ייעוץ לפני רכישת מחשב
מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ
85,354 דיונים בפורום זה
-
שלום רב הרכבתי מפרט מהמערכות הממומלצות שלכם לצורכי עבודה - תלת מימד כבד (תוכנת מאיה),רינדורים ,גרפיקה ומשחקים , אשמח לאישור ממכם לפני קנייה אני לא אבצע OC חשוב לי השקט (1-10) 7-8 משחקים - מתכנן רכישה של 24-22 אינצ אין לי עדיפות לחנות כלשהיא מעבד: [..] INTEL CORE i7 S1366 2.67GHz 920 - STEPPING D0 : SLBEJ - BOX ₪1492 לוח אם: [..] FOXCONN X58 FLAMING GTI ₪1024 זיכרון: [..] OCZ 6144MB (2048MBX3) DDR3 1600 CL7 - PLATINUM EDITION: OCZ3P1600LV6GK ₪662 כרטיס מסך: [..] Geforce GTS250 512MB DDR3 DUAL DVI HDMI - Retail ₪610 כמות:2 צורב DVD: [..] LG DVDRW GH-22NS50 X22 - BLACK - SATA ₪122 מארז: [..] COOLERMASTER CM 690 RC-690 w/o PSU ₪399 ספק כוח: [..] PCP&COOLING SILENCER 750W …
-
- 32 תגובות
- 2.8k צפיות
-
-
היי סוף סוף הצלחתי להתכנס למפרט אחרי הרבה חושבים והרבה שאלות P4-2.4 533 ABIT SA7 - לא מצאתי כמעט תגובות על הלוח הנ"ל מבוסס על SIS 645DX SEAGATE 40GB 7200 PC2700, 512MB תוצרת NANYA/SAMSUNG GF4-4600 של LEADTEK SAMSUNG 959NF TSUNAMI VIRGO 350W לא מתוכנן OC, לא מתוכנן AMD, לא מתוכנן RDRAM המערכת תריץ XP HOME ומיועדת למשחקים ואינטרנט תגובות?
-
- 14 תגובות
- 2.8k צפיות
-
-
משקל פחות חשוב. מה שחשוב זה האמינות ואחריות טובה. ישמש גם למשחקים, לא ברמה הכי גבוה אלא משחקים ברמה של Thief: Deadly Shadows (אבל שמשחקים כאלו יריץ בצורה טובה). הדרישות שלו למי שלא מכיר: http://www.thief-thecircle.com/showarchive.asp?month=4&year=2004 דרך אגב, פנדה שלחו לי פירסום של המחשב הזה: http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=60_2739_2903&products_id=22199 מה דעתכם עליו? המחיר הוא 1000 ש"ח פחות מהרשום באתר. תודה מראש, ליז
-
- 40 תגובות
- 2.8k צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי?5000 שח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך?לנסות לחסוך ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב?עד 10% 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? המחשב יהיה רב תכליתי- ישמש לתכנות כבד- יש צורך ב VM שירוצו עליו+ תוכנות שיעשו הרבה חישובים מתמטיים וכדומה, ישמש למשחקים-CS GO ואני רוצה שהמחשב יוכל להריץ משחקים שיצאו בעוד שלוש-ארבע שנים בלי בעיה, (שיצליח להחזיק הרבה תוכנות פתוחות במקביל-לדוגמא-30 tabים בכרום +VM + visual studio ) א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו מש…
-
- 3 תגובות
- 2.8k צפיות
-
-
ניסיתי לעקוב אחרי השאלון, מקווה שזה עוזר: 1. דרוש מפרט מחשב לעבודה, התקציב המקסימלי 7000 ש"ח. ניתן לחרוג, מעדיף לחסוך. 2. השימושים הצפויים של המחשב: א) תוכנות: הרבה פלאש, פוטושופ. תלת מימד +וידאו בתדירות פחות יומיומית, אבל חשוב בהחלט. 3. האם יש צורך בציוד היקפי: לא. 4. האם יש רכיב בו אין צורך במפרט: צורבים, כונני דיסקים, פלופי... 5. יש לי כרטיס גרפי שאולי אפשר עוד להשתמש בו, תגידו אתם: nVIDIA GeForce 6600 GT PCI-E 6. יש לי כאן קירור מים ל-AMD וגם טייפון. אם יהיה אפשר להשתמש בהם למחשב החדש זה יהיה נהדר. 7. לא מתכנן אוברקלוק 8. אני יכול להרכיב לבד ולהתקין לבד. 9. אזור מגורים: אשדוד-אשקלון 10. האם יש בקשות מיוחדות כלשהן: שיתמודד היטב עם גרפיקה כבדה, ריבוי קבצים, ריבוי תוכנות…
-
- 13 תגובות
- 2.8k צפיות
-
-
שלום חברים! המחשב שלי מתחיל להראות סימני התיישנות וגסיסה, ולצד נסיונות להשאירו בחיים אני בודק אפשרויות של מחשב חדש או הוצאת רכיבים והעברתם למחשב חדש. המפרט הנוכחי מצורף בתמונה, כאשר המארז הוא coolermaster HAF 932. בנוסף לשני הסטיקים של 4 RAM, הוספתי סטיק של 8 RAM. התקציב שלי הוא עד 5000 ש"ח. השימוש העיקרי למחשב יהיה משחקי מחשב די כבדים (באטלפילד 4 ושאר משחקי FPS במולטיפלייר), וגם לעריכה גרפית (לייטרום, פוטושופ). השאיפה היא שהכל יפעל על HIGH או אפילו ULTRA, ב-full HD. אני מעדיף לא להתקרב ל-AMD, אלא להישאר במחוזות אינטל ו-nVidia. בגלל הקרבה לים והקורוזיה למארז, אני מוכן לשקול גם מארז חדש. ציוד היקפי כבר יש לי. בחנות הציעו לי בשלב ראשון להוסיף למחשב הקיים GTX-780…
-
- 20 תגובות
- 2.8k צפיות
-
-
חבר שלי מעוניין לקנות מחשב נייד טושיבה בארה"ב, אז הוא עשה כמה בירורים ואולי שווה לשתף גם כאן. בכללי, בהתחלה נאמר לו בשרות לקוחות של מפעיל שכל מחשב עם אחריות בינ"ל מטופל בארץ. הוא התקשר לשירות של טושיבה, ושם נאמר לו שלדגם שלו, למרות שלא כתוב בשום מקום באתר International, האחריות היא בינ"ל. הוא לא סמך על זה וחזר "להציק" למפעיל וקיבל את המייל: אני אמשיך לעדכן. תמר - אולי שווה לעדכן את הסטיקי...
-
- 0 תגובות
- 2.8k צפיות
-
-
שלום! 1. מה התקציב המקסימאלי? 6000 ש"ח. א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? אם ניתן, אז לחסוך. ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? אהיה מוכן לחרוג אם התוספת תאפשר לי להשיג את המטרה שבגינה אני קונה את המחשב. 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? מחשב רב-תכליתי חזק, הן לעבודה משרדית והן לגיימינג (בנוגע לגיימינג, ראו פירוט בהמשך). אני לא משתמש בתוכנות מקצועיות כלשהן שדורשות עוצמות עיבוד גבוהות (תוכנות עריכה, למשל), אבל במהלך עבודה שוטפת אני עוסק הרבה בהמרת קבצי אודיו, הצפנה ודחיסה של קבצים, ועוד. כלומר, במהלך השימוש השוטף שלי לא יהיו "פיקים" של עוצמות עיבוד, כמו שימוש בתוכנות…
-
- 12 תגובות
- 2.8k צפיות
-
-
מעבד: INTEL CORE i7 S1366 2.67GHz 920 - BOX אחריות: ללא הגבלת זמן. מחיר: ¤1591 לוח אם: GIGABYTE GA-EX58-UD4 אחריות: שלוש שנים. מחיר: ¤1211 מסך: SAMSUNG LCD 22" 2253BW 2ms DVI WIDE אחריות: שלוש שנים. מחיר: ¤1058 כרטיס מסך: EVGA PCI-EX 2.0 GeForce GTX260 CORE 216 55nm 896MB DDR3 : 896-P3-1255-AR - RETAIL אחריות: שלוש שנים. מחיר: ¤1514 דיסק קשיח: WD 640GB 16MB SATA2 7200 RPM - WD6400AAKS אחריות: שלוש שנים. מחיר: ¤408 צורב DVD: PIONEER DVDRW DVR-115DBK X20 - PATA - BLACK אחריות: שנתיים. מחיר: ¤162 זיכרון: OCZ 6144MB (2048MBX3) DDR3 1333 CL 9-9-9-20 - GOLD EDITION : OCZ3G1333LV6GK אחריות: ללא הגבלת זמן. מחיר: ¤1156 מארז: COOLERMASTER CM 690 + WINDOW w/o PSU אחרי…
-
- 54 תגובות
- 2.8k צפיות
-
-
-
שלום לכולם! אני מחפש מחשב נייד לעו"ד לצורך קריאה של מסמכי וורד בעיקר. מדי פעם עריכה של הקבצים אבל לא מעבר לזה. התקציב לא קריטי כרגע, ההתלבטות היא בין מחשב עם מסך גדול יחסית 15' לבין הנטבוקים הקטנים. חשוב שהמחשב לא יהיה כבד מדי ושיהיה מסוגל לעבוד כמה שעות טובות ללא הטענה. מה ההמלצות שלכם? תודה!
-
- 5 תגובות
- 2.8k צפיות
-
-
(בעקבות מעבר לכרטיס מסך 8800GT) היי הדיון הועבר מפורום תצוגה וגראפיקה משום שהוא החל לעסוק במפרט המחשב שאליו אני רוצה לשדרג את המחשב . אני אשמח לשמוע הצעות למפרטים בתקציב של +- 3500 שקל גג (כולל מאווררים , ספק ודמי בניה אם אפשר) אני בניתי את המפרט שנמצא בתגובה מספר 6 ואשמח לשמוע שינויים / תיקונים לגביו . תודה על תשומת הלב והמשך יום נעים , נדב . ___________________________________________________ להלן התגובה ההודעה שהייתה בפורום "תצוגה וגראפיקה" : בוקר טוב אני חדש פה בפורום ולכן אני לא יודע אם היה דיון דומה כבר בעבר , חיפשתי בפורום ובכתבות , אבל מצאתי תשובות חצויות למה שאני רוצה לשאול . יש לי מחשב עם מעבד AMD 3000 , גיג'ה זיכרון פנימי (של kingston - 400Mhz) , ספ…
-
- 53 תגובות
- 2.8k צפיות
-
-
1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? 5500 ניתנת חריגה קטנה 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים (For honor , FPS ...) 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? רק רמקולים (לא גדולים משתמש בעיקר באוזניות) 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? (לדוג' כונן SSD שכבר קיים ואפשר לצרף להרכבה) 5. עד כמה חשוב שקט פעולת המחשב? חשוב חלקית 6. האם מתוכנן אוברקלוק (OC)?לא 7. האם האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה/אופיס (אם כן רצוי לציין גרסה מועדפת) ו/או הרכבת מחשב בחנות? כן מערכת הפעלה חלונות 8. האם ישנה העדפה לרכוש…
-
- 13 תגובות
- 2.8k צפיות
-
-
לאסוס מעבד i7 דור שמיני לאלטיטיוד i7 דור שביעי. שאר הנתונים זהים. תודה לעוזרים.
-
- 10 תגובות
- 2.8k צפיות
- 2 followers
-
-
התקציב עד 2500, מחשב ביתי לצרכים משרדיים, חשוב לי שיהיה אמין מאוד , ושיציג ביצועים טובים. (גלישה מרובה, אופיס וכו')
-
- 20 תגובות
- 2.8k צפיות
-
-
אהלן חבר'ה יש לי מחשב נייד מסוג fujitsu שקניתי מ ksp לפני מספר חודשים המחשב עדיין באחריות הבעיה היא שהמחשב נייד זולל סוללה גם שהוא במצב כבוי וכבר התקשרתי לריקוטק והם החליפו לי סוללה אבל הבעיה נשארה מה כדאי לי לעשות עכשיו? האם אני יכול לתקן את הבעיה בעצמי או כי לא נראה לי שיחליפו לי את כל המחשב..
-
- 10 תגובות
- 2.8k צפיות
-
-
אהלן, בכמה אתם מעריכים את השילוש הבא.. מעבד: AMD FX9370 לוח: ASUS 990FX SABERTOOTH R2.0 זיכרונות: G.SKILL 3X8GB DDR3 RIPJAWS X
-
- 7 תגובות
- 2.8k צפיות
-
-
עריכה: * מטרות המחשב: בעיקר פוטושופ, Axure, כתיבת מסמכים וקצת עריכת קוד (PHP, JS וכד') * גודל המסך: 13-14 עדיף מסך מאט. * רזולוציית המסך: רצוי 1920X1080 למרות שיחובר למסכים * אין דרישות מיוחדות לאמצעי הקלט. * רצוי משקל סביר בסביבות עד 1.5 . * זמן סוללה של לפחות 5-6 שעות. * יש צורך ביציאות VGA, HDMI ואם יש אפשרות לחבר שני מסכים זה יהיה מצוין * Bluetooth, wifi כמובן * אם אפשר SSD במחיר אז עדיף על HDD, אם לא, אז HDD בנפח סטנדרטי. * כן דרוש כונן אופטי או חיבור מהיר לכונן חיצוני. * לא דרושה תמיכה בתחנת עגינה ייעודית. * אחריות רשמית טובה זה תמיד טוב בין לאומית אם קיימת. * רישיון למערכת הפעלה יהיה נחמד אבל לא חובה. * לא לנובו. * יש חשיבות לאיכות הבניה ועיצוב…
-
- 5 תגובות
- 2.8k צפיות
-
-
אני עומד להזמין שני מחשבים. אני מבין במפרטים אבל יש לי שתי שאלות עיקריות; א. אני לא פספסתי חוסר התאמה כלשהו או שלקחתי ספק חלש מדי או משהו. נכון? ב. אשמח לדעת אם יש לכם המלצה לרכיב ספציפי אחר ( ולא "אל תקח ג'יגבייט, הם סתם פח, תיקח zotac [ אני רוצה נימוק ] ) 1. מה התקציב המקסימאלי? 9K א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? לא. 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)?משחקים, קומפיילרים כבדים א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). שימוש כבד - VS, Eclipse ב) במידה והמ…
-
- 6 תגובות
- 2.8k צפיות
-
-
בס"ד שלום לכולם 1. מה התקציב המקסימאלי? 4,000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנסות ולחסוך ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 200 - 300 שקל רק אם ממש הכרחי. 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? בעיקר גיימינג כבד. ואני גם רוצה לחבר אותו למסך טלוויזיה כדי לראות דרכו סרטים (פירוט בסוף). א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). לא ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. כל המשחקים הכבדים שיצאו WATCH DOGS, BATTLEFIELD 4 -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). - אני מכתנן…
-
- 19 תגובות
- 2.8k צפיות
-
-
קניתי מחשב חדש של לנובו דגם ideapad z510 לאחר מספר שעות של עבודה גיליתי שישנו פיקסל מת בחלקו העליון של המסך. האם מגיע לי מחשב אחר ? בכל זאת מחשב חדש לא עברו יומיים .
-
- 10 תגובות
- 2.8k צפיות
-
-
שלום אני מחפש חנות שמוכרת מחשבים ניידים חדשים עם תמיכה של XP בחברה שלי יש צורך במחשבים ניידים עם מערכת הפעלה XP רצוי עם יציאה 9 פינים (לא חייב) כי יש מתאם מעבד I3 ומעלה , מישהו מכיר חנות כזאת או דגם מחשב שאפשר להתקין אליו?
-
- 8 תגובות
- 2.8k צפיות
- 1 follower
-
-
אני חשבתי על אחד 27 מרכזי: 2560X1440 2 בצדדים 19/22/24 אנכיים 1920X1080 נתונים שחשובים: המסכים יהיו בעיקר לאינטרנט, המסך הראשי חייב להיות גם טוב לגיימינג - אבל לא כבד מאד. לנסות שכל 3 המסכים יהיו דומים: אותה חברה / אותו גודל שוליים / אותו עיצוב - לא אותו גודל גודל שוליים מינימליים אני נמשך לDELL וSAMSUNG כי איתם יש לי ניסיון טוב, אבל לא מצליח למצוא קונפיגורציה טובה. מישהו יכול לעזור? תודה
-
- 13 תגובות
- 2.8k צפיות
- 1 follower
-
-
תקציב: 4000 , עם חריגה של 300. גודל מסך: 13-14inch שימושים: עבור סטודנט- אופיס, matlab, אינטרנט, סרטים. דרישות חשובות: -קל משקל, עד 1.75 קילו ומטה. -סוללה סבירה. - חשוב מסך טוב לצפייה בסרטים. - מקלדת נוחה להקלדה. -לא שולל touch אם יש תמיכה טובה בעט. תודה.
-
- 7 תגובות
- 2.8k צפיות
-
-
הצעת מחיר למערכת מחשב - www.plonter.co.il - המקום לאנשים שאוהבים מחשבים מעבדים - Intel Socket LGA1151 CM8066201920300 - Intel - i5-6600K Skylake Quad core CPU - 3.5 GHz - Max Turbo Frequency 3.9 GHz - Socket LGA1151 - 14nm - 6MB cache - 95W TDP - Tray... שלוש שנים אחריות כמות: - 1 - 1169/1146 ₪ לוחות אם - Intel LGA1151 B150M-MORTAR - MSI - Socket LGA1151 CPU support - Intel B150 chipset - 4x DDR4 up to 2133 MHz memory with DDR4 Boost Dual channel - S/PDIF - mATX... שלוש שנים אחריות כמות: - 1 - 412/404 ₪ זכרונות - DDR4 - לנייח HX424C15FBK2-32-PC - HyperX - 32GB (2x16GB) 2400MHz DDR4 - With new PC Only - CL15 DIMM HyperX FURY Black Series - HX424C15…
-
- 12 תגובות
- 2.8k צפיות
-