עבור לתוכן

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. 1. מה התקציב המקסימאלי? 2200 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך?לנצל את הכל אפשר לחסוך ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 2400 2. מה שימושי המחשב משחקי מחשב כבדים א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, לא מיועד לתוכנות ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג: מיועד לגיימינג. 3. האם יש צורך בציוד הקפי : לא 4. האם יש רכיב שאין צורך לכלול במפרט? לא צריכה מסך,מקלדת,עכבר וצורב 5. עד כמה חשוב השקט בסולם של 1 עד 10 (10=שקט קרטי)? 1 לא משנה לי שיהיה רועש 6. האם מתוכנן אוברקלוק (OC)? אם כן איזה (קל, בינוני, כבד)? לא 7. האם האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה/אופיס (אם כן רצוי לציין גרסה מועדפת) ו/או הרכבת מחשב בחנות? רק הרכבת מחשב 8. האם ישנה העדפה לרכוש את המ…

• 34 תגובות
    • 2.8k צפיות
  2. שלום, אני רוצה להתייעץ אתכם לגבי מחשב נייד שאמור לשמש אותי במשך 4 שנים ללימודי הנדסה. אחרי הרבה חיפושים וקריאה בפורום הבנתי ש lenovo flex 2 מומלץ וגם עונה על הצרכים שלי. אני חושב לקנות את הדגם: [h=1]Lenovo Flex 2 (14 inch) 5942-6615 . הבעיה היא שאין בו כונן ssd, אבל גם לא מצאתי מחשב עם כונן ssd מספיק גדול במחיר נורמלי. השאלה היא אם אני אוכל בעוד שנה/שנתיים כשהמחירים ירדו להחליף את הכנון הקשיח של האחד טרה בכונן ssd. ומה דעתכם על המחשב הזה בכללי? הנה הדרישות: [/h] * מטרות המחשב? הפעלה מהירה של תוכנות שאצטרך להשתמש בהן בעתיד שקשורות ללימודים , אינטרנט ואופיס, צפיה בסרטים . * גודל המסך? האם חשוב מסך מבריק או מאט? 14 או 13.3 עדיפות למסך מגע * רזולוציית המסך? לא חושב …

• 9 תגובות
    • 2.8k צפיות
  3. אני צריך עזרה בבניית מחשב נייח לצורכי עריכה ולהפעלת תוכנת העריכה AVID ברמה הגבוה. אשמח לקבל המלצות לגבי מעבד,כרטיס מסך,זיכרון, ובכלל מפרט שיכיל מחשב שלם זה יהיה מצויין. תודה.

• 15 תגובות
    • 2.8k צפיות
  4. Started by DotC,

. מה התקציב המקסימאלי? 2500 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? - תלוי עד כמה זה הכרחי 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? - תכנות, בעיקר משתמש ב Visual Studio, משחק לפעמים ב League Of Legends א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). Visual Studio בעיקר Vmware ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, …

• 9 תגובות
    • 2.8k צפיות
  5. Started by serg90,

היי, בסוף החלטתי לרדת מהרעיון של קניית לפטופ, ובמקום זה להשקיע בנייח עם מסך איכותי, השימוש העיקרי הוא פוטושופ ולייטרום לעיבוד תמונות שאני מצלם (עובד בין היתר עם תמונות "כבדות" בפורמט RAW), ושימוש משני הוא הזרמת סרטי HD/4K לטלוויזיה, ומשחקים בקטנה (רק אקסקלוסיבים למחשב, כמו סדרת Forza ו-The Witcher 2. לכל השאר יש לי PS4 Pro). הייתי שמח לקחת 2600x, אבל כרגע תקופה גרועה מאוד לקניית כרטיס מסך חדש, ולכן החלטתי לקנות מעבד "זמני" שכולל GPU בדמות 2200g בכדי לצמצם עלויות ולשמור יכולות שדרוג ל-Zen 2/3 עם כרטיס מסך ייעודי בעת הצורך. חוץ מהמסך מחשב, המחשב יתחבר גם לרסיבר Denon X2400H בעת שימוש בטלוויזיה. מבחינת התקציב אני מחפש בעיקר value for money ול…

6. לאחר מספר סטרימרים טובים יותר או פחות, אני מעוניין להתחדש במחשב שיריץ ווינדוס. רצוי שהמחשב יהיה שקט. שיהיה מסוגל להריץ 1080P (כרגע הטלוויזיה לא מסוגלת ליותר,אולי בעתיד נשתדרג) אופיס, משחקים קלים -זה דבר בסיסי , כרגע אין צורך ביותר מזה. חשוב מאוד שחומרה תהיה מספיק בשלה, לא תרבה להתעדכן (מה שיעמיס על הזכרון) ושלא יצוצו באגים מוזרים כמו סאונד שפתאום נעלם או תקלות בסגנון. למחשב אחבר טלוויזיה עם HDMI. דיסק קשיח SSD. מקלדת אלחוטית ומדפסת. זיכרון RAM +SSD רכשתי בנפרד. חשוב שכרטיס הרשת יתמוך ב-1G (יש כבילה בבית). מחיפוש קצר הבנתי ש NUC די מובילים את השוק , חשוב לי שהמחשב יוכל לעמוד בעומס ולא יקרוס אחרי שנה\שנתיים , היה לי PIPO X7 סיני לפני…

7. Started by Shayb25,

1. מה התקציב המקסימאלי? 3000 ש"ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנסות לחסוך ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? עד 500 ש"ח 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים, עבודה משרדית, סרטי HD. א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. משחקים לעיתים רחוקות: משחקים בסגנון דוטה 2 -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). FHD -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)?בינוניות 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמק…

• 12 תגובות
    • 2.8k צפיות
  8. Started by Kaizer,

1. מה התקציב המקסימאלי? 4.800 ש"ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל הכל ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? עד 5.000 (200) ש"ח 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. את BF4 וDragon Age 3(כשהוא יצא) ברמה בינונית עד גבוה -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). מסךSamsung SyncMaster S22B300 אני די בטוח שהוא Full HD -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? גבוהות 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, ניתן לרשום גם העדפות לדגמים. אין 5.…

• 10 תגובות
    • 2.8k צפיות
  9. היי אני רוצה לקנות מחשב שהמטרה העיקרית שלו היא פיתוח תוכנה, וקצת משחקים. דברים שאני יודע שאני רוצה הם : 1. SSD אני לא סגור על האם 128 או 256, ודיסק נוסף של חצי טרה 2. i5 4670 או i5 3570 (אני עדיין לא בטוח מה עדיף, האם החדש או הישן.. כנראה ה4670) 3. 8 ג'יגה זכרון (כרגע יש לי 4 וזה לא מספק לצערי) 4. מארז סביר ולא מאוד גנרי, הגנרי נוטים להרעיש ולרטוט, ואני אצרף שאלה, אם אני רוצה מארז לא ענק אלא טיפה קטן יותר , בכמה זה מגביל אותי ומעלה את המחיר ? 5. כרטיס מסך בינוני כלשהו של NVIDIA , אני רוצה תמיכה בCUDA (אני מקווה שזה לא מייקר מאוד את הכ.מסך) חשוב לי שהלוח אם יהיה כזה שיאפשר לי לחבר כרטיס רשת אלחוטי מהיר (תקן N לדעתי) , להוסיף זכרון להוסיף דיסק קשיח .. שיהיה לוח…

10. שלום! אני מעוניין במחשב למשחקים ועבודה, כבר הרבה זמן מחפש. שומע שבחים רבים על הטושיבה כחברה הכ אמינה וכדאית לבחירה, יותר מכול השאר. רציתי את דעתכם לגבי שני מחשבים שמצאתי, המלצות לאחרים, ואיזה חברה בכלל מומלצת, ואיזה נתוניםנדרשים לי לחוויה עם גרפיקה ברמה גבוהה שיוכל להריץ לי את כול החידושים של היום. בכול מקרה מ לא מובן, אשמח לענות ולהסביר את רצונותי בעניין. הנה המחשבים: http://www.bug.co.il/prodtxt.asp?id=8395&perur=2&t=1&c=339 http://www.bug.co.il/prodtxt.asp?id=8368&perur=2&t=1&c=320 האם כדאי לחכות בכלל ל I7 או זה בסדר? יש הבדל ב RPM משמעותית או זה לא משנה? ועוד תהיות בסגנון. תודה רבה לעזרים.[br]פורסם בתאריך: 12.02.2010 בשעה 11:47:39 מישהו יכול לע…

• 29 תגובות
    • 2.8k צפיות
  11. Started by סומך,

מעוניין לרכוש לפטופ של לנובו או דל למהו? כי מהידע המועט שלי, הם הכי אמינים לאורך זמן (לא התלהבתי מHP תמיד נראים לי עדינים מדי) חשוב לי שיהיה נוח לעבודה (מסך14-17 אינצ') שקט (שלפחות הRAM יהיה SSD) מחשב לעבודה, אני לא משתמש בתוכנות מורכבות, אבל שיצליח להריץ תכנות בסיסיות, הרבה מסמכים פתוחים במקביל ודפדפן עם מלא מלא תגיות פתוחות. אני קונה מחשב פעם בחמש-שש שנים, אז שלא יהיה עגלה עוד שנתיים... לא גיימר תקציב, סביבות 4500 ש"ח (אם יש בפחות מה טוב) ממש תודה למי שיעזור מצאתי באמאזון את אלה, לא יודע אם הם עומדים בדרישות https://www.amazon.co.uk/s/ref=sr_nr_p_n_condition-type_0?fst=as%3Aoff&rh=n%3A340831031%2Cn%3A429886031%2Ck%…

• 3 תגובות
    • 2.8k צפיות
  12. Started by ranyr,

יש הבדל רציני בין השניים או שזה לא רציני?? z520 http://www.microcenter.com/single_product_results.phtml?product_id=0313524 n270 http://www.microcenter.com/single_product_results.phtml?product_id=0313525

• 2 תגובות
    • 2.8k צפיות
  13. מעוניין לקנות מחשב נייד לצורכי עריכה בסיסים יש לי מחשב נייח חזק לעריכות מתקדמות יותר כך שהוא יהיה מחשב משני רק בשביל להתנייד איתו אני צלם בתחומי המחשב הוא אך ורק לצורכי עבודה כך שמשחקים וכל מיני פיצרים לא מעניינים כן חשוב לי צג איכותי עם צבעים כמה שיותר נאמנים למקור משקל ... אני לא ירצה ניידים מהסדרות של ה-IdeaPad של לנובו (מסכים על הפנים) מינימום I5 8GB וגם SSD התקציב הוא לא בשמיים עד 3500

• 7 תגובות
    • 2.8k צפיות
  14. כפי שרשמתי בכותר המחשב יהיה מיועד לעריכה גראפית (לא משהו כבד במיוחד) בפיינט שופ ועוד כל מיני עיסוקים הקשורים בתמונות, חוצמזה שיהיה יוכל גם להפעיל קצת משחקים. חוצמזה הוא יהיה מחובר למערכת לשמיעת מוזיקה. המחשב יהיה דלוק בחדר השינה שלי 24/7 בערך מטר מהראש שלי במיטה אז הוא חייב להיות ממש שקט התקציב הוא בערך 3000-3600 שקל אולי קצת יותר אם זה שיפור משמעותי... טוב, אז הנה המפרט שלי Athlon XP 1700 450 Epox 8RGA+ 780 Seagate 80GB 7200 rpm 650 DVD Liteon x16 (Black) 240 Thermaltake Smart Case Fan 2 X2 160 Zalman 6000 for AMD CPU 190 ATX MIDI 400W usb,p.stab.,black 290 מארז ג'נרי מעפן MS Internet + MS Mouse Optical 140 כל הנ"ל יוצא בערך 2650 שקל חוצמזה עוד ש…

• 22 תגובות
    • 2.8k צפיות
  15. צהריים טובים אנשים. אחריי קריעת תחת של כמה חודשים טובים ואגירת פרוטה לפרוטה, הגיע הרגע לו חיכיתי יותר מכל ואני מחליף את המחשב הענתיקה שלי במחשב אמיתי. התקציב שלי למחשב הוא 13,000 - 14,000 ש"ח. לא אני לא מיליונר אלא פשוט עבדתי קשה הרבה זמן וחסכתי לזה. במקור התקציב היה אמור לכלול מסך, אבל למזלי אמא שלי החליטה שהיא רוצה לקנות לבד מסך "19 LCD חדש בלי שום קשר, ולכן התקציב למחשב נטו עלה. אני מבקש התייחסות רצינית, בעיקר לאור העובדה שבפורום נפוצות הודעות של כל מיני זאטוטים בסגנון "מי יכול להרכיב מחשב ב100 אלף שקל? אני קונה מחר", שכבר יצאו לכולנו מכל החורים. אני רציני לחלוטין, וקניית המחשב תתבצע כנראה לקראת סוף החודש (תלוי גם במה שתמליצו) אם לא יהיו שינויים קריטיים. אז אחריי …

• 49 תגובות
    • 2.8k צפיות
  16. Started by שירן ויצהנדלר,

הי אני מחפשת מחשב ללימודים בתקציב של 2000- 2500 שח. ראיתי מחשב מוחדש במחיר טוב ואני קצת חוששת לקנות אותו בגלל שהוא "מוחדש". אשמח לדעתכם או המלצתכם על משהו אחר. תודה!

• 3 תגובות
    • 2.8k צפיות
  17. Started by Roy S,

שלום, הלך לי לוח האם ולכן הגיע הזמן לשדרג למשהו לסרטים וגיימינג קל... הרבה זמן לא התעסקתי בזה ולכן ממש חייב את עזרתכם 🙂 מה יש היום... מעבד: i5-4690 3.5 ghz לוח אם : asus h97m-3 זכרונות: ddr3 8X2 כ. מסך: geforce gtx 1660 ספק כוח : W700 - אמור להספיק הארדיסק - כ4 SSD של 1T כל אחד חשבתי להחליף חלק מהציוד (אם יש המלצה ביותר זול או אחר אשמח...) -סהכ 2560 שח מעבד: Intel Core I5 14500 2.5GHz 24MB Cache S1700 לוח אם: ASUS PRIME B760-PLUS Intel LGA1700 B760 DDR5 קירור למעבד: קירור למעבד Arctic Freezer 50 זכרונות: Corsair Vengeance RGB 2x16GB DDR5 5200MHz CL40 כל השאר משתמש מהמחשב הישן …

18. תקציב משוער- 4,000-5,000 ש"ח, רכישה בישראל, רצוי שתהיה רשת גדולה כמו BUG/Ivory * מטרות המחשב? לדוגמה: צפייה בסרטים/סדרות, משחקים כבדים, עבודה משרדית. * גודל המסך? לא גדול מידי אך לא קטן מידי- אשמח לעצתכם בעניין. 15-17 אינץ' לדעתי זה בסדר. * רזולוציית המסך? גבוהה. * דרישות מיוחדות לאמצעי הקלט? מקלדת עם Numpad. * משקל רצוי? לא כבד מידי, לדעתי בין 2.5-3.5 קילו זה בסדר. * האם נדרש זמן סוללה ארוך? מחשב שרוב הזמן יהיה בבית אך רצוי שהסוללה תהיה חזקה. * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? USB, HDMI, כל העסק. * Bluetooth? אפשרי. * גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח? 1TB יספיק. * כונן אופטי? או צורב DVD רגיל, או קורא בלוריי במידה והדבר לא יאלץ חריגה מהתקציב. * האם דרושה תמיכה בתחנת עגינה ייע…

19. Started by fatsrir,

עושה רושם שהמפרטים שלהם זהים לחלוטין... אז מה ההבדל? https://www.ivory.co.il/catalog.php?id=14033 http://ksp.co.il/?uin=24825

• 2 תגובות
    • 2.8k צפיות
  20. 1 מטרות המחשב - פיתוח בסביבת eclipse ב-linux ו visual basic ב-windows, קצת אופיס, הרבה גלישה באינטרנט עם הרבה טאבים(בעיקר PDFS). 2.גודל מסך- לפחות 14.1", אם לא יותר(במסגרת המשקל..) 3. משקל -עד 2KG עדיף פחות(כל יום על הגב ברגל וזמן משמעותי גם באופניים) 4. זמן סוללה - לפחות 6 שעות 5. יציאות מיוחדת - שיהיה USB 3.0(מניח שזה לא מיוחד היום) וגם HDMI 6. bluetooth - לא קריטי. 7. כונן CD - לא קריטי 8. מערכת הפעלה - עדיף שיבוא עם אבל לא קריטי. ( בכל מקרה צריך להיות 64bit) 9. אחריות בינלאומית - לא נדרשת. 10. העדפה לחברה מסויימת - אין העדפה מיוחדת, כרגע יש לי dell שמתפקד בסדר. אני רוצה שהמחשב יריץ windows 7 ( או 8 ) ובמקביל לubuntu + KDE, הייתי מאוד שמח …

• 15 תגובות
    • 2.8k צפיות
  21. Started by zhaov,

א1. מה התקציב המקסימאלי? 5000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך?הכל ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב?500 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים (החדשים ביותר על האיכות הגבוהה ביותר) וגם תכני hd וסרטים א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב.gta pro cod assasins creed ובעיקרון כל משחקי הפעולה/ ספורט החדשים -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך).יש לי מסך סמסונג 19 אינג לא יודע רזולוציה וכו -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחש…

• 21 תגובות
    • 2.8k צפיות
  22. Started by j,

1. מה התקציב המקסימאלי? 1800 ש"ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנסות ולחסוך ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? להשתדל שלא.. 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? אינטרנט, אופיס, משחקים קלים.. מיועד לילד בן 6 ולבית.. 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, ניתן לרשום גם העדפות לדגמים. נדרש ציוד היקפי 4. האם יש רכיב שאין צורך לכלול במפרט? 5. עד כמה חשוב השקט בסולם של 1 עד 10 (10=שקט קרטי)? 6-7 שלא יהיה טרקטור... 6. האם מתוכנן אוברקלוק (OC)? אם כן איזה (קל, בינוני, כבד)? ממש לא 7. האם האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה/אופיס (אם כן רצוי לציין גרסה מועדפת) ו/או הרכבת מחשב בחנו…

• 6 תגובות
    • 2.8k צפיות
  23. 1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? 5000 שקל, מתאפשרת חריגה 2. מה שימושי המחשב (משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD למשל), יש דוגמה ספציפית למשחק או תוכנה? משחקים ברמת AAA, למשל Cyberpunk 2077, Apex Legends, Warzone וכמו כן עבור פיתוח תוכנה (עבודה מהבית). 3. האם יש צורך בציוד הקפי בנוסף למחשב (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? כן, יש צורך במקלדת עכבר ואוזניות עם מיקרופון לשיחות וגיימינג 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? (לדוג' כונן SSD שכבר קיים ואפשר לצרף להרכבה) לא. 5. עד כמה חשוב שקט פעולת המחשב? חשוב מאוד. 6. האם ישנה הגבלה או הע…

24. Started by roman85,

שלום לחברי הפורם, אני מעוניין לקנות מחשב נייד בתקציב עד 4000 ש"ח. ייעוד המחשב הוא לצרכי סטודנט בלבד, אינטרנט סרטים מקס'.. לרוב השימוש הוא נייח, לכן המשקל אינו משחק חשיבות גדולה עבורי. אני מתלבט מול שתי הצעות של IVORY, אשמח מאוד לשמוע את דעתכם.. אם יש לכם הצעות למחשב אחר שנכנס בתקציב הנ"ל אני אשמח מאוד. אשמח לשמוע תגובות מאנשים שהיו להם את או מכירים את המחשבים הנ"ל. אשמח גם לשמוע ביקורת על IVORY אם יש, שמעתי במספר שמועות שהם שמים חלקים משומשים או משהו כזה, מישהו מכיר אולי. תודה רבה.

• 21 תגובות
    • 2.8k צפיות
  25. 1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? 6000, ניתן לחרוג אם יש סיבה טובה 2. מה שימושי המחשב (משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD למשל), יש דוגמה ספציפית למשחק או תוכנה? משחקים 3. האם יש צורך בציוד הקפי בנוסף למחשב (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? אין צורך 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? (לדוג' כונן SSD שכבר קיים ואפשר לצרף להרכבה) RTX 3080 Founders Edition 5. עד כמה חשוב שקט פעולת המחשב? אשמח שיהיה שקט 6. האם ישנה הגבלה או העדפה לגודלו הפיזי של המחשב ומשקלו, אורות וכו'? לא 7. האם האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה/אופיס (אם כן רצוי לציין גרס…

דיונים חדשים בפורומים