ייעוץ לפני רכישת מחשב
מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ
85,377 דיונים בפורום זה
-
1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? 6500 - אפשר לחרוג בעד 200~ ש"ח 2. מה שימושי המחשב (משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD למשל), יש דוגמה ספציפית למשחק או תוכנה? משחקים 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? אין צורך 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? (לדוג' כונן SSD שכבר קיים ואפשר לצרף להרכבה) אין 5. עד כמה חשוב שקט פעולת המחשב? עדיפות לשקט 6. האם ישנה הגבלה או העדפה לגודלו הפיזי של המחשב ומשקלו, אורות וכו'? הרעיון של מחשב MINI ITX תמיד קרץ לי, אך לא חובה במידה והדבר לא ישתלם 7. האם האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה/א…
-
- 4 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
שלום וברכה, הרכבתי מחשב על סמך הידע שלי במחשבים. המחשב מיועד למשחקים (COD) חשוב לי מארז קטן ושקט לכן לקחתי רכיבים המתאימים לMini ITX. בהמשך ארכוש מסך 1440p/2160p לגיימינג. אשמח להערות/תובנות. מעבד אינטל: מעבד אינטל Intel Core i5 10400 2.9Ghz 12MB Cache s1200 - Tray מאוורר למעבד: קירור למעבד Arctic Freezer 7 X לוחות אם למעבדי אינטל: לוח אם Asus ROG STRIX B460-I GAMING LGA1200, Intel B460, DDR4, PCI-E, HDMI, DP זכרונות: זיכרון למחשב G.Skill Ripjaws V 2x8GB 2666Mhz DDR4 CL15 Kit כרטיסי מסך: כרטיס מסך ASUS ROG STRIX GTX 1660 SUPER GAMING OC 6GB GDDR6 2xHDMI 2xDP כונני SSD: כונן קשיח Samsung 970 EVO Plus NVMe M.2 MZ-V7S500 5…
-
- 0 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? 7000 עם חריגה עד 500 שח 2. מה שימושי המחשב (משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD למשל), יש דוגמה ספציפית למשחק או תוכנה? משחקים כמו פורטנייט csgo beamng ומשחקים כבדים אחרים 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? לא 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? (לדוג' כונן SSD שכבר קיים ואפשר לצרף להרכבה) לא 5. עד כמה חשוב שקט פעולת המחשב? 5 6. האם ישנה הגבלה או העדפה לגודלו הפיזי של המחשב ומשקלו, אורות וכו'? מעדיף מארז עם חלון זכוכית ותאורה 7. האם האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה/אופיס (אם כן רצוי לציין גרסה מועדפת) ו/או הרכב…
-
- 4 תגובות
- 944 צפיות
-
-
1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? התקציב המירבי הוא 8,000, עדיף בסביבות ה-6,000 אם אפשר לבנות משהו טוב. 2. מה שימושי המחשב (משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD למשל), יש דוגמה ספציפית למשחק או תוכנה? משחקים בעיקר. כל הסוגים והרבה משחקים חדשים שיוצאים כמו Cyberpunk 2077 לדוגמא. 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? לא, יש הכל. 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? (לדוג' כונן SSD שכבר קיים ואפשר לצרף להרכבה) יש לי כרטיס מסך GTX 1050 TI שאני מניח שהוא כבר ישן מדי, אבל אשמח לשמוע את דעתכם. 5. עד כמה חשוב שקט פעולת המחשב? לא מאוד קריטי. 6. האם ישנה הגבלה או העדפ…
-
- 2 תגובות
- 1.3k צפיות
- 1 follower
-
-
מה התקציב המקסימאלי? 4,000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנסות לחסוך ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 100-200 שקל 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: STARCRAFT 2,DIABLO 3, RPG -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). כרגע יש לי מסך 19 אינץ ברזולוציה מקסימלית של 1024X1280. אני מתלבט אם שווה להוריד באיכות המחשב כדי להכניס לתקציב מסך? -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמ…
-
- 0 תגובות
- 814 צפיות
-
-
מה התקציב המקסימאלי? 4,000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנסות לחסוך ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 100-200 שקל 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. STARCRAFT 2, DIABLO 3,RPG -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). יש לי כרגע מסך 19 אינץ עם רזולציה מקסימלית 1024X1280. אני מתלבט אם לקנות מסך חדש על חשבון התקציב. -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהו…
-
- 0 תגובות
- 717 צפיות
-
-
מה התקציב המקסימאלי? 4,000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנסות לחסוך ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 100-200 שקל 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: STARCRAFT 2,DIABLO 3, RPG -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). כרגע יש לי מסך 19 אינץ ברזולוציה מקסימלית של 1024X1280. אני מתלבט אם שווה להוריד באיכות המחשב כדי להכניס לתקציב מסך? -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמ…
-
- 12 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
היי חברים ערב טוב, מחשב תקציב למחשב נייד (בלבד, ללא ציוד נלווה) בתקציב של עד 5.5K (לא חובה ממש להשתמש בהכל :)) העדפה למעבד אינטל, יש לי מסך 22' אז מניח שצריך כרטיס מסך שלא יזיע ברזולוציה שלו משחק בעיקר בפורטנייט חבר המליץ לי על מחשב בKSP ורציתי לקבל דעה נוספת https://ksp.co.il/web/item/23394 תודה רבה!
-
- 12 תגובות
- 3.1k צפיות
- 2 followers
-
-
מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? 8000, גמיש טיפה 2. מה שימושי המחשב (משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD למשל), יש דוגמה ספציפית למשחק או תוכנה? משחקים, תכנות, עריכת תמונות כבדה (פנורמות גדולות וכו') 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? שוקל להחליף את הדונגל WIFI שיש לי היום ( TP-Link TLWN823N ), עברתי בדיוק לFIBER ואני חושב שאולי הוא איטי מדי בשביל זה. 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? (לדוג' כונן SSD שכבר קיים ואפשר לצרף להרכבה) כן, הארדיסקים: WD40EZRZ-00WN9B0 Western Digital Blue 4TB 5400RPM SATA 6Gbps 64MB Cache 3.5-inch Internal Hard Drive Seagate Desktop …
-
- 12 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? 7500, גמיש טיפה 2. מה שימושי המחשב (משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD למשל), יש דוגמה ספציפית למשחק או תוכנה? משחקים, תכנות, אולי עריכה קלה 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? מקלדת, עכבר, כרטיס רשת או דונגל שקולט וויפי בצורה טובה (חיבור לאינטרנט רק באמצעות WIFI) 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? (לדוג' כונן SSD שכבר קיים ואפשר לצרף להרכבה) לא 5. עד כמה חשוב שקט פעולת המחשב? 7-8/10 6. האם ישנה הגבלה או העדפה לגודלו הפיזי של המחשב ומשקלו, אורות וכו'? עדיף קטן כמה שאפשרי ואורות לא חשוב בכלל 7. האם האם יש צורך…
-
- 10 תגובות
- 3.1k צפיות
- 1 follower
-
-
אהלן מחפש מחשב טוב לגיימינג שיריץ משחקים ברמה גבוהה לאורך זמן. 1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? - 5500 ש"ח עם חריגה קלה אם כדאי 2. מה שימושי המחשב (משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD למשל), יש דוגמה ספציפית למשחק או תוכנה? משחקים כגון criss remaster 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? יש צורך במסך שייתן חוויית משחק טובה אך לא יקר מידי 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? (לדוג' כונן SSD שכבר קיים ואפשר לצרף להרכבה) SDD למערכת הפעלה כונן קשיח ליתר 5. עד כמה חשוב שקט פעולת המחשב? לא הכי חשוב, יותר חשוב ביצוע לעומת מחיר 6. האם ישנה הגבלה או הע…
-
- 12 תגובות
- 3.4k צפיות
-
-
אחיין שלי חוגג בקרוב בר מצווה ואנו מעוניינים לקנות לו מחשב גיימינג מתנה. 1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? - 6000 ש"ח עם חריגה קלה 2. מה שימושי המחשב (משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD למשל), יש דוגמה ספציפית למשחק או תוכנה? משחקים כגון overwatch, valorant 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? יש צורך במסך שייתן חוויית משחק טובה אך לא יקר מידי 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? (לדוג' כונן SSD שכבר קיים ואפשר לצרף להרכבה) לא 5. עד כמה חשוב שקט פעולת המחשב? לא הכי חשוב, יותר חשוב ביצוע לעומת מחיר 6. האם ישנה הגבלה או העדפה לגודלו הפיזי של ה…
-
- 1 תגובה
- 1k צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? 6000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 1000 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים ותכנות (Machine Learnning) א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). משחקים: כבד, תכנות: תדיר ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב: GuildWars2, Witcher3, GATV -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 1980X1024 (24 אינץ) בעתיד אולי יחבור מסך 4K -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? גבוהות 3. האם יש צורך בציוד …
-
- 0 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אפשר לקבל עזרה לקניית מחשב נייח ? בגדול המחשב לשימוש משרדי כולל אינטרנט . יש חשיבות למהירות המחשב . עד 1800 ש"ח . מה דעתכם על המחשבים האלה? https://www.biz-coupon.co.il/coupon.php?id=1498 https://www.azrieli.com/o/ec8a9c41-5972-4869-bfb1-4aec6c55fd0f?utm_source=dailyd&utm_medium=rss&utm_campaign=dailyDeal_ec8a9c41-5972-4869-bfb1-4aec6c55fd0f
-
- 11 תגובות
- 1.6k צפיות
- 1 follower
-
-
שלום רב. מחשב לרכוש מחשב נייח למשרד . מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? 5000 אפשר לחרוג כמה שצריך 2. מה שימושי המחשב (משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD למשל), יש דוגמה ספציפית למשחק או תוכנה? עבודה קלה עם ריבוי מסכים - על המחשב רץ תוכנה של מצלמות אבטחה : iVMS-4200 Client 3. האם יש צורך בציוד הקפי בנוסף למחשב (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? לא 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? (לדוג' כונן SSD שכבר קיים ואפשר לצרף להרכבה) לא 5. עד כמה חשוב שקט פעולת המחשב? בינוני 6. האם ישנה הגבלה או העדפה לגודלו הפיזי של המחשב ומשקלו, אורות וכו'? …
-
- 5 תגובות
- 736 צפיות
- 2 followers
-
-
1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? 5000 ש"ח. ללא חריגות 2. מה שימושי המחשב (משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD למשל), יש דוגמה ספציפית למשחק או תוכנה? גלישה, יוטיוב, תכנות שמערב עיבוד נתוני שוק ההון בזמן אמת 3. האם יש צורך בציוד הקפי בנוסף למחשב (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? לא 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? (לדוג' כונן SSD שכבר קיים ואפשר לצרף להרכבה) לא 5. עד כמה חשוב שקט פעולת המחשב? לא קריטי 6. האם ישנה הגבלה או העדפה לגודלו הפיזי של המחשב ומשקלו, אורות וכו'? לא 7. האם האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה/אופיס (אם כן רצוי לציין גרסה מועדפת) ו/או הרכבת מחשב בחנות? הרכבת מחשב, ללא מערכת הפעלה או אופיס 8. האם ישנה העד…
-
- 2 תגובות
- 9.1k צפיות
- 3 followers
-
-
1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? 3500 מקסימום 2. מה שימושי המחשב (משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD למשל), יש דוגמה ספציפית למשחק או תוכנה? בעיקר תכנות, שימוש באקליפס (JAVA,C) וpycharm, תוכניות לא עוברת את הכמה אלפי שורות. [כולל הפעלת vm מידי פעם] ממש טיפה גיימינג, בעיקר משחקים קלים כמו moba למיניהם,starcraft2 וכו' 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? לא (אם חשוב, דגם המסך שיש הוא lg 29um69g ) 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? (לדוג' כונן SSD שכבר קיים ואפשר לצרף להרכבה) לא 5. עד כמה חשוב שקט פעולת המחשב? חשוב מאוד (עד כמה שהתקציב מאפשר כמובן) 6. האם ישנה הג…
-
- 1 תגובה
- 1.6k צפיות
-
-
היי, מעוניין לרכוש מחשב נייח, עד 6,500 ש"ח לצורכי תכנות, חשוב שיהיה עם לפחות 32 GB זכרון, שקט עם מעבד i7 או i9. 1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? 6500, חריגה של עד 400 שקלים אפשרוית, אבל עדיף שיהיה אפשר לקנות מאייבורי או KSP 2. מה שימושי המחשב (משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD למשל), יש דוגמה ספציפית למשחק או תוכנה? עבודה משרדית, תכנות כבד (הרבה תוכנות עריכת קוד במקביל), ללא משחקים 3. האם יש צורך בציוד הקפי בנוסף למחשב (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? אין צורך בציוד היקפי, אם המחשב יכול להתחבר ל Docking Station של Dell זה יהיה נהדר 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? (לדוג' כונן SSD ש…
-
- 19 תגובות
- 2.4k צפיות
- 1 follower
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? 4-5K א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? אפשר לנצל הכל. ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? לא 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? מתכנת, VMs, דברים כאלה א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). פרנסה, Visual Studio, ושרתים, דפדפנים HyperV למכונות וירטואליות של מערכות הפעלה מגוונות ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). FHD * 2, בהמשך אולי יהיה 4K אבל לא למשחקים …
-
- 11 תגובות
- 2.1k צפיות
- 2 followers
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? 4K א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? אפשר לנצל הכל. ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? לא 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? תכנות, תכני 3D BLU-RAY, עריכה גרפית, גלישה באינטרנט עם מיליון חלונות פתוחים במקביל. א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). סרטים-כבד, Visual Studio-כבד ,עריכה -מזדמן, דפדפנים-כבד. ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: לא מיועד לגיימינג. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 27 אינץ' בריזולוציה 2k. ובמקביל גם טלו…
-
- 1 תגובה
- 2.4k צפיות
-
-
שלום לכולם, אני רוצה לקנות מחשב נייח לבית אבל לחבר אליו הכל אלחוטי, כולל המסך (קראתי על Miracast למשל). הבחירה במחשב נייח היא משיקולי עלות תועלת ואופק שידרוג. אני צריך הכל אלחוטי כי אני רוצה לקחת את המסך, מקלדת ועכבר איתי ברחבי הבית וכי יש חתולים ותינוק שלא בא לי שיתעסקו עם הכבלים. המחשב ישמש בעיקר למדיה, גלישה ואופיס. 1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? 4500 שקל כולל ציוד הקיפי (מפורט בהמשך). עדיף פחות. 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? מדיה, תכני HD, אופיס, עבודה משרדית, גלישה 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? עכבר ומקלדת אלח…
-
- 0 תגובות
- 697 צפיות
-
-
מחיר מקסימלי : 4000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנסות לחסוך, לא על חשבון דרישות סף שיובאו בהמשך 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? אני סטודנט במדעי החברה ככה שרוב הזמן השימוש יש בו שימוש משרדי שכולל אופיס, מוזיקה, סטרימינג ואינטרנט. למרות זאת, אני צופה בהרבה תכני hd, וגם מתכנן לשדר את זה דרך סטרימר לטלוויזיה. חשוב לי שגם בסרטים כבדים, כמו שמוציא הגופרו שלי (4.7k, פי 4 מפול הייץ.די), לא יהיו תקיעות כמו שהיו לי במחשב הנוכחי (יש לי מסכים תואמים). בנוסף, חברה שלי עורכת הרבה סרטים במגוון תוכנות, סרטים גדולים כמובן, וגם תמונות, ולכן חשוב לי שהמחשב יהיה מאוד חזק ויוכל לעבוד ללא כל בעיות בהרצת תוכנות שכזאת. משחקים אני לא …
-
- 2 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום לכולם, אני מעוניין לרכוש השבוע את המחשב (אני מתחיל לעבוד כפריילנסר וצריך מערכת חזקה ויציבה) 1. מה התקציב המקסימאלי? 5,000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל (גם ככה לא תקציב מדהים למחשב לגרפיקה ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 500-600 ש"ח 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? עריכה גרפית - לימודים ופרנסה. א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). תוכנות אדובי למינהן, בעיקר פוטושופ, אפטר אפקטס ואילוסטריטור , הכבדה ביותר היא פרימייר (לעריכה ממש קלה - לא 4K מטורפים של שעות), בד"כ עובד עם 2-3 במקביל. ב) במידה והמחש…
-
- 1 תגובה
- 851 צפיות
-
-
היי לכולם, ערב טוב. אני סטודנט שזקוק למחשב נייח חדש. משיטוט קצר ברשת, הבנתי שזה ה-מקום להתייעצות ובניית מפרטים, אז ככה: השימוש במחשב יהיה בסה"כ סטנדרטי, ויכלול לרוב עבודה משרדית, כשהדבר הכי כבד שהמחשב יצטרך להריץ יהיה ככל הנראה 2 סרטי HD (כבדים) במקביל. בכל זאת, אשמח לקחת קצת אקסטרה ולוודא שלמחשב יהיה 0 תקיעות בכל שימוש - ככה שנגדיר שאשמח אם המחשב יוכל להריץ באופן חלק משחקים יחסית חדשים, כמו לדוגמא ג'י.טי.איי 5. 1. מה התקציב המקסימאלי --------------3000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? -------- לנסות לחסוך ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? --------------500 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? ספציפיקציות שה…
-
- 6 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום רב, אני מתחיל השנה לימודי מנהל עסקים וארצה לקבל חוות דעת לגבי מפרט מחשב שיתאים לצרכים שלי בגדול אני זקוק למחשב לצורך גלישה, כתיבת עבודות, מוזיקה, סרטים...בגדול דברים בסיסיים ..לא משהו מפלצתי מדיי.. אני מעוניין שהחומרה לא תהיה יותר מדי בסיסית...קצת מעבר.. מבחינת תקציב לא יותר מ3500 כולל מסך... כמו כן..אם יש אפשרות להמליץ על חנויות...אני גר בראשל"צ, ועובר לב"ש... תודה מראש, אביאל.
-
- 4 תגובות
- 632 צפיות
-