הפיצ'רים האפשריים. לינק: http://www.wallashops.co.il/shopmind_portal_heb/auctionProd.asp?pi=TZC07684999 פתאום מצאתי מתחרה ראוי: http://www2.zap.co.il/model.asp?model_id=471973 מעבד טוב יותר, כ. מסך טוב יותר, כמות זכרון, גודל מסך - זהים. אולי אין מצלמה וזיהוי טביעת אצבע, אבל בינינו, מדובר בגאדג'טים ותו לא. והHP מגיע עם שלט, צעצוע חלופי. אז מה הקאץ'? למה הHP זול ב1000 שקלים מהמתחרים שלו? בכל מקרה, שאלה נוספת - מישהו יודע מה קורה למי שרכש רישיון OEM של XP עכשיו? מיקרוסופט דיברו על אופציית שדרוג מוזלת לויסטה, אני לא יודע למה זה תקף. כי אם אין, אני פשוט אצטרך לחכות לחדירה של ויסטה בינואר, אב…
-
- 4 תגובות
- 783 צפיות
-
-
אני מעוניין לקנות מחשב נייד (אני חייב מחשב נייד כי רוב השבוע אני מחוץ לבית) בתחום מחירים של עד 3300 לא אכפת לי שיהיה יד שנייה (אין לי כסף מיותר) ולכן מצאתי מחשבים ממש טובים בתחום הזה השימוש העיקרי של המחשב יהיה אופיס ואינטרנט ולכן אני לא רוצה להשקיע בו יותר מידי אבל אני גם משחק הרבה והייתי רוצה לשחק עליו גם משחקים יחסית חדשים (יחסית) כמו C&C3 - Tiberium War או Rise of Legends וכדו' מצאתי בינתיים 2 הצעות ואני מתלבט מה לקחת (אם למישהו יש הצעה אחרת אשמח לשמוע): מחיר:3000 Dell Inspiron E1505 DualCore 1.83Ghz , ATI RADEON X1400 256 MB , CD-DVD WRITER Double Layer , Hard Disk 120 Gb, 1Gb RAM, מחיר: 3100 מחשב נייד חדש בקופסה עם אחריות, Lenovo 3000 N100. דגם TY05GIZ ליבה כ…
-
- 3 תגובות
- 601 צפיות
-
-
ביקשו ממני יעוץ לקניית מחשב נייד היום(?!), ולכן הדרישה שיהיה במלאי בבאר שבע (אופיס דיפו, KSP וכו' - לא אייבורי). המחשב הוא לא לגיימינג hard-core אלא למשחקי כדורגל וכדורסל למינהם. מעבר לכך ישמש לגלישה באינטרנט ושימושים כלליים. במסך אין צורך מעבר לרזולוציה סטנדרטית. טראקפוינט לא הכרחי. חשוב שיבוא עם מערכת הפעלה. אודה מאוד על תשובה בהקדם.
-
- 3 תגובות
- 686 צפיות
-
-
יש המלצות? מסך - 15.6"
-
- 2 תגובות
- 756 צפיות
-
-
שלום לכולם במסגרת עבודתי אני טס דיי הרבה. רוב הפעמים טיסות ארוכות למזרח או צפון אמריקה אני מחפש מחשב נייד שיקנה בארה"ב\קנדה ב600-700 דולר, לא מאד מקובע על המחיר. דרישותיי הינן: כמה שיותר שעות עבודה כולל סרטים ומשחקים. אפשרות להריץ סרטים (עדיפות לHD) ללא בעייה שאני אוכל לשחק Civilization זה אחד המשחקים שמעבירים הכי הרבה זמן בטיסות\רכבות. ומשחקים חדשים אחרים משקל נמוך,חשוב כמו שזה נראה, אני רוצה הכל מכל העולמות במחיר זול.. בטוח שיש איזה מחשב שיענה לפחות על חלק מהדרישות חשבתי על M11x alienware אבל אני לא יודע מה בנוגע לסוללה שלו. תודה רבה לעוזרים
-
- 5 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אז ככה...חבר של אחי הביא מחשב כזה מקנדה...בפחות מ5000.... acer Aspire 5000 את הדגם הזה: AS5002WLMi הוא שווה??
-
- 1 תגובה
- 734 צפיות
-
-
שלום לכולם, אני מחפש נייד בתקציב של עד 6800. שיהיה חזק לא כבד ז"א באיזור ה-2.5 קילו. משחקים לא ירוצו על המחשב הזה אבל תוכנות גרפיקה כן וגם, לא בהגזמה. שיהיה במחשב: WiFi Bluetooth תודה , אופיר
-
- 2 תגובות
- 859 צפיות
-