ייעוץ לפני רכישת מחשב
מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ
85,367 דיונים בפורום זה
-
יש לי התלבטות בין שני מחשבי לנובו האחד זה y510p והשני זה w540 שניהם של לנובו. מה לדעתכם יותר טוב? זה המחשבים לאחר חיפוש ברשת שהגעתי אליהם. הדרישות למחשב: * מטרות המחשב: עבודה בעיקר בתוכנה matlab, צפייה בסרטים, אינטרנט וכו'. בתקווה גם משחקי אסטרטגיה חדשים * גודל המסך? האם חשוב מסך מבריק או מאט? גודל 15.6 אינץ (סטנדרטי נכון להיום להבנתי). שלא יהיה מבריק (תדרש גם עבודה בחוץ בשעות היום) * רזולוציית המסך? לא יודע * דרישות מיוחדות לאמצעי הקלט? מצלמה * משקל רצוי? לא יודע. המחשב כן מיועד להיות נייד * האם נדרש זמן סוללה ארוך? כ- 6 שעות עבודה בתאורה מקסימאלית (עבודה רגילה ולווא דווקא בזמן הרצת סימולציה) * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? HDMI, VGA * Bluetooth? לא חובה * גודל מינימל…
-
- 15 תגובות
- 2.6k צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימלי? 3500 האם לנצל את כל התקציב או לנסות לחסוך?לא לחסוך במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב?500 2. מה הם השימושים הצפויים של המחשב (לדוגמא - עבודה משרדית, תכני HD, משחקים, עריכה, גרפיקה וכדומה)?משחקים וסרטים במידה והמחשב מיועד גם/בעיקר למשחקים: * אם המסך לא כלול במפרט, מה הגודל ו/או הרזולוציה הטבעית (מקסימלית) של המסך הקיים?לא צריך יש לי מסך 22 של אייסר * לאיזה סוג משחקים המפרט מיועד? משחקים כבדים בינוניים מפוטבול מנג'ר עד call of duty * לאילו הגדרות גרפיות המפרט מיועד (נמוכות/בינוניות/גבוהות)?בנוניות- גבוהות מה שמתאפשר במסגרת התקציב 3. האם יש צורך בציוד היקפי (מסך, רמקולים, מקלדת ועכבר וכדומה)?מקלדת עכבר 4. האם יש רכיב בו אין צורך במפ…
-
- 20 תגובות
- 2.6k צפיות
-
-
בחוברת מחשבים של באג ממליצים על "מחשבים שולחניים חזקים במחירים מפתיעים": 1. מחשב נייח Packard Bell iMedia i4501IL מקור: http://www.bug.co.il/prodtxt.asp?id=8354&perur= מפרט טכני: * מעבד: Intel Core i3-530, 2.93GHZ * מערכת הפעלה: Windows 7 Home Premium בעברית, אנגלית או רוסית * זיכרון: 4GB DDR3 1066MHz * דיסק קשיח: 500GB 7200RPM * כרטיס מסך: GeForce GT315 512MB * כונן: DVD Writer * מקלדת ועכבר מתנה חיבורים: * 2 x USB2.0 מקדימה * 4 x USB2.0 מאחורה * קורא כרטיסים * יציאה לאוזניות * כניסה למיקרופון * DVI * HDMI אחריות: * אחריות לשנה ע"י טלדור איסוף והחזרה מבית הלקוח מחיר: 3,096₪ 2. מחשב נייח Packard Bell iMedia i5510IL מקור: http://www.bug.c…
-
- 21 תגובות
- 2.6k צפיות
-
-
שלום, קניתי מעבר i5 2500k ולוח אם z68DB. עכשיו אני מחפש לקנות את שאר המרכיבים, קיבלתי הצעת מחיר למפרט הבא: (חשוב לי לציין שהמחשב ישמש 75% שימוש כללי ו 25% משחקים) 1) קירור מעבר - arctic freezer 11LP 2) זכרון G.skill NT dual channel 2x4GB 1333 3) מארז - coolerMaster elite 334u black ATX case 4) ספק כח- antec basiq 550W 12cm PSU VP550P 5) מאוורר - fractal design silent series 120mm 6) צורב DVD - LG DVD RW GH22NS x22 SATA מכיוון שאני לא הולך לשחק הרבה במחשב (מתי שיצא) האם שווה לי לקנות כרטיס מסך יד2, מאשר להשקיע 850 ש"ח באחד חדש? ההצעה היא 1000 ש"ח אשמח לשמוע על טיב הרכיבים והאם המחיר הוגן. אני לא מחפש לקנות כל רכיב בחנות אחרת, לכן חשוב לי שהכל יתבצע במקום אחד תודה
-
- 25 תגובות
- 2.6k צפיות
-
-
*מטרת המחשב? לימודים, צפייה בסרטים, גלישה באינטרנט, אחסון ועריכת תמונות. * גודל המסך? בינוני * רזולוציית המסך? כמה שיותר טובה במחיר הנוכחי * דרישות מיוחדות לאמצעי הקלט? (לדוגמה, מקלדת הכוללת numpad, עכבר trackpoint בנוסף לtouchpad)? לא מתמצאת. * משקל רצוי?כמה שיותר קל * האם נדרש זמן סוללה ארוך? (מומלץ להגדיר מהו זמן סוללה ארוך לטעמכם) -כמה שיותר * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? (eSATA, HDMI, VGA, ExpressCard...) -חיבור למסך הטלויזיה * Bluetooth? לא הכרחי * גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח?כמה שיותר * כונן אופטי?לא הכרחי * האם דרושה תמיכה בתחנת עגינה ייעודית?מה זה? * האם נדרשת אחריות בינלאומית ?לא * האם בתקציב צריך להיכנס רישיון למערכת הפעלה?כן * האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי?ל…
-
- 12 תגובות
- 2.6k צפיות
-
-
שלום לכולם אני מחפש מחשב נייד בסביבות ה4,000 - 6,000 אופציה למשיכה ל7000 אם מה שביקשתי לא יכנס בתקציב * מטרות המחשב? עבודות משרדיות וגלישה באינטרנט והורדות, משחקים קלים כמו Football Manegar, צפיה בסרטים * גודל המסך? 15.6 עד 17 אינץ * רזולוציית המסך? FHD אפילו WQHD החדשים באים בחשבון * דרישות מיוחדות לאמצעי הקלט? שתיהיה מקלדת נוחה ושתיהיה מאורת לעבודה בלילה * משקל רצוי? אין משמעות * האם נדרש זמן סוללה ארוך?העדיפות היא כמה שיותר זמן עבודה, רק לא פחות מ3 שעות! * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? HDMI, וחיבור למערכת סראונד של המחשב הנייחשיש היום שזה חיבור שמע בלוח אם בצבעים צהוב שחור ירוק(במידה וקיים) עדיפות לקורא כרטיסים של מצלמה וכו' ולחיבור LAN למודם! * Bluetooth? אופציונלי ל…
-
- 14 תגובות
- 2.6k צפיות
-
-
-
שלום לכולם! מעוניין לרכוש מחשב וציוד היקפי עבור אמא שלי-סך הכל דרישות נמוכות מהכיוון של מה המחשב צריך לעשות. תודה לכולם 1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? 3000 2. מה שימושי המחשב (משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD למשל), יש דוגמה ספציפית למשחק או תוכנה? גלישה באינטרנט, אופיס, יוטיוב, גלריית תמונות 3. האם יש צורך בציוד הקפי בנוסף למחשב (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? מקלדת עכבר, מסך- 26 אינץ 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? (לדוג' כונן SSD שכבר קיים ואפשר לצרף להרכבה) לא 5. עד כמה חשוב שקט פעולת המחשב? רגיל 6. האם ישנה הגבלה או העדפה לגודלו הפיזי של המחשב ומשקלו, או…
-
- 5 תגובות
- 2.6k צפיות
- 2 followers
-
-
שלום חברים, אני מעוניים להחליף לפ-טופ... מקבוק אייר יקר לי מידי (!) וחשבתי על ה-chromebook ספציפית זה של asus מישהו מכיר? השתמש? באסוס או באחר תודה g.
-
- 2 תגובות
- 2.6k צפיות
-
-
בכל שלוש שנים המחשב של המשרד שובק וקונים חדש, אז הגיע הזמן. מעדיף לרכוש בחנות באיזור ראשל״צ (KSP לדוגמא). הייתי רוצה להרכיב מפרט שיחזיק יפה windows 7, בעיקרון כל מה שעושים עם המחשב הזה הוא office/browsing. אני רוצה לנצל את התקציב כדי לקבל את הרכיבים הטובים ביותר שיחזיקו לאורך זמן, חשוב לי מאוד שהמחשב יריץ בקלות דפדפן עם 10-15 טאבים במקביל, word, excel וכו׳. אני מעדיף לא להשתמש ברכיבים מהמחשב הישן ולרכוש רכיבים חדשים, יש לי בעיקרון ספק בן שנתיים של seasonic ואולי כדאי לחסוך בעלות של הספק, בכל מקרה כדאי להכניס ספק למפרט ואני במקרה הצורך אשקול אם לרכוש או לא. יש צורך בציוד היקפי, מקלדת ועכבר, כדאי שהמחשב יהיה שקט, המחשב ישאר דלוק ברוב הזמן ויכנס לעיתים ל-hibernate. חשוב שנוכ…
-
- 10 תגובות
- 2.6k צפיות
-
-
שלום רב. פתחתי אשכול דומה לפני למעלה מחודש, אך כמה נסיבות השתנו מאז ואני זקוק לעזרה בשנית. 1. מה התקציב המקסימאלי? 7000 ש"ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? אם אפשר לחסוך זה יהיה נחמד. ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? לא ניתן. 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים, עבודה עם תוכנות עריכה תלת ודו מימדית, עבודה עם מנועי משחק. א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). 3DStudio Max, UDK, Photoshop ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. כל דבר. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב …
-
- 16 תגובות
- 2.6k צפיות
-
-
שלום לכולם... אחרי שנים שלא קניתי מחשב שאני עדיין עם פנטיום 2 350mhz אני קונה בזמן הקרוב מחשב שיספק אותי נראה לי ל- 4 שנים טובות התקציב שלי הוא עד 22,000 ש"ח (מכל הכסף שחסכתי מאז הבר מצווה ועד עכשיו ומההורים שלי וסבתא וסבא הגעתי עם זה לסכום ענק) והצורך שלי מהמחשב זה משחקים כבדים, קולנוע ביתי לחדר, סרבר שיחזיק שני מחשבים טמבלים ומאגר גדול מאוד של סרטים divx,xvid ועוד, תאמינו לי יש לי עם כל הדיסקים של הסרטים יותר מ120 ג'יגה של סרטים לכם אני חייב 2 ארד דיסקים של 120 ג'יגה בייט עם 8 מגה בייט באפר וחשוב לי שיהייה W.D. המפרט שחשבתי עליו הוא: מעבד: AMD Athlon XP 3000+ לוח אם: Epox 8RGA+ nForce 2 זיכרון: CORSAIR DDR-RAM 512MB 3500 CAS2 ארד דיסק: Western Digital 120GB 720…
-
- 22 תגובות
- 2.6k צפיות
-
-
שלום ! אחי קונה מחשב חדש התקציב 15 אלף הוא ביקש לא לעבור אותו,הוא צריך את זה לעריכות סרטים ותוכנות וכו'.. הוא ביקש לעשות עם הכסף את הדבר הנכון ולא להוציא סתם כסף על חלקים יקרים בגלל התקציב. תודה. ואגב הוא קונה את זה בארה"ב,אני פשוט צריך לתת לו את המפרט,תודה! 1. מה התקציב? 15,000 ש"ח 2. מטרות המחשב?עריכת סרטים,תוכנות כבדות. 3. האם אתם צריכים ציוד הקפי?הוא זקוק למסך,עכבר מקלדת מדפסת פקס יש לו כבר. 4. האם יש דבר ספציפי שאתם לא צריכים במחשב עצמו?עכבר,מקלדת,מדפסת. 6. האם נושא הקירור והעיצוב במחשב חשובים לכם? מארז יפה הוא רוצה,ושיהיה קירור שישמור על רכיבי המחשב,אם זה מומלץ כמובן. 7. האם אתם צריכים מערכת הפעלה חוקית, הרכבת מחשב במעבדה או התקנת מערכת הפעלה במעבדה?לא,יש לו הכל שם.…
-
- 35 תגובות
- 2.6k צפיות
-
-
עשיתי דיון לפני זה אבל היה תקציב שונה וגם אני כבר הזמנתי תמחשב מנועה מחשבים אבל אני התחרטתי אחרי כמה ימים בקשר למפרט שלי והם שמו תהזמנה שלי על החזקה... כאילו אני יכול להתקשר ולהזמין מחדש. אםם רצוי שהמפרט יהיה מנועה אבל אפשר גם מאתר אחר. ללא ציוד היקפי רק המחשב עצמו אבא שלי גם אמר לי שמתי שמעבדים כפולי ליבה יתמכו במשחקים אני יוכל לשדרג אז תקחו את זה בחשבון אבל אתם יכולים לשים לי מעבד כפולי ליבה תודה.
-
- 42 תגובות
- 2.6k צפיות
-
-
אהלן ! שנים שלא הייתי פה...זוכרים אותי? פעם הייתי קונה מחשב חדש כל ארבע שנים אחרי שהמחשב שלי כבר לא היה שווה כלום. בהתחלה היה לי איזה מחשב שבתקופה שלו צבי הנינג'ה ופקמן היו המשחקים הכי חמים, אחר כך איזה ניורון, ואז מה שאפשר לראות אצלי בחתימה, המחשב שיש לי כרגע ושקניתי רק בעזרתכם, אנשי הפורום. עכשיו, בשביל לא להגיע למצב הקודם, נראה לי זמן טוב לשדרג ת'מחשב. השימוש שאני עושה במחשב הוא בעיקר משחקים/מוזיקה/אינטרנט דגש ענק על המשחקים. אני לא יודע במה כדאי להשקיע בכלל, במה יותר ובמה פחות. אני ממש חלש בתחום... אין סכום מוגבל שעומד לרשותי, אבל עובדה שאני לא הולך לקנות מחשב חדש...כמה שצריך זה כמה שנשלם אבל חשוב שזה יהייה הדבר הנכון לעשות (שהמחשב יעמוד בדרישות שלי ממנו לטווח ארוך) …
-
- 24 תגובות
- 2.6k צפיות
-
-
נכנסתי בצהריים לאינטרנט לקנות אוזניה לפלאפון בשקל ובסוף קניתי את זה: מחשב נייד IBM R50e Centrino®Mobile 1.7GHz+512Mb+60Gb+צורב DVD 1. עדיין יש לי אפשרות לבטל אז אם אתם מוצאים סיבה טובה, נא להשיב במהרה. 2. המחשב מיועד לפוטושופ ודי התלהבתי משילוב המעבד והזכרון במארז קשיח למדי אולם אין פיירוויר לDV. האם מוכר מתאם מUSB2 לפיירוייר? 3. אצטרך להפרד מ- 5799 ש"ח. לא מצאתי יותר זול ב-10 דקות לפני סגירת המכרז. מכירים יותר זול? 4. האם המחשב כולל ווירלס? בדקתי באתרים של IBM אבל זה לא כל כך ברור או שזה מובן מאליו בסנטרינו. בלוטות'? אני מודה מודה מודה לכם אורי
-
- 37 תגובות
- 2.6k צפיות
-
-
אני מנסה להגיע ל-3500 ולא יודע איפה לחתוך: CPU : AMD Athlon XP 2500+ Barton (512K, 333 Mhz) Tray CPU [ ¤ 577.25 ] 1 Motherboards for AMD : Epox 8RDA+ v2.1 nForce2-400 Motherboard (Dual DDR400,AGP8X, 5.1 Dolby Sound, ATA133,1394, LAN,USB 2) [ ¤ 506.22 ] 1 Memory : DDR-RAM 256MB 2700 Samsung Original Memory [ ¤ 257 ] 2 CPU Cooling : Thermaltake Slim Volcano 8 CPU Cooler for AMD Athlon XP [ ¤ 69.16 ] 1 Hard Discs : Western Digital 80GB 7200 rpm 8MB Buffer ATA100 HDD [ ¤ 436.13 ] 1 Video Cards : Sapphire Atlantis Radeon 9600XT 128MB DDR DVI Retail Video Card [ ¤ 1085.13 ] 1 Floppy : Teac / Alps / Mitsumi 1.44MB 3,5" Floppy Drive [ ¤ 51.4 ] 1 CD-RW / DVD-RW : Lite-On 52…
-
- 32 תגובות
- 2.6k צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? בסביבות 7500, יש מצב לחריגה. א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל. ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 500 שקל בערך, אני יחסית גמיש, מעוניין להשקיע כמה שצריך בשביל חומרה משתלמת שתשרוד הרבה זמן. 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים בעיקר, אולי בעתיד עריכת סרטים אבל זה פחות ההתמקדות. א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). תדיר/כבד. ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: witcher 3, league of legends, starcraft II, shadow of mordor, borderlands series... מעוניין שהמחשב יוכל להריץ (גם בעתיד הקרוב) הכל על אקסטרים…
-
- 13 תגובות
- 2.6k צפיות
-
-
היי, אני מחפש לקנות בימים הקרובים מחשב ככל הנראה באילת(אגב, ידוע לכם על מגבלה כלשהי בקנייה באילת של רכיבי מחשב נייח מבחינת מע"מ?) הרכבתי בעצמי מחשב ועניתי על השאלון. אשמח להערות על המפרט והמלצות לציוד מקיף(מקלדת, עכבר ומסך) 1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? 7000 שקלים(כולל מסך, מקלדת ועכבר) עם אפשרות לחריגה לא גדולה מדיי 🙂 (אלף ש"ח בערך) 2. מה שימושי המחשב (משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD למשל), יש דוגמה ספציפית למשחק או תוכנה? בגדול משחקים ועריכת וידאו 4K בפרימייר ועריכת תמונות בפוטושופ ולייטרום 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)?כן, מקלדת, עכבר ומסך 4. הא…
-
- 5 תגובות
- 2.6k צפיות
-
-
אחרי שהסתכלתי הרבה בפורום ראיתי שבאמת מומלץ לקנות את הE480 עבור מחשב לימודים ונתקלתי ב3 דגמים ורציתי לדעת שאני לא מפספס הבדלים בינהם מחשב נייד Lenovo ThinkPad E480 20KN0061IV הוא הכי בסיסי ב2600 שקל ללא מערכת הפעלה ללא כלום Lenovo ThinkPad E480 20KN001QIV לנובו שעולה 3160 שנראה לי ההבדל היחידי שהוא בא עם מערכת הפעלה של וינדוס ואחרון מחשב נייד Lenovo ThinkPad E480 20KN004VIV לנובו שעולה 3800 שמגיע עם מעבד I7 במקום I5 אני כרגע מתכנן לקנות את ההכי זול רציתי לדעת אם אני מפספס עוד הבדלים בין הגרסאות ועד כמה קריטי זה עבור המחשב הזה מעבד I7 במקום I5 אני רק מציין המחשב מיועד ללימודים ולצפיה בסדרות וסרטים תודה רבה
-
- 3 תגובות
- 2.6k צפיות
- 1 follower
-
-
היי שלום לכולם! אני מתכנת צד לקוח-שרת (לא עורך ווידאו, לא AI, לא גיימר. מקסימום צפייה בסרט מידי פעם). הרבה קומפילציות (!!!), IDE, והרצת טסטים בו זמנית. זה הכל. עד עכשיו היה לי macbook pro m1 max 32gb ram - אין לי אותו יותר ואני מחפש מחשב לא מק שיגיע ללא פחות בביצועים. אני מעוניין לוותר לחלוטין על כל מה שקשור לווידאו כדי לחסוך בכסף. הנה המפרט שיצרתי דרך Ivory (למה לא KSP - חוויית השירות לקוחות שם קשה לי מאוד, חוץ מזה, אין סיבה אחרת): https://www.ivory.co.il/computer/intel/build/GSLG0S0BVT98BZS149ML מעבד INTEL3,460 ₪ מעבד Intel Core I9-13900KS Raptor Lake Tray מאוורר למעבד445 ₪ …
-
-
- 7 תגובות
- 2.6k צפיות
- 2 followers
-
-
אשמח לקבל הצעות למפרטים. 1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? גמיש. באזור 8K, ניתן לחרוג אם יש סיבה טובה, ניתן גם לחסוך אם זה יותר מידי לצרכים. 2. מה שימושי המחשב (משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD למשל), יש דוגמה ספציפית למשחק או תוכנה? גיימינג, VR ותכנות. המחשב צריך להריץ משחקים חדשים ברמה טובה, ולהתאים לפחות לדרישות המומלצות של oculus rift: https://support.oculus.com/248749509016567/ 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? מסך בלבד - לא קעור, 144hz. 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? (לדוג' כונן SSD שכבר קיים ואפשר לצרף להרכבה) לא. …
-
- 4 תגובות
- 2.6k צפיות
- 1 follower
-
-
אהלן, בהמלצת הפורום קניתי מחשב נייד מסוג HP ProBook 430 G1. בנוסף הזמנתי SSD כדי להתקין אותו בנוסף להרד-דיסק שהגיע עם המחשב. ה SSD הגיע היום וכשניסית להתקין אותו ראיתי שהחיבור שלו לא מתאים. הנה קישור ל SSD http://www.amazon.com/dp/B00KBZH72I/ref=pe_385040_30332200_TE_item והנה קישור לאתר של החברה שמייצרת את ה SSD ובו כתוב שהוא אמור להתאים למחשב שלי. http://www.mydigitaldiscount.com/m.2-ngff-ssd-compatibility-list.html מישהו יכול לעזור ??? עמי
-
- 18 תגובות
- 2.6k צפיות
-
-
מארז ARTIC שחור/אפור ללא ספק 12CM X2 ספק כח A.PFC 500W V2 FAN12 POWER MAN INWIN מעבד אינטל 3.4GHz 8MB CORE I7 1150 QUAD 4770 מאוור למעבד ALPINE 11 REV2 ARTIC COOLING לוח HASWELL 1150 H81M-K H81 ASUS זכרון GEIL EVO CORSA HS 8GB DDR3 1600MHz דיסק קשיח פנימי 2Y 1TB SATA3 WD BLUE צורב OEM GH24NS שחור SATA LG DVDX24 DL מאיץ גרפי INTEL GRAPHICS המחיר:3200 שח כולל מעמ שאלות: -האם המחשב שווה את המחיר? -אני רוצה בעיקר בשביל להריץ תוכנות כמו Visual Studio וWindows Server . (אולי בעתיד אני ארצה לשחק ב Battlefield 4 כמה יעלה הכרטיס מסך שאני אצטרך להוסיף?) -שמעתי שיוצא מעבד חדש האם שווה לי לחכות שירד המחירים? תודה. עריכה: בהודעה 7 רשמתי מפרט אחר בהודעה 10 רשמתי עדכון של השאלון. ---- …
-
- 24 תגובות
- 2.6k צפיות
-
-
שלום לכולם, פירטתי את הדרישות שלי ממחשב. בנוסף יש לי אפשרות להביא עם חברים מחשב מארה"ב. מטרות המחשב? בעיקר לתכנות, בעיקר visual stduio, יתכן שבהמשך גם למטרת data mining בסיסית. * גודל המסך? האם חשוב מסך מבריק או מאט? לפחות 15.6'' עדיפות למט * רזולוציית המסך? לא מבין מספיק, מה שתמליצו * דרישות מיוחדות לאמצעי הקלט? מקשי מקלדת "רגילים" ctrl בקצה השמאלי, touchpad מובנה לעכבר * משקל רצוי? לא קריטי, עדיף שיהיה נוח לקחת בתיק גב * האם נדרש זמן סוללה ארוך? רוב הזמן אני נמצא במקום עם חשמל, יחד עם זאת אני כמובן מעדיף שיספיק לשלוש שעות ומעלה בסוללה * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? (eSATA, HDMI, VGA, ExpressCard...) VGA או HDMI * Bluetooth? עדיף Bluetooth 3.0 * גודל מינימלי וסוג של…
-
- 15 תגובות
- 2.6k צפיות
-